SilberSingles στη δοκιμή: Απλά βρείτε μεγάλη αγάπη ή απλά απογοήτευση;


68%

(68/100 σημεία)


Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
λέει το Ben

Η online πλατφόρμα γνωριμιών SilberSingles απευθύνεται σε συναδέλφους άνω των 50 ετών που αναζητούν σοβαρά έναν νέο σύντροφο. Αλλά πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η πλατφόρμα; Και αξίζει καθόλου να εγγραφείτε εδώ;

Το τεστ μας στο SilberSingles συνοψίζει όλες τις εμπειρίες από πρώτο χέρι και σας δίνει μια γρήγορη εικόνα της εσωτερικής λειτουργίας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αυτού του ανταλλακτηρίου συντρόφων.

Περαιτέρω, σε αυτή τη δημοσίευση μοιραζόμαστε μαζί σας τις πρακτικές μας εμπειρίες, για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε στο SilberSingles. Θα μάθετε λοιπόν σε αυτή τη σελίδα τι πρέπει να κάνετε για να ξεχωρίσετε από το πλήθος με το δικό σας προφίλ, ώστε να φτάσετε πιο γρήγορα στην ερωτική ευτυχία με το SilberSingles. Αν σας ενδιαφέρουν περαιτέρω αναφορές εμπειριών από χρήστες, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 SilverSingles συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.

Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις

Το Zusammen.de είναι ένα πρακτορείο γνωριμιών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε singles στην καλύτερη ηλικία τους. Γυναίκες και άνδρες άνω των 40 ετών αναζητούν εδώ τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.


SilverSingles Πλεονεκτήματα

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα

 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα

 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα

 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη

 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή

 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών

 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης

 • Απλή λειτουργία


SilverSingles Μειονεκτήματα

 • Η δωρεάν βασική συνδρομή προσφέρει λίγες λειτουργίες

 • Καμία εικόνα του συνόλου των μελών

 • Το κόστος συνδρομής πρέπει να καταβληθεί πλήρως και αμέσως. Δεν προσφέρεται μηνιαία πληρωμή

 • Η επαλήθευση των αναρτημένων φωτογραφιών διαρκεί συχνά αρκετές ώρες

 • Οι φωτογραφίες των μελών είναι θολές μόνο στην δωρεάν έκδοση


Πιθανότητες επιτυχίας στο SilverSingles

Περίπου 250.000 μέλη λέγεται ότι είναι εγγεγραμμένα στο SilberSingles. Αυτό καθιστά την πλατφόρμα παρόμοια σε μέγεθος με, για παράδειγμα, τον άμεσο ανταγωνιστή της στην ομάδα-στόχο 50+ Zweisam.de.

Πάντως, ο αριθμός αυτός δύσκολα μπορεί να επαληθευτεί, επειδή η Silbersingles δεν παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρη τη δεξαμενή μελών. Δεν έχει πρόσβαση στο σύνολο των μελών; Τι υπάρχει αντ' αυτού;

Το Silbersingles προσφέρει συγκεκριμένες προτάσεις συνεργατών αντί για δική του αναζήτηση

Στο SilberSingles θα λαμβάνετε καθημερινά 20 προτάσεις προφίλ, τα οποία, σύμφωνα με το ψυχολογικό τεστ που πρέπει να συμπληρώσετε κατά την εγγραφή σας, σας ταιριάζουν ιδιαίτερα.

Μετά την πληρωμένη συνδρομή λαμβάνετε περισσότερες προτάσεις;

Δυστυχώς όχι, παραμένει το πολύ στις 20 προτάσεις την ημέρα. Έτσι, αν δεν συνδέεστε στο SilberSingles κάθε μέρα, θα χάσετε πολλές προτάσεις. Μια στρατηγική που οι ιθύνοντες του SilberSingles θα πρέπει ίσως να επανεξετάσουν.

Το καλό με αυτή τη μορφή γνωριμιών: Αν λαμβάνετε 20 νέες προτάσεις συντρόφων κάθε μέρα συγκεκριμένα, δεν θα αποσπάται άσκοπα η προσοχή σας και θα μπορείτε να επικεντρωθείτε μόνο σε λίγους singles. Όπως τόσο συχνά στη ζωή, η εστίαση σε λίγα πράγματα (ή στην περίπτωση των ανθρώπων και των φλερτ), φέρνει πολύ πιο γρήγορα την επιθυμητή επιτυχία.
 


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Η εμπειρία μας με το SilberSingles: Η πρακτική δοκιμασία

Όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - στις περισσότερες πύλες, η εισαγωγή αυτών των δεδομένων είναι αρκετή για να αποκτήσετε στη συνέχεια πρόσβαση στα μέλη. Όχι όμως με το SilberSingles.

Επειδή όμοια με το Parship, εδώ ακολουθεί ένα λεπτομερές τεστ προσωπικότητας μετά την εισαγωγή των στοιχείων. Αν γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας, θα έχετε τελειώσει μετά από 20 λεπτά.

Τεστ προσωπικότητας SilverSingles
Εικόνα: δείγμα ερώτησης από το τεστ προσωπικότητας του SilberSingles
Τεστ προσωπικότητας SilverSingles
Εικόνα: δείγμα ερώτησης από το τεστ προσωπικότητας του SilberSingles
 

Και τι γίνεται μετά το τεστ προσωπικότητας;

Εάν περάσετε ολόκληρο το τεστ προσωπικότητας, τότε μπορείτε να δείτε άμεσα τις προτάσεις συντρόφων που έχουν υπολογιστεί για εσάς.

Σημαντικό να γνωρίζετε:

Με βάση τις απαντήσεις σας στο τεστ ο αλγόριθμος ταιριάσματος του SilberSingles καθορίζει τους βέλτιστους συντρόφους για εσάς.

Πού μπορείτε να τους βρείτε;

Στην κορυφή του μενού στις προτάσεις συνεργατών εμφανίζονται. Έχετε επισκεφθεί ένα προφίλ, ο αριθμός των νέων προτάσεων μειώνεται ανάλογα.

Πού βρίσκεται η λειτουργία αναζήτησης του SilberSingles;

Ναι, είναι πράγματι λίγο κρυμμένη. Μπορείτε να τη βρείτε στην καρτέλα "Οι προτιμήσεις μου". Εκεί μπορείτε να αλλάξετε τα κριτήρια αναζήτησης. Αλλά δεδομένου ότι το SilberSingles δεν παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρη τη δεξαμενή μελών, δεν θα παρατηρήσετε αμέσως τα αποτελέσματα. Θα λάβετε προτάσεις νέων μελών μόνο την επόμενη ημέρα.

Η εφαρμογή SilberSingles δεν προσφέρει όλες τις λειτουργίες

Όπως πολλές σύγχρονες ιστοσελίδες γνωριμιών στις μέρες μας, το SilberSingles προσφέρει επίσης τη δική του εφαρμογή. Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το iOS App Store ή το Android App Store.

Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε: Δυστυχώς, η εφαρμογή δεν προσφέρει όλες τις λειτουργίες στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο SilberSingles.de στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Για την αρχή, επομένως, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη διαδικτυακή πύλη.

Μπορείτε να αποκλείσετε ή/και να αναφέρετε προφίλ;

Ναι, σε κάθε προφίλ θα βρείτε τις τρεις τυπικές κάθετα διατεταγμένες κουκκίδες. Με ένα κλικ πάνω τους μπορείτε να μπλοκάρετε αμέσως ένα προφίλ.Οι λειτουργίες και τα προφίλ του SilberSingles στη δοκιμή

Συνεχής συνεργασία αντί για one-night stand;

Όποιος ψάχνει για περιστασιακά φλερτ ή φιλία συν κάνει λάθος στο SilberSingles. Τα μέλη εδώ ψάχνουν ξεκάθαρα για σταθερές συνεργασίες.

περιορισμένη λειτουργικότητα με τη δωρεάν συνδρομή στο SilberSingles

Όποιος εγγράφεται δωρεάν στο SilberSingles και συμπληρώνει το τεστ προσωπικότητας, θα πρέπει δυστυχώς να συνειδητοποιήσει εκ των υστέρων κάπως απογοητευτικά ότι δεν έχει πολλές λειτουργίες στη διάθεσή του.

Προσφέρονται το πολύ 20 προτάσεις συντρόφων. Οι φωτογραφίες των προφίλ είναι ωστόσο μόνο θολά αντιληπτές.

Υπό την επιλογή "What if", μπορούν να προβληθούν περισσότερα προφίλ σε σχεδιασμό swipe. Αλλά ακόμη και εδώ, η χρήση έχει περιοριστεί σημαντικά. Μόλις κάνετε κλικ σε ένα προφίλ, ανακατευθύνεστε αμέσως στη σελίδα πληρωμής για τις premium συνδρομές.

Παρά ταύτα, η πύλη μπορεί επίσης να λάμψει με ορισμένα ισχυρά πλεονεκτήματα.

Ποιά είναι αυτά;

Τα δυνατά σημεία της ιστοσελίδας γνωριμιών SilberSingles

Οι απαντήσεις από το τεστ προσωπικότητας διευκολύνουν τη δημιουργία προφίλ

Μερικές από τις ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε στο τεστ προσωπικότητας μπαίνουν στη συνέχεια στο προφίλ σας. Έχοντας ολοκληρώσει έτσι το τεστ, το δικό σας προφίλ είναι επίσης ήδη καλά συμπληρωμένο.

Παρά ταύτα, θα πρέπει να προσθέσετε μερικά ατομικά κείμενα στο προφίλ σας. Γιατί η αυτόματη συμπλήρωση του προφίλ σας δεν αρκεί για να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Αφήστε λίγο χιούμορ να ρέει, αυτό έρχεται σχεδόν πάντα καλά.

Τα περισσότερα προφίλ στο SilverSingles είναι ουσιαστικά και πλήρη

Όλα τα προφίλ που είδαμε ήταν ασυνήθιστα πλήρη. Χόμπι, συνήθειες τρόπου ζωής, προσωπικότητα, επάγγελμα και θρησκευτικές στάσεις - έπαιρνες μια καλή εικόνα από κάθε μέλος.

Έξυπνες ερωτήσεις για να έρθεις σε επαφή

Για πολλούς χρήστες διαδικτυακών γνωριμιών, η επαφή με άλλους singles είναι ένας πόνος. Τι στο καλό να γράψει κανείς, αναρωτιούνται πολλοί. Το SilberSingles προσφέρει έναν μικρό κατάλογο ερωτήσεων που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Δείγμα δοκιμής παρακαλώ;

 1. Αν μπορούσατε να ταξιδέψετε στο χρόνο, θα ταξιδεύατε στο παρελθόν ή στο μέλλον;
 2. .
 3. Ποια είναι η ωραιότερη παιδική σας ανάμνηση;
 4. Ποιος σας εμπνέει;

Τα χαμόγελα και τα likes είναι επίσης διαθέσιμα για επικοινωνία

Όποιος δεν θέλει να επικοινωνήσει αμέσως με μια προσωπική ερώτηση μπορεί φυσικά να στείλει και ένα χαμόγελο χωρίς υποχρέωση ή να σχολιάσει τις απαντήσεις στο ίδιο το προφίλ με ένα "μπράβο"

Αλλά να είστε προσεκτικοί ...

Η εμπειρία δείχνει ότι με τη γενιά 50+, που αποκαλείται και Best Age, αυτού του είδους η επαφή οδηγεί σπανιότερα στο στόχο. Μια άμεση επιστολή υπόσχεται πολύ μεγαλύτερη επιτυχία.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Έλεγχος κόστους SilverSingles

Το SilberSingles προσφέρει τρεις διαφορετικές συνδρομές premium. Και οι τρεις επιλογές έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό ότι πρέπει να πληρώσετε αμέσως ολόκληρο το ποσό. Μια μηνιαία πληρωμή δεν είναι δυστυχώς δυνατή.

Επιπλέον, η συνδρομή Light δεν προσφέρει όλες τις δυνατότητες. Οι φωτογραφίες δεν μπορούν να προβληθούν σε καθαρή μορφή (αλλά θολές) και επίσης οι επισκέπτες του προφίλ παραμένουν μυστικές.

Το κόστος της συνδρομής SilverSingles κλιμακώνεται ως εξής:

 • 224,70 ευρώ για 3 μήνες (Light συνδρομή)
 • 239,40 ευρώ για 6 μήνες
 • 454,80 ευρώ για 12 μήνες

Θα πρέπει να έχετε κατά νου, ωστόσο, ότι οι τιμές στις ιστοσελίδες online dating μπορεί να αυξομειώνονται ελαφρώς. Θεωρήστε τις τιμές που αναφέρονται εδώ ως οδηγό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να επωφεληθείτε από τη δωρεάν εγγραφή και να δείτε και μόνοι σας στο SilberSingles.

Η περίοδος της σύμβασης ανανεώνεται αυτόματα αν δεν ακυρωθεί

Ακριβώς όπως και σε όλα τα άλλα ανταλλακτήρια συνεργατών, η περίοδος συμβολαίου του SilberSingles ανανεώνεται αυτόματα. Ωστόσο, μπορεί φυσικά να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή. Η διαδικασία ακύρωσης εδώ, ωστόσο, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πολύ φιλική προς το χρήστη.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο SilberSingles;

Στο μενού του προφίλ θα βρείτε τη ρύθμιση "Ο λογαριασμός μου". Κάτω από αυτήν, την καταχώριση "Membership" (συνδρομή μέλους). Εδώ μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο ακύρωσης "Ακύρωση".

Αν δεν βρείτε το δρόμο σας, η λειτουργία βοήθειας εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη σε κάθε σελίδα. Εκεί μπορείτε επίσης να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση του SilberSingles μέσω της λέξης-κλειδί "Ακύρωση".

Η κατάταξη σε σύγκριση


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία
Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις
6,8

 • Σαφής πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση
 • Οι φωτογραφίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα
 • Μεγάλο εύρος επιλογών για το σχεδιασμό του προφίλ
 • Επαληθευμένες φωτογραφίες προφίλ
 • Δίκαιες τιμές

FAQ - SilverSingles

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
9
Average: 9 (2 votes)

Σχόλια

01/15/2021 - 15:40
Angi77

Πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Συνιστάται.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
01/26/2021 - 15:55
Silverhair

Βρείτε το καλό. Όχι όπως σε άλλες πλατφόρμες ένα μικτό κοινό. Αλλά πραγματικά άνθρωποι σαν εμένα που είναι ξεκάθαρα πάνω από 50 ετών. Αυτό είναι καλό. Όλοι όσοι έχω συναντήσει μέχρι στιγμής ήταν πολύ αυθεντικοί άνθρωποι. Τη μεγάλη αγάπη δεν την έχω βρει ακόμα, αλλά πολλές ωραίες επαφές nknüpft.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/04/2021 - 15:23
Dirk

Καλή ιδέα στην πραγματικότητα με αυτή την πλατφόρμα γνωριμιών για χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Αλλά έχω την εντύπωση ότι στην Ανατολή δεν έχουν εγγραφεί τόσες πολλές γυναίκες εδώ. Συνήθως πρέπει να οδηγήσω λίγο πιο μακριά για να συναντηθώ. Αλλάr το προτιμώ έτσι από ψεύτικα προφίλ και καμία απάντηση. Γνώρισα μια ενδιαφέρουσα γυναίκα τις προάλλες 100 χιλιόμετρα από την περιοχή που μένω. Στην πραγματικότητα ταιριάζει. Μόνο που δεν ξέρω ακόμα λόγω της απόστασης. Ας το πάμε αργά τώρα. Σίγουρα μπορείς να γνωρίσεις ανθρώπους σαν εσένα και εμένα εδώ.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)