Βρείτε έναν σύντροφο ζωής μέσω του GayParship; Πώς λειτουργεί το Parship for Gays


90%

(90/100 σημεία)


Στο GayParship οι ομοφυλόφιλοι αναζητούν έναν σύντροφο για μια δεσμευμένη σχέση. Το GayParshp είναι το πιο δημοφιλές ανταλλακτήριο συντρόφων στο τμήμα της αναζήτησης της μεγάλης αγάπης.
Σοβαρές γνωριμίες για γκέι και λεσβίες
λέει το Ben

Το Parship είναι ένας όρος που οι περισσότεροι γνωρίζουν, είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα που υποστηρίζει τους singles στην αναζήτηση συντρόφου. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα με τους ομοφυλόφιλους singles;

Οι ομοφυλόφιλοι έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη δοκιμασμένη αρχή του Parship για την αναζήτηση του μεγάλου έρωτα, με τη μορφή του GayParship. Η ξεχωριστή ιστοσελίδα για λεσβίες και ομοφυλόφιλους άνδρες λειτουργεί με παρόμοια αρχή με την κλασική ναυαρχίδα και είναι ήδη αρκετά γνωστή στη χώρα μας.GayParship συγκριτικά

Σοβαρές γνωριμίες για γκέι και λεσβίες

Στο GayParship οι ομοφυλόφιλοι αναζητούν έναν σύντροφο για μια δεσμευμένη σχέση. Το GayParshp είναι το πιο δημοφιλές ανταλλακτήριο συντρόφων στο τμήμα της αναζήτησης της μεγάλης αγάπης.

Μεγάλη κοινότητα γνωριμιών για την LGBT σκηνή

Το Gay.de είναι ένα από τα μεγαλύτερα μέρη για την αγάπη μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στο Διαδίκτυο. Εδώ, τόσο οι γκέι άντρες όσο και οι λεσβίες γυναίκες αναζητούν το ταίρι τους.

Η μεγαλύτερη κοινωνική εφαρμογή γνωριμιών για ομοφυλόφιλους

Το Grindr είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών στον κόσμο για όλους τους ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους και τρανς ανθρώπους που θέλουν να συνδεθούν με ομοϊδεάτες τους με απλό τρόπο.


GayParship Πλεονεκτήματα

 • Ιδανικό για την αναζήτηση μόνιμου συνεργάτη

 • Πολύ πολλές προτάσεις για ταιριαστούς συνεργάτες με τα ίδια ενδιαφέροντα

 • Ευγενική αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών

 • Καλά κατανοητή πλοήγηση στο μενού, κατάλληλη για αρχάριους

 • Χωρίς σεξουαλικά υπονοούμενα


GayParship Μειονεκτήματα

 • Οι τιμές είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο

 • Πολύ λίγες ειδικές ερωτήσεις για τους ομοφυλόφιλους στο τεστ προσωπικότητας

 • Ορισμένα προφίλ έχουν πολύ λίγο περιεχόμενο


GayParship: Γυναίκα: Ενιαίος άνδρας που αναζητά έναν άνδρα

Ο δοκιμαστής μας στο GayParship, Dominik, είναι 30 ετών και αναζητά έναν άνδρα για μια δεσμευμένη σχέση. Θέλει παιδιά, μια κοινή ζωή και στην καλύτερη περίπτωση μια αγάπη για πάντα. Μέχρι στιγμής ο επιστήμονας πληροφορικής δεν είχε μεγάλη τύχη στο θέμα του έρωτα, επομένως το GayParship θα πρέπει να βοηθήσει τώρα. Θέλουμε να δούμε αν αυτό θα πετύχει;

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένος να δω τι έχει να προσφέρει το GayParship. Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει τις τυπικές γκέι πύλες, με μικρή επιτυχία. Το 90 τοις εκατό των χρηστών δεν αναζητούν σχέση, αλλά το πολύ-πολύ μια ερωτική σχέση. Αυτό είναι επίσης ένα τόσο τυπικό κλισέ ότι οι γκέι θέλουν μόνο να γαμηθούν. Εγώ θέλω κάτι εντελώς διαφορετικό! Ένα ραντεβού, συγκίνηση, γαργάλημα στην κοιλιά, να ερωτευτώ και αν η χημεία είναι σωστή, κατά προτίμηση να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Ας πάμε λοιπόν στο GayParship.

Τα περιεκτικά γεγονότα του παρόχου

Το GayParship μπορεί να εξετάζει περίπου 1,5 εκατομμύριο λεσβίες και ομοφυλόφιλα μέλη, με ποσοστό ανδρών 58%. Επίσης εδώ πραγματοποιείται το τυπικό τεστ προσωπικότητας πριν προχωρήσει στην αναζήτηση συντρόφου. Επικοινωνήσει μπορεί μόνο όποιος προσγειώνεται στις προσωπικές προτάσεις. Δεν είναι δυνατή η ελεύθερη αναζήτηση, γεγονός που περιπλέκει αφενός την επαφή, αφετέρου όμως εξηγεί το υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Η ηλικιακή εστίαση είναι μεταξύ 25 και 50 ετών, παραδόξως λίγοι ελεύθεροι είναι κάτω των 25 ετών.

"Η εγγραφή με έκανε. Το τεστ προσωπικότητας είναι πραγματικά οικείο και βαθύ, εδώ χρειάστηκε να καταπιώ πολλές φορές. Αλλά επίσης ενοχλήθηκα λίγο αμέσως. Εδώ δεν εξετάζεται καθόλου η ομοφυλοφιλία μου. Νομίζω ότι είναι σημαντικό, για παράδειγμα, να ξέρει κανείς αν ο σύντροφος έχει αποκαλυφθεί. Γιατί αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για μένα στη σχέση. Δεν μπορώ να φανταστώ μια συνεργασία που θα πρέπει να ζω κρυφά. Εκεί θα πρέπει να αναβαθμιστεί επειγόντως το GayParship."

Αυτό το γεγονός ανταποκρίνεται στα γεγονότα, το τεστ προσωπικότητας ελάχιστα διαφέρει από αυτό που πραγματοποιείται στο ίδιο το Parship. Ακόμη και αν η αρχή είναι επιτυχής, θα πρέπει πραγματικά να ρυθμιστεί λίγο πιο λεπτομερώς εδώ. Επειδή το σημείο που έθεσε ο Dominik είναι σημαντικό για πολλούς γκέι singles. Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα εξής: Οι ερωτήσεις θα πρέπει να απαντώνται πάντα με ειλικρίνεια, διαφορετικά το ποσοστό ταιριάσματος για τις προτάσεις συντρόφων δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Γράφω, γράφω, γράφω - στο GayParship τα μηνύματα είναι δημοφιλή

"Έμεινα πραγματικά έκπληκτος με το πόσα μηνύματα έλαβα. Σχεδόν κάθε μία από τις προτάσεις συντρόφων μου έγραφε σε μένα και πάντα απαντούσα κι εγώ. Φυσικά, η χημεία δεν ήταν παντού σωστή και με κάποιους από αυτούς ήξερα ότι δεν ήταν αρκετή ούτε για ένα πρώτο ραντεβού. Αλλά είχα ήδη τρία βιντεοραντεβού μέσα στην πρώτη εβδομάδα, τα οποία ήταν αρκετά διασκεδαστικά. Εν τω μεταξύ, είμαι τουλάχιστον αισιόδοξος ότι δεν είμαι ένας μοναχικός γκέι συνταξιούχος που κάθεται στο μικρό μου σπίτι στη σειρά."

Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι στα ομοφυλοφιλικά ραντεβού, οι άνθρωποι είναι σημαντικά πιο δραστήριοι πηγαίνοντας μπροστά. Τα ποσοστά ανταπόκρισης στα απεσταλμένα μηνύματα είναι υψηλά και ειδικά εδώ αρέσει επίσης να παίρνουν πρωτοβουλίες. Ένας καλός τρόπος, γιατί μόνο για το γραμματοκιβώτιο του συνομιλητή γίνεται κάτι με το πρώτο ραντεβού. Για να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα, παρεμπιπτόντως, απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή. Χωρίς αυτό, οι πιθανότητες επιτυχίας μηδενίζονται, αφού δεν είναι δυνατή η επικοινωνία.

Υπεύθυνοι για τη δική τους επιτυχία

Το Parship και επίσης το Gay Parship θεωρούνται τα λεγόμενα πρακτορεία γνωριμιών. Όποιος περιμένει, ωστόσο, ότι θα πάρει τον σύντροφο που του παρουσιάζεται σε ασημένιο πιάτο, γρήγορα απογοητεύεται. Και με τους δύο παρόχους γίνονται προτάσεις με βάση τις δικές τους πληροφορίες, αλλά για την επιτυχία είστε εσείς υπεύθυνοι. Αν δεν στέλνετε μηνύματα, απαντάτε στα ληφθέντα μηνύματα μόνο μετά από αρκετές ημέρες ή καλύτερα δεν απαντάτε καθόλου, μπορείτε να γλιτώσετε τα χρήματα. Έχετε ένα στόχο, γι' αυτό πρέπει να αγωνιστείτε γι' αυτόν στο GayParship.

"Επένδυσα κάτι λιγότερο από δύο ώρες για να δημιουργήσω ένα πραγματικά χρηστικό προφίλ. Ήταν σημαντικό για μένα να βλέπουν όλοι αμέσως τι ψάχνω. Με τις άλλες πύλες, όπου βρισκόμουν, λάμβανα αποκλειστικά μηνύματα, τα οποία αφορούσαν το καλύτερο κομμάτι μου. Έτσι, είχα τις κατάλληλες ανησυχίες με το GayParship. Ανέφερα ευθέως στην πρώτη πρόταση ότι δεν ψάχνω για κάτι σεξουαλικό. Αλλά δεν ήταν καθόλου απαραίτητο, πήρα ούτως ή άλλως μόνο ωραία Zuschriften. Ήμουν πολύ συχνά επαίνεσε για το προφίλ μου, υπάρχει προφανώς πραγματικά η μεγάλη διαφορά. Κάποια προφίλ δεν είχαν καθόλου περιεχόμενο και ούτε εκεί είχα όρεξη να στείλω μήνυμα. Νομίζω: Όσο περισσότερη προσπάθεια καταβάλλεις, τόσο καλύτερα λειτουργεί το GayParship."


Η σύστασή μας: GayParship
Σοβαρές γνωριμίες για γκέι και λεσβίες

Στο GayParship οι ομοφυλόφιλοι αναζητούν έναν σύντροφο για μια δεσμευμένη σχέση. Το GayParshp είναι το πιο δημοφιλές ανταλλακτήριο συντρόφων στο τμήμα της αναζήτησης της μεγάλης αγάπης.Το συμπέρασμα της αναζήτησης συντρόφου με το GayParship

 Συχνά έχουν διατυπωθεί επικρίσεις ότι η Parship με ξεχωριστή πλατφόρμα για τους ομοφυλόφιλους εξασφαλίζει τον αποκλεισμό τους. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρόθεση που κρύβεται πίσω από αυτό. Αντιθέτως, οι λεσβίες και οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν μια μεγάλη ποικιλία κατάλληλων συντρόφων χωρίς να μπερδεύονται από τις αναζητήσεις των ετεροφυλόφιλων. Το GayParship βλέπει τον εαυτό του ως το ομοφυλοφιλικό καφενείο στο Διαδίκτυο, το οποίο θα διευκολύνει την αναζήτηση συντρόφου. Επιπλέον έρχεται ότι εδώ πρόκειται πραγματικά γύρω από την αναζήτηση συντρόφου, όχι γύρω από σεξουαλικές αναζητήσεις! Το ποσοστό επιτυχίας μιλάει από μόνο του και πάρα πολλοί επιτυχημένοι GayParshipers δεν μετανιώνουν για την εγγραφή τους.

"Μετά από δύο εβδομάδες μπορώ να πω ότι μου αρέσει το GayParship. Δεν περίμενα ότι υπάρχουν πραγματικά τόσοι πολλοί singles εδώ που θέλουν σοβαρά να ερωτευτούν. Αλλά πρέπει επίσης να πω ειλικρινά ότι οι αμοιβές είναι υψηλές. Όποιος έχει μόνο ένα μικρό μισθό, μπαίνει ωστόσο αρκετά σε σκόντο. Μπορώ να το αντέξω οικονομικά, αλλά εξακολουθώ να ελπίζω ότι η εξάμηνη συνδρομή μου είναι αρκετή για να γνωρίσω κάποιον. Σίγουρα θα παραμείνω και θα δοκιμάσω την τύχη μου."Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο GayParship. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Οι συστάσεις μας

Σοβαρές γνωριμίες για γκέι και λεσβίες
9,0

 • Ιδανικό για την αναζήτηση μόνιμου συνεργάτη
 • Πολύ πολλές προτάσεις για ταιριαστούς συνεργάτες με τα ίδια ενδιαφέροντα
 • Ευγενική αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών
 • Καλά κατανοητή πλοήγηση στο μενού, κατάλληλη για αρχάριους
 • Χωρίς σεξουαλικά υπονοούμενα
Μεγάλη κοινότητα γνωριμιών για την LGBT σκηνή
7,5

 • Πολύ καλή ασπίδα στο πλάι
 • Τηρείται η προστασία των ανηλίκων
 • Καλή δομή, εύκολη χρηστικότητα του ιστότοπου
 • Κόστος στο στερεό μεσαίο πεδίο, κατάλληλη σχέση τιμής-απόδοσης
Η μεγαλύτερη κοινωνική εφαρμογή γνωριμιών για ομοφυλόφιλους
6,0

 • Δωρεάν χρήση, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων
 • Επιθυμητές και δυνατές γρήγορες ημερομηνίες
 • Διαθέσιμο ακόμη και για Blackberrys


Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
0
Καθόλου ψήφοι ακόμη