Σεξ μέσω εφαρμογής χωρίς μακρύ πηγαινέλα; Εμπειρίες με την εφαρμογή C-Date


76%

(76/100 σημεία)


Το C-date είναι αναμφίβολα η πιο διάσημη εφαρμογή γνωριμιών για σεξ! Ο ιστότοπος και η αντίστοιχη εφαρμογή σχεδιάστηκαν για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν εντελώς μη δεσμευτικές σεξουαλικές περιπέτειες ή σχέσεις.
Το πιο δημοφιλές σεξ dating app
λέει το Ben

Πώς ακριβώς λειτουργεί το C-date;

Απλά δημιουργείτε online το προσωπικό σας προφίλ, τσεκάρετε ποιες ερωτικές προτιμήσεις έχετε και μετά μπορείτε να ξεκινήσετε. Αν όλα πάνε καλά, μπορείτε σύντομα να κανονίσετε μια ερωτική συνάντηση, όπου θα είναι πραγματικά καυτό hergeht.

Και μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε ερωτικές συναντήσεις τόσο γρήγορα εδώ;

Για να το ελέγξουμε, ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στο C-Date. Αν το C-date λειτουργεί τόσο καλά όσο υπόσχεται η διαφήμιση, εξετάζουμε τώρα

Ας μπούμε λοιπόν κατευθείαν στο θέμα και ας μη χάσουμε χρόνο.C-date συγκριτικά

Πολύ δημοφιλές σεξ dating app

Σε αυτό το site ερωτικών γνωριμιών, συναντιούνται γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια αλλαγή στην αγάπη. Κάποιοι χρήστες συναντιούνται ψηφιακά μπροστά στην κάμερα, κάποιοι άλλοι στην πραγματική ζωή.

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!

Απλά φίλτρα αναζήτησης, με βάση την τοποθεσία και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, οπότε είναι εύκολο να βρεις ενα ραντεβού για σεξ, κοντά στη περιοχή σου.

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP

Ο ιστότοπος και η αντίστοιχη εφαρμογή σχεδιάστηκαν για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν εντελώς μη δεσμευτικές σεξουαλικές περιπέτειες ή σχέσεις.

καυτά φλερτ και σέξι singles

Το UpForIt.com είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς κοινότητες σεξ στον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών στον κόσμο

Ραντεβού μέσω smartphone; Το Tinder έχει γίνει συνώνυμο του online dating μέσω smartphone τα τελευταία χρόνια. Η πλειονότητα των ανδρών και των γυναικών έχουν πιθανώς δοκιμάσει το Tinder κατά τη διάρκεια των εργένικων χρόνων τους. Έχουν μάθει να αγαπούν και να μισούν την εφαρμογή ταυτόχρονα.


C-date Πλεονεκτήματα

 • Για τις γυναίκες η συνδρομή είναι εντελώς δωρεάν

 • Εσείς αποφασίζετε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε τη δική σας εικόνα

 • Η ποσόστωση των γυναικών είναι υψηλή, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες

 • Η κοινότητα πείθει με τη δραστηριότητά της


C-date Μειονεκτήματα

 • Η συνδρομή πρέπει να ακυρωθεί με φαξ

 • Μόνο η συνδρομή Premium επιτρέπει στους άνδρες να το χρησιμοποιούν χωρίς περιορισμούς

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής κειμένου προφίλ

 • Η προεπισκόπηση του δικού σας προφίλ είναι λίγο συγκεχυμένη


Με λίγα μόνο κλικ σε ένα καυτό ραντεβού για σεξ;

Όποιος εγγράφεται στο C-date θέλει πραγματικά να μάθει μόνο ένα πράγμα: πόσο καιρό πρέπει να περιμένω για ένα ραντεβού για σεξ στην πραγματική ζωή.

Είμαι σίγουρος ότι έχετε και μερικά άλλα σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τη διακριτικότητα και την ανωνυμία στον ιστότοπο του C-Date. Θα αναφερθούμε σε αυτά αργότερα, αλλά προς το παρόν, μας ενδιαφέρει η ερώτηση όλων των ερωτήσεων:

Μπορείτε πραγματικά να φτιάξετε γρήγορα ερωτικά ραντεβού εδώ με το πάτημα ενός κουμπιού;

Καταρχήν, είναι δυνατόν....

Αλλά...

Όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχει πάντα ένα "αλλά". Αλλά πρώτα τα πράγματα με τη σειρά τους:

Οι εμπειρίες δείχνουν ότι μπορείτε σίγουρα να κανονίσετε ιδιωτικά ραντεβού για σεξ με το C-date. Μπορείτε πραγματικά να το αφήσετε να ξεσπάσει εδώ κιόλας.

Αλλά πραγματικά χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να το κάνετε αυτό;

Αυτό στην πραγματικότητα πρέπει να το δούμε με κάπως διαφοροποιημένο τρόπο: Οι γυναίκες μπορούν να κανονίσουν να κάνουν σεξ με άνδρες στο C-date με το πάτημα ενός κουμπιού, ας πούμε. Οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, έχουν την πρόκληση να αντιμετωπίσουν πολύ ανταγωνισμό από άνδρες. Ως εκ τούτου, πρέπει να καταβάλλουν λίγο περισσότερη προσπάθεια σε σύγκριση με τις γυναίκες.

Πάντως, και οι άνδρες δεν πρέπει να ανησυχούν!

Κατ' αρχήν, αυτό δεν είναι μαγεία και είναι αρκετά εφικτό. Πρέπει πάντα να θυμάστε ποιος είναι ο σκοπός της εφαρμογής C-date: Όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι εδώ, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες, θέλουν σεξ. Καλύτερο σημείο εκκίνησης στην αναζήτηση μιας γρήγορης περιπέτειας δύσκολα μπορεί να υπάρξει γενικά.

Αυτή είναι στην πραγματικότητα η τέλεια βάση για την εξασφάλιση μιας ποικίλης σεξουαλικής ζωής.

Ένα πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζουν οι άνδρες, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι δεν θα βάλουν πόδι στην πόρτα αν αδέξια χτυπήσουν τις κυρίες. Λέξεις όπως "Γεια σου μωρό μου, θες να συναντηθούμε για ένα πήδημα αύριο;" είναι απίθανο να φέρουν αποτέλεσμα. Σε κάθε σχέση μεταξύ γυναίκας και άνδρα, θα πρέπει πρώτα να χτίσετε εμπιστοσύνη. Αργότερα, θα εξηγήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες πώς μπορείτε να το κάνετε καλύτερα αυτό.

Πριν συνεχίσουμε με τον βήμα-προς-βήμα οδηγό μας για το C-date, παραθέτουμε μερικά στοιχεία για αυτή την εφαρμογή περιστασιακών ραντεβού:

 • Το C-date βρίσκεται στην αγορά από το 2008. Η εφαρμογή είναι ο κορυφαίος πάροχος περιστασιακών ραντεβού στον κόσμο
 • Η πλατφόρμα έχει διαφημιστεί σε διάφορα γυναικεία περιοδικά και στην τηλεόραση. Για το λόγο αυτό, ο πάροχος είναι σίγουρα ένα οικείο όνομα σε άνδρες και γυναίκες
 • Κάθε μέρα, περισσότερα από 25.000 νέα μέλη λέγεται ότι εγγράφονται στο C-Date, και αυτός είναι ήδη ένας τεράστιος αριθμός. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ο αριθμός των εραστών του σεξ χωρίς δεσμεύσεις αυξάνεται κατά τουλάχιστον 25.000 κάθε μέρα
 • Υπάρχουν επίσης χρήστες εδώ που είναι πιασμένοι και αναζητούν μια σχέση χωρίς δεσμεύσεις. Αλλά η πλειοψηφία είναι σόλο.

Η σύστασή μας: Kavliares
Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!

Απλά φίλτρα αναζήτησης, με βάση την τοποθεσία και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, οπότε είναι εύκολο να βρεις ενα ραντεβού για σεξ, κοντά στη περιοχή σου.Ξεκινήστε απευθείας με το C-Date μετά την εγγραφή σας

Είμαι σίγουρος ότι το ακόλουθο σενάριο ακούγεται οικείο:

Είστε καυτοί για ραντεβού και αποφασίζετε να εγγραφείτε σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα ταχύτητας, επειδή....

...το πρώτο σας καθήκον είναι να δημιουργήσετε ένα κείμενο προφίλ, το οποίο μπορεί ήδη να αποδειχθεί εμπόδιο. Πιθανότατα νιώθετε το ίδιο με πολλούς άλλους: δεν έχετε ιδέα τι να γράψετε... Ίσως γράψετε ότι "ψάχνετε έναν σύντροφο για να μοιραστείτε στιγμές".

Αυτό ήταν τότε κατ' αρχήν, αλλά ήδη, γιατί τελικά θέλετε να περιμένετε και να συζητήσετε περαιτέρω λεπτομέρειες με τους συντρόφους του φλερτ ανώνυμα ατομικά."

Αν αυτό σας ακούγεται οικείο, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με το C-Date. Στο C-Date, δεν απαιτείται κείμενο προφίλ, οπότε μπορείτε να ανασάνετε με ανακούφιση από αυτή την άποψη.

Αυτό ισχύει πραγματικά;

Ναι, πραγματικά δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη σύνταξη κειμένου προφίλ!

Αλλά τι πρέπει να κάνετε αντ' αυτού;

Εκτός από την ηλικία και το ύψος, οι απαιτούμενες πληροφορίες στο C-Date περιλαμβάνουν οικογενειακή κατάσταση, τόπο διαμονής, χρώμα ματιών και μαλλιών, μήκος μαλλιών, εκπαίδευση/επάγγελμα, συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ, καπνιστής/μη καπνιστής, σεξουαλικός προσανατολισμός και ζώδιο του άστρου.

Achso, μην ξεχνάτε......

Έπειτα επιλέξτε τρία ακόμη χαρακτηριστικά για να περιγράψετε λίγο τον χαρακτήρα σας. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσετε τι ακριβώς αναζητάτε στην πραγματικότητα στο C-Date. Για αυτό, όλο το φάσμα είναι στη διάθεσή σας: Από μια δεσμευμένη σχέση, μέχρι μια σχέση, μέχρι ένα one-night stand.

Τέλος, πρόκειται ακόμα για τις πληροφορίες σχετικά με τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Για το σκοπό αυτό, έχετε 84 φωτογραφίες για να επιλέξετε από αυτές που σας ανάβουν, ώστε να κάνετε λίγο πιο ξεκάθαρο τον ερωτικό σας τύπο. Στο προφίλ σας, αυτό θα μπορούσε λοιπόν να μοιάζει ως εξής:

ερωτικές προτιμήσεις cdate

Αν συνδεθείτε μία φορά την ημέρα, μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε μία ερώτηση της ημέρας, η οποία μπορεί να αυξήσει περαιτέρω τις πιθανότητές σας. Αυτή η ερώτηση προσφέρει ένα ακόμη πλεονέκτημα, καθώς μπορείτε πάντα να βλέπετε πόσο ενεργός είναι ένας χρήστης στην κοινότητα

Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να σκεφτείτε;

Ναι, τουλάχιστον όσον αφορά τις πληροφορίες στο προφίλ σας.

Αυτό σας οδηγεί πραγματικά εκεί;

Στην περαιτέρω πορεία του κειμένου θα ασχοληθούμε αναλυτικότερα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του sex dating με το C-date. Επιπλέον, θα μάθετε πώς μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας στο C-Date, είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα.

Συμπεράσματα: Αν ενδιαφέρεστε για μια μόνιμη συνεργασία και δεν σας αρέσει το one-night stand, το C-Date σίγουρα δεν συνιστάται. Πρόκειται αυστηρά για περιπέτειες με γρήγορο ρυθμό.

Φυσικά, ακόμη και μια ερωτική σχέση μπορεί θεωρητικά να εξελιχθεί σε σχέση. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πάτε με αυτή την προσδοκία στην περιπέτεια C-Date, επειδή σε γενικές γραμμές, οι χρήστες είναι στην καθαρή σεξουαλική ευχαρίστηση από.

Παρακαλείστε επίσης να σημειώσετε τα εξής:

Το C-Date δεν σας προσφέρει μεγάλη ελευθερία όσον αφορά το προφίλ σας. Δίνονται μόνο οι πιο σημαντικές πληροφορίες, πέρα από αυτές δεν έχετε δυνατότητες να παρουσιάσετε το πρόσωπό σας ξεχωριστά. Πιθανώς ο χειριστής ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι τα μέλη επικοινωνούν μεταξύ τους και στη συνέχεια ζητούν περαιτέρω λεπτομέρειες. Σίγουρα αυτή η διαδικασία θα διχάσει έντονα τις απόψεις. Ενώ κάποιοι θεωρούν καλό ότι περιορίζεστε στα πιο απαραίτητα, άλλοι πάλι θεωρούν ότι μπορούν να εκφραστούν εδώ πολύ λίγο ατομικά."

Στο τέλος, απλά δοκιμάστε το και σχηματίστε τη δική σας γνώμη.Δωρεάν σεξ με C-date

Είναι καθόλου δυνατή η δωρεάν χρήση του C-Date;

Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τις γυναίκες, επειδή δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα για τη συνδρομή. Μόλις εγγραφούν, μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την premium συνδρομή. Πιθανόν αυτός να είναι και ο λόγος για τον οποίο το ποσοστό των γυναικών στο C-date είναι τόσο καλό.

Πάντως, αν οι άνδρες θέλουν να γνωρίσουν γυναίκες, πρέπει να επιλέξουν μια συνδρομή επί πληρωμή. Σίγουρα πολλοί μπορεί να το αισθάνονται αυτό ως άδικο. Ωστόσο, οι πάροχοι θέλουν να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να εγγραφούν πάρα πολλοί άνδρες. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξασφαλιστεί μια σχετικά ισορροπημένη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για εσάς ως χρήστη;

Αν ένας άνδρας εγγραφεί για μια premium συνδρομή, τότε μπορείτε να υποθέσετε ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σεξουαλικά ραντεβού. Για τους άνδρες, αυτό είναι και πάλι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, επειδή τους κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος και αφήνει πίσω το 90% των ανταγωνιστών που δεν θέλουν να πληρώσουν. Έτσι μένουν μόνο οι γυναίκες και οι άνδρες που έχουν σοβαρό ενδιαφέρον για μη δεσμευτικά ερωτικά ραντεβού. Αυτοί έρχονται στη συνέχεια και πιθανότατα όλοι στο στόχο.

Αυτό κοστίζει στους άνδρες η premium συνδρομή στο C-Date:

Προνομιακή έναρξη: 49,90 ευρώ μηνιαίως
. Διάρκεια: 3 μήνες
. Συνολικό κόστος:  149,70 ευρώ

Premium Classic: 39,90 ευρώ μηνιαίως
Διάρκεια: 6 μήνες
Συνολικό κόστος: 239,40 ευρώ

Premium Relax: 29,90 ευρώ μηνιαίως
Διάρκεια: 12 μήνες
Συνολικό κόστος: 358,80 ευρώ

Ακύρωση: Οι λεπτομέρειες σχετικά με την περίοδο ακύρωσης μπορούν να βρεθούν στους όρους και τις προϋποθέσεις των μελών του C-Date. Βασικά πρέπει να γίνει η καταγγελία της συνδρομής C-Date 14 ημέρες πριν από τη λήξη της εγγράφως. Προσοχή! Δυστυχώς, προς το παρόν δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική ακύρωση της συνδρομής σας.

Τα ραντεβού σεξ είναι δυνατά και μέσω της εφαρμογής C-Date

.

Το C-Date μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στον υπολογιστή / φορητό υπολογιστή όσο και στο smartphone. Για να το κάνετε αυτό, αρκεί να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε αμέσως ότι η χρήση της εφαρμογής είναι εξίσου εύκολη με τη χρήση του ιστότοπου. Εάν έχετε premium συνδρομή, μπορείτε να επωφεληθείτε εξίσου από τις λειτουργίες στο διαδίκτυο και στην εφαρμογή.

Όσον αφορά τη χρηστικότητα της εφαρμογής, δεν είμαστε τόσο ικανοποιημένοι.

Αλλά μην ανησυχείτε!

Αφού ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στις κριτικές από διάφορα μέλη και δοκιμαστές, μπορούμε να σας πούμε ακριβώς σε ποια σημεία πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας.

Συμβουλές για τη χρήση του C-Date

Αμέσως μετά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα ερωτικών ραντεβού θα μπείτε στα μέλη. Αν έχετε ήδη βρεθεί πολλές φορές σε παρόμοιες πλατφόρμες γνωριμιών, σίγουρα θα αναζητήσετε πρώτα μια λειτουργία φίλτρου. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του C-date! Δεν υπάρχει προφανώς καμία λειτουργία φίλτρου!

Ειδικά όσον αφορά την κατοικία και την ηλικία, μια λειτουργία φίλτρου θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και χρήσιμη.

Δεν προσφέρει όντως το C-Date μια λειτουργία φίλτρου;

Αν αναλύσετε τις κριτικές των χρηστών, θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι η έλλειψη δυνατότητας φιλτραρίσματος είναι ένα σημαντικό σημείο κριτικής. Αλλά μήπως όντως δεν υπάρχει; Ναι φυσικά, αλλά σίγουρα είναι καλά κρυμμένη.

Εδώ κρύβεται το κριτήριο φιλτραρίσματος στην εφαρμογή:

Κατ' αρχάς, κάντε κλικ στο "Το προφίλ μου" στο μενού και στη συνέχεια μετακινηθείτε στο κάτω μέρος όπου αναφέρεται "κριτήρια αναζήτησης"

.

...και μπορείτε επίσης να βρείτε τη λειτουργία φιλτραρίσματος στη διαδικτυακή πύλη του C-Date:

Εδώ, ωστόσο, η αναζήτηση είναι πολύ πιο εύκολη. Αν κάνετε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας, μπορείτε να βρείτε το στοιχείο "Κριτήρια αναζήτησης" στο μενού.

Κριτήρια αναζήτησης και επιλογές ρύθμισης στο C-Date

Τα κριτήρια αναζήτησης αντιστοιχούν ακριβώς στις πληροφορίες που έχετε επίσης παράσχει στο προφίλ σας. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τον τόπο διαμονής σας, την ηλικία σας και φυσικά τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε αυτά τα κριτήρια ανά πάσα στιγμή και στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε.

Voilá

Ακολούθως, όταν κάνετε ξανά κλικ στην επιλογή "Επαφές", θα παρατηρήσετε αμέσως τι έχει αλλάξει. Τώρα θα βλέπετε μόνο τα μέλη που πραγματικά ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησής σας.

Voilá

Θα δείτε ότι έχετε αλλάξει τα κριτήρια αναζήτησης.

Κρίμα: Δεν υπάρχει προβολή όλων των μελών

Σίγουρα θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να δείτε τη δεξαμενή μελών στο C-Date, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ισχύει. Μόνο ορισμένα μέλη σας προτείνονται, και δεν είναι γνωστό με ποιο μοτίβο τα επιλέγει ο χειριστής.

Μπορείτε στη συνέχεια να βρείτε τα προτεινόμενα μέλη στην ενότητα "Επαφές"

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Δυστυχώς, παραμένει μυστήριο γιατί οι προτάσεις παρατίθενται κάτω από τις επαφές. Άλλωστε, θα υποθέτατε ότι εκεί βρίσκονται μόνο μέλη με τα οποία είχατε ήδη κάτι να κάνετε, ας πούμε, είχατε έρθει σε επαφή. Δεν μπορούμε να σας πούμε γιατί το C-Date το κάνει με αυτόν τον τρόπο, αλλά ίσως κάποια στιγμή δουλέψουν πάνω σε μια βελτίωση.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο βρίσκετε μέλη στο C-Date.

Είτε βρίσκεστε στην εφαρμογή είτε στη διαδικτυακή πύλη, η αναζήτηση μελών λειτουργεί πάντα με τον ίδιο τρόπο:

 • Ψάξτε για προτάσεις που εμφανίζονται στην καρτέλα "Επαφές"
 • Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Καυτό ή όχι;" (εικονίδιο αντίχειρα στην εφαρμογή)
 • Δείτε ποια μέλη έχουν επισκεφθεί το προφίλ σας
 • Απαντήστε σε μηνύματα άλλων χρηστών

Χρήση του "Καυτό ή όχι"

χαρακτηριστικό.

Με αυτή τη λειτουργία, θα σας εμφανίζονται φωτογραφίες τυχαίων χρηστών και μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε Like ή όχι. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές swipe, όπως το Tinder, ωστόσο, το C-date δεν εμφανίζει κείμενο προφίλ. Για το λόγο αυτό, δυστυχώς δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα μέλη που εμφανίζονται έχουν επιλεγεί με βάση τα κριτήρια αναζήτησης που προτιμάτε.

Συχνή κριτική του C-Date από άλλους χρήστες

Δεν βασίζουμε τις αξιολογήσεις μας μόνο στις δικές μας εντυπώσεις, αλλά ενσωματώνουμε και τις απόψεις άλλων χρηστών. Με αυτόν τον τρόπο, παρατηρήσαμε ότι οι περισσότεροι χρήστες του C-date παραπονιούνται για την επαχθή διαδικασία τερματισμού. Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες του C-date έχουν επίσης παραπονεθεί για τις μέτριες εμπειρίες τους με άλλες επαφές του C-date.

Άνδρες και γυναίκες ασκούν διαφορετική κριτική

Στους άνδρες ακούγεται ότι πολλές γυναίκες δεν απαντούν καθόλου όταν λαμβάνουν ένα μήνυμα. Αν δεν μοιραστείτε τη φωτογραφία σας, παρεμπιπτόντως, οι πιθανότητες να λάβετε απάντηση λέγεται ότι μειώνονται σημαντικά.

Οι γυναίκες το βλέπουν βέβαια ακριβώς αντίστροφα, γιατί λαμβάνουν μέσα σε λίγες μέρες μερικές εκατοντάδες επιστολές. Δεδομένου ότι μπορεί κανείς να το καταλάβει ήδη, αν αυτό εκφυλίζεται για τις κυρίες κατευθείαν σε άγχος και παρέχει για κριτική. Επιπλέον, λείπει ένα κείμενο προφίλ, γεγονός που καθιστά την επιλογή ακόμη πιο δύσκολη. Οι γυναίκες συμφωνούν σε μεγάλο βαθμό ότι ένα κείμενο προφίλ δίνει μια καλή πρώτη εντύπωση και μπορεί να επισημάνει τα μη-γώ.

Η 100% προσωπική μας εμπειρία με το C-Date

Η κυρία που δέχτηκε να δοκιμάσει το C-Date επίσης έλαβε αμέτρητα μηνύματα τις πρώτες ημέρες μετά την εγγραφή της. Αντιληπτό ότι ήδη μετά από σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορούσε πλέον να απαντά σε κάθε άνδρα και ήθελε. Τέλος, θέλετε να διασκεδάσετε ενώ βγαίνετε ραντεβού, το άγχος είναι εκεί εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Το συμπέρασμά μας για την πλατφόρμα C-Date

Σίγουρα θα αναρωτηθείτε τώρα, αν θα πρέπει να ποντάρετε καθόλου σε μια συνδρομή στο C-Date ενόψει τέτοιας κριτικής;

Θα εξακολουθούσαμε να το συνιστούμε
. Ωστόσο, σας προτείνουμε να ενημερωθείτε εκ των προτέρων για το τι είναι οι περιστασιακές γνωριμίες. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποθέσετε ότι θα συναντήσετε τη γυναίκα των ονείρων σας ή τον άνδρα των ονείρων σας την ίδια μέρα μετά την εγγραφή σας. Αυτό θα ήταν μια εντελώς λανθασμένη υπόθεση, ανεξάρτητα από το ποια πύλη γνωριμιών είναι.

Τι μπορώ να περιμένω τότε;

Κατ' αρχήν, είναι αρκετά απλό και προφανές. Ακόμα και αν γνωριστείτε διαδικτυακά, δεν διαφέρει από τη γνωριμία στον πραγματικό κόσμο εκεί έξω. Για αυτό θα πρέπει να είστε πάντα σεβαστοί και ευγενικοί στο διαδίκτυο, προσπαθώντας παράλληλα να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Σύμφωνα με αυτό, ποια είναι τα πλεονεκτήματα των πλατφορμών γνωριμιών;

Με πολύ απλούς όρους:

Στο διαδίκτυο έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με έως και 10 άτομα μέσα σε λίγους μήνες. Στη νυχτερινή ζωή μάλλον δύσκολα θα το καταφέρετε αυτό.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Kavliares. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Είναι το C-date ασφαλές;

Σε αυτό το κεφάλαιο εξετάζουμε τις σχετικές πτυχές όταν πρόκειται να αξιολογήσουμε πόσο ασφαλής είναι πραγματικά η πλατφόρμα C-date.

Έλεγχος εικόνας στο C-date

Η πλατφόρμα C-date βασίζεται στην ανωνυμία και τη διακριτικότητα, ωστόσο οι φωτογραφίες σας υπόκεινται σε έλεγχο κατά την ανάρτησή τους. Εδώ το C-date ελέγχει αν οι εικόνες που χρησιμοποιούνται συμμορφώνονται με τους δικούς του κανονισμούς. Για παράδειγμα, το C-date απαγορεύει εντελώς τις γυμνές εικόνες. Έχει αυτό νόημα για μια πλατφόρμα ερωτικών γνωριμιών; Φυσικά, μπορεί κανείς να διαφωνήσει σχετικά με αυτό.

Είναι όντως αξιόπιστος ο έλεγχος;

Σύμφωνα με τις εμπειρίες μας, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο έλεγχος της εικόνας του C-Date λειτουργεί αξιόπιστα. Ακόμη και εικόνες στις οποίες δεν ήταν ορατό κανένα πρόσωπο δεν έγιναν όλες αποδεκτές. Αυτός είναι επίσης ένας κανόνας του C-date.

Απατεώνες: Τι είναι αυτό στην πραγματικότητα;

Όταν μεταφράζετε το scamming, σημαίνει κάτι σαν "εξαπάτηση". Τέτοιους απατεώνες συναντάμε δυστυχώς ξανά και ξανά στις πλατφόρμες γνωριμιών. Αρχικά ενδιαφέρονται εξαιρετικά για μια επαφή. Αλλά μόλις φτάσουμε σε μια προσωπική συνάντηση, βρίσκουν τις πιο περιπετειώδεις δικαιολογίες. Ξαφνικά η μητέρα τους αρρώστησε, πρέπει να πάνε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους σε σύντομο χρονικό διάστημα ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο τρένου. Μερικές φορές άλλοι χρήστες μπορούν πράγματι να πειστούν να μεταφέρουν χρήματα, αλλά δεν τα παίρνουν ποτέ πίσω.

Για το λόγο αυτό, η συμπάθειά σας θα πρέπει οπωσδήποτε να διατηρείται υπό έλεγχο όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ιστορίες. Αν λάβετε αυτή την προφύλαξη, θα πρέπει να είναι ασφαλής η χρήση του C-Date.

Δεν υπήρχαν ψεύτικα προφίλ στη δοκιμή του C-date

Κάθε χρήστης του C-Date έχει τη δυνατότητα να θολώσει τις εικόνες του προφίλ του, ενώ λείπουν και τα κείμενα του προφίλ. Φυσικά, αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολη την αποκάλυψη ενός ψεύτικου προφίλ. Τουλάχιστον, εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε κανένα κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας.

Από την άλλη πλευρά, μάθαμε από μερικούς άνδρες χρήστες του C-date ότι υπάρχουν πράγματι γυναίκες μέλη που διαφημίζονται με εξαιρετικά ελκυστικές φωτογραφίες προφίλ. Αν στη συνέχεια τους γράψετε, σας προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες, οι οποίες φυσικά δεν είναι δωρεάν. Σύμφωνα με την πολιτική του C-Date, η πρακτική αυτή απαγορεύεται, όπως άλλωστε και σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναφέρετε άμεσα τέτοια προφίλ στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του C-date, αν πέσετε πάνω τους.

Καταγγελία ψεύτικων προφίλ

Μπορείτε να αναφέρετε ένα ψεύτικο προφίλ τόσο στην εφαρμογή C-Date όσο και απευθείας στον ιστότοπο κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "Report Profile" (Αναφορά προφίλ). Δεδομένου ότι δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε κανένα ψεύτικο προφίλ κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε ποιος είναι ο χρόνος απόκρισης της υποστήριξης του C-Date για τέτοιες ενέργειες.

Αντιμετώπιση των πιεστικών μελών

Τόσο στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης όσο και στην εφαρμογή C-Date, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε τους πιεστικούς χρήστες και να διαγράψετε τη συνομιλία. Αν διαγράψετε μόνο τη συνομιλία, το μέλος μπορεί πάντα να σας γράψει ξανά. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε πλέον να έχετε καμία απολύτως επαφή, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τον αποκλεισμό.

Οι δοκιμές μας έχουν δείξει ότι τα διαγραμμένα μέλη μπορεί να είναι πολύ πιεστικά και να προσπαθούν πιο συχνά. Για το λόγο αυτό, το μπλοκάρισμα είναι πολύ πιο ασφαλές αν πραγματικά ενοχληθείτε ή παρενοχληθείτε από έναν χρήστη.

Συμπεράσματα: Σύμφωνα με τις δοκιμές μας, η πλατφόρμα C-date είναι αρκετά ασφαλής όσον αφορά τις πλαστογραφίες. Δεν μπορεί όμως να αποκλειστεί εντελώς, ακόμη και αν η εξυπηρέτηση πελατών της C-date κάνει καλή δουλειά. Με τα θηλυκά μέλη πρέπει να περιμένετε πολύ πιο συχνά ότι κάποιες κυρίες είναι ψεύτικες, επειδή οι γυναίκες δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα για μια συνδρομή, οπότε και οι εμπορικοί πάροχοι αρέσκονται να δοκιμάζουν εκεί.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Δωρεάν σεξ κάθε εβδομάδα; Συμβουλές για περισσότερη επιτυχία στο C-Date

Στη διαφήμιση το C-date υπόσχεται γρήγορες σεξουαλικές περιπέτειες, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι πάντα τόσο απλό. Βλέπε επίσης την κριτική παραπάνω. Μαζικά οι άντρες θέλουν σεξ και οι γυναίκες δεν ξέρουν ακόμα τι θέλουν. Πώς θα πρέπει να καταλήξουν σε μια σεξουαλική συνάντηση;

Το πρόβλημα είναι οι γυναίκες;

Οι άνδρες είναι δυστυχώς λίγο διαφορετικά πολωμένοι από τις γυναίκες. Αν δουν τη φωτογραφία προφίλ μιας όμορφης γυναίκας και τους αρέσει, της γράφουν απευθείας. Στο πρώτο ραντεβού τότε είναι παρόμοια τα πράγματα: Αν είναι αρκετά "καυτή", έρχεται χωρίς αμφιβολία ως ερωτική σύντροφος στο κρεβάτι. Οι μακροσκελείς συζητήσεις και τα ραντεβού γνωριμίας είναι εντελώς περιττά από την ανδρική άποψη.

Αντίθετα, οι α-ό-όσο "περίπλοκες" κυρίες. Αυτή η συμπεριφορά είναι συχνά εμφανής ήδη κατά την κουβέντα, όταν οι γυναίκες απλά κάνουν πάρα πολλές προσωπικές ερωτήσεις.

Φυσικά, οι περισσότεροι άνδρες θα απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο, Τέλος, θέλετε να διατηρήσετε τις πιθανότητές του για μια πραγματική συνάντηση. Υπό συνθήκες είναι τότε επίσης φορές ευχαρίστως να φαλιρίσει, προκειμένου να dazustehen καλύτερα.

Αλλά να είστε προσεκτικοί...

Θα πρέπει να απέχετε, όμως, γιατί πρέπει πάντα να δίνετε τον εαυτό σας όπως πραγματικά είστε.

Μα τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες;

Για να καταλάβετε λίγο καλύτερα τις γυναίκες, ίσως θα θέλατε να δείτε δύο μελέτες:
Αυτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται εξίσου με τους άνδρες για τα one-night stands, η θέληση λοιπόν είναι εξίσου ισχυρή.

Από την άλλη πλευρά, πολλές γυναίκες δυσκολεύονται επίσης να ξεκαθαρίσουν το μυαλό τους. Ως εκ τούτου, έχουν συχνότερα αμφιβολίες και ανησυχίες και δεν μπορούν να εμπλακούν τόσο γρήγορα σε μια περιπέτεια με έναν άγνωστο.

Για καλύτερη κατανόηση, ίσως θα θέλατε να ασχοληθείτε λίγο με τους γυναικείους φόβους.

Οι ακόλουθες σκέψεις μπορεί να βασανίζουν τις γυναίκες πριν από μια σεξουαλική περιπέτεια:

 • "Ωχ όχι, ένα one-night stand είναι βαρετό τελικά, γιατί η ρουτίνα είναι πάντα η ίδια. Οι άνδρες είναι ήδη ικανοποιημένοι, άλλωστε, όταν έχουν τελειώσει μετά από λίγα λεπτά. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες της γυναίκας συνήθως δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη. Τέτοιες εμπειρίες είχα ήδη πάρα πολύ συχνά, σαν να είχα σε αυτό και πάλι Bock."
 • "Είναι πιθανόν ο άνδρας να πάσχει από κάποια μεταδοτική ασθένεια, και μπορεί να κολλήσω κάτι."
 • "Το ραντεβού για σεξ είναι πραγματικά μόνο για τις πόρνες, έτσι δεν είναι; Τι θα σκεφτεί ένας άντρας για μένα, πολύ περισσότερο όταν δει πόσα προφυλακτικά μαζεύω εδώ γύρω; Είμαι σίγουρη ότι οι γείτονες θα με περνούσαν για τσούλα αν με επισκέπτονταν συνέχεια άλλοι άντρες εδώ."
 • "Η λήψη του χαπιού αποκλείεται για μένα λόγω των ορμονών. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσα να μείνω έγκυος ακούσια, αν κάτι πάει στραβά με το προφυλακτικό."
 • "Τα συναισθήματα μπορούν επίσης να αναπτυχθούν σε ένα ραντεβού για σεξ, και δεν θέλω να ερωτευτώ μόνο και μόνο για να πληγωθώ αργότερα."
 • "Το σώμα μου δεν είναι αψεγάδιαστο, τελικά, δυστυχώς. Κι αν δεν με βρίσκει καθόλου ελκυστική γυμνή;"
   

Η εμπιστοσύνη είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να εξαφανίσει αυτούς τους φόβους και τις ανησυχίες. Και αυτή δεν προκύπτει από το να δείτε μια φωτογραφία του άλλου προσώπου. Η εμπιστοσύνη μπορεί να οικοδομηθεί μόνο μέσω της συζήτησης, και αυτό μπορεί να πάρει διαφορετικό χρόνο για κάθε γυναίκα.

Συμβουλές για τους άνδρες για επιτυχημένες ερωτικές γνωριμίες

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν έχουν ξανακάνει ποτέ στη ζωή τους σεξ της μιας βραδιάς. Τώρα ο φλερτ σύντροφός σας μπορεί να είναι έτοιμος να εμπλακεί σε αυτό; Σημείωση: Αλλά τότε εξαρτάται και από εσάς για να προχωρήσει σε αυτό. Συνεπώς θα πρέπει να θίξετε από εσάς μερικά βασικά σημεία, όπως για παράδειγμα το θέμα της αντισύλληψης.

Όταν τη συναντήσετε, δεν πρέπει να την αιφνιδιάσετε και να της δώσετε όσο χρόνο χρειάζεται για να "ξεπαγώσει". Ωστόσο, δεν πειράζει να της ζητήσετε ένα φιλί. Ένα συναισθηματικό φιλί μπορεί να σπάσει τον πάγο και να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές σας.

Μερικές φορές δεν καταλήγει αμέσως στο σεξ στο πρώτο ραντεβού, κάτι που μπορεί να είναι απολύτως κατανοητό. Μην αφήσετε αυτό να σας ενθαρρύνει, αλλά περιμένετε υπομονετικά, τότε θα πετύχετε και το στόχο σας.

Συμβουλές για τις γυναίκες για επιτυχημένες ερωτικές γνωριμίες

Αν έχετε φόβους, μην τους παραμερίζετε, αλλά αντιμετωπίστε τους με ψυχραιμία. Ειδικά όταν πρόκειται για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, οι ανησυχίες αυτές είναι απολύτως δικαιολογημένες, γιατί όντως υπάρχουν.

Είναι κατανοητό αν κάνετε σεξ με προφυλακτικό την πρώτη φορά. Αν αυτό εξελιχθεί σε σχέση, τότε μπορείτε να ζητήσετε και ένα τεστ HIV ή άλλα πιστοποιητικά που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Φυσικά πρέπει να δώσεις το καλό παράδειγμα και να κάνεις και αυτές τις εξετάσεις.

Έχετε το δικαίωμα ως γυναίκα να ξεσπάσετε σεξουαλικά, δεν είναι μόνο για τους άνδρες. Γι' αυτό δεν πρέπει να νιώθετε ενοχές ή ντροπή αν έχετε εναλλασσόμενους ερωτικούς συντρόφους.

Μπορεί κάλλιστα να ακούσετε "ηλίθια" σχόλια από τους φίλους και τους γνωστούς σας, αν η σεξουαλική σας ζωή είναι πιο έκλυτη από αυτή του μέσου ανθρώπου. Αν τυχόν σας ρωτήσουν για την "ανδρική σας φορεσιά", απλά ξεκαθαρίστε ότι θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα τον εαυτό σας, για παράδειγμα, πριν δεσμευτείτε.

Συγκεκριμένες συμβουλές γνωριμιών για το C-date

Στα προφίλ των μελών θα βρείτε σχετικά λίγες πληροφορίες για το κάθε άτομο. Δυστυχώς, αυτό έχει το μειονέκτημα ότι όλα τα προφίλ είναι παρόμοια. Αυτό σας παρουσιάζει τη μεγάλη πρόκληση να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Αλλά τι μπορείτε να κάνετε;

Εξαρτάται κυρίως από τη φωτογραφία σας, αφού λείπει ένα κείμενο προφίλ. Όλα εξαρτώνται από το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στη φωτογραφία προφίλ σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες χρήστες.

5 κριτήρια που πρέπει να πληροί η φωτογραφία του προφίλ σας για να έχετε περισσότερες πιθανότητες με τις γυναίκες του C-Date

Μπορεί να είστε σε ιστοσελίδες γνωριμιών εδώ και καιρό, αλλά είχατε μόνο μέτρια επιτυχία με τις γυναίκες; Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό οφείλεται στο ότι οι φωτογραφίες σας είναι πολύ κακές.


Οι συστάσεις μας

Πολύ δημοφιλές σεξ dating app
9,5

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!
9,0

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP
8,5

καυτά φλερτ και σέξι singles
7,5

Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών στον κόσμο
4,0

 • Πολλοί ενεργοί χρήστες
 • Χρήσιμο δωρεάν
 • Το προφίλ δημιουργείται γρήγορα και εύκολα
 • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί διεθνώς όταν ταξιδεύετε

FAQ - C-date

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
7
Average: 7 (3 votes)

Σχόλια

10/19/2020 - 03:46
HornyRascal

Πολλά έχουν αλλάξει για μένα από τότε που βρίσκομαι εδώ. Και στα θετικά. Ενώ παλαιότερα ήμουν μάλλον κλειστός, τώρα είμαι πιο ανοιχτόμυαλος για το σεξ, αλλά και ακούω περισσότερο τις επιθυμίες και τις ανησυχίες των γυναικών με τις οποίες κάνω σεξ. Στην πραγματικότητα τις σέβομαι περισσότερο επειδή έχω ασχοληθεί πιο έντονα με τις ανάγκες τους. Μείνετε στο C-date. Είναι καλό για μένα.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
10/23/2020 - 10:36
Δάσκαλος

Δικαίωμα Reinfälle και συνολικές αποτυχίες δεν είχα ακόμη. Αλλά ίσως αυτό να οφείλεται και στο ότι είμαι βασικά μάλλον απόμακρος και μόνο σιγά σιγά ασχολούμαι με τους άλλους και τους πλησιάζω. Ωστόσο, είναι όπως και με άλλες ανταλλαγές επαφών επίσης ότι ο καθένας αντιπροσωπεύει τον εαυτό του κάπως καλύτερα από ό, τι είναι στην πράξη τότε. Επίσης οι σεξουαλικές προτιμήσεις μου φαίνεται ότι είναι εν μέρει και επιθυμίες. Μέχρι στιγμής είχα μερικά πολύ ωραία ραντεβού. Στην πορεία, μπόρεσα επίσης να πραγματοποιήσω επιτέλους πολλές από τις φαντασιώσεις μου που πάντα απλά έτρεχαν στο κεφάλι μου στην πραγματικότητα. Αυτό είχε επίσης αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω τη σύζυγό μου. Τώρα είμαι και πάλι αποσυνδεδεμένος, αλλά θα το έπαιρνα ξανά ανά πάσα στιγμή. Η Corona το κάνει λίγο δύσκολο.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
10/22/2020 - 01:22
Bondel

Είμαι στο C-date εδώ και ένα χρόνο. Είμαι πραγματικά για NewHoney έρχονται σε αυτό, αλλά είναι ναι το ίδιο. Μέχρι στιγμής στον πρώτο χρόνο περίπου 10 ραντεβού όπου τρεις φορές ταίριαξε καλά, τις περισσότερες φορές όχι και τόσο καλά. Με λίγες έχω ασχοληθεί με το αγαπημένο μου σεξ, το οποίο σπάνια βρίσκω στην καθημερινότητα. Παρόλο που συχνά ταιριάζει καλά εδώ θεολογικά, η χημεία σπάνια ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Συνολικά, δεν θα συνιστούσα το C-date γιατί όλα είναι πολύ αδέσμευτα και αυθαίρετα για μένα. Συνολικά, η αναζήτηση εδώ είναι πολύ χρονοβόρα για μένα: Στην καθημερινή ζωή γνωρίζω περισσότερες γυναίκες με λιγότερη προσπάθεια, μόνο που τότε η σεξουαλικότητα δεν ταιριάζει καθόλου εκεί, ωστόσο είμαι πολύ απαιτητικός. Αν όλοι erhlich θα προσδιορίσουν τις προτιμήσεις τους θα ήταν vermjultich enfacher. Αλλά μια μυστική συμβουλή που θα ήθελα να μεταβιβάσω. Εδώ είναι αυτό που μου έχουν πει συχνά οι γυναίκες. Ως γυναίκα κατακλύζεσαι από μηνύματα. Αν εσείς ως γυναίκα δεν έχετε μεγάλες απαιτήσεις, μπορείτε να κάνετε καλό και πολύ σεξ. Αν θέλεις ένα γεύμα ή ένα ξενοδοχείο, οι άνδρες συχνά γκρινιάζουν. Ακριβώς από εδώ πρέπει να ξεκινήσετε. Φυσικά, αξίζει τον κόπο μόνο αν μπορείτε να συναντάτε τη γυναίκα πιο συχνά. Εγώ ο ίδιος ήμουν ακόμη και μια φορά seingeladen.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
11/01/2020 - 04:59
Michael

Το ραντεβού είναι το μεγαλύτερο Beschiess που υπάρχει ειδικά για τον ανδρικό κόσμο. Κάποιος καλείται σχεδόν αμέσως να τα βγάλει λεφτά. Για τις γυναίκες, το όλο θέμα γίνεται θρεπτικό πολύ πιο εύκολο, δεν χρειάζεται επίσης να πληρώσουν τίποτα μπορούν να καλέσουν τη δημιουργημένη πύλη τους ανά πάσα στιγμή, και να γράψουν για να παίξουν με τους άνδρες και να γαμηθούν. Ή μήπως δεν είναι καθόλου πραγματικές γυναίκες; Επειδή δεν είχα ακόμη κανένα ραντεβού. Επαφές, ωστόσο, ήδη πολύ πολλές, όλες θα ήθελαν να με γνωρίσουν. Ως εκ τούτου πιστεύω sit hintertendran μόνο καλλιτέχνες rip-off που οδηγούν το σύνολο, κάθε χρόνο κερδίζουν εκατομμύρια από τον κόσμο των ανδρών.

.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
11/09/2020 - 07:29
Rip-off

Με τη γνώμη μου, δεν υπάρχει ούτε ένας αξιόπιστος πάροχος πλατφορμών σεξουαλικών γνωριμιών. Ή μήπως θα έπρεπε να πούμε DAtingporalen γενικά; Πρόκειται για (πολλά) χρήματα, τα οποία κερδίζονται κυρίως από άνδρες που θα ήθελαν να επεκτείνουν τη σεξουαλική τους ζωή και ελπίζουν στην υποτιθέμενη εύκολη πρόσβαση σε σεξουαλικά επιτρεπτές γυναίκες με αυτόν τον τρόπο. Από περιέργεια, δοκίμασα μέσα από όλες τις υπηρεσίες που είναι ευρέως γνωστές - και κάποιες λιγότερο γνωστές επίσης. Καμία δεν ήταν απαλλαγμένη από πλαστογραφίες, καμία δεν διαθέτει αξιόπιστο σύστημα επαλήθευσης (διότι αυτό θα λειτουργούσε μόνο ανεξάρτητα) και καμία δεν επισημαίνει το προσωπικό της, το οποίο κυκλοφορεί με διάφορους ρόλους - άλλοτε εμψυχωτής, άλλοτε απατεώνας, άλλοτε συντονιστής. Εκτός ίσως από το Joyclub, εκεί πρέπει να καταθέσεις την ταυτότητά σου.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
11/11/2020 - 12:25
Tarik

Εγώ ενημερώθηκα για την τηλεοπτική διαφήμιση. Η εγγραφή είναι γρήγορη και είμαι eh grad στο γραφείο του σπιτιού. Έχουν ίσο πολλές γυναίκες kennenlernt, αλλά πρέπει να πω ότι ψάχνω στην παλαιότερη σειρά. Έτσι, μάλλον ώριμες γυναίκες. Αυτό λειτουργεί μέχρι στιγμής πολύ καλά. DAss τα ψεύτικα είναι, δεν μπορώ να φανταστώ. Σύντομα θα ξέρω περισσότερα. Δεν είμαι ακόμα τόσο πειστική όπου θέλω να συναντήσω το, έτσι ήρθα σε αυτή την έκθεση. Βρίσκω καλό το C-date.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/11/2020 - 15:13
MatureLady

Είστε επίσης γυναίκα και 50+; Εγγραφείτε, πραγματικά. Θα γνωρίσετε νέους εραστές. Σε κάνει να νιώθεις όπως πριν από 30 χρόνια. Έπρεπε να το είχα δοκιμάσει νωρίτερα.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/12/2020 - 16:22
ΠροσοχήΠροσοχή

Έχω πληρώσει το c-Date Premium για ένα χρόνο. Έστειλα ακύρωση μέσω ταχυδρομείου, η οποία αγνοήθηκε. Ένα χρόνο αργότερα, η συνδρομή μου ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο και για περίπου 500 ευρώ. Ζήτησα να με αφήσουν από καλή θέληση ότι δυστυχώς δεν είχα στείλει συστημένη επιστολή στη διεύθυνση στο Λουξεμβούργο... Και τώρα; Μου κάνουν διάλεξη για τη δεσμευτικότητα της ανανέωσης της σύμβασης και δεν θέλουν καν να ασχοληθούν με το γεγονός ότι δεν θέλω πλέον να χρησιμοποιώ την υπηρεσία. Πιστεύουν πραγματικά ότι δεν θέλετε να το πείτε αυτό σε άλλους. Η ζημιά είναι όμως τότε ελπίζω μεγαλύτερη. Ως εκ τούτου, από εδώ και πέρα η WArnung μου. ΔΆΧΤΥΛΟ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΟ C-DATE! ABZOCKE!!!

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/13/2020 - 11:42
UweWrites

Πρώτα σκέφτηκα ότι εσείς από το Käuferkompass είστε για άλλη μια φορά ένα affiliate site που "αναφέρει" αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Απλά θέλετε να πλουτίσετε μέσω των links σας και να βαθμολογήσετε την σελίδα C-date φυσικά θετικά, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι να διαβάσουν το fakebricht τους και να εγγραφούν στο c-date! Αλλά hey... η αναφορά σας με έκανε περίεργο που υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες εδώ. Μπορώ μόνο να το επιβεβαιώσω. Τουλάχιστον για το Μόναχο. Ίσως είναι λόγω της παρουσίας της τηλεόρασης. Αλλά το C-date μου φαίνεται να είναι το Parship για περιστασιακές γνωριμίες. Λόγω της υψηλής τηλεοπτικής παρουσίας πολλά ενεργά μέλη. Και η νέα λειτουργία chat μου αρέσει επίσης.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/16/2020 - 15:06
AntoniaBarda

Οι κανονικές πύλες γνωριμιών έχουν αποκτήσει κατά κάποιο τρόπο μια σκονισμένη εικόνα μέσω του Tinder. Ωστόσο, αν εξετάσετε σοβαρά τη χρήση στον κύκλο των γνωστών, γίνεται γρήγορα αντιληπτό ότι το Tinder είναι πιο κοντά στα παιχνίδια smartphone παρά στην πραγματική διαμεσολάβηση για ραντεβού. Ειδικά στον περιστασιακό χώρο, είστε στην ασφαλή πλευρά με το C-date, αφού μπορείτε να παραμείνετε ανώνυμοι μέχρι το ραντεβού. Από αυτή την άποψη είναι πολύ αναζωογονητικό το γεγονός ότι με το C-date υπάρχει μια εταιρεία που ακολουθεί τον δήθεν παλιό τρόπο στον περιστασιακό τομέα. Τώρα είμαι περίεργος πώς είναι οι πιθανότητες και περιμένω με ανυπομονησία τις καυτές επαφές :-)

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/17/2020 - 15:48
MischaNegi

Από ένα καπρίτσιο, μερικά ποτά και τους ανύπαντρους φίλους μου σε ένα τραπέζι, έχω εγγραφεί στο C-date. Την πρόθεση εκεί να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου δεν την είχα. Και τότε συνέβη κάτι που άλλαξε εντελώς τη ζωή μου και με χτύπησε με μια δύναμη όπως κανένας έρωτας πριν. Με το Parship σίγουρα δεν θα είχα αυτή τη σύμπτωση. Νομίζω ότι ήταν μεγάλη τύχη να γνωρίσω κάποιον που ενδιαφέρεται σοβαρά να βρει κάποιον για τη μεγάλη αγάπη. Επίσης στο C-date είναι δυνατή η dsa.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/20/2020 - 11:00
Bang Devil2000

Ακόμη και στο Βερολίνο πραγματικά πολλές γυναίκες. Αν επιλέξετε το premium ως άντρας, έχετε ελάχιστο ανταγωνισμό εδώ. Οι περισσότεροι Βερολινέζοι δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά αυτό είναι η εικασία μου.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/23/2020 - 12:16
NoTip

Ήμουν επίσης 6 μήνες εγγεγραμμένος στο C-date (ή στο NewHoney) και τους πρώτους 3 μήνες υπήρχαν αρκετά αιτήματα και ενδιαφερόμενοι, αλλά στη συνέχεια μόνο λίγα πράγματα συνέβαιναν. Όλα τα interssanten προφίλ βόσκονταν. Τι μου μένει τώρα εκτός από το να το ακυρώσω;

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
11/24/2020 - 12:16
Holger33

Νυμφομανή τοπ μόντελ που σας δίνουν σεξουαλικά ό,τι θέλετε, δεν θα βρείτε στο C-date- με αυτή τη στάση θα βρείτε το πολύ μερικά ψεύτικα προφίλ. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των επαφών στο C-date είναι αρκετά αντικειμενική και όχι πολύ ρομαντική. Αλλά λειτουργεί. Γράφω σχεδόν σε κάθε γυναίκα και τις ξεχωρίζω μόνο στο δεύτερο βήμα. Τα ψεύτικα προφίλ εμφανίζονται σε μεγαλύτερο αριθμό μόνο αν έχετε μη ρεαλιστικές επιθυμίες που θέλετε να εκπληρωθούν στο C-date. Η ηλικία των μελών είναι μικτή, με έμφαση στην Ü30, αλλά ιδανική για μένα. Επιμένω σε αυτό, δεν καταλαβαίνω γιατί άλλοι δεν τα πάνε καλά με αυτό.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/03/2020 - 15:27
Απολύτως δοκιμή

Μην αφήνετε τα κακά σχόλια να σας τρομάζουν. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν άλλωστε και να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Αυτό είναι το Parship για καυτές συναντήσεις.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/07/2020 - 13:51
Dude

Το C-Date είναι μια πύλη στην οποία ο καθένας βρίσκει γρήγορα το δρόμο του. Η εγγραφή είναι πολύ γρήγορη και γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια μπορεί να συμπληρωθεί το προφίλ και να γίνουν πληροφορίες για τις προτιμήσεις. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος και καταφθάνουν οι πρώτες προτάσεις συντρόφων. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/14/2020 - 16:54
Jan73

Έχω επιλέξει την 3μηνη συνδρομή C-date, το προφίλ συμπληρωμένο πλήρως και επίσης μόνο σοβαρές φωτογραφίες που έχουν οριστεί και τη γκαλερί για όλα τα κυκλοφορούντα. Πήρα πολλές προτάσεις επαφής, τις οποίες έχω γράψει σχεδόν σε όλες στο νομό μου σε διάφορες παραλλαγές (ωραία,γοητευτική,βρώμικη,συναισθηματική) όσον αφορά τις περιγραφές του προφίλ. Εκτός από μια κλήση προφίλ ή μια πληροφορία "από πού έρχεσαι" καμία συζήτηση ή ακόμα και μια συνάντηση δεν ήρθε σε stande. Η ρύθμιση της απόστασης αφήνει επίσης κάτι που θα ήθελε κανείς. Και το κινητό είναι επίσης μάλλον άθλιο.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
12/15/2020 - 16:14
Ο κύριος Full Throttle

Δυστυχώς, αυτή η σελίδα έχει γίνει ένα καθαρό αστείο των χρηστών. Παλαιότερα, το C-date ήταν αρκετά αποδεκτό και γνωρίζατε κάποιον. Αυτό δυστυχώς έχει αλλάξει σοβαρά και έχει εξελιχθεί στο αρνητικό. Έχω χρεωθεί για όλο το διάστημα που ήμουν στη σελίδα, επειδή ακύρωσα και τώρα πρέπει να μείνω - γιατί δεν με αφήνουν να βγω. Επομένως, είμαι ένα ολόκληρο έτος ακούσιο "αναγκαστικό μέλος". Καθαρή παγίδα συνδρομής αν με ρωτάτε. Η πλευρά δεν είναι καλή για το τίποτα.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
12/16/2020 - 17:35
Andrea

Ως γυναίκα πραγματικά σούπερ. Εδώ υπάρχει σαφές πλεόνασμα ανδρών. Μπορώ να επιλέξω ακριβώς αυτό που ψάχνω. Και στη συνέχεια να το βρω.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/18/2020 - 15:02
Χαράκτης

Έχω γνωρίσει στο Cdate.de συνολικά δύο ωραίες κυρίες σε διάστημα τεσσάρων μηνών, στο FG69 ήταν επίσης δύο γυναίκες σε διάστημα δύο μηνών και με όλες τις κυρίες έχει αναπτυχθεί μια αρκετά ωραία σχέση, χωρίς καμία πίεση και προσδοκίες. Μόνο το Secret.de δεν το έχω δοκιμάσει ενεργά και επομένως μπορώ επίσης να πω σχετικά λίγα γι' αυτό.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
01/26/2021 - 15:52
Maximus

Το C-date έχει επαναλειτουργήσει πλήρως και τώρα με λειτουργία chat. Το βρίσκω τώρα πολύ καλό.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
02/23/2021 - 16:11
marta

Το θέμα είναι ότι, οι άνδρες που κάνουν σκληρή δουλειά στην πραγματική ζωή, κάνουν σκληρή δουλειά και στο c-date. Δεν είναι ότι ο άντρας τότε ξαφνικά ευφυΐα και χάρισμα ευδοκιμούν ως εκ θαύματος. Και αν δεν είσαι τόσο εμφανίσιμη όσο ο Τζορτζ Κλούνεϊ (το γούστο δεν υπολογίζεται), θα δυσκολευτείς περισσότερο στο c-date. Το αντίστροφο ισχύει φυσικά και για εμάς τις γυναίκες. Παρ' όλα αυτά, και εδώ επιμένω στην άποψή μου: Για μια πύλη όπου άνθρωποι που τους αρέσει να συναντιούνται για μια μικρή κουβέντα και είναι ενδεχομένως έτοιμοι για συναισθήματα, το c-date λειτουργεί αρκετά καλά. Ωστόσο, θα πρέπει να φορέσετε παρωπίδες και να αγνοήσετε ολόκληρο τον κατακλυσμό των άκομψων και ηλίθιων μηνυμάτων, προκειμένου να αφιερωθείτε στα λίγα που αξίζουν τον κόπο. Για μένα έχει λειτουργήσει εξαιρετικά αρκετές φορές. Με λίγο μυαλό μαθαίνεις γρήγορα πώς να αντιμετωπίζεις την πύλη.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
02/25/2021 - 14:23
κλέβω

Ανδρες, αν θέλετε πραγματικά να γράψετε με μια γυναίκα πρέπει να πληρώσετε!!!

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
02/26/2021 - 14:39
melanie

διασκεδαστικό που κανείς δεν ρωτάει αν και πώς οι γυναίκες χρησιμοποιούν το cdate. είμαι γυναίκα και χρησιμοποιώ το cdate εδώ και σχεδόν 4 χρόνια. φυσικά είχα αμέτρητες αποτυχίες. αλλά βασικά πάντα δούλευε και μπορούσα να ζήσω τον πόθο μου πλήρως. 

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/09/2021 - 16:31
Υπνοβάτης

Το C-date παρουσιάζεται πάντα στη διαφήμιση ως τόσο αξιοπρεπές. Αλλά μόλις ρίξεις μια ματιά στην εφαρμογή, καταλαβαίνεις πολύ γρήγορα ότι όλα αφορούν ένα πράγμα. Το οποίο είναι εντάξει, αρκεί να το γνωρίζουν όλοι οι χρήστες. Κάτι που υποθέτω ότι ισχύει στην περίπτωση του C-date. Κανείς δεν εγγράφεται εδώ για να βρει τον έρωτα της ζωής του. Ελπίζω τουλάχιστον για τον έναν ή την μία. Οι χρήστες διατηρούν μεταξύ τους στην πραγματικότητα έναν απολύτως κατάλληλο πηλό. Για μια πύλη όπου όλα έχουν να κάνουν με το casualdating, το c-date είναι πραγματικά εξελιγμένο, αν θέλετε... Τέλος πάντων, το ταίριασμα είναι επίσης αρκετά καλό. Σίγουρα, κάθε τόσο πρέπει να οδηγήσετε μερικά χιλιόμετρα για να πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού. Αλλά έτσι είναι. Δεν μπορούν όλοι να ζουν στην άμεση γειτονιά. Ακόμα κι αν αυτό διαφημίζεται σε πολλές εφαρμογές και πύλες.

User rating
6
Average: 6 (1 vote)
03/19/2021 - 16:00
I

όποιος έχει ήδη δοκιμάσει το cdate ξέρει πόσο δύσκολο είναι να βρεις πραγματικά κάποιον εκεί. είμαι εγγεγραμμένος εδώ και 3 μέρες και δεν παίρνω σχεδόν καμία απάντηση στα μηνύματά μου. πώς γίνεται αυτό; προσπαθώ πολύ αλλά σε κάποια από αυτά απλά δεν απαντάει τίποτα. είναι οι γυναίκες τότε αληθινές; και αυτές που μου έχουν συστηθεί δεν απαντάνε επίσης. μέχρι στιγμής πραγματικά μια άθλια εμπειρία με το cdate. πιστεύω πλέον πραγματικά ότι πρόκειται μόνο για κοροϊδία. εκεί προσπαθεί να τραβήξει ο κόσμος, κυρίως μάλλον οι άντρες, τα χρήματα από την τσέπη του διαφημιζόμενος με γυναίκες που φαίνεται να έχουν επιθυμία για ερωτική συνάντηση. μμμχ... θα ήμουν πολύ επιφυλακτική και θα έψαχνα καλύτερες εναλλακτικές!!!

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
03/31/2021 - 18:55
MasterHu

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς λειτούργησε αρκετά καλά για μένα. 1. Συμπληρώστε το προφίλ σας όσο το δυνατόν πληρέστερα. Κάντε μια προσπάθεια και περιγράψτε τον εαυτό σας με λεπτομέρεια. Όχι έτσι ώστε να πρέπει να αποκαλύψετε πάρα πολλά από εσάς, αλλά ήδη τόσο πολύ ώστε κάποιος να μπορεί να σχηματίσει μια ακριβή εικόνα για εσάς. 2. βγάλτε ρεαλιστικές φωτογραφίες! Έχω ακούσει τόσες φορές ότι κάποιος έχει βγάλει υπερβολικά όμορφες φωτογραφίες και έχει αποκλειστεί από το ραντεβού. Ας το παραδεχτούμε, ποιο είναι το νόημα αν κλείσετε ραντεβού, αλλά αμέσως μετά στο ραντεβού η γυναίκα φεύγει επειδή δεν μοιάζετε με τις φωτογραφίες. Θα μπορούσατε να είχατε γλιτώσει τον χρόνο σας. Και αυτό είναι για το 3. Γράψτε σε όσο το δυνατόν περισσότερες ενδιαφέρουσες γυναίκες. Το θέμα με τις διαδικτυακές γνωριμίες είναι ότι οι γυναίκες λαμβάνουν τόνους μηνυμάτων κάθε μέρα. Όσο γοητευτικός κι αν είστε, το μήνυμά σας μπορεί να χαθεί. Γράψτε λοιπόν πολλά μηνύματα σε διαφορετικές γυναίκες και αυξήστε τις πιθανότητές σας. Αλλά γράψτε μεμονωμένα μηνύματα που να έχουν προσωπική σχέση! Αυτά τα 3 σημεία είναι από την εμπειρία μου, ίσως τα πιο σημαντικά για να βγείτε ραντεβού. Καλή τύχη!

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
04/09/2021 - 18:53
marizio

Με τη γνώμη μου, υπάρχει ένα πλήρες πλεόνασμα γυναικών στο cdate. Ακόμη και οι μέσες γυναίκες δεν μπορούν να σωθούν από τα δυνατά μηνύματα. Δεν θέλω να ξέρω πόσο γεμάτο πρέπει να είναι το γραμματοκιβώτιο των πραγματικά ελκυστικών γυναικών. Το ξέρω από τη φίλη μου που χρησιμοποιεί το c-date. Είναι κακομαθημένη για επιλογή το inbox είναι voooool. Είναι μια ωραία φυσιολογική γυναίκα και έχει ραντεβού φυσικά. το cdate λειτουργεί για εκείνη αλλά όχι για μένα γιατί είμαι άντρας. <άδικο και τι έγινε.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
04/09/2021 - 19:01
Maggie

Από τη γυναικεία οπτική γωνία, το cdate θα μπορούσε να είναι ένας παράδεισος επειδή υπάρχουν πολλοί άνδρες εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνδρες είναι απλά καυλωμένοι. Θέλω έναν αριστοκρατικό άνδρα που με αποπλανεί και δεν είναι απλά έξω για να πηδηχτεί με οποιαδήποτε γυναίκα.  Επομένως, είναι σημαντικό οι γυναίκες να αφιερώσουν χρόνο για να ξεχωρίσουν τους καλούς άνδρες από τους κακούς.

.
User rating
8
Average: 8 (1 vote)