Ένα θεμέλιο του online dating, αλλά δεν είναι καθόλου ξεπερασμένο: OKcupid - εξακολουθεί να είναι κορυφαίος παίκτης


45%

(45/100 σημεία)


Το σύγχρονο Διαδίκτυο ήταν μόλις λίγων ετών όταν το OKcupid τέθηκε σε λειτουργία το 2004. Τότε, το OKcupid χρειάστηκε να επανεφεύρει τον εαυτό του αρκετές φορές.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά μέλη στη Γερμανία
λέει το Ben

Το σύγχρονο Διαδίκτυο ήταν μόλις λίγων ετών όταν το OKcupid μπήκε στο διαδίκτυο το 2004. Τότε στην αιχμή του δόρατος, το OKcupid χρειάστηκε έκτοτε να επανεφεύρει τον εαυτό του αρκετές φορές. Παρ' όλα αυτά, τα δοκιμασμένα χαρακτηριστικά του έχουν διατηρηθεί.

 1. Πώς καταφέρνει το OKcupid να είναι ακόμα και σήμερα μια τόσο μοντέρνα εφαρμογή γνωριμιών;
 2. Πώς βρίσκετε τις επαφές σας σε αυτή την πύλη;
 3. Τι το κάνει τόσο επιτυχημένο;

Σε αυτό το σημείο, ας ρίξουμε μια ματιά στο κατά πόσο το OKcupid είναι καλύτερο ή χειρότερο από άλλες εφαρμογές swiping.Πώς βρίσκετε τις επαφές σας σε αυτή την πύλη;

Ένα βασικό πείραμα αυτοελέγχου με έκθεση εμπειρίας βοηθά στην καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας και των πλεονεκτημάτων του OKcupid.

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε εύκολα και γρήγορα αν η εφαρμογή γνωριμιών σας ταιριάζει, πώς να τη χρησιμοποιήσετε βέλτιστα και ποιες συμβουλές & κόλπα σας επιφυλάσσουμε.

Ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά στο τι αναζητούν τα μέλη στην πλατφόρμα αρχικά.OKcupid συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Πολύ δημοφιλές σεξ dating app

Σε αυτό το site ερωτικών γνωριμιών, συναντιούνται γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια αλλαγή στην αγάπη. Κάποιοι χρήστες συναντιούνται ψηφιακά μπροστά στην κάμερα, κάποιοι άλλοι στην πραγματική ζωή.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.


OKcupid Πλεονεκτήματα

 • Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε και να ταιριάξετε με μια δωρεάν συνδρομή

 • Η πλατφόρμα είναι διεθνής και σας επιτρέπει να δραστηριοποιηθείτε παγκοσμίως.

 • Το OKcupid είναι πραγματικά για όλους με τις πολλές μορφές φύλου και τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς του

 • Η πλατφόρμα είναι απλά σχεδιασμένη και εύκολη στην πλοήγηση

 • Μια φωτογραφία είναι υποχρεωτική για κάθε προφίλ


OKcupid Μειονεκτήματα

 • Για τη χρήση της εφαρμογής και της πλατφόρμας θα πρέπει να γνωρίζετε Αγγλικά

 • Οι χρόνοι φόρτωσης των εικόνων προφίλ είναι μερικές φορές αργοί

 • Die Ladezeiten der Profilbilder sind bisweilen langsam


Σεξ ή αγάπη; Μια ανάλυση μικρών μελών

Το OKcupid βασίζεται στην αρχή του matching by interests. Συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο και σας προσφέρονται άλλα μέλη με αντίστοιχες απαντήσεις.

Συχνά αυτά είναι πιο φιλελεύθερα προσανατολισμένα. Για παράδειγμα, μια λέξη που εμφανίζεται συχνά είναι η πολυαμύθεια. Σε αυτό το είδος σχέσης, η υπόθεση είναι ότι μπορείτε να ερωτευτείτε με πολλούς συντρόφους και πρέπει να το κάνετε πράξη. Δεν πρόκειται λοιπόν για σεξ με διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά για αληθινές, βαθιές σχέσεις με άλλους ανθρώπους.

Εκτός από τέτοια προφίλ μπορείτε επίσης να βρείτε εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές. Ο ένας ή ο άλλος μπορεί να είναι έτοιμος για ένα One Night Stand . Άλλοι ενδιαφέρονται για μια χαλαρή φιλία που μπορεί να καταλήγει στο κρεβάτι από καιρό σε καιρό.

Αλλά κάποιοι ξεκινούν και την αναζήτηση της μεγάλης δια βίου αγάπης. Επιπλέον, το OKcupid είναι ιδανικό για τα ταξίδια - στο δρόμο, θα κοινωνικοποιηθείτε γρήγορα και θα γνωρίσετε καλύτερα ένα ξένο μέρος από την εσωτερική οπτική γωνία.

Με λίγα λόγια: Το OKcupid είναι κατά βάση πολύ διαφορετικό, αν και υπάρχει ωστόσο μια τάση προς φιλελεύθερες, ανοιχτές προσεγγίσεις.

Το συμπέρασμα για εσάς

Το

OKcupid> είναι σίγουρα περισσότερο για ανθρώπους με μεγάλη διαφάνεια που μπορούν να φανταστούν και μια σύντομη σχέση. Αν, από την άλλη, είστε μονογαμικός και ψάχνετε σύντροφο για μια ζωή, έχετε περισσότερες πιθανότητες σε άλλες πλατφόρμες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να σας προτείνουμε τους νικητές των δοκιμών μας στον τομέα της αγάπης.

Εφοδιασμένο με λίγη περισσότερη ευελιξία, ωστόσο, το OKcupid σας ανοίγει μια μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων. Εδώ μπορείτε να γνωρίσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να ζήσετε τις πολυαμοριστικές σας τάσεις. Επίσης, δοκιμάστε το OKcupid αν δυσκολεύεστε να ενταχθείτε στο κλασικό ετεροκανονικό μοτίβο του άνδρα και της γυναίκας.

Μπορώ να βρω καυτά ερωτικά ραντεβού στο OKcupid;

Ναι. Είναι απολύτως δυνατό να βρείτε σέξι ραντεβού στο OKcupid. Πολλοί άνθρωποι που είναι εγγεγραμμένοι εδώ προσποιούνται ότι είναι "ανοιχτοί στο σεξ" και ανυπομονούν να γνωρίσουν εξίσου ανοιχτούς ανθρώπους. Μέσω του συστήματος αντιστοίχισης φτάνετε ακριβώς στο σωστό άτομο. Κατά κανόνα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να γνωριστείτε μεταξύ σας. Ίσως μάλιστα να προκύψει το ίδιο βράδυ με λίγο ρομαντισμό.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Και η Ευρώπη; Πόσα μέλη υπάρχουν στις γερμανόφωνες χώρες;

Επίσης στην Κεντρική Ευρώπη - συγκεκριμένα στην Ελβετία, τη Γερμανία και την Αυστρία- το OKcupid γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Ειδικά οι μητροπόλεις Ζυρίχη, Βερολίνο και Βιέννη έχουν πολλά μέλη. Εδώ σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα της ανάλυσής μας σχετικά με τον αριθμό των χρηστών.

Ζυρίχη

Στη Ζυρίχη αναζητήσαμε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες ηλικίας 20 έως 50 ετών. Μέσα σε μια εβδομάδα, βρήκαμε περίπου 90 μέλη.

Βερολίνο

Στο Βερολίνο, η αναζήτηση ήταν ελαφρώς πιο επιτυχημένη χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραμέτρους. Η πόλη είναι επίσης τελικά μεγαλύτερη και πιο διεθνής. Συνολικά, ανακαλύψαμε 400 μέλη.

Βιέννη

Η Βιέννη κέρδισε εκπληκτικά τα πάντα. Στην αυστριακή πρωτεύουσα, αναγκαστήκαμε να περιορίσουμε την αναζήτησή μας σε μία μόνο ημέρα λόγω του μεγάλου αριθμού μελών και καταφέραμε να σημειώσουμε περισσότερους από 1.000 χρήστες.Μπορώ να βρω δωρεάν αγώνες στο OKcupid;

Στην προεπιλεγμένη έκδοση, το OKcupid είναι εντελώς δωρεάν.

Χωρίς επιπλέον χρέωση, μπορείτε να κάνετε like και να γράφετε στα μέλη μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο ημέρας, να διαβάζετε μηνύματα και να στέλνετε απεριόριστα μηνύματα σε περίπτωση ταιριάσματος. Περισσότερες δυνατότητες θα ξεκλειδώσετε στις δύο παραλλαγές της Premium Membership.

Τι κοστίζει και τι περιλαμβάνεται στην τιμή;

Σημείωση: Όλες οι τιμές αναφέρονται σε δολάρια ΗΠΑ από το OKcupid

OKcupid A-List Basic

 • Μπορείτε να δείτε σε ποιον αρέσετε
 • Υπάρχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος όπως το σχήμα και η ελκυστικότητα
 • Δεν υπάρχουν όρια στο like
 • Μπορείτε να καταλάβετε πότε ο παραλήπτης ενός μηνύματος το έχει διαβάσει
 • Όλες οι διαφημίσεις εγκαταλείπονται

Το κόστος

 • Για έξι μήνες: $7.99 USD το μήνα
 • Για τρεις μήνες: USD το μήνα
 • USD το μήνα

 

OKcupid A-List Premium

 • Δυνατότητα ενίσχυσης: κατά τις ώρες αιχμής, το προφίλ σας θα προβάλλεται καλύτερα
 • Μπορείτε να δείτε όλες τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο του άλλου (ακόμα και αν δεν απαντήσατε στην ερώτηση)
 • Πολλά περισσότερα ελκυστικά ταίρια

Το κόστος

 • Για έξι μήνες: $19.99 USD το μήνα
 • Για τρεις μήνες: $24.99 USD το μήνα
 • USD το μήνα

 

Τι είναι το OKcupid Boost;

Ο αλγόριθμος του OKcupid δίνει προτεραιότητα στα προφίλ υψηλής κατηγορίας. Το boost που εισάγεται σε αυτό θα σας προσγειώσει σε καλύτερες θέσεις κατάταξης και θα σας βλέπουν πιο συχνά. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να κλείσετε τη λειτουργία ανεξάρτητα από τη συνδρομή σας, π.χ. σε πακέτα των δέκα.

Το κόστος

 • Δέκα ενισχύσεις: USD ανά ώθηση
 • Πέντε boosts: USD ανά boost
 • Ένα boost: 2.99 USD ανά boost

Με την ευκαιρία, μπορείτε επίσης να πληρώσετε στο OKcupid μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Ας ξεκινήσουμε: Πώς να ξεκινήσετε με το OKcupid

Εγγραφή:

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σχετικά γρήγορα. Κατεβάστε την εφαρμογή, κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή και εισάγετε το mail και τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, ανεβάστε μια κατάλληλη φωτογραφία - χωρίς φωτογραφία οι άλλοι χρήστες δεν μπορούν να δουν το προφίλ σας.

Ακολουθούν συνολικά 15 ερωτήσεις που βοηθούν στην ταξινόμηση του χαρακτήρα σας. Γενικά, μπορείτε επίσης να παραλείψετε τις ανεπιθύμητες ερωτήσεις. Ωστόσο, όσο περισσότερες απαντήσετε, τόσο πιο ακριβείς θα είναι οι αντιστοιχίσεις αργότερα.

Ακόμη και ως ζευγάρι μπορείτε να είστε έξω και να κυκλοφορείτε στο OKcupid

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε προφίλ μεταξύ σας στο OKcupid. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό αν είστε πολυγαμικός swinger ή πολυγαμικό ζευγάρι. Από την άλλη πλευρά, δεν προσφέρεται ένα πλήρες προφίλ ζευγαριού. Η διαδικασία σύνδεσης είναι απλή:

Κατ' αρχάς, κάντε κλικ στο "Add: Τύπος σχέσης" στο προφίλ σας. Θα τη βρείτε στην επάνω δεξιά γωνία. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, "Βλέπω κάποιον" ή"Παντρεμένος". Μετά από αυτό, έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε έναν άλλο λογαριασμό - μέσω της "Σύνδεσης λογαριασμών". Τώρα εισάγετε το όνομα χρήστη του συντρόφου σας και συνδεθείτε.

Κοινωνικά μέσα - Συνδέστε το Instagram και το Facebook με το OKcupid

Στο OKcupid, υπάρχει η επιλογή να συνδέσετε το προφίλ σας με το Facebook. Αυτό μπορεί να γίνει κατά την πρώτη εγγραφή σας, δίνοντάς σας πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο OKcupid με τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Facebook. Ενώ οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν να το παρακολουθήσουν, οι φωτογραφίες από το Instagram θα εμφανίζονται αν τους δώσετε επίσημη άδεια.

Το κείμενο του προφίλ είναι η επαγγελματική σας κάρτα

Μόνο η φωτογραφία και οι απαντήσεις δεν αρκούν για να βγείτε με επιτυχία ραντεβού στο OKcupid. Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πιστεύετε με τις εφαρμογές swiping, οι περισσότεροι χρήστες διαβάζουν το κείμενο του προφίλ.

Επομένως, παρουσιάστε τον εαυτό σας με ελκυστικό τρόπο και πείτε λίγα λόγια για την προσωπικότητά σας, τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά σας.

Και τι πρέπει να υπάρχει εδώ τώρα;

Σταθείτε με ηρεμία στα κείμενα των άλλων προφίλ, να είστε αλλά και δημιουργικοί. Μπορείτε να καθοδηγηθείτε, μεταξύ άλλων, από τις ερωτήσεις που σας κάνει το OKcupid.

Η φωτογραφία είναι επίσης σημαντική

Η φωτογραφία είναι η πρώτη εντύπωση. Για το OKcupid, είναι χαρακτηριστικό να παρουσιάζεστε φυσικά και χαλαρά. Έτσι, δεν χρειάζεται να νοστιμίσετε τον εαυτό σας με φίλτρα, όπως κάνετε στο Instagram.

Εφαρμογή ή ιστοσελίδα - Πού βγαίνει καλύτερα;

Αν και η ιστοσελίδα άνοιξε ήδη το 2004, δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με το σχεδιασμό των σύγχρονων εφαρμογών. Τόσο η εφαρμογή όσο και η αρχική σελίδα είναι πουριστικές, απλές και φιλικές προς τον χρήστη: Η χρηστικότητα είναι κορυφαία!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή δωρεάν;

Είτε χρησιμοποιείτε iOS είτε Android, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω των αντίστοιχων Play και App Stores. Μόλις τη κατεβάσετε, μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς επιπλέον χρέωση.

Είναι χρήσιμη η χρήση της εφαρμογής και αν ναι, γιατί;

Ναι. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη ως εργαλείο για κινητά. Μπορείτε να liken και να γράφετε στα μέλη από οποιαδήποτε πιθανή τοποθεσία δωρεάν. Συνολικά, οι δυνατότητες της εφαρμογής για κινητά είναι οι ίδιες με αυτές του ιστότοπου.

.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι οι εικόνες προφίλ μερικές φορές φορτώνουν λίγο πιο αργά.

Είμαι πολυάσχολος; Τι είναι η πολυγαμία;

Πολλοί χρήστες του OKcupid στις μεγάλες πόλεις αρέσκονται να αναφέρονται στον εαυτό τους ως "πολυ". Αυτό που εννοείται δεν είναι η κανονική πολυγαμική αλλαγή συντρόφων. Πιο σημαντικά είναι τα αμοιβαία συναισθήματα που έχουν απήχηση. Οι πολυγαμικοί άνθρωποι έχουν πολλαπλούς συντρόφους σε σεξουαλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του OKcupid, ο αριθμός αυτών των ανθρώπων αυξάνεται σταθερά.

Τι σημαίνει αυτό συγκεκριμένα;

Ας πάρουμε ένα πολύ απλό παράδειγμα: μια ετεροκανονική σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Και οι δύο σύντροφοι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και ζουν σε ένα κοινόχρηστο διαμέρισμα. Με την πάροδο του χρόνου, ο ένας απομακρύνεται κάπως. Ο ένας σύντροφος μπορεί να επιδιώκει την επαγγελματική του ανέλιξη και επομένως να έχει λιγότερο χρόνο για τον άλλον. Αυτή τη στιγμή, έρχονται στο μυαλό σας σκέψεις για μια παράλληλη σχέση. Αυτό επιτρέπει σε κάποιον να εστιάσει πιο ιδιωτικά στους δικούς του στόχους και ανάγκες. Ο ένας σύντροφος είναι πιο αφοσιωμένος στην καριέρα του, ενώ ο άλλος μπορεί να στηριχθεί σε ένα τρίτο πρόσωπο. Σε μια μονογαμική σχέση, οι αντίθετες επιθυμίες δεν μπορούν να γίνουν πράξη χωρίς ένταση. Τα μειονεκτήματα είναι προφανή:

 • Ο ένας σύντροφος πρέπει να ικανοποιεί όλες τις συναισθηματικές και σωματικές ανάγκες σε μια σχέση. Αν δεν το κάνει αυτό, το ένα μέρος μένει ανικανοποίητο.
 • Επειδή οι στενές σχέσεις είναι ταμπού, τα διεμφυλικά άτομα συχνά υπολείπονται στις μονογαμικές σχέσεις.
 • Είναι δύσκολο να αποσυρθούν από τις υποχρεώσεις της σχέσης και να επικεντρωθούν στους δικούς τους στόχους.

Είναι η πολυγαμία καλύτερη από;

Στις πολυγαμικές σχέσεις, η αγάπη ορίζεται ως μη αποκλειστική. Τυπικές δηλώσεις που μπορείτε να διαβάσετε από πολυανθρώπους στο OKcupid περιλαμβάνουν:

 • Ότι θέλουν μια όσο το δυνατόν πιο μακροχρόνια σχέση
 • Ότι θέλουν ο σύντροφός τους να είναι ελεύθερος και ευτυχισμένος
 • Ότι δεν είναι πρόβλημα να αγαπάς πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα
 • Ότι οι στενές σχέσεις με άλλους ανθρώπους επιτρέπονται και πρέπει να αντιμετωπίζονται ανοιχτά (χωρίς μυστικότητα)
 • Ότι μια σχέση γίνεται ευτυχισμένη μόνο με τις καθημερινές επιλογές να αγαπάει ο ένας τον άλλον και όχι με το να εξαναγκάζεται κανείς σε μονογαμία

Παρά ταύτα, πρέπει να είστε σε θέση να αναστοχαστείτε ειλικρινά τον εαυτό σας και τη σχέση σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα δικά σας συναισθήματα για το σημαντικό σας άλλο πρόσωπο. Πώς αντιδράτε την πρώτη φορά που πραγματικά συμβαίνει και ο σύντροφός σας γνωρίζει κάποιον άλλον; Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που ζουν πολυγαμική ζωή αλλά σπάνια χρησιμοποιούν τις επιλογές τους.

Πριν μπείτε σε μια τέτοια σχέση από τώρα, απλά ψάξτε στο Google περισσότερα για τον όρο. Για ακόμα βαθύτερη κατανόηση της θεωρίας της πολυγαμίας, σας προτείνουμε το θρυλικό θεμελιώδες βιβλίο The Ethical Slut των Dossie Easton και Janet W. Hardy.

Κατώτατη γραμμή: Η ετυμηγορία μας

Χρησιμοποιώντας το OKcupid, κάνετε δωρεάν επαφές με άτομα που ταιριάζουν με τον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντά σας. Στην πορεία, μπορείτε ακόμη και να συνομιλείτε και να διαβάζετε μηνύματα απεριόριστα με έναν δωρεάν λογαριασμό. Μόνο λίγες άλλες πλατφόρμες ανταγωνίζονται με επιτυχία αυτό.

Το σύστημα ταιριάσματος έχει εξελιχθεί σε περισσότερα από 15 χρόνια σε ένα λειτουργικό εργαλείο για γνωριμίες. Αξιοσημείωτες είναι οι στοχευμένες επιλογές φιλτραρίσματος και ο εύχρηστος σχεδιασμός της εφαρμογής.

Τι κάνει το OKcupid τόσο ξεχωριστό;

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του OKcupid έγκεινται στην ευελιξία και τη διεθνή του εστίαση. Όπως το Parship και το Zoosk, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε από το Βερολίνο στο Λονδίνο και από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη.

Όσοι είναι αμφιφυλόφιλοι και συνεπώς αναζητούνδιαφορετικά φύλα δεν θα έχουν επίσης κανένα πρόβλημα με το OKcupid. Στις ρυθμίσεις αναζήτησης, μπορείτε να ανοίγετε ταυτόχρονα σε μορφές πολλαπλών φύλων.

Αν είστε αμφιφυλόφιλοι, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα ούτε με το OKcupid.

Ακόμη και αν ο αριθμός των μελών στη Γερμανία είναι ακόμη σχετικά χαμηλός, μπορεί επομένως να αξίζει τον κόπο να εγγραφείτε στο OKcupid. Μπορείς να κάνεις παγκόσμιες γνωριμίες και να γνωρίσεις καυτά ραντεβού στον επόμενο προορισμό των διακοπών σου.

Πώς λειτουργεί το ταίριασμα στο OKcupid

Το σύστημα αντιστοίχισης άλλων πυλών γνωριμιών συνήθως διατηρείται συγκριτικά απλό. Ωστόσο, λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας το OKcupid έχει αναπτύξει μια πολύ πιο σύνθετη διαδικασία, η οποία διαφοροποιεί τον πάροχο από τον ανταγωνισμό. Με το OKcupid, μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τι είναι συγκεκριμένα σημαντικό για εσάς.

Ο τρόπος λειτουργίας έχει ως εξής: Αρχικά, απαντάτε σε μερικές αρχικές ερωτήσεις και στη συνέχεια μπορείτε να δώσετε περισσότερες απαντήσεις σε πάνω από 4.000 επιμέρους στοιχεία για θέματα όπως ο τρόπος ζωής, η σεξουαλικότητα, η πολιτική και η ηθική. Με αυτόν τον τρόπο, προσδιορίζετε επίσης τι θέλετε να ακούσετε από έναν πιθανό σύντροφο.

Το πλεονέκτημα είναι ότι οι ερωτήσεις μπορούν να σταθμιστούν - πόσο σημαντικό είναι για εσάς ότι ο σύντροφός σας είναι d'accord σε ένα συγκεκριμένο θέμα;

Μπορείτε, για παράδειγμα, να αποκλείσετε να βγείτε με ένα άτομο που, σε αντίθεση με εσάς, απαντά αρνητικά στην ερώτηση για μια φιλελεύθερη βασική στάση απέναντι στο σεξ και τον έρωτα.

Τι αλλάζει αυτό στο αποτέλεσμα της αντιστοίχισης;

Αυτό που ξεχωρίζει ως η πιο σημαντική διαφορά στα αποτελέσματα ταιριάσματος στο OKcupid είναι τα ποσοστά. Αυτά υποδεικνύουν από 0 έως 100 τοις εκατό το πόσο παρόμοιοι είστε στις απαντήσεις των ερωτήσεων. Έτσι, γνωρίζετε ήδη εκ των προτέρων αν ένα ραντεβού αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Η συμβουλή μας: Χρησιμοποιήστε εκτενώς το ερωτηματολόγιο για να αυξήσετε την πιθανότητα να ταιριάξετε πραγματικά με την καρδιά σας.

Τα παραδείγματα ακριβέστερου ταιριάσματος είναι πολλά. Για παράδειγμα, με το σύστημα του OKcupid, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε άτομα που θέλουν να ζουν μονογαμικά, τους αρέσουν οι ONS, θέλουν παιδιά, αγαπούν το BDSM ή έχουν φιλελεύθερη στάση απέναντι στα ναρκωτικά.

Απαντώντας και σταθμίζοντας, μπορείτε να είστε σχεδόν σίγουροι ότι θα πλεύσετε σε ένα μήκος κύματος με τον πιθανό σύντροφό σας. Θα είναι πιο πιθανό να καταλήξετε πραγματικά μαζί.

Τι γίνεται με τις απομιμήσεις και τις απάτες;

Η επίσημη γραμμή του OKcupid είναι αυστηρή και ασυμβίβαστη: Τα ψεύτικα προφίλ και οι απάτες δεν είναι ανεκτά. Οι φωτογραφίες και οι λογαριασμοί υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους, με τα μέλη να βοηθούν επίσης ενεργά. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας δεν συναντήσαμε καμία εμφανή απομίμηση.

Και αν παρ' όλα αυτά; Μπορώ να αναφέρω προφίλ;

Υπάρχουν τρεις κουκκίδες στο πλάι κάθε προφίλ που σας δίνουν μια σειρά επιλογών. Κάντε κλικ σε αυτές και θα σας παρουσιαστεί μια επιλογή ρυθμίσεων του μενού. Εδώ μπορείτε να υπογράψετε ή να μπλοκάρετε τον λογαριασμό για τον οποίο ρωτάτε. Το ίδιο μενού είναι στη διάθεσή σας και στο παράθυρο συνομιλίας. Μόλις μπλοκαριστεί, το άτομο δεν θα έχει πρόσβαση στο προφίλ σας.

Μπορούν οι χρήστες να επαληθεύονται;

Η επαλήθευση δεν είναι δυνατή στο OKcupid. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μοιραστείτε έναν αριθμό τηλεφώνου ή να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Αυτό καθιστά καταρχήν ευκολότερη τη δημιουργία ψεύτικων προφίλ. Ωστόσο, το OKcupid βρίσκει και άλλους τρόπους, όπως η υποστήριξη από μια εγκάρδια και αυθεντική κοινότητα, για να ξεχωρίσει τα μαύρα πρόβατα.

Το συμπέρασμά μας

Φυσικά, όπως και με κάθε πλατφόρμα γνωριμιών σχετικά με την προσοχή συνιστάται προσοχή. Παρ' όλα αυτά, ο πάροχος αντιμετωπίζει τις πιθανές απομιμήσεις και απάτες με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αποκλείει τις δόλιες διαδικασίες σε μεγάλο βαθμό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ενεργήσετε ακόμη πιο ασφαλώς στο OKcupid:

 • Να είστε προσεκτικοί με τις προσωπικές σας πληροφορίες και να μην τις μοιράζεστε ελαφρά τη καρδία με τρίτους
 • Δεν στέλνετε ποτέ χρήματα σε τρίτους
 • Αν ένα προφίλ σας φαίνεται ύποπτο ή σας προσφέρονται ύποπτες προσφορές - μπλοκάρετε και αναφέρετε το αμέσως

Η κατάταξη σε σύγκριση


OKcupid δοκιμαστεί από εμάς: Εμπειρίες και συμβουλές από την πράξη

Βρείτε τον πιθανό συνεργάτη σας με δύο τρόπους:

 1. Χρησιμοποιώντας την αναζήτηση μελών και
 2. με το ταίριασμα.

Πώς να κάνετε αναζήτηση μελών με ρυθμίσεις φίλτρου

Όπως και στο ερωτηματολόγιο, μπορείτε να καθορίσετε τις επιθυμίες σας στο φίλτρο . Έτσι, η επιλογή των προφίλ μπορεί να περιοριστεί ως προς το μέγεθος του σώματος, την καταγωγή, τη θρησκεία, την κατανάλωση διεγερτικών ουσιών, την επιθυμία για σχέση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό κ.λπ.

Έχετε ακόμη τη δυνατότητα να διαλέξετε μέλη με συγκεκριμένες απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις. Για παράδειγμα, βρείτε ένα άτομο που απάντησε ναι στην ερώτηση αν του αρέσει να χορεύει.

Και κάπως έτσι γίνεται το Double Take

Αντί να σας δείχνει πολλαπλά προφίλ, η λειτουργία Double Take σας δείχνει μόνο ένα κάθε φορά και μάλιστα σε κοντινό πλάνο. Με αυτόν τον τρόπο αποκομίζεις μια καλύτερη και βαθύτερη εντύπωση για το άτομο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του διαδικτύου.

Η λειτουργία Double Take σας δείχνει μόνο ένα προφίλ κάθε φορά.

Πώς λειτουργούν οι ρυθμίσεις αναζήτησης στο Double Take;

Στην εμπειρία μας, οι κύριες ρυθμίσεις αναζήτησης λειτουργούν καλά με το Double Take, αλλά τα φίλτρα λεπτομερειών όχι.

Η λειτουργία Ανακάλυψη

Η λειτουργία Discover δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το "ανακαλύπτω". Έτσι, θα περιηγηθείτε σε μια πολύ εκτεταμένη επιλογή προφίλ, ταξινομημένα με βάση τις κορυφαίες αντιστοιχίες και τα κοινά ενδιαφέροντα.

Έτσι κάνετε chat στο OKcupid

Η εμπειρία μας λέει ότι:

Οι περισσότεροι από τους χρήστες του OKcupido είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιούν τον τρόπο με τον οποίο κάνουν τις επαφές τους: Τα μέλη στο OKcupid είναι πολύ πρόθυμα να μιλήσουν και χαίρονται να μπουν σε μια μη δεσμευτική συνομιλία. Ένας από τους λόγους για αυτό μπορεί να είναι ότι η συνομιλία είναι πολύ καλά ενσωματωμένη στην πύλη. Μόλις σας αρέσει ένας χρήστης, ανοίγει ένα παράθυρο στην εφαρμογή όπου μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο στην αντίστοιχη περιγραφή ή τις φωτογραφίες. Αν σας κάνει κι εσάς like, έχετε τη δυνατότητα να γράφετε μεταξύ σας χωρίς κανένα περιορισμό.

Πώς είναι αυτό χρήσιμο;

Το καλό είναι ότι μπορείτε επίσης να γράψετε ένα μήνυμα πριν από ένα ταίριασμα και να τοποθετηθείτε σε μια θετική εικόνα.Με δεδομένο ότι υπάρχει περιορισμός μόνο σε ένα μήνυμα, απάτες και πιεστικές συμπεριφορές αποκλείονται.

Επιτυχία στα ραντεβού στο OKcupid - Πώς να τα καταφέρεις!

Πρώτα απ' όλα, το προφίλ σας είναι το κεντρικό κομμάτι. Εδώ παρουσιάζετε τον εαυτό σας και την προσωπικότητά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από το blog του OKcupid μπορούν να εξαχθούν μερικές συμβουλές:

 • Το OKcupid συνιστά να ανεβάζετε περισσότερες φωτογραφίες για να μπορέσετε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη εντύπωση για εσάς.
 • Με την επικεφαλίδα των εικόνων, μπορείτε να κάνετε πιο συγκεκριμένα τα ενδιαφέροντά σας και να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Δημιουργείτε επίσης μια βάση για συναρπαστικές συζητήσεις.
 • Για τα τρία τέταρτα του συνόλου των χρηστών στο OKcupid, τα ορθογραφικά λάθη αποτελούν απόλυτο turn-off. Γι' αυτό μην δημοσιεύετε κείμενο χωρίς να το έχετε διπλοτσεκάρει.
 • Αν ενημερώνετε το προφίλ σας τακτικά, η κατάταξή σας θα αυξηθεί από τον αλγόριθμο του OKcupid.
 • Αν ασχολείστε με φιλανθρωπίες και θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας ακτιβιστή - μιλήστε γι' αυτό. Οι περισσότεροι χρήστες εντυπωσιάζονται από αυτό και είναι πιο πρόθυμοι να γνωρίσουν πραγματικούς ανθρώπους που ασχολούνται με την κοινότητα ή για τη φύση.
 • Η σύνδεση με το Instagram αυξάνει σημαντικά το ενδιαφέρον. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, τέτοια προφίλ λαμβάνουν διπλάσια μηνύματα. Ο λογαριασμός στο Insta λειτουργεί ως icebreaker, ας πούμε.
 • Fandom ή βαθιά ψυχολογία; Το OKcupid λέει ότι οι εικόνες που τραβήχτηκαν αργά το απόγευμα είναι σημαντικά πιο ελκυστικές για τους χρήστες.

Χρησιμοποιήστε όλες τις επιλογές που σας δίνει το OKcupid

Το OKcupid είναι πραγματικά ξεχωριστό μεταξύ των πλατφορμών γνωριμιών λόγω της έντονης εστίασής του στην ανοχή και τις εξειδικευμένες θέσεις. Ανοίξτε το θέμα της διαφορετικότητας και βρείτε φιλελεύθερους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και διατυπώστε με σαφήνεια ποιοι είστε και τι σας αρέσει. Η απάντηση στη λίστα των ερωτήσεων μπορεί να το κάνει ακόμα πιο εύκολο.

Ξέρετε στην πραγματικότητα τι είναι τα συναναστροφές, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ραντεβού; Θα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε αυτούς τους όρους πριν συμπληρώσετε το προφίλ σας. Μπορείτε να βρείτε μια εξήγηση εδώ:

 • Hookups: μη δεσμευτικό σεξ χωρίς μεγάλο χρονικό διάστημα γνωριμίας
 • Ραντεβού μικρής διάρκειας: γρήγορο σεξ που ακολουθείται από κάποιες βαθιές συζητήσεις
 • Μακροχρόνια ραντεβού: Ξεκινάει με πολλές συζητήσεις

Βρες αυθόρμητα ραντεβού για σεξ στο OKcupid

Όταν ψάχνετε για ένα σύνδεσμο μιας βραδιάς στο OKcupid, προσαρμόζετε συγκεκριμένα τις ρυθμίσεις σας ώστε να ταιριάζουν. Οπότε ρυθμίστε τις προτιμήσεις αναζήτησης ώστε να είστε ανοιχτοί σε συνδέσεις και ραντεβού μικρής διάρκειας. Μπορείτε να το καθορίσετε αυτό στο προφίλ σας και να επιλέξετε στα φίλτρα να εμφανίζονται μόνο άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο "Το ιδανικό μου άτομο", στη συνέχεια στο "Συνδέσεις" και κάντε κλικ στο "Συνδέσεις"."

Πώς να βρείτε τη γρήγορη γνωριμία

Ψάξτε για έναν πιθανό σύντροφο που ταιριάζει με εσάς σε υψηλό ποσοστό. Στη συνέχεια, ξεφυλλίστε τη λίστα με τις ερωτήσεις τους και δώστε προσοχή στα εξής:

 • Πέστε ότι έχετε αρχίσει να βλέπεστε με κάποιον που σας αρέσει πολύ. Σε ό,τι σας αφορά, πόσος καιρός θα χρειαστεί μέχρι να κάνετε σεξ; Όποιος απαντήσει εδώ "1-2 ραντεβού" είναι σχετικά ανοιχτός σε ένα γρήγορο νούμερο.
 • Θα μπορούσατε να βγαίνετε με κάποιον χωρίς μακροπρόθεσμους στόχους; Αν το άτομο απαντήσει ναι, ένα one night stand σε απολύτως πιθανό.
 • Πόσο καιρό περίπου θέλετε να διαρκέσει η επόμενη σχέση σας; Αυτό θα πρέπει να λέει "Μία νύχτα" στην καλύτερη περίπτωση.

Σημαντικό: Δεν μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις του άλλου ατόμου αν εσείς οι ίδιοι δεν έχετε μοιραστεί καμία απάντηση στο αντίστοιχο στοιχείο.Αυτό είναι δυνατό μόνο στη συνδρομή A-List Premium, δηλαδή στην πραγματική επαγγελματική παραλλαγή του OKcupid.

Αφού έχετε βρει ένα κατάλληλο προφίλ, του έχει κάνει αρέσκεια. Τώρα έχετε την ευκαιρία να γράψετε μια μικρή εισαγωγή - και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Τα ίδια τα Likes δεν είναι ορατά στα δωρεάν μέλη. Οι εισαγωγές, από την άλλη πλευρά, εμφανίζονται αμέσως. Έτσι, τραβάτε την προσοχή στον εαυτό σας και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ραντεβού. Το καλύτερο είναι να περιγράψετε τον εαυτό σας εν συντομία, να δώσετε κάποια κομπλιμέντα για τις φωτογραφίες σας, να εξηγήσετε πώς πέσατε πάνω στον λογαριασμό και να αναφέρετε ένα κοινό χαρακτηριστικό ως άνοιγμα της συζήτησης. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Μου αρέσουν κι εμένα οι ταινίες της Marvel.

Καλά διατυπωμένο, είναι βέβαιο ότι θα λάβετε σύντομα ένα θετικό μήνυμα. Όσοι απαντούν συνήθως αισθάνονται μια γενική βασική συμπάθεια. Τώρα δεν πρέπει να πέσετε με την πόρτα στο σπίτι, αλλά να κάνετε ήδη καρφιά με κεφάλια. Προτείνετε μια αυθόρμητη συνάντηση: Εξάλλου, η πραγματική ζωή είναι καλύτερη από τη μακρά διαδικτυακή επικοινωνία.

Μια συμβουλή: Προγραμματίστε το ραντεβού σας για την επόμενη μέρα. Τα one night stands απαιτούν λίγη προετοιμασία, άλλωστε - κανείς δεν θέλει να βρεθεί απροετοίμαστος σε ένα ακατάστατο διαμέρισμα. Επιπλέον, χρειάζεστε χρόνο για την προσωπική σας υγιεινή και ίσως για να πλύνετε τα πιο καυτά σας ρούχα.

Και τη μεθεπόμενη μέρα;

Το να περιμένετε δύο ημέρες είναι και πάλι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον μπορεί να κοπάσει, παρεξηγήσεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια λόγω της αναγκαστικής επικοινωνίας ή οι άνθρωποι μπορεί να αναθεωρήσουν. Μειώστε λοιπόν την πιθανότητα απόρριψης και δεύτερων σκέψεων. Μια μη δεσμευτική συνάντηση που καταλήγει σε αυθόρμητο σεξ εξακολουθεί να είναι η καλύτερη.

Τι γίνεται με τη φιλία plus στο OKcupid;

Η φιλία plus είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα έννοια που είναι πολύ κοντά στο μακροχρόνιο ραντεβού. Είστε καλοί φίλοι, αλλά μερικές φορές χαρίζετε στον εαυτό σας κάτι περισσότερο. Ταυτόχρονα είστε απολύτως ανοιχτοί και για άλλες περιπέτειες. Φυσικά, όλα ξεκινούν με ένα πρώτο ραντεβού και μια πρώτη νύχτα.

Tip: Για να βρείτε έναν σύντροφο φιλίας plus, αναζητήστε επίσης ως ενδιαφέρον τα ραντεβού μικρής διάρκειας. Το πρώτο ραντεβού είναι η αρχή. Αν πάει καλά, μπορεί να ξαναβρεθείτε και το προγραμματισμένο one night stand να γίνει μια περιστασιακή φιλία plus.

Τώρα στον μεγάλο έρωτα: Μπορώ να βρω τον σύντροφο της ζωής μου στο OKcupid;

Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο στο να ψάχνει κάποιος σύντροφο για μια ζωή στο OKcupid. Μπορείτε επίσης να βρείτε ανθρώπους με την επιθυμία για ισόβια ερωτική ευτυχία με τη βοήθεια των ερωτήσεων και της λειτουργίας φίλτρου. Το μόνο σημαντικό είναι να διατυπώσετε με σαφήνεια τις επιθυμίες σας.

Tip: Αν δεν πληρώνετε για συνδρομή, αναφέρετε το στο προφίλ σας. Επισημάνετε ότι δεν μπορείτε να δείτε τα likes και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απλά να αφήσουν μια εισαγωγή μαζί σας.

Πολλοί χρήστες με A-List δεν γνωρίζουν καν ότι τα Likes δεν εμφανίζονται. Ως αποτέλεσμα, ορισμένοι χρήστες υποθέτουν λανθασμένα: Ο άλλος δεν μου κάνει κι αυτός like, άρα δεν του αρέσω. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια.

Δουλεύει χωρίς σεξ και αγάπη: Σίγουρα, οι αγνές φιλίες είναι επίσης επιθυμητές

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά λειτουργεί χωρίς σεξ και αγάπη. Πληκτρολογήστε, για παράδειγμα, ως τοποθεσία "οπουδήποτε" και κάντε ταίρι με τυχαίους ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Αυτό θα σας κάνει φίλους σε όλα τα είδη των χωρών. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ανταλλαγές επιστολών και θα πάρετε έμπνευση για την καθημερινότητά σας. Μαθαίνετε κάτι για τους ξένους πολιτισμούς και μπορεί να αποφασίσετε να επισκεφθείτε μια συγκεκριμένη χώρα στο μέλλον, την οποία δεν είχατε προηγουμένως στην οθόνη. Οι επαφές είναι τότε τουλάχιστον ήδη διαθέσιμες στην επιθυμητή τοποθεσία.

 


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Πολύ δημοφιλές σεξ dating app
9,5

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία

FAQ - OKcupid

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
8
Average: 7.5 (2 votes)

Σχόλια

11/12/2020 - 14:51
Manu

Το OKCupid είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε για νέες ημερομηνίες. Μπορώ να το συστήσω.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/12/2020 - 15:15
Μικτή

Μετά από μια συνδρομή επί πληρωμή, η ετυμηγορία μου είναι μικτή. Το σύστημα κάνει ερωτήσεις στον χρήστη, για παράδειγμα, σχετικά με την τρέχουσα πολιτική ή ιδιωτική κατάσταση. Με βάση τις απαντήσεις συγκρίνονται με τις απαντήσεις άλλων χρηστών και μετατρέπονται σε ένα ποσοστό, το "ταίριασμα", το οποίο υποτίθεται ότι εκφράζει πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα να ταιριάξετε με αυτόν ή εκείνον τον χρήστη, επειδή μοιράζεστε παρόμοιες απόψεις ή συνήθειες με βάση τις απαντήσεις σας στο σύστημα. Σε ποιο βαθμό λαμβάνεται υπόψη ότι manchnal και άλλες απόψεις ταιριάζουν καλά μεταξύ τους δεν γνωρίζω. Ουσιαστικά, αυτό είναι ακριβώς το σωστό για τους singles που είναι μόνοι τους για αρκετό καιρό και οι οποίοι ως εκ τούτου δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε έναν νέο πιθανό σύντροφο, αφού το σύστημα αντιστοίχισης αναζητά κοινά σημεία και όχι αντιθέσεις. Τα αρνητικά: Στην πράξη, οι ερωτήσεις δεν είναι μόνο συχνά επιφανειακές και αρκετά προφανώς σχετίζονται με την αμερικανική κουλτούρα, όχι, είναι επίσης πάντα κλειστές, δηλαδή συχνά πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ ενός απλού "Ναι" ή "Όχι". Πολλοί άνθρωποι, ωστόσο, θα έπεφταν κάπου στο ενδιάμεσο με την απάντησή τους. Επομένως, κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί να γίνει λόγος για πραγματικό ταίριασμα, αλλά μάλλον για ένα ωραίο gag.

.
User rating
6
Average: 6 (1 vote)
11/13/2020 - 12:38
Mausi

οokcupid είναι μια απάτη. Ψεύτικα προφίλ. Η υποστήριξη αρνείται να παράσχει πληροφορίες. Τρέχει τα πάντα αυτόματα. Παραβιάσεις της προστασίας των δεδομένων και και και και και ... σοβαρό. Κάτω τα χέρια!

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/16/2020 - 15:12
AuntMiriam

Λυπάμαι, αλλά στη Γερμανία, τουλάχιστον στο Passau, δεν υπάρχει τίποτα εδώ. Απλά προσπαθώ να διαγράψω το προφίλ μου

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/17/2020 - 15:52
Αρνητικό

Όποιος έχει χρόνο και θέλει να χαρίσει κάτι από αυτόν μπορεί να δοκιμάσει την ίδια την εφαρμογή, οι εμπειρίες μου από αυτήν είναι κατά 98% πολύ αρνητικές.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/23/2020 - 12:28
AloneMommy

Είμαι 25 ετών, μονογονέας, ανεξάρτητος, "μόνο" Realabschluss, έψαχνα για μια πολύ ασφαλή πύλη φλερτ. Και επίσης κάτι καινούργιο, όχι το παλιό Neu.de κλπ. Το OKcupid υπόσχεται επαφές με επίπεδο, ουάου σκέφτηκα. Όλοι οι άνδρες εκεί θα πρέπει να το εννοούν σίγουρα σοβαρά με μια γυναίκα! Δεδομένου ότι είχα χάσει την εμπιστοσύνη λόγω πολύ κακής εμπειρίας σε άνδρες, εγγράφηκα εκεί ιδιαίτερα επειδή ξέρω ότι θα χρειαζόμουν χρόνο. Εδώ η εμπειρία μου: Μετά από μόλις μία εβδομάδα αισθάνθηκα εκεί ήδη καθόλου πιο καλά. Πήρα κάποιες έρευνες, ωστόσο αυτές κατέληγαν αμέσως με προσκλήσεις για καφέ ή βιαστικές επιθυμίες ανταλλαγής αριθμών κινητών τηλεφώνων. Πάντα απέρριπτα, αυτό έβαλε σε πειρασμό μερικούς άνδρες στη συνέχεια στην απόρριψη του προφίλ. Όταν στη συνέχεια ξεκαθάρισα στο προφίλ μου, τι δεν έχω καμία επιθυμία, οι αιτήσεις επέστρεψαν. Αλλά - και αυτό είναι τώρα το όμορφο - η ποιότητα του Kkontakt αυξήθηκε έντονα από τότε. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα συναντήσω κάποιον.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/24/2020 - 12:43
Περπατήσιμο

Βρήκα το okcupid αρκετά εντάξει. Κάνει expat όμως. Πολλοί διεθνείς άνθρωποι.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/25/2020 - 16:51
EinWItz

Αυτή η εφαρμογή γνωριμιών είναι ένα αστείο. Έχουν spammers που δημιουργούν πολλαπλούς λογαριασμούς και παραβιάζουν τους όρους χρήσης, αλλά εσείς κάνετε ένα αστείο που θεωρούν "προσβλητικό" και ο λογαριασμός σας απαγορεύεται. Πώς μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είσαι μια ιστοσελίδα γνωριμιών αν δεν μπορείς να δείξεις λίγο από το δικό σου χιούμορ; Δεν θα έπρεπε να λέγεται OkCupid. Θα έπρεπε να λέγεται OkLib. Η εφαρμογή / ιστοσελίδα γνωριμιών σας χρεώνει επίσης για κάθε μικρό πράγμα, όπως ο έλεγχος για να δείτε αν κάποιος έχει δει τα μηνύματά σας. Μην χάνετε χρόνο με αυτή την εφαρμογή αν θέλετε να βρείτε σύντροφο ζωής. Αν είστε εσωστρεφής όπως εγώ, ειλικρινά θα είχατε μεγαλύτερη τύχη να βρείτε σύντροφο σε ένα μπαρ παρά σε αυτή τη λεγόμενη "εφαρμογή γνωριμιών". Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας. Συγγνώμη για τα γερμανικά μου.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/07/2020 - 14:05
OKOK

ΤοOKCupid δεν πρέπει να συγχέεται με το Cupid. Το DAs είναι ήδη πολύ καλύτερο.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
01/26/2021 - 15:56
Olli

Δάχτυλο μακριά!

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
03/04/2021 - 13:20
ΒερολίνοSingle

Icke βρείτε okcupid eigentliich δροσερό. Επιτέλους μια ιστοσελίδα γνωριμιών που είναι λίγο πιο χαλαρή έθεσε από το σύνολο parship και eliteparttner σκουπίδια. Χρησιμοποιήστε το cupid στο Βερολίνο και τη γύρω περιοχή και μπορείτε να φλερτάρετε εδώ με τις γυναίκες καλά. Θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες γυναίκες εγγεγραμμένες, αλλά αν επεκτείνω το περιβάλλον αναζήτησης είναι εντάξει. Για μένα, αυτή είναι μια καλή πλατφόρμα.

.
User rating
7
Average: 7 (1 vote)
03/19/2021 - 18:04
Marius

Στην πραγματικότητα είναι μια καλή ιστοσελίδα, αλλά στην περιοχή μου και γενικά στη Γερμανία είναι ακόμα μικρή. Τα μέλη είναι όλα αρκετά μακριά. Αν και έχω ήδη γνωρίσει μια γυναίκα που μένει 130 χιλιόμετρα μακριά από μένα, αλλά μεσοπρόθεσμα αυτό δεν είναι τίποτα. Παρ' όλα αυτά, πραγματικά ωραία πύλη, πού είναι τα μέλη????

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
03/25/2021 - 14:33
Laks

Βρίσκω το okcupid επίσης καλό, αλλά εδώ στη Γερμανία απλά πολύ λίγοι χρήστες. Ήμουν 1 χρόνο στις ΗΠΑ, εκεί ανθίζει η πλευρά. Νομίζω ότι το okcupid είναι και εδώ όλο και πιο δημοφιλές. αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτή τη στιγμή βρίσκω μόνο λίγους χρήστες. Μου αρέσει η συμπεριφορά των ανθρώπων στο okcupid. οι περισσότεροι από αυτούς είναι μάλλον χαλαροί.

User rating
6
Average: 6 (1 vote)