Εμπειρίες με την εφαρμογή LOVOO: άμεσες πρώτες ημερομηνίες ή είναι όλα απάτη;


65%

(65/100 σημεία)


Το LOVOO είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές φλερτ στον πλανήτη. Σε πολυάριθμες χώρες σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι φλερτάρουν στο LOVOO για όλα όσα αξίζει.
Δημοφιλής εφαρμογή φλερτ με πολλά μέλη
λέει το Ben

Ανυπομονείς να γνωρίσεις κιόλας άλλους εργένηδες;

Το LOVOO θα μπορούσε να είναι μια κατάλληλη εφαρμογή για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στην περιοχή σας. Εάν το LOVOO είναι κατάλληλο για ένα αυθόρμητο ραντεβού, τι κόστος πρέπει να πληρώσετε και τι δυνατότητες έχει η εφαρμογή, σας τα λέμε εδώ.

Στο αναλυτικό μας τεστ LOVOO, θα μάθετε επίσης τι κάνει ένα επιτυχημένο "σπάσιμο πάγου" κατά την έναρξη μιας συζήτησης και πώς αλλιώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή LOVOO για να ξεκινήσετε μια συζήτηση με ανθρώπους.

Ας ξεκινήσουμε αμέσως!LOVOO συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Πολύ δημοφιλές σεξ dating app

Σε αυτό το site ερωτικών γνωριμιών, συναντιούνται γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια αλλαγή στην αγάπη. Κάποιοι χρήστες συναντιούνται ψηφιακά μπροστά στην κάμερα, κάποιοι άλλοι στην πραγματική ζωή.

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!

Απλά φίλτρα αναζήτησης, με βάση την τοποθεσία και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, οπότε είναι εύκολο να βρεις ενα ραντεβού για σεξ, κοντά στη περιοχή σου.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;


LOVOO Πλεονεκτήματα

 • Διαισθητική λειτουργικότητα

 • Δωρεάν χαρακτηριστικά

 • Πολυάριθμοι ενεργοί χρήστες

 • Γρήγορες ημερομηνίες αρκετά πιθανές

 • Flirty μέλη


LOVOO Μειονεκτήματα

 • Προηγούμενοι αρνητικοί τίτλοι για ψεύτικα προφίλ

 • Κυρίως νέα μέλη

 • Περισσότεροι άνδρες από γυναίκες

 • Λίγοι χρήστες αναζητούν κάτι σταθερό


Γνωρίστε singles στην περιοχή σας χάρη στο LOVOO? Είναι τόσο εύκολο

Θέλεις να μάθεις σε ποιο βαθμό το LOVOO είναι κατάλληλο για αυθόρμητα ραντεβού;

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η εφαρμογή LOVOO κυκλοφορεί στην αγορά από το 2011. Είναι πολύ δημοφιλής σε πολυάριθμες χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει καθιερωθεί ως υπολογίσιμη δύναμη στην αγορά εφαρμογών γνωριμιών

Τι κάνει το LOVOO να ξεχωρίζει;

Η εφαρμογή είναι απλά εκεί για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους κοντά σας. Την πρώτη στιγμή εδώ δεν τμηματοποιείται καθόλου, είτε πρόκειται για επαφές για μια καυτή νύχτα, είτε για νέους φίλους, είτε ίσως για τον έρωτα της ζωής σας. Αμέσως μετά την εγγραφή, ένα πράγμα ξεχωρίζει: Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εφαρμογή LOVOO είναι πολύ κοινωνικοί.

Κατά μέσο όρο, περίπου 1,5 εκατομμύρια χρήστες φλερτάρουν εδώ μεταξύ τους την εβδομάδα. Αλλά ποιους ακριβώς συναντάτε εδώ και θέλουν όλοι τους ένα πραγματικό ραντεβού;

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά...

Ποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν καθόλου την εφαρμογή LOVOO;

Το LOVOO αυτοπροσδιορίζεται ως το λεγόμενο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο δίνει έμφαση στις διαδικτυακές γνωριμίες, αλλά ουσιαστικά φέρνει σε επαφή ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα, επιθυμίες και επιθυμίες.

Αν και συχνά υπάρχει φλερτ, ορισμένα μέλη του LOVOO θέλουν επίσης απλά να συνομιλήσουν όμορφα, να γνωρίσουν ωραίους ανθρώπους ή δεν μπορούν να φανταστούν μια σταθερή σχέση αυτή τη στιγμή.

Η ηλικία των χρηστών της εφαρμογής LOVOO είναι κατά μέσο όρο περίπου 25 ετών, με την πιο συνηθισμένη ηλικιακή ομάδα να είναι από 18 έως 35 ετών. Αυτό που μπορεί να αποτελέσει ένα μικρό μειονέκτημα για τους άνδρες είναι το γεγονός ότι σε περίπου μόνο το 35% των μελών είναι γυναίκες και περίπου 2/3 των χρηστών είναι άνδρες.


Η σύστασή μας: γνωριμιες διαδικτυακό
Πολύ δημοφιλές σεξ dating app

Σε αυτό το site ερωτικών γνωριμιών, συναντιούνται γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια αλλαγή στην αγάπη. Κάποιοι χρήστες συναντιούνται ψηφιακά μπροστά στην κάμερα, κάποιοι άλλοι στην πραγματική ζωή.Μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το Lovoo δωρεάν; Αυτά τα δωρεάν χαρακτηριστικά σας περιμένουν

Φοβάστε τις απάτες στο online dating? Δεν χρειάζεται να είναι έτσι!

Αρκετές λειτουργίες του LOVOO είναι δωρεάν, αν και υπάρχουν επίσης έξοδα στο LOVOO για ειδικές premium λειτουργίες. Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη:


Στο LOVOO δωρεάν

 • Απαντήστε, γράψτε καθώς και διαβάστε μηνύματα
 • Δείτε φωτογραφίες
 • Στείλτε 1 παγοθραυστικό κάθε μέρα
 • Όλα τα φίλτρα αναζήτησης
 • Δημιουργία πλήρους προφίλ
 • Μαρκάρισμα αγαπημένων


Με χρέωση στο LOVOO

 • Χρησιμοποιήστε το Flirt-Match χωρίς περιορισμό
 • Δείτε ποιος σας έχει προσθέσει στα αγαπημένα του και ποιος έχει επισκεφτεί το προφίλ σας
 • Στείλτε 3 Ice Breakers καθημερινά
 • Αυξήστε την ορατότητα των μηνυμάτων σας
 • Δεν υπάρχουν διαφημίσεις
 • Διαβάστε την επιβεβαίωση
 • Λειτουργία αορατότητας

Για να έχετε στη διάθεσή σας λειτουργίες επί πληρωμή, θα πρέπει να επιλέξετε μια premium συνδρομή. Οι τιμές της LOVOO ποικίλλουν, παρεμπιπτόντως, ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή την έκδοση του προγράμματος περιήγησης.
 

Σύμβαση συνδρομής premium (εφαρμογή):

 • Lovoo Premium Membership 1 μήνα: 19,99 €
 • 38,99 € (13,00 € μηνιαίως) 119,99 € (10,00 € μηνιαίως)
   

Σύμβαση Premium Membership (Desktop):

 • Lovoo Premium Membership 1 μήνα: 7,99 €
 • 19,99 € (6,66 € μηνιαίως) (5,00 € μηνιαίως)
 • Lovoo Premium Membership 12 μήνες: strong>Lovoo Premium Membership 12 μήνες: (3.75 € μηνιαίως)

Δεν θέλετε να δεσμευτείτε πλήρως; Τότε είναι δωρεάν για επιλεγμένα, μεμονωμένα χαρακτηριστικά να αποκτήσετε τα λεγόμενα LOVOO credits:

 • Για 500 LOVOO Credits: 4,99 €
 • Για 1.000 LOVOO Credits: 9,99 €
 • Για 3.000 LOVOO Credits: 19.99 €
 • Για 8.000 LOVOO Credits: 49.99 €
 • Για 17.000 LOVOO Credits: 99.99 €
   

Για τι χρησιμεύουν τα LOVOO Credits;

Αγοράζοντας επιπλέον μονάδες μπορείτε να δείτε, για παράδειγμα, ποιος χρήστης ενδιαφέρεται για εσάς ή για το προφίλ σας. Επιπλέον, μπορείτε να ξεχωρίζετε από τα υπόλοιπα μέλη της LOVOO δίνοντας δώρα σε άλλους ενδιαφέροντες χρήστες με τη βοήθεια των LOVOO credits.

Κερδίστε δωρεάν μονάδες αντί να τις αγοράσετε (επίσης μια επιλογή)

Οι μονάδες LOVOO είναι επίσης δωρεάν για εσάς, αλλά πρέπει να κάνετε "κάτι" γι' αυτές.

Π.χ. κατεβάζοντας τις εφαρμογές των διαφημιστικών συνεργατών της LOVOO στο smartphone σας ή μέσω ορισμένων ενεργειών απευθείας στην εφαρμογή LOVOO: Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την επαλήθευση του προφίλ, την παρακολούθηση διαφημίσεων και τη σύνδεση με άλλους λογαριασμούς, όπως το Facebook. Όλες αυτές οι δραστηριότητες σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν μονάδες LOVOO.

Το κόστος της LOVOO: Ένα συμπέρασμα

Ως βασική έκδοση, η χρήση του LOVOO είναι δωρεάν. Τα premium μέλη, ωστόσο, έχουν κατά μέσο όρο συχνότερα ραντεβού και μεγαλύτερες πιθανότητες να τα φτιάξουν με κάποιον.

Εξαιτίας του χαμηλού ποσοστού γυναικών, συνιστάται στους άνδρες να πληρώνουν για τις λειτουργίες (premium συνδρομή) ή να αγοράζουν επιπλέον λειτουργίες με τη βοήθεια των LOVOO Credits. Η εφαρμογή Lovoo έχει πολλούς πολύ ενεργούς χρήστες. Μερικές φορές δεν είναι καν εύκολο να τους παρακολουθήσει κανείς.

Σε σύγκριση με τις εναλλακτικές εφαρμογές γνωριμιών και τις τοποθεσίες γνωριμιών, οι τιμές του LOVOO είναι μάλλον ανέξοδες. Παρά ταύτα, οι ακόλουθες συμβουλές: Αξίζει να συγκρίνετε τα κόστη του LOVOO μεταξύ της εφαρμογής καθώς και της παραλλαγής για υπολογιστές, επειδή είναι διαφορετικά (βλ. παραπάνω). Επομένως, η επιλογή της συσκευής σας για μια premium συνδρομή είναι αρκετά κρίσιμη.LOVOO Πίσω από τις σκηνές: LOVOO

Ακόμα αμφιβάλλετε για το αν θα μείνετε ευχαριστημένοι με την εφαρμογή LOVOO;

Πώς αισθάνεστε να φλερτάρετε στο LOVOO Livestream και πώς ακριβώς λειτουργεί το LOVOO Radar;

Πριν εγγραφείτε και εσείς, να μερικές πληροφορίες εκ των προτέρων:

Διερευνήσαμε όλα τα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν στην έκδοση για υπολογιστές και εφαρμογές και συνοψίζουμε την εμπειρία μας από το LOVOO εδώ:

α) Πώς να χρησιμοποιήσετε το ραντάρ LOVOO!

Αν θέλετε να γνωρίσετε συγκεκριμένα άτομα από την πόλη σας, το ραντάρ LOVOO είναι η ιδανική λειτουργία. Εκεί μπορείτε να δείτε ποιοι χρήστες βρίσκονται στην περιοχή σας

Χρησιμοποιώντας ένα σήμα GPS, εμφανίζεται ακόμη και η ακριβής απόσταση από εσάς μέχρι τα άλλα μέλη. Τι θα λέγατε, λοιπόν, για ένα αυθόρμητο ραντεβού για καφέ, όταν ούτως ή άλλως βρίσκεστε στο δρόμο; Πολύ πιθανόν!

Σε συγκεκριμένους όρους, αυτό σημαίνει...

Το ραντάρ LOVOO σας βοηθά να εντοπίσετε singles στην περιοχή σας με τους οποίους θα μπορούσατε να συναντηθείτε αυθόρμητα, αν ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλον. Ειδικά στις μεγάλες πόλεις, αυτή η λειτουργία σας βοηθά να βρείτε γρήγορα άλλους χρήστες που βρίσκονται κοντά σας. Στην ύπαιθρο, ωστόσο, θα σας εμφανιστούν λιγότεροι άνθρωποι ή συχνά απλά θα έχετε μεγαλύτερο ταξίδι, επειδή οι άνθρωποι είναι διάσπαρτοι στην περιοχή.

β) Το παιχνίδι φλερτ στη δοκιμή: It's a Match!

Αυτή η λειτουργία μπορεί να σας φαίνεται οικεία από το Badoo ή το Tinder: Με βάση τις παραμέτρους αναζήτησης που έχετε ορίσει, όπως το φύλο, η ηλικία και η ακτίνα αναζήτησης, το Flirt Match σας δείχνει φωτογραφίες άλλων μελών που ταιριάζουν με το προφίλ αναζήτησης.

Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος λειτουργίας:

Αν κάποιος συμφωνεί μαζί σας, επιλέγετε την καρδιά, αν όχι, το Χ. Αν ενδιαφέρεστε και οι δύο ο ένας για τον άλλον, δημιουργείται το λεγόμενο "match" και μπορείτε να συνεχίσετε να μιλάτε μεταξύ σας στο chat.

Και ποιες είναι οι πιθανότητες για ένα έγκαιρο ραντεβού;

Υπάρχει κάποιος που κάνει ήδη την καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά, ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει ακόμα "ταίρι"; Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γράμμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "LOVOO Ice Breaker" για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας ακόμη και σε κάποιον που δεν έχει ακόμη ταίρι μαζί σας, στέλνοντας απλώς ένα μήνυμα.

Με την ευκαιρία, μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό παρακάτω...

Αλλά η επικοινωνία με άλλους χρήστες είναι ακόμη πιο γρήγορη. Συγκεκριμένα, σχεδόν εντελώς ζωντανά και σε στερεοφωνία με το "LOVOO LIVE"

Τολμάτε;

γ) Έλεγχος της πραγματικότητας: Τι να περιμένετε από το LOVOO Live!

Βρίσκετε ότι οι διαδικτυακές γνωριμίες συχνά δεν είναι αρκετά προσωπικές και πολύ κουραστικές; Τότε τολμήστε και δείξτε τον εαυτό σας ζωντανά!

Το LOVOO Livestream σας προσφέρει την ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας σε άλλους χρήστες μέσω Livestream. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο και την κάμερα της συσκευής σας στην εφαρμογή LOVOO.

Σας λείπει ακόμα λίγο θάρρος;

Για να πάρετε μια ιδέα για την όλη διαδικασία, αρκεί επίσης να παρακολουθήσετε στην αρχή μερικά live βίντεο άλλων μελών. Τότε θα πάρετε γρήγορα μια ιδέα για το τι είναι δυνατό.

Χάρη στο LOVOO Live, όχι μόνο παίρνετε μια αληθινή εντύπωση των ανθρώπων στο LOVOO, αλλά μπορείτε επίσης να υποθέσετε ότι το ποσοστό των ψεύτικων βίντεο είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Και τι αναμένεται από εσάς τώρα που είστε live;

Μπορεί να βρίσκεστε σύντομα σε μια συναυλία του αγαπημένου σας μουσικού και να αποφασίσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας μέσω του LOVOO μέσω Livestream. Οι πιθανότητες να επικοινωνήσουν μαζί σας και άλλοι χρήστες στους οποίους επίσης αρέσει ο καλλιτέχνης είναι αρκετά υψηλές. Αυτός είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος να μπείτε σε συζήτηση.

Μια άλλη ιδέα:

Σαστίζετε πάνω από ένα σύνθετο ζήτημα στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου σας, για το οποίο θα θέλατε λίγη βοήθεια; Κάντε live στο LOVOO, γιατί κάποιος μπορεί να ξέρει την απάντηση στο ερώτημά σας επειδή σπουδάζει το ίδιο αντικείμενο. Οι επιλογές είναι ατελείωτες...

Αληθινό online dating μέσω video chat!

Έχετε κουραστεί να πληκτρολογείτε όλη την ώρα; Φυσικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη στο LOVOO και μέσω βιντεοκλήσης.

Επιπλέον, τα livestreams σας ανοίγουν τη δυνατότητα να λαμβάνετε εικονικά δώρα, τα λεγόμενα διαμάντια, από άτομα. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετατρέψετε αυτά τα διαμάντια σε μονάδες. Αυτή είναι άλλη μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε δωρεάν μονάδες LOVOO.

δ) Η εφαρμογή LOVOO και ο ιστότοπος LOVOO σε σύγκριση ένα προς ένα

Αναρωτιέστε αν είναι καλύτερο να φλερτάρετε στο LOVOO χρησιμοποιώντας την επιφάνεια εργασίας σας ή το smartphone σας;

Οι εμπειρίες μας από το LOVOO δείχνουν τα εξής:

Ο όμορφος και μοντέρνος σχεδιασμός καθώς και η σαφήνεια μιλούν πολύ για την εφαρμογή LOVOO, αν και στη δωρεάν παραλλαγή, οι διαφημίσεις (μεταξύ άλλων, δώρα) μπορεί να ενοχλήσουν. Και η χρήση του ραντάρ LOVOO έχει επίσης περισσότερο νόημα αν το ενεργοποιήσετε σε μια κινητή συσκευή.

Ο δικτυακός τόπος της LOVOO, ωστόσο, δεν υστερεί σε καμία περίπτωση σε χρηστικότητα σε σχέση με την εφαρμογή. Η επιτραπέζια έκδοση της LOVOO είναι ένας πολύ φθηνότερος τρόπος (βλ. επίσης το θέμα του κόστους της LOVOO) για να χρησιμοποιήσετε την ίδια υπηρεσία, σε φθηνότερη τιμή. Οι εγγεγραμμένοι singles είναι όλοι ίδιοι. Οπότε βλέπουμε, επίσης, τις ίδιες πιθανότητες για καλά φλερτ και ραντεβού.

Το συμπέρασμα της εμπειρίας μας με το LOVOO

Με την εφαρμογή LOVOO, δύο πράγματα ξεχωρίζουν ιδιαίτερα: Οι χρήστες είναι συγκριτικά νέοι και υπάρχει σίγουρα ένα πλεόνασμα ανδρών εδώ. Ανεξάρτητα από το αν αυτό εκλαμβάνεται ως θετικό ή αρνητικό: Οι περισσότεροι χρήστες του LOVOO είναι επικοινωνιακοί και ανοιχτοί

Οι τρέχουσες εμπειρίες μας από το LOVOO αποδεικνύουν ότι οι πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον στο chat του LOVOO είναι αρκετά υψηλές. Τις περισσότερες φορές υπάρχει πάντα ένας χρήστης που δεν απέχει πολύ, γεγονός που κάνει το LOVOO να μην είναι ποτέ βαρετό.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα μικρό μειονέκτημα: αν και τα μέλη ενδιαφέρονται πολύ για διασκέδαση, τα περισσότερα από αυτά προφανώς δεν ενδιαφέρονται για σοβαρές, σε βάθος επαφές.

Και τι σημαίνει αυτό το γεγονός για εσάς;

Για να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας με το LOVOO, θα χρειαστείτε μάλλον πολύ περισσότερη επιμονή από ό,τι συνήθως. Αλλά σίγουρα δεν είναι εντελώς αδύνατο. Αλλά ας το θέσουμε αλλιώς: Σίγουρα θα πρέπει να φιλήσετε περισσότερα βατράχια εδώ για να βρείτε τελικά τον πρίγκιπα Γοητευτικό.

Υπό την προϋπόθεση ότι θέλετε απλώς να περάσετε καλά, να γνωρίσετε ωραίους ανθρώπους, να ανταλλάξετε με κάποιον ή ίσως και να κάνετε ένα one-night stand, το LOVOO είναι σίγουρα κατάλληλο για εσάς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε μόνοι σας.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο γνωριμιες διαδικτυακό. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Εξαπατώνται τα μέλη του Lovoo από ψεύτικα προφίλ;

Ας το παραδεχτούμε, οι online πλατφόρμες γνωριμιών είναι μια πανδαισία για τους απατεώνες όλων των ειδών, γι' αυτό και όλοι γνωρίζουν ότι δεν μπορείς να αποφύγεις μόνο τις απομιμήσεις.

Σε μια παρένθεση, η αλήθεια τείνει να τεντώνεται, ειδικά στη διαφημιστική βιομηχανία. Ούτε ο κλάδος των διαδικτυακών γνωριμιών δεν αποτελεί εξαίρεση. Ακόμη και στο θέμα της "ερωτικής τύχης" δεν είναι πάντα χρυσός ό,τι λάμπει, γι' αυτό και η αυξημένη προσοχή δεν είναι ποτέ λάθος!

Όσον αφορά τις απομιμήσεις, ειδικά η LOVOO έχει γίνει πρωτοσέλιδο στο παρελθόν. Ίσως το έχετε παρατηρήσει κι εσείς;

Αν όχι, εδώ είναι μια περίληψη του τι σχέση έχει η LOVOO με τα σκάνδαλα απομίμησης:

Σκάνδαλο με ψεύτικο προφίλ (2016): απάτη στη LOVOO

Μετά από μια νομική διαμάχη, έγινε η κατηγορία ότι η LOVOO χρησιμοποιούσε ψεύτικα προφίλ για να πείσει τους χρήστες να εγγραφούν για συνδρομή επί πληρωμή.

Αν και άλλες εταιρείες έχουν ήδη αντιμετωπίσει αυτή την κατηγορία, η LOVOO ήρθε μάλιστα αντιμέτωπη με μια μαζική παραβίαση της ασφάλειας. Σύμφωνα με αυτό, προφανώς τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της LOVOO μεταβιβάστηκαν χωρίς κρυπτογράφηση σε άλλες υπηρεσίες.

Μια αξιόπιστη διαδικτυακή πύλη γνωριμιών μοιάζει πραγματικά διαφορετική, έτσι δεν είναι;

Εν τω μεταξύ, η LOVOO υπόσχεται ότι αυτό το πρόβλημα έχει φύγει από το τραπέζι. Οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να φλερτάρουν ξέγνοιαστα και δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τα δεδομένα τους.

Σκάνδαλο ασφάλειας δεδομένων (2019): απάτη στη LOVOO

Το καλοκαίρι του 2019, η LOVOO τράβηξε και πάλι την αρνητική προσοχή πάνω της.

Αυτή τη φορά, το ραντάρ της LOVOO ήταν η αφορμή για το σκάνδαλο. Οι υποστηρικτές της προστασίας δεδομένων κατηγόρησαν τη LOVOO για υπερβολικά ακριβή παρακολούθηση των χρηστών του ραντάρ στην περιοχή. Η ακρίβεια των δεδομένων έφτανε μέχρι και τα 50 μ. Απόσταση προς τα κάτω.

Όλες οι άλλες εφαρμογές γνωριμιών δεν κάνουν το ίδιο πράγμα;

Όχι ακριβώς. Εδώ είναι μια σύγκριση: Στο Tinder, οι πληροφορίες για την απόσταση μπορούν να προβληθούν μόνο σε χιλιόμετρα, κάτι που αποσκοπεί στην προστασία των χρηστών. Στην εφαρμογή LOVOO ασκήθηκε κριτική, ενας θα ήταν με τις ακριβείς πληροφορίες απόστασης, οι χρήστες πάρα πολύ εύκολα μπορούν να εντοπίσουν.

Αρχικά, ο πάροχος ήταν απρόθυμος να προβεί σε δήλωση και δήλωσε μόνο ότι δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ωστόσο, η LOVOO γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η αντίστοιχη τοποθεσία εμφανίζεται πλέον με ακρίβεια ενός χιλιομέτρου μόνο.

Ένα συμπέρασμα για τις απάτες της LOVOO

Προφανώς, η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ξεκαθάρισε τα σκάνδαλα που την επηρέασαν, αλλά ένα κακό συναίσθημα κατά κάποιο τρόπο παρέμεινε ακόμα.
Αλλά ενδεχομένως όλα να πήγαν απλά πολύ στραβά για τη LOVOO; Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία θα ενεργήσει πολύ συνετά στο μέλλον για να μην αφήσει να φτάσει ξανά σε τέτοιες κατηγορίες.

Το γεγονός είναι ότι: Κατά τη δοκιμή μας στη LOVOO, ούτε βρεθήκαμε στη μέση ενός ψεύτικου προφίλ, ούτε ενθαρρυνθήκαμε ή δελεαστήκαμε να ξοδέψουμε χρήματα, είτε με την αγορά μονάδων είτε με τη σύναψη μιας premium συνδρομής.

Όσον αφορά το ραντάρ της LOVOO:

Όλοι οι χρήστες της LOVOO είναι ελεύθεροι να απενεργοποιήσουν τον εντοπισμό ξεχωριστά στο smartphone τους. Όποιος δεν το κάνει αυτό, θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο, διότι τουλάχιστον στη δική μας δοκιμή του LOVOO, τα μέλη μας εμφανίζονταν πάντα σε απόσταση μικρότερη από ένα χιλιόμετρο. Εν μέρει μάλιστα με ακρίβεια έως και 100 μέτρα.

Αρκετά με την κριτική - ας περάσουμε επιτέλους στις συμβουλές προς εσάς για το πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας στο LOVOO.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Με ένα Ice Breaker για την επιτυχία στο LOVOO

Μπορεί να θυμάστε τη λειτουργία "LOVOO Ice-Breaker" που αναφέρθηκε παραπάνω;

Ένα συγκεκριμένο μέλος σας προκάλεσε το ενδιαφέρον, ώστε να θέλετε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό; Το Ice Breaker σας ενημερώνει ότι σας αρέσει πραγματικά κάποιος. Με ένα Ice Breaker δείχνετε: "Νομίζω ότι είσαι πραγματικά σπουδαίος, θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για σένα αυτή τη στιγμή".

Ένα καλό χαρακτηριστικό, σωστά;

Με την premium συνδρομή μπορείτε να γράψετε 3 LOVOO Ice Breakers την ημέρα, αλλά με τη δωρεάν επιλογή μπορείτε να γράψετε μόνο ένα. Αν χρειάζεστε περισσότερα, υπάρχει η δυνατότητα να τα αγοράσετε με μονάδες.

Το να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του Ice Breaker δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πώς όμως μπορείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να αυξήσετε τις πιθανότητες θετικής ανταπόκρισης;

Ακολουθούν οι δοκιμασμένες συμβουλές μας για το LOVOO Ice-Breaker:

α) Οι απόλυτες απαγορεύσεις για ένα LOVOO Ice Breaker

Μην κάνετε, σε καμία περίπτωση, ερωτήσεις "μηδέν-οκτώ-δεκαπέντε", οι οποίες δεν είναι μόνο ενοχλητικές, αλλά και αρκετά ανούσιες. Ένα σαχλό "Πώς είσαι;" ή ένα απλό "Γεια, τι έκανες σήμερα;" είναι εγγυημένο ότι δεν θα λάβετε καμία απάντηση. Ειδικά οι γυναίκες μερικές φορές δέχονται εκατοντάδες τέτοιες ερωτήσεις, γι' αυτό και είναι πολύ συγκεκριμένες ως προς το ποιον απαντούν.

Αλλά μπορείτε πάντα να κάνετε και χειρότερα...

Με ένα LOVOO Ice Breaker, την απάντηση του οποίου μπορείτε να μάθετε γρήγορα μόνοι σας με βάση το αντίστοιχο προφίλ, σίγουρα πυροβολείτε τον εαυτό σας. Έτσι, όταν κάποιος αναφέρει τη γενέτειρά του, η ερώτηση "Πού μένεις;" είναι περιττή. Εκτός από την έλλειψη δημιουργικότητας, μεταδίδετε και ένα αρκετά χαμηλό επίπεδο ενδιαφέροντος.

β) Έτσι μοιάζουν τα καλά LOVOO Ice Breakers

Θέλεις να μάθεις πώς μοιάζει ένα πολλά υποσχόμενο μήνυμα στο LOVOO;

Τίποτα πιο εύκολο από αυτό: σταματήστε, κοιτάξτε το σχετικό προφίλ και στη συνέχεια γίνετε λίγο ευφάνταστοι:

Μοιράζεστε τον ίδιο ενθουσιασμό για ένα συγκεκριμένο χόμπι ή έχετε πάει ποτέ στην ίδια συναυλία; Αναφερθείτε σε αυτό! Όσο πιο αναλυτικά μπείτε στο συνομιλητή σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να πάρετε θετικά σχόλια - το υποσχέθηκα!

Αρκετά συγκεκριμένα: Το γεγονός και μόνο ότι επενδύετε χρόνο και προσπάθεια, οδηγεί τον άλλο χρήστη να σπάσει τον πάγο. Επομένως, μόνο θάρρος :)

Μα πραγματικά δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα;

Έχουμε δοκιμάσει τα φαιά μας κύτταρα και έχουμε ήδη δοκιμάσει για εσάς κάποια πράγματα:

5.1 Τα LOVOO Ice Breakers με τις περισσότερες πιθανότητες

Δεν είστε δημιουργικός τύπος;

Μην ανησυχείτε. Δεν θα σας απογοητεύσουμε εδώ!

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε για εσάς 5 προσωπικά Ice Breakers που σίγουρα θα σας προκαλέσουν αντιδράσεις:

5.1.1 Προκαλέστε την περιέργεια

Ελαφρώς άδικο, αλλά λειτουργεί:

"*ΟΝΟΜΑ*, αλήθεια; Απίστευτο! Μπορείς ακόμα να θυμάσαι;"

Με ένα τέτοιο μήνυμα, αναπόφευκτα προκύπτει η ερώτηση: "Είναι κάποιος που γνωρίζω;" και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ περίεργοι για να μην απαντήσουν. Ωστόσο, θα πρέπει να αποκαλύψετε τη στρατηγική σας στη συνέχεια, για παράδειγμα με αυτή την εξομολόγηση: "Με γοήτευσες και ήθελα πραγματικά να σε γνωρίσω καλύτερα". Η νέα σας γνωριμία με τον LOVOO δεν θα το πάρει στραβά.

5.1.2 Κάντε ένα κρυφό κομπλιμέντο

Να είστε ευφάνταστοι με τη διατύπωση:

"Πες μου *ΟΝΟΜΑ*, πόσες φορές στη ζωή σου έχεις ακούσει ότι θα μπορούσες να συναγωνιστείς τη Σκάρλετ Γιόχανσον (ή τον Τζορτζ Κλούνεϊ);"

Ενώ εδώ αναφέρεσαι σε ένα κομπλιμέντο που ο συνομιλητής σου μάλλον έχει βαρεθεί να ακούει, το πακετάρεις με έξυπνο τρόπο στην πορεία. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεται λιγότερο βαρύγδουπο και ίσως να κάνετε τον άλλο χρήστη να ανταποκριθεί λίγο.

5.1.3 Μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση

Χωρίς κότσια, χωρίς δόξα:

"*ΟΝΟΜΑ*, σου στέλνω ένα ψέμα και μια αλήθεια για μένα. Έχεις ιδέα τι είναι πραγματικά αλήθεια και τι επινόησα;"

Παρουσιάζετε ένα ρίσκο με αυτό το Ice Breaker, αλλά ο αντίπαλός σας πιθανότατα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην πρόκληση. Εξάλλου, ποιος δεν θέλει να μάθει αν μάντεψε σωστά; Ωστόσο, γράψτε πραγματικά ένα ενδιαφέρον γεγονός στο Ice Breaker σας και ένα αρκετά ρεαλιστικό, αλλά επινοημένο σενάριο σε αυτό. Αν πάρετε μια απάντηση, μπορείτε να συνεχίσετε αυτό το παιχνίδι για πολύ καιρό.

5.1.4. Να είστε βαθυστόχαστοι

Απλά παρακάμψτε την κουβέντα:

"Τι θα λέγατε να τσεκάρουμε το βαρετό μέρος τώρα: και να περάσουμε κατευθείαν στα πραγματικά σημαντικά πράγματα: *ΟΝΟΜΑ*, ποια από τις τρελές σου πλευρές έχεις βγάλει προς τα έξω τελευταία;"

Με αυτό το θέμα πέφτεις λίγο έξω, ωστόσο είναι εγγυημένο ότι θα ξεχωρίσεις. Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο που κολλάει. Ο συνομιλητής σας πιθανόν να ανακουφιστεί γιατί μπορεί να παρακάμψει τη βαρετή κουβεντούλα με τις συνηθισμένες ερωτήσεις. Ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σχεδόν σίγουροι για μια απάντηση. Επιπλέον, η διασκέδαση παραμένει έτσι.

5.1.5 Συνδυασμός φιλοφρόνησης και προκλητικής παρατήρησης

Συγχαρητήρια με αλαζονεία:

"Υπέροχο ντύσιμο στη φωτογραφία, *ΟΝΟΜΑ* - αυτό φοράς για να το σηκώσεις αυτή τη στιγμή;"

Οι συνηθισμένες, χιλιοειπωμένες φιλοφρονήσεις είναι πολύ οικείες σε πολλούς χρήστες. Το μόνο πράγμα που θα αποκομίσετε από τις βαρετές φιλοφρονήσεις είναι τα μάτια να γουρλώσουν. Από την άλλη πλευρά, αν σκύψετε λίγο έξω με ένα σχόλιο την ίδια στιγμή, θα ξεχωρίσετε. Επιπλέον, οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν σε μια προκλητική ερώτηση και προσπαθούν να δικαιολογηθούν. Αυτός ο μηχανισμός θα πρέπει να λειτουργήσει και για αυτό το Ice Breaker.


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Πολύ δημοφιλές σεξ dating app
9,5

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!
9,0

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.

FAQ - LOVOO

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
2
Average: 1.5 (2 votes)

Σχόλια

11/17/2020 - 15:44
Lena81

Διάβασα προσεκτικά την έκθεσή σας. Αλλά έχω διαφορετική άποψη. Στο Loovo θα βρείτε μόνο πολλά ψεύτικα προϊόντα. Όποιος το εννοεί ειλικρινά εδώ είναι σε λάθος δρόμο. Τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι εγώ. Βέβαια, δεν ζω σε μεγάλη πόλη, αλλά θα έπρεπε να λειτουργεί παντού. Οι γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα, χρειάζονται χρήματα για να πετάξουν στο σπίτι μου, είναι απάτη. Μην ανακατεύεσαι αν πρόκειται για χρήματα. Υποψιάζομαι ότι τα προφίλ στο Loovo παίρνουν χρήματα για κάθε like. Είναι μετριοπαθείς ή Νιγηριανοί που προσπαθούν την τύχη τους;

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
11/20/2020 - 10:57
ΚίνδυνοςΑπαγορευμένο

Κύριοι, το lovoo επισκέφθηκε ήδη ο εισαγγελέας και οι ιδρυτές του συνελήφθησαν. Πώς γίνεται αυτό να είναι ακόμα στην αγορά; Απλά και μόνο επειδή έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Νέα διοίκηση και πραγματικά πολλοί άνθρωποι που μπορείς να γνωρίσεις. Δώστε στο Lovoo μια ευκαιρία.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/23/2020 - 12:21
Loovooo

Εγώ (w, 42 ετών) συνεργάζομαι με την Lovoo εδώ και μερικούς μήνες και δυστυχώς πρέπει να πω: πολλά χρήματα για το τίποτα. Η επιλογή των συνεργατών είναι απολύτως μικρή. Μπορεί βέβαια να είναι ότι αυτό οφείλεται στην ηλικία μου. Περνούν εβδομάδες κατά τις οποίες το πολύ 1-2 άντρες χάνονται στο προφίλ μου. Σχεδόν χωρίς εξαίρεση, εμφανίζονται μεγαλύτεροι έως πολύ μεγάλοι άνδρες, οι οποίοι είναι επίσης πολύ συντηρητικοί. Ήλπιζα σε έξυπνους και μορφωμένους άνδρες, αλλά κατά κάποιο τρόπο μου προσφέρονται κυρίως "μάνατζερ" που μπορεί να κερδίζουν καλά χρήματα, αλλά δεν έχουν ούτε ένα βιβλίο στη ντουλάπα. Δεν τους έχω βρει όμως ούτε στο Parship ούτε στο Elitepartner. Τώρα έχω εγγραφεί στο Tinder και ξαφνικά παρατήρησα ότι υπάρχουν πολύ νεότεροι και πιο ελκυστικοί άνδρες. Έχω πολλά matches και ωραία γράμματα, ακόμη και από πολλούς άνδρες που αναζητούν ρητά μόνιμη σχέση. Και αυτό σε μια δωρεάν πύλη. Έτσι, κυρίες μου, καλύτερα να αποθηκεύσετε το Lovoo και να πάτε στο Tinder. Εκεί υπάρχουν σίγουρα περισσότεροι, νεότεροι, πιο ενδιαφέροντες και πιο ελκυστικοί άνδρες.

.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
11/24/2020 - 12:38
Αρκετά εντάξει

Όποιος θέλει πραγματικά να βρει έναν συνεργάτη μέσω του Lovoo, πρέπει γρήγορα να βάλει το χέρι στην τσέπη, όπως το Parship ή το Lemonswan. Για πολλές ενέργειες οι πιστώσεις του Lovoo είναι απαραίτητες. Ως δωρεάν μέλος, μόνο ένας μικρός αριθμός πιστώσεων είναι διαθέσιμος κάθε μέρα, παρόμοια με ένα παιχνίδι στρατηγικής με βάση τη σειρά. Αλλά και πάλι. Για δοκιμές ήδη φορές δεν είναι κακό.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
11/25/2020 - 16:53
Συγγνώμη

Αλλά τι είναι εντάξει σε αυτό; Δεν μπορώ να βρω τίποτα καλό γι' αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρόκειται για αληθινούς ανθρώπους.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/07/2020 - 14:02
Μόναχο

Μπορώ μόνο να πω....ένα πολύ μεγάλο μέρος είναι ψεύτικο, ένα πολύ μικρό μέρος πραγματικό. Αλλά οι πραγματικοί χρήστες είναι εκεί. Είμαι τώρα για 3 μήνες και η ανάλυσή μου είναι η ακόλουθη. Ναι ήρθε μάλιστα μια φορά με μια κυρία σε μια συνάντηση, ακριβώς στην αρχή της συμμετοχής στο Lovoo. Όπως διαπιστώσαμε, και οι δύο ήταν απλά φρέσκοι με αυτό, οπότε ενδεχομένως μια τυχερή γροθιά :-). Είναι αλήθεια ότι είναι φυσικά πιο χαμένο με τις κυρίες όπως και με τους άντρες στο inbox. Έχω μάλλον αρχικά τύχη μπατ, αλλά από τότε δεν υπήρξε άλλο ραντεβού.

.
User rating
6
Average: 6 (1 vote)
12/14/2020 - 17:06
HotMudda

Βρίσκω το Lovoo καλό. Διαφορετικά εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το Tinder και πραγματικά συμβαίνει ότι κάποιος δεν ταιριάζει στο Tinder, αλλά εδώ ήδη. Οπότε ένα είδος υπολειμματικής ράμπας.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
12/15/2020 - 16:29
Melissa Meisner

Πολύ πολλές απομιμήσεις και από την Κορόνα και μετά σχεδόν το 80% των ανδρών είναι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι και ψάχνουν μόνο τη μη δεσμευτική συνάντηση για γαμήσι
. Αν ένα ταίρι έρχεται να σταθεί, ως επί το πλείστον δεν απαντάμε! Το Lovoo είναι σίγουρα μόνο ό,τι πρέπει για ανθρώπους που δεν θέλουν να δεσμευτούν και την διασκέδαση ή το ONS ψάχνουν

.
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
12/18/2020 - 15:04
RobertoP

Είμαι τώρα 6 ημέρες εγγεγραμμένος. Έχω ήδη πραγματοποιήσει 1 συνάντηση και εκκρεμούν 2 συναντήσεις. Τώρα θέλετε να μάθετε πώς τα κατάφερα; Δεν διάλεξα τις γυναίκες που μοιάζουν με μοντέλα αφού στην πραγματικότητα είναι ψεύτικες.... όχι διάλεξα γυναίκες που συμπλήρωσαν και το προφίλ τους, όπου το προφίλ λέει περισσότερα από την εικόνα. Γυναίκες όπου είδα τη φωτογραφία μετά όταν τους έστειλα μήνυμα...

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/04/2021 - 12:58
Στα μέσα της δεκαετίας του '40

Είμαι πολύ μεγάλος για αυτές τις μαλακίες. Δεν ξέρω, κανένας από αυτούς δεν μου γράφει πίσω εδώ. Αναρωτιέμαι αν όλες οι γυναίκες είναι ψεύτικες. Πρέπει να έχω στείλει μηνύματα σε περίπου εκατό γυναίκες, αλλά ποτέ δεν πήρα μήνυμα πίσω. Ίσως είμαι πολύ μεγάλος, πολύ άσχημος και για αυτή την εφαρμογή. Ποιος έχει κάποια συμβουλή για το πώς μπορώ να πάρω απαντήσεις; Ευχαρίστως για βοήθεια.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
04/09/2021 - 18:58
Jens

Χρησιμοποιώ το lovoo εδώ και 10 ημέρες, χωρίς ούτε ένα konversatino. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Είσαι εντάξει; Νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να πληρώσεις συνδρομές ή να αγοράσεις credits για να λειτουργήσει αυτή η σαβούρα. Ποιες είναι οι εμπειρίες σας με το lovoo ως δωρεάν μέλος; Υπάρχει κάτι ή είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου;

User rating
1
Average: 1 (1 vote)