Πόσο καλή είναι η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών Mondly; Εμπειρίες με το Mondly (για τα ισπανικά)


85%

(85/100 σημεία)


Το Mondly είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με περισσότερες από 40 διαφορετικές ξένες γλώσσες. Καμία άλλη εφαρμογή δεν προσφέρει τόσες πολλές διαφορετικές γλώσσες συνδυασμένες σε μία εφαρμογή.
Εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με τις περισσότερες γλώσσες
λέει το Ben

Η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών Mondly είναι ακόμη σχετικά νέα στην αγορά. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει ήδη κερδίσει πρόσφατα αρκετά βραβεία, όπως το βραβείο για την "καλύτερη εφαρμογή της χρονιάς". Οι πολυάριθμες κριτικές στα καταστήματα εφαρμογών είναι επίσης αρκετά καλές.

Ποια είναι η ιστορία πίσω από το Mondly Boom;

Δεχτήκαμε μια πιο προσεκτική ματιά στην εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών και τη δοκιμάσαμε επί αρκετούς μήνες με τα ισπανικά. Πόσο καλή είναι η εφαρμογή στην εκμάθηση ή τη βελτίωση των γλωσσών, και πώς συγκρίνεται με εξέχουσες εφαρμογές εκμάθησης όπως η Babbel ή Busuu?

Μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Mondly στην κριτική μας.Mondly συγκριτικά

Παγκόσμια γνωστή εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών

Οι εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι στη μόδα. Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι το Babbel.

Εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με τις περισσότερες γλώσσες

Το Mondly είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με περισσότερες από 40 διαφορετικές ξένες γλώσσες. Καμία άλλη εφαρμογή δεν προσφέρει τόσες πολλές διαφορετικές γλώσσες συνδυασμένες σε μία εφαρμογή.

Εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών και παγκόσμια κοινότητα

Το Busuu δεν είναι μόνο μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών, αλλά και μια τεράστια παγκόσμια κοινότητα, ορισμένοι από τους οποίους θα διορθώνουν τις εργασίες σας και θα σας δίνουν ανατροφοδότηση σχετικά με τις γλωσσικές σας δεξιότητες.


Mondly Πλεονεκτήματα

 • Περισσότερες από 40 γλώσσες (περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή)

 • Σαφής και διαισθητικός σχεδιασμός

 • Χρήσιμο ακόμα και με λίγο χρόνο

 • Συνομιλίες με το chatbot είναι δυνατές


Mondly Μειονεκτήματα

 • Τα γλωσσικά μαθήματα φαίνεται να έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες για λόγους απλότητας.

 • Το σύστημα εμφανίζει μερικές φορές σφάλματα αυτόματης μετάφρασης

 • Η αναγνώριση ομιλίας παρουσιάζει μικρές αδυναμίες


Εγγραφή και κατατακτήριο τεστ στο Mondly

Κατ' αρχήν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mondly χωρίς να εγγραφείτε.Αφού αποφασίσετε για τη γλώσσα προέλευσης και τη γλώσσα-στόχο, είστε ουσιαστικά ήδη στη μέση της εκμάθησης.

Πάντως, συνιστάται μια δωρεάν εγγραφή, έστω και μόνο για να συγχρονίσετε την πρόοδο της εκμάθησής σας μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Με αυτόν τον τρόπο, αν έχετε σημειώσει πρόοδο στο smartphone σας και την επόμενη φορά συνδεθείτε στο Mondly στον φορητό σας υπολογιστή, η εφαρμογή θα σας δείχνει την ίδια πρόοδο κάθε φορά.

Παρά ταύτα, συνιστάται η δωρεάν εγγραφή,αν μη τι άλλο, για να διατηρείτε συγχρονισμένη την πρόοδο της μάθησής σας μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

Η εγγραφή είναι γρήγορη. Μπορείτε να εγγραφείτε είτε με το email σας είτε με το λογαριασμό σας στο Facebook.

Ένα τεστ κατάταξης δεν υπάρχει με το Mondly.

Ενώ εφαρμογές όπως το Babbel ή το Busuu προσφέρουν ένα τεστ κατάταξης για την αξιολόγηση του γλωσσικού σας επιπέδου, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο με το Mondly. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο ανάμεσα σε 3 διαφορετικά γλωσσικά επίπεδα (αρχάριος, μέσος, προχωρημένος).

Σε αυτό το σημείο, βλέπουμε και την πρώτη αδυναμία του Mondly: Από τη μία πλευρά, εδώ πρέπει να είστε σε θέση να αξιολογήσετε λίγο-πολύ μόνοι σας το γλωσσικό σας επίπεδο. Από την άλλη, η εφαρμογή Mondly δεν φαίνεται να κάνει καμία διάκριση μεταξύ του προσφερόμενου μαθησιακού περιεχομένου και των υποδεικνυόμενων γλωσσικών επιπέδων. Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε ως επίπεδο σας τον αρχάριο ή τον προχωρημένο, τα μαθήματα που προσφέρονται φαίνεται να είναι πάντα τα ίδια.

Κατά την εξέταση των μαθημάτων στο Mondly, μπορεί να διαπιστωθεί ότι η εφαρμογή είναι επομένως περισσότερο κατάλληλη για αρχάριους και χρήστες με μεσαίες γλωσσικές δεξιότητες. Οι χρήστες με προχωρημένες γλωσσικές δεξιότητες θα βαρεθούν το Mondly αρκετά γρήγορα.


Η σύστασή μας: Babbel
Παγκόσμια γνωστή εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών

Οι εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι στη μόδα. Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι το Babbel.Πώς ακριβώς λειτουργεί το Mondly;

Η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών Mondly περιέχει πολυάριθμα μαθήματα σε διάφορες κατηγορίες, τα οποία είναι οπτικά τοποθετημένα σε έναν χάρτη. Οι επιμέρους κατηγορίες αντιστοιχούν πάντα σε διαφορετικά θέματα, όπως οικογένεια, ταξίδια, αθλητισμός, φαγητό και ποτό, ψώνια ή διάφορες ασκήσεις γραμματικής.

Χάρτης μαθημάτων Mondly

Υπάρχουν αρκετά μαθήματα ανά θεματική περιοχή. Συνήθως 8 μαθήματα ανά θέμα.

Έτσι, με τη μέθοδο εκμάθησης του Mondly, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε σε ποιο θέμα θέλετε να εργαστείτε πρώτα και στη συνέχεια να μεταπηδήσετε από θέμα σε θέμα,  όπως σας βολεύει. Δεν υπάρχει προκαθορισμένη σειρά εκμάθησης με το Mondly. Από τη μία πλευρά, αυτό είναι καλό, επειδή δεν είστε δεσμευμένοι σε έναν προκαθορισμένο κορσέ. Όμως, σε ορισμένους χρήστες θα λείψει μια προκαθορισμένη δομή, η οποία δεν υπάρχει στο Mondly. Ανάλογα με το τι είδους μαθητής είστε, θα σας αρέσει αυτή η προσέγγιση.

Καθώς εργάζεστε στα μαθήματα, το Mondly σας διδάσκει το κατάλληλο λεξιλόγιο και μπορείτε να εξασκηθείτε στην προφορά και την ορθογραφία, ενώ παράλληλα μπορείτε να εξασκηθείτε στην προφορά και την ορθογραφία. Έρχεται και λίγη γραμματική. Αλλά δεν είναι αυτό το επίκεντρο στα μαθήματα που βασίζονται σε θέματα. Αν θέλετε να επικεντρωθείτε στη γραμματική, υπάρχουν ειδικά μαθήματα στο Mondly που βασίζονται το ένα στο άλλο, Grammar, 1, Grammar 2 ή Grammar 3.

Διαφοροποίηση στη μάθηση

Όταν εξετάζετε λεπτομερώς κάθε μάθημα, μπορείτε να δείτε ότι το Mondly προσθέτει πάντα κάποια ποικιλία. Οι δημιουργοί του Mondly ξεκάθαρα έκαναν τα πάντα για να μην είναι μονότονη και βαρετή η μάθηση στην εφαρμογή. Σε κάποια μαθήματα σας παρουσιάζονται ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, σε κάποια μεταφραστικές εργασίες ή ασκήσεις προφοράς.

Στις ασκήσεις προφοράς, για παράδειγμα, σας δίνονται λέξεις ή φράσεις και πρέπει να τις επαναλάβετε μόνοι σας με τη βοήθεια της φωνητικής εισαγωγής. Στη συνέχεια, μπορείτε να συγκρίνετε την προφορά σας με την προφορά ενός φυσικού ομιλητή. Τέτοιες ασκήσεις είναι πολύ χρήσιμες, επειδή προσομοιώνουν σε κάποια μορφή τις συνομιλίες.

Συζητήσεις με το chatbot

Εκτός από τις ασκήσεις συνομιλίας, το Mondly προσφέρει επίσης τη δυνατότητα συνομιλίας με το chatbot στην εφαρμογή. Και πάλι, αυτό εξυπηρετεί την προσομοίωση πραγματικών συνομιλιών.

Το chatbot, όπως και ολόκληρη η εφαρμογή, σας προσφέρει μαθήματα με διαφορετικές θεματικές ενότητες. Αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα, μια κατάσταση σε ένα ταξί, σε ένα εστιατόριο, κατά τη διάρκεια αγορών ή σε ένα ξενοδοχείο. Όταν συνομιλείτε με το chatbot, θα λάβετε διάφορες απαντήσεις που θα σας προτείνει και θα προφέρει ένας φυσικός ομιλητής. Σε απάντηση, μπορείτε στη συνέχεια να επαναλάβετε ακριβώς το ίδιο πράγμα και να λάβετε τις κατάλληλες απαντήσεις από το chatbot.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα καινοτόμο σε σύγκριση με πολλές άλλες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών και δεν συναντάται με αυτή τη μορφή σε άλλες εφαρμογές.Είναι το Mondly δωρεάν; Πόσο κοστίζει η εφαρμογή εκμάθησης Mondly;

Η εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών Mondly είναι περιορισμένης χρήσης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά μαθήματα δωρεάν. Αλλά αν θέλετε να εμβαθύνετε περισσότερο σε μια γλώσσα, έχει νόημα να εγγραφείτε για μια premium συνδρομή.

Πάντως, για τους χρήστες που δεν είναι έτοιμοι να εγγραφούν για premium συνδρομή στο Mondly, υπάρχουν μερικά επιπλέον μαθήματα κάθε μέρα και επιπλέον δωρεάν περιεχόμενο και στο τέλος του μήνα. Έτσι, προς το παρόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δωρεάν και να δείτε αν σας αρέσει ο τρόπος που διδάσκει μια γλώσσα.

Το κόστος της συνδρομής Mondly Premium έχει ως εξής

 • 1 μήνας / 1 γλώσσα: 9,99 EUR
 • 12 μήνες / 1 γλώσσα: 4 EUR / μήνα

Αλλά το Mondly προσφέρει συνήθως ένα πακέτο 12 μηνών για όλες τις γλώσσες εκτός από την κλασική 12μηνη συνδρομή. Αυτό το πακέτο έχει έκπτωση πάνω από 90% και προσφέρεται επίσης για 4 EUR το μήνα.

Από καιρό σε καιρό, το Mondly προσφέρει επίσης τη δυνατότητα εγγραφής για μια ισόβια συνδρομή. Δηλαδή, πληρώνετε ένα εφάπαξ ποσό και μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για όλη σας τη ζωή στην premium έκδοση για όλες τις φανταστικές γλώσσες. Την τελευταία φορά που μας προσφέρθηκε αυτή η συνδρομή, κόστιζε 89,99 ευρώ εφάπαξ.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Babbel. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Συμπέρασμα σχετικά με την εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών Mondly

Η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών Mondly προσφέρει ένα όμορφο και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας και επίσης πραγματικά πολλές γλώσσες. Καμία άλλη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών δεν προσφέρει τόσες πολλές διαφορετικές ξένες γλώσσες όσο η Mondly, συγκεκριμένα 40.

Όπου υπάρχει φως, υπάρχει συνήθως και σκιά. Η ποικιλία των διαφορετικών γλωσσών που προσφέρονται είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του Mondly. Μοιάζει σαν το Mondly να έχει απλώς μεταφράσει το ίδιο μαθήματα γλώσσας με τα ίδια ακριβώς μαθήματα στις πολλές γλώσσες. Αυτό δεν είναι αρνητικό αυτό καθεαυτό, αλλά εδώ παρατηρεί κανείς γρήγορα ότι οι πολιτισμικές και γλωσσικές ιδιαιτερότητες δεν έχουν ληφθεί υπόψη στην αυτόματη μετάφραση του περιεχομένου.

Όποιος αποδίδει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στη δομημένη μάθηση, θα έχει πιθανότατα και αυτός τα προβλήματά του με την εφαρμογή Mondly. Όσοι όμως είναι πιο ελεύθεροι, θα απολαύσουν τα πολλά θέματα και μαθήματα που δεν χτίζονται απαραίτητα το ένα πάνω στο άλλο.

Αυτό που επίσης κάνει το Mondly να ξεχωρίζει από πολλές άλλες γλωσσικές εφαρμογές είναι τα στοιχεία παιχνιδοποίησης. Συγκεκριμένα, ως εργαλείο παρακίνησης, κάτι τέτοιο μπορεί να αξίζει πολλά. Για παράδειγμα, υπάρχουν διάφοροι πίνακες κατάταξης όπου μπορείτε να συναγωνιστείτε με χρήστες από όλο τον κόσμο, με χρήστες από τη χώρα σας ή με τους φίλους σας.

Το Mondly έχει πολλά να προσφέρει από άποψη κινήτρων.

Μπορείτε να κερδίσετε πόντους για τα μαθήματα που έχετε ολοκληρώσει. Ο αριθμός των πόντων καθορίζεται στη συνέχεια σε σχέση με το χρόνο και δημοσιεύεται στον πίνακα κατάταξης.

Η εφαρμογή Mondly είναι λίγο πολύ η φθηνότερη εναλλακτική λύση μεταξύ των εφαρμογών εκμάθησης γλωσσών που διατίθενται στην αγορά.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Οι συστάσεις μας

Παγκόσμια γνωστή εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών
9,5

 • Απαιτείται λίγος χρόνος ανά μάθημα (περίπου 15 λεπτά)
 • 14 διαφορετικές γλώσσες στην προσφορά
 • Μάθετε μια ξένη γλώσσα όταν και όπου θέλετε
 • Με 6-12 EUR/μήνα πολύ φθηνότερα από ένα μάθημα γλώσσας
Εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με τις περισσότερες γλώσσες
8,5

 • Περισσότερες από 40 γλώσσες (περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή)
 • Σαφής και διαισθητικός σχεδιασμός
 • Χρήσιμο ακόμα και με λίγο χρόνο
 • Συνομιλίες με το chatbot είναι δυνατές
Εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών και παγκόσμια κοινότητα
7,5

 • Μεγάλη γλωσσική κοινότητα με φυσικούς ομιλητές από όλο τον κόσμο
 • Επίσημο πιστοποιητικό της McGraw-Hill Education διαθέσιμο για κάθε επίπεδο γλώσσας
 • Ιδιαίτερα μαθήματα είναι επιπλέον δυνατά μέσω διαδικτύου
 • Ατομικό σχέδιο μάθησης με πρόβλεψη για την επίτευξη των στόχων
 • Ποικίλα μαθήματα που είναι διασκεδαστικά (με ήχο + βίντεο)

FAQ - Mondly

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
10
Average: 10 (1 vote)

Σχόλια

03/04/2021 - 15:34
Ricardo

Το Mondly είναι διαφορετικό από τις άλλες μεγάλες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών, όπως το Babbel. Νομίζω ότι η σχέση τιμής-απόδοσης είναι σωστή. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να περιμένετε θαύματα εδώ. Έχω κλείσει τώρα το πακέτο για όλη μου τη ζωή. Τα 90 eur φαίνονται πολλά στην αρχή, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι μπορώ στη συνέχεια να μάθω όλα τα είδη γλωσσών με αυτό, νομίζω ότι είναι λαμπρό. Μου αρέσει να ταξιδεύω πολύ. Έτσι, τουλάχιστον πριν από την Corona. Εκεί μπορώ να χρησιμοποιήσω μια τέτοια εφαρμογή σε κάθε περίπτωση καλά. Είτε πρόκειται απλά για να μάθω τις απλές αβρότητες στην καθημερινή ζωή. Οπότε βρίσκω το Mondly καλό και δίκαιο.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/11/2021 - 15:12
Ronny

Καλή εφαρμογή, δυστυχώς όχι τόσο δομημένη όσο έχω συνηθίσει από το σχολείο όταν μαθαίνω. Παρόλα αυτά, βρίσκω το Mondly πολύ χρήσιμο. Η ποικιλία των γλωσσών είναι μοναδική. Είμαι ακόμα σχετικά νέος στην εφαρμογή και αυτή τη στιγμή μαθαίνω ιταλικά. Σίγουρα βοηθάει στην προφορά και οι προσομοιωμένοι διάλογοι με το ρομπότ είναι επίσης ωραίοι. Νομίζω ότι η σχέση τιμής-απόδοσης στο Mondly είναι σωστή, ακόμη και αν φυσικά δεν είναι όλα σούπερ με την εφαρμογή. Αλλά πού είναι ήδη το dsa.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
03/22/2021 - 12:37
Lars

Μου αρέσει να μαθαίνω με την εφαρμογή Mondly και τη θεωρώ εξαιρετική. Απλά θέλω να φρεσκάρω τα αγγλικά μου στο σχολείο. Λειτουργεί καλά. Αν και ίσως να ευχόμουν για υψηλότερο επίπεδο μερικές φορές. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα έρθει. Τα διάφορα θέματα και οι συζητήσεις είναι πρακτικά. Το απολαμβάνω.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/25/2021 - 14:29
Kata

Καταρχάς, τα θετικά και ο λόγος για τον οποίο επέλεξα αρχικά τη Mondly. Η τιμή είναι φθηνή και η μεγάλη ποικιλία γλωσσών με έπεισε. Πρέπει να πω όμως ότι δεν μπορώ να καταλάβω την εφαρμογή. Στην πραγματικότητα θα χρειαζόμουν περισσότερη δομή. Ποιο μάθημα να αντιμετωπίσω στη συνέχεια; Ο χρήστης της εφαρμογής Mondly αφήνεται κάπως μόνος του. Ποια μαθήματα βασίζονται το ένα στο άλλο; Όλες αυτές οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες εδώ. Πρέπει να τα δοκιμάσετε και να τα δοκιμάσετε όλα μόνοι σας. Έχω πλέον εγγραφεί στο babbel και προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή, επειδή με συνοδεύει περισσότερο στην εκμάθηση μιας γλώσσας. Αισθάνομαι ότι είμαι σε καλύτερα χέρια εκεί.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
03/31/2021 - 15:56
LoLo

Η σχέση τιμής-απόδοσης του mondly είναι δίκαιη κατά τη γνώμη μου. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ την εφαρμογή για να εξασκούμαι στα γαλλικά και είμαι ικανοποιημένος.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)