Ημερομηνίες Premium: Η εμπειρία μας με την ιστοσελίδα γνωριμιών για μορφωμένους singles


60%

(60/100 σημεία)


Το Premium-Dates απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, singles με υψηλά πρότυπα και μορφωμένους singles που αναζητούν τον κατάλληλο σύντροφο ζωής ανάμεσα σε ομοϊδεάτες τους.
: Ιστοσελίδα γνωριμιών για μορφωμένους singles
λέει το Ben

Το Premium Dates δεν θέλει να είναι μια ιστοσελίδα γνωριμιών για όλους. Η πλατφόρμα απευθύνεται ειδικά σε ακαδημαϊκούς και μορφωμένους singles που θέλουν να ακολουθήσουν συγκεκριμένα πρότυπα στην αναζήτησή τους για τον μεγάλο έρωτα.

Διαβάσαμε πιο προσεκτικά το Premium Dates για να δούμε αν η πλατφόρμα μπορεί να κρατήσει στην πράξη τις γεμάτες διαφημιστικές υποσχέσεις της. Πραγματικά βρίσκετε εδώ μόνο μορφωμένους εργένηδες; Πόσο καλή είναι πραγματικά η πλατφόρμα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και πώς είναι η σχέση τιμής-απόδοσης;

Πριν μπούμε στις λεπτομέρειες, μια σημαντική ερώτηση εκ των προτέρων: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το site γνωριμιών ακόμα και ως μη ακαδημαϊκός;

Ναι - πράγματι. Το Premium Dates απευθύνεται σε άτομα με πιο υψηλές απαιτήσεις, αλλά το πτυχίο πανεπιστημίου δεν είναι απαραίτητο για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα γνωριμιών.

Τι αποκάλυψε με λίγα λόγια το τεστ Premium-Dates;

Το Premium Dates είναι ένα πολύ καλοφτιαγμένο ανταλλακτήριο συντρόφων για singles με πιο υψηλές απαιτήσεις. Ωστόσο, θα θέλαμε να δούμε ακόμη περισσότερα ενεργά μέλη στο Premium Dates. Ο ιστότοπος είναι ακόμη σχετικά νέος στην αγορά, και αυτό φαίνεται. Η επιλογή και ο αριθμός των ενεργών χρηστών, θα μπορούσε να είναι δηλαδή μεγαλύτερος. Το Premium-Dates έχει σίγουρα ακόμα πολλά περιθώρια ανάπτυξης προς τα πάνω.Ημερομηνίες Premium συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις

Το Zusammen.de είναι ένα πρακτορείο γνωριμιών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε singles στην καλύτερη ηλικία τους. Γυναίκες και άνδρες άνω των 40 ετών αναζητούν εδώ τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.


Ημερομηνίες Premium Πλεονεκτήματα

 • Σαφής σχεδιασμός, όλες οι λειτουργίες είναι εύκολο να βρεθούν

 • Ισορροπημένη αναλογία γυναικών προς άνδρες 49% προς 51

 • Στη δοκιμή δεν εντοπίστηκαν ψεύτικα προφίλ

 • Ο αλγόριθμος αντιστοίχισης προτείνει κατάλληλους συντρόφους με βάση το ψυχολογικό τεστ

 • Οι φωτογραφίες προφίλ μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα


Ημερομηνίες Premium Μειονεκτήματα

 • Ένα ακόμα νεαρό ανταλλακτήριο εργένηδων με σχετικά λίγα μέλη

 • Εδώ δεν θα βρείτε μόνο ακαδημαϊκούς, αλλά και singles χωρίς πανεπιστημιακό δίπλωμα.Εμπειρία και πιθανότητες επιτυχίας με τις ημερομηνίες Premium

Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις Premium Dates, θα παρατηρήσετε γρήγορα. Από άποψη ποιότητας, η σελίδα μπορεί να παίξει στην κορυφή. Αυτό παρατηρείται, για παράδειγμα, αμέσως στη χειροκίνητη εξέταση των προφίλ των νεοεγγεγραμμένων χρηστών. Οι νεοαφιχθείσες φωτογραφίες ελέγχονται πάντα χειροκίνητα από την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στην περίπτωση

Ο έλεγχος αποδεικνύεται επίσης αρκετά αιχμηρός. Το πολύ γυμνό δέρμα απαγορεύεται, οι φωτογραφίες με αθλητικό σουτιέν, για παράδειγμα, απορρίφθηκαν.

Το πλεονέκτημα του χειροκίνητου ελέγχου της εικόνας: Όχι/σχεδόν κανένα ψεύτικο προφίλ

Δεν μπορέσαμε να ανακαλύψουμε κανένα ψεύτικο προφίλ στη δοκιμή μας για τις ημερομηνίες premium. Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον. Όποιος συναντήσει ύποπτα προφίλ, μπορεί όμως να τα αναφέρει. Το κουμπί "Αναφορά μέλους" βρίσκεται σε κάθε προφίλ.

Παρά ταύτα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα υψηλότερα τέλη της πλατφόρμας και οι αυστηροί έλεγχοι θα κρατήσουν και στο μέλλον μακριά τα ψεύτικα προφίλ και τους απατεώνες.

Τα προφίλ είναι μέτρια συμπληρωμένα

Δυστυχώς, δεν εκμεταλλεύονται όλα τα μέλη το ευρύ φάσμα επιλογών σχεδιασμού προφίλ.Στη δοκιμή μας, περίπου το 30% των προφίλ ήταν συμπληρωμένα μεμονωμένα. Τα υπόλοιπα αρκέστηκαν σε τυποποιημένες απαντήσεις. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που θα συναντήσετε όμως σε πολλές ιστοσελίδες γνωριμιών και εφαρμογές γνωριμιών.

Αν και το Premium Dates ως πλατφόρμα γνωριμιών παρέχει πολλές επιλογές για την προσαρμογή των προφίλ, ίσως οι φορείς εκμετάλλευσης θα έπρεπε να παρέχουν περισσότερα κίνητρα ώστε η πλειοψηφία των χρηστών να τα εκμεταλλευτεί.

Οι προτάσεις επικοινωνίας επαρκούν στις μεγάλες πόλεις, είναι μάλλον ισχνές στην ύπαιθρο

Εξαιτίας της εστίασης του Premium Dates σε μια συγκεκριμένη ομάδα-στόχο (μορφωμένοι εργένηδες και ακαδημαϊκοί) και του γεγονότος ότι αυτή η προσφορά γνωριμιών είναι ακόμη σχετικά φρέσκια στην αγορά, εδώ παρατηρεί κανείς γρήγορα ότι ο ιστότοπος δεν είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος γνωριμιών στη χώρα. Η πύλη γνωριμιών μπορεί να εμπνεύσει τους singles για την προσφορά της, αλλά θα μπορούσε ειδικά στις αγροτικές περιοχές να έχει σημαντικά περισσότερους χρήστες.

Στις μεγάλες πόλεις βρήκαμε αρκετά μέλη στο διαδίκτυο, αλλά στις αγροτικές περιοχές αυτό έγινε δύσκολο. Η πλειονότητα των χρηστών είναι περίπου μεταξύ των ηλικιών 35-55 ετών. Παρόλο που το όνομα του ιστότοπου είναι "Premium Dates", είναι αισθητό ότι δεν θα βρείτε εδώ μόνο ακαδημαϊκά προ-μορφωμένους singles.

Αυτό αποτελεί πρόβλημα;

Όχι απαραίτητα! Τελικά, πρόκειται για τη γνωριμία μεταξύ singles που ζουν παρόμοιο τρόπο ζωής και ανήκουν σε μια συγκεκριμένη κοινωνική τάξη. Ένα πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο σίγουρα δεν είναι το κριτήριο νοκ-άουτ όταν πρόκειται για την εύρεση του έρωτα.

Αυτό αποτελεί πρόβλημα;

Ακόμα αναρωτιέστε αν μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο εδώ;

Η συμβουλή μας:

Δοκιμάστε μόνοι σας την πλατφόρμα και φτιάξτε μια εικόνα εντελώς δωρεάν.Όπως σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες, ακόμα και με τις premium ημερομηνίες η βασική συνδρομή είναι δωρεάν. Έτσι, δεν υπάρχει τίποτα το αντίθετο για να εγγραφείτε δωρεάν και να δημιουργήσετε ένα προφίλ.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Χαρακτηριστικά και προφίλ Premium Dates

Διαδικασία εγγραφής με τεστ προσωπικότητας

Όποιος έχει εγγραφεί σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών θέλει φυσικά να αναζητήσει το συντομότερο δυνατό τα προφίλ των άλλων μελών. Οι διαχειριστές της πλατφόρμας Premium Dates, από την άλλη πλευρά, προτείνουν μια διαφορετική λύση

Ποια είναι αυτή;

Στη διαδικασία εγγραφής, θα σας παρουσιαστεί πρώτα ένα σύντομο τεστ προσωπικότητας. Με βάση αυτό το τεστ, το οποίο κάθε μέλος ενοικίασης πρέπει να συμπληρώσει κατά την εγγραφή του, το Premium-Dates προτείνει μέλη που υποτίθεται ότι σας ταιριάζουν ιδιαίτερα.

Προτάσεις επαφών αντί για ατομική αναζήτηση

Μια κλασική λειτουργία αναζήτησης, όπου μπορείτε να αναζητήσετε το σύνολο των μελών, δεν υπάρχει σκόπιμα εδώ. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τα γενικά κριτήρια αναζήτησης στις ρυθμίσεις και στη συνέχεια να σας προταθούν στο μέλλον άλλες επαφές που ταιριάζουν με τα νέα κριτήρια αναζήτησης.

Στην πράξη, ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι τα προκαθορισμένα κριτήρια αναζήτησης αγνοούνται σίγουρα από τους χειριστές της πλατφόρμας.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Όποιος κοιτάξει στο μενού βοήθειας θα βρει την κατάλληλη απάντηση:

"Μερικές φορές σας παρουσιάζουμε μέλη που δεν ταιριάζουν ακριβώς με τα κριτήρια αναζήτησης. Το σύστημά μας αναζητά τις καλύτερες αντιστοιχίες για εσάς και δεν αποκλείει τις ταιριαστές αντιστοιχίες μόνο και μόνο επειδή μια προτίμηση δεν ταιριάζει."

Πού βρίσκετε τα κριτήρια αναζήτησης;

Είναι λίγο κρυμμένα. Για να φτάσετε εδώ, πρέπει πρώτα να κάνετε κλικ στο προφίλ σας και να δείτε εκεί, στη συνέχεια, την επιλογή "κριτήρια αναζήτησης"

Όταν αλλάζετε τα κριτήρια αναζήτησης, ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο μετά από 24 ώρες για τη βασική συνδρομή. Αν έχετε premium συνδρομή, μπορείτε να αλλάζετε τα κριτήρια πολλές φορές την ημέρα.

Πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης των προφίλ

Το προφίλ μπορεί να εξατομικευτεί καλά στο ανταλλακτήριο συνεργατών Premium Ημερομηνίες. Δυστυχώς, όμως, τα μενού είναι πολύ κρυμμένα.

Μόνο όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "Αθλητισμός", για παράδειγμα, συνειδητοποιείτε ότι πίσω από αυτό κρύβονται περισσότερες ερωτήσεις και πεδία κειμένου. Ως εκ τούτου, το σύνθημα για τις Premium Dates είναι αρκετά σαφές: Δοκιμάστε το και κάντε κλικ σε όλα.

Όποιος έχει τελειώσει με αυτό, θα πρέπει να έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό και ατομικό προφίλ με λίγη δημιουργικότητα.

Καλό είναι να γνωρίζετε:

Έχοντας απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του προφίλ σας, οι προτάσεις επικοινωνίας θα είναι επίσης πολύ πιο κατάλληλες για εσάς. Μια μικρή επιμέλεια στην αρχή αποδίδει καρπούς εξαιτίας αυτού. Επίσης, οι επισκέπτες του προφίλ σας θα σας ευχαριστήσουν.

Η σύναψη επαφών γίνεται εύκολα

Πλούσιες σε ποικιλία είναι και οι προσφορές για επικοινωνία. Είτε ερωτήσεις δοκιμής, είτε like είτε προσωπικό μήνυμα - μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 επιλογές για το πώς να επικοινωνήσετε με άλλους singles. Αυτό μας άρεσε πολύ εδώ.

Μας αρέσει λιγότερο καλά ...

Το ότι οι επιλογές με μια δωρεάν βασική συνδρομή είναι πολύ περιορισμένες. Οι φωτογραφίες προφίλ που βλέπετε χωρίς premium συνδρομή είναι μόνο θολές. Τα ιδιωτικά μηνύματα δεν μπορούν να διαβαστούν καθόλου και επίσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η "Ποιος είναι online αναζήτηση". Μπορείτε να δείτε ποιος είναι online, αλλά αν θέλετε να κάνετε κλικ στα προφίλ, ανακατευθύνεστε αυτόματα στη σελίδα της συνδρομής premium. Κατά τη γνώμη μας, οι Premium Dates θα πρέπει να επανεξετάσουν αυτή τη στρατηγική.

 Premium Ημερομηνίες Κόστος και ακύρωση

Η δομή του κόστους είναι ευχάριστα σαφής στις ημερομηνίες Premium. Δεν υπάρχουν κρυφά κόστη ή πρόσθετες λειτουργίες για τις οποίες πρέπει να πληρώσετε επιπλέον.

Μπορείτε να επιλέξετε εδώ μόνο από 3 διαφορετικές διάρκειες. Ανάλογα με τη διάρκεια της περιόδου σύμβασης, το κόστος είναι διαφορετικό:

Ακόλουθες επιλογές έχετε:

 • 3 μήνες συνδρομή premium 59,99 ευρώ/μήνα (εφάπαξ πληρωμή 179,97 ευρώ)
 • 6 μήνες συνδρομή Premium - 39,99 EUR(εφάπαξ καταβολή 239,94 EUR)
 • 12 μήνες συνδρομή Premium - 34,99 EUR (εφάπαξ καταβολή 419,88 EUR)

Μπορείτε να επιλέξετε μηνιαίες δόσεις κατά την πληρωμή;

Όχι, δυστυχώς για όλα τα μοντέλα συνδρομής γίνονται δεκτές μόνο εφάπαξ πληρωμές, οι οποίες οφείλονται αμέσως κατά την έναρξη της premium συνδρομής.

Δεν γίνονται διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών εδώ, παρεμπιπτόντως. Και οι γυναίκες και οι άνδρες, πρέπει να πάρουν την ίδια premium συνδρομή αν θέλετε να γράφετε και να φλερτάρετε με άλλους singles. Επίσης, το κόστος είναι το ίδιο για γυναίκες και άνδρες.

Ακύρωση ραντεβού Premium

Για να ακυρώσετε την premium συνδρομή σας στο Premium Dates, είναι καλύτερο να επισκεφθείτε τις ρυθμίσεις του προφίλ σας. Αν μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα "Ρυθμίσεις", θα δείτε μια επιλογή όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας Premium. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν εκεί για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας Premium Dates.

Η περίοδος ακύρωσης είναι δύο εβδομάδες μέχρι το τέλος της περιόδου σύμβασης. Εάν χάσετε αυτή την προθεσμία, η συνδρομή σας θα παραταθεί αυτόματα κατά την αρχικά κλεισμένη περίοδο. Μια συμβουλή: Εάν ακυρώσετε την εγγραφή σας αμέσως μετά τη λήξη της συνδρομής premium, φροντίστε να μην ξεχάσετε την ακύρωση. Φυσικά, ακόμη και αν έχετε ακυρώσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες Premium κανονικά.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις
6,8

 • Σαφής πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση
 • Οι φωτογραφίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα
 • Μεγάλο εύρος επιλογών για το σχεδιασμό του προφίλ
 • Επαληθευμένες φωτογραφίες προφίλ
 • Δίκαιες τιμές
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία

FAQ - Ημερομηνίες Premium

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
3
Average: 3 (1 vote)

Σχόλια

03/04/2021 - 15:25
Lars Welter

Δεν ξέρω τι υποτίθεται ότι πρέπει να πριμοδοτηθεί εδώ. Ο ιστότοπος είναι φτηνά φτιαγμένος. Δεν συμβαίνουν και πολλά πράγματα στην πλατφόρμα. Α, εντάξει, τώρα ξέρω τι είναι premium εδώ: οι τιμές. Λοιπόν, άνθρωποι, καθαρή σπατάλη χρημάτων. Όποιος εγγραφεί εδώ, μπορεί μάλλον να μου δώσει τα χρήματα.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)