Πόσο καλή είναι η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών Babbel; Εμπειρίες με το Babbel (για τα ισπανικά)


95%

(95/100 σημεία)


Οι εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι στη μόδα. Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι το Babbel.
Παγκόσμια γνωστή εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών
λέει το Ben

Εξετάσαμε την εφαρμογή Babbel για αρκετές εβδομάδες, χρησιμοποιώντας τα ισπανικά ως γλώσσα, για να καταλάβουμε αν η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών κάνει πραγματικά τη διαφορά και αν μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς ένα κανονικό μάθημα γλώσσας.

Για το σκοπό αυτό, περάσαμε από διάφορα μαθήματα και τα συγκρίναμε επίσης με άλλες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών.Babbel συγκριτικά

Παγκόσμια γνωστή εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών

Οι εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι στη μόδα. Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι το Babbel.

Εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με τις περισσότερες γλώσσες

Το Mondly είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με περισσότερες από 40 διαφορετικές ξένες γλώσσες. Καμία άλλη εφαρμογή δεν προσφέρει τόσες πολλές διαφορετικές γλώσσες συνδυασμένες σε μία εφαρμογή.

Εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών και παγκόσμια κοινότητα

Το Busuu δεν είναι μόνο μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών, αλλά και μια τεράστια παγκόσμια κοινότητα, ορισμένοι από τους οποίους θα διορθώνουν τις εργασίες σας και θα σας δίνουν ανατροφοδότηση σχετικά με τις γλωσσικές σας δεξιότητες.


Babbel Πλεονεκτήματα

 • Απαιτείται λίγος χρόνος ανά μάθημα (περίπου 15 λεπτά)

 • 14 διαφορετικές γλώσσες στην προσφορά

 • Μάθετε μια ξένη γλώσσα όταν και όπου θέλετε

 • Με 6-12 EUR/μήνα πολύ φθηνότερα από ένα μάθημα γλώσσας


Babbel Μειονεκτήματα

 • Πιο κατάλληλο για αρχάριους παρά για προχωρημένους χρήστες

 • Δεν υπάρχουν αναγνωρισμένα από το κράτος πιστοποιητικά γλώσσας κατά την αποφοίτηση

 • Καμία κοινότητα


Το τεστ εγγραφής και κατάταξης στην εφαρμογή Babbel

Η εγγραφή στο Babbel είναι μια γρήγορη διαδικασία. Στην αρχή πρέπει να επιλέξετε ποια γλώσσα θέλετε να μάθετε με το Babbel. Υπάρχουν προς το παρόν 14 διαφορετικές γλώσσες για να διαλέξετε.

Αφού επιλέξετε μια γλώσσα, το Babbel θέλει να μάθει γιατί θέλετε να την μάθετε. Στη δική μου συγκεκριμένη περίπτωση, τα ισπανικά. Το Babbel θέλει να μάθει αν μιλάτε ήδη κάτι ή καθόλου και πόσο χρόνο θέλετε να επενδύσετε καθημερινά για να μάθετε ή να βελτιώσετε αυτή τη γλώσσα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5, 15, 30, 60 λεπτά ή "Δεν ξέρω"

Τέλος, πρέπει να εισαγάγετε το email σας και να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, και είστε δωρεάν μέλος του Babbel.

Αν είστε εντελώς αρχάριος, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με το μάθημα για αρχάριους 1 και το πρώτο μάθημα. Αν έχετε ήδη κάποια γνώση της γλώσσας, συνιστάται να κάνετε το τεστ κατάταξης.

Για το τεστ κατάταξης χρειάζεστε περίπου 5 λεπτά. Θα σας δοθούν 12 διαφορετικά κείμενα cloze, στα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τη γλωσσικά και γραμματικά κατάλληλη μορφή λέξης. Μετά από αυτό το Babbel σας προτείνει σε ποιο επίπεδο θα πρέπει να ξεκινήσετε. Έτσι, μπορείτε να παραλείψετε τα αρχικά μαθήματα και να ξεκινήσετε από το σημείο στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

Κατά τη γνώμη μου, το τεστ κατάταξης του Babbel είναι λίγο σύντομο, για να αξιολογήσει σωστά το πώς μιλάει πραγματικά ο χρήστης. Θα φανταζόμουν το αποτέλεσμα λίγο διαφορετικά. Επομένως, θα πρέπει να λάβετε το τεστ κατάταξης με επιφύλαξη. Αν βαρεθείτε το προτεινόμενο επίπεδο, τότε θα πρέπει να βρείτε ένα επίπεδο όπου θα σας φέρει πάλι κάτι. Παρ' όλα αυτά: Έχω διαπιστώσει για τον εαυτό μου ότι οι επαναλήψεις δεν βλάπτουν καθόλου. Πάντα ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο που δεν ήξερες ή απλά το είχες ξεχάσει ξανά.


Η σύστασή μας: Babbel
Παγκόσμια γνωστή εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών

Οι εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι στη μόδα. Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι το Babbel.Πώς ακριβώς λειτουργεί το Babbel;

Και οι 14 γλώσσες είναι δομημένες με τον ίδιο περίπου τρόπο στο Babbel.

Κάθε μάθημα γλώσσας αποτελείται από μια ποικιλία μαθημάτων (5-30) σε διαφορετικά επίπεδα. ανά μάθημα χρειάζεστε περίπου 10-15 λεπτά για να τα επεξεργαστείτε. Εκτός από τα τυπικά μαθήματα, υπάρχουν μερικά επιπλέον μαθήματα για γραμματική, μαθήματα ανανέωσης, ειδικά μαθήματα για ακρόαση & ομιλία ή επιχειρηματικά μαθήματα.

Τα διάφορα γλωσσικά επίπεδα του Babbel αντιστοιχούν στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ). Εδώ μπορεί να σας είναι γνωστές ονομασίες όπως Α1, Α2, Β2, Γ1, Γ2.

Στο Babbel, τα μαθήματα ονομάζονται ελαφρώς διαφορετικά ή περιγραφικά. Εδώ, για παράδειγμα, ονομάζονται Beginner, Beginner 1, Beginner 2 ή Intermediate και Advanced.

Πόσο καλά είναι τα μαθήματα και τα μαθήματα στο Babbel;

Όλα τα μαθήματα αποτελούνται από ένα μείγμα ασκήσεων ακρόασης, ομιλίας, ανάγνωσης και γραμματικής στο κατάλληλο γλωσσικό επίπεδο. Αν δεν θέλετε να μιλάτε, μπορείτε προαιρετικά να αποκρύψετε την εκμάθηση μέσω αναγνώρισης ομιλίας. Αυτό μπορείτε να το αποφασίσετε ξανά και ξανά πριν από κάθε μάθημα.

Η επεξεργασία των ασκήσεων είναι διασκεδαστική και ποικίλη. Κάποιες φορές πρόκειται για κείμενα σε μορφή παύλας, άλλες φορές για αντιστοίχιση εικόνων ή απλώς για εκμάθηση κατανόησης από αρχεία ήχου. Στο τέλος ενός μαθήματος, όλο το νέο λεξιλόγιο που μάθατε πηγαίνει στον εκπαιδευτή λεξιλογίου σας, ώστε να μπορείτε να επαναλάβετε το λεξιλόγιο και αργότερα για να εδραιώσετε την επιτυχία της μάθησης. Αυτό είναι πολύ έξυπνο, γιατί δεν χρειάζεται να κρατάτε συνέχεια σημειώσεις, τις οποίες μπορεί να χάσετε πάλι γρήγορα.

Το πότε θα δουλέψετε κάθε μάθημα εξαρτάται από εσάς.Μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα τον χρόνο. Τα 10-15 λεπτά την ημέρα είναι συνήθως εύκολο να βρεθούν και να χωρέσουν κάπου στην καθημερινότητά σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα τον χρόνο.

Μάθημα προς μάθημα, μπορείτε να βελτιώνεστε σταθερά και να φτάνετε σε ένα νέο επίπεδο επάρκειας αρκετά γρήγορα. Στο τέλος κάθε μαθήματος, το Babbel σας δείχνει ποια λάθη κάνατε. Αν θέλετε, μπορείτε να ξαναπεράσετε από αυτές τις εργασίες για να εδραιώσετε την επιτυχία της μάθησής σας.Είναι το Babbel δωρεάν;

Δυστυχώς, η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών Babbel δεν διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και να παρακολουθήσετε δωρεάν μερικά επιλεγμένα μαθήματα στο επίπεδο της γλώσσας σας, αλλά πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι δεν προχωράει παραπέρα. Τα περισσότερα μαθήματα επισημαίνονται με ένα σύμβολο κλειδαριάς και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά μόνο αν επιλέξετε την premium έκδοση του Babbel.

Τα μαθήματα δεν είναι εντελώς δωρεάν.

Η premium πρόσβαση στο Babbel προσφέρεται ως συνδρομή με διαφορετικές περιόδους σύμβασης. Οι τιμές έχουν ως εξής:

Κόστος τουBabbel:

1 μήνας: 12,99 ευρώ/μήνα
3 μήνες: 9,99 EUR / μήνα (Σύνολο 29,97 EUR)
6 μήνες: 7.99 EUR / μήνα (Σύνολο: 47.94 EUR)
12 μήνες: 5,99 EUR / μήνα (Σύνολο: 71,88 EUR)

Αν ασχολείστε πραγματικά σοβαρά με μια γλώσσα, μάλλον δεν θα φτάσετε μακριά με ένα μήνα. Ενώ αυτό είναι καλό για να δοκιμάσετε την υπηρεσία σε πλήρη άνθιση, η πιο συνηθισμένη επιλογή συνδρομής είναι οι 6 μήνες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, σίγουρα θα μπορέσετε να βελτιώσετε σημαντικά το γλωσσικό σας επίπεδο και να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο.

Με τη συνδρομή Babbel πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να την ακυρώσετε πριν από το τέλος της περιόδου, αν δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε άλλο. Η περίοδος ακύρωσης είναι 48 ώρες πριν από τη λήξη της περιόδου. Αν χάσετε την προθεσμία, η συνδρομή θα παραταθεί κατά την αρχικά κλεισμένη περίοδο.

Περαιτέρω, πρέπει να σημειωθεί ότι το κόστος είναι ανά γλώσσα. Έτσι, αν θέλετε να μάθετε αγγλικά και ισπανικά, θα πρέπει να πληρώσετε το μηνιαίο ποσό για κάθε γλώσσα.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Babbel. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Συμπέρασμα σχετικά με την εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών Babbel

Η εκμάθηση και η βελτίωση των γλωσσικών σας δεξιοτήτων με τη βοήθεια της εφαρμογής Babbel είναι σίγουρα διασκεδαστική. Τα μαθήματα είναι διασκεδαστικά και διακόπτονται από οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Όλα τα μαθήματα είναι βασικά δομημένα σύμφωνα με το ίδιο σχήμα και σας βοηθούν να βελτιώσετε τους τομείς, ανάγνωση, γραφή, ομιλία, ακρόαση. Τόσο η εφαρμογή όσο και η έκδοση του προγράμματος περιήγησης είναι πολύ καθαρά σχεδιασμένες, ώστε να μπορείτε να βρείτε γρήγορα το δρόμο σας.

Είναι πολύ εύκολο να ενσωματώσετε την εκμάθηση με την εφαρμογή Babbel στην καθημερινή σας ζωή. Για να δουλέψετε ένα μάθημα, συνήθως χρειάζονται περίπου 15 λεπτά. Έτσι, μπορείτε ακόμη και στο λεωφορείο ή πριν πάτε για ύπνο να τρέξετε γρήγορα ένα μάθημα και να επιτύχετε μια διαδοχική πρόοδο μάθησης σχεδόν παρεμπιπτόντως.

Ο αριθμός των προσφερόμενων γλωσσών είναι πλέον επίσης αρκετά μεγάλος. 14 διαφορετικές και δημοφιλείς γλώσσες προσφέρονται στο Babbel. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι οι λιγότερο ομιλούμενες γλώσσες καλύπτουν μόνο το βασικό επίπεδο για αρχάριους (π.χ. δανικά, πολωνικά, ινδονησιακά) Προσφέρονται μαθήματα για προχωρημένους για παγκόσμιες γλώσσες όπως τα αγγλικά, τα ισπανικά ή τα γαλλικά. Βασικά, το Babbel είναι μάλλον πιο κατάλληλο για αρχάριους παρά για προχωρημένους χρήστες.

Το κόστος χρήσης της εφαρμογής Babbel είναι απολύτως λογικό. Με περίπου 8 ευρώ το μήνα, μπορείτε να μάθετε και να βελτιώσετε μια νέα γλώσσα αρκετά ευέλικτα.

Πώς είναι η πρόοδος της εκμάθησης;

Αν αφιερώνετε τακτικά περίπου 30 λεπτά από το χρόνο σας για το Babbel και επίσης αναθεωρείτε το λεξιλόγιό σας μετά από κάθε μάθημα, θα μπορέσετε να δείτε τις πρώτες μαθησιακές επιτυχίες αρκετά γρήγορα. Μετά από μισό χρόνο θα μπορείτε να μιλάτε και να καταλαβαίνετε καλύτερα από πριν.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Οι συστάσεις μας

Παγκόσμια γνωστή εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών
9,5

 • Απαιτείται λίγος χρόνος ανά μάθημα (περίπου 15 λεπτά)
 • 14 διαφορετικές γλώσσες στην προσφορά
 • Μάθετε μια ξένη γλώσσα όταν και όπου θέλετε
 • Με 6-12 EUR/μήνα πολύ φθηνότερα από ένα μάθημα γλώσσας
Εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με τις περισσότερες γλώσσες
8,5

 • Περισσότερες από 40 γλώσσες (περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή)
 • Σαφής και διαισθητικός σχεδιασμός
 • Χρήσιμο ακόμα και με λίγο χρόνο
 • Συνομιλίες με το chatbot είναι δυνατές
Εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών και παγκόσμια κοινότητα
7,5

 • Μεγάλη γλωσσική κοινότητα με φυσικούς ομιλητές από όλο τον κόσμο
 • Επίσημο πιστοποιητικό της McGraw-Hill Education διαθέσιμο για κάθε επίπεδο γλώσσας
 • Ιδιαίτερα μαθήματα είναι επιπλέον δυνατά μέσω διαδικτύου
 • Ατομικό σχέδιο μάθησης με πρόβλεψη για την επίτευξη των στόχων
 • Ποικίλα μαθήματα που είναι διασκεδαστικά (με ήχο + βίντεο)

FAQ - Babbel

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
7
Average: 6.7 (3 votes)

Σχόλια

01/26/2021 - 15:50
Φούσκα

Μου άρεσε πολύ. Θα ξεκινήσω και την επόμενη γλώσσα μου από εκεί.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/02/2021 - 18:46
TimLinguator

Ηθελα να φρεσκάρω τα γαλλικά μου στο σχολείο και επέλεξα το Babbel και το μάθημα Intermediate French.
. Το περιεχόμενο είναι προσεκτικά προετοιμασμένο με διασκεδαστικό και ποικίλο τρόπο. Σε περίπου 4 μήνες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δούλεψα ένα επίπεδο και τώρα είμαι έτοιμη για το επόμενο. Είναι κάπως κρίμα που δεν μπορώ να κάνω πιστοποιητικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σημειώνω πρόοδο με τη γλώσσα και μπορώ να παρακολουθώ ταινίες του Netflix στην πρωτότυπη γλώσσα σε frönzösich για παράδειγμα. Χρειάζομαι ακόμα υπότιτλους, αλλά μήνα με το μήνα θα πρέπει να γίνει καλύτερα με το Babbel. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ την εφαρμογή με ευχαρίστηση.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/09/2021 - 17:34
Carina

Βρίσκω την εφαρμογή Babbel καλή για την εκμάθηση και τη βελτίωση μιας νέας γλώσσας. Συνήθιζα να μαθαίνω γαλλικά στο σχολείο, αλλά έχω ξεχάσει πολλά από αυτά. Με το Babbel μπορώ να ανανεώσω τα πάντα ξανά. Δεν βρήκα το τεστ κατάταξης αρκετά σωστό για μένα. Στην πραγματικότητα θα τοποθετούσα τον εαυτό μου σε υψηλότερο επίπεδο, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Αν το θέλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε σε ένα μάθημα που βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό στο οποίο σας τοποθέτησαν. Τελικά ακολούθησα τη σύσταση του Babbel, γιατί ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις... Πάντα κάτι κολλάει. Εν τω μεταξύ, μετά από 4 μήνες με το Babbel, έχω φτάσει στο επίπεδο του παλιού μου σχολείου. Και τώρα θέλω να μάθω νέα πράγματα.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/11/2021 - 15:17
Globetrotter

Για μένα, το Babbel είναι το καλύτερο γλωσσικό πρόγραμμα που υπάρχει. Διαφορετικό. Κάποια γραμματική, λεξιλόγιο, κατανόηση. Μπορώ πάντα να κάνω μερικές ασκήσεις ενδιάμεσα, όταν έχω χρόνο. Νομίζω ότι είναι μια καλή επένδυση και όταν αρχίσω να ταξιδεύω ξανά μετά το corona, ελπίζω ότι μπορώ να δοκιμάσω τις ισπανικές μου δεξιότητες στην πραγματική ζωή. Για όσο καιρό θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το babbel.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/19/2021 - 18:03
Lidija

Μπορώ πραγματικά να συστήσω μόνο το babbel. Μπορώ να μάθω με τον δικό μου ρυθμό στην άνεση του σπιτιού μου. Τα μαθήματα παρουσιάζονται με διασκεδαστικό τρόπο. Ξεκίνησα με τα ιταλικά και προοδεύω καλά. Κορυφαία εφαρμογή. Πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/25/2021 - 14:25
LatinLover

Είμαι στο babble για περισσότερο από ένα χρόνο και έχω βελτιώσει τις ισπανικές μου δεξιότητες. Μου αρέσει να μαθαίνω με το babble. Μια χρήσιμη εφαρμογή αν σας αρέσει να μαθαίνετε γλώσσες. Πρόσφατα έλαβα μια προσφορά για μια ισόβια συνδρομή. Ήταν 40% φθηνότερη από την πραγματική ισόβια συνδρομή, δηλαδή περίπου 190 ευρώ. Το σκέφτηκα, αλλά τελικά αποφάσισα να το δεχτώ, επειδή θέλω να μάθω περισσότερες γλώσσες. Είμαι παγκόσμιος περιηγητής και ανοιχτός σε νέες χώρες και πολιτισμούς. Η εκμάθηση γλωσσών με το Babbel θα με βοηθήσει σίγουρα να βυθιστώ περισσότερο στη γλώσσα και τον πολιτισμό. Δεν χρειάζεται να πληρώνω για μηνιαία συνδρομή στο μέλλον.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/31/2021 - 16:08
Griessy

Χρησιμοποιώ το babbel κάθε μέρα εδώ και περίπου 2 εβδομάδες και είμαι ενθουσιασμένος με το πόσο καλύτερα έχω γίνει. Μαθαίνω ισπανικά και ελπίζω ότι μέχρι το καλοκαίρι, όταν θα μπορώ να ταξιδέψω ξανά, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις γλωσσικές μου δεξιότητες στην πράξη. Ως συνταξιούχος έχω 20-30 λεπτά Babbel κάθε μέρα. Νομίζω ότι μπορείτε πάντα να βρείτε λίγα λεπτά χρόνου, ακόμη και αν δεν είστε συνταξιούχος. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα. Υπέροχη εφαρμογή.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
04/13/2021 - 19:03
LotharW

Ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε μια νέα γλώσσα. Στην πραγματικότητα είχα εγγραφεί σε διάφορες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών, όπως το Buusuu, το Mondly και το Duolingo, αλλά τελικά το Babbel κέρδισε για μένα με τα χέρια κάτω. Το Mondly είναι πάρα πολύ άγριο για μένα. Δεν έχει δομή. Το Busuu ήταν ωραίο, αλλά βρήκα το περιεχόμενο και τα μαθήματα κάπως καλύτερα με το Babbel και το Duolingo είναι καλό για το λεξιλόγιο, αλλά δεν επαρκεί για να μάθει κανείς πραγματικά μια γλώσσα σε όλες τις πτυχές της. Για το λόγο αυτό, τελικά, παραμένει το Babbel. Η εφαρμογή είναι εξαιρετική.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
04/14/2021 - 17:28
Προσοχή

το χώμα δεν λειτουργεί σωστά. τα λεφτά είναι πεταμένα έξω.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)