Dating Cafe σε δίκη: Υπάρχει κάτι που συμβαίνει εδώ;


60%

(60/100 σημεία)


Το Dating Cafe είναι πρωτοπόρο μεταξύ των ανταλλαγών singles. Εδώ βγαίνουν ραντεβού singles με σοβαρές προθέσεις. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεταξύ 35-45 ετών.
Σοβαρή ιστοσελίδα γνωριμιών για singles άνω των 35
λέει το Ben

Τι ξεχωρίζει;

Όλα τα κείμενα γράφτηκαν με πολλή αγάπη. Η υποστήριξη είναι εύκολα προσβάσιμη και δεν θα βρείτε εδώ ρήτρες συμβολαίων στα ψιλά γράμματα.

Η πλατφόρμα έλαβε πολλά βραβεία μεταξύ 2014 και 2018. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, η πλατφόρμα είναι λίγο ξεπερασμένη. Μήπως αυτό επηρεάζει τα δεδομένα; Αποφασίστε μόνοι σας!

Μικρός αλλά ισχυρός

Ο αριθμός των ενεργών μελών είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την επιτυχία σε ένα ανταλλακτήριο ελεύθερων γυναικών. Αυτό που είναι εντυπωσιακό στο Dating Cafe είναι ότι τα μέλη είναι πολύ ενεργά και έχουν κίνητρο να γνωρίσουν άλλους χρήστες. Δυστυχώς, όμως, κερδίζει κανείς αρκετά γρήγορα την εντύπωση ότι η προσφορά νέων χρηστών δεν είναι τόσο μεγάλη.
 Dating Cafe συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.

Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις

Το Zusammen.de είναι ένα πρακτορείο γνωριμιών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε singles στην καλύτερη ηλικία τους. Γυναίκες και άνδρες άνω των 40 ετών αναζητούν εδώ τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.


Dating Cafe Πλεονεκτήματα

 • Χωρίς ενοχλητικά ψυχολογικά τεστ κατά την εγγραφή

 • Η ακύρωση και η διαγραφή του προφίλ είναι εύκολα δυνατή online.

 • Διαθέσιμος χώρος για λεπτομερή κείμενα προφίλ

 • Σοβαρή πλατφόρμα με εν μέρει πολύ ελκυστικά προφίλ

 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών

 • Διοργανώνει επίσης εκδηλώσεις για singles


Dating Cafe Μειονεκτήματα

 • Σχεδόν καθόλου νεανικό κοινό

 • Σχεδιασμός κάπως ξεπερασμένος

 • Λίγα μέλη στις αγροτικές περιοχές και στην Αυστρία

 • Λίγες επιλογές με τη δωρεάν βασική συνδρομή

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή


Dating Cafe Inside Check: Ποιος είναι εγγεγραμμένος εδώ ούτως ή άλλως;

Το κοινό του Dating Cafe έχει εστιάσει ξεκάθαρα στους άνω των 40 ετών.
Ωστόσο, υπάρχουν ανταλλαγές singles που είναι σημαντικά μεγαλύτερες από το Dating Cafe. Παρ' όλα αυτά, το Dating Cafe μπορεί να υπερηφανεύεται για κάποιους singles με υψηλότερα πρότυπα στην ηλικιακή κατηγορία 35-50 ετών. Ο αριθμός των χρηστών ποικίλλει σημαντικά από περιοχή σε περιοχή.

Τα μέλη που χρησιμοποιούν το Dating Cafe είναι πάντως αρκετά ενεργά. Ο δοκιμαστής μας έλαβε 65 επισκέπτες προφίλ μέσα σε 2 ημέρες.

Τα προφίλ των ενεργών χρηστών είναι ουσιαστικά και κατατοπιστικά

Ελάχιστες ιστοσελίδες γνωριμιών προσφέρουν σήμερα ακόμη τη δυνατότητα να γράψετε ελεύθερα το κείμενο του προφίλ. Στο Dating Cafe θα βρείτε επομένως εν μέρει πολύ αγαπημένα και κατατοπιστικά γραμμένα κείμενα προφίλ. Πολλά από τα ενεργά premium μέλη γράφουν πολύ ελκυστικά κείμενα προφίλ. Προτιμήσεις, no-gos, ταξιδιωτικούς προορισμούς και συνεκτικές αυτοπεριγραφές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν ψεύτικοι, αλλά πολλοί ψοφοδεείς

Στη δοκιμή μας δεν βρήκαμε κανένα ψεύτικο προφίλ. Όμως - δεν πρέπει να το κρύψουμε - πολλά προφίλ φαίνονται ορφανά. Μια φωτογραφία προφίλ αλλά καθόλου κείμενο υποδηλώνουν απλήρωτες συνδρομές.

Υπάρχουν αρκετοί χρήστες στην περιοχή σας; Δείτε πώς μπορείτε να το ελέγξετε γρήγορα:

Αν υπάρχουν αρκετά μέλη στην περιοχή σας, θα πρέπει απλά να κάνετε μια δοκιμή.

Αυτό είναι αρκετά γρήγορο και εύκολο.

Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και ανεβάστε τη φωτογραφία σας - αυτό είναι το μόνο που έχετε να κάνετε. Γιατί τα χρονοβόρα τεστ προσωπικότητας δεν υπάρχουν στο Dating Cafe.

Μόλις επιβεβαιώσετε το email σας, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Με τη δωρεάν βασική συνδρομή, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 • Μπορείτε να περιηγηθείτε σε προφίλ δωρεάν
 • Δείτε φωτογραφίες σε καθαρή προβολή
 • Αποθηκεύστε προφίλ ως αγαπημένα
 • Αποστολή κλικ συμπάθειας
 • Ξεκινήστε ένα κουίζ γνωριμίας
 • Δείτε τους επισκέπτες του προφίλ σας

Ψάξτε για κοντινά μέλη με την αναζήτηση εγγύτητας

Για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα singles κοντά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση ακτίνας.

Εκτός από την αναζήτηση ακτίνας, μπορείτε φυσικά να ορίσετε μερικά ακόμη φίλτρα:

Ταχυδρομικός κώδικας, ακτίνα, φύλο, ηλικία, βάρος, ύψος, ενεργά μέλη, διαθέσιμη φωτογραφία, παιδιά, εμφάνιση, καπνιστής, ζώδιο.

Αν λοιπόν παίξετε λίγο με την αναζήτηση, μπορείτε να διαπιστώσετε πολύ γρήγορα αν το dating cafe στην περιοχή σας είναι καλό.

Ασυνήθιστο: Το αγαπημένο ταίρι

Ενώ άλλες ιστοσελίδες για singles επιτρέπουν την επαφή μόνο αφού και τα δύο μέρη έχουν ταιριάξει, το Dating Cafe έχει αυτό το χαρακτηριστικό ενσωματωμένο ως πρόσθετο.

Πώς λειτουργεί;

Απλά αποθηκεύστε τα προφίλ που σας αρέσουν ως αγαπημένα. Αν το άλλο μέλος σας αποθηκεύσει επίσης ως αγαπημένο, δημιουργείται ένα ταίρι.

Αν και το άλλο μέλος σας αποθηκεύσει ως αγαπημένο, δημιουργείται ένα ταίρι.

Αν και το άλλο μέλος σας αποθηκεύσει ως αγαπημένο, δημιουργείται μια αντιστοιχία.

Πού βλέπετε τους αγώνες;

Μέσα στα αγαπημένα σας. Αν δεν σας αρέσει αυτή η λειτουργία, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε εκεί.

Η συμβουλή μας:

Γράψτε στο κείμενο του προφίλ σας ότι συμμετέχετε στον αγώνα αγαπημένων και αποθηκεύστε όλα τα ενδιαφέροντα προφίλ ως αγαπημένα. Θα παρατηρήσετε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ποιος σας ορίζει επίσης ως αγαπημένο.

Συνδεθείτε τώρα!

Όποιος αναζητά έναν νέο σύντροφο ζωής, η απόσταση μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική. Κάτω από το στοιχείο μενού "Singles" κρύβεται η λειτουργία "Τώρα online".

Πιθανότατα έχετε ήδη μαντέψει ...

Εκεί θα βρείτε όλα τα μέλη που είναι αυτή τη στιγμή online. Αναγνωρίσιμα από την πράσινη κουκκίδα πίσω από το ψευδώνυμό σας.

Η συγγραφή κειμένου προφίλ δεν είναι το δυνατό σας σημείο;

Τότε ρίξτε μια ματιά στην καφετέρια κάτω από την ενότητα "συμβουλές". Εκεί θα βρείτε πολλές χρήσιμες οδηγίες για το πώς να γράψετε ουσιαστικό κείμενο προφίλ σε χρόνο μηδέν.

Το γράμμα με τον αριθμό του κουτιού: Παλιομοδίτικο, αλλά σίγουρα ενδιαφέρον

Τι να κάνετε αν είστε premium μέλος, αλλά το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν είναι; Στο Dating Cafe υπάρχει μια ωραία λύση: Το γράμμα με τον αριθμό της θυρίδας.

Πώς λειτουργεί;

Όταν βλέπετε το κουμπί "Send a Box Number Letter" στο προφίλ ενός μέλους, μπορείτε να γράψετε σε αυτό το άτομο ένα πραγματικό γράμμα. Βάλτε το γράμμα σε έναν δεύτερο φάκελο και στείλτε το στους συντάκτες του Dating Cafe. Εκείνοι θα προωθήσουν την επιστολή σας στον παραλήπτη.

Περισσότερα από online dating

Το Dating Cafe προσφέρει εκδηλώσεις εκτός από τα κλασικά χαρακτηριστικά των online γνωριμιών ενός ανταλλακτηρίου ελεύθερων γνωριμιών. Εδώ μπορείτε να βρείτε πάρτι σε λέσχες, βραδιές χορού ή συναντήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Εκτός από τις εκδηλώσεις, το Dating Cafe διοργανώνει επίσης ταξίδια για εργένηδες. Το Dating Cafe δεν ενεργεί ως φορέας, αλλά ως διαμεσολαβητής.  Έτσι, θα βρείτε στον ιστότοπο μια επιλογή από ταξίδια εργένηδων, τα οποία προσφέρονται από συνεργαζόμενους συνεργάτες.

Συμπεράσματα:

Εξαιτίας των εν μέρει πολύ όμορφα γραμμένων κειμένων προφίλ συνιστούμε το dating cafe να το δοκιμάσετε. Εξαιτίας του κάπως αποδυναμωμένου αριθμού μελών ο άνδρας/γυναίκα θα πρέπει να φέρει αλλά υπομονή.

Top Tip:

Χρησιμοποιήστε το Dating Cafe με τη δωρεάν βασική συνδρομή ως δεύτερη πλατφόρμα και προσκαλέστε στο κείμενο του προφίλ το αγαπημένο ταίρι και το Chiffrebrief.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Κόστος της συνδρομής στο Dating Cafe

Τα καλά νέα είναι: Το συνδρομητικό μοντέλο του Dating Cafe είναι σαφώς καθορισμένο. Αν αγοράσετε την premium συνδρομή, αποκτάτε αυτόματα όλα τα premium οφέλη. Έτσι, γνωρίζετε από την αρχή σε τι μπλέκεστε. Δεν υπάρχουν κρυφές εκπλήξεις.

Πόσα μοντέλα συνδρομής υπάρχουν;

5, αλλά αρχικά θα δείτε μόνο 3 από αυτά. Ακολουθώντας την κατευθυντήρια αρχή, ονομάστηκαν "Espresso", "Cappuccino" και "Lungo". Μόνο 3; Πού είναι τα δύο τελευταία;

Προσοχή, εύκολο να το χάσετε:

Στο κάτω μέρος, στο κάτω μέρος της σελίδας κόστους, θα βρείτε το κουμπί, "Περισσότερες επιλογές". Μόνο όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα δείτε και τα δύο τελευταία μοντέλα συνδρομής. "Espresso" και "Date Flat Rate"."

Πώς πρέπει να πληρώσετε;

Όλα τα μοντέλα συνδρομής πρέπει να πληρωθούν εξ ολοκλήρου αμέσως κατά την έναρξη της συνδρομής. Αν θέλετε να αποφύγετε την αυτόματη ανανέωση, πρέπει να την ακυρώσετε στις περισσότερες περιπτώσεις μέχρι 4 εβδομάδες πριν από τη λήξη της σύμβασης.

Το κόστος με μια ματιά:

Περίοδος συνδρομής / κόστος / περίοδος ακύρωσης

 • 1 μήνας / 56,90 € / 7 ημέρες
 • 3 μήνες / € 125,70 / 30 ημέρες
 • 6 μήνες / € 221.90 / 30 ημέρες
 • 12 μήνες / € 334.80 / 30 ημέρες
 • 24 μήνες / € 477.60 / Χωρίς αυτόματη ανανέωση


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία
Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις
6,8

 • Σαφής πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση
 • Οι φωτογραφίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα
 • Μεγάλο εύρος επιλογών για το σχεδιασμό του προφίλ
 • Επαληθευμένες φωτογραφίες προφίλ
 • Δίκαιες τιμές

FAQ - Dating Cafe

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
6
Average: 6 (1 vote)

Σχόλια

03/09/2021 - 17:30
LotteS

Εγώ εγγράφηκα στο datingcafe για να αναζητήσω έναν νέο σύντροφο μετά το διαζύγιό μου. Πρώτα απ' όλα, δεν έχω βρει ακόμα τη δεύτερη αγάπη μου, αλλά συνεχίζω να χρησιμοποιώ το dating cafe. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το site για singles είναι ότι δεν είναι υπερτιμημένο και είναι επίσης αρκετά ξεκάθαρο. Στις εποχές πριν από την Κορόνα υπήρχαν πιθανώς και εκδηλώσεις, δεν μπορώ να το κρίνω αυτό τώρα. Έχω γράψει με αρκετούς άνδρες και επίσης γνώρισα μερικούς. Μέχρι στιγμής, όμως, κανένας από αυτούς όπου κάνει κλικ. Αλλά δεν θέλω επίσης να συμβιβαστώ στη νέα μου συνεργασία. Το συναίσθημα του Meni λέει επίσης ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα μέλη στο nähe μου. Αλλά μου αρέσει επίσης να οδηγώ μέχρι και 60-70 χιλιόμετρα για το ραντεβού, αν έχω ένα καλό προαίσθημα.

User rating
6
Average: 6 (1 vote)
03/11/2021 - 15:37
DatingPro2021

Δεν αξίζει τα χρήματα στα μάτια μου. Πολύ ακριβό. Πάρα πολύ λίγα μέλη και όλα spiessig για να ξεκινήσει. Σπατάλη χρημάτων και χρόνου. Καλύτερα να επιστρέψω στο Tinder... ακόμα και αν αυτό καταλήξει να είναι σκουπίδι. Δεν έχω δει ακόμα μια σπουδαία γυναίκα σε ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το dating cafe.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)