Ψάχνετε για φλερτ και ραντεβού;

Οι εφαρμογές ραντεβού είναι στα χείλη όλων!

Όποιος είναι ελεύθερος και ψάχνει για σύντροφο, έχει στις περισσότερες περιπτώσεις ήδη ακούσει για το Tinder ή μια ανάλογη εφαρμογή γνωριμιών. Πολλοί στη συνέχεια έχουν επίσης εγγραφεί άμεσα ή ίσως διαγραφεί ξανά, επειδή έχουν διαπιστώσει ότι το online dating δεν είναι γι' αυτούς.

Το γεγονός είναι...

Η χρήση εφαρμογών γνωριμιών για να γνωρίσετε άλλους singles είναι πλέον ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους singles σε κοντινή απόσταση.

Οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν το πλεονέκτημα ότι η εγγραφή είναι γρήγορη. Όποιος θέλει, μπορεί να εγγραφεί ακόμα και με τη βοήθεια ενός προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε η εγγραφή διαρκεί έστω και λίγα wenie δευτερόλεπτα και μπορεί να ξεκινήσει το online φλερτ.

Φλερτ χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς όρια

Όποιος δεν ψάχνει απαραίτητα για μόνιμο σύντροφο ή δεν ξέρει ακόμα τι περιμένει από το online dating, είναι σε καλά χέρια με τις κλασικές εφαρμογές φλερτ όπως το Tinder, το Badoo & co. Οι περισσότεροι singles που χρησιμοποιούν τέτοιες εφαρμογές θέλουν να φλερτάρουν, να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν συναρπαστικούς ανθρώπους και μετά να δουν τι θα γίνει.


Επικέντρωση σε οπτικά ερεθίσματα

Οι περισσότερες εφαρμογές φλερτ δεν έχουν να κάνουν με το να έχεις ένα ιδιαίτερα περιγραφικό προφίλ με πολλές πληροφορίες για τον εαυτό σου. Πολύ πιο σημαντικό είναι να ανεβάζετε φωτογραφίες που προκαλούν το ενδιαφέρον του άλλου. Έτσι, αν είστε πολύ ντροπαλός για να ανεβάσετε μια φωτογραφία σε μια εφαρμογή, δεν θα πάτε μακριά εδώ. Τότε θα πρέπει μάλλον να κοιτάξετε γύρω σας σε εφαρμογές γνωριμιών για σοβαρές γνωριμίες. Με τις εφαρμογές γνωριμιών, μια φωτογραφία χρησιμοποιείται για να αποφασίσετε αν θέλετε να γνωρίσετε το άλλο άτομο ή μάλλον όχι. Η φωτογραφία είναι επομένως η φιγούρα, η οποία μεταφέρει όχι μόνο την πρώτη, αλλά και την πιο σημαντική εντύπωση.

Αυτό ακούγεται πολύ επιφανειακό;

Είναι, κατά κάποιον τρόπο! Όσο επιφανειακό είναι το φλερτ με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών, άλλο τόσο δημοφιλές είναι και το φλερτ. Αυτό οφείλεται στην απλότητα του συστήματος και σίγουρα στην έκρηξη ντοπαμίνης που παίρνουμε όταν συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν πολλοί singles εκεί έξω που φαίνεται να τους αρέσουν οι φωτογραφίες μας.


Τα πιο δημοφιλή τμήματα

Badoo ή Bumble: Πού έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα;
Badoo ή Bumble
Badoo ή Lovoo - πού είναι εγγυημένο το σπάσιμο της καρδιάς; Σύγκριση των δύο εφαρμογών.
Lovoo ή Badoo
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Facebook Dating
Facebook dating
Συμβουλές Προσάναμμα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Προσάναμμα με το σωστό τρόπο
Συμβουλές Προσάναμμα
Προσάναμμα κόστος: Είναι Προσάναμμα Premium πραγματικά αξίζει τον κόπο;
Προσάναμμα κόστος
Προσάναμμα ή Bumble; Ποιο είναι καλύτερο;
Προσάναμμα ή Bumble
Καλύτερα από το Προσάναμμα; Αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις!
Προσάναμμα Εναλλακτικές λύσεις
Μέσα στο Προσάναμμα: Αυτές είναι οι εμπειρίες μιας ανύπαντρης γυναίκας στο Προσάναμμα
Προσάναμμα εμπειρίες
Ο απόλυτος οδηγός για την επιτυχία με τις εφαρμογές γνωριμιών
Εφαρμογές γνωριμιών

Πώς ακριβώς λειτουργούν οι εφαρμογές φλερτ;

Οι περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών έχουν πλέον καθιερώσει την αρχή "swipe & way" του Tinder. Αρχικά, σας εμφανίζονται singles από το κοντινό σας περιβάλλον που ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησής σας (ηλικία, φύλο). Με βάση τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο προφίλ, αποφασίζετε αν θέλετε να συναντήσετε το άτομο ή όχι. Μια σάρωση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά είναι αρκετή. Εάν υπάρχει ταύτιση όταν οι φωτογραφίες σημειώνονται με "like", δημιουργείται ένα "ταίρι".

Έτσι, με ένα ταίριασμα γίνεται πραγματικά συναρπαστικό, γιατί τότε είναι που μπορεί να ξεκινήσει το φλερτ.


Οι πιο δημοφιλείς κριτικές

Επιτυχής συνάντηση Singles για Προσάναμμα: Ο απόλυτος οδηγός για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.
Προσάναμμα
Εμπειρίες με την εφαρμογή LOVOO: άμεσες πρώτες ημερομηνίες ή είναι όλα απάτη;
LOVOO
Badoo σε δοκιμή - πιθανότητα πραγματικών ημερομηνιών ή όλα μόνο ψεύτικα;
Badoo
Είναι η φιλική προς τις γυναίκες εφαρμογή γνωριμιών και για τους άνδρες; Bumble στη δοκιμή
Bumble