LoveScout24: Λειτουργεί πραγματικά η ανταλλαγή εργένηδων; Συμβουλές για μεγαλύτερη επιτυχία στις γνωριμίες με το LoveScout24


80%

(80/100 σημεία)


Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
λέει το Ben

Κατ' αρχάς:

Ποιες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας γενικά στο LoveScout24;

Γενικά Μιλώντας, οι πιθανότητες επιτυχίας εδώ είναι πραγματικά υψηλές, καθώς το LoveScout24 έχει μεγάλο αριθμό ενεργών μελών. Σε αυτό το ανταλλακτήριο εργένηδων κάθε μέρα εγγράφονται περίπου 10.000 νέοι εργένηδες διαφόρων ηλικιών, από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Με την ποικιλομορφία των χρηστών, κάθε κατσαρόλα θα πρέπει να βρει στο τέλος το καπάκι της.

Οι θετικές εμπειρίες των δοκιμαστών μας και τα πολλά θετικά σχόλια των αναγνωστών μας επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα και το υψηλό ποσοστό επιτυχίας του LoveScout.

Πολλοί παράγοντες μιλούν για υψηλές πιθανότητες επιτυχίας με το LoveScout24. Για παράδειγμα:

 • Υψηλό ποσοστό singles με επίπεδο
 • Ισορροπημένο ποσοστό γυναικών/ανδρών (περίπου 46% έως 54%)
 • Η πλατφόρμα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, γεγονός που καθιστά τα χαρακτηριστικά της ώριμα
 • Τα ανενεργά μέλη απομακρύνονται σε τακτική βάση
 • Οι φωτογραφίες και τα κείμενα του προφίλ ελέγχονται συντακτικά για τη σοβαρότητά τους

LoveScout24 - Δημοφιλές και γνωστό στους περισσότερους singles

Ιδρύθηκε, το LoveScout24 ήδη από το 2000. Ο αριθμός των μελών αναφέρεται διαφορετικά. Μεταξύ 10 και 20 εκατομμυρίων πρόκειται να είναι. Πιθανότατα παίζει ρόλο εδώ η διακρατική θεώρηση. Αλλά ακόμη και αν πρόκειται "μόνο" για 10 εκατομμύρια - το LoveScout24 είναι σαφώς ένας από τους μεγάλους παίκτες. Το 2016, η πλατφόρμα ανακηρύχθηκε μάλιστα νικητής της δοκιμής από την Stiftung Warentest.

Από το 2016 έχουν συμβεί πολλά στην αγορά των γνωριμιών, φυσικά, αλλά ούτε οι δημιουργοί του LoveScout24 έμειναν άπραγοι. Η πύλη συνέχισε να αναπτύσσεται, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής LoveScout. Έτσι, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ανταλλαγή singles στον υπολογιστή ή στο smartphone σας, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.
 LoveScout24 συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις

Το Zusammen.de είναι ένα πρακτορείο γνωριμιών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε singles στην καλύτερη ηλικία τους. Γυναίκες και άνδρες άνω των 40 ετών αναζητούν εδώ τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.


LoveScout24 Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη βάση μελών

 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα

 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας

 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών

 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων

 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη

 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.

 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.


LoveScout24 Μειονεκτήματα

 • Μπερδεμένο μοντέλο χρέωσης, καθώς ορισμένες λειτουργίες δεν περιλαμβάνονται στη συνδρομή Premium

 • Επικοινωνία συνήθως δυνατή μόνο μετά την αγορά συνδρομής premium

 • Διαφήμιση που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή εάν δεν έχει αγοραστεί συνδρομή premium


Πρακτική δοκιμή LoveScout: LoveScout24: Είναι τόσο εύκολο να κάνεις επαφές στο LoveScout24

Τα καλά νέα: Τα μέλη στο LoveScout24 είναι πολύ περίεργα και επίσης ενεργά. Όσοι συμπληρώνουν πλήρως το προφίλ τους και ανεβάζουν τουλάχιστον μία ελκυστική φωτογραφία τους, πετυχαίνουν γρήγορα από 20 έως 100 likes την ημέρα.

Τι επηρεάζει τον αριθμό των likes;

Πρώτα και κύρια, η εγγύτητα σε μεγαλύτερες πόλεις. Σε αραιοκατοικημένες περιοχές, πρέπει να είστε λίγο πιο υπομονετικοί.

Μύηση #1:

Φροντίστε να συμπληρώσετε και τα χόμπι. Το ενδιαφέρον για εσάς αυξάνεται πάρα πολύ όταν τα άλλα μέλη ανακαλύπτουν ότι μοιράζεστε τα ίδια χόμπι.

Σύμβουλος #2:

Οι άνθρωποι που ζουν σε πόλεις είναι συχνά τεμπέληδες και περιορίζουν την αναζήτησή τους στην πόλη που ζουν. Αν δεν μένετε στην πόλη, αλλά ζείτε πολύ κοντά, προσεγγίστε ενεργά αυτά τα μέλη

Πώς να γίνετε αντιληπτοί στο LoveScout24

Το να σας προσέξουν ή να σας δουν οι άλλοι είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια επιτυχίας σε κάθε ιστοσελίδα γνωριμιών. Οι πλατφόρμες "χτυπάνε" εδώ, ωστόσο, διαφορετικά. Με το LoveScout24, ένα πράγμα μετράει πάνω απ' όλα: το να είσαι online!

Επειδή το ποιος είναι online, ουσιαστικά εμφανίζεται πιο πάνω. Είτε πρόκειται για την καρτέλα "Discover", είτε για το Dateroulette είτε για τα αποτελέσματα αναζήτησης - παντού κατατάσσεστε ψηλότερα αν είστε online.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε για να πετύχετε γρηγορότερα;

Αν ψάχνετε σοβαρά για μια δεσμευτική σχέση; Σας συνιστούμε δύο πράγματα:

 • Αφήστε τον υπολογιστή σας σε λειτουργία και παραμείνετε συνδεδεμένοι. Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε ανοιχτή την εφαρμογή LoveScout24 στο smartphone σας. Ο αριθμός των επισκεπτών στο προφίλ σας θα πρέπει αμέσως να αυξηθεί σημαντικά, ειδικά στην αρχή.
 • Επισκεφθείτε τα προφίλ άλλων χρηστών και εκφράστε Likes. Γιατί έτσι τα άλλα μέλη αντιλαμβάνονται το ενδιαφέρον σας και αμέσως είναι πολύ πιο περίεργα για εσάς.

Τα μέλη του LoveScout24 θέλουν μια δεσμευμένη σχέση

Η εμπειρία έχει δείξει ότι τα περισσότερα μέλη του LoveScout24 αναζητούν μια δεσμευμένη σχέση. Επίσης, οι ερωτήσεις του προφίλ (επιθυμία για παιδιά, θρησκεία κ.λπ.)  κινούνται σαφώς προς την κατεύθυνση των "σταθερών προθέσεων". Αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε εδώ.

Πρώτο συμπέρασμα: Αξίζει το LoveScout24 για εσάς;

Αφού ο αριθμός των μελών πάντα καθόριζε την επιτυχία ενός ανταλλακτηρίου συντρόφων έχει αποφασίσει, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το LoveScout24.

Θέλεις να μάθεις αν το LoveScout24 αξίζει τον κόπο για σένα; - Τότε σας προτείνουμε να κάνετε την πρακτική δοκιμή.

Αλλά πρώτα απλά εγγραφείτε δωρεάν και δείτε τον αριθμό των μελών στην περιοχή σας. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να αποκτήσετε αυτή την εικόνα, αλλά θα αποκτήσετε αμέσως μια ορισμένη εντύπωση για το πόσο καλό μπορεί να είναι το LoveScout24 στην περιοχή σας.

Το LoveScout24 με λίγα λόγια

Η δεξαμενή μελών του LoveScout24 τροφοδοτείται από διάφορες πύλες. Π.χ. και από την πύλη "neu.de". Το γεγονός αυτό εγγυάται έναν αρκετά υψηλό αριθμό μελών, ακόμη και σε αγροτικές περιοχές. Μια πολύ καλή και ώριμη εφαρμογή του LoveScout24 ολοκληρώνει την προσφορά λογικά.

Contra LoveScout24 με λίγα λόγια

Όπως εξακολουθούμε να αναφέρουμε παρακάτω, δεν πάτε μακριά με το LoveScout24 χωρίς συνδρομή επί πληρωμή. Επιπλέον, τα ειδικά χαρακτηριστικά είναι κλιμακωτά και ασαφώς. Σε σύγκριση με άλλες πύλες, όπου επίσης πρόκειται για τον μεγάλο έρωτα, το LoveScout24 είναι, ωστόσο, φθηνότερο. Επίσης, περισσότερα για αυτό αργότερα.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Μέσα στο LoveScout24 - Λειτουργίες και προφίλ σε έλεγχο. Γνωρίστε τις λειτουργίες του LoveScout24 και χρησιμοποιήστε τες με λογική

Μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν ένα προφίλ στο LoveScout24. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι επίσης αρκετά γρήγορο. Απλά εισάγετε το email σας και επιλέξτε ένα ψευδώνυμο. Τι σας περιμένει στη συνέχεια;

Γρήγορη και πειστική είσοδος

Είτε πρόκειται για την ιστοσελίδα είτε για την εφαρμογή LoveScout24, συνεχίζει στην αρχή με ένα μικρό ερωτηματολόγιο κατά την εγγραφή. Αλλά μην ανησυχείτε, το ερωτηματολόγιο του LoveScout24 δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο χρονοβόρο όσο, ας πούμε, το Parship. Ταυτόχρονα, οι ερωτήσεις αποκαλύπτουν γρήγορα τι είναι το LoveScout24: Αφορά την εύρεση της αληθινής αγάπης.

Με την ευκαιρία, αν δεν θέλετε να απαντήσετε στις ερωτήσεις, δεν είστε υποχρεωμένοι. Η απάντηση "Αυτό θα το κρατήσω για τον εαυτό μου" είναι πάντα διαθέσιμη. Ωστόσο, δεν σας συμβουλεύουμε να το κάνετε αυτό. Γιατί; Το εξηγούμε παρακάτω.

Το προφίλ σας στο LoveScout24

Μετά από 2 λεπτά θα πρέπει να έχετε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου. Τώρα πρέπει να ανεβάσετε μια φωτογραφία προφίλ και να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας μέσω του συνδέσμου mail.

Και μετά από αυτό;

Μετά από αυτό, ήρθε η ώρα να συμπληρώσετε το προφίλ σας. Σας παρακαλούμε να μην αμελήσετε αυτό το σημείο! Επειδή ο πιο σημαντικός κανόνας ...

εφαρμόζεται στο LoveScout24 όπως και σε άλλες διαδικτυακές πύλες γνωριμιών:

 1. Συμπληρώστε πρώτα το προφίλ σας πλήρως,
 2. Έπειτα επισκεφθείτε άλλα προφίλ. Ποτέ το αντίθετο!

Η συμβουλή μας

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε την παραπάνω σειρά;

Γιατί υπάρχει μια καρτέλα στο LoveScout24 όπου εμφανίζονται όλα τα μέλη που έχουν επισκεφθεί το προφίλ σας. Έτσι διαφημίζεστε όταν επισκέπτεστε τα προφίλ των άλλων.

Πάντως, αν διαφημίζεστε χωρίς το προφίλ σας να προσκαλεί τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί σας, τότε όλα πήγαν χαμένα. Οι επισκέπτες σας φεύγουν αμέσως από το προφίλ σας και δεν επιστρέφουν τόσο γρήγορα.

Τι πρέπει να συμπληρώσετε στο προφίλ σας στο LoveScout24;

Η προσωπική περιγραφή εμφανίζεται πρώτη στο προφίλ σας, γι' αυτό και πρέπει να συμπληρωθεί. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο αν είστε άνδρας, γιατί στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσουν τα άδεια προφίλ.

Δεν ξέρετε τι να γράψετε;

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

Αφήστε τους επισκέπτες σας να γνωρίζουν:

 • Ποια είναι τα μη-γώ σας.
 • Τι είναι λιγότερο κατάλληλο.
 • Τι βρίσκετε σέξι και ελκυστικό.
 • Κάντε μια συγκεκριμένη πρόταση για ένα πρώτο ραντεβού.

Θα πρέπει επίσης να συμπληρώσετε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής σας. Να είστε απόλυτα ειλικρινείς, αυτό θα σας γλιτώσει από μεγάλη απογοήτευση με άσκοπα ραντεβού αργότερα.

Η συμβουλή μας:

Τις πληροφορίες από το γκρι πλαίσιο με τον τίτλο "Ψάχνω για ..." βλέπουν οι επισκέπτες του προφίλ σας. Τα κριτήρια αναζήτησής σας, από την άλλη πλευρά, δεν τα βλέπει κανείς.

Με εκτεταμένες επιλογές φιλτραρίσματος πιο γρήγορα και πιο άμεσα στον σύντροφο των ονείρων

Όπως μπορείτε να δείτε στο επόμενο στιγμιότυπο οθόνης, το portal συνεργατών LoveScout24 έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και προσφέρει - και στην εφαρμογή LoveScout24 - πολλές επιλογές φίλτρων.

Έτσι, μπορείτε να ορίσετε διεξοδικά τα κριτήρια αναζήτησής σας εδώ. Απόσταση, εμφάνιση, κατάσταση διαβίωσης, επαγγελματική ζωή, αξίες, χόμπι και πολλά άλλα... Δεν υπάρχουν επιθυμίες που να μένουν ανοιχτές.

Ηδη γνωρίζετε την αναζήτηση τώρα. Αλλά το LoveScout24 προσφέρει ακόμη περισσότερες λειτουργίες. Για παράδειγμα, υπάρχει η λειτουργία "Ανακάλυψη".

Εδώ σας προτείνονται μέλη που ήταν πρόσφατα online. Ωστόσο, η απόσταση δεν φαίνεται να παίζει ρόλο, γιατί κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας εμφανίζονταν μέλη και σε απόσταση άνω των 100 χιλιομέτρων. Αν αυτό είναι χρήσιμο, μένει να το δούμε.

Η εφαρμογή LoveScout24

Όπως ήδη αναφέρθηκε στην αρχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LoveScout24 τόσο στον υπολογιστή όσο και στο smartphone σας ως εφαρμογή. Τα δεδομένα πρόσβασης είναι τα ίδια. Κατ' αρχήν, επίσης, οι ίδιες λειτουργίες. Το πλεονέκτημα της εφαρμογής LoveScout24 είναι απλώς ότι μπορείτε να σερφάρετε άνετα και από τον καναπέ σας στα προφίλ των μελών.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν τόσο για χρήστες Android όσο και για χρήστες iOS. Απλά αναζητήστε το LoveScout24 στο κατάστημα, κατεβάστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Πρακτικά:

Από εδώ και στο εξής μπορείτε άνετα από τον καναπέ ή στο δρόμο:

 • Αποστολή μηνυμάτων
 • Εκφράζετε συμπάθειες
 • Surfing μέσα από τη δεξαμενή μελών
 • Είσοδος στη ρουλέτα ραντεβού
 • Προσθέστε ή αλλάξτε το προφίλ σας


Είναι το LoveScout24 πολύ ακριβό;

Το LoveScout24 είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών, πράγμα που σημαίνει ότι η πλατφόρμα απευθύνεται κυρίως σε άτομα που αναζητούν μόνιμο σύντροφο. Οι τιμές είναι αντίστοιχα και πάνω από αυτές του Tinder και των συνεργατών του, όπου πρόκειται κυρίως για περιστασιακά φλερτ.

Αλλά αν συγκρίνετε το LoveScout24 με το Parship, το LemonSwan και το Elitepartner, θα πληρώσετε σημαντικά λιγότερα με την premium συνδρομή του LoveScout24 από ό,τι με τις άλλες πύλες.

Οι τιμές του LoveScout24 έχουν ως εξής, κλιμακωτά ανά περίοδο συμβολαίου:

12 μήνες: 19,99 ευρώ / μήνα
6 μήνες: 24,99 EUR / μήνα
3 μήνες: 29,99 EUR / μήνα
1 μήνας: 39,99 EUR / μήνα

Η σύγκριση υστερεί ωστόσο σε ορισμένα σημεία. Διότι πολλές λειτουργίες που περιλαμβάνονται στην premium συνδρομή σε άλλες πύλες, κοστίζουν επιπλέον στο LoveScout24.

Το πλεονέκτημα: Άλλες πύλες συχνά απαιτούν από τα μέλη τους να πληρώσουν αμέσως την πλήρη τιμή της συνδρομής. Για μια 6μηνη συνδρομή ξεφορτώνεστε εκεί γρήγορα 300 ευρώ με μια κίνηση. Το LoveScout24, ωστόσο, προσφέρει σχεδόν πάντα τη μηνιαία πληρωμή. Αυτό είναι δίκαιο, νομίζουμε.

Οι τιμές του LoveScout24 επηρεάζονται όχι μόνο από την περίοδο του συμβολαίου, αλλά και από ορισμένους άλλους παράγοντες:

 • Από την ηλικία σας (αν είστε άνω των 30 ή κάτω των 30)
 • Από την εποχή (συνήθως οι συνδρομές είναι φθηνότερες το καλοκαίρι)
 • Από ειδικές προσφορές που προσφέρονται κατά καιρούς
 • Της χώρας στην οποία βρίσκεστε
 • Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν στις γυναίκες ευνοϊκότερους όρους. Ωστόσο, δεν είχαμε τέτοια εμπειρία με το LoveScout24. Οι τιμές των συνδρομών ήταν ίδιες και στις δύο περιπτώσεις.

Η συμβουλή μας:

Πριν ψάξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εγγραφή και να εξερευνήσετε μόνοι σας την πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των τιμών.

Πρόσθετες λειτουργίες ενδιαφέρουσες ή μπερδεμένες;

Η επιλογή ΕΠΙΛΟΓΗ

Όποιος αγοράσει την επιλογή SELECT μετά την premium συνδρομή θα μάθει αν και πότε τα δικά του μηνύματα έχουν διαβαστεί από τον παραλήπτη.

Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε ένα φίλτρο επαφών. Τι είναι αυτό; Με αυτό το φίλτρο μπορείτε να ορίσετε να επιτρέπεται να επικοινωνούν μαζί σας μόνο τα μέλη που πληρούν ορισμένα κριτήρια. Για παράδειγμα, οι μη καπνιστές. Αν ένα μέλος θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας που δεν πληροί το φίλτρο σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή μετά από αίτημα. Ή όχι.

Η λειτουργία Σύνδεση

Εάν αποκτήσετε τη λειτουργία Σύνδεση, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας ή να διαβάσουν τα μηνύματά σας και μέλη που δεν έχουν οι ίδιοι συνδρομή Premium. Δεδομένου ότι πολλοί είναι αρχικά διστακτικοί για το αν πρέπει να αγοράσουν τη συνδρομή premium, αυτή η πρόσθετη λειτουργία μπορεί να προσφέρει σημαντικά περισσότερες επαφές.

Το Booster

Η λειτουργία booster είναι γνωστή από πολλά ανταλλακτήρια singles και εφαρμογές γνωριμιών. Όσοι αγοράζουν ένα booster, το προφίλ τους θα εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μέσω ενός τέτοιου "Booster", μπορείτε βέβαια να υπολογίζετε σε σημαντικά περισσότερους επισκέπτες και άρα σε επιλογές επαφής στο προφίλ σας.

Ακύρωση του LoveScout24

Αν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ή να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση, συνιστάται να μην χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή LoveScout24, αλλά την ιστοσελίδα. Αυτή είναι απλά πιο ξεκάθαρα σχεδιασμένη.

Επειδή η διαδικασία ακύρωσης για όλες τις ανταλλαγές singles μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, είναι καλύτερο να αναζητήσετε την εξυπηρέτηση πελατών στην ιστοσελίδα του LoveScout24.

Πώς λειτουργεί;

Μπορείτε να βρείτε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της LS24 κάνοντας κλικ στο προφίλ σας. Στη συνέχεια, θα δείτε το μενού βοήθειας κάτω αριστερά, όπου θα βρείτε την εξυπηρέτηση πελατών.

Αναζητήστε εκεί τον όρο "Ακύρωση". Στη συνέχεια θα λάβετε τις τρέχουσες οδηγίες για τη διαδικασία ακύρωσης.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Πόσο ασφαλές είναι το LovScout24;

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ελέγχονται από την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της LoveScout24 κατά την εγγραφή και ενεργοποιούνται ξεχωριστά. Αρχικά, αυτό μπορεί να διαρκέσει μία ώρα, αλλά εμείς δεν μπορέσαμε να ανακαλύψουμε κανένα προφανές ψεύτικο προφίλ κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας.

Αναφορικά με τα ψεύτικα προφίλ:

Φυσικά, καμία πύλη δεν μπορεί να προστατευτεί 100% από αυτά. Ωστόσο, η υψηλότερη τιμή στα ανταλλακτήρια συνεργατών αποτρέπει τις περισσότερες απομιμήσεις και τους απατεώνες.

Επομένως, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες, αν το προφίλ φαίνεται υπερβολικά τεχνητό ή σας ζητάνε χρήματα (για τους αχ και τόσο ταλαιπωρημένους συγγενείς στο εξωτερικό), θα πρέπει να τερματίσετε αμέσως την επαφή και να αναφέρετε το προφίλ.

Για τις γυναίκες ισχύει επίσης το εξής: Ποτέ μην κανονίζετε ραντεβού σε μοναχικές περιοχές. Επίσης, μπορείτε να κρατήσετε ήσυχα την ακριβή διεύθυνση και το επώνυμό σας για τον εαυτό σας μέχρι το δεύτερο ραντεβού. Οι άντρες που έχουν καλές προθέσεις θα το καταλάβουν αυτό και δεν θα σας ζητήσουν αμέσως προσωπικά δεδομένα.

Η συμβουλή μας:

Σας φαίνεται κάτι περίεργο όταν φλερτάρετε; Μπορείτε εύκολα να μπλοκάρετε τα ύποπτα ή πιεστικά μέλη του LoveScout24. Είτε χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα είτε την εφαρμογή LoveScout24. Έτσι, αν ένα άλλο μέλος δεν δέχεται την επιθυμία σας να διακόψετε την επαφή, μπορείτε να μπλοκάρετε το προφίλ. Το μενού για αυτό μπορείτε να το βρείτε με τη μορφή τριών κάθετων κουκκίδων σε κάθε προφίλ.

Συμπεράσματα: Γενικά μιλώντας, το LoveScout24 είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος γνωριμιών που διευθύνεται από μια μεγάλη, αξιόπιστη και διεθνώς δραστηριοποιούμενη εταιρεία. Ο ίδιος ο φορέας εκμετάλλευσης δεν διατηρεί ψεύτικα μέλη, ούτε απασχολεί εμψυχωτές για να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν premium συνδρομές. Αντίθετα, δεν έχει καμία σχέση με την αγορά των συνδρομών: Ο φορέας εκμετάλλευσης της LoveScout24 φροντίζει πολύ να απαγορεύσει τις απομιμήσεις και τους απατεώνες που πιέζουν από έξω στην πλατφόρμα, στην οποία πραγματοποιούνται οι αντίστοιχοι έλεγχοι προφίλ της εξυπηρέτησης πελατών.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Συμβουλές για περισσότερη επιτυχία στο LoveScout24: Γρήγορα στη μεγάλη αγάπη? Αυτό είναι το πώς λειτουργεί

Αναγνωρίστε και διορθώστε τα τυπικά λάθη online dating

Είναι ένα πράγμα που μπορείτε να καταλάβετε ότι το δικό σας προφίλ δεν φαίνεται ελκυστικό για τους άλλους: ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται συνεχώς, αλλά τα Likes δίνονται πολύ σπάνια.

Αν συμβαίνει το ίδιο και με εσάς, τότε είναι επείγουσα ώρα να βελτιώσετε το προφίλ σας. Πώς να το κάνετε αυτό; Θα σας το εξηγήσουμε τώρα.

Η φωτογραφία του προφίλ σας

Θα τη βρείτε σε κάθε ένα από τα άρθρα μας. Η μία αλήθεια που ισχύει πάντα: οι καλές φωτογραφίες προσελκύουν! Αν δεν το έχετε ακόμη εμπεδώσει αυτό, διαβάστε το ξανά αμέσως και μιλήστε δυνατά: Χωρίς μια ελκυστική φωτογραφία προφίλ, απειλείστε με τίποτα άλλο παρά με απογοήτευση σε όλα τα singlebörsen και τις εφαρμογές γνωριμιών. Πώς μπορείτε να βγάλετε καλές φωτογραφίες;

Εύκολα!

Είτε ρωτάτε κάποιον (π.χ. έναν καλό φίλο, είτε παίρνετε το τηλέφωνό σας, το τοποθετείτε στο ύψος των ματιών κάπου στο διαμέρισμά σας και βγάζετε selfies με τον χρονοδιακόπτη μέχρι να σας αρέσει το αποτέλεσμα

Καλή συμβουλή:

Μείνετε περίπου 1,5 έως 2 μέτρα μακριά από τη φωτογραφική μηχανή, διαφορετικά η φωτογραφία σας θα φαίνεται ενοχλητική λόγω της πολύ μικρής απόστασης. Επίσης, οι αναλογίες μας παραμορφώνονται άσκοπα όταν βγάζουμε selfies με απόσταση μόνο ενός χεριού. Μύτη, μέτωπο ή πηγούνι, όλα φαίνονται κάπως στραβά και αντιαισθητικά.

Όσον αφορά τα αθλήματα:

Δημοσιεύστε αθλητικές φωτογραφίες του εαυτού σας μόνο αν πραγματικά αθλείστε τακτικά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν ασχολούνται με την εξοχή, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα γίνετε αουτσάιντερ επειδή δεν είστε συνέχεια στα βουνά ή στα δάση.

Μια ακόμη συμβουλή:

Προσπαθήστε να επαναπαύεστε στον εαυτό σας όταν δημιουργείτε τις φωτογραφίες σας:

Ναι, ξέρουμε ότι αυτό ακούγεται λίγο περίεργο τώρα. Αλλά είναι πραγματικά.

Όποιος κοιτάζει την κάμερα με ανοιχτά μάτια και σκέφτεται κάτι ευχάριστο, διαθέτει εντελώς διαφορετικό χάρισμα από κάποιον που τραβάει δύο selfies ενοχλημένος ανάμεσα σε πόρτα και πόρτα.

Για αυτό ισχύει πάντα το εξής για τις φωτογραφίες: Υπάρχει δύναμη στην ηρεμία 😊

Επίσης καλό είναι να γνωρίζετε:

Ποτέ μη βγάζετε φωτογραφίες αμέσως μετά το ξύπνημα.Τότε τα πρόσωπά μας είναι συχνά ακόμα τσαλακωμένα και ελαφρώς πρησμένα. Νωρίς το απόγευμα είναι η καλύτερη ώρα για φωτογραφίες πορτραίτου.

Μη-γώ για φωτογραφίες:

Κρατηθείτε από τις φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων, τις φωτογραφίες τοπίου και τις παιδικές φωτογραφίες.Ένας άνθρωπος που σας αγαπάει πραγματικά θα αγαπήσει αναμφισβήτητα και τα κατοικίδιά σας και, κατά περίπτωση, και τα παιδιά σας. Όμως η πρώτη γνωριμία μεταξύ σας έχει να κάνει με εσάς. Ακόμη και το πρώτο ραντεβού αφορά εσάς και όχι το σκύλο, τη γάτα ή το άλογό σας. Και - με συγχωρείτε - ούτε καν το παιδί σας.

Τα κείμενα του προφίλ σας

Το ότι είναι σημαντικό να συμπληρώσετε τα κείμενα του προφίλ, το είχαμε ήδη αναφέρει παραπάνω. Ωστόσο, υπάρχουν τυπικά λάθη που άνδρες και γυναίκες αρέσκονται να κάνουν

Τυπικά λάθη που κάνουν οι άνδρες στις διαδικτυακές γνωριμίες:

Γράφουν σε μορφή bullet point τα γεγονότα και δεν κρατούν ούτε αυτό για πολύ. Ένα παράδειγμα παρακαλώ;

ER: "Είμαι 1,80 μ., μου αρέσει το ποδόσφαιρο και το τζόκινγκ, αλλά μου αρέσει επίσης να ξαπλώνω στον καναπέ μερικές φορές. Οτιδήποτε άλλο, βρες το μόνος σου."

Απίστευτα ατομικοί στίχοι, έτσι δεν είναι; Αμέσως νιώθουμε τις ορμόνες της ευτυχίας να μας διαπερνούν και ανυπομονούμε να γράψουμε το πρώτο μήνυμα.

Εντάξει ... πέρα από την πλάκα. Αυτό το κείμενο δύσκολα δελεάζει κάποιον να βγει πίσω από τη σόμπα. Η τελευταία πρόταση λοιπόν καθιστά οριστικά σαφές ότι κάποιος εδώ δεν είχε καμία διάθεση να γράψει κάτι που να αξίζει να διαβαστεί. Ελεύθερα μετά το σλόγκαν: Μην προσφέρεις σχεδόν τίποτα, αλλά ψάξε σέξι φέτα κρέμας. :D

Θα μπορούσε να είναι καλύτερα;

Φυσικά και θα μπορούσε. Όπως αυτό:

ER: "Γυμνάζομαι για να κρατηθώ σε φόρμα, αλλά μου αρέσουν εξίσου οι βραδιές ταινίας μαζί. Ποια ταινία θα μου πρότεινες; Έχεις δει τον Φύλακα του Γαλαξία; Σου άρεσε;"

Με αυτό το κείμενο, ο συγγραφέας καθιστά σαφές ότι δίνει προσοχή -τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό- στο σώμα του. Αυτό φαίνεται ελκυστικό. Με τις ερωτήσεις για τις ταινίες, προσφέρει μια προσέγγιση για το πρώτο συνοδευτικό γράμμα των επισκεπτών του προφίλ του, και με την αναφορά μιας ταινίας, σας ενημερώνει για το είδος των ταινιών που του αρέσει να παρακολουθεί. Et voilà - ολόκληρο το προφίλ διαβάζεται πολύ πιο φιλικά.

Τυπικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στις διαδικτυακές γνωριμίες;

Ναι, και οι γυναίκες αντέχουν στα κείμενα του προφίλ τους σαν λάθη. Γιατί ενώ οι άνδρες συχνά δεν ασχολούνται καθόλου με το συναισθηματικό επίπεδο, οι γυναίκες συχνά δεν κάνουν τίποτε άλλο. Ή απαιτούν ατελείωτους καταλόγους με τα must-have. Παράδειγμα ευχάριστο?

SIE: "Θα πρέπει να είσαι πιστός, τρυφερός αλλά και όμορφος και αρρενωπός. Δεν μου αρέσουν τα τατουάζ, τα βραχιόλια και τα κολιέ στους άντρες. Τα καρό πουκάμισα επίσης μάλλον λιγότερο. Και ..."

Σε αυτό το σημείο τελειώσαμε το απόσπασμα, αλλά η λίστα θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Και πάλι θέτουμε στον εαυτό μας το ερώτημα: θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από αυτό το κείμενο προφίλ ή κλείνουμε το προφίλ με τη σκέψη: "😊

Σημαντικές συμβουλές για την εύρεση συντρόφου ζωής

Αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου για μια μελλοντική ζωή - σε αυτό το θέμα, θα πρέπει να πάρετε το χρόνο σας. Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε στο LoveScout ή σε κάποιο άλλο site για singles.

Γιατί είναι αλήθεια: Όσο περισσότερη πίεση δημιουργείτε, τόσο λιγότερο διασκεδαστική είναι η αναζήτηση συντρόφου.Αλλά αυτό θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο εξ αρχής, έτσι δεν είναι; Να διασκεδάζεις με τα ραντεβού και να γνωρίζεις ανθρώπους.

Η αναζήτηση του κατάλληλου ατόμου μπορεί να διαρκέσει ένα χρόνο, οπότε δεν πρέπει να αδημονείτε μετά από μόλις 2 εβδομάδες.

Αν το προφίλ σας προσφέρει ελκυστικές φωτογραφίες και το κείμενο του προφίλ σας προσκαλεί να επικοινωνήσετε μαζί σας, τα likes και τα μηνύματα θα ακολουθήσουν. Αλλά μετά τι γίνεται; - Προφανώς, ξεκινάει η πρώτη συνομιλία.

Πεπειθώ στη συνομιλία του LoveScout24 - να πώς

Η συνομιλία εξυπηρετεί το ερώτημα αν αξίζει τον κόπο μια συνάντηση. Πού βρίσκεται ο κίνδυνος στις πολύ μεγάλες φάσεις συνομιλίας;

Αν η φάση της συνομιλίας διαρκεί πολύ, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν ψεύτικες ελπίδες ή/και να πέσει κανείς σε ευσεβείς πόθους. Ως εκ τούτου: 2-3 ημέρες συνομιλίας ταιριάζουν καλά, αλλά μετά από αυτό θα πρέπει να ληφθεί η απόφαση εάν μια συνάντηση είναι επιθυμητή και από τις δύο πλευρές, ή όχι.

Δεν είσαι καλός στην κουβέντα;

Τότε σκεφτείτε εκ των προτέρων κάποιες ερωτήσεις ανοιχτού τύπου. Οι ερωτήσεις ανοιχτού τύπου είναι αυτές στις οποίες δεν μπορείτε να απαντήσετε με ναι ή όχι. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ποια είδη ταινιών σας αρέσουν; Σου αρέσουν τα ρομαντικά ή είσαι περισσότερο ένας άνετος, άνετος τύπος;

Και αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα;

Τότε κέρδισε λίγο χρόνο στον εαυτό σου υποσχόμενος ότι θα επανέλθουμε αργότερα. Κοιτάξτε ξανά το προφίλ του ερωτικού σας συντρόφου. Τι σας αρέσει σε αυτό, τι σας κάνει περίεργους;

Επίσης, είναι δυνατόν ...

Απλά παραδέχεστε την αδυναμία σας και την αναπληρώνετε με μια δύναμη. Σαν αυτό:

"Γεια σας κυρίες μου, πραγματικά δεν είμαι πολύ καλός στην κουβέντα, παρακαλώ συγχωρέστε με. Ας συναντηθούμε χαλαρά για καφέ αντ' αυτού. Θα έχουμε και οι δύο περισσότερα οφέλη από αυτό. 😊"

Η συμβουλή μας:

Μην βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο για να βρείτε τον/την κατάλληλο/η σύντροφο. Μια μέρα θα πρέπει να ρίξετε τη μάσκα και το αργότερο τότε η τακτική εκδικείται τον εαυτό της. Αντίθετα, δείξτε τον εαυτό σας από την αρχή, όπως είστε και επικεντρωθείτε στα δυνατά σας σημεία.

Το πρώτο ραντεβού στο LoveScout24

Με την ησυχία σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις - αυτός ο κανόνας ισχύει και για το πρώτο ραντεβού. Κοιτάξτε καλά το φλερτ του συντρόφου σας:

Το πρώτο ραντεβού με το φλερτ του συντρόφου σας.

 • Έχετε παρόμοιους στόχους όσον αφορά το μέλλον σας;
 • Μοιράζεστε περίπου την ίδια αίσθηση του χιούμορ;
 • Βρίσκετε το συνομιλητή σας ελκυστικό;
 • Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, έχετε την εντύπωση ότι είναι επίσης συμπαθής απέναντί σας;

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πουν σε έναν φλερτάροντα σύντροφο ότι, δυστυχώς, δεν μπόρεσες να του προκαλέσεις συμπάθεια.

Αν βρήκατε τον συνομιλητή σας συμπαθητικό, αφήστε το πρώτο ραντεβού ήρεμα ωστόσο λίγο πιο σύντομο. Το πολύ 2 ώρες είναι απολύτως επαρκείς.


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις
6,8

 • Σαφής πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση
 • Οι φωτογραφίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα
 • Μεγάλο εύρος επιλογών για το σχεδιασμό του προφίλ
 • Επαληθευμένες φωτογραφίες προφίλ
 • Δίκαιες τιμές
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία

FAQ - LoveScout24

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
8
Average: 7.7 (3 votes)

Σχόλια

12/10/2020 - 12:29
Τι να πείτε

Mega!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/14/2020 - 16:50
EyWat

Γεια σας, ομάδα libes, πείτε πιο ειλικρινά. Με το χέρι στην καρδιά. πληρώνεστε για τις θετικές κριτικές; Ακούγεται fsat έτσι, γιατί δεν μπορώ να συμπαθήσω lovescout καθόλου.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/15/2020 - 16:13
Fridner

Το ξέρω ήδη από την εποχή του Frienscout. Αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι επαφές επίσης δύσκολα γίνονται. Για κάθε ανοησία θα πρέπει να πληρώνεις, και μάλιστα αν πρόκειται μόνο για ένα "γεια". Απολύτως ανιστόρητο, δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το site. Δυστυχώς είχα ξεχάσει τι είδους παγίδα είναι αυτή, αλλιώς δεν θα είχα εγγραφεί εξαρχής. Εδώ μόνο χρήματα βγαίνουν με τις λαχτάρες των μοναχικών ανθρώπων. Αδιανόητη και καθαρή κοροϊδία ή σπατάλη χρημάτων. Μάλλον χρησιμοποιεί Parship ή κάτι τέτοιο.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/16/2020 - 17:35
Hansi

Αρκετά ωραία.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
12/18/2020 - 15:01
RoboSEL

Δεν καταλαβαίνω τις αρνητικές κριτικές σας εδώ. Εγώ ο ίδιος δεν είμαι το όνειρο ενός ανθρώπου, μάλλον ne αξιολύπητη τάρτα με ner βαθμολογία 3/10. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι σε πύλες όπως το C-Date ή Lovescout βράχια rumtreibeln γύρω από ένα Schnitte να παίξει Jing Jang Jong. Hehehe

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/04/2021 - 14:11
MarkyMark

Καλή ιστοσελίδα γνωριμιών. Ordentlich τι los...früher Sagte ένα ακόμη F***scout να Friendscout24. Δεν μπορώ να παραπονεθώ, τότε τα κορίτσια εδώ είναι πολύ flirty. Κάτι συμβαίνει...οπότε δεν θέλουν όλες σχέση, κάποιες θέλουν απλά να το πάρουν χαλαρά. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να μιλάτε στις κυρίες. Από την εμπειρία μου τέτοιες ιστοσελίδες με πολλούς singles λειτουργούν καλύτερα από τις πύλες του σεξ.

.
User rating
8
Average: 8 (1 vote)
03/10/2021 - 17:38
mikemic

lovescout έχω χρησιμοποιήσει πριν από τόσα χρόνια που ακόμα λεγόταν friendscout και ήταν ακόμα κάπως σε τάξη. τουλάχιστον τι γινόταν και μπορούσες πραγματικά να γνωρίσεις singles. αλλά είναι κατά τη γνώμη μου απλά σταμάτησαν και δεν έχουν αναπτυχθεί καθόλου. τότε ήρθε το tinder και co και έχει ξεμείνει από την τάξη. ίσως είναι με το ταίριασμα ακόμα αρκετά σε τάξη, αλλά έτσι πραγματικά διασκεδαστικό κάνει ότι αλλά όχι πια. Εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ κυρίως το tinder ή που και που και το cdate. το parship το είχα δοκιμάσει και μια φορά. το βρήκα πραγματικά αρκετά καλό, μόνο χασομεράει με τη γυναίκα τότε αλλά όχι για πολύ. αλλά το parship δεν μπορεί να βοηθήσει.

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
03/11/2021 - 15:09
LaraCroft

Η πύλη είναι anfürsich καλά σχεδιασμένη, σαφής και η εφαρμογή κάνει μια σταθερή εντύπωση. Φαίνεται επίσης να δίνει αρκετά μέλη στην περιοχή μου, μόνο που δεν έχω συναντήσει ακόμη κανέναν ενδιαφέροντα. Έτσι, έχω ήδη γράψει με πολλούς στο lovescout, στη συνέχεια, είχε επίσης κάποιες ημερομηνίες. Αλλά ήταν πάντα μια απογοήτευση. Οι άνθρωποι έμοιαζαν διαφορετικοί από ό,τι στις φωτογραφίες. Αντίθετα με τη δήλωση να ψάχνουν για σχέση, οι άντρες ήθελαν μόνο σεξ. Οπότε το lovescout δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό. Εξαρτάται από τους ανθρώπους, τι θα κάνουν από αυτό. Αλλά από την πλευρά μου, δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μου ταιριάζει. Μένω σε αυτό και συνεχίζω να ψάχνω.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
03/19/2021 - 17:52
Luisaa

Το Lovescout το γνωρίζω ακόμα από παλαιότερα, όταν η σελίδα ονομαζόταν friendscout. Επειδή σκέφτηκα ότι ένα τόσο γνωστό brand μόνο καλό μπορεί να είναι έχω ολοκληρώσει μια συνδρομή. Τις τελευταίες 4 εβδομάδες έχω γράψει εκεί με 2 άντρες πιο έντονα. Ήθελα να συναντήσω τον έναν τότε, αλλά ήταν πολύ μακριά για να οδηγήσω 50 χιλιόμετρα για ένα ραντεβού. Ο άλλος ήταν γοητευτικός, αλλά νομίζω μάλλον απατεώνας. Τον έχω μπλοκάρει τώρα. Ακούς συνέχεια ότι δεν πρέπει να δίνεις χρήματα σε άγνωστους άντρες πριν από μια συνάντηση. Πιστέψτε το μου έχει δηλαδή τι vorgegaukelt και ήθελε να εξαπατήσει τα χρήματα έξω. Η προσδοκία μου θα ήταν ότι το lovescout μπλοκάρει τέτοιους ανθρώπους. Γιατί αφήνουν τέτοιους απατεώνες ελεύθερους στην πλατφόρμα και στους αδαείς singles; Για μένα, το lovescout έχει επομένως μόνο μέτρια περικοπή.

.
User rating
5
Average: 5 (1 vote)
03/25/2021 - 14:35
chris

για μένα το lovescout είναι και αυτό μια rip-off εφαρμογή όπως και όλες οι άλλες εφαρμογές γνωριμιών. δεν βγαίνω από το 6μηνο συμβόλαιο μου αν και dioe πλευρά δεν θέλω πλέον να το χρησιμοποιήσω. Όλα rip off και παίρνουν τα χρήματα μικρότερους ανύπαντρους ανθρώπους.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
03/28/2021 - 19:15
Karsteeen

Έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικές εφαρμογές. VOn tinder πάνω parship μέχρι lovescout. Το Tinder ήταν πολύ επιφανειακό για μένα. Το parship ήταν πολύ ακριβό. Το Lovescout ήταν απλά τέλειο για μένα. Δεν ήταν πολύ ξεροκέφαλος. Οι άνθρωποι μάλλον χαλαροί. Αλλά όχι πολύ επιφανειακοί. Η τιμή είναι δίκαιη. Όπως ειπώθηκε έτσι και σαν parship κανείς δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με το Lovescout. Είχα επίσης ήδη δύο ραντεβού τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Αυτό λειτουργεί θαυμάσια.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)