Together.com: Together Together: Η ιστοσελίδα γνωριμιών για singles άνω των 50. Πόσο καλό, πόσο σοβαρό; Πόσο ακριβό;


68%

(68/100 σημεία)


Το Zusammen.de είναι ένα πρακτορείο γνωριμιών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε singles στην καλύτερη ηλικία τους. Γυναίκες και άνδρες άνω των 40 ετών αναζητούν εδώ τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.
Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις
λέει το Ben

Όποιος είναι γύρω στα 50 και δοκιμάζει την αναζήτηση της αγάπης στις κοινές διαδικτυακές ιστοσελίδες γνωριμιών γρήγορα συνειδητοποιεί ένα πράγμα: Υπάρχουν ελάχιστα μέλη που μπορεί να βρει κανείς στην ηλικιακή ομάδα 50+.

Για τους singles που βρίσκονται στην ακμή τους, δεν υπάρχουν ακόμα τόσες πολλές ιστοσελίδες γνωριμιών: Μία από αυτές, ωστόσο, είναι η Zusammen.de. Αυτή η ιστοσελίδα για singles επικεντρώνεται αποκλειστικά στη γενιά 50+. Ο ιστότοπος διαφημίζει επίσης περισσότερα από 250.000 ενεργά τοπικά μέλη. Αρκετός λόγος για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτή την πύλη.

Καλό είναι να γνωρίζετε:

Με το Zusammen.de και το singles50.com πρόκειται για την ίδια πλατφόρμα. Όποιος συνδεθεί κάτω από zusammen.de δεν χρειάζεται να ανησυχεί αν η διεύθυνση domain αλλάξει ξαφνικά σε singles50.com μετά την εγγραφή.

Η παρακάτω κριτική συνοψίζει την εμπειρία μας με αυτή την πλατφόρμα γνωριμιών. Ρίχνουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά, τη δομή των μελών, τον τρόπο λειτουργίας καθώς και τις τιμές και φυσικά τις πιθανότητες επιτυχίας.Together.com συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!

Απλά φίλτρα αναζήτησης, με βάση την τοποθεσία και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, οπότε είναι εύκολο να βρεις ενα ραντεβού για σεξ, κοντά στη περιοχή σου.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.


Together.com Πλεονεκτήματα

 • Σαφής πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση

 • Οι φωτογραφίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα

 • Μεγάλο εύρος επιλογών για το σχεδιασμό του προφίλ

 • Επαληθευμένες φωτογραφίες προφίλ

 • Δίκαιες τιμές


Together.com Μειονεκτήματα

 • Οι περίοδοι ειδοποίησης είναι λίγο στενές

 • Οι περίοδοι ειδοποίησης είναι λίγο στενές

 • Τα αποτελέσματα της αναζήτησης δεν ανταποκρίνονται πάντα στα κριτήρια αναζήτησής σας


Μπορεί το Zusammen.de να πείσει; Πιθανότητες επιτυχίας για singles γύρω στα 50

Στα ανταλλακτήρια συντρόφων που επικεντρώνονται στη γενιά 50+, η ομάδα των μελών μπορεί να φαίνεται αρχικά πιο διαχειρίσιμη, αλλά δεδομένου ότι θα βρείτε μόνο singles σε παρόμοιο ηλικιακό εύρος, θα έχετε περισσότερες επιλογές από ό,τι σε άλλες πλατφόρμες, όπου τα περισσότερα μέλη είναι μεταξύ 25 - 35 ετών.

Με τι άλλο μπορεί να λάμψει το zusammen.de;

Με λίγα λόγια:

Το Zeit.de είναι μια σοβαρή πλατφόρμα, την οποία διαχειρίζεται μια μεγάλη και διεθνώς γνωστή εταιρεία γνωριμιών. Η πλατφόρμα είναι πολύ καθαρά σχεδιασμένη. Μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας πολύ γρήγορα. Ταυτόχρονα το Zusammen.de προσφέρει πολλές δυνατότητες για να σχεδιάσει το δικό του προφίλ. Έτσι θα είστε σε θέση να συναντήσετε εδώ σε πολλά ουσιαστικά προφίλ άλλων singles άνω των 50 ετών. Πολλά από τα μέλη φαίνεται να είναι καλά μορφωμένα και αναζητούν άλλους singles παρόμοιας ηλικίας με επίπεδο. (Μια άλλη μαρτυρία δείχνει πώς λειτουργεί το Zusammen.de από τη σκοπιά ενός single). Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή Android και iOS για την ιστοσελίδα γνωριμιών και οι τιμές είναι επίσης αρκετά δίκαιες σε σύγκριση με άλλες μεγάλες ιστοσελίδες γνωριμιών.

Μικρό τεστ προσωπικότητας κατά την εγγραφή;

Όποιος εγγράφεται στο zusammen.de προσγειώνεται μετά από μερικά κλικ στο τεστ προσωπικότητας. Οι ερωτήσεις είναι έξυπνα διατυπωμένες και δεν καταλαμβάνουν πολύ χρόνο.

Zusammen Persönlichkeitstest

 

Περίπου 5 λεπτά είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το τεστ, μετά το οποίο σας ζητούν να ανεβάσετε μια φωτογραφία προφίλ. Επιπλέον, θα σας προσφερθούν πολλές ακόμη ερωτήσεις, με τις απαντήσεις στις οποίες μπορείτε να συμπληρώσετε συμπληρωματικά το προφίλ σας,

Ποια είναι τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα για εσάς;

Κατ' αρχάς, οι ερωτήσεις του τεστ προσωπικότητας ρίχνουν φως σε διάφορους τομείς της ζωής σας, γι' αυτό και οι απαντήσεις σε άλλα προφίλ έχουν ενδιαφέρον να διαβαστούν. Από την άλλη, οι απαντήσεις παρουσιάζονται με πολύ ελκυστικό τρόπο στο προφίλ σας. Αυτό είναι κάτι που σχεδόν καμία άλλη ιστοσελίδα online dating δεν προσφέρει.

Εσύ αποφασίζεις αν και ποιος μπορεί να δει τη φωτογραφία του προφίλ σου

Στο Zusammen.de μπορείτε να κάνετε την εικόνα του προφίλ σας ορατή σε όλους ή να τη θολώσετε. Αν επιλέξετε την τελευταία επιλογή, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις φωτογραφίες σας ξεχωριστά για μεμονωμένα επιλεγμένα μέλη.

Τι αναζητούν τα μέλη στο Zusammen.de;

Η πλατφόρμα δεν ρωτάει ρητά για τις προθέσεις, αλλά τα προφίλ των μελών μιλούν μια σαφή γλώσσα: σχεδόν όλοι αναζητούν σταθερές συνεργασίες. Τα περισσότερα μέλη έχουν επίσης ορισμένες απαιτήσεις από τον νέο σύντροφο της ζωής τους και μπορούν να δείξουν και οι ίδιοι ένα ορισμένο επίπεδο.

Το πρώτο μας συμπέρασμα:

Το ότι εδώ εργάζονται επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν τι ανήκει σε μια καλή ιστοσελίδα γνωριμιών, είναι σαφώς αισθητό. Τόσο ο σχεδιασμός του zusammen.de, όσο και ο έξυπνος σχεδιασμός του προφίλ δεν αφήνουν τίποτα να είναι επιθυμητό. Όποιος είναι πάνω από 50 ετών και (πάλι) ψάχνει για μια δεσμευμένη σχέση, θα πρέπει να αισθάνεται άνετα εδώ!

 


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Zusammen.de - προφίλ και λειτουργίες στον έλεγχο

Πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος αντιστοίχισης στο zusammen.de;

Η αντιστοίχιση στο Zusammen.de βασίζεται στο τεστ προσωπικότητας που κάνετε στην αρχή της εγγραφής σας. Με βάση τα αποτελέσματα του τεστ, σας προτείνονται μέλη. Περίπου 20 ανά ημέρα.

Έτσι, δεν έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη δεξαμενή μελών εδώ, αντίθετα σας παρουσιάζεται καθημερινά μια προεπιλογή singles που σας ταιριάζουν ιδιαίτερα.

Πού είναι το πλεονέκτημα;

Το Zusammen.de υπόσχεται να σας υποβάλει μόνο τις κατάλληλες προτάσεις, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε μόνο στα μέλη που ταιριάζουν καλά.

Παρά ταύτα, παρατηρήσαμε ότι τα κριτήρια αναζήτησης δυστυχώς δεν λαμβάνονται πάντα υπόψη. Έτσι, όποιος θέλει σύντροφο με παιδιά, θα λάβει προτάσεις και από singles χωρίς παιδιά. Μια ματιά στο μενού βοήθειας του Zusammen.de μας αποκάλυψε γιατί συμβαίνει αυτό:

"Ορισμένες φορές σας παρουσιάζουμε μέλη που δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στα κριτήρια αναζήτησης. Το σύστημά μας αναζητά τα καλύτερα ταίριασματά σας και δεν αποκλείει τα κατάλληλα ταίριασματά σας μόνο και μόνο επειδή μια προτίμηση δεν ταιριάζει."

Αφήστε το να τσουρουφλιστεί: Οι επιλογές επικοινωνίας στο Zusammen.deΕπίσης, με τις επιλογές επικοινωνίας, αυτό το ανταλλακτήριο συντρόφων ξεχωρίζει με δημιουργικές ιδέες. Σας προσφέρει τις εξής επιλογές:

 1. Η γνωστή λειτουργία "Like". Για να το κάνετε αυτό, απλά κάντε κλικ στην καρδιά που βρίσκετε σε κάθε προφίλ.
 2. Η επιλογή χαιρετισμού: εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 χαιρετισμούς. Από ένα ντροπαλό χαμόγελο, μέχρι ένα ενθουσιώδες χαιρετισμό. Ή μήπως προτιμάτε να επιλέξετε το φιλί;
 3. Το αίτημα για συμπαθητικό φλερτ: Ποια ερώτηση θα πρέπει να απαντήσουν οι επισκέπτες του προφίλ σας, μπορείτε να την καθορίσετε μόνοι σας.

Παράδειγμα ερώτησης φλερτ στο Zusammen.de
Εικόνα: Παράδειγμα ερώτησης φλερτ στο Zusammen.de

Δείτε περισσότερες προτάσεις;

Αρχικά, το Zusammen.de σας υποβάλλει περίπου 20 προτάσεις επαφών. Αυτό κάνει την πλατφόρμα να φαίνεται λίγο φτωχή. Ωστόσο, υπάρχει ένα τέχνασμα:

Αν κάνετε κλικ στην καρτέλα "Ποιος είναι online", θα σας παρουσιαστούν ακόμη περισσότερα μέλη που - όπως και εσείς - είναι επίσης όλοι online αυτή τη στιγμή. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα, αλλά δυστυχώς το φίλτρο υπάρχει μόνο στην premium έκδοση, άρα με premium συνδρομή χρήσιμη.

Ερωτας με την πρώτη ματιά;

Στην κατηγορία αυτή, παρεμπιπτόντως, μπορείτε να κάνετε like ή να ταξινομήσετε τα μέλη ανάλογα με τις φωτογραφίες τους.Πρακτική δοκιμασία: de

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Zusammen.de ήδη στην δωρεάν παραλλαγή;

Σε αυτή την ερώτηση πρέπει να απαντήσουμε με ένα ξεκάθαρο "Ναι".

Ως δωρεάν βασικό μέλος μπορείτε να βλέπετε φωτογραφίες μόνο θολές. Εάν κάνετε κλικ στα προφίλ στην καρτέλα "Ποιος είναι online;", ανακατευθύνεστε επίσης αμέσως στη σελίδα συνδρομής premium. Εδώ το Zusammen.de θα μπορούσε να είχε επιτρέψει αθόρυβα λίγο περισσότερες επιλογές.

Παρά ταύτα, είναι διασκεδαστικό να σερφάρετε στα ποικιλόμορφα σχεδιασμένα προφίλ. Ένα σαφές πλεονέκτημα της πλατφόρμας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη με τη δωρεάν βασική συνδρομή;

Μπορείτε να στείλετε χαιρετισμούς σε μέλη. Επίσης, τα αιτήματα φλερτ μπορούν να απαντηθούν και να σταλούν στη δωρεάν παραλλαγή. Μηνύματα, από την άλλη πλευρά, δυστυχώς δεν μπορείτε να στείλετε. Το ότι αυτή η λειτουργία ανήκει στα premium χαρακτηριστικά, ωστόσο, είναι κοινό με όλες σχεδόν τις πλατφόρμες online dating.

Κάτι που χρήζει βελτίωσης υπάρχει στη λειτουργία αναζήτησης, διαπίστωσε ο δοκιμαστής μας σε κάθε περίπτωση. Διότι ενώ πολλοί είναι σίγουρα ανεκτικοί στο θέμα των παιδιών -είναι ναι με Ü50 συνήθως ήδη μετακομίζουν ούτως ή άλλως- το κάπνισμα και η θρησκεία μπορεί να είναι πραγματικά απαγορευτικά για τον έναν ή τον άλλον. Δυστυχώς, η αναζήτηση αγνοεί τις περισσότερες φορές και αυτές τις επιθυμίες.

Με την ευκαιρία, η υποστήριξη πελατών της Zusammen.de είναι ιδιαίτερα φιλική. Όλες οι κριτικές στα καταστήματα εφαρμογών απαντώνται και το μενού βοήθειας σας προσκαλεί να επικοινωνήσετε ξανά και ξανά μαζί τους.

Συμπεράσματα:

Όποιος είναι αναποφάσιστος αν θα είναι ευχαριστημένος στο Zusammen.de, δοκιμάστε την πλατφόρμα καλύτερα στη δωρεάν παραλλαγή και κοιτάξτε γύρω σας με την ησυχία σας.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Zusammen.de - Κόστος των συνδρομών premium

Τα μοντέλα συνδρομής της Zusammen.de είναι ευχάριστα ξεκάθαρα. Η συνδρομή premium μπορεί να επιλεγεί για 3 διαφορετικές διάρκειες: 1 μήνα, 3 μήνες ή 6 μήνες.

Η συμβουλή μας:

Επειδή η συνδρομή για 6 μήνες κοστίζει μόλις 30 ευρώ περισσότερο από εκείνη για 3 μήνες, συνιστάται να επιλέξετε την πρώτη. Η αναζήτηση ενός νέου συνεργάτη διαρκεί συνήθως ούτως ή άλλως αρκετό χρόνο.

Οι επιλογές πληρωμής ποικίλουν, χρεώνεται πάντα το συνολικό ποσό για ολόκληρη την περίοδο.

Πότε και πώς μπορείτε να ακυρώσετε το Zusammen.de;

Με το Zusammen.de η περίοδος ακύρωσης είναι 2 εβδομάδες. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ακυρώσετε την premium συνδρομή σας, μπορείτε να το κάνετε ακόμη και εδώ απλά με email ή εναλλακτικά να ακολουθήσετε τις οδηγίες στο προφίλ σας, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο στοιχείο "Ρυθμίσεις". Προσοχή! Αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή. Έτσι, αν θέλετε να ακυρώσετε, πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπο zusammen.de.

Η διαγραφή του προφίλ δεν αποτελεί ακύρωση

Στις επιλογές ρυθμίσεων του προφίλ σας, παρεμπιπτόντως, θα βρείτε επίσης τη δυνατότητα διαγραφής του προφίλ σας από το Zusammen.de. Παρακαλώ όμως να σημειώσετε ότι η διαγραφή του προφίλ σας δεν αποτελεί ακύρωση. Αν θέλετε να ακυρώσετε την υπηρεσία, θα πρέπει να το κάνετε ρητά.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!
9,0

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία

FAQ - Together.com

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
6
Average: 5.5 (2 votes)

Σχόλια

01/15/2021 - 15:40
Horst

Πολύ ευχαριστημένος.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
01/26/2021 - 15:53
Ansgar

Το Zusammen.de έχει ανανεωθεί πλήρως. Και επίσης για την ομάδα-στόχο. Δεν θα βρείτε εδώ γιάπηδες. Ακριβώς γι' αυτό πρόκειται. Είναι προ-φιλτραρισμένο, για να το πω έτσι. Κορυφαία!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/04/2021 - 14:48
Όλγα

Νιώστε σε καλά χέρια στο Zusmmen.de. Είμαι γυναίκα, στα μέσα της δεκαετίας των 50. Χρησιμοποιώ zusammen.de τώρα περίπου 3 μήνες. Δεν έχω βρει ακόμα αυτό που ψάχνω, αλλά είχα ήδη μερικές ωραίες συζητήσεις και επίσης ραντεβού με τα πόδια. Νομίζω ότι ο σωστός άνδρας θα έρθει ακόμα.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/25/2021 - 14:42
Renate

Είμαι διαζευγμένη εδώ και 4 χρόνια και δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να ξαναβρώ έναν ενδιαφέροντα σύντροφο. Περιγράφω τον εαυτό μου ως νέο στην καρδιά, αθλητικό και επίσης με αίσθηση του χιούμορ και όμως δεν μπόρεσα να βρω έναν σύντροφο ακόμη και μετά από 6 μήνες εδώ στο zusammen.de. Πολλοί άνδρες που συνάντησα έχουν πει ψέματα για το σώμα τους, το μέγεθος και είχαν εν μέρει και παλιές φωτογραφίες. Αυτό οδηγεί μόνιμα σε απογοήτευση. Κάνω τώρα πρώτα απ 'όλα ένα διάλειμμα και να δούμε τι μπορεί να ergebn στην πραγματική ζωή. Εδώ έχω σε κάθε περίπτωση δεν βρέθηκε. Παρ' όλα αυτά, δεν ήταν όλα άσχημα. Γνώρισα νέους ανθρώπους, έκανα πραγματικά μια φιλία ...αλλά δεν ήταν ο στόχος..Έτσι δεν είναι όλα άσχημα, αλλά δεν είναι όλα χρυσάφι που λάμπει.

.
User rating
6
Average: 6 (1 vote)
04/13/2021 - 18:58
Sinni

Έχω εγγραφεί σε διάφορες ιστοσελίδες για singles άνω των 50 ετών και βρίσκω ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη. Πραγματικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα ως δωρεάν μέλος. Και αν πληρώσω μπορώ μόνο να αρχίσω να γράφω. Αν λοιπόν βρω κάποιον που μου αρέσει, τότε μένει 400 χιλιόμετρα μακριά μου. Όχι, ευχαριστώ. Κάτω τα χέρια.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)