ElitePartner σε δοκιμή: Πόσο καλό είναι αυτό το site γνωριμιών και πόσο υψηλό είναι το επίπεδο των singles που είναι εγγεγραμμένοι εδώ πραγματικά;


56%

(56/100 σημεία)


Το ElitePartner απευθύνεται κυρίως σε εκλεπτυσμένους και μορφωμένους singles που αναζητούν συγκεκριμένα τον κατάλληλο σύντροφο. Τα περισσότερα από τα ενεργά μέλη εδώ είναι άνω των 30 ετών.
Μεγάλη και δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών για εξελιγμένες επαφές
λέει το Ben

Θέλεις έναν νέο σύντροφο ζωής με επίπεδο και με ένα συγκεκριμένο επίπεδο μόρφωσης;

Έχετε ήδη δοκιμάσει δωρεάν mainstream εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder ή το Badoo και μάλλον ενοχληθήκατε από το κοινό τους;

Αναρωτιέστε λοιπόν αν θα ήταν χρήσιμο να είστε λίγο πιο απαιτητικός από τον μελλοντικό σας σύντροφο για να αποφύγετε τα άσκοπα ραντεβού χωρίς νόημα;

Αν απαντήσατε ναι σε αυτές τις ερωτήσεις, θα πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στο ElitePartner.

Η συμμετοχή στο Elitepartner ΔΕΝ συνδέεται με το εισόδημα και το μορφωτικό επίπεδο

Πριν μπούμε στις λεπτομέρειες, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε μια συνηθισμένη ερώτηση σχετικά με το Elitepartner: Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο εκπαίδευσης για να εγγραφείτε στο Elitepartner.Το ίδιο ισχύει και για το εισόδημά σας. Και πάλι, αυτό είναι εντελώς άσχετο αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το ElitePartner ως ιστοσελίδα γνωριμιών σας.

Ακόμη και αν αυτά τα εμπόδια εισόδου δεν υπάρχουν, στην πραγματικότητα θα συναντήσετε πολυάριθμους ισορροπημένους singles στο Elitepartner. Ακόμα κι έτσι, πολλοί EliteSingles έχουν πτυχία κολλεγίου ή/και είναι υψηλόμισθοι. Η επιλογή πιθανώς έχει ήδη γίνει από τις σχετικά υψηλές τιμές. Προδίδουμε στο σημείο όχι ακόμα πάρα πολύ, αν πούμε ότι το ElitePartner βρίσκεται στο τμήμα με τις υψηλές τιμές των γνωριμιών στο δρόμο. Στο κόστος αλλά αργότερα περισσότερο.ElitePartner συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις

Το Zusammen.de είναι ένα πρακτορείο γνωριμιών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε singles στην καλύτερη ηλικία τους. Γυναίκες και άνδρες άνω των 40 ετών αναζητούν εδώ τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.


ElitePartner Πλεονεκτήματα

 • Ποσοστό ακαδημαϊκών άνω του μέσου όρου

 • Δυνατότητα διακριτικής χρήσης

 • Καλή προστασία δεδομένων, πιστοποιημένο από την TÜV

 • Δεν βρέθηκαν ψεύτικα προφίλ στη δοκιμή

 • Πολύ φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών


ElitePartner Μειονεκτήματα

 • Λίγες ευκαιρίες για δημιουργικό προφίλ

 • Υψηλής ποιότητας τμήμα τιμών


Πιθανότητες επιτυχίας με το ElitePartner; - Έτσι φαίνεται!

Οι υποσχέσεις μάρκετινγκ και τα στατιστικά στοιχεία χρηστών της Elitepartner ακούγονται πραγματικά εντυπωσιακά. Μπορεί όμως η ElitePartner να τηρήσει πραγματικά τις υποσχέσεις της;

Διαβλέπουμε πιο προσεκτικά τους βασικούς αριθμούς. Η ιστοσελίδα γνωριμιών διαφημίζει τις ακόλουθες τιμές:

 • Πολλά νέα μέλη εγγράφονται στο ElitePartner κάθε χρόνο
 • 55% γυναίκες, 45% άνδρες
 • 70% ακαδημαϊκοί
 • Ποσοστό επιτυχίας άνω του 40%

Αν κοιτάξετε μια πρόσφατη έρευνα για ζευγάρια με επιτυχημένα ζευγάρια του ElitePartner, θα πρέπει να συμπεράνετε ότι οι πιθανότητες επιτυχίας εδώ να βρείτε ένα πραγματικά κατάλληλο άτομο, είναι αντίστοιχα πολύ καλές:

 • Το 72% των ζευγαριών του ElitePartner συγκατοικούν το αργότερο μετά από ένα χρόνο.
 • 88% των ζευγαριών δηλώνουν ότι ταιριάζουν απόλυτα.
 • 91% δηλώνουν ότι μοιράζονται παρόμοιες αξίες και στόχους με το ταίρι τους που γνώρισαν μέσω του ElitePartner

Έτσι φαίνεται ότι υπάρχουν ζευγάρια που βρίσκουν ο ένας τον άλλον στο ElitePartner και στη συνέχεια συνεχίζουν να χτίζουν μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική συνεργασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αλλά γιατί το ElitePartner έχει τόσο καλές επιδόσεις σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών και εφαρμογές γνωριμιών;

Επιστημονικό τεστ προσωπικότητας και αποδεδειγμένος αλγόριθμος αντιστοίχισης

Σε σύγκριση με επιφανειακές εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder, το ElitePartner μπορεί να κερδίσει πόντους με τον δοκιμασμένο αλγόριθμο ταιριάσματος.Αν και η εγγραφή εδώ διαρκεί σημαντικά περισσότερο από ό,τι στο Tinder, θα λάβετε προτάσεις επαφών που είναι πολύ πιθανό να σας ταιριάζουν.

Χρησιμοποιώντας το ψυχολογικό τεστ που πρέπει να συμπληρώσει κάθε μέλος κατά την εγγραφή του, σας αποδίδονται ορισμένες αξίες και χαρακτηριστικά. Αυτά, με τη σειρά τους, συγκρίνονται με τις αξίες και τα χαρακτηριστικά άλλων μελών και ως αποτέλεσμα θα δείτε τα σημεία ταύτισης σε κάθε προφίλ. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο καλύτερα ταιριάζετε εσείς και το άτομο που σας προτείνεται μεταξύ σας. Το 100 είναι το μέγιστο.

Δουλεύει ο αλγόριθμος αντιστοίχισης και στη δική σας περίπτωση;

Το πόσο καλά μπορείτε να βασιστείτε στα σημεία αντιστοίχισης, θα πρέπει να το δοκιμάσετε καλύτερα μόνοι σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά συγκρίνετε δύο προφίλ με χαμηλή βαθμολογία με δύο άλλα που έλαβαν υψηλή βαθμολογία. Συμφωνείτε με την αξιολόγηση του αλγορίθμου αντιστοίχισης;

Προφίλ χρηστών του ElitePartner με καλή ποιότητα

Ένα άλλο σημείο υψηλής ποιότητας είναι τα προφίλ των μελών. Περίπου τα μισά από τα προφίλ χρηστών ήταν πάνω από το μέσο όρο στη δοκιμή μας. Χιούμορ, αλλά και μια αίσθηση βάθους - βρήκαμε και τα δύο. οι προσπάθειες επικοινωνίας μας απαντήθηκαν σχεδόν πάντα, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ένα πράγμα εδώ:

Δεν είναι όλα τα προφίλ στο ElitePartner προφίλ επί πληρωμή. Τα μη αμειβόμενα προφίλ, ωστόσο, μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις επικοινωνίας μόνο μία φορά. Ο αριθμός των μηνυμάτων που μπορούν να διαβάσουν είναι επίσης περιορισμένος. Μετά από αυτό, όλα τα περαιτέρω αιτήματα αποκρύπτονται μη αναγνώσιμα.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Αν άλλα μέλη δεν σας απαντούν, δεν είναι απαραίτητα επειδή δεν θέλουν ή επειδή δεν θέλετε εσείς. Γι' αυτό μην το αφήνετε να σας ενοχλεί.

Συμπεράσματα:

Όποιος θέλει να μάθει αν το ElitePartner είναι κατάλληλο για τις δικές σας γνωριμίες, συνιστάται η δωρεάν βασική συνδρομή. Απλά δημιουργήστε ένα δωρεάν προφίλ για να ρίξετε μια ματιά με την ησυχία σας.

Φυσικά, θα πρέπει να ζήσετε με κάποιους περιορισμούς. Αλλά κατά τη δοκιμή θέλετε να ξέρετε πρωτίστως αν μπορούν να βρεθούν αρκετά ενδιαφέροντα μέλη στην πλατφόρμα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε εύκολα με αυτόν τον τρόπο.

Μια ακόμη συμβουλή από εμάς:

Όποιος φέρνει μαζί του μετά τη δημιουργία του προφίλ 1 με 2 εβδομάδες υπομονή, λαμβάνει μέσω mail ως επί το πλείστον πολύ καλές εκπτωτικές προσφορές για μια premium συνδρομή.

Αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για το ElitePartner, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις εμπειρίες ενός από τους χρήστες μας από το ElitePartner.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Ο έλεγχος ElitePartner: Το πρακτικό μας τεστ

Το ElitePartner δεν υπάρχει μόνο από χθες, κάτι που παρατηρεί κανείς για την πλατφόρμα. Σχεδόν όλες οι λειτουργίες εξηγούνται καλά στο μενού βοήθειας και είναι καλά μελετημένες. Η διάταξη είναι απλή, αλλά αυτό ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τη φιλικότητα προς το χρήστη.

Ποιος βρίσκεται πίσω από το ElitePartner;

Το ElitePartner διευθύνεται από την PE Digital GmbH, η οποία ανήκει στον όμιλο μέσων ενημέρωσης ProSiebenSat1. Αυτή είναι η ίδια εταιρεία, παρεμπιπτόντως, που διαχειρίζεται την πλατφόρμα Parship. Και οι δύο πλατφόρμες συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο γνωστών και κορυφαίων ιστοσελίδων γνωριμιών και της Αυστρίας, όταν πρόκειται για την εύρεση ενός νέου συντρόφου ζωής.

Τι ξεχωρίζει θετικά;

Αν αναδημιουργήσετε το προφίλ σας στο ElitePartner και ανεβάσετε λογικά ελκυστικές φωτογραφίες, θα πρέπει να λάβετε πολλούς επισκέπτες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με άλλα λόγια, τα μέλη στο ElitePartner είναι αρκετά ενεργά και περίεργα.

Η υποστήριξη πελατών του ElitePartner αξίζει επίσης ιδιαίτερης μνείας. Οι περισσότερες ανησυχίες απαντώνται μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πολύ φιλικά.

Τι σας περιμένει αμέσως μετά την εγγραφή;

Περίπου 15 έως 20 λεπτά θα είστε απασχολημένοι με το ψυχολογικό τεστ. Το τεστ ρωτάει για ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας, αλλά και για τα χόμπι και τις προτιμήσεις σας.

Στο τέλος του τεστ, θα ερωτηθείτε σχετικά με την προσωπικότητά σας.

Και μετά;

Μετά από αυτό, θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε μία ή περισσότερες φωτογραφίες.

Τα νέα προφίλ και οι φωτογραφίες προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα

Η ElitePartner θέλει να διατηρεί την ποιότητα των προφίλ των εγγεγραμμένων μελών σε υψηλό επίπεδο. Εδώ, η Ανταλλαγή συνεργατών βασίζεται στον χειροκίνητο έλεγχο των φωτογραφιών προφίλ και των κειμένων προφίλ. Στις φωτογραφίες πρέπει να είστε σαφώς αναγνωρίσιμοι. Οι φωτογραφίες φύσης ή οι φωτογραφίες ζώων θα απορρίπτονται. Επίσης, απαγορεύεται η υπερβολική ποσότητα γυμνού δέρματος

Πόσο διαρκεί ο έλεγχος του προφίλ;

Στις δοκιμές μας, οι φωτογραφίες ξεκλειδώθηκαν ως επί το πλείστον μέσα σε 30 λεπτά. Σε μία περίπτωση, οι φωτογραφίες δεν είχαν ακόμη ξεκλειδωθεί μετά από 3 ώρες.

Ο έλεγχος του προφίλ διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Στείλαμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην υποστήριξη, η οποία απάντησε εντός 10 λεπτών. Ζήτησαν συγγνώμη για την καθυστέρηση, υπήρχαν τεχνικά προβλήματα. Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες μας ξεκλειδώθηκαν αμέσως.

Μπορεί το δικό μας προφίλ να απορριφθεί ή να αποκλειστεί;

Ναι, αυτό μπορεί επίσης να συμβεί. Όποιος γράφει τα κείμενα του προφίλ του πρόχειρα και άτολμα ή καταγγέλλεται από άλλα μέλη για χονδροειδή ρατσιστικά ή σεξιστικά σχόλια, το προφίλ του Elitepartner μπορεί να απορριφθεί ή/και να κλείσει.

Φιλτράρετε τα προφίλ των χρηστών με βάση την τοποθεσία μόνο με συνδρομή Premium

Αν και το Elitepartner προσφέρει εκτεταμένες λειτουργίες φίλτρων, δεν μπορούν να λειτουργήσουν όλα τα φίλτρα στη δωρεάν συνδρομή. Μπορείτε πάντα να φιλτράρετε με βάση την ηλικία, το ύψος, τις συνήθειες καπνίσματος, την ύπαρξη ή μη παιδιών, την επιθυμία απόκτησης παιδιών και το επίπεδο εκπαίδευσης. Το φίλτρο με βάση την τοποθεσία, ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο αν έχετε αγοράσει premium συνδρομή.

Μια συμβουλή σχετικά με τα φίλτρα:

Αν ρυθμίσετε τα φίλτρα πολύ αυστηρά, μπορεί να μη γνωρίσετε καν τον σύντροφο των ονείρων σας. Επομένως, σκεφτείτε προσεκτικά αν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, το ύψος ως κριτήριο. Επίσης, το επίπεδο μόρφωσης θα πρέπει μάλλον να το αφήσετε στην αρχή απ' έξω. Αν λάβετε πάρα πολλές προτάσεις συντρόφων, μπορείτε στη συνέχεια να βελτιώσετε το φίλτρο σας.

Ανώνυμος στο ElitePartner στο δρόμο: Έτσι λειτουργεί!

Ένα άλλο πλεονέκτημα του ElitePartner είναι ότι μπορείτε επίσης να ενεργείτε με το προφίλ σας ανώνυμα και μη αναγνωρίσιμα. Για πολλούς singles που δεν θέλουν να φαίνονται σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών για επαγγελματικούς λόγους, αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ίσως κρίσιμο για να χρησιμοποιήσετε το ElitePartner αντί για το Tinder.

Θέλεις να βγεις κι εσύ ραντεβού ανώνυμα και αγνώριστα; Δείτε πώς λειτουργεί με το ElitePartner:

Το ElitePartner σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκρύψετε τις φωτογραφίες του προφίλ σας. Αυτές απλά εμφανίζονται θολές με αυτή τη λειτουργία. Έτσι, μπορείτε τότε να δείτε μόνο μερικά περιγράμματα, αλλά δεν μπορείτε να μαντέψετε το πραγματικό πρόσωπο πίσω από αυτές.

Πάντως, αυτή η λειτουργία κάλυψης είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη με συνδρομή premium. Εάν έχετε κάνει unsharp masked τις φωτογραφίες σας, μπορείτε στη συνέχεια να τις ξεκλειδώσετε ξεχωριστά για κάθε μέλος. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε τις ήδη χορηγηθείσες αποδεσμεύσεις φωτογραφιών ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε επίσης να κινηθείτε εντελώς αθέατοι στο ElitePartner;

Ναι, μπορείτε. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις από την αρχή:

Αόρατος στο ElitePartner - να πώς θα προχωρήσετε:

 • Κάντε κλικ στην περιοχή "Τα δεδομένα μου" στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης.
 • Επιλέξτε "Δεδομένα & ρυθμίσεις" μέσα στο μενού.
 • Στην ενότητα "Διαχείριση προφίλ", βρείτε την "Κατάσταση προφίλ".
 • Κάντε κλικ στο ρυθμιστικό στην "Κατάσταση προφίλ" μέχρι να γίνει γκρι και να εμφανιστεί η ένδειξη "μη ορατό".
 • Τώρα απενεργοποιήστε επίσης την εμφάνιση της "Λίστας ενδιαφερομένων", ώστε να μην εμφανίζεστε ως ενδιαφερόμενος μετά από επίσκεψη σε άλλα προφίλ.
 • Το τελευταίο που πρέπει να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε την "Κατάσταση σε απευθείας σύνδεση".

Τώρα κινείστε σχεδόν "αόρατοι" στο ElitePartner.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στην ανωνυμία;

Ναι, υπάρχουν. Μόλις κάποιος επικοινωνήσει μαζί σας, θα συνεχίσει να σας βλέπει στο ιστορικό συνομιλιών του. επίσης, όποιος σας έχει αποθηκεύσει ως αγαπημένο, θα συνεχίσει να σας βλέπει. Γι' αυτό είναι σημαντικό να ορίσετε αυτές τις προτιμήσεις από την αρχή.

Καλό είναι να γνωρίζετε:

Αν απενεργοποιήσετε τη λίστα ενδιαφερόντων, ωστόσο, δεν θα μπορείτε επίσης να βλέπετε πλέον τους επισκέπτες του προφίλ σας.

Περισσότερες προτάσεις συνεργατών παρακαλώ!

Εάν δεν σας αρέσουν οι προτάσεις συνεργατών του ElitePartner, μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τα προφίλ από τις προτάσεις σας. Αυτό δημιουργεί τάξη μεταξύ των προτεινόμενων προφίλ και διευκολύνει την αναζήτηση του συντρόφου των ονείρων σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά κάντε κλικ στο μενού που θα βρείτε σε κάθε προφίλ μέλους.

Τι γίνεται με την εφαρμογή ElitePartner;

Υπάρχει, φυσικά. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή τόσο από το κατάστημα Google Play όσο και από το κατάστημα εφαρμογών της Apple. Στο κατάστημα Google Play έχουν καταγραφεί πάνω από 500.000 λήψεις και οι κριτικές είναι επίσης - σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές γνωριμιών - πάνω από τον μέσο όρο θετικές.

Πρέπει όμως να χρησιμοποιήσετε τη διαδικτυακή πύλη για να εγγραφείτε, γιατί δεν μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής.

Χρησιμοποιώντας αρχικά την ιστοσελίδα, ωστόσο, θα αποκτήσετε μια καλύτερη εντύπωση για τις λειτουργίες της ιστοσελίδας γνωριμιών. Μόλις δημιουργήσετε ένα προφίλ στο διαδίκτυο, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στην εφαρμογή.Πρακτικές συμβουλές ElitePartner για περισσότερη διασκέδαση και επιτυχία

Στη συνέχεια, θα αναφερθούμε στο τι πρέπει να κάνετε για να έχετε περισσότερη επιτυχία και τελικά διασκέδαση με το ElitePartner.

Το δικό σας προφίλ αποτελεί τη βάση για μια επιτυχημένη εμπειρία γνωριμιών με το Elitepartner. Το προφίλ περιλαμβάνει δύο πράγματα: Τη φωτογραφία του προφίλ σας και τις πρόσθετες πληροφορίες για τον εαυτό σας.

Η φωτογραφία του προφίλ σας: Αυτά είναι απαγορευτικά!

Οι φωτογραφίες είναι το καθοριστικό κριτήριο σε κάθε ιστοσελίδα γνωριμιών, και αυτό ισχύει και για το ElitePartner. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τις φωτογραφίες στις οποίες κοιτάτε βαριεστημένα την κάμερα.

Οι ασαφείς ή κακοφωτισμένες φωτογραφίες θα βλάψουν επίσης τη φήμη σας. Δύσκολα θα μπορέσετε να αναπληρώσετε μια τόσο κακή πρώτη εντύπωση, ακόμη και με καλά κείμενα προφίλ.

Τι να κάνετε αν δεν έχετε καλές φωτογραφίες του εαυτού σας;

Πηγαίνετε σε έναν φωτογράφο. Ίσως μπορείτε επίσης να βρείτε έναν φωτογράφο-χόμπι στον κύκλο των φίλων σας.

Τα στοιχεία του προφίλ σας

Μερικές από τις πληροφορίες που έχετε ήδη δώσει κατά τη συμπλήρωση του τεστ προσωπικότητας θα μπουν στο βασικό σας προφίλ. Εκτός από αυτά, όμως, υπάρχουν συνήθως πολλοί περισσότεροι τρόποι για να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο προφίλ σας.

Ένα πραγματικό μειονέκτημα με το ElitePartner, ωστόσο, είναι ο αυστηρά περιορισμένος κατάλογος ερωτήσεων. Υπάρχουν μόνο 15 ερωτήσεις προφίλ στις οποίες μπορείτε να απαντήσετε. Αυτό δεν ακούγεται ακριβώς σαν χτύπημα, έτσι δεν είναι; Αλλά όπως λέει και η παροιμία?

Ο χαμένος δίνει δικαιολογίες, ο νικητής αναγνωρίζει ευκαιρίες 😊

Όσο μονότονες κι αν είναι οι ερωτήσεις, οι απαντήσεις σας δεν χρειάζεται να είναι. Μερικές συμβουλές αν θέλετε;

Αν απαντήσετε στην ερώτηση "Το ιδιαίτερο πράγμα για μένα είναι ότι...", η ερώτηση αυτή θα εμφανιστεί στην κορυφή του προφίλ σας. Επομένως, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτή την ερώτηση.

Δημιουργικές επιλογές απάντησης:

 • Συγκρίνετε τον εαυτό σας με έναν γνωστό χαρακτήρα από τον κινηματογράφο ή τη λογοτεχνία. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ή οι Αγώνες των Θρόνων, για παράδειγμα, διαθέτουν πολλούς χαρακτήρες. Αν συγκρίνετε τον εαυτό σας με έναν από αυτούς τους πρωταγωνιστές, ο επισκέπτης του προφίλ σας θα αποκτήσει αμέσως πολύ καλύτερη εντύπωση για εσάς
 • Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε έναν χαρακτήρα που να ταιριάζει, φανταστείτε τη γυναίκα ή τον άντρα των ονείρων σας. Τι θέλετε να αγαπήσει αυτός ή αυτή σε εσάς; Τι άρεσε περισσότερο στους προηγούμενους συντρόφους σας σε εσάς;

Ακόμα δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα;

Τότε ρωτήστε τους καλύτερους φίλους σας. Σίγουρα θα είναι σε θέση να σας πουν τα δυνατά σας σημεία.

Αλλά προσέξτε:

Αναφέρετε μόνο τα δυνατά σημεία που είναι σημαντικά μέσα σε μια σχέση. Το "Είμαι καλός ποδηλάτης δρόμου" είναι πιθανό να ακούγεται βαρετό στα αυτιά πολλών γυναικών. "Αθλούμαι τακτικά και διατηρώ τη φόρμα μου", από την άλλη, ακούγεται πολύ πιο ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον προφίλ ανακάλυψε και τώρα;

Αν σας αρέσει ένα προφίλ και θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί του, το ElitePartner σας προσφέρει 6 διαφορετικές επιλογές:

 • Μπορείτε να κάνετε like στο προφίλ κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τους αντίχειρες πάνω δίπλα στη φωτογραφία του προφίλ.
 • Μπορείτε να κάνετε like σε μεμονωμένες δηλώσεις στο προφίλ. Το οποίο φαίνεται λίγο πιο προσωπικό από το να δίνετε απλά ένα γενικό like.
 • Μπορείτε να στείλετε ένα χαμόγελο.
 • Μπορείτε να στείλετε μια ερώτηση για να σπάσει ο πάγος. Στη συνέχεια, ο συνομιλητής σας μπορεί να απαντήσει σε 5 διαφορετικές ερωτήσεις. Στο τέλος, θα ξέρετε και οι δύο πόσες φορές επιλέξατε την ίδια απάντηση.
 • Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στον συνομιλητή σας.
 • Ή μπορείτε να επιλέξετε ένα ραντεβού με βίντεο.

Πώς να φτιάξετε την πρώτη σας συνοδευτική επιστολή στο Elitepartner

μια επιτυχία.

Με την πρώτη συνοδευτική επιστολή μπορείτε να ελέγξετε αν και ο συνομιλητής σας ενδιαφέρεται για μια στενότερη επαφή. Κρατήστε το πρώτο σας αίτημα λίγο πιο σύντομο και προσθέστε μια ερώτηση, ώστε η απάντηση να είναι πιο εύκολη. Κάπως έτσι:

"Γεια σου XY,
η περιγραφή του προφίλ σου ακούγεται πραγματικά πολύ προσωπική. Αν θέλεις, γιατί δεν μου λες πώς ήταν το Σαββατοκύριακό σου; Ανυπομονώ για την απάντησή σου,
Μέχρι τότε, με τους καλύτερους χαιρετισμούς, XY"

Πολύ σημαντικό: Αν σας αρέσει πραγματικά ένα προφίλ, μην αρκεστείτε σε ένα απλό κομπλιμέντο, αλλά γράψτε δύο ή τρεις ωραίες προτάσεις. Ψάχνετε για τον σύντροφο των ονείρων σας, σωστά; - Τότε να είστε γενναίοι!

Πολύ υποτιμημένος: Η λειτουργία βίντεο-ραντεβού στο ElitePartner

Τα ραντεβού σε περιόδους πανδημίας περιορισμών επαφής φέρνουν μαζί τους μία ή δύο προκλήσεις. Έχοντας αυτό κατά νου, η ElitePartner έσπευσε να εισαγάγει τη λειτουργία ραντεβού με βίντεο

Αυτό μπορεί να φανεί αποξενωτικό για τον έναν ή τον άλλο, αλλά αν ήδη καταλαβαίνετε καλά ο ένας τον άλλον μέσω chat, το μετέπειτα ραντεβού στην πραγματική ζωή, γίνεται ακόμα πιο χαλαρό. Μπορείτε να προετοιμαστείτε για ένα βιντεοραντεβού με τον ίδιο τρόπο όπως και για ένα πραγματικό ραντεβού και επίσης να περάσετε μαζί μια ρομαντική βραδιά με κρασί.

Η συμβουλή μας για τη θέση της κάμερας στο βιντεοραντεβού

Οι κάμερες, ειδικά οι κάμερες smartphone, παραμορφώνουν πολύ τα πρόσωπα όσο πιο κοντά βρίσκεστε στο φακό. Η συμβουλή μας: Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το smartphone σας σταθερά σε απόσταση περίπου 1-2 μέτρων μπροστά από τον καναπέ σας. Βρείτε μια χαλαρή θέση στον καναπέ σας και θα φαίνεστε πολύ πιο ευπαρουσίαστοι. Η κάμερα θα πρέπει να βρίσκεται στο επίπεδο των ματιών σας.

Δεν ξέρετε πώς να στερεώσετε την κάμερα;

Μπορείτε ίσως να χρησιμοποιήσετε τις βάσεις κινητών τηλεφώνων από το αυτοκίνητό σας για να στερεώσετε το smartphone σας. Να είστε δημιουργικοί, αλλά αποφύγετε τις πτώσεις!

Βίντεο Ραντεβού - Βιώστε πολλή διασκέδαση με λίγη προετοιμασία

Αν δεν έχετε ξαναβγεί ποτέ σε βιντεοραντεβού, μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχοι. Θα φαίνομαι καλά στην κάμερα; Θα βρούμε τις κατάλληλες συζητήσεις; Πώς πρέπει να παρουσιαστώ στην κάμερα;

Πολλές αμφιβολίες μπορεί να προκύψουν.

Αλλά στην πραγματικότητα, οι περισσότερες αμφιβολίες και ανησυχίες είναι αβάσιμες.Και το ερώτημα για το τι θα συζητήσουμε στο βιντεοραντεβού τίθεται εξίσου συχνά σε ένα κανονικό ραντεβού. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας, αλλά η συνεννόηση και η προετοιμασία μπορούν να αυξήσουν τη διασκέδαση και επίσης να προσφέρουν μεγάλη προσμονή.

Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε και να δώσουμε πιο συγκεκριμένες συμβουλές, δεν νομίζετε; - Λοιπόν, θα το θέλαμε πολύ! Ιδού η πρότασή μας για το πρώτο σας βιντεοραντεβού.

Εσύ και ο φλερτ-συνεργάτης σου, θα μπορούσατε να κάνετε τα εξής πριν το ραντεβού:

 • Ετοιμάζετε και οι δύο ένα ή περισσότερα από τα αγαπημένα σας ποτά για να τα πάρετε μαζί σας στο βιντεοραντεβού
 • Κάθε ένας από εσάς σκέφτεστε επίσης τρεις ερωτήσεις που θα κάνετε στον άλλον

Μόλις ξεκινήσει το βιντεοραντεβού και καθίσετε αναπαυτικά, παρουσιάζετε και οι δύο εναλλάξ το ποτό σας και αποκαλύπτετε στον άλλον γιατί σας αρέσει ιδιαίτερα και τι συνδέετε με αυτό.

Το πλεονέκτημα αυτού:

Με ένα φλιτζάνι ή ποτήρι στο χέρι, τα χέρια σας έχουν κάτι να κάνουν και όταν κάνετε πρόποση ο ένας στον άλλο, ο πάγος θα πρέπει να σπάσει γρήγορα.

Μόλις τελειώσετε τα ποτά σας, αρχίστε να κάνετε ο ένας στον άλλον τις ερωτήσεις - και πάλι εναλλάξ. Σημαντικό: Ο εφευρέτης της ερώτησης απαντάει πρώτα ο ίδιος, και μόνο μετά μπορεί να ακούσει την απάντηση του άλλου.

Γιατί είναι σημαντικό;

Δεν μπορούν όλοι να μιλήσουν για τον εαυτό τους σε ένα βιντεοραντεβού αμέσως χωρίς προκαταλήψεις. Απαντώντας πρώτα στην ερώτησή σας, δίνετε την ευκαιρία στον άλλον να σκεφτεί ο ίδιος την κατάλληλη απάντηση.

Άλλο ένα πλεονέκτημα:

Όσοι χρησιμοποιούν τη λειτουργία βιντεοραντεβού του ElitePartner παραμένουν ανώνυμοι, επειδή δεν μεταδίδεται ο δικός τους τηλεφωνικός αριθμός.

Τα μεγαλύτερα λάθη στα ραντεβού:

Αν και τείνουν να είναι σοβαρά τα πράγματα στο Elitepartner, μιλάνε οι singles που είναι εγγεγραμμένοι εδώ δεν θέλουν να χάνουν χρόνο και θέλουν να βρουν τον σύντροφο της ζωής χωρίς περιττά παιχνίδια.

Πάντως, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε:

Το πολύ και το πολύ γρήγορα σπάνια οδηγεί σε επιτυχία στην αναζήτηση συντρόφου: Αν μιλήσετε για γάμο ή συγκατοίκηση από το πρώτο κιόλας ραντεβού, θα φανείτε πολύ απαιτητικοί. Αφήστε το μάλλον αργά και αφήστε στον έρωτα αρκετό χώρο για να ανάψει.

Μην προσποιείστε, όμως, ότι δεν είναι αλήθεια. Ο μελλοντικός σας σύντροφος θα πρέπει να σας γνωρίσει όπως πραγματικά είστε.

Χωρίς ροζ γυαλιά, κοιτάξτε καλά τον σύντροφό σας στο ραντεβού και ακούστε το ένστικτό σας. Αισθάνεστε άνετα με το σημαντικό σας πρόσωπο; Μπορείτε να γελάτε και οι δύο με τα ίδια πράγματα; Έχετε παρόμοιους στόχους για το μέλλον;


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Δικαιολογούνται οι υψηλές τιμές στην ElitePartner;

Το ElitePartner απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν υψηλότερες απαιτήσεις από τον μελλοντικό τους σύντροφο.Εκτός από τον χειροκίνητο έλεγχο του προφίλ, η υψηλή τιμή εξασφαλίζει επίσης μια σίγουρη επιλογή εκ των προτέρων.

Τι εννοούμε με αυτό;

Οι απατεώνες - άτομα με δόλιες προθέσεις - αποθαρρύνονται από το σχετικά υψηλό κόστος του ElitePartner. Όπως και όσοι ενδιαφέρονται μόνο για μη δεσμευτικές περιπέτειες συνομιλίας.

Το κόστος του ElitePartner υπό έλεγχο

Κρυφό πρόσθετο κόστος για ειδικές λειτουργίες δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου στο ElitePartner.

Τι εννοούμε με τον όρο "σχεδόν καθόλου";

Η 6μηνη συνδρομή δεν περιλαμβάνει την κοινή χρήση φωτογραφιών. Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή συνδρομής, θα συνεχίσετε να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες θολές. Το αν αυτό είναι σοφή απόφαση στην τιμή της συνδρομής μένει να το δούμε.

Με την αγορά της συνδρομής Premium plus ή Premium comfort, ωστόσο, όλες οι λειτουργίες είναι στη διάθεσή σας. Δεν υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για την ενίσχυση του προφίλ ή την προβολή των προφίλ των επισκεπτών με το ElitePartner.

Η τιμή για τις συνδρομές Premium plus ή Premium comfort είναι η ίδια με την τιμή της συνδρομής Premium plus.

50% έκπτωση στις τρεις πρώτες μηνιαίες συνδρομές

Μετά την νέα εγγραφή, η ElitePartner σας προσφέρει την έκπτωση 50% στις τρεις πρώτες μηνιαίες συνδρομές για τις πρώτες 24 ώρες. Αλλά μόνο αν επιλέξετε ένα πρόγραμμα premium plus ή premium comfort

Τα επιμέρους κόστη του ElitePartner με μια ματιά:

 • Premium Basic (6μηνη συνδρομή): 69,90 ευρώ/μήνα
  Premium Plus (12μηνη συνδρομή): 49,90 EUR / μήνα
  (24μηνη συνδρομή): 29,90 EUR / μήνα

Σημαντικό να γνωρίζετε:

Οι τιμές αφορούν εφάπαξ πληρωμή. Όποιος επιλέγει άλλους τρόπους πληρωμής, δυστυχώς, πληρώνει λίγο παραπάνω. Οι ακαθάριστες τιμές ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής έχουν ως εξής:

Premium basic για 6 μήνες

 • Εφάπαξ πληρωμή: 419,40 ευρώ
 • Τριμηνιαία δόση: 443,40 ευρώ
 • Μηνιαία δόση: 467,40 ευρώ

Premium plus για 12 μήνες

  523,95 ευρώ
 • Εξαμηνιαία δόση: 559,95 ευρώ
 • Τριμηνιαία δόση: 595,95 ευρώ
 • Μηνιαία δόση: 619,95 ευρώ

Προνομιακή άνεση για 24 μήνες

 • Εφάπαξ πληρωμή:
 • Μετά την πληρωμή του λογαριασμού σας, η οποία θα είναι δωρεάν: 672,75 ευρώ
 • Εξαμηνιαία δόση: 744,75 ευρώ
 • Τριμηνιαία δόση: 816,75 ευρώ
 • Μηνιαία δόση: 864,75 ευρώ

Καλό είναι να γνωρίζετε:

Όποιος επιλέγει μια 6μηνη συνδρομή, θα πρέπει επίσης να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην περίοδο ακύρωσης. Διότι η αυτόματη ανανέωση δεν παρατείνει τη σύμβαση για άλλους 6 μήνες, αλλά για 12 μήνες!

Και για να επανέλθουμε στο αρχικό μας ερώτημα σχετικά με το αν το κόστος του ElitePartner είναι δικαιολογημένο: Το ElitePartner είναι σίγουρα ένα από τα 3-4 καλύτερα sites γνωριμιών (μαζί με το Parship, το Lemonswan και το LoveScout24) όταν πρόκειται για σοβαρές γνωριμίες. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ψεύτικα προφίλ εδώ και οι εγγεγραμμένοι χρήστες είναι σοβαροί για την εύρεση συντρόφου. Επιπλέον, θα βρείτε μια προεπιλογή φιλόδοξων singles με επίπεδο. Είναι σαφές ότι ένα τέτοιο συνολικό πακέτο μπορεί να κοστίσει κάτι. Για το λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι το κόστος του Elitepartner είναι αρκετά σωστό.

Ποιος είναι, παρεμπιπτόντως, ηλικιακά πέρα από τα 50, ο οποίος θα πρέπει ακόμα να κοιτάξει το άρθρο μας στο θέμα Partnersuche ab 50 για την τελική αξιολόγηση. Εδώ, εκτός από το Elitepartner, έρχονται στο προσκήνιο και άλλες εξειδικευμένες πύλες, όπως το Silbersingles, το Zusammen.de και το Zweisam.

Αν θέλετε να συγκρίνετε το Elitepartner συγκεκριμένα με τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών Parship. Πηγαίνετε εδώ για μια άμεση σύγκριση του Elitepartner με το Parship.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις
6,8

 • Σαφής πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση
 • Οι φωτογραφίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα
 • Μεγάλο εύρος επιλογών για το σχεδιασμό του προφίλ
 • Επαληθευμένες φωτογραφίες προφίλ
 • Δίκαιες τιμές
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία

FAQ - ElitePartner

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
8
Average: 8 (1 vote)

Σχόλια

03/04/2021 - 14:25
Ralf

Ευτυχισμένοι σύντροφοι και ελεύθεροι με επίπεδο ακούγεται σαν μια καλή υπόσχεση. Αποφάσισα λοιπόν κατά του Parship, κατά του Lemonswan και υπέρ του Elitepartner, γιατί από το όνομα μπορώ να βρεθώ εδώ το πιθανότερο. Κάπου διάβασα ότι Elitepartner και Parship είναι το ίδιο. Αλλά δεν ξέρω. Έχω ψάξει μόνο το Elitepartner πάνω από 6 μήνες. Ποιος ξέρει Tinder, πρώτα βρίσκει Elitepartner βαρετό, επειδή δεν είναι πάντα Bilde rzu δει. Τα μέλη είναι ως επί το πλείστον μορφωμένοι. Πολλοί με διπλώματα. Αλλά όχι όλοι. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Οι προτάσεις των εταίρων εντάξει. Ωστόσο, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι όλοι εδώ θέλουν πραγματικά να γνωρίσουν κάποιον. Όπως είπα, είμαι τώρα 6 μήνες μαζί του. Η γυναίκα των ονείρων δεν έχει βρεθεί ακόμα, αλλά είχα μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Αυτή τη στιγμή έχω συναντήσει μια γυναίκα για τρίτη φορά. Ίσως προκύψουν κι άλλα.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
03/05/2021 - 18:09
RudiVFan

Απορρίμματα. Finger away. Έχουν ακυρωθεί και ακόμα έχει abo ανανεωθεί και τα χρήματα χρεώθηκαν. Τα πάντα rip off.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
03/08/2021 - 12:29
Απόδοση Διαλόγων: Dr.jackson για

Alles μόνο μάρκετινγκ Gibt bessere Portale mit mehr Mitglieder. Εδώ στα μάτια μου δεν συμβαίνει τίποτα. Bin 3 μήνες και 0 ημερομηνίες. Bereue my investment.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
03/19/2021 - 17:59
Γυναίκα καριέρας

Έχω έντονη επαγγελματική ενασχόληση και κατά τα άλλα δεν έχω χρόνο και ευκαιρίες να γνωρίσω άνδρες. Ένας φίλος μου είχε συστήσει το Ellitepartner, είχε κάνει καλή Erfahrugnen εκεί. Είμαι premium πελάτης της Ellitepartner μόνο εδώ και 3 μήνες, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορώ να μοιραστώ τον ενθουσιασμό της. Η πλευρά και η ιδέα είναι σε τάξη, οι άνδρες με αυτούς που έγραψα μέχρι τώρα και επίσης στη βόλτα συναντήθηκαν, δεν ήταν όμως η περίπτωσή μου. Δεν μπορεί βέβαια elitepartner τίποτα πριν, εκτός από το γεγονός ότι το Matching θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Λοιπόν, έχω ακόμα 9 μήνες από την πριμοδοτημένη συνδρομή μου για να με διδάξει καλύτερα. Θα ήταν μάλλον υπερβολικό να ζητήσω να δω γρήγορα αποτελέσματα. Στην πραγματική ζωή, που λειτουργεί με την αγάπη αλλιώς επίσης όχι πάντα αμέσως.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
03/31/2021 - 16:12
Raissa

Ales ίδια σκουπίδια καθώς και Parship. Παίρνετε ακριβώς τις ίδιες ειδοποιήσεις. Πιθανότατα όλα τα singles είναι τα ίδια και η πλατφόρμα ενεργεί σαν να. Και γιατί οι φωτογραφίες είναι καθόλου θολές; Θέλω να βλέπω με ποιον στέλνω μήνυμα. Πηγαίνω στο tinder τουλάχιστον μπορώ να δω με ποιον στέλνω μηνύματα.

User rating
4
Average: 4 (1 vote)
04/05/2021 - 13:26
Klaus

Όταν βλέπω ήδη ότι πρέπει να διευκρινίσετε κατά την εγγραφή πόσα κερδίζετε γιατί θα μπορούσα να ξεράσω άμεσα. Οι γυναίκες έχουν πάρα πολύ υψηλές απαιτήσεις και οι κανονικοί μέσοι άντρες σαν εμένα απλά αγνοούνται εδώ. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)