Πόσο καλή είναι πραγματικά η Parship; Επενδύονται καλά ο χρόνος και τα χρήματα;


77%

(77/100 σημεία)


Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
λέει το Ben

Το ερώτημα αν αξίζει τον κόπο να εγγραφείτε είναι αυτό που εξετάζουμε σε αυτό το κείμενο!

Το Parship είναι μια πύλη γνωριμιών που απευθύνεται σε singles που αναζητούν σύντροφο για μια ζωή. Το γνωστό διαφημιστικό σλόγκαν "Κάθε 11 λεπτά ένας single ερωτεύεται μέσω του Parship", υποδηλώνει ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί αν αυτό είναι τόσο αληθινό.

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε: Ο αριθμός των ζευγαριών που βρίσκουν ο ένας τον άλλον μέσω του Διαδικτύου αυξάνεται κάθε χρόνο. Οι διαδικτυακές γνωριμίες λειτουργούν πραγματικά!

Πώς το Parship μπορεί να σας βοηθήσει με τις online γνωριμίες και τι πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα για να πετύχετε γρήγορα, εξηγούμε επίσης σε αυτό το άρθρο. Σε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Parship θα αναφερθούμε αναλυτικά εδώ.

Η υψηλή τέχνη του τέλειου κειμένου προφίλ; Πώς σχεδιάζετε το πρώτο σας ραντεβού - πανικοβάλλεστε ήδη σε αυτές τις σκέψεις;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, συγκεντρώσαμε και εμείς τις πιο σημαντικές συμβουλές και κόλπα για αυτά τα θέματα και σας τα αποκαλύπτουμε σε αυτό το post.

Αναρωτιέσαι αν υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις για το Parship; Φυσικά και υπάρχουν.Parship συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.

Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις

Το Zusammen.de είναι ένα πρακτορείο γνωριμιών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε singles στην καλύτερη ηλικία τους. Γυναίκες και άνδρες άνω των 40 ετών αναζητούν εδώ τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.


Parship Πλεονεκτήματα

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)

 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)

 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά

 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες

 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών

 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.


Parship Μειονεκτήματα

 • Το κόστος συνδρομής είναι σχετικά υψηλό

 • Η σύμβαση ανανεώνεται αυτόματα. Όποιος θέλει να τερματίσει τη σύμβαση, πρέπει να την ακυρώσει ενεργά.

 • Οι δυνατότητες δημιουργικής διαμόρφωσης του προφίλ του ατόμου είναι περιορισμένες

 • Το σύστημα αντιστοίχισης δεν λαμβάνει υπόψη όλα τα σχέδια ζωής ή τα συμφέροντα

 • Η απόφαση για το φύλο του μελλοντικού συντρόφου μπορεί να οριστεί μόνο στην αρχή και δεν μπορεί να αλλάξει.


Βρείτε τη μεγάλη αγάπη στο Parship: Πόσο μεγάλες είναι πραγματικά οι πιθανότητες;

Μην βιάζεστε να πάρετε την απόφασή σας!

Μια premium συνδρομή στο Parship δεν είναι ακριβώς φθηνή και κοστίζει επίσης λίγο χρόνο. Γι' αυτό, σκεφτείτε εκ των προτέρων αν είστε πραγματικά έτοιμοι για έναν νέο σύντροφο στη ζωή σας και θέλετε να μπείτε στην περιπέτεια των online γνωριμιών.

Και αφού απαντήσετε "ναι" σε αυτό το ερώτημα για τον εαυτό σας, θα πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας το επόμενο ερώτημα:

Μπορεί να δουλέψουν τα ραντεβού με την Parship;

Πόσο πιθανό είναι να βρείτε μέσω αυτής της πύλης έναν σύντροφο που να θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί σας;

Φυσικά, το Parship, όπως και κάθε άλλη ιστοσελίδα γνωριμιών, δηλώνει ότι οι πιθανότητες επιτυχίας σας θα είναι υψηλές. Αυτή είναι η δουλειά του διαφημιστικού τμήματος. Αλλά τώρα ας δούμε πίσω από τη βιτρίνα!

Ναι, υπάρχουν ζευγάρια που έχουν γνωριστεί μέσω του Parship. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει σοβαρά γι' αυτό. Αλλά πώς είναι οι πιθανότητες για το άτομο να αξιολογήσει;

Θέλουμε να απαντήσουμε σοβαρά στο ερώτημα και γι' αυτό δεν λέμε ούτε "Ναι, αυτό σίγουρα λειτουργεί" ούτε "Όχι, αυτό μάλλον δεν θα λειτουργήσει". Για να μπορέσετε να πάρετε μια εντύπωση για τον εαυτό σας, παραθέτουμε εδώ τους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι θα βρείτε την ερωτική σας τύχη με το Parship, και γιατί ίσως αλλά και όχι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να βρείτε την ευτυχία με το Parship:

 1. Το Parship είναι μια πολύ μεγάλη πύλη, με μεγάλο αριθμό μελών. Όσο περισσότεροι άνδρες και γυναίκες είναι εγγεγραμμένοι εκεί, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο ζωής, φυσικά.
 2. Το Parship έχει το δικό του σύστημα αντιστοίχισης που έχει αναπτυχθεί από ψυχολόγους, το οποίο λειτουργεί αξιόπιστα. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε συστάσεις για πιθανούς συντρόφους που μπορεί να ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας. Με άλλα λόγια, το σύστημα σας βοηθάει στην αναζήτησή σας.
 3. Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες που είναι εγγεγραμμένοι στο Parship παίρνουν σοβαρά την αναζήτηση συντρόφου.

Για αυτούς τους λόγους, το Parship μπορεί να είναι η λάθος επιλογή:

 1. Το Parship είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών από τις πολλές. Πιθανότατα δεν είναι η πιο μοντέρνα μάρκα γνωριμιών στην αγορά Και έτσι τα μοντέρνα προϊόντα μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας, αν χρειαστεί. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουν.
 2. Με την Parship, δεν υπάρχει σαφής εστίαση σε μια συγκεκριμένη ομάδα-στόχο. Έτσι θα συναντήσετε ανθρώπους από διαφορετικά περιβάλλοντα και σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Στο Parship συναντάτε τόσο ανθρώπους στις αρχές της δεκαετίας των 30, αλλά και ανθρώπους που βρίσκονται στη δεύτερη άνοιξη τους, άρα Over50.

Υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε γιατί, παρά τις επιλογές και το σχετικά υψηλό κόστος, δεν θα βρείτε αμέσως κάποιον που να θέλει να σας γνωρίσει ή να βρείτε κάποιον με τον οποίο να τα πηγαίνετε αμέσως καλά.Δεν χρειάζεται να συμβαίνει αυτό, βέβαια, αλλά αν έχετε πληρώσει ένα σεβαστό ποσό για ένα πραγματικά καλό site για singles, οι προσδοκίες σας θα είναι επίσης αμέσως αυξημένες.

Πότε λοιπόν και γιατί πρέπει να επιλέξετε το Parship;

Η επιλογή των εφαρμογών γνωριμιών και των ανταλλαγών singles είναι τεράστια. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε από όλα τα μέρη το Parship; Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το όχι και τόσο χαμηλό κόστος.

Διαβάστε ξανά τα παραπάνω επιχειρήματα με την ησυχία σας και αναρωτηθείτε αν το Parship στη δική σας προσωπική περίπτωση σας ταιριάζει. Συνοπτικά, πάντως, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε:

Το Parship είναι ένα πραγματικά καλό και αξιόπιστο site γνωριμιών που έχει λειτουργήσει πολύ καλά για πολλούς singles στη Γερμανία!

Το σχετικά υψηλό κόστος είναι σίγουρα ένα μειονέκτημα, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά, αυτό ακριβώς είναι και πάλι ένα πλεονέκτημα.

Γιατί αναρωτιέστε;

Όποιος δεν ασχολείται σοβαρά με τις γνωριμίες, δεν επενδύει υψηλό κόστος στην αναζήτηση.

Έτσι έχετε στην Parship το μεγάλο πλεονέκτημα ότι θα συναντήσετε σταθερά κινητοποιημένους singles που πραγματικά θέλουν να βρουν σύντροφο.

Αυτό μπορεί επίσης να αποδειχθεί εύκολα: Αρκεί να συγκρίνετε τα προφίλ των μελών του Parship με άλλα ανταλλακτήρια singles (π.χ. Badoo ή Bumble). Ένα πράγμα ξεχωρίζει αμέσως: Οι άνθρωποι στο Parship είναι πραγματικά σοβαροί και θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό.

Parship - Δεν είναι για όλους;

Φροντίστε να ελέγξετε αν το Parship είναι η σωστή επιλογή για εσάς πριν υπογράψετε συμβόλαιο. Η πιο σημαντική προϋπόθεση είναι να αναζητάτε πραγματικά έναν μόνιμο σύντροφο.

Αν μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αυτό, η Parship θα μπορούσε να είναι η σωστή απόφαση για εσάς ως ανταλλαγή ελεύθερων ζευγαριών.

Δεν θέλετε μια μακροχρόνια σχέση;

Σε αυτή την περίπτωση, το Parship μάλλον δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Δύσκολα θα βρείτε εκεί κάποιον που θέλει απλώς μια φιλία ή ψάχνει για ένα one-night stand.

Είσαι πολυγαμική και ενδιαφέρεσαι για το Parship;

Δυστυχώς, πιθανότατα δεν θα το βρείτε. Οι παρατηρήσεις δείχνουν ότι οι χρήστες του Parship θέλουν μια κλασική αμφίδρομη σχέση.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Parship δωρεάν: Είναι αυτό δυνατόν;

Υπάρχει μόνο μία σωστή απάντηση σε αυτή την ερώτηση: Όχι, δυστυχώς, δεν μπορείτε!

Αν θέλετε να βρείτε έναν σύντροφο για μια ζωή, πρέπει να είστε σε θέση να ανταλλάσσετε απόψεις με άλλους άνδρες ή γυναίκες. Αν επιλέξετε τη δωρεάν επιλογή, ωστόσο, οι δυνατότητες επαφής είναι πολύ περιορισμένες.

Αρα, αν θέλετε σοβαρά να βρείτε έναν άνδρα ή μια γυναίκα για μια ζωή, χρειάζεστε την επί πληρωμή έκδοση ως συνδρομή.

Χρησιμοποιήστε το Parship δωρεάν ή κάντε premium συνδρομή; Αυτές είναι οι διαφορές!

Πρώτα οι πιο σημαντικές πληροφορίες: Για μια εγγραφή στο Parship δεν υπάρχει κανένα κόστος. Για να χρεωθεί η συνδρομή σας, θα πρέπει να επιλέξετε ενεργά να εγγραφείτε.

Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε τι είναι εφικτό με μια δωρεάν συνδρομή και ποιες προσφορές περιλαμβάνει η συνδρομή επί πληρωμή:

Το κόστος του Parship με μια ματιά

Το Parship προσφέρει διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών και περιόδους συμβολαίου. Το κόστος διαφέρει λογικά ανάλογα με το πακέτο και τη διάρκεια.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες τιμές του Parship με μια ματιά:

Συνολικό κόστος της συνδρομής με την Parship

 • Lite (6 μήνες): 359,40 ευρώ
 • Classic (12 μήνες): 430,80 ευρώ
 • Premium Comfort (24 μήνες): 621,60 ευρώ

Ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το κόστος της Parship έχουμε συνοψίσει σε ξεχωριστό άρθρο.

Πόσο εύκολα μπορείτε να έχετε τεράστιες εκπτώσεις στο Parship

Για μια ετήσια συνδρομή στην κλασική συνδρομή, θα πληρώσετε 430,80 ευρώ. Αυτά είναι πολλά χρήματα. Επομένως, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις εκπτώσεις του Parship!

Πλεονέκτημα τιμής 50% για τον πρώτο μήνα χρήσης!

Για αυτό το πλεονέκτημα τιμής, θα πρέπει - αφού δημιουργήσετε το προφίλ σας - εντός μιας ημέρας να υπογράψετε το κλασικό συμβόλαιο. Σε αυτό, θα χρεωθείτε μόνο το μισό του πρώτου μήνα. Πρόκειται λοιπόν για μια έκπτωση για όσους παίρνουν γρήγορες αποφάσεις.

Αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για τεράστιες εκπτώσεις Parship!

Περίμενε και εξοικονόμησε!

Αν αρχικά επιλέξετε μια δοκιμαστική συνδρομή και περιμένετε να δείτε, στις περισσότερες περιπτώσεις η Parship θα σας προσφέρει μια έκπτωση σε λίγες ημέρες. Αυτές μπορεί να είναι εκπτώσεις της τάξης του 20% έως 50%. Για αυτό χρειάζεστε υπομονή.

Στα δικά μας πειράματα, η πρώτη προσφορά ήρθε μετά από μια εβδομάδα, αλλά έχουμε παρατηρήσει και χρόνους αναμονής τριών έως τεσσάρων εβδομάδων. Θα λάβετε την προσφορά έκπτωσης από την Parship μέσω ταχυδρομείου. Γι' αυτό πρώτα εγγραφείτε και περιμένετε! Αξίζει τον κόπο.

Προσοχή: παγίδα κόστους αυτόματη ανανέωση συνδρομής

Κρατήστε τα στοιχεία του συμβολαίου! Αν συνάψετε μια συνδρομή και θέλετε να καταγγείλετε τη σύμβαση αργότερα, πρέπει να την ακυρώσετε εγκαίρως η ίδια. Εάν χάσετε την προθεσμία, η συνδρομή θα ανανεωθεί και το τέλος θα ισχύσει και πάλι. Μια ακριβή απόλαυση, αν δεν χρειάζεστε πλέον τις υπηρεσίες του Parship, επειδή μπορεί να έχετε ερωτευτεί κάποιον!

Μην ανησυχείτε όμως...

Ακόμη και αν ακυρώσετε εγκαίρως τη συνδρομή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως όλες τις δυνατότητες μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Με την ευκαιρία, είναι δυνατόν να ακυρώσετε ξανά το συμβόλαιο απευθείας μετά την πληρωμή του premium. Τότε δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε την προθεσμία.Τι λειτουργίες προσφέρει το Parship; Η εφαρμογή Parship και η διαδικτυακή πύλη Parship στο τεστ αντοχής

Ως σύγχρονη πύλη, μπορείτε να κατεβάσετε το Parship ως εφαρμογή στο smartphone σας, αλλά και να το χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή ή το φορητό σας υπολογιστή. Τα δεδομένα σύνδεσης παραμένουν τα ίδια. Έτσι έχετε πρόσβαση στο ανταλλακτήριο συνεργατών από οποιαδήποτε συσκευή τους. Χρειάζεται να εγγραφείτε μόνο μία φορά.

Δεν έχει καμία διαφορά με ποια συσκευή έχετε αρχικά εγγραφεί. Τα εκχωρημένα δεδομένα σύνδεσης παραμένουν πάντα τα ίδια.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Parship σε smartphone iPhone ή Android:

Η εφαρμογή Parship είναι διαθέσιμη τόσο για iPhone όσο και για Android smartphone. Στο αντίστοιχο App Store μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Parship App, για να συνδεθείτε στη συνέχεια με τα δεδομένα σύνδεσής σας.

Ποιες λειτουργίες προσφέρει η εφαρμογή Parship;

 • Ειδοποιήσεις με ώθηση: Θα ενημερώνεστε για κάθε μήνυμα μέσω ειδοποιήσεων push
 • Θα λαμβάνετε προτάσεις συνεργατών με βάση τα τεστ προσωπικότητας που συμπληρώνετε
 • Έχετε πρόσβαση στα άλμπουμ φωτογραφιών των χρηστών
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τα κριτήρια αναζήτησης ανά πάσα στιγμή
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας ανά πάσα στιγμή
 • Μπορείτε να δείτε ποιοι έχουν επισκεφθεί το προφίλ σας
 • Αποστείλετε δοκιμαστικές ερωτήσεις, φιλοφρονήσεις ή μηνύματα και γνωρίστε πιθανούς συνεργάτες

Πόσο χρήσιμη είναι η αναζήτηση εγγύτητας;

Η αναζήτηση συντρόφου ζωής πραγματοποιείται κυρίως σε τοπικό επίπεδο. Ας πούμε, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν έναν σύντροφο που ζει επίσης κοντά τους.

Με τη βοήθεια της αναζήτησης ακτίνας, μπορείτε να ορίσετε σε ποια ακτίνα απόστασης, θα θέλατε να αναζητήσετε ενδιαφέρουσες επαφές.

Ακόμη κι αν στην αρχή υπήρχαν προβλήματα με την εφαρμογή Parship, τώρα λειτουργεί αξιόπιστα και περιλαμβάνει επίσης μια καλά λειτουργική αναζήτηση ακτίνας, εφόσον έχετε ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες τοποθεσίας στην κινητή συσκευή σας.

Με την αναζήτηση εγγύτητας, μπορείτε να δείτε αμέσως πού βρίσκονται οι επαφές σας. Ίσως έτσι προκύψει και το ένα ή το άλλο αυθόρμητο ραντεβού.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το σύστημα ταιριάσματος του Parship

Σίγουρα αναρωτιέσαι εάν ένα λογισμικό μπορεί να αναγνωρίσει ποιος άντρας ή ποια γυναίκα σου ταιριάζει συγκεκριμένα.

Είναι αυτό δυνατόν;

Οι σύγχρονες ιστοσελίδες γνωριμιών βασίζονται σε ευφυείς αλγορίθμους, οι οποίοι θα πρέπει να βοηθούν στο να φιλτράρονται από χιλιάδες singles, ακριβώς εκείνοι που μπορούν πραγματικά να εναρμονιστούν καλά μεταξύ τους.

Πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος Parship στο ταίριασμα

Το Parship λειτουργεί με ένα τεστ προσωπικότητας ως διαδικτυακό ερωτηματολόγιο. Στη φάση της εγγραφής, πριν ακόμα δημιουργήσετε το προφίλ σας, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε αυτό το online ερωτηματολόγιο από το Parship.

Με βάση τις απαντήσεις σας, σε συνδυασμό με τις απαντήσεις όλων των άλλων singles του Parship, υπολογίζονται οι πόντοι ταιριάσματος, οι οποίοι θα πρέπει να καθορίσουν την ακρίβεια του ταιριάσματος.

Αρκετά λογικό, πραγματικά.

Μπορεί όμως αυτό να λειτουργήσει πραγματικά;

Η εμπειρία μας με το σύστημα αντιστοίχισης Parship:

Έχουμε κάνει την εμπειρία ότι το σύστημα αντιστοίχισης του Parship δεν λειτουργεί πάντα σωστά. Οι δοκιμαστές μας είχαν επίσης συναντήσει συναρπαστικές επαφές με χαμηλό αριθμό σημείων αντιστοίχισης. Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν και αποτυχημένα ραντεβού με άτομα που μπορούσαν να παρουσιάσουν σχετικά υψηλό αριθμό πόντων ταύτισης.

Η συνάντηση δύο ανθρώπων, παραμένει απλά ακόμα κάπως απρόβλεπτη.

Επομένως, η σύστασή μας:

Προχωρήστε και χρησιμοποιήστε τα σημεία ταύτισης, αλλά μην βασίζεστε 100% σε αυτά, αλλά ψάξτε και εσείς ενεργά, για παράδειγμα με τη βοήθεια της αναζήτησης ακτίνας.

Αυτό λειτουργεί καλά στο Parship: προστασία από τους ενοχλητικούς χρήστες

Η ακόλουθη κατάσταση μπορεί να συμβεί κατά καιρούς στις διαδικτυακές γνωριμίες:

Ερχεστε σε επαφή με έναν χρήστη που έχει επισκεφθεί το προφίλ σας και διαπιστώνετε ότι το άτομο δεν σας ταιριάζει καθόλου.

Τι κάνετε:

Το Parship σας προσφέρει τη δυνατότητα να "αποχαιρετήσετε" την επαφή.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο χρήστης να μην βρει καθόλου το προφίλ σας. Κατά συνέπεια, δεν είναι επίσης πλέον δυνατό να επικοινωνήσει μαζί σας. Αυτό τελικά εξυπηρετεί και την ασφάλειά σας.

Θέλετε να παραμείνετε εντελώς ανώνυμοι;

Πιθανόν να βρίσκεστε στο επίκεντρο της δημοσιότητας ή να έχετε άλλους σοβαρούς λόγους για τους οποίους θέλετε να σας βλέπουν μόνο επιλεγμένοι χρήστες.

Το Parship προστατεύει τα δικαιώματά σας στην ιδιωτική ζωή. Μόνο εσείς αποφασίζετε ποιος μπορεί να δει τις φωτογραφίες σας! Αν δεν θέλετε να ξεκλειδώσετε τις φωτογραφίες για άλλους χρήστες, παραμένουν θολές και για τους άλλους χρήστες δεν είναι ανιχνεύσιμος ο τρόπος που κρύβεται πίσω από το προφίλ.

Η απόφαση για την Parship έχει ληφθεί: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εγγραφή στο Parship

Το πρώτο βήμα: Τι ακριβώς ψάχνετε;

Στον ιστότοπο parship.com, επιλέγετε πρώτα τη χώρα σας. Στη συνέχεια, καθορίζετε το φύλο σας και το φύλο του συντρόφου που αναζητάτε. Στη συνέχεια, συμπληρώνετε το πεδίο με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και αποφασίζετε για έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης.

Αυτό ήταν σύντομο και ανώδυνο - έχετε ήδη εγγραφεί με επιτυχία.

Το δεύτερο βήμα: Το τεστ προσωπικότητας ως βάση για τις προτάσεις επικοινωνίας

Μετά από μια σύντομη εισαγωγή στο θέμα, η Parship σας θέτει στη συνέχεια μια ολόκληρη σειρά ερωτήσεων.

Σε ποια περιοχή ζείτε, γιατί αποφασίσατε να αναζητήσετε σύντροφο και τι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς στον μελλοντικό σας σύντροφο; Απαντήστε στις ερωτήσεις με ειλικρίνεια και ψυχραιμία.

Τι ακολουθεί μετά από αυτό;

Ακολουθεί ένα τεστ που θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την αντίληψη και τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Γιατί αυτές οι ερωτήσεις;

Απαντώντας στις ερωτήσεις, ο αλγόριθμος αντιστοίχισης του Parship μπορεί να βρει πιθανούς συντρόφους που τσεκάρουν παρόμοια με εσάς.

Το τρίτο βήμα - η φωτογραφία σας!

Εδώ δυστυχώς γίνεται λίγο πιο περίπλοκο.Αυτό συμβαίνει γιατί δεν γίνεται κάθε φωτογραφία αποδεκτή από το Parship.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για φωτογραφίες με πολύ γυμνό δέρμα. Καλά εκπαιδευμένοι άνδρες, με αστραφτερό γυμνό κορμό, θα παρατηρήσουν γρήγορα, στο Parship είναι ανεπιθύμητο το (πολύ) γυμνό δέρμα.

Αν αυτό είναι καλό ή σκόπιμο, σίγουρα μπορεί να συζητηθεί.

Το τέταρτο βήμα - Μιλήστε για τον εαυτό σας!

Πριν συνεχίσετε με την εγγραφή, πρέπει τώρα να αποκαλύψετε λίγα περισσότερα για τον εαυτό σας.

Γιατί;

Λοιπόν, αυτό θα κάνει το προφίλ σας πολύ πιο ουσιαστικό!

Εδώ θα σας ρωτήσουν, για παράδειγμα, πώς μοιάζει για εσάς μια επιτυχημένη μέρα και τι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς στη ζωή.

Η συμβουλή μας: Μην το πολυσκεφτείτε, απλά απαντήστε από το ένστικτο!

Το πέμπτο βήμα - το κείμενο καλωσορίσματός σας

Το κείμενο καλωσορίσματος είναι λίγο πολύ το πρώτο πράγμα που θα δουν οι νέες δυνητικές επαφές για φλερτ, από αυτούς.

Προσπαθήστε να κάνετε αυτό το κομμάτι κατατοπιστικό, ενδιαφέρον αλλά φυσικά και ειλικρινές, αυθεντικό.

Έχετε ξαφνικά συγγραφικό μπλοκάρισμα και δεν ξέρετε τι να γράψετε;

Αυτό δεν έχει σημασία: Παρακάτω θα βρείτε μερικές πρακτικές συμβουλές από εμάς για το πώς να κάνετε το προφίλ σας ουσιαστικό και ενδιαφέρον.

Το έχετε κάνει αυτό;

Συγχαρητήρια! Τώρα μπορεί πραγματικά να ξεκινήσει η αναζήτηση συνεργάτη!

Όλα τα βήματα μέχρι αυτό το σημείο ήταν δωρεάν.Μπορείτε τώρα να εξερευνήσετε το Parship και να ρίξετε μια ματιά στις προτάσεις επαφών που έχουν υπολογιστεί για εσάς.

Υπόσχεση: Αυτό θα είναι συναρπαστικό!

Υπερβολικά πολλά μηνύματα; Απλά αλλάξτε τις ρυθμίσεις

Κάποιοι χρήστες είναι ευτυχείς όταν ενημερώνονται από την Parship για κάθε καινοτομία και κάθε πιθανή επαφή. Ισχύει αυτό για εσάς;

Περίπου δύο ώρες μετά την εγγραφή σας, θα λάβετε μια σειρά μηνυμάτων μέσω ταχυδρομείου. Το σύστημα θα σας ενημερώνει ποιος επισκέφθηκε το προφίλ σας, ποιος θέλει να σας κάνει κομπλιμέντα ή να σας γνωρίσει καλύτερα. Όλα όσα αφορούν λοιπόν το προφίλ σας και τους πιθανούς ενδιαφερόμενους.

Αυτό είναι υπερβολικό για εσάς;

Αν αυτό ισχύει για εσάς, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις και στη συνέχεια στο Ειδοποιήσεις. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε πότε το Parship θα σας ενημερώνει απευθείας με μήνυμα.

Αν αυτό σας αφορά υπερβολικά, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις και στη συνέχεια στο Ειδοποιήσεις.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Το τέλειο προφίλ για την αναζήτηση συντρόφου με το Parship made easy

Υπάρχει μια εγγύηση για διασκέδαση και τελικά για μέγιστη επιτυχία σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών: αυτό είναι ένα ουσιαστικό προφίλ. Προσελκύστε την προσοχή με ένα καλό προφίλ. Εμείς σας δείχνουμε πώς να το κάνετε αυτό.

Είστε έτοιμοι;!

Αυτός είναι ο λόγος που οι φωτογραφίες είναι σημαντικές και πόσο εύκολο είναι να βγάλεις καλές φωτογραφίες

Το ξέρετε και μόνοι σας: Όταν κάνετε κλικ στο προφίλ ενός χρήστη, η πρώτη σας ματιά είναι στη φωτογραφία!

Η φωτογραφία σας δείχνει αν το άτομο είναι ενδεχομένως κατάλληλος υποψήφιος για εσάς ή αν μπορείτε να το ξεχωρίσετε.

Στο Parship, παρεμπιπτόντως, όλες οι φωτογραφίες είναι θολές. Αλλά ακόμα και εκεί, οι περισσότεροι χρήστες κάνουν πρώτα κλικ στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες.

Ένα ανοιχτό πρόσωπο, καθαρά μάτια, ένα πονηρό βλέμμα, γυμναστική ... Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που μπορούμε να διαβάσουμε από τις φωτογραφίες. Τέτοια χαρακτηριστικά είναι επίσης σημαντικά για να καθορίσουμε πόσο υψηλή μπορεί να είναι η έλξη.

Επομένως, μην υποτιμάτε τη δύναμη των εικόνων και αφιερώστε αρκετό χρόνο για να επιλέξετε τις φωτογραφίες σας.

Είναι οι φωτογραφίες σας αρκετά καλές;

Αν πάτε να αναζητήσετε συνεργάτη με μέτριες φωτογραφίες, αυτό μπορεί να λειτουργήσει, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας σας θα μειωθούν.

Η συμβουλή μας: Picture People, ειδικά αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Εδώ μπορείτε να κάνετε μια προσωπική φωτογράφιση με χαμηλό κόστος. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε πολλές πόλεις

Τι κάνει μια πραγματικά καλή φωτογραφία προφίλ;

Να είστε ο εαυτός σας! Δεν πρόκειται να δείξετε μια εικόνα του εαυτού σας που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι θολές φωτογραφίες ή μια φωτογραφία με σοβαρό ή πολύ μελαγχολικό βλέμμα δεν είναι κατάλληλες.

Ο μελλοντικός σας σύντροφος θέλει να δει πώς θα μπορούσατε να τον κοιτάξετε σε ένα πρώτο ραντεβού. Είστε ευπρόσδεκτοι να φαίνεστε σοβαροί, χαζοχαρούμενοι, σαστισμένοι ή αλλιώς στις επόμενες φωτογραφίες. Η πρώτη φωτογραφία θα πρέπει να είναι αναζωογονητικής εγκαρδιότητας και χαράς ζωής.

Τα παιδιά μου - η γάτα μου - το αυτοκίνητό μου- Κατάλληλο για τη φωτογραφία προφίλ;

Ένα πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζετε! Ο μελλοντικός σας σύντροφος βρίσκεται ακόμα στην αρχή της γνωριμίας σας. Αυτός ή αυτή δεν σας γνωρίζει. Αλλά το ενδιαφέρον του είναι εσείς ως άτομο και όχι ο σκύλος σας, η γάτα σας ή τα παιδιά σας.

Το θέμα με το σκύλο και τη γάτα: Αν η πρώτη σας φωτογραφία σας απεικονίζει με ένα σκύλο και μια γάτα, μπορεί να κάνει τους μη ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να σκεφτούν ότι το κατοικίδιό σας είναι τόσο μεγάλη προτεραιότητα που ο υποψήφιος πρέπει πρώτα να κερδίσει την καρδιά του κατοικίδιου ζώου. Αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά.

Δώστε στους ενδιαφερόμενους άνδρες και γυναίκες την ευκαιρία να σας γνωρίσουν πρώτα ως άτομο. Αν η χημεία είναι σωστή, ο σκύλος και η γάτα είναι φυσικά και μέρος αυτής.

Με το σωστό κείμενο προφίλ για περισσότερη προσοχή

Τώρα το θέμα είναι να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερα ενδιαφέροντα μηνύματα, έτσι δεν είναι;
Και σίγουρα δεν θέλετε να επικοινωνήσετε μόνο μία φορά, αλλά θέλετε μια ζωντανή ανταλλαγή μηνυμάτων με άλλους χρήστες που σας ταιριάζουν.

Το έχετε στο χέρι σας. Αλλά πώς;

Επομένως, δώστε στις προοπτικές σας αρκετές πληροφορίες που προσφέρονται για μεταγενέστερες συζητήσεις. Αυτό διευκολύνει την έναρξη της συζήτησης και αποτρέπει την ασήμαντη κουβεντούλα.

Στα παρακάτω, σας δείχνουμε πόσο εύκολα μπορείτε να παρέχετε καλό υλικό για συζήτηση:

Ιδέα αριθ. 1

Καταγράψτε ποιες δραστηριότητες θα σας έδιναν χαρά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ένα ταξίδι στα βουνά; Να βγείτε για ένα φανταχτερό δείπνο και να χορέψετε μετά, ή θα προτιμούσατε να μαγειρέψετε στην άνεση του σπιτιού σας; Μια επίσκεψη στο θέατρο ή μάλλον στον κινηματογράφο;

Κάντε επίσης ήρεμα μια ερώτηση στον επισκέπτη του προφίλ:

Θα ήθελα να ξαναπάω στο θέατρο κάποια στιγμή. Θα ήσασταν διατεθειμένος/η να το κάνετε; Και ποια παράσταση θα σας ενθουσίαζε ιδιαίτερα;

Ιδέα #2

Γέλα με τον εαυτό σου. Τι πήγε πραγματικά στραβά στη ζωή σου; Σίγουρα θα λάβετε συμπάθεια.

Γιατί όλα αυτά;

Δεν συναντιέστε σε ένα φανάρι, σε μια καφετέρια ή στο ταμείο του σούπερ μάρκετ. Γι' αυτό χρειάζεστε μια ζωντανή εισαγωγή στην επαφή. Αυτό το παρέχετε με μια εισαγωγή όπως φαίνεται στις ιδέες 1 και 2. Το άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς, βρίσκει έτσι τη συζήτηση ευκολότερη και μπορεί να παρακάμψει άμεσα την ενοχλητική ψιλοκουβέντα.

Ιδέα αριθ. 3

Αν είστε άτομο με χιούμορ, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Το χιούμορ ανοίγει τις πόρτες, επειδή σε όλους αρέσει να γελούν. Το να γελάτε μαζί είναι ακόμα πιο όμορφο και με το χιούμορ ξεπερνάτε ακόμα και τις όχι και τόσο εύκολες φάσεις γνωριμίας.

Χιουμοριστικό προφίλ αλλά πώς;

Για να το παραδεχτώ, αυτό δεν είναι αρκετά εύκολο. Τι θα λέγατε για ένα ανέκδοτο από τα παιδικά σας χρόνια; Υπήρχε κάτι που πιστεύατε ακράδαντα όταν ήσασταν παιδί, αλλά αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν εντελώς λάθος; Αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος για να ξεκινήσετε. Δοκιμάστε το!

Η εμπειρία μας με το Parship έχει δείξει ότι τέτοια παιχνιδιάρικα και χιουμοριστικά στοιχεία αποτελούν πάντα την τέλεια εισαγωγή σε μια συζήτηση για φλερτ.

Δεν είναι "διαπραγματεύσιμα" προσόντα;

Επίσης, θα υπάρξουν πράγματα στη ζωή σας που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Δεν πειράζει!

Θα πρέπει να ονομάσετε αυτά τα σημεία.Αυτό ισχύει και για περιστάσεις που θεωρείτε ότι είναι απολύτως μέρος μιας σχέσης. Αλλά πραγματικά απαριθμήστε εδώ μόνο τα σημεία που είναι αμετακίνητα!

Τι δεν μπορείτε να αντέξετε καθόλου; Ορισμένες συμπεριφορές του πρώην συντρόφου σας στις διακοπές, κάτι από την καθημερινότητα ή μια ιδιαιτερότητα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Με την ησυχία σας απαντήστε!

Και τώρα, πάλι, σκεφτείτε αυθόρμητα τρεις ιδιότητες που είναι πραγματικά σημαντικές για εσάς. (Όπως: πίστη, αξιοπιστία, προσωπική δύναμη, χιούμορ, ευαισθησία κ.λπ.)

Στο Parship υπάρχει η λειτουργία "3 πράγματα που είναι πραγματικά σημαντικά για μένα"

Γιατί πρέπει να αφιερώσετε χρόνο γι' αυτό:

Σε τελική ανάλυση θέλετε να βγαίνετε ραντεβού που να εναρμονίζονται. Αν κάνετε καλή δουλειά εδώ, θα γλιτώσετε από ένα ή δύο κακά ραντεβού.

Η γοητεία του ξένου

Ο δυνητικός σύντροφος διάγει μια εντελώς διαφορετική ζωή από εσάς;

Αυτό μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό, αλλά συνήθως δεν έχει μέλλον.

Ένα παράδειγμα: Δεν είστε αθλητής και σας αρέσουν τα άνετα βράδια μπροστά στην τηλεόραση. Ο αεικίνητος υπεύθυνος εκδηλώσεων με το ζωηρό προφίλ και την προπονημένη φιγούρα τους ενθουσιάζει;

Μην κάνετε τον εαυτό σας ή εκείνη δυστυχισμένους. Δεν θέλετε να κάνετε τζόκινγκ για δύο ώρες μετά το εξαντλητικό 12ωρο της δουλειάς σας και δεν θέλετε να κάνετε ποδήλατο βουνού σε ένα μονοπάτι για διασκέδαση το Σαββατοκύριακο μετά από ένα πρωτεϊνούχο πρωινό, σπάζοντας ενδεχομένως όλα σας τα κόκαλα λόγω έλλειψης προπόνησης.

Υπάρχει μια γυναίκα που σε περιμένει και είναι κατάλληλη για σένα. Απλά ίσως είναι λιγότερο προπονημένη - όπως εσύ.

Μια σημείωση προς τον εαυτό σου: μην κάνεις τον εαυτό σου ελκυστικό στην ακατάλληλη πελατεία! Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν εσένα!

Μείνετε αυθεντικοί!

Σας αρέσει να παρακολουθείτε σειρές; Σου αρέσουν οι ταινίες ενός συγκεκριμένου είδους;

Επιμείνετε σε αυτό, αλλά διατηρήστε την αίσθηση του μέτρου. Δεν χρειάζεται να απαριθμήσετε όλα τα άκρα και να τρομάξετε πιθανούς υποψήφιους που δεν είναι τόσο βαθιά μέσα στο θέμα. Δώστε δύο ή τρία παραδείγματα. Αυτοί που γνωρίζουν τα κατατόπια θα ρωτήσουν.

Επιδείξτε τα δικά σας πλεονεκτήματα

Στο σημείο αυτό, σκεφτείτε εν συντομία ποια είναι τα δυνατά σας σημεία που θα μπορούσαν να επηρεάσουν θετικά τον σύντροφό σας και τη σχέση σας.

Ας συνεχίσουμε επίσης με το παράδειγμα της βραδιάς ταινίας:

Η παρακολούθηση μιας ταινίας μαζί δεν χρειάζεται να είναι καθόλου βαρετή. Αυτή η δραστηριότητα μπορεί να γιορταστεί πραγματικά με ένα νόστιμο σπιτικό γεύμα, για παράδειγμα.

Για παράδειγμα, τι θα λέγατε για μια δήλωση όπως:

"Ενώ εσύ θα διαλέγεις μια καλή ταινία, εγώ θα ετοιμάζω ένα νόστιμο γεύμα 3 πιάτων."

Αυτό ακούγεται πολύ καλύτερα από το να πείτε απλώς "Μου αρέσει να βλέπω ταινίες"."

No Go: Εμφάνιση πανικού για το στόχο

"Θέλω πραγματικά να βρω έναν σύντροφο και να μην είμαι πια μόνος!"

Είναι αυτό σέξι;

Σίγουρα όχι!

Μια τέτοια κραυγή για βοήθεια στο προφίλ σας είναι ο χειρότερος δυνατός τρόπος για να ξεκινήσετε μια σχέση γνωριμίας. Η πιθανότητα να ανταποκριθεί κάποιος είναι μικρή, γιατί αυτό που βγαίνει στον αναγνώστη είναι: "Θα πάρω οποιονδήποτε."

Βέβαια, αυτό το παράδειγμα είναι λίγο υπερβολικό. Παρ' όλα αυτά, ελέγξτε προσεκτικά το κείμενο του προφίλ σας, μήπως δεν περιέχει ακριβώς ένα τέτοιο κρυφό μήνυμα πανικού της πύλης εισόδου. Το να προσφέρετε υπερβολικά πολλά στον εαυτό σας είναι εξίσου λάθος με το να παρουσιάζεστε υπερβολικά αδιάφοροι. Αυτό ισχύει τόσο για το κείμενο του προφίλ όσο και για τις φωτογραφίες.

Αρα πώς πάει σωστά;

Μείνετε αυθεντικοί και μην υποκρίνεστε.Δείτε ξεκάθαρα τι είναι απαράδεκτο για εσάς και εξίσου ξεκάθαρα τι βρίσκετε καλό.

Γέλασε με τις εικόνες και παρουσίασε τον εαυτό σου ως αισιόδοξο άτομο, ακόμα και αν βρίσκεσαι σε απαισιόδοξη φάση. Φανταστείτε πώς θα βελτιωθεί η διάθεσή σας όταν συναντήσετε ένα άτομο που σας αρέσει!

Ντροπαλότητα; Δεν χρειάζεται να είναι εμπόδιο!

Αν είστε πολύ ντροπαλοί για να ξεκινήσετε το φλερτ απευθείας στο Parship, μπορούμε να σας προτείνουμε ένα κόλπο:

Διαβάστε πρώτα τις αναρτήσεις στο φόρουμ του Parship και μάθετε πώς πολλοί άνθρωποι παλεύουν με τα ίδια προβλήματα. Κάποιοι θα είναι ακόμη πιο ντροπαλοί από εσάς. Επίσης, δώστε συμβουλές για το πώς έχετε χειριστεί κάποιες καταστάσεις!  Βοηθώντας τους άλλους χτίζετε τη δική σας αυτοεκτίμηση. Θα δεις ότι λειτουργεί!

Η κατάταξη σε σύγκριση


Το 1 x 1 μιας επιτυχημένης ημερομηνίας Parship

Οι εμπειρίες μας από την Parship έχουν δείξει ένα πράγμα στις περισσότερες περιπτώσεις:

Τα ραντεβού δεν είναι κάτι που κάνεις απλά στο περιθώριο. Τα ραντεβού με αγνώστους δημιουργούν συναισθηματικό άγχος για τους περισσότερους singles.

Αλλά μην ανησυχείτε!

Πρώτον, δεν είστε μόνοι σας σε αυτό το θέμα. Δεύτερον, έχουμε μερικές πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε ραντεβού με επιτυχία στο Parship.

Οι αδέσμευτοι μπορεί να είναι πολύ αγχωτικοί, αλλά μην ανησυχείτε!

Δεν είστε μόνοι σας σε αυτό.

Το κατάλληλο μέρος για το πρώτο ραντεβού με την Parship!

Βέβαια, δεν μπορεί να υπάρξει καθολικός κανόνας. Όμως η επιλογή του κατάλληλου τόπου ραντεβού, μπορεί να υποστηρίξει σημαντικά τη θετική πορεία ενός ραντεβού!

.

Αυτές είναι οι συμβουλές μας:

Πιθανότητα 1: Η κατάλληλη τοποθεσία για ραντεβού για ντροπαλούς ανθρώπους

Προτείνετε ένα μέρος συνάντησης που γνωρίζετε, που εγγυημένα δεν θα χρειαστεί να ψάξετε και στο οποίο νιώθετε άνετα.

Γιατί αυτό σας βοηθάει;

Όταν συναντάτε έναν άγνωστο σε ένα οικείο περιβάλλον, σας αφαιρεί το περιττό άγχος. Το μόνο που μένει είναι ένας άγνωστος παράγοντας. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπό τον έλεγχό σας.

Ένα καλό παράδειγμα είναι ένα εστιατόριο που γνωρίζετε:

Ξέρετε πού να παρκάρετε, τι γεύση έχουν και τι τιμές να περιμένετε. Αυτό σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε πλήρως στο ραντεβού σας. Έχετε το πλεονέκτημα του γηπέδου της έδρας, ας πούμε. Δοκιμάστε το!

Επιλογή 2: - Ο πρώτος σας κοινός τόπος

Αυτή η συμβουλή θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα αν έχετε βγει αρκετά ραντεβού και έχετε κουραστεί να λέτε εν συντομία την ιστορία της ζωής σας. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι καν απαραίτητο.

Συναντηθείτε εκεί που συμβαίνει κάτι!

Είτε πρόκειται για τον ζωολογικό κήπο, ένα μουσείο ή ένα καμπαρέ, αυτό το περιβάλλον θα δώσει σε εσάς και το ραντεβού σας πολλά αισθητηριακά ερεθίσματα για να μιλήσετε. Η συνάντηση γίνεται πιο χαλαρή και βιώνετε τον εαυτό σας οιονεί στη μέση της ζωής.

Επιλογή 3 - Η εκδοχή για γενναίους άνδρες και γυναίκες

Όποιος είναι θαρραλέος το εκτιμά και αυτό στον μελλοντικό του σύντροφο. Αν αυτό ισχύει για εσάς, έχουμε τις εξής προτάσεις:

Συναντηθείτε πρώτα σε μια καφετέρια, ώστε να γνωριστείτε λίγο καλύτερα. Έπειτα μεταβείτε και οι δύο σε ένα γεγονός/χώρο/εκδήλωση που κανείς σας δεν γνωρίζει.Αυτό μπορεί να είναι το Escape Room ή ένα πραγματικό ραντεβού στα τυφλά, ένα γεύμα στο απόλυτο σκοτάδι.

Πώς σας βοηθάει η ιδέα να γνωριστείτε καλύτερα;

Σε αυτά τα ραντεβού, μπαίνετε και οι δύο σε άγνωστες καταστάσεις και πρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας για να ολοκληρώσετε την αποστολή. Η προβαρισμένη συμπεριφορά δεν βοηθάει εδώ. Ο καθένας σας πρέπει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Αυτό είναι συναρπαστικό και αποκαλύπτει πολλά για το συνομιλητή σας - και για τον εαυτό σας.

Το πρώτο ραντεβού - Τα δύο πρώτα δευτερόλεπτα μπορεί να είναι καθοριστικά!

Τι ωραίο όταν η σπίθα είναι άμεση! Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι πετυχαίνουν ευκολότερα, γι' αυτό είναι σημαντικό από την αρχή:

Χαμογελάστε στο συνομιλητή σας. Αν δεν χαμογελάσετε, δεν θα σας θεωρήσουν συμπαθή.Αν δεν χαμογελάσετε, οι πιθανότητες να σας θεωρήσει ο ερωτικός σας σύντροφος ελκυστικό απλά μειώνονται.

Ξεκινήστε να βγαίνετε ραντεβού με τον τρόπο που νιώθετε άνετα!

Το ζήτημα του ντυσίματος στο πρώτο ραντεβού απασχολεί τους περισσότερους άνδρες και γυναίκες. Μην ντύνεστε, αλλά φορέστε αυτό με το οποίο αισθάνεστε άνετα και σας πάει!

Μην ντύνεστε καλά.

Μην φοβάστε να κάνετε την πρώτη κίνηση όταν χαιρετάτε κάποιον. Πείτε ότι χαίρεστε που βλέπετε το ραντεβού σας, ακόμα και αν είστε ντροπαλός. "Πώς είσαι;" Έτσι η πρώτη ερώτηση μπορεί να ακολουθήσει αμέσως και έχετε ήδη περάσει το μπαλάκι στο ραντεβού σας.

Κατάλληλα και ακατάλληλα θέματα στο πρώτο ραντεβού

Είναι κυρίως οι άντρες που δεν είναι σίγουροι για το τι μπορούν και τι δεν μπορούν να αναφέρουν σε ένα πρώτο ραντεβού. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, γι' αυτό είμαστε εδώ. Πάμε, εδώ είναι οι συμβουλές για εσάς:

Προηγούμενες αποτυχημένες σχέσεις

Μην μιλάς για αποτυχημένες σχέσεις. Όχι στο πρώτο ραντεβού, τουλάχιστον. Πραγματικά δεν είναι καλή ιδέα.

Αυτός είναι ο λόγος:

Οι αποτυχημένες σχέσεις είναι (σχεδόν) πάντα στιγματισμένες με δυσαρέσκεια. Δεν είναι ένα συναίσθημα που δεν έχει θέση σε ένα πρώτο ραντεβού. Αποτύχατε, μάθατε από αυτό και τα πάτε καλύτερα τώρα.

Το ραντεβού σας έχει σχεδόν σίγουρα και αυτό αποτυχημένες σχέσεις. Άρα δεν λένε ο ένας στον άλλον κάτι καινούργιο. Ξεφορτωθείτε το. Ξεκινήστε φρέσκα και αμερόληπτα

Εργασία και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου - Ποια αξία έχει η καθημερινότητά σας;

Αυτά τα θέματα επιτρέπονται και είναι σημαντικά. Ειδικά αν αγαπάτε τη δουλειά σας ή έχετε ένα χόμπι που είναι πολύ κοντά στην καρδιά σας. Αφήστε το ραντεβού σας να νιώσει ήρεμα κάτι από τον ενθουσιασμό σας.

Μην κάνετε μονολόγους, όμως. Ζητήστε μια σύντομη, ζωντανή περιγραφή για το πώς είναι η καθημερινότητα του ανθρώπου που κάθεται απέναντί σας.

Γιατί αυτό είναι σημαντικό: Τα επαγγέλματα και τα χόμπι αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα και την καθημερινότητα ενός ατόμου. Αν το ραντεβού σας είναι παθιασμένος πεζοπόρος και εσείς οι ίδιοι είστε μεγάλος φυσιολάτρης, έχετε ήδη μια πολύ καλή βάση

Επιτρέπονται τα κομπλιμέντα;

Αν σας αρέσει κάτι στο ραντεβού σας, μιλήστε!

Δεν έχει σημασία αν είστε άνδρας ή γυναίκα. Το έτερον ήμισυ έχει ωραία φωνή, έχει ωραία μαλλιά, καλή σιλουέτα ή κοσμήματα που σας αρέσουν; Τότε πείτε το.

Φροντίστε όμως να μείνετε στην αλήθεια και αφήστε το σε ένα κομπλιμέντο. Όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν υπερβολικά και το χειρότερο παρεμβατικά.

Σημαντικές συμβουλές για τους κυρίους στις γνωριμίες Parship

Αποτελεί απόλυτη προϋπόθεση για τις περισσότερες γυναίκες πριν καν σκεφτούν για μια σχέση. Το Parship έχει να κάνει με την εύρεση ενός νέου συντρόφου ζωής. Το γυναικείο ραντεβού σας σημαίνει δουλειά!

Για το λόγο αυτό, δημιουργήστε εμπιστοσύνη από την αρχή. Αλλά πώς;

Γέλα με τον εαυτό σου και τις αδυναμίες σου. Να είστε ανοιχτοί, ειλικρινείς, με σεβασμό και ευγένεια.

Σημαντικές συμβουλές για τις κυρίες στο ραντεβού Parship

Οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ίσοι, αλλά είναι διαφορετικοί. Τι είναι όμως αυτό που διακρίνει τους άνδρες από τις γυναίκες;

Είναι ο τρόπος με τον οποίο μιλάνε μεταξύ τους! Οι άνδρες συνήθως μιλούν λιγότερο. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για την επικοινωνία. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο όταν βγαίνετε ραντεβού.

Ο άντρας μιλάει ελάχιστα - τι να κάνω;

Φυσικά, θέλετε να ξέρετε τι είδους άνθρωπος είναι. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μιλάει. Κάντε τον να το κάνει!

Του θέτετε ερωτήσεις ανοιχτού τύπου. Δηλαδή, ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να απαντήσει με πλήρεις προτάσεις, όπως αυτές:

"Μου αρέσεις πολύ. Αν έχεις μια σύντροφο, τι θα ήθελες να κάνεις μαζί της;"

Τα ραντεβού σου με το Parship είναι καταστροφικά; Ώρα για μια ανάλυση και τη λύση!

Μπορεί να συμβεί τα ραντεβού να μην οδηγούν στην επιθυμητή επιτυχία. Για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας το ερώτημα, ποιος ήταν ο λόγος. Αυτοί θα μπορούσαν να είναι οι λόγοι:

Μήπως κάτι έλειπε από τις εκ των προτέρων πληροφορίες για εσάς ή κάτι παρεξηγήθηκε;

Για παράδειγμα, μήπως είχατε λάθος ιδέα για το σύντροφό σας στο ραντεβού; Μήπως ήσασταν ίσως πολύ βιαστικοί ή το ραντεβού σας ήταν ανακριβές με τις πληροφορίες; Αναγνωρίζετε στο φλερτ του συντρόφου σας ιδιότητες με τις οποίες δεν τα πάτε καλά; Ενημερώστε το κείμενο του προφίλ σας ώστε να μην μπορεί να ξανασυμβεί αυτό.

Ο σύντροφος του ραντεβού σας δεν θέλει να σας ξανασυναντήσει;

Απλά ρωτήστε ποια ήταν η αιτία του προβλήματος. Ξεκαθαρίστε ότι απλά θέλετε να ξέρετε για το μέλλον. Μην επικρίνετε την απάντηση. Απλά σημειώστε την και σκεφτείτε με ηρεμία αν είναι κάτι που μπορείτε ή θέλετε να αλλάξετε.

Το πρώτο φιλί - Μερικές συμβουλές!

Αν η χημεία είναι σωστή και οι σπίθες πετάνε ανάμεσά σας, το πρώτο φιλί δεν είναι μακριά.

Αλλά πώς συγκεκριμένα θα το κάνετε;

Αν είστε από τους ντροπαλούς ανθρώπους, μια σύντομη ανακοίνωση αλά "Θα ήθελα να σε φιλήσω" μπορεί να βοηθήσει.

Σταθείτε μπροστά από το φλερτ του συντρόφου σας και κοιτάξτε και τους δύο στα μάτια. Πείτε ότι έχετε όρεξη για ένα φιλί. Τότε ο συνομιλητής σας μπορεί ακόμα να αντιδράσει αναλόγως και εσείς είστε στην ασφαλή πλευρά. Μια αντίδραση που θα πρέπει να περιμένετε σε κάθε περίπτωση και όχι να περάσετε απλά στην πράξη.

Μια συμβουλή για τους κυρίους:

Αυτό ίσχυε πάντα και δεν έχει χάσει τίποτα από το νόημά του. Θέλετε να τη φιλήσετε και προφανώς το θέλει και εκείνη. Πλησιάστε την κατά πρόσωπο στο 90% της διαδρομής. Το τελευταίο 10%, πρέπει να έρθει προς το μέρος σας.

Το επόμενο βήμα - να προχωρήσετε ή να πείτε αντίο;

Έχετε φιληθεί και δεν έχετε καμία απολύτως επιθυμία να πείτε αντίο τώρα;

Συνειδητοποιήστε: αναζητάτε έναν σύντροφο για όλη σας τη ζωή. Είναι σημαντικό τώρα η αγάπη σας να πάρει χώρο για να αναπτυχθεί


Ορισμένες γυναίκες συχνά έχουν πρόβλημα να πουν ένα ξεκάθαρο "όχι".

 

Μην παρασυρθείτε απαραίτητα από τη στιγμή της ταλάντευσης. Συχνά, σε ένα πρώτο ραντεβού, είναι προτιμότερο να σταματήσετε όταν είναι στα καλύτερά του.

Επίσης, να περιμένετε ότι ο φλερτάροντας σύντροφός σας μπορεί να δει τη συνάντηση με άλλα μάτια.

Δώστε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σας. Μην βιάζεστε να κάνετε τίποτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καλή διάθεση για να κανονίσετε ένα άλλο ραντεβού. Με αυτόν τον τρόπο, και τα δύο μέρη μπορούν να αναλογιστούν το πρώτο ραντεβού με ηρεμία.

Αν δεν καταλήξετε σε δεύτερο ραντεβού, το μικρό διάλειμμα έχει το πλεονέκτημα ότι χτίζετε και πάλι μια συναισθηματική απόσταση.

Η χημεία δεν ταιριάζει - Τελειώστε με σεβασμό ένα ραντεβού με την Παρσαλία

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν πολύ γρήγορα αν το ραντεβού μπορεί να ταιριάζει ή όχι.

Ακόμα και αν η χημεία δεν είναι σωστή, το ραντεβού μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Παρ' όλα αυτά, και οι δύο έχουν λογικά το δικαίωμα να αποχαιρετήσουν ανά πάσα στιγμή.

Αλλά πώς;

Το κλασικό είναι σίγουρα: "Η σπίθα δεν πέταξε, λυπάμαι"

Αυτό είναι αρκετό;

Ναι, αυτό αρκεί.

Όλοι οι χρήστες του Parship βγαίνουν ραντεβού επειδή θέλουν να ερωτευτούν. Sαν αποδειχθεί ότι η χημεία δεν είναι σωστή, δεν μετατρέπεται σε σχέση. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι απογοητευτικό όχι μόνο για αυτόν που απορρίπτεται, αλλά και για αυτόν που κάνει την απόρριψη. Και οι δύο ήλπιζαν σε κάτι από το ραντεβού! Αλλά κανείς δεν έκανε κάτι κακό.

Ένα ραντεβού ως μια μοναδική εμπειρία - Όλος ο ενθουσιασμός για το τίποτα;

Δεν τα κατάφερε, αλλά άσκοπο δεν ήταν το ραντεβού!

Μάθετε από αυτό!

Όποιον κι αν συναντήσεις, όλοι μπορούν να σου δώσουν κάτι.Ποιά ήταν τα ιδιαίτερα πράγματα στο ραντεβού σου; Για ποια δυνατά σημεία μάθατε; Τι σου άρεσε σε αυτό και τι μπορείς να πάρεις από αυτό για τον εαυτό σου;

Αυτός είναι ο λόγος που αυτή η κριτική είναι σημαντική:

Μην κρίνετε τα ραντεβού σας, αλλά δεχτείτε τους ανθρώπους με την προσωπικότητά τους, ακόμη και αν ήταν μόνο σύντομες συναντήσεις. Δοκιμάστε το τώρα: Τι έκανε το τελευταίο σας ραντεβού ξεχωριστό; Ποιες ιδιότητες αναγνωρίσατε που θα θέλατε να είχατε κι εσείς; Τι μάθατε από αυτή τη συνάντηση;

Θέλετε να διαβάσετε για περισσότερες εμπειρίες της Parship; Εδώ είναι η μαρτυρία του Parship από μια ανύπαντρη μητέρα.
Θέλετε να δείτε πώς συγκρίνεται το Parship συγκεκριμένα με το Elitepartner; Εδώ είναι μια σύγκριση Parship-Elitepartner.
Εδώ και αρκετό καιρό, το Parship προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ραντεβού με βίντεο. Πώς να κατακτήσετε με επιτυχία ένα βιντεοραντεβού με το Parship, μάθετε εδώ.


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία
Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις
6,8

 • Σαφής πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση
 • Οι φωτογραφίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα
 • Μεγάλο εύρος επιλογών για το σχεδιασμό του προφίλ
 • Επαληθευμένες φωτογραφίες προφίλ
 • Δίκαιες τιμές

FAQ - Parship

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
7
Average: 6.3 (3 votes)

Σχόλια

10/17/2020 - 12:22
Hans63

Τέτοιες ανοησίες. Κάθε 11 λεπτά κάποιος την πατάει και χάνει τα χρήματά του! Τουλάχιστον αν ζεις σε ένα χωριό. Νομίζω ότι αξίζει μόνο σε μητροπολιτικές περιοχές, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την premium συνδρομή του 1 έτους πλήρως και η οπτική στη φάση της γνωριμίας είναι αδιάφορη. Το parship είναι απλά ιδιαίτερο και απευθύνεται v.a. σε άτομα με παλιά πρότυπα. Και μάλλον άκαμπτες συνεργασίες. Αν κάποιος είναι μάλλον συντηρητικός, το Parship είναι ενδεχομένως και σούπερ. Εγώ είμαι πιο μοντέρνος στην αντίληψή μου για τις σχέσεις. Και αν κάποιος θέλει να παραιτηθεί τότε, παρατηρεί μόνο ότι η ανάκληση γίνεται ακριβή τότε. Εδώ, οι υποτιθέμενες επαφές χρεώνονται. Ωστόσο, αυτές προσδιορίζονται. Επιπλέον, θα πρέπει κανείς να ακυρώσει την πριμοδοτημένη συνδρομή εγκαίρως πριν από τη λήξη της συνδρομής. Διαφορετικά, πληρώνει κανείς διπλά, επειδή απλώς παρατείνεται. Θα πρέπει να είναι σαφές σε κάποιον ότι οι φωτογραφίες των αγώνων εξακολουθούν να είναι θολές ακόμη και στην premium συνδρομή και πρέπει πρώτα να απελευθερωθούν από τον άλλο χρήστη. Η υποστήριξη δήλωσε ότι αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα. Το μόνο χρήσιμο χαρακτηριστικό στην premium συνδρομή, είναι ότι πλέον υπάρχει απεριόριστη γραφή και ανάγνωση μηνυμάτων. Απλά ήθελα να σας ενημερώσω, γιατί μου λείπει αυτό στις περισσότερες κριτικές. Αλλά ίσως είμαι πολύ μοντέρνος για τα 60 μου χρόνια. Έχω στη συνέχεια ακυρώσει, επειδή έχω γνωρίσει κάποιον bumble.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
09/25/2020 - 18:27
MariaLooov

Δεν μπορώ να πω πολλά για το σημερινό Parship, γιατί σε μένα η χρήση του είναι ήδη αρκετό καιρό πριν.

Θέλω να επιβεβαιώσω φορές ότι το Parship λειτουργεί. Εγώ (43 ετών) έχω βρει τον σύντροφό μου εδώ. Είμαστε ήδη σχεδόν 3 χρόνια μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Πιθανότατα δεν θα είχαμε γνωριστεί ποτέ κανονικά. Είναι η αδελφή ψυχή μου. Εγγραφόμουν στο Parship γιατί έψαχνα για έναν σύντροφο που θα μου ταίριαζε, με τον οποίο θα ήμουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τον βρήκα! Και αυτό παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή. Το κόλπο είναι απλά να βλέπεις τον πιθανό σύντροφο σε κάθε αίτημα. Ακόμα κι αν στην αρχή πρόκειται για ένα πιο αποστειρωμένο κείμενο. Θεωρώ ούτως ή άλλως ότι τα πρώτα κείμενα είναι συνήθως μόνο επιφανειακά προσωπικά. Όσο περισσότερο όμως γράφετε και ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλον τόσο πιο διαπροσωπικό γίνεται.

.

 

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
10/30/2020 - 10:56
Dortel

Top! Χαίρομαι που υπέγραψα εδώ! Ευχαριστώ και πάλι για την αναφορά σας.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/10/2020 - 17:30
Henrik B.

Μπορείτε ήδη να έχετε δωρεάν πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πληρώσετε χρήματα για να μπορέσετε να κάνετε πραγματική χρήση της πλατφόρμας.

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
11/12/2020 - 16:24
Αποσπάσματα

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να δώσετε αρνητικούς πόντους εδώ στην πυξίδα αγοραστών. Parship φέρνει πραγματικά φορές τίποτα. Καμία πραγματική πρόταση που να ταιριάζει στο ζητούμενο προφίλ. Επιπλέον, αν θέλετε να ακυρώσετε, η πύλη επιμένει σε τουλάχιστον 12 μήνες με εντελώς υπερβολικές τιμές. Κάποιος θα πρέπει να αφήσει από αυτό πραγματικά τα δάχτυλα. Επίσης, μην παρασυρθείτε από ένα κουπόνι Parship. Αυτά είναι FAllen.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/13/2020 - 12:23
Susi

Μόνο από τη στιγμή που ήμουν μέλος που πλήρωνε, μπορούσα να έρθω σε επαφή με τα προτεινόμενα μέλη και να γράψω μηνύματα. Μετά την πρώτη χαρά υπήρξαν όμως και οι πρώτες μεγάλες απογοητεύσεις: οι περισσότεροι δεν απαντούσαν καθόλου και οι λίγες απαντήσεις ήταν εντελώς ανεδαφικές. Ένας από αυτούς μάλιστα είπε ότι ήμουν πολύ μεγάλη γι' αυτόν με τα 29 μου χρόνια! Ήμουν απογοητευμένη και ενοχλημένη με τη σπατάλη χρόνου και χρημάτων. Πώς μπορεί μια τέτοια πύλη να συνεχίζει να τα πηγαίνει τόσο καλά στα τεστ; Έτσι, αποσυνδέθηκα και απέφυγα την πύλη για λίγες ημέρες. Όταν συνδέθηκα ξανά αργότερα, είχα μερικά μηνύματα στα εισερχόμενά μου. Κάπως νωχελικά, τα διάβασα και υπήρχαν μερικοί τύποι που ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Παραδόξως, υπήρχαν ανάμεσά τους και μη ακαδημαϊκοί, γεγονός που με έκανε πάλι έξαλλη. Είχα δηλώσει ρητά ότι έψαχνα μόνο για μορφωμένους ανθρώπους. Για αυτά που πλήρωσα εδώ στην πραγματικότητα;;;; Η Parship δεν είναι πραγματικά τόσο φτηνή! Τα μηνύματα ήταν σχεδόν όλα τυποποιημένα μηνύματα, τα οποία οι άντρες μάλλον έστελναν μια φορά την εβδομάδα σε όλες τις προτάσεις συντρόφων. Αποφάσισα ότι το Parship δεν είναι για μένα και έστειλα προληπτικά την ακύρωση της συνδρομής μου. Σε αντίθεση με πολλά άλλα μηνύματα στο Διαδίκτυο, το Parship δέχτηκε την ακύρωσή μου χωρίς παράπονο. Ίσως έχουν μάθει κάτι εξαιτίας των πολλών αρνητικών αναφορών ;-) Ως εκ τούτου, είναι καλό που υπάρχουν δοκιμαστικές πύλες όπως το Käufer-Kompass. Δεσμεύουν οιονεί τη γνώμη των χρηστών. Λοιπόν, η Parship δεν είναι τίποτα για μένα. Evtl. αλλά καλύτερα για το Elitepartner;

User rating
6
Average: 6 (1 vote)
11/16/2020 - 15:08
Hannes66

Είμαι μέλος από το βράδυ της Πέμπτης και ένιωσα από την αρχή επιβεβαιωμένη στην απόφασή μου. Δεν ήταν μια επιτηδευμένη ατμόσφαιρα όπως σε άλλους παρόχους, αλλά μάλλον τόσο ζεστή και παιχνιδιάρικη. Αυτό μου άρεσε πολύ, έχω κουραστεί από όλη αυτή την υπερβολική συμπεριφορά του "γλυκού ξανθού μοντέλου κοριτσιού"! Θέλω να βρω μια γυναίκα για μια ζωή και όχι ένα πληρωμένο τοπ μόντελ. Ας δούμε αν μπορώ να βρω τη γυναίκα μου εδώ. HAtte Parship ήδη συχνά σε αφίσες δει και σκέφτηκα να το δοκιμάσω φορές για. Η έκθεση δοκιμής σας στο KäuferKompass με επιβεβαίωσε.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/17/2020 - 15:51
GreatLove

Μετά από μερικές καταστροφές ημερομηνία ήταν τότε πραγματικά ένα χρυσό κομμάτι. Παντρευόμαστε σε 2 εβδομάδες, αν το επιτρέψει η Corna! Απλά συνεχίστε να το κάνετε και μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Πλήρης βαθμολογία από μένα.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/20/2020 - 11:02
Κάθε11λεπτά

Το Parship δεν είναι καλύτερο ή χειρότερο από άλλες πύλες. Αλλά αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι η μαζική διαφήμιση. Ως εκ τούτου, είναι απλά πολύ απασχολημένος και έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. Είναι σημαντικό να περιορίσετε την αναζήτηση απλά να μην είναι πολύ περιφερειακή.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/23/2020 - 12:17
Elila

Δυστυχώς, πρέπει επίσης να μιλήσω για αρπαγή! Αδιαφανές σύστημα συμβολαίων, για τις γυναίκες εντελώς άχρηστες προτάσεις πιθανών συντρόφων, πολλοί ημιμαθείς άντρες εγγεγραμμένοι εκεί και πολύ πολύ πολύ ακριβά συμβόλαια με αιώνιες περιόδους συμβολαίου. Σε ποσοστό 95% πήρα μη σοβαρές ερωτήσεις. Επίσης με το Elitepartner δεν χρειάζεται να εγγραφεί κανείς παράλληλα. Είναι στην πραγματικότητα οι ίδιες προτάσεις. Μπορεί να είναι αυτό;

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/24/2020 - 12:42
Γέλιο

Κάθε 11 λεπτά και μαλακίες.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/25/2020 - 17:11
Fred

Με τα 65 μου χρόνια σκέφτηκα ότι δεν βρίσκω πλέον κανέναν. Τώρα είμαι εδώ και 3 μήνες με την Parship. Εν τω μεταξύ η σκέψη μου έχει αλλάξει. Έχω έρθει σε επαφή με μερικές απολαυστικές κυρίες και έχω μιλήσει με μερικές στο τηλέφωνο. Σας ευχαριστώ για την κριτική στην πυξίδα του αγοραστή. Χωρίς εσάς, νομίζω ότι θα ήμουν ακόμα μόνη μου. Nohcmal σας ευχαριστώ.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/03/2020 - 15:28
τέχνασμα κόστους

Γεια σας παιδιά, η συμβουλή μου αν το κόστος είναι πολύ υψηλό για εσάς. Από την αρχή τα γενέθλιά σας σε 2 εβδομάδες. Τότε ένα κουπόνι έρχεται φτερουγίζοντας στο γραμματοκιβώτιο. Αξίζει πολύ να μειώσετε το κόστος, γιατί οι τιμές είναι ζουμερές.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/07/2020 - 13:55
Mirko Haas

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, ήμουν έτοιμος να αγοράσω μια premium συνδρομή, αλλά μετά από αυτά τα καυστικά σχόλια θα προτιμούσα να το αφήσω ήσυχο, ξέρω καλύτερα πράγματα να κάνω με τα χρήματα, και ειδικά δεν έχω καμία διάθεση να κλέψω!

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/10/2020 - 12:30
Anders

Βρείτε το Parship super. Δεν καταλαβαίνω ποιος μιλάει πάντα για rip-off. Αισθάνεστε κι εσείς ότι σας κλέβουν σε μια ντίσκο όταν πηγαίνετε μόνοι στο σπίτι;

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/14/2020 - 16:57
Hanni2000

Το Parship είναι μόνο ένα πράγμα για μένα: ακριβή αρπαγή. Οι τελευταίες αλλαγές αφαιρούν από τους χρήστες το δικαίωμα να σχεδιάζουν το προφίλ τους - αυτό ήταν κάποτε πολύ ωραίο. Υποτίθεται ότι πρέπει να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε όλους τους άλλους με το όνομα και τη φωτογραφία σου. Τότε μπορώ απλά να χρησιμοποιήσω το Tinder. Όποιος έχει χάσει την έκτακτη προθεσμία ειδοποίησης που προκαλούν οι αλλαγές - μια τέτοια νομικά υπάρχει, την οποία η Parship δεν έχει επισημάνει με - μπορεί να κάνει μόνο ένα πράγμα: να χρησιμοποιήσει ένα ψευδώνυμο και να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες. Προφανώς με το Elitepartner τώρα επίσης έτσι, ανήκουν μαζί.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
12/15/2020 - 16:19
Megalover

Η καλύτερη πύλη όλων των εποχών. Απλά πραγματικά πολλά συμβαίνουν. Απλά πάντα τερματίζετε προληπτικά, τότε έρχονται καλές Rückholerangebote.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/18/2020 - 15:03
Rotuzi

Πρώτα απ' όλα, είναι υποχρεωτικό να δημιουργήσετε ένα ωραίο, ελκυστικό προφίλ. Για τους οποίους η διακριτικότητα είναι σημαντική, η στάση μπορεί να μην αποκαλύπτει τα πάντα για τον εαυτό του, αλλά το προφίλ πρέπει οπωσδήποτε να προσελκύει την προσοχή του αντίθετου φύλου. Η επικοινωνία είναι επίσης σημαντική. Όπως έχει ήδη ειπωθεί: Θα πρέπει να Buhlen γύρω από τις κυρίες λίγο, γιατί σίγουρα είναι κακομαθημένη για την επιλογή.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
01/26/2021 - 15:56
Γιατί όχι;

Στην Parship θα πρέπει να κοιτάξετε πότε θα δείτε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις ή αφίσες. Τότε πραγματικά συμβαίνουν πολλά και έρχεστε γρήγορα σε επαφή.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
02/23/2021 - 16:12
gfethzwethwehq

Είναι όλα μια γιγαντιαία μηχανή MArketing που μπορεί να λειτουργεί για κάποιους, αλλά όχι για τους περισσότερους.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
02/25/2021 - 14:29
Timm

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε εδώ. Εδώ κάθε κατσαρόλα βρίσκει το καπάκι της, όπως έλεγε πάντα η γιαγιά μου. Το Parship είναι απλά μια αρχή στη Γερμανία και όσο οι περισσότεροι singles είναι εγγεγραμμένοι εδώ, θα λειτουργεί καλύτερα εδώ. Ίσως και άλλες ιστοσελίδες online dating να είναι καλές. Τέλος πάντων, δοκίμασα το Parship και η εμπειρία μου είναι πραγματικά καλή. Ακριβή, αλλά καλή.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
02/26/2021 - 14:37
Ερωτευμένος, αρραβωνιασμένος παντρεμένος

Σκεφτείτε ότι κανένα άλλο site γνωριμιών δεν έχει τόση επιτυχία. Στον κύκλο των φίλων μου είναι 3 γυναίκες εγγεγραμμένες!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/04/2021 - 14:54
Tini

Puh...ήδη ακριβά η διασκέδαση εδώ. Tinde μπορώ να χρησιμοποιήσω φθηνότερα και δωρεάν. Το rip off δεν είναι μαζί μου. Waru mfor pay writing;

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
03/12/2021 - 18:32
11MinutesSingle

Meines erachtens ακριβό αλλά και καλό. Οι άνθρωποι που είναι στο Parship, πραγματικά το εννοούν ersnt. Ενδιαφέρονται, επικοινωνούν και θέλουν να συναντηθούν. Έχω χρησιμοποιήσει το Parship πάνω από 12 μήνες και συστηματικά έκανα ραντεβού σύμφωνα με τις κριτικές μου. Κάποια στιγμή έχει προκαλέσει και... Αυτό που θέλω να πω λοιπόν είναι ότι πρέπει να φιλήσεις μερικά βατράχια για να βρεις τον πρίγκιπα. Αλλά για μένα το Parship έχει δουλέψει. Ένα μόνο σημείο κριτικής: Sauteuer. Αλλά στο τέλος έχει αποδώσει τα μέγιστα για μένα.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/15/2021 - 13:20
Girlfriends Parship προσπάθησε

Αφού τόσοι πολλοί φίλοι μου είχαν δοκιμάσει το Parship και είχαν κάποια επιτυχία με αυτό, αποφάσισα να το δοκιμάσω κι εγώ. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Στην αρχή. Εν τω μεταξύ, ήμουν σχεδόν σε ευφορία. Ωστόσο, στη συνέχεια με πρόλαβε γρήγορα και πάλι η πραγματικότητα. Αν και είχα πραγματικά πολλές αιτήσεις και εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από άνδρες. Στα ραντεβού που είχα τότε αλλά γρήγορα διαπίστωσα ότι μάλλον δεν μου ταίριαζαν όλοι. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν θα σκεφτόμουν ότι η απογοήτευση στις ημερομηνίες μπορεί να είναι τότε ακόμα τόσο μεγάλη. Ο αλγόριθμος μερικές φορές κάνει λάθη εδώ. Δεν έχει σημασία, στο τέλος υπήρχαν πάντα πολύ ελκυστικοί και ενδιαφέροντες άνδρες. Έτσι, λοιπόν, γνώρισα στην πραγματικότητα τον αρραβωνιαστικό μου.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
03/19/2021 - 16:10
κανένας μάγος

απόλυτα σκουπίδια, όποιος έχει πραγματικά επιτυχία εκεί μπορεί να ξορκίσει

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
03/22/2021 - 17:47
Roddy

Κάθε 11 λεπτά ένας single ερωτεύεται μέσω του Parship? Μην με κάνεις να γελάσω. Είναι σίγουρα οι ίδιοι άνθρωποι κάθε 11 λεπτά. Είμαι λοιπόν premium στο parship εδώ και 3 μήνες. Πλήρωσα πολλά χρήματα και ακόμα δεν έχω ερωτευτεί. Πόσα λεπτά είναι αυτά τώρα; Δεν θέλω καν να τα μετρήσω. Έτσι είναι ήδη σαφές για μένα ότι στη διαφήμιση είναι υπερβολική και είμαι alsoc με 2 γυναίκες που γράφουν. 1 ραντεβού είχα μέχρι στιγμής. Αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα. Η συνδρομή μου τρέχει ναι ακόμα 9 μήνες... ποιος ξέρει, ίσως είναι ακόμα με τι. ;)

User rating
6
Average: 6 (1 vote)
03/31/2021 - 16:16
Christoph

Στην πραγματικότητα μια καλή ιστοσελίδα γνωριμιών. Το βρήκα επίσης μετά από 3 μήνες. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ. Πραγματικά μεγάλες περίοδοι προειδοποίησης. Πρέπει κανείς να ακυρώσει 12 εβδομάδες πριν από τη λήξη της συνδρομής ήδη. Θα πρέπει να το σκεφτεί κανείς αυτό επειγόντως. Διαφορετικά, όμως, η σελίδα είναι πραγματικά εντάξει μόνο ακριβή. Δεν έχω συναντήσει κανένα ψεύτικο. Όπως είπα, πρόσφατα ερωτευμένος. Αλλά πρέπει ακόμα να πληρώσω μέχρι να λήξει η συνδρομή. αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει κάποιος που αποφασίζει για την Parship.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
04/05/2021 - 13:47
Sylvie

Σίγουρα η σελίδα Parship είναι ακριβή, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τα πολλά αρνητικά σχόλια. Όλα όσα επικρίνονται μπορείτε να τα διαβάσετε πριν εγγραφείτε. Φυσικά, η περίοδος προειδοποίησης είναι μεγάλη, αλλά επίσης δεν αποτελεί έκπληξη. Θα πρέπει να το γνωρίζετε όταν υπογράφετε. Νομίζω ότι πολλοί που διαμαρτύρονται για το parship δεν έχουν ασχοληθεί αρκετά με αυτό και στη συνέχεια διαμαρτύρονται. Έτσι είναι τώρα φορές η πολιτική των dating sites.

Αλλά τώρα στο θέμα. Για μένα, το Parship έχει λειτουργήσει. Θα έλεγα ότι δεν είμαι μη ελκυστική, αλλά δεν έχω βρει κανέναν στην πραγματική ζωή μετά από 3 χρόνια singledasein και στη συνέχεια εγγράφηκα στο parship. Το 12μηνο τέλος πονάει πραγματικά στην αρχή... Ω ναι... αλλά εκ των υστέρων λέω ότι ήταν η καλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών. Και φυσικά ο πρίγκιπας γοητευτικός δεν ήταν αμέσως εκεί. Έχω γράψει σε πολλούς απελπισμένους ή και περίεργους άνδρες. Αλλά γρήγορα κατάλαβα ποιοι μου ταίριαζαν. Αυτούς τους άντρες τους αποχαιρέτησα γρήγορα φιλικά.

Μετά από περίπου 7 μήνες γνώρισα τότε κάποιον όπου ταιριάζει σωστά. Στο μεταξύ είχα 7-8 ραντεβού που ήταν περισσότερο ή καλά. Αλλά απλά πρέπει να ασχοληθείς και κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος που σου ταιριάζει.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας μου με το Parshp;

Λοιπόν, όπως ήδη είπα, δεν πρέπει να τα παρατάς και να μένεις σε αυτό. Μιλάει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και ανς σε κάποιο βαθμό ταιριάζει συναντιέται. Οι προτάσεις των συνεργατών του παρσπ είναι μια αρκετά καλή κατευθυντήρια γραμμή από την πολλαπλότητα του Nuter μερικά rauszufiltern που θα μπορούσαν να ταιριάζουν. Αλλά και εδώ δεν είναι όλα χρυσά ό,τι λάμπει. Δεν μπορείτε να αποφύγετε να κάνετε τον εαυτό σας ένα BIld και να μιλήσετε με τους ανθρώπους. Είναι σημαντικό να συμπληρώσετε σωστά το δικό σας προφίλ και να παραδώσετε μια καλή εικόνα του εαυτού σας. Καλή όχι με την έννοια της παραποίησης, αυθεντική αλλά με νόημα, έτσι ώστε ο άλλος να μπορεί ήδη να φανταστεί έναν άνθρωπο πίσω από το προφίλ. Αν κοιτάξω τη συμπεριφορά μου στις γνωριμίες στο Parship, έτσι έχω γράψει κατά προτίμηση με τους άνδρες που έχουν ήδη προδώσει στο προφίλ κάτι περισσότερο από τον εαυτό τους.
Το συμπέρασμά μου: Το Parship λειτουργεί. Σας ευχαριστώ. Δεν είναι φθηνό, αλλά όσοι χρησιμοποιούν σωστά το parship δεν θα το μετανιώσουν.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
04/09/2021 - 18:44
normalo

Η εμπειρία μου ήταν ότι οι γυναίκες εδώ είναι πλήρως απαιτητικές και επιλεκτικές. Ως normalo χωρίς χοντρό αυτοκίνητο και κυρίως χοντρό λογαριασμό έχεις λίγες πιθανότητες εδώ. Θέλω απλά να γνωρίσω μια φυσιολογική γυναίκα και να βρω την αγάπη και όχι να δώσω Auskunt στο λογαριασμό μου. Οι σημερινές γυναίκες είναι τελείως κακομαθημένες και τα μαζεύουν όλα στο Parship.

.
User rating
3
Average: 3 (1 vote)
04/14/2021 - 17:25
öökl

Το καλύτερο γιατί εδώ είναι το πιο πολυσύχναστο μέρος

User rating
10
Average: 10 (1 vote)