Είναι η φιλική προς τις γυναίκες εφαρμογή γνωριμιών και για τους άνδρες; Bumble στη δοκιμή


43%

(43/100 σημεία)


Έχετε διάθεση για νέες κοινωνικές επαφές ή για ένα γρήγορο ραντεβού;
Η εφαρμογή γνωριμιών όπου οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο
λέει το Ben

Με την εφαρμογή Bumble, οι νέες κοινωνικές επαφές, ανεξαρτήτως είδους, μπορούν να δημιουργηθούν γρήγορα και άμεσα. Η εφαρμογή Bumble θέλει να είναι δηλαδή κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή γνωριμιών.

Εσείς αποφασίζετε στην ίδια την εφαρμογή τι είδους επαφές αναζητάτε:
Φλερτ, φιλία ή ακόμα και δουλειά.

Στην εφαρμογή γνωριμιών Bumble, με την ευκαιρία, οι γυναίκες κάνουν πάντα την 1η κίνηση. Γιατί συμβαίνει αυτό και όσο καλά λειτουργεί η εφαρμογή γνωριμιών στην πραγματικότητα, θα μάθετε τώρα σε αυτή τη σελίδα.Bumble συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Πολύ δημοφιλές σεξ dating app

Σε αυτό το site ερωτικών γνωριμιών, συναντιούνται γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια αλλαγή στην αγάπη. Κάποιοι χρήστες συναντιούνται ψηφιακά μπροστά στην κάμερα, κάποιοι άλλοι στην πραγματική ζωή.

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!

Απλά φίλτρα αναζήτησης, με βάση την τοποθεσία και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, οπότε είναι εύκολο να βρεις ενα ραντεβού για σεξ, κοντά στη περιοχή σου.

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP

Ο ιστότοπος και η αντίστοιχη εφαρμογή σχεδιάστηκαν για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν εντελώς μη δεσμευτικές σεξουαλικές περιπέτειες ή σχέσεις.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.


Bumble Πλεονεκτήματα

 • Η εγγραφή είναι απλή και γρήγορη

 • Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντελώς δωρεάν

 • Υπάρχουν τρεις διαφορετικές περιστάσεις επαφής (φλερτ, φιλία και δουλειά)

 • Υψηλή ποσόστωση γυναικών, καθώς οι γυναίκες κάνουν την πρώτη κίνηση


Bumble Μειονεκτήματα

 • Στις αγροτικές περιοχές δεν υπάρχουν ακόμη τόσοι πολλοί χρήστες

 • Η δυνατότητα επαφής είναι μόνο 24 ώρες. Πρέπει να είστε γρήγοροι.

 • Οι άνδρες χρήστες πρέπει να είναι υπομονετικοί


Τι ακριβώς είναι η εφαρμογή Bumble (dating); Εξηγείται με απλό και κατανοητό τρόπο!

Πιθανότατα φαντάζεστε την εφαρμογή Bumble ως μια ακόμη (dating) εφαρμογή από τις πολλές; Κάθε άλλο!

Το Bumble μια εφαρμογή γνωριμιών; Αυτή είναι μόνο μια μερική αλήθεια...  

Η εφαρμογή Bumble είναι πολύ περισσότερο μια εφαρμογή κοινωνικής αναζήτησης με βάση την τοποθεσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες. Συνδυάζει δύο άλλες περιστάσεις επαφής εκτός από τα ραντεβού:

Bumble Dating (Flirt)

Είστε ακόμα της παλιάς σχολής και πιστεύετε ότι οι άνδρες πρέπει να κάνουν την πρώτη κίνηση στα ραντεβού;

Τότε κάνετε λάθος στο Bumble!

Με το Bumble Dating, είναι η σειρά των γυναικών να προσεγγίσουν πρώτες τον άνδρα.

Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή καταρρίπτει τους παραδοσιακούς ρόλους των δύο φύλων στις γνωριμίες και φέρνει μια εντελώς νέα τροπή στο τοπίο των online γνωριμιών.

Γιατί αυτός ο μηχανισμός επαφής φέρνει τεράστια πλεονεκτήματα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες, σας εξηγούμε στο επόμενο κεφάλαιο.

Bumble BFF (φιλία)

Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και των επαφών σας, αν, για παράδειγμα, είστε νέος στην πόλη και θέλετε να συνδεθείτε με ωραίους ανθρώπους. Το Bumble BFF σας επιτρέπει να συνδεθείτε με διαφορετικά άτομα στην περιοχή σας

Bumble BIZZ (Business)

Το Bumble BIZZ επικεντρώνεται σε νέες επιχειρηματικές επαφές.

Πιθανοί επιχειρηματικοί εταίροι, πελάτες και πολλά άλλα. Με τη λειτουργία BIZZ, έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε επαγγελματικά.

Ειλικρινά, όμως, πρέπει να πούμε ότι η λειτουργία γνωριμιών είναι η πιο χρησιμοποιούμενη λειτουργία στο Bumble.

Για το λόγο αυτό, ρίχνουμε τώρα μια πιο προσεκτική ματιά στο Bumble ως εφαρμογή γνωριμιών.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Πώς ακριβώς λειτουργεί η εφαρμογή γνωριμιών της Bumble;

Το βασικό πλαίσιο της εφαρμογής γνωριμιών είναι παρόμοιο με πολλές άλλες σύγχρονες εφαρμογές φλερτ.

Ομοίως με το Tinder, το Lovoo ή το Badoo, αρχικά προτείνονται πιθανές επαφές για φλερτ από την περιοχή σας. Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά για να τις βρείτε αδιάφορες. Σαρώνοντας προς τα δεξιά σημαίνει: ενδιαφέρον, θα ήθελα να τους γνωρίσω.

Εάν βρίσκετε ο ένας τον άλλον ενδιαφέροντα και έχετε κάνει και οι δύο swip προς τα δεξιά, θα προκύψει ένα ταίριασμα. ΝΕΟ εδώ: Η γυναίκα πρέπει τώρα να απαντήσει εντός 24 ωρών και μπορεί να γράψει στον άνδρα. Αν δεν το κάνει αυτό, η σύνδεση λήγει και δεν είναι δυνατή μια επαφή από την πλευρά του άνδρα.

Ως άνδρας πρέπει να κάνετε υπομονή προς το παρόν και δεν έχετε καμία πιθανότητα ενεργής επαφής. Η γυναίκα μπορεί να κοιτάξει το προφίλ του άνδρα πιο κοντά στο χρόνο. Αν της αρέσει, γράφει στον άνδρα ενεργά.

Σας ακούγεται παράξενο στην αρχή; Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι!

Ας το δούμε πιο προσεκτικά με την πρώτη επαφή της γυναίκας:

Γιατί στην πραγματικότητα η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση σε αυτή την εφαρμογή γνωριμιών;

Πρώτα και κύρια, αυτή η εφαρμογή προορίζεται να αντιπροσωπεύει την ισότητα και μια καλύτερη εμπειρία γνωριμιών. Συνήθως, οι γυναίκες στις εφαρμογές γνωριμιών κατακλύζονται από πάρα πολλά ανεπιφύλαχτα μηνύματα από καυλωμένους άντρες.

Όταν η γυναίκα πρέπει να γράψει στον άνδρα, οι άνδρες πρέπει να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια πρώτα στο δικό τους προφίλ. Αντίθετα, όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς πρέπει να μοιάζει το πρώτο μήνυμα.
.
Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, πρέπει να μαζέψουν το κουράγιο τους και να γράψουν πρώτα στον άνδρα. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται πολύ μεγαλύτερη ισορροπία μέσα στην εφαρμογή μεταξύ των δύο φύλων
.
Και ποιος πραγματικά σκέφτεται τέτοιες ιδέες;

Η Whitney Wolf, η ιδρύτρια της εφαρμογής Bumble, εργαζόταν ενεργά στο Tinder. Λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης, παραιτήθηκε από τον ηγέτη της αγοράς των ραντεβού. Μαζί με δύο συναδέλφους της, ίδρυσε την εφαρμογή γνωριμιών Bumble για να προστατεύσει τις γυναίκες από αυτό και να τους παρέχει περισσότερο "έλεγχο" στη διαδικασία γνωριμίας ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Κάνει πραγματικά κάτι;

Ναι, απολύτως! Στην ουσία:

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το Bumble πραγματικά όπως. Σε σύγκριση με πολλές άλλες προσφορές γνωριμιών, η γυναικεία ποσόστωση εδώ είναι πραγματικά υψηλή! Οι γυναίκες έχουν την ασφάλεια εδώ, με ποιον θέλουν να έρθουν σε επαφή και πότε.

Και αν η γυναικεία ποσόστωση είναι υψηλή, αυτό είναι φυσικά ευτυχές και για τους άνδρες. Εκτός όμως από την υψηλή γυναικεία ποσόστωση, υπάρχουν πολλά ακόμη πλεονεκτήματα για τους άνδρες από αυτό το μηχανισμό γνωριμιών:

Δεν χρειάζεται να στέλνουν αμέτρητα μηνύματα σε διαφορετικές γυναίκες, ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να είναι προετοιμασμένοι για άπειρα πολλά καλάθια αν οι γυναίκες δεν απαντήσουν. Οι άνδρες που έρχονται σε επαφή με γυναίκες, από την άλλη πλευρά, μπορούν να προσβλέπουν σε ένα ειλικρινές ενδιαφέρον.

Αυτό ακούγεται κάτι παραπάνω από δίκαιο, σωστά; Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσβλέπουν στην εξοικονόμηση χρόνου και σε πιο αποτελεσματικό χρόνο γνωριμιών εδώ, σύμφωνα με την εμπειρία.Μπορούν να κανονιστούν δωρεάν ραντεβού μέσω της εφαρμογής Bumble;

Ένα πράγμα εκ των προτέρων:

Αν νομίζετε ότι πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Bumble, κάνετε λάθος.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύχρηστη και δωρεάν!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την βασική έκδοση της εφαρμογής εντελώς δωρεάν και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να εγγραφείτε σε κάποια συνδρομή. Η βασική έκδοση περιλαμβάνει τη δωρεάν δημιουργία ενός προφίλ και το ανέβασμα φωτογραφιών. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να "σύρετε" με ευκολία τις επαφές στην περιοχή σας.

Και το πιο σημαντικό:

Σε περίπτωση ταιριάσματος (δηλ. match), μπορείτε να γράψετε με άλλες επαφές δωρεάν.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Φυσικά, οι δημιουργοί της εφαρμογής πρέπει επίσης να κερδίσουν με κάποιον τρόπο χρήματα. Ως εκ τούτου, υπάρχουν και με αυτή την εφαρμογή πρόσθετες λειτουργίες που μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο έναντι πληρωμής.

Σας παρέχουμε λοιπόν παρακάτω μια επισκόπηση των τρεχουσών τιμών στην εφαρμογή Bumble.

Το Bumble Boost

Το Bumble Boost αντιπροσωπεύει μια premium λειτουργία που σας επιτρέπει να βλέπετε ποιος σας έχει ήδη κάνει like μέσα στην εφαρμογή. Έτσι, δεν χρειάζεται να περιμένετε να συμβεί ένα ταίρι. Επιπλέον, αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ανακτήσετε ληγμένα matches για να μπορέσετε να ξεκινήσετε μια έναρξη επαφής ή ως άνδρας να στείλετε μια απάντηση σε μια ληγμένη γυναικεία επαφή.

Το κόστος για το Bumble Boost έχει ως εξής:

 • Το Bumble Boost για μία εβδομάδα κοστίζει 9,99 ευρώ
 • .
 • Το Bumble Boost για ένα μήνα είναι 21,99 ευρώ
 • .
 • Για τρεις μήνες Bumble Boost πληρώνετε 47,99 ευρώ
 • Το Bumble Boost Lifetime, δηλαδή για πάντα: 139,99 ευρώ

Bumble Coins

Με τη βοήθεια των νομισμάτων Bumble, μπορείτε να αποκτήσετε δύο ακόμη premium λειτουργίες για να κάνετε το προφίλ σας ακόμη πιο ορατό.

Με το "Spotlight" (τιμή: 2 νομίσματα) φέρνετε το προφίλ σας στην κορυφή μέσα στην εφαρμογή γνωριμιών. Το προφίλ σας θα το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνδρες και γυναίκες. Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε την υψηλότερη ορατότητα του προφίλ σας προσωρινά άνετα.

Επιπλέον, τα νομίσματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να εκτελέσετε το "SuperSwipe". Αυτό κοστίζει επίσης δύο νομίσματα και θεωρείται ένα είδος "SuperLike", παρόμοιο με το στο ανταγωνιστή Tinder, Εδώ επίσης μια πλήρης σύγκριση του Bumble vs Tinder) Δείχνετε με ένα "SuperSwipe" ότι σας αρέσει ένα προφίλ ή μια επαφή ιδιαίτερα.

Τα νομίσματα Bumble προσφέρονται σε πακέτα διαφορετικού μεγέθους. Οι τιμές είναι:

 • 5 Bumble Coins για 7,99 ευρώ
 • 15 Bumble Coins για 20,99 ευρώ
 • 30 BumbleCoins για 34,99 ευρώ

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η "κατάσταση Vibee". Αυτή η κατάσταση VIP επιτρέπει τη χρήση της αποκλειστικής περιοχής VIP. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να αγοραστεί τόσο εύκολα. Πρέπει να το κερδίσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Κατάσταση Vibee με το Bumble

Αν είστε πάντα ευγενικοί και φιλικοί με τις άλλες επαφές στην εφαρμογή και είστε επίσης δραστήριοι και τακτικά έξω, θα αποκτήσετε γρήγορα την ιδιότητα Vibee.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως: δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτή την κατάσταση με χρήματα. Να είστε ευγενικοί και να ακολουθείτε τους κανόνες στην εφαρμογή. Τότε θα επιλεγείτε κι εσείς για το ειδικό καθεστώς ως δεσμευμένος χρήστης.

Για να επιλεγείτε για την κατάσταση VIP, ωστόσο, πρέπει να το ζητήσετε ενεργά. Ένας αλγόριθμος υπολογίζει πόσο ενεργός ήσασταν τους τελευταίους μήνες. Αν καταφέρετε να φτάσετε στο καθεστώς Vibee, μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με άλλους VIPs μέσω της εφαρμογής.

Αλλά σας ωφελεί καθόλου αυτή η κατάσταση;

Φυσικά!

Παίρνετε δωρεάν και αποκλειστική πρόσβαση στους "καλύτερους" χρήστες του Bumble και απολαμβάνετε με αυτούς άμεσα ένα άλμα πίστης. Αν μπορείτε να πετύχετε μια πρόσβαση στο Bumble Vibe, αυτό σίγουρα αξίζει τον κόπο!

Χρειάζεστε την premium συνδρομή στην εφαρμογή γνωριμιών για να πετύχετε;

Τι γίνεται λοιπόν με την premium συνδρομή; Πρέπει πραγματικά να πληρώσετε χρήματα για να το χρησιμοποιήσετε ή αρκεί και ένα κανονικό προφίλ για επιτυχημένες επαφές;

Η γνώμη μας σχετικά με αυτό σε απλό κείμενο:

Αν δεν θέλετε να κλείσετε όσο το δυνατόν περισσότερα ραντεβού όσο το δυνατόν γρηγορότερα και σας αρέσει να σβήνετε άνετα κατά διαστήματα και να συνομιλείτε με ενδιαφέρουσες επαφές, σίγουρα δεν χρειάζεστε κάποια premium λειτουργία του Bumble.

Αλλά αν θέλετε να μαζέψετε όσο το δυνατόν περισσότερες νέες επαφές όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να καταλήξετε να βρείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε στην εφαρμογή γνωριμιών, τα πριμοδοτημένα χαρακτηριστικά μπορεί κάλλιστα να είναι χρήσιμα.

Στο χέρι σας λοιπόν είναι να αποφασίσετε με ποιον ρυθμό θέλετε να κινηθείτε.

Η συμβουλή μας: Φροντίστε να το δοκιμάσετε πρώτα δωρεάν. Τότε θα δείτε πολύ γρήγορα αν δεν μπορεί να πάει αρκετά γρήγορα για εσάς.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Απάτες και απομιμήσεις: Πόσο ασφαλής είναι η εφαρμογή Bumble;

Αυτό το ερώτημα τίθεται ξανά και ξανά όταν πρόκειται για εφαρμογές γνωριμιών: Υπάρχουν πολλά ψεύτικα προφίλ και τι γίνεται με άλλους απατεώνες;

Το γεγονός είναι: δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια!

Ψεύτικα προφίλ και απατεώνες θα συναντήσετε πιθανότατα σε οποιαδήποτε (δωρεάν) εφαρμογή γνωριμιών. Με τα πληρωμένα portals, αυτό είναι συνήθως λιγότερο πρόβλημα. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Η απλούστερη και πιο συνηθισμένη απόπειρα απάτης είναι απλά τα "ψεύτικα προφίλ."

Αν το γνωρίζετε αυτό και ενεργείτε με σύνεση στην εφαρμογή, θα πρέπει να είστε σε θέση να εντοπίσετε εγκαίρως ακόμη και τέτοιες απόπειρες απάτης.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για εσάς, πώς μπορείτε να εντοπίζετε τις ψεύτικες και άλλες απόπειρες απάτης:

Χρησιμοποιήστε το Google

Αν αισθάνεστε ότι έχετε έρθει σε επαφή με έναν πλαστογράφο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις φωτογραφίες. Τρέξτε τις μέσω της αντίστροφης αναζήτησης του Google και ανακαλύψτε αν η εικόνα έχει ήδη ανέβει σε άλλες πλατφόρμες και δεν ταιριάζει καθόλου με την αφήγηση της επαφής σας στο Bumble.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φιλτράρετε αρκετά γρήγορα και έγκαιρα πολλά ψεύτικα προφίλ και να τα αναφέρετε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών ή να τα μπλοκάρετε στην εφαρμογή. Αν έχετε ένα πραγματικό όνομα της επαφής σας που φλερτάρει, μπορείτε φυσικά επίσης να το αναζητήσετε γρήγορα στο google και να το ταιριάξετε με την ιστορία που διηγείται στην εφαρμογή.

Ελέγξτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όταν πρόκειται να ελέγξετε την αυθεντικότητα των προφίλ, μη διστάσετε να ελέγξετε τα κοινωνικά μέσα. Αυτός ο έλεγχος είναι απλός και πιθανότατα θα σας δώσει γρήγορα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην αφήνει σημάδι στο διαδίκτυο στις μέρες μας. Αν κάτι φαίνεται περίεργο στα προφίλ του φλερτ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, π.χ. λόγω ασυνήθιστης δραστηριότητας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Ερωτήστε για τον εργοδότη

Αν ταιριάζει στην προσωπικότητά σας να είστε λίγο πιο σβέλτοι και άμεσοι, μπορείτε επίσης να ρωτήσετε απλώς τον ερωτικό σας σύντροφο για την τρέχουσα εργασία. Ίσως μάθεις έτσι αμέσως, σε ποια εταιρεία εργάζεται. Στη συνέχεια, ρίχνετε μια ματιά στην αρχική σελίδα του εργοδότη ή στα αντίστοιχα προφίλ στο LinkedIn. Ίσως να βρείτε εκεί την επαφή σας. Αν είστε πραγματικά γενναίοι, απλά τηλεφωνήστε στην εταιρεία. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε από νωρίς αν βρίσκεστε σε επαφή με ένα πραγματικό πρόσωπο.

Κάντε μια πραγματική συνάντηση

Οι απατεώνες θέλουν γενικά να παραμένουν ινκόγκνιτο. Ως εκ τούτου, πολύ σπάνια θα συμμετάσχουν σε μια πραγματική συνάντηση. Συχνά προσποιούνται δέσμευση, αλλά ακυρώνουν ή αναβάλλουν πιθανές συναντήσεις λίγο πριν από την προθεσμία.

Αν κανονίσετε μια συνάντηση με την επαφή σας σε δημόσιο χώρο, είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά. Αν συμφωνήσει και καταλήξει όντως σε συνάντηση, αυτό είναι ήδη ένα καλό σημάδι.

Αν κανονίσετε μια συνάντηση σε δημόσιο χώρο, είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά.

Η επαλήθευση του Bumble στο λογαριασμό

Η εφαρμογή Bumble προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επαλήθευσης του δικού σας προφίλ. Δώστε προσοχή στα προφίλ που σας φαίνονται περίεργα, μήπως μπορείτε να εμφανίσετε ένα σήμα "επαληθευμένο".

Φυσικά, μπορείτε να επαληθεύσετε και το δικό σας προφίλ. Η εμπειρία δείχνει ότι αυτό μπορεί να αυξήσει και τη δική σας πιθανότητα επιτυχίας.

Πώς λειτουργεί;

 • Στο προφίλ σας θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα κουμπί επαλήθευσης
 • Θα σας ζητηθεί τώρα να τραβήξετε μια selfie του εαυτού σας. Στη selfie, θα πρέπει στη συνέχεια να εκτελέσετε μια χειρονομία που καθορίζεται από το Bumble, όπως π.χ. να χαιρετήσετε.
 • Κάντε τη χειρονομία ακριβώς όπως σας υποδεικνύει η Bumble
 • Μόλις υποβάλετε τη selfie σας, η ομάδα του Bumble θα ελέγξει τη φωτογραφία ως προς τη γνησιότητά σας
 • Μέσα σε λίγα λεπτά, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της επαλήθευσης ή απλώς μια απόρριψη.

Ένα συμπέρασμα

Δεν υπάρχει μια τυπική απάτη της Bumble. Όλοι οι απατεώνες και οι απατεώνες ακολουθούν συνήθως το ίδιο μοτίβο. Αυτό ήδη καθιστά επίσης εύκολη την αποκάλυψη των απατεώνων και των πλαστογράφων. Ορισμένοι μπορούν σίγουρα να είναι πιο εφευρετικοί. Αυτό που πάντα βοηθάει: Πάντα να βασίζεστε στο ένστικτό σας. Αν κάτι σας φαίνεται παράξενο, πιθανότατα θα υπάρχει κάτι σε αυτό.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Η εμπειρία μας με την εφαρμογή Bumble: Ποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή; Πώς τα καταφέρνετε;

Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν το Bumble είναι η κατάλληλη εφαρμογή γνωριμιών για εσάς;

Τώρα θέλουμε να αναφερθούμε πιο αναλυτικά στις εμπειρίες που είχαμε εμείς και άλλοι χρήστες με την εφαρμογή γνωριμιών Bumble. Από αυτά, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν πιστεύετε ότι μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι με το Bumble.

Η εγγραφή στην εφαρμογή Bumble είναι εντελώς δωρεάν. Είναι πραγματικά γρήγορη και ολοκληρώνεται με επιτυχία μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο σχεδιασμός της εφαρμογής είναι πραγματικά πολύ καλοφτιαγμένος. Το λογότυπο θυμίζει κυψέλη μελισσών. Ίσως επειδή και εδώ η γυναίκα είναι η βασίλισσα;

Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μας τράβηξαν την προσοχή. Μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά εδώ:

Το Bumble ως εφαρμογή πολλαπλών επαφών

Όπως γράφτηκε παραπάνω, το Bumble θέλει να είναι μια εφαρμογή για πολλές περιπτώσεις. Όχι μόνο για τον έρωτα, αλλά και για φιλίες και για την εύρεση επαγγελματικών επαφών.

Ουσιαστικά, το Bumble υποτίθεται ότι θα είναι το κύριο μέρος στο οποίο μπορεί να απευθυνθεί κανείς όταν πρόκειται να διευρύνει την ακτίνα επαφών του, οποιουδήποτε είδους.

Οι γυναίκες απολαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο, οι άνδρες είναι οι ωφελημένοι

Οι γυναίκες έχουν όλο τον έλεγχο εδώ στο πρώτο βήμα, επειδή εσείς αποφασίζετε σε ποιον θα δώσετε άδεια επαφής. Αλλά λογικά αυτό δεν έχει πλεονεκτήματα μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες

Οι άνδρες σώζουν δηλαδή την πρώτη συνοδευτική επιστολή και έρχονται μόνο με γυναίκες σε επαφή που έχουν εκφράσει και σοβαρό ενδιαφέρον γι' αυτούς. Η εμπειρία δείχνει ότι αυτός ο διαχωρισμός επιφέρει επίσης τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και για τα δύο φύλα.

Ειδικά το πρώτο μήνυμα σε μια πύλη γνωριμιών είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν πολλοί άνδρες που δυσκολεύονται να βρουν τις σωστές λέξεις στο πρώτο μήνυμα. Ακριβώς αυτό το εμπόδιο, το Bumble έχει εξαλείψει με τη μηχανική του Η γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα.

Το Bumble δεν είναι για χωριάτες

Δεν υπάρχει τίποτα εναντίον των "χωριάτηδων". Αλλά η δική μας εμπειρία από το Bumble δείχνει ότι η εφαρμογή χρησιμοποιείται συχνότερα σε πόλεις και μητροπολιτικές περιοχές. Οι αγροτικές περιοχές τείνουν να έχουν λίγους χρήστες. Έτσι, το Bumble μοιάζει σχεδόν με χάσιμο χρόνου.

Βασικά, ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται μήνα με το μήνα και ίσως θα έχει νόημα η χρήση αυτής της εφαρμογής στην ύπαιθρο, αλλά προς το παρόν είναι μάλλον ήμερη. Αν ζείτε στην επαρχία, προτιμήστε να στραφείτε σε άλλες εφαρμογές γνωριμιών και ιστοσελίδες γνωριμιών που έχουν σημαντικά περισσότερους ενεργούς χρήστες στην περιοχή σας.

Bumble - Μια εφαρμογή για τους γρήγορους

Για να πετύχετε στο Bumble, τείνετε να είστε γρήγοροι. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ταίριασμα και τα χρονικά περιθώρια για την απάντηση στο πρώτο μήνυμα διαρκούν το πολύ 24 ώρες. Αν σπαταλήσετε αυτόν τον χρόνο μετά το πρώτο μήνυμα, το ταίρι σας έχει χαθεί.
Έτσι, το να πετάγεστε περιστασιακά στην εφαρμογή και μετά ίσως να γράφετε δεν θα λειτουργήσει εδώ. Αν ασχοληθείτε με το Bumble, θα πρέπει επίσης να παραμείνετε ενεργά σε αυτό.

5.1 Ποιος χρησιμοποιεί αυτή την εφαρμογή ούτως ή άλλως;

Το Bumble είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται πλέον σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Αρχικά το Bumble προέρχεται από τις ΗΠΑ. Οι περισσότεροι χρήστες προέρχονται επίσης από τις ΗΠΑ. Στις μεγάλες πόλεις, μπορείτε πλέον να συναντήσετε σημαντικό αριθμό χρηστών, στις αγροτικές περιοχές απλά όχι.

Οι περισσότεροι singles που χρησιμοποιούν το Bumble είναι μεταξύ 18 και 35 ετών και τείνουν να ζουν σε μεγάλες πόλεις όπως το Μόναχο, η Κολωνία, το Βερολίνο ή το Αμβούργο.

Συνοπτική παρουσίαση της εμπειρίας μας με το Bumble

Αν δεν ψάχνετε απλώς το γρήγορο νούμερο στο διαδίκτυο και ενδεχομένως φαντάζεστε και κάτι σοβαρό, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να κατεβάσετε την εφαρμογή Bumble. Η πλατφόρμα αυτή συνιστάται και για άλλες επαφές (φιλία, επαγγελματικές). Οι γρήγορες συνομιλίες και η με σεβασμό αλληλεπίδραση είναι σημαντικές για εσάς; Τότε θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το Bumble.

Ο αριθμός των χρηστών θα μπορούσε να είναι σημαντικά μεγαλύτερος, αλλά αν χρησιμοποιείτε δωρεάν την εφαρμογή Bumble, δεν έχετε πολλά να χάσετε. Και αν δεν είναι απαραίτητα σημαντικό για εσάς να ζουν οι επαφές που φλερτάρετε απευθείας στη γειτονιά σας, θα διασκεδάσετε πολύ με την εφαρμογή Bumble.

5.2 Περισσότερη επιτυχία με την εφαρμογή Bumble: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Έχετε κάνει εγγραφή στο Bumble και τώρα θέλετε να ξεκινήσετε πραγματικά;

Τότε ας ξεκινήσουμε! Ριχτείτε γρήγορα στη διασκέδαση του φλερτ. Αλλά πριν Συστήνουμε τις 6 παρακάτω συμβουλές μας για περισσότερη επιτυχία με το Bumble. Αλλά δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για ενδιαφέρουσες επαφές φλερτ, νέους φίλους ή επαγγελματικές επαφές.

α) Κάντε το προφίλ σας μοναδικό

Κοιτάξτε χαλαρά το προφίλ σας και αναρωτηθείτε ειλικρινά: Θα γράφατε στον εαυτό σας; Με ένα πλήρες και προσεγμένο προφίλ, μπορείτε πραγματικά να αποκομίσετε πολλά περισσότερα από οποιαδήποτε εφαρμογή γνωριμιών. Στην πραγματικότητα, σε αυτό το σημείο συχνά ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι.

Τι πρέπει λοιπόν να μπει στο προφίλ; Εκτός από τα πολύ γενικά στοιχεία για το άτομό σας, θα πρέπει να έχετε ήδη σκεφτεί κάτι δημιουργικό που σε κάποια μορφή περιγράφει και τον χαρακτήρα σας.

Δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι δημιουργικό;

Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα απολύτως δημιουργικό ή χρειάζεστε βοήθεια με το προφίλ σας, απλά ρωτήστε την εφαρμογή Bumble. Ή μάλλον, η εφαρμογή ρωτάει εσάς! Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκατασκευασμένες ενότητες κειμένου ή να απαντήσετε σε απλές ερωτήσεις που θα εμφανιστούν στη συνέχεια στο προφίλ σας. Για παράδειγμα, "Το μυστικό μου ταλέντο είναι..." ή "Ποια είναι η αγαπημένη σας εκπομπή;"

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν καλό συνδυασμό φωτογραφιών. Έτσι θα πρέπει να σας δει κάποιος από διαφορετικές οπτικές γωνίες για να μπορέσει να πάρει μια καλή εντύπωση. Οι χαλαρές φωτογραφίες σκοράρουν εξίσου καλά με τις σοβαρές φωτογραφίες. Οπότε απλά δοκιμάστε το και φωτογραφηθείτε με επαγγελματική και casual εμφάνιση.

Οι νεωτεριστικές και υπερβολικές επιλογές φίλτρων δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν καλά! Το κλασικό και απλό είναι πάντα μια καλή επιλογή.

β) Αποκτήστε περισσότερες αντιστοιχίες στο Bumble

Το πιο σημαντικό πιστεύω σε αυτό το σημείο είναι η δραστηριότητα!

Μπορείτε να αποκτήσετε νέα ταίρια μόνο αν κάνετε ενεργή αναζήτηση. Προσπαθήστε να είστε δραστήριοι και να "σαρώνετε" για λίγα λεπτά κάθε μέρα. Περιμένετε στη στάση του λεωφορείου; Γιατί να μην βουτήξετε στη δράση του φλερτ για 5 λεπτά με την εφαρμογή Bumble.

Και προσπαθήστε να μην είστε πολύ επιλεκτικοί στην αρχή. Ακόμα και αν ένα άτομο δεν σας αρέσει 100% οπτικά με την πρώτη ματιά, μπορείτε να του/της δώσετε μια ευκαιρία. Ποιος ξέρει, ίσως όμως να είστε από άποψη χαρακτήρα το τέλειο ταίρι. Τότε και η εμφάνιση θα ήταν καταρχήν λιγότερο σημαντική...

γ) Το 1ο μήνυμα στην επαφή σας

Η πρώτη επαφή συνήθως καθορίζει αν θα πραγματοποιηθεί μια πραγματική συζήτηση. Οι βαρετές ερωτήσεις που κάνουν όλοι à la "πώς είσαι" ή "από πού είσαι;" συνήθως αγνοούνται αμέσως. Αν κάνετε τέτοιες ερωτήσεις, δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν δεν συμβεί κανένα φλερτ ή ραντεβού.

Πώς το κάνεις σωστά;

Κοιτάξτε προσεκτικά το προφίλ του πιθανού φλερτ-συντρόφου σας! Προσπαθήστε από τις πληροφορίες που υπάρχουν εκεί να διαβάσετε κάτι που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ως αγκίστρι για ένα πρώτο μήνυμα.

Βρίσκετε για παράδειγμα φωτογραφίες διακοπών στο προφίλ της γυναίκας των ονείρων σας στο Bumble; Κάντε μια κατάλληλη ερώτηση σχετικά με αυτό. Ή μήπως μάλιστα έχετε κάνει κάτι παρόμοιο κάποτε; Τότε θα είχατε ακόμη και άμεσα ένα κοινό σημείο. Πιο εύκολο δεν μπορεί να είναι έναυσμα για συζήτηση!

Επίσης, τα (κοινά) χόμπι, τα οποία είναι να αναγνωρίσεις στο προφίλ του φλερτ-συντρόφου σου, είναι ιδανικά για έναυσμα συζήτησης.

δ) Όχι και τόσο εύκολο: Να συνεχίσετε τη συζήτηση

Έχετε πιάσει κουβέντα με έναν χρήστη του Bumble;

Υπέροχα; Αυτό μπορεί σίγουρα να είναι η αρχή για μια σπουδαία ιστορία.

Αλλά τώρα είναι σημαντικό να συνεχίσετε τη συζήτηση. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι τόσο εύκολο να συνομιλήσετε με κάποιον που δεν γνωρίζετε πραγματικά.

Πώς καταφέρνετε ακόμα να έχετε μια ρευστή συζήτηση;

Το μαγικό κόλπο είναι να κάνετε ερωτήσεις ανοιχτού τύπου.

Κάνε στο φλερτ σου ερωτήσεις που δεν μπορεί να απαντήσει με ένα απλό "ναι" ή "όχι"


Επιπλέον, βέβαια, θα πρέπει να αποκαλύψετε και κάτι για τον εαυτό σας. Μιλήστε για μια ξεχωριστή εμπειρία της προηγούμενης εβδομάδας ή για το τι σας είχε κάνει να γελάσετε σήμερα από όλες τις ημέρες. Να παραμένετε πάντα θετικοί. Τα δύσκολα θέματα μπορούν να αναφερθούν αρκετά σύντομα. Στην αρχή, το θέμα είναι να γνωριστείτε με ανάλαφρη διάθεση.

Είναι επίσης σημαντικό να παραμένετε πάντα αυθεντικοί. Ποτέ μην προσπαθείτε να διαφημίσετε τον εαυτό σας ως κάποιον που δεν είστε στην πραγματικότητα. Αυτό δεν θα λειτουργήσει! Το αργότερο στο πρώτο πραγματικό ραντεβού, ο σύντροφός σας θα δει ότι δεν είστε αυθεντικοί.

 ε) Το πρώτο ραντεβού μέσω του Bumble

Βρίσκετε ότι συμπαθείτε ο ένας τον άλλον και τώρα θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα;

Τότε δεν πρέπει να μείνετε πολύ καιρό στην εικονική φούσκα. Ένα πραγματικό ραντεβού βοηθάει πάντα να φέρετε τη γνωριμία σε ένα νέο επίπεδο.

Δεν ξέρετε πώς να περάσετε από τη συνομιλία στο ραντεβού;

Στην πραγματικότητα, δεν είναι και τόσο δύσκολο! Επίσης, συχνά βοηθάει να μιλάτε για συνάντηση ή γνωριμία και όχι για ραντεβού.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ζητήσετε ραντεβού, αλλά να επικεντρωθείτε στην τοποθεσία του ραντεβού.

Πώς ακριβώς;

Για παράδειγμα, ξέρετε ότι στον φλερτάροντα σύντροφό σας αρέσει να βγαίνει για ινδικό φαγητό. Πείτε του/της ότι ξέρετε ένα εξαιρετικό ινδικό μαγαζί στην πόλη και θα θέλατε να βγάλετε το φλερτ σας για φαγητό για να γνωριστείτε καλύτερα.

Και ιδού, έχετε κλείσει ραντεβού!

στ) Πώς να κάνετε το ραντεβού σας στο Bumble επιτυχημένο

Ο πιο σημαντικός κανόνας για ένα επιτυχημένο ραντεβού: Χαλαρώστε!

Αυτό, βέβαια, είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις!

Πάντα προσπαθήστε να είστε αυθεντικοί, τότε και το ραντεβού θα έχει θετική κατάληξη.

Μπορείτε επίσης να κερδίζετε πάντα πόντους με την αυτοπεποίθηση. Αν πηγαίνετε σε ένα ραντεβού με αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα, είναι εγγυημένο ότι θα προκαλέσετε έλξη στο φλερτ του συντρόφου σας! Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση και φυσική εμφάνιση είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Όχι αλαζόνες, αλλά με αυτοπεποίθηση.

Θα πρέπει πάντοτε να προσέχετε, ωστόσο, να μην προσπαθείτε να προσποιηθείτε κάτι, και έτσι να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος που δεν είστε. Ειδικότερα, οι γυναίκες συνήθως έχουν καλή μύτη για κάτι τέτοιο και καταλαβαίνουν αμέσως αν δεν είστε αυθεντικοί.

Δεν ξέρετε για τι να μιλήσετε;
Φοβάσαι τις μεγάλες παύσεις στη συζήτηση?

Σκεφτείτε ήδη στο σπίτι μερικά θέματα που θα θέλατε να θίξετε στο ραντεβού ή να αποκαλύψετε από εσάς. Αστεία ανέκδοτα, ενδιαφέρουσες ή ιδιαίτερες εμπειρίες. Αν προκύψει κάποιο διάλειμμα στη συζήτηση, τότε έχετε άμεσα ένα νέο θέμα, το οποίο θα μπορούσατε να θίξετε.

Σκεφτείτε επίσης θέματα που δεν έχουν καμία δουλειά σε ένα πρώτο ραντεβού. Διαγράψτε θέματα όπως η πολιτική, η θρησκεία ή ο πρώην σύντροφός σας από τη νοερή λίστα των θεμάτων σας. Επίσης αρνητικά θέματα ή αυτολύπηση λόγω των Singledaseins σας δεν έχουν θέση στο πρώτο ραντεβού. Οι γυναίκες με Torschlusspanik κάνουν συχνά το λάθος να λένε για την επιθυμία τους να κάνουν παιδιά

Οι ευχές για παιδιά είναι όντως ωραίες και καλές και ίσως και ο φλερτ σύντροφός της να επιθυμεί επίσης να αποκτήσει απογόνους. Αλλά το πρώτο ραντεβού είναι συνήθως πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για τόσο μακρόπνοες αποφάσεις όπως η απόκτηση παιδιών.


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Πολύ δημοφιλές σεξ dating app
9,5

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!
9,0

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP
8,5

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.

FAQ - Bumble

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
5
Average: 4.3 (3 votes)

Σχόλια

10/30/2020 - 11:33
MartinM

Το Bumble είναι σκουπίδια. Μιλάω απολύτως σοβαρά γι' αυτό. Έχω χρησιμοποιήσει μόνο τη λειτουργία Bumble Friends για τον εαυτό μου, αλλά ποτέ δεν έβγαλα τίποτα από αυτήν. Βρήκα το Tinder καλύτερο για γνωριμίες. Αλλά από την εμπειρία μου, είναι πραγματικά καλύτερο να μην ψάχνεις τον σύντροφό σου, να μην περιμένεις να τον βρεις και να αφήσεις τον εαυτό σου να βρεθεί. Ίσως τελικά να είμαι περισσότερο offliner...

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
10/07/2020 - 09:01
Taswchi

Το δοκίμασα μία φορά την ημέρα. Δεν είναι δικό μου, επειδή δεν είναι ο τρόπος και το DNA μου. Με αυτό εννοώ ότι αν κάνω ήδη online dating θα πρέπει να πάει και γρήγορα.

Εκτός αυτού μου αρέσει να είμαι ενεργός. Δεν με ενοχλεί. Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία γιατί πάντα προσπαθώ να είμαι ανοιχτός και δίκαιος. Αλλά είναι μόνο η γνώμη μου. Είμαι περίεργος αν υπάρχει ακόμα σε λίγα χρόνια.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
01/26/2020 - 16:56
HuabaSepp

Μπορώ να μιλήσω μόνο για το Μόναχο.Εδώ βρίσκω τον αριθμό των αντιστοιχιών αρκετά ικανοποιητικό. Επίσης, η ιδέα της υπονόμευσης των προτύπων ρόλων μου αρέσει. Απλά κάτι διαφορετικό. Για μένα, υπάρχει και ένα άλλο επιχείρημα για το bumble: οι γυναίκες συχνά περιορίζουν το σχεδιασμό του προφίλ τους σε μια εξαιρετική φωτογραφία και λίγες πενιχρές λέξεις. (Και εμένα μου αρέσουν οι σπουδαίες φωτογραφίες, αλλά τι να τις κάνω;) Τουλάχιστον με το bumble γνωρίζω εκ των προτέρων αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται. αυτό με παρακινεί να αναζητώ καλά θέματα συζήτησης. Πώς λειτουργεί σε άλλες πόλεις όπως το Βερολίνο ή η Στουτγάρδη δεν ξέρω. Σκέψου αλλά παρόμοια.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
02/18/2020 - 20:32
Kessa2020

Εγώ ως γυναίκα βρίσκω καλό το ότι δεν κατακλύζομαι από εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφερόμενων ανδρών σε αντίθεση με το Tinder στο Bumble, αλλά μπορείτε συνειδητά να επιλέξετε να μιλήσετε με ενδιαφέροντες υποψηφίους και οι άνδρες δεν χρειάζεται να κάνουν το πρώτο βήμα για μια αλλαγή, αλλά μπορούν να σκύψουν πίσω. Έχω ήδη γνωρίσει μερικούς άνδρες στη Φρανκφούρτη. Mior όπως ότι είναι κάτι διαφορετικό από ό, τι πάντα Προσάναμμα, Προσάναμμα, Προσάναμμα. Το Lovoo το βρήκα επίσης αρκετά καλό.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/12/2020 - 16:31
Mahindra

Τα ίδια σκουπίδια με το Tinder. Απλά ηλίθιοι. Αναρωτιέμαι γιατί στην εποχή της Corona όλοι χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες. Απελπισμένοι ίσως; Εγώ πάντως δεν θα τις χρησιμοποιώ πια.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
11/13/2020 - 12:34
RobertUtte

Εγώ ως άνδρας και δεν μπορώ να πω τίποτα καλό για την εφαρμογή. Αν σε κάποιον αρέσει ένα πρέπει να αγοράσεις το Boost για να δεις ποιος είναι αυτός χωρίς να είναι. Οπότε στην πράξη αγοράζεις συνεχώς. Και ακόμα πιο κραυγαλέα είναι: Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα το άτομο δεν εμφανίζεται πλέον σε σας, αν δεν το αποκαλύψετε αυτό. Τελικά, η εφαρμογή είναι σαν οποιαδήποτε άλλη χτισμένη για να ξοδέψετε χρήματα περισσότερο όχι! Και μόνο επειδή κάποιος έχει αγοράσει ένα Bosst, κάποιος δεν είναι ακόμα για μεγάλο χρονικό διάστημα στο KOntakt. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι λειτούργησε για έναν φίλο μου από το σχολείο. Θα πάω στο γάμο την επόμενη εβδομάδα. DAher το είχα δοκιμάσει και εγώ ο ίδιος.

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
11/24/2020 - 12:46
Όπως

Αυτό που μου αρέσει στο Bumble είναι ότι δεν είναι τόσο επικεντρωμένο στα ραντεβού όσο όλα τα άλλα. Μοιάζει περισσότερο με casual dating, αλλά χωρίς να είναι μόνο για το σεξ. Επίσης φορές έτσι ώστε να συναντήσετε κάποιον για ένα ωραίο απόγευμα είναι δυνατόν. Το βρίσκω αρκετά καλό χωρίς "πίεση". Από αυτό μπορεί να εξελιχθεί ναι τι.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/03/2020 - 15:30
Τεμπέληδες

Μπορείτε να το κάνετε.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
12/07/2020 - 13:59
Ποιος είσαι
<Γιατί γράφεις ότι μπορείς να το κάνεις. Νομίζω ότι το Bumble είναι ένα σκουπίδι. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν εδώ ακόμα. Συμμετέχω στα παραπάνω γεγονότα ότι είναι μια καθαρή αρπαχτή σε αυτή την πύλη. Ο άνθρωπος γράφει στις γυναίκες Höfflich και δεν παίρνει καμία απάντηση.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/14/2020 - 17:03
KramerSepp

διαπιστώνω από τη δική μου και την εμπειρία κάποιων φίλων μου: πάρα πολλοί άνθρωποι ψάχνουν την ευτυχία στο εξωτερικό. αυτές οι αβέβαιες εποχές πρέπει να αξιοποιηθούν θετικά. η συμβουλή μου: περιμένετε, μείνετε στο έδαφος και πρώτα με τον εαυτό σας. δεν μπορείτε να είστε ο σωτήρας κανενός, δεν είναι αυτό το καθήκον. Δεδομένου ότι είναι ωραίο ότι υπάρχουν και πύλες όπου δεν πρόκειται μόνο για γνωριμίες. Το Bumble είναι η επιλογή μου!

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
12/15/2020 - 16:25
Heinrich

Γνωρίζω το Bumble ήδη περισσότερο και ήμουν ως επί το πλείστον ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Δυστυχώς, τα prsönlichen δεδομένα μου στο μεγαλύτερο μέρος δεν μεταφέρθηκαν στη νέα έκδοση. Είχα εγγραφεί για διασκέδαση, δεν ήμουν άμεσα σε καταναγκαστική αναζήτηση συντρόφου αλλά ούτε και σε σχέση. Δηλαδή απλά chat έτσι και bissl φλερτάρω, από αυτό τότε ακριβώς τι έχει προκύψει, κανένας γάμος αλλά έτσι τι παίρνει halt :)

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
03/04/2021 - 13:43
Ladykiller

Έχω ήδη δοκιμάσει diverxse εφαρμογές και τώρα έχω κολλήσει με το Bumble. Tinder &; co. έχω κουραστεί. Ελάχιστα matches στο Tinder, παρόλο που κάνω πολλές φορές swipe δεξιά. Και όταν έχω ένα ταίρι, οι γυναίκες δεν απαντούν. Στο Bumble, από την άλλη πλευρά, το ποσοστό ανταπόκρισης είναι πολύ υψηλότερο. Γενικά, το Bumble έχει λιγότερα μέλη από το Tinder, αλλά όσες έχω κάνει έχουν ως επί το πλείστον ανταποκριθεί. Αυτό που μου αρέσει επίσης εδώ είναι ότι μπορώ να κάτσω αναπαυτικά μετά από ένα ταίρι, επειδή μόνο η γυναίκα μπορεί να στείλει μήνυμα. Έτσι, δεν χρειάζεται να σκέφτομαι βαρετές ατάκες, αν η γυναίκα γράψει, ξέρω ότι ενδιαφέρεται πραγματικά να γράψει μαζί μου.

.
User rating
8
Average: 8 (1 vote)
03/10/2021 - 17:41
απόλυτη βρωμιά

Μανούλες, μπόμπιρες

ένα αστέρι είναι ήδη πάρα πολύ

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
03/12/2021 - 18:29
Martiin

Δεν ξέρω γιατί όλοι παραπονιούνται για το Tinder. Νομίζω ότι η εφαρμογή είναι μεγαλοπρεπής. Μέχρι και τη σημερινή μου κοπέλα βρήκα στο Tinder. Πριν από αυτό, έκανα μια αξιοπρεπή ποσότητα swiping... Οι κοπέλες θέλουν όλες το ίδιο πράγμα τελικά. Αλλά σαφώς, όποιος δεν κάνει καμία προσπάθεια με τη δημιουργία του προφίλ, δεν γράφει τίποτα στο προφίλ του καθαρά, θα το έχει εδώ μάλλον δύσκολο. Υπάρχουν πολλά για να διαλέξεις, ειδικά αν δεις το Tinder από τη σκοπιά της γυναίκας. Η τωρινή μου φίλη μου διηγήθηκε πολλές από τις ιστορίες της και μου έδειξε επίσης τους άνδρες που της γράφουν και πώς της έγραψαν... οπότε φυσικά δεν εκπλήσσομαι που πολλοί δεν παίρνουν καμία απάντηση...gäääähn....

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/22/2021 - 12:32
Πολυεργαλείο

Το Bumble είναι γεμάτο από το Emanzenapp. Οι γυναίκες εδώ είναι όλες ψευδοεξουσιοδοτημένες και το κάνουν συνέχεια. Για μένα, ένα τέτοιο emanzenapp δεν είναι τίποτα. Έχω ξεμπερδέψει μ' αυτό.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
04/09/2021 - 18:56
foul

Βρίσκω καυλωμένος επειδή δεν χρειάζεται να βρω ηλίθιες ατάκες για να γράψω στις γυναίκες. Για μένα, το σκούπισμα παραμένει μέχρι να μην πηγαίνει πια και τα κορίτσια έρχονται από μόνα τους..Πόσο ωραίο είναι το dsa τότε; Είχα έτσι ήδη 2 ραντεβού. Για μένα το tinder είναι νεκρό. Μένω μόνο στο bumble. Μόνο μειονέκτημα. λιγότερες γυναίκες στο mannheim από ό, τι στο tinder. Έχω επεκτείνει την ακτίνα μου ως εκ τούτου.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)