Badoo σε δοκιμή - πιθανότητα πραγματικών ημερομηνιών ή όλα μόνο ψεύτικα;


38%

(38/100 σημεία)


Γνωρίστε νέους ανθρώπους γρήγορα και εύκολα. Ακόμα και άτομα από την περιοχή σας.
Η εφαρμογή γνωριμιών με τα περισσότερα μέλη παγκοσμίως
λέει το sbe

Αν ψάχνετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στην περιοχή σας, θα πρέπει σίγουρα να ελέγξετε την εφαρμογή γνωριμιών Badoo.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή, πώς μπορείτε να εντοπίσετε και να ξεχωρίσετε γρήγορα τα ψεύτικα προφίλ και πόσο κοστίζει, μπορείτε να το μάθετε εδώ μαζί μας.

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις πραγματικές μας εμπειρίες με το Badoo. Καταλήγετε σε αληθινά ραντεβού ή καταλήγετε απλώς σε αδιάφορες συζητήσεις; Έχουμε φρέσκες πληροφορίες εδώ για εσάς!Badoo συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Πολύ δημοφιλές σεξ dating app

Σε αυτό το site ερωτικών γνωριμιών, συναντιούνται γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια αλλαγή στην αγάπη. Κάποιοι χρήστες συναντιούνται ψηφιακά μπροστά στην κάμερα, κάποιοι άλλοι στην πραγματική ζωή.

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!

Απλά φίλτρα αναζήτησης, με βάση την τοποθεσία και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, οπότε είναι εύκολο να βρεις ενα ραντεβού για σεξ, κοντά στη περιοχή σου.

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP

Ο ιστότοπος και η αντίστοιχη εφαρμογή σχεδιάστηκαν για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν εντελώς μη δεσμευτικές σεξουαλικές περιπέτειες ή σχέσεις.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.


Badoo Πλεονεκτήματα

 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη

 • Η λειτουργία είναι παιχνιδάκι

 • Υπάρχουν πολλά μέλη κοντά σας

 • Οι λειτουργίες είναι εκτεταμένες και δωρεάν

 • Οι δυνατότητες φλερτ είναι εκεί


Badoo Μειονεκτήματα

 • Δυστυχώς υπάρχουν τώρα και τότε ψεύτικα προφίλ

 • Ο αριθμός των μηνυμάτων είναι περιορισμένος

 • Το επίπεδο χρήστη είναι μικτό (μέτρια ποιότητα)


Να γνωρίσετε πραγματικούς ανθρώπους κοντά σας; Οι πιθανότητες επιτυχίας με το Badoo

Ποιες είναι οι πιθανότητες να συναντήσω πραγματικές επαφές μέσω της εφαρμογής Badoo;

Αυτή δεν είναι εύκολη απάντηση. Φυσικά, εξαρτάται από το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας και πόσο καλός είστε στην πρώτη επαφή.

Πάντως, ιδού μερικά στοιχεία για να ταξινομήσετε καλύτερα το Badoo:

Το Badoo είναι ίσως η μεγαλύτερη εφαρμογή γνωριμιών στον κόσμο: Η εφαρμογή γνωριμιών έχει ήδη κατεβάσει περίπου μισό δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως. Singles από περισσότερες από 190 χώρες έχουν δοκιμάσει αυτή την εφαρμογή για να γνωρίσουν κάποιον. Αυτό πραγματικά ακούγεται πολλά υποσχόμενο, έτσι δεν είναι;

Αλλά τι σημαίνει αυτό για εσάς τώρα ειδικά για τις ρομαντικές σας προθέσεις;

Στην πρακτική δοκιμή που ακολουθεί, εξετάζουμε πιο προσεκτικά το Badoo προκειμένου να το αξιολογήσουμε καλύτερα για τις δραστηριότητες γνωριμιών σας σε αυτή τη χώρα.

Πώς λειτουργεί πραγματικά η εφαρμογή Badoo;

Σας λέει κάτι το όνομα Badoo; Αυτό πιθανότατα οφείλεται στη μακρόχρονη ύπαρξη της εφαρμογής γνωριμιών και, συνεπώς, στην οικειότητά της. Το Badoo είναι ήδη στην αγορά από το 2006 και συνεπώς ακόμη παλαιότερο από το Tinder.

Η πλατφόρμα γνωριμιών απευθύνεται σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που τους αρέσει να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και, κυρίως, τους αρέσει να φλερτάρουν. Η γενική ατμόσφαιρα στην εφαρμογή είναι μάλλον χαλαρή, με λίγους χρήστες να αισθάνονται την ανάγκη να αναλάβουν μεγάλες δεσμεύσεις. Η γνωριμία με νέους ανθρώπους και η διασκέδαση βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Στο Badoo Chat, περίπου το 52% των εγγεγραμμένων χρηστών είναι άνδρες. Αντίστοιχα, περίπου το 48 τοις εκατό των χρηστών είναι γυναίκες. Η αναλογία είναι επομένως σχετικά ισορροπημένη, γι' αυτό και είναι αρκετά γρήγορες πολλές νέες καυτές επαφές. Ο μέσος όρος ηλικίας των χρηστών κυμαίνεται μεταξύ 20-35 ετών.

Η κατάκτηση της ανυπομονησίας στις διαδικτυακές γνωριμίες

Αν θέλετε να γνωρίσετε νέες επαφές γρήγορα και δυναμικά, η εφαρμογή Badoo είναι σε κάθε περίπτωση μια καλή επιλογή για εσάς.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άλλα μέλη και, κυρίως, να επικοινωνήσετε δωρεάν. Μέσω της συνομιλίας, θα σας εμφανιστούν πολυάριθμοι χρήστες στην περιοχή σας. Αν ξέρετε να φλερτάρετε σε κάποιο βαθμό, θα μπορέσετε να κανονίσετε σύντομα μια συνάντηση.

Οι γυναίκες έχουν συνήθως ένα πλεονέκτημα όταν χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών. Το ίδιο ισχύει και στο Badoo. Οι γυναίκες έρχονται εδώ σε επαφή με πολλούς άνδρες και έχουν αντίστοιχα μια αρκετά μεγάλη επιλογή. Επομένως, πολλές γυναίκες δεν απαντούν σε ερωτήματα ανδρών το ίδιο γρήγορα ή ίσως και καθόλου.

Και τι σημαίνει αυτό τώρα για τους ελεύθερους άνδρες στο Badoo;

Για να μην σας συμβεί αυτό, θα πρέπει να καταβάλλετε μια προσπάθεια πάνω από το μέσο όρο από το πρώτο κιόλας μήνυμα και κατά τη δημιουργία του προφίλ σας.Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους άνδρες στην εφαρμογή Badoo.

Οι εμπειρίες μας από το Badoo δείχνουν ότι σίγουρα υπάρχει μεγάλη ποικιλία μελών στη συνομιλία εδώ. Φυσικά, δεν μπορείτε να τους γνωρίσετε όλους. Πολλά εδώ παραμένουν μάλλον μη δεσμευτικά. Αν θέλετε να συνομιλήσετε περιστασιακά και δεν έχετε βάλει στόχο να βρείτε τον μεγάλο έρωτα εδώ, το Badoo είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για εσάς. Και αν είστε τυχεροί, θα προκαλέσει αρκετή σπίθα για να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Χρησιμοποιήστε το Badoo Chat δωρεάν; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κόστος του Badoo

Ένα κοινό ερώτημα που τίθεται ξανά και ξανά: Είναι το Badoo δωρεάν;

Ναι, όπως θα μπορούσατε ήδη να διαβάσετε στο προηγούμενο κεφάλαιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Badoo chat μετά την εγγραφή εντελώς δωρεάν. Πείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ σας δωρεάν και επίσης να φλερτάρετε με άλλους Badoo singles στη συνομιλία losflirten.

Αλλά υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν. Από εμάς μπορείτε να πάρετε τώρα μια επισκόπηση άλλων δωρεάν λειτουργιών:

Δωρεάν στο Badoo

 • Μπορείτε να γράφετε και να διαβάζετε στο chat δωρεάν (10 μηνύματα την ημέρα)
 • Η προβολή και η βαθμολόγηση φωτογραφιών είναι επίσης δωρεάν
 • Η πλήρης λειτουργία αναζήτησης
  Δημιουργία προφίλ
 • Το σκούπισμα και το ταίριασμα

Κόστος χρήσης του Badoo

 • Δείτε ποιος σας αρέσει χωρίς να έχετε άμεσο ταίρι
 • Η αόρατη λειτουργία
 • Η τοποθέτηση του προφίλ σας στην κορυφή της γραμμής αναζήτησης
 • Δείτε ποιος σας έχει επισημάνει ως αγαπημένο
 • Απεριόριστος αριθμός μηνυμάτων στη συνομιλία
 • Αναίρεση αποφάσεων ξανά
 • Να επισημαίνετε τα μηνύματα

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλο το επί πληρωμή περιεχόμενο του Badoo, μπορείτε να εγγραφείτε για premium συνδρομή. Σας παραθέτουμε το κόστος παρακάτω:

 • Για μία εβδομάδα Premium πληρώνετε 5,99 ευρώ
 • Ένας μήνας Badoo Premium κοστίζει 17,99 ευρώ
 • 3 μήνες Badoo Premium κοστίζουν 41,99 ευρώ
 • Η απεριόριστη συνδρομή κοστίζει 79,99 ευρώ

Δεν ξέρετε καν πόσο καιρό θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το Badoo; Τότε μια μόνιμη συνδρομή είναι συνήθως εκτός συζήτησης για εσάς. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα Badoo Coins για να ξεκλειδώσετε μεμονωμένες λειτουργίες για το προφίλ σας μία φορά.

Για παράδειγμα, με 50 νομίσματα μπορείτε να ανεβάσετε το προφίλ σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Με αυτό αυξάνετε άμεσα την προβολή σας.

Τα νομίσματα Badoo πωλούνται σε πακέτα. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο τιμολογούνται τα νομίσματα Badoo

 • 100 Badoo Coins: 2,99 ευρώ
 • 550 Badoo Coins: 12,99 ευρώ
 • 1.250 Badoo Coins: 26,99 ευρώ
 • 2.750 Badoo Coins: 49,99 ευρώ

Αλλά δεν μπορείτε μόνο να αγοράσετε αυτά τα νομίσματα, μπορείτε επίσης να τα κερδίσετε εύκολα. Επωφεληθείτε από τις προσφορές των διαφημιστικών συνεργατών ή συμμετάσχετε σε έρευνες που εμφανίζονται στην πλατφόρμα Badoo. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε μερικά πολύτιμα νομίσματα γρήγορα και εύκολα.

Ένα συμπέρασμα για το κόστος του Badoo

Γενικά, μπορούμε να πούμε ότι η δωρεάν έκδοση του Badoo είναι ήδη αρκετά καλή για να ξεκινήσετε άμεσα το online φλερτ. Πάνω απ' όλα, το γεγονός ότι η λειτουργία της συνομιλίας προσφέρεται δωρεάν, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Badoo έχει έναν τρελό αριθμό μελών. Η δραστηριότητα είναι μεγάλη. Επομένως, μπορεί να είναι πρόκληση να ξεχωρίσετε εδώ μέσα στο πλήθος. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε, μιλάτε για τις premium λειτουργίες του Badoo για να κάνετε κράτηση.

Αλλά προσέξτε: Η συνδρομή του Badoo λειτουργεί σαν συνδρομή. Αν δεν θέλετε πλέον την premium συνδρομή, πρέπει να την ακυρώσετε ενεργά. Διαφορετικά, λειτουργεί κανονικά και θα πρέπει να πληρώνετε την τιμή μήνα με το μήνα μέχρι να την ακυρώσετε ενεργά.Η εμπειρία μας με το Badoo

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να εμβαθύνουμε στη λειτουργικότητα του Badoo και να παρέχουμε διαφάνεια σχετικά με το πώς λειτουργεί πραγματικά το Badoo,

με βάση πραγματικές εμπειρίες.

Διασαφηνίζουμε, για παράδειγμα, τι σημαίνει η αόρατη λειτουργία στο Badoo και πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα το πλήρες παιχνίδι. Έχουμε δοκιμάσει όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής και μοιραζόμαστε μαζί σας τις εμπειρίες μας σε απροκάλυπτη μορφή. Εκτός από την εφαρμογή, φυσικά, έχουμε δοκιμάσει και την κανονική ιστοσελίδα!

α) Εγγραφή με το Badoo

Η εγγραφή στην εφαρμογή και στον ιστότοπο είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε είτε να εγγραφείτε απευθείας στο Facebook και Co. είτε απλά να επιλέξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με τον δικό σας λογαριασμό στο Badoo.

β) Χρησιμοποιήστε σωστά την αναζήτηση στο Badoo

Στην εφαρμογή Badoo, η αναζήτηση βάσει τοποθεσίας αξίζει το βάρος της σε χρυσό. Ειδικά αν θέλετε να γνωρίσετε άλλους singles από την περιοχή σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την αναζήτηση περιβάλλοντος. Ενεργοποιήστε την τοποθεσία σας και ανακαλύψτε πολυάριθμα προφίλ ανδρών και γυναικών που βρίσκονται στην άμεση γειτονιά σας.

Και ξέρετε τι είναι καλύτερο;

Όλες τις επαφές από την περιοχή σας μπορείτε να τις γράψετε άμεσα και δωρεάν.

Για να φιλτράρετε κάτι, θα μπορούσατε επίσης να ενεργοποιήσετε το φίλτρο "δημοφιλές". Αν ενεργοποιήσετε αυτό το φίλτρο, θα λαμβάνετε επαφές που φαίνονται να είναι πολύ δημοφιλείς, για παράδειγμα επειδή έχουν λάβει πολλά likes. Αν το κάνετε αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ανταγωνισμός εδώ είναι πολύ πιο έντονος.

γ) Το παιχνίδι με τις βούλες

Με το παιχνίδι με τα μάτια του ταύρου, το Badoo έχει δημιουργήσει κάτι παρόμοιο με, ας πούμε, το Tinder, οπότε πρόκειται επίσης για ένα "σύστημα swipe" με το οποίο μπορείτε να δείξετε την αγάπη ή την αντιπάθειά σας για τους  οπτικά παρουσιαζόμενους singles.

Ενώ οι άλλες πλατφόρμες γνωριμιών συνήθως απαιτούν να κάνετε swipe δεξιά ή αριστερά, το Badoo σας δίνει μια καρδιά και ένα Χ εμφανίζεται. Κάνοντας κλικ στην καρδιά, βρίσκετε τον συνομιλητή σας πολύ καλό και θα μπορούσατε να φανταστείτε μια συνομιλία ή μια συνάντηση. Ένα Χ είναι ακριβώς η αντίθετη δήλωση.

Αν βρίσκετε κάποιον ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία 2 καρδιές. Αυτό σημαίνει "παραλήρημα", το οποίο παίρνει το συνομιλητή σας επίσης αμέσως επικοινωνήσει. Έτσι, δεν χρειάζεται να περιμένετε πρώτα ένα χτύπημα (match), όπου πρέπει να έχετε πατήσει και οι δύο την καρδιά.

δ) Κατευθείαν στη δράση: Δοκιμάστε το Badoo ζωντανά!

Το Badoo Live μπορεί να αποτελέσει ένα ξεκάθαρο highlight για τους χρήστες do που τους αρέσει να βρίσκονται στη "σκηνή". Αν σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και θα περιγράφατε τον εαυτό σας ως ένα ατίθασο άτομο, τότε το Badoo live είναι σίγουρα για εσάς.

Όμοια με το Instagram TV, το Badoo live σας επιτρέπει να βγείτε κατευθείαν "στον αέρα" και να το μοιραστείτε με τις επαφές σας. Δεν είστε ακόμα σίγουροι αν θα περάσετε καλά με αυτό; Τότε ρίξτε πρώτα μια ματιά σε μερικά livestreams από άλλους χρήστες!Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς είναι εκ των προτέρων!

Οι εμπειρίες μας από το Badoo Live έχουν δείξει ότι εδώ μπορείτε πραγματικά να συναντήσετε μια μεγάλη ποικιλία από περιέργειες. Το να το δοκιμάσετε αξίζει σε κάθε περίπτωση.

Κινήτρωνε τους παίκτες του Badoo Live με δώρα

Επίσης, ως θεατής, το Badoo Live είναι πολύ καλό για να έρθετε σε επαφή με άλλους singles. Συγκεκριμένα, μπορείτε επίσης να δώσετε εικονικά δώρα στους live streamers και ίσως να τραβήξετε την προσοχή στον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο.

ε) Η αόρατη λειτουργία

Είναι όλη αυτή η προσοχή υπερβολική για εσάς;

Στο Badoo, έχετε την επιλογή να παραμείνετε "Αόρατοι" όταν επισκέπτεστε τα προφίλ άλλων singles του Badoo.

Αλλά για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, θα χρειαστείτε μια premium συνδρομή. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.

Έχετε κάνει το προφίλ σας αόρατο, αλλά δεν είστε σίγουροι αν λειτουργεί;

Μπορείτε εύκολα να το ελέγξετε:

Όταν είστε αόρατοι, το προφίλ σας έχει μια γκρι σιλουέτα με καπέλο.Κανείς δεν μπορεί να δει τις φωτογραφίες σας ή να δει λεπτομέρειες από το προφίλ σας.

στ) Χρήση του Badoo μέσω εφαρμογής και ιστότοπου

Το Badoo δεν είναι μόνο μια εφαρμογή, αλλά και μια καλά λειτουργική ιστοσελίδα γνωριμιών.

Τι σημαίνει αυτό ακριβώς;

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Badoo με τα ίδια στοιχεία σύνδεσης τόσο στο smartphone όσο και στον υπολογιστή/φορητό σας και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα. Βασικά, είναι θέμα γούστου τι προτιμάτε να χρησιμοποιείτε.

Υπάρχουν, ωστόσο, δύο λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες στην επιφάνεια εργασίας.

Το ένα είναι οι υπηρεσίες τοποθεσίας. Το smartphone σας μπορεί εύκολα να εντοπίσει τη θέση σας και τη θέση άλλων χρηστών. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με την έκδοση για υπολογιστές. Δεύτερον, το Badoo Live είναι διαθέσιμο μόνο στην έκδοση για smartphone.

Εκτός από αυτό, όλα είναι παρόμοια. Τόσο η desktop όσο και η mobile έκδοση του Badoo είναι διασκεδαστικές στη χρήση και οπτικά επίσης όμορφες.

Και γιατί να συνομιλήσετε με το Badoo στον υπολογιστή σας;

Φυσικά, αυτό είναι επίσης θέμα γούστου. Μερικές φορές είναι απλώς πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να πληκτρολογήσετε σε έναν υπολογιστή παρά σε μια μικρή οθόνη στο smartphone σας. Σε περίπτωση που πρόκειται για μια μεγαλύτερη συνεδρία συνομιλίας, η επιλογή του υπολογιστή είναι σίγουρα πολύ πιο άνετη.

Συνοπτική παρουσίαση της δοκιμής Badoo

Η εφαρμογή γνωριμιών Badoo απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να φλερτάρουν εντελώς ανεπίσημα και χωρίς υποχρεώσεις με επαφές από την περιοχή σας. Εδώ το επίκεντρο είναι η διασκέδαση και όχι η εύρεση συντρόφου για γάμο με όλες τις συνέπειες.

Υπάρχουν ορισμένα δημιουργικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τη σύνδεση με άλλους χρήστες. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Μπορείτε σχεδόν να μιλήσετε ακόμη και για το ενδεχόμενο εθισμού.

Μεγάλο πλεονέκτημα του Badoo είναι η μεγάλη βάση δεδομένων. Υπάρχουν πάρα πολλοί εγγεγραμμένοι χρήστες. Δυστυχώς, αλλά και πολλοί ανενεργοί singles ή ακόμα και ψεύτικα προφίλ. Αλλά μην ανησυχείτε, πώς να διακρίνετε τις απομιμήσεις από τους πραγματικούς χρήστες, εξηγούμε στο επόμενο κεφάλαιο.

Επειδή το Badoo δεν κοστίζει τίποτα στην αρχή, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας εμπειρία στο Badoo. Η χρήση της εφαρμογής είναι σίγουρα ένας ωραίος τρόπος για να περάσετε την ώρα σας. Αν προσεγγίζετε τις διαδικτυακές γνωριμίες με όχι πολύ υψηλές προσδοκίες (σταθερός συνεργάτης), μπορεί να σας αρέσει το Badoo. Προσέξτε: Το επίπεδο πολλών χρηστών του Badoo δεν είναι απαραίτητα το υψηλότερο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εδώ επαφές με χαμηλό επίπεδο.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Badoo Test: Μόνο απομιμήσεις και όχι πραγματικές επαφές; Πώς να διακρίνετε τις πραγματικές επαφές από τις ψεύτικες

Ανησυχείτε λίγο μήπως πέσετε θύμα ψεύτικων στο Badoo;

Η πραγματικότητα είναι...

Οι απομιμήσεις είναι απλά παντού. Στο Badoo θα πέσεις και εσύ πάνω σε απατεώνες, οι οποίοι θέλουν να σου κάνουν κουίζ και να μάθουν περισσότερα για τη "μοναχική" σου ζωή.

Σκεπτόμενοι λίγο πιο πέρα... Μερικές φορές θα συναντήσετε ανθρώπους που δεν σας απαντούν καθόλου ή δεν βγαίνουν ραντεβού. Αυτά μπορεί να είναι και "ψεύτικα προφίλ" που στην πραγματικότητα δεν έχουν ρομαντικές προθέσεις.

Σκεφτείτε το περαιτέρω.

Αλλά πρέπει επίσης να πούμε ότι υπάρχουν σχετικά πολλοί λεγόμενοι "νεκροί" στο Badoo, δηλαδή προφίλ που δεν είναι πλέον ενεργά. Παραδόξως, αυτά τα προφίλ εξακολουθούν να εμφανίζονται στους χρήστες από τον αλγόριθμο.

Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένοι χρήστες στο Badoo που είναι λίγο αδιάφοροι. Οπότε θα πρέπει γενικά να προετοιμαστείτε για κακές συζητήσεις και απογοητεύσεις.

Μα πώς να αναγνωρίζετε τους πραγματικούς απατεώνες του Badoo;

Αν συνομιλείτε με επαφές που έχουν επαληθευτεί από την ομάδα του Badoo, μπορείτε να είστε αρκετά σίγουροι ότι πρόκειται για πραγματικές επαφές.

Μπορείτε επίσης να επαληθεύσετε το προφίλ σας. Αυτό αυξάνει και τις δικές σας πιθανότητες να σας απευθυνθούν.

Πώς το κάνετε αυτό;

 • Στο προφίλ σας θα βρείτε ένα εικονίδιο με φωτογραφία "Επαλήθευση προφίλ"
 • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία "Τραβήξτε μια φωτογραφία" και ξεκλειδώστε την κάμερά σας
 • Κάντε τη χειρονομία που σας δίνει το Badoo και βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι ευδιάκριτο
 • Πιέστε το κουμπί "αποστολή για επαλήθευση"
 • Μέσα σε λίγα λεπτά, η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του Badoo θα επικοινωνήσει μαζί σας με την επαλήθευση ή την απόρριψη

Παγίδα προσοχής: Τέλειες φωτογραφίες προφίλ

Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί αν οι εικόνες προφίλ των χρηστών είναι ήδη σχεδόν υπερβολικά τέλειες

Μοιάζουν οι φωτογραφίες του πιθανού φλερτ-συνεργάτη σας σαν να προέρχονται από πρακτορείο μοντέλων; Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει αμέσως ότι είναι ψεύτικες. Όμως οι απατεώνες χρησιμοποιούν συνήθως φωτογραφίες που έχουν αντιγραφεί από το διαδίκτυο, οι οποίες συχνά φαίνονται πολύ καλές.

Μια συμβουλή: Μπορείτε να ελέγξετε τις εικόνες μέσω της αναζήτησης εικόνων στο Google Image Search (προς τα πίσω). Αν βρείτε πληροφορίες για τις εικόνες που δεν ταιριάζουν πραγματικά με τις δηλώσεις του φλερτ-συνεργάτη, θα πρέπει να διακόψετε την επαφή και ίσως ακόμη και να αναφέρετε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Ελέγξτε τα κείμενα του προφίλ: Πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Από τα κείμενα του προφίλ μπορεί να διαβάσει κανείς πολλά.

Οι δηλώσεις που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές, υποδηλώνουν επίσης πλαστογραφίες. Για παράδειγμα, αν μια 25χρονη γυναίκα αναζητά συνταξιούχο άνω των 60 ετών, αυτό μπορεί φυσικά να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Αλλά η πιθανότητα να πρόκειται για ψεύτικες δηλώσεις είναι μεγάλη.

Προσοχή στους συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους

Ένα συνηθισμένο τέχνασμα που χρησιμοποιούν οι απατεώνες είναι να ανακατευθύνουν τον χρήστη σε έναν εξωτερικό ιστότοπο, συχνά έναντι αμοιβής. Συνήθως είναι προφίλ με πολύ ελκυστικές κυρίες που κάνουν την πρώτη επαφή. Μετά από μια σύντομη, αθώα συνομιλία, ισχυρίζονται ότι ο χρήστης χρησιμοποιεί σπάνια το Badoo και γι' αυτό σας ζητούν να εγγραφείτε σε έναν άλλο ιστότοπο.

Μια τέτοια προσέγγιση μυρίζει κυριολεκτικά απάτη...Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί!

Οι ψεύτικοι σπάνια εμπλέκονται σε πραγματικές συναντήσεις

Έχετε γνωρίσει κάποιον, αλλά δεν είστε σίγουροι αν πρόκειται πραγματικά για έναν ειλικρινή χρήστη; Τότε προχωρήστε και κανονίστε μια συνάντηση. Συνήθως, οι απατεώνες ακυρώνουν τα ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα ή προσπαθούν συνεχώς να τα αναβάλουν.

Ανεξαρτήτως: Στο πρώτο ραντεβού, δεν πρέπει ποτέ να συναντιέστε στο σπίτι σας ή στο σπίτι του φλερτ-συντρόφου σας. Το πρώτο ραντεβού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε δημόσιο, στην καλύτερη περίπτωση καλοδιατηρημένο χώρο.

Ένα συμπέρασμα για τα ψεύτικα προφίλ

Τα ψεύτικα προφίλ ανήκουν στο Badoo εν τω μεταξύ απλά σε αυτό!

Αλλά ακόμα και σε πολλές άλλες εφαρμογές και ιστοσελίδες γνωριμιών, θα συναντήσετε χρήστες που δεν έχουν καλές προθέσεις. Μπορείτε να προστατευτείτε από αυτό μόνο αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές, χρησιμοποιήσετε την κοινή σας λογική και πάνω απ' όλα ακούσετε το ένστικτό σας.

Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, μπορείτε στη συνέχεια να προστατευτείτε εύκολα από τυχόν απατεώνες.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Πώς να κερδίσετε ημερομηνίες σεξ στο Badoo

Προφανώς, πολλά ψεύτικα, μεγάλος ανταγωνισμός και επιφανειακό φλερτ στο Badoo. Οπότε τώρα πιθανόν να αναρωτιέστε αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να βγείτε κανονικά ραντεβού στο Badoo;

Είναι το Badoo χάσιμο χρόνου ή συμβαίνει πραγματικά κάτι εδώ;

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο ξεκάθαρες. Μερικές φορές είναι ναι, μερικές φορές είναι όχι. Θα θέλαμε όμως να σας εξηγήσουμε πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό και πώς μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Βασικός κανόνας για τις διαδικτυακές γνωριμίες: Αν κάνετε μια προσπάθεια, θα βρείτε αυτό που θέλετε. Τα σοβαρά ραντεβού και το σεξ χωρίς δεσμεύσεις είναι εξίσου πιθανά στην εφαρμογή Badoo όσο και οι συναρπαστικές επαφές με σοβαρές προθέσεις από την περιοχή σας. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να επικοινωνείτε ακριβώς αυτό που πραγματικά αναζητάτε. Η αυθεντικότητα πάντα αποδίδει.

Και τι γίνεται με το Sexdate;

Η αλήθεια:

Θα δείτε ότι βασικά δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσετε από το πλήθος των χρηστών του Badoo. Συχνά χάνεστε μέσα στην ποικιλία των προφίλ και των μηνυμάτων.

Η αλήθεια:

Θα δείτε ότι δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσετε από το πλήθος των χρηστών του Badoo.

Παρά ταύτα, το έχετε στο χέρι σας!

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το προφίλ σας έτσι ώστε να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό;

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

Δημιουργήστε ένα κατατοπιστικό προφίλ

Ένα καλό, κατατοπιστικό προφίλ διευκολύνει την πρώτη επαφή και επιτρέπει στον υποψήφιο σύντροφο του φλερτ να σας αξιολογήσει καλύτερα ως άτομο.

Φροντίστε να διευκρινίσετε στο προφίλ σας τι ψάχνετε στο Badoo και ποιος πρέπει να σας γράψει. Υπάρχουν προκατασκευασμένα μενού για αυτό, όπου μπορείτε να καθορίσετε κάτι όπως "απλώς κουβέντα", "φιλίες", "κάτι μη δεσμευτικό" ή "κάτι σοβαρό". Οι πιθανότητες να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε θα αυξηθούν αν δηλώσετε ξεκάθαρα τι θέλετε.

Είναι επίσης σημαντικό να γράψετε ένα μικρό κείμενο "για μένα". Προσπαθήστε να είστε λίγο δημιουργικοί εδώ.

Δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα;

Τότε είστε άτυχοι ;) Όχι, μην ανησυχείτε, δεν θα σας απογοητεύσουμε. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το τι θα μπορούσατε να γράψετε:

 • Πες μας σε τι είσαι πραγματικά χάλια;
 • Ποια είναι η συνήθης δικαιολογία σας που πάντα πιάνει
 • Περιγράψτε μια ντροπιαστική ιστορία
 • ...

Ακόμη κι αν βγει κάτι "άβολο" εδώ, οι άλλοι χρήστες θα δουν ότι έχετε καταβάλει προσπάθεια για το προφίλ σας. Και εκτός αυτού, βγαίνει ως αυθεντικό. Αυτό είναι ήδη το ήμισυ του παντός.

Κάντε σαφές σε όλους ότι δεν είστε ψεύτικος

Αποδείξτε στους άλλους χρήστες από την αρχή ότι δεν είστε ψεύτικος.

Οι ψεύτικοι είναι απαράδεκτοι. Μπορείτε όμως να επαληθεύσετε επίσημα το προφίλ σας στο Badoo.Αν το κάνετε, μπορείτε ήδη να ξεχωρίσετε εύκολα από το πλήθος. Σύμφωνα με το Badoo, οι πιθανότητες να κλείσετε ραντεβού αυξάνονται σημαντικά με ένα επαληθευμένο προφίλ.

Το πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό, το έχουμε ήδη περιγράψει στην ενότητα "Ψεύτικα" παραπάνω.

Βαθμολογία με αυθεντικές φωτογραφίες

Ένα άλλο πολύ σημαντικό κριτήριο είναι οι εικόνες. Σε κάθε προφίλ θα πρέπει να εμφανίζεται τουλάχιστον μία πρόσφατη φωτογραφία. Διαφορετικά, είναι για πολλές πιθανές επαφές: Επόμενος! Αν είναι δυνατόν, ανεβάστε αρκετές φωτογραφίες που να δείχνουν τον εαυτό σας σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις της ζωής σας.

Φροντίστε οι φωτογραφίες να φαίνονται αυθεντικές. Είστε σαφώς αναγνωρίσιμοι σε αυτές; Ξεχάστε το photoshop, δείξτε τον εαυτό σας όπως είναι. Αλλά φυσικά πρώτα από την πλευρά της ζάχαρης ;)

Αν συνδέσετε το προφίλ σας με τα κοινωνικά σας δίκτυα, όπως το Facebook ή το Instagram, μπορείτε να προσθέσετε ακόμα περισσότερη αυθεντικότητα σε ολόκληρο το προφίλ. Με αυτόν τον τρόπο, οι συνεργάτες σας στο φλερτ θα αποκτήσουν αμέσως μια καλύτερη εικόνα της ζωής σας.

Δείξτε αληθινό ενδιαφέρον

Αν ενδιαφέρεστε για μια επαφή, θα πρέπει επίσης να μελετήσετε πιο προσεκτικά το προφίλ της/του. Με βάση το προφίλ, σκεφτείτε μερικές ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον συνομιλητή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πόντους αμέσως! Ο φλερτ-συνεργάτης σας θα αισθανθεί άμεσα αντιληπτός εντελώς διαφορετικά από το πρόσωπο.

Τι μπορείτε να προσέξετε στο προφίλ;

Για παράδειγμα, έχει ο φλερτ-σύντροφός σας φωτογραφίες από κάποιους ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα, όπου έχετε ήδη πάει ή όπου πάντα θέλατε να πάτε; Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε κάτι τέτοιο σε μια συζήτηση. Επίσης, πείτε τους για τις δικές σας σκέψεις και εντυπώσεις. Όλα αυτά παρέχουν υλικό για μια ζωντανή συζήτηση.

Η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα αποδίδουν

Στην πραγματικότητα, αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο σε κάθε τομέα της ζωής, όχι μόνο στο διαδίκτυο. Είτε βρίσκετε τον συνομιλητή σας σέξι είτε όχι και τόσο σέξι, να είστε πάντα ειλικρινής και αυθεντικός. Μπορείτε να πείτε ευθέως αυτό που σκέφτεστε, αλλά μην προσβάλλετε, παραμένετε πάντα ευγενικοί.

Και να θυμάστε πάντα: η απόλυτη τελειότητα δεν υπάρχει. Μπορείτε να σταθείτε στα λάθη σας. Όπως ακριβώς δεν πρέπει να περιμένετε ότι ο φλερτ-συνεργάτης σας είναι τέλειος στο πρόσωπο.

Έχετε επίγνωση του ποιοι είστε. Παρεμπιπτόντως, αυτό σας κάνει και σέξι. Οι άνθρωποι που έχουν αυτοπεποίθηση (δεν πρέπει να συγχέεται με την αλαζονεία), πάντα έλκουν μαγικά το αντίθετο φύλο. Επίσης, αυτό, σας βοηθάει να κλείσετε πιο γρήγορα ένα ερωτικό ραντεβού.


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Πολύ δημοφιλές σεξ dating app
9,5

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!
9,0

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP
8,5

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.

FAQ - Badoo

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
5
Average: 4.5 (2 votes)

Σχόλια

10/30/2020 - 13:16
Boodel

Αφού έγραψα σε μερικές γυναίκες πολύ ανοιχτά και άμεσα στα πρώτα μηνύματα, υπήρξαν αρχικά δύο ενθουσιώδεις επαφές. Αλλά ξαφνικά το Badoo με μπλόκαρε. Πρέπει να πω ότι δεν παραβίασα τις κατευθυντήριες γραμμές του Badoo με κανέναν τρόπο. Να είστε προσεκτικοί, αν κάποιος πάρει λάθος ιδέα ή θέλει να σας ξεφορτωθεί, θα σας διώξουν χωρίς να δώσουν κανένα λόγο. Όλα τα αγορασμένα πακέτα θα χαθούν. Συμβουλεύω έντονα ενάντια στο Badoo, στα μάτια μου είναι απατεώνες. Γιατί αν ψάχνω για συνεργασία, ψάχνω και για σεξ. Αλλά αυτό προφανώς δεν ήταν επιθυμητό.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
10/07/2020 - 10:47
MariusD

Μπορώ μόνο να πω ότι υπάρχουν καλές και κακές εμπειρίες εδώ, όπως και σε άλλες ιστοσελίδες για singles. Αλλά αυτό αφορά μάλλον τους άνδρες και όχι τη σελίδα του Badoo. Πολύ καλή βρίσκω λοιπόν τη δυνατότητα με τα "μυστικά σχόλια", τα οποία μπορεί κανείς να αφήσει για το εκάστοτε προφίλ. Αυτό κάνει το πράγμα πραγματικά συναρπαστικό.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
09/25/2020 - 21:03
H.B.

Οι άνθρωποι είναι τόσο κακοί. Το Badoo είναι πραγματικά μακράν η πιο unseriöseste πύλη, αυτό που έχω βιώσει τα τελευταία 20 χρόνια. Και χρησιμοποιώ το onlinedating εδώ και πολύ καιρό και πάντα είχα πραγματικές ημερομηνίες. Παρά την premium συνδρομή στο Badoo, πρέπει να αγοράσω 1250 πόντους για να έρθω σε επαφή με πιθανούς υποψηφίους. Θα μπορούσαν να το είχαν πει αυτό εκ των προτέρων. Εκτός αυτού, κάποιος έχει jerkzuck πόντους αγόρασε χωρίς ο ένας ήθελε it.Have μια συνδρομή 3monats και αυτό μου έχει ήδη κοστίσει 3 x26 € + 42 € μέλους.Μια δήλωση πόντους κάποιος επίσης δεν παίρνει.Completely unseriös.....Leute let it.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
06/27/2020 - 14:27
Απογοητευμένος

Δεν μπορώ να συστήσω την πλατφόρμα δυστυχώς. Οι κοπέλες που είναι στην πλατφόρμα είναι ως επί το πλείστον μάλλον εγκεφαλικά ακρωτηριασμένες, θρασύτατες, εν μέρει και λεσβιακά προσανατολισμένες! Και επίσης δεν είναι ιδιαίτερα ανοιχτές σε άλλες κουλτούρες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μου επέτρεψαν να διαβάσω πράγματα όπως "i mog koane auslända!". - και αυτό μόνο λόγω της εμφάνισής μου. Όταν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου κυριολεκτικά με το "Αναρωτιέμαι αν θα ξεπεράσω ποτέ το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι υπέρβαρη για το μέγεθός της και έχει ακάθαρτο δέρμα δεν με "mog"...", ακόμη και ένας υπάλληλος του Badoo με επέπληξε και με μπλόκαρε. Αυτό παρά το γεγονός ότι είχα πληρώσει για το προϊόν. Επιστροφή χρημάτων; Παραποίηση. Εν τω μεταξύ, δεν εκπλήσσομαι γιατί υπάρχουν κυρίως μόνο αντικοινωνικοί άνθρωποι. Όπως είναι γνωστό, η πελατεία προσαρμόζεται στις (μη) υπάρχουσες αξίες του φορέα εκμετάλλευσης ή των υπαλλήλων του. Σύμφωνα με αυτό, η πλατφόρμα αυτή είναι κατάλληλη μόνο για υποτακτικούς "άντρες" χωρίς περηφάνια και αξιοπρέπεια.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/08/2020 - 03:46
Μην πάτε καθόλου

Ως γυναίκα μπορώ μόνο να πω: δυστυχώς, πάρα πολλοί άνδρες παρενοχλούν σεξουαλικά τη γυναίκα. ΤΕΧΝΕΣ όπως: όπως είμαι καυτός, καυλωμένος για σένα, θέλω να σε γαμήσω. Το μισό τόσο άγριο; Όχι, γιατί ένα ξεκάθαρο όχι αγνοείται. Φωτογραφίες με ερεθισμένα και γυμνά καυλιά στέλνονται χωρίς να ζητηθεί... πώς περνούν αυτές οι φωτογραφίες από τον έλεγχο; Αν αντισταθείς, θα σε προσβάλουν. Είμαι στο parship τώρα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτό.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
11/11/2020 - 15:10
TimK

Το Badoo είναι σκουπίδι. Πρέπει πάντα να πληρώνετε για να φαίνεται το προφίλ σας. Και μετά πηγαίνουν δυνατά οι άντρες στο προφίλ σου παρόλο που έχεις γράψει ότι ψάχνεις για γυναίκες. Κατά κάποιο τρόπο είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το Badoo παρουσιάζεται πάντα ως συμβουλή. Ή μήπως εξαιτίας της Corona υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτές τις πλατφόρμες που ψάχνουν γρήγορα γρήγορα τι;

.
User rating
3
Average: 3 (1 vote)
11/13/2020 - 12:29
VeitR ο αγνός

Δεν είμαι ο πρώτος που το γράφει. Αυτό με επιβεβαιώνει. "Χειροποίητες απομιμήσεις" μπορούν να βρεθούν και σε άλλα χρηματιστήρια, δυστυχώς. Οι διαχειριστές το ανέχονται, γιατί δημιουργεί μια "προσφορά". Αλλά το Badoo είναι διαφορετικό. Εδώ είναι εγκληματικό ότι... Νομίζω ότι... περισσότερο από το 95% των προφίλ που δημιουργούνται, είναι χειραγωγημένα.... Ο τόπος ωθείται εκεί που μόλις έψαχναν. Δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά θα πρέπει να βάλεις εισαγγελέα να το ψάξει. Ο Lovoo είχε επίσης καταδικαστεί κάποτε. Έτσι τα προφίλ είναι επίσης angezeit με μια αναζήτηση, που είναι ανενεργοί καταστηματάρχες για χρόνια, τους γράφετε επιμελώς (κανείς δεν τους διαβάζει ή.απαντάει) Έχετε μόνο 10 μηνύματα δωρεάν (σούπερ έξυπνο) - έτσι αγοράζετε περισσότερα xx μηνύματα, στη συνέχεια γράφετε σε περισσότερα ανδρείκελα. Επειδή τα γραμματοκιβώτια είναι γεμάτα με τα ψεύτικα με τις "σούπερ εικόνες", ζητούνται επιπλέον χρήματα για να γράψετε σε αυτό το άτομο παρά το γεμάτο γραμματοκιβώτιο (έξυπνο). Έτσι σε δημιουργικότητα στο Geldverdiene δεν πρέπει να ξεπεραστεί. Αλλά αν ο καλός Θεός φορές η ουράνια πύλη για τους ιδρυτές ανοίγει; Αμφιβάλλω.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/23/2020 - 12:19
Τώρα στο Bumble

Είχα επίσης εγγραφεί στο Badoo πριν από λίγο καιρό. Βρίσκω την πύλη μάλλον βαρετή, άχρωμη, ψυχρή. Πολλοί δεν ανταποκρίνονται καθόλου στο anschreiben, ούτε καν ένα όχι ευχαριστώ έρχεται πίσω. Τόσο πολύ για το επίπεδο. Το Badoo αγόρασε τώρα το bumble. Ελπίζω ότι δεν είναι επίσης τόσο διαβρωμένο. Το Bummle μου αρέσει δηλαδή.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/24/2020 - 12:24
Loosi

Μετά τη δοκιμή μου, μπορώ να συστήσω το Badoo μόνο περιορισμένα. Όποιος θέλει να δοκιμάσει το Badoo μία φορά, μπορεί να το κάνει με ευχαρίστηση. Αλλά θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε αμέσως και να σκεφτείτε την περίοδο απόσυρσης - τότε δεν μπορεί να σας συμβεί τίποτα. Η ακύρωση λειτουργεί τουλάχιστον καλύτερα από ό, τι με άλλους παρόχους. Τι μπορώ να πω. Δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με κανέναν τις πρώτες δύο εβδομάδες. Αυτό είναι απλά πολύ λίγο. Αλλά καλά, με άλλα Singlenörsen δεν λειτούργησε και με μένα. Ούτε στην πραγματική ζωή. Είμαι χαμένος;

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
12/07/2020 - 13:58
Περπάτησε σε μια παγίδα

Αγαπητοί συνάνθρωποι, μην πληρώνετε για μια τέτοια απάτη. Ευτυχώς πλήρωσα με PayPal και διέγραψα τον λογαριασμό για να μην πεταχτούν άλλα χρήματα. Στην πραγματικότητα, καμία γυναίκα δεν απαντάει γιατί είτε είναι πνιγμένη είτε δεν υπάρχει - το τελευταίο μάλλον υποψιάζομαι. Το προφίλ μου διαγράφηκε μετά από μερικές εβδομάδες. Τα χαμένα χρήματα είναι ένα πράγμα. Ο χαμένος χρόνος είναι το άλλο. Αυτό με ενοχλεί περισσότερο.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/14/2020 - 17:00
Θεία Helga

Δεν χρησιμοποιώ πλέον την εφαρμογή Badoo, υπάρχουν αλλιώς πάντα συναγερμοί κινητών τηλεφώνων και το ένα είναι πολύ γεμάτο με αγώνες στο τηλέφωνο. Συνολικά είμαι 3 χρόνια εδώ, πηγαίνει κυρίως πολύ επιφανειακά και εν μέρει σεξουαλικά. Νέοι σύντροφοι ως επιλογή, για τους αναζητητές άνω των 35 λίγες επιλογές. Είμαι έτσι στα σύνορα. Με όμορφες φωτογραφίες είστε εντελώς πολύ zubombardiert με φιλοφρονήσεις και μηνύματα, αλλά για να παρατηρήσετε αρκετά γρήγορα, είναι εδώ μόνο για να διακοσμήσει με τον άλλο, τότε ο αέρας είναι γρήγορα έξω και πάλι. Έτσι, όπως το Tinder, φοβερές φωτογραφίες = πολλά αιτήματα. Αν εργάζεστε με μερική απασχόληση λόγω του συνεχούς πόνου, είστε σχεδόν πάντα ξεριζωμένοι αμέσως, το ίδιο και αν αναφέρετε τη διαταραχή του πόνου σας παρεμπιπτόντως. Πολύ διασκεδαστικοί άνθρωποι, η μεγάλη αγάπη και η ίση μεταχείριση δεν υπάρχει όπως είπα. Χρησιμοποιώ την έκδοση του προγράμματος περιήγησης και μπαίνω μάλλον σποραδικά, χωρίς μεγάλες προσδοκίες, μάλλον όταν βαριέμαι. WErde τώρα μάλλον φορές Parsihp test.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/15/2020 - 16:19
Torsten B.

Στην πραγματικότητα, όλα έχουν ήδη ειπωθεί. Θα ήθελα όμως να το επιβεβαιώσω. Το Badoo δεν αξίζει τον χρόνο σας. Τα χρήματα σίγουρα όχι.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
12/18/2020 - 15:03
UschisMuschi

Αν κοιτάξετε κάποια σχόλια εδώ, μπορείτε πολύ καλά να καταλάβετε γιατί τόσοι πολλοί άντρες εδώ μέσα μένουν άδειοι:) Όταν διαβάζω ήδη σχόλια όπως "Για τα χρήματα μπορώ να πάω στο μπουρδέλο" δείχνει ότι ήδη, τι περιμένουν οι περισσότεροι στην πύλη: Οι γυναίκες που πρέπει να είναι υποχρεωτικά έτοιμες όταν ο "κύριος Falsche Erwartung" καταχωρεί :) Συμβουλή: ξανασκεφτείτε την εικόνα των γυναικών και εγγραφείτε ξανά :)

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/19/2021 - 18:07
Kristina T.

Αόριστα και πρωτόγονα μηνύματα από τους άνδρες. Κάτω συρτάρι. Έχω διαγράψει ξανά το badoo από το τηλέφωνό μου. Επειδή είμαι πολύ κακός για μένα.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
04/09/2021 - 18:30
Kasn

Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, όλα αυτά είναι μια απάτη. Οι γυναίκες δεν απαντούν. Πολλές ψεύτικες. Σίγουρα θα υπάρχουν πραγματικές γυναίκες και άνδρες, αλλά συνιστώ επίσης να κοιτάξετε πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες ορισμένων γυναικών. κοιτάξτε για παράδειγμα τις πρίζες ή τα παράθυρα, τα οποία συχνά δεν είναι γερμανικά πρότυπα. Οπότε τυχόν αγορασμένες φωτογραφίες γυναικών ή αγορασμένες γυναίκες που δεν υπάρχουν εκεί. Πρέπει να είναι όλες ψεύτικες. όχι όλες, αλλά πολλές, αλλιώς θα μου έγραφαν κι αυτές πίσω.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)