Zoosk σε δοκιμή: ή σκέτη σπατάλη χρόνου;


30%

(30/100 σημεία)


Στη διαφήμιση, η εφαρμογή Zoosk ακούγεται αρκετά ελπιδοφόρα, γιατί, τελικά, περισσότερα από 40 εκατομμύρια singles παγκοσμίως υποτίθεται ότι είναι εγγεγραμμένα εδώ. Επιπλέον, αποστέλλονται καθημερινά περισσότερα από 3 εκατομμύρια μηνύματα. Μπορεί όμως αυτή η ιστοσελίδα γνωριμιών να πείσει πραγματικά, ώστε να αξίζει τον κόπο μια συνδρομή;
Η εφαρμογή με τον έξυπνο αλγόριθμο αντιστοίχισης
λέει το Ben

Διαθέτει πραγματικά το Zoosk την ευκαιρία να γνωρίσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανθρώπους που ταιριάζουν με τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού; Με τι μπορεί να σκοράρει το Zoosk και πού είναι τα αδύνατα σημεία; Πώς μπορείς να επωφεληθείς καλύτερα από αυτή την εφαρμογή γνωριμιών ως ελεύθερος άνθρωπος;

Για να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα, εξετάσαμε το Zoosk μια φορά αρκετά προσεκτικά. Τα ευρήματα και τις εμπειρίες μας σε σχέση με το Zoosk θα θέλαμε να σας φέρουμε τώρα πιο κοντά. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές στο χέρι, πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συνδρομή σας στο Zoosk.Zoosk συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.

Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις

Το Zusammen.de είναι ένα πρακτορείο γνωριμιών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε singles στην καλύτερη ηλικία τους. Γυναίκες και άνδρες άνω των 40 ετών αναζητούν εδώ τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.


Zoosk Πλεονεκτήματα

 • Το προφίλ μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά

 • Εκτεταμένη λειτουργία αναζήτησης με πολυάριθμες παραμέτρους

 • Η εφαρμογή Zoosk προσφέρει το ίδιο ευρύ φάσμα λειτουργιών με την ηλεκτρονική πύλη

 • Οι συνδρομές και οι πρόσθετες επιλογές μπορούν να ακυρωθούν γρήγορα και εύκολα online.


Zoosk Μειονεκτήματα

 • Σχετικά υψηλό κόστος, σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές γνωριμιών

 • Τα ψεύτικα προφίλ δεν μπορούν να αποκαλυφθούν τόσο εύκολα

 • Τα μέλη Premium πρέπει επίσης να πληρώνουν επιπλέον για ορισμένες λειτουργίες

 • Η διαφήμιση στα μηνύματα, στην πλατφόρμα και στην εφαρμογή δεν απενεργοποιείται ακόμη και με την premium συνδρομή.


Είναι δυνατές οι γρήγορες συναντήσεις στο Zoosk ή είναι αναπόφευκτη η απογοήτευση;

Οι διαχειριστές του Zoosk ήθελαν να αναπτύξουν ένα πιο έξυπνο σύστημα αντιστοίχισης από πολλές άλλες εφαρμογές γνωριμιών. Γι' αυτό το λόγο το Zoosk έχτισε την εφαρμογή γύρω από αυτό που αποκαλεί "Behavioral Matching", το οποίο μαθαίνει αυτόματα από τις ενέργειες των χρηστών.

Αλλά αυτό εγγυάται πραγματικά την επιτυχία στο να βρει κανείς περισσότερα ραντεβού;

Στο τεστ του Zoosk, θέλουμε να εξετάσουμε από κοντά αυτό το ερώτημα.

Αυτό παρατηρήσαμε όταν βγαίναμε ραντεβού στο Zoosk

Βάλαμε στο παιχνίδι δύο δοκιμαστές που προέρχονται από μια μεγάλη πόλη και ενδιαφέρονται για πραγματικές συναντήσεις. Αυτό έγινε αρκετά γρήγορα αντιληπτό

ότι αυτοί οι δύο δοκιμαστές βρήκαν αρκετά λίγους χρήστες με premium συνδρομή στο Zoosk.

Πού είναι το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση;

Όταν στέλνετε μήνυμα σε μέλη του Zoosk που έχουν μόνο βασική συνδρομή, αυτοί οι χρήστες δεν μπορούν καν να ανακτήσουν το μήνυμα. Έτσι, το αν μπορείτε να φλερτάρετε με επιτυχία στο Zoosk εξαρτάται ουσιαστικά από το πόσοι χρήστες έχουν εγγραφεί ως premium πελάτες.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε;

Καταρχήν, ακόμη και μια premium συνδρομή δεν θα σας έφερνε τότε τίποτα, αν ο συνομιλητής σας δεν έχει πληρωμένη συνδρομή. Μπορείτε όμως με επιπλέον χρέωση να ενεργοποιήσετε την επιλογή "εγγυημένη απάντηση". Τότε ακόμη και οι χρήστες με βασική συνδρομή στο Zoosk έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν στα μηνύματά σας

Θα αναφερθούμε λίγο πιο αναλυτικά στο πώς κοστίζει το Zoosk αναλυτικά σε λίγο

Εφαρμογή Zoosk vs. Έκδοση Zoosk Browser

Όταν συγκρίνετε την εφαρμογή Zoosk με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, αντιλαμβάνεστε γρήγορα ότι είναι πιο διασκεδαστικό να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Αλλά ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές;

 • Στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης, δεν είναι όλα εμφανή με μια ματιά. Ορισμένες λειτουργίες πρέπει να τις αναζητήσετε πραγματικά. Η εφαρμογή, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο ξεκάθαρα σχεδιασμένη, οπότε μπορείτε να βρείτε τον δρόμο σας πολύ πιο γρήγορα.
 • Τα προφίλ χρηστών είναι επίσης πιο ξεκάθαρα σχεδιασμένα στην εφαρμογή

Για τους νέους χρήστες: μπορείτε να εγγραφείτε τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε και τα δύο με τα ίδια διαπιστευτήρια. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε και τις δύο εκδόσεις και να αποφασίσετε ποια σας αρέσει περισσότερο.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Μπορείτε να πάτε σε ημερομηνίες εντελώς δωρεάν με το Zoosk;

Ένα πράγμα αμέσως: Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή από το Zoosk δωρεάν, τότε θα πρέπει να ζήσετε με πολλούς περιορισμούς.

Για να επωφεληθείτε από το πλήρες φάσμα των λειτουργιών, θα πρέπει να αποφασίσετε για μια premium συνδρομή. Αυτή η παραλλαγή είναι διαθέσιμη με διαφορετικές διάρκειες:

 • 6 μήνες: 15 EUR/μήνα
 • 3 μήνες: 20,99 EUR / μήνα
 • 1 μήνας: 29,99 EUR / μήνα
   

Οι επιλογές σας ως δωρεάν μέλος του Zoosk

Για να σας δώσουμε μια πρώτη εντύπωση για το τι μπορείτε να κάνετε ως δωρεάν μέλος του Zoosk, έχουμε συνοψίσει τις δωρεάν χρησιμοποιήσιμες δυνατότητες παρακάτω:

 • συμπληρώστε και συμπληρώστε ένα προφίλ
 • Δείτε τα προφίλ άλλων μελών, συμπεριλαμβανομένων όλων των φωτογραφιών και του κειμένου του προφίλ
 • Δείτε ποιοι είχαν επισκεφθεί το προφίλ σας
 • Δώστε likes σε άλλους χρήστες (απλά πατήστε καρδιά)
 • Δείτε ποιος έχει κάνει like στο προφίλ σας

Τι δεν μπορείτε να περιμένετε από έναν δωρεάν λογαριασμό στο Zoosk;

 • Δεν έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας
 • Δεν έχετε τρόπο να συνομιλήσετε ή να επικοινωνήσετε με άλλο τρόπο με άλλους χρήστες
 • Δεν μπορείτε να δείτε λεπτομερώς τα προφίλ άλλων μελών που έχουν επισκεφθεί το προφίλ σας

Η κατάσταση είναι διαφορετική, ωστόσο, εάν ένα μέλος έχει επιλέξει την επιλογή "εγγυημένη απάντηση". Σε αυτή την περίπτωση, τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν και με αυτόν τον χρήστη, ο οποίος ο ίδιος έχει μόνο μια βασική συνδρομή.

Μόνο η premium συνδρομή εξασφαλίζει έτσι ότι μπορείτε να βλέπετε όλα τα προφίλ και να συνομιλείτε με άλλους χρήστες στην πλατφόρμα χωρίς περιορισμούς.

Αυτό είναι ήδη;

Σε αυτή την ερώτηση πρέπει να απαντήσουμε με "ναι".

Η premium συνδρομή από μόνη της δεν είναι αρκετή στο Zoosk

Οι γνώστες του Zoosk γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά, ωστόσο. Τι γίνεται με χαρακτηριστικά όπως:

 • Δείτε ποιος έχει διαβάσει τα μηνύματά σας
 • Σέρφινγκ μέσα στην κοινότητα σε κατάσταση ινκόγκνιτο
 • Αναίρεση των likes που έχετε ήδη δώσει
 • Επιτρέποντας στα μέλη με δωρεάν συνδρομές να διαβάζουν και να απαντούν στα μηνύματα

Δυστυχώς, ούτε αυτές οι "πρόσθετες λειτουργίες" περιλαμβάνονται αυτόματα σε μια premium συνδρομή. Η Zoosk χρεώνει στην πραγματικότητα πρόσθετες χρεώσεις για αυτές. Επομένως, υπολογίστε περίπου 10 ευρώ περισσότερα το μήνα.

Αγορά νομισμάτων Zoosk

Υπάρχουν επίσης ορισμένες λειτουργίες στην πλατφόρμα και στην εφαρμογή που δεν μπορούν να πληρωθούν σε ευρώ και για τις οποίες δεν βοηθάει καμία συνδρομή premium. Ακόμα και οι διάφορες επεκτάσεις δεν έχουν καμία χρησιμότητα σε αυτή την περίπτωση. Αν σας ενδιαφέρουν, θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον νομίσματα Zoosk.

Χρειάζεστε πραγματικά νομίσματα Zoosk;

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ειδικές λειτουργίες, τότε δυστυχώς δεν μπορείτε να αποφύγετε την αγορά κερμάτων. Εμείς οι ίδιοι αναρωτιόμαστε αν έχει νόημα να κρατάμε το κόστος τόσο σκοτεινό.

Για ποιες λειτουργίες χρειάζεστε νομίσματα;

 • Αν θέλετε να κάνετε δώρα σε άλλους χρήστες, αυτό είναι εφικτό μόνο με νομίσματα.
 • Αν θέλετε να τραβήξετε περισσότερη προσοχή με το προφίλ σας, είναι επίσης απαραίτητο να πληρώσετε με νομίσματα.

Αυτό είναι το κόστος των νομισμάτων Zoosk:

 • 180 νομίσματα για 18,20 ευρώ
 • 480 νομίσματα για 38,40 ευρώ
 • 1800 νομίσματα για 96,00 ευρώ
   

Ποια ποσότητα κερμάτων πρέπει να αποκτήσει κανείς;

Αυτό εξαρτάται πάντα από το ποιος είναι ο πραγματικός σας στόχος. Για ένα δώρο, θα πρέπει να διαθέσετε μεταξύ 10 και 100 νομίσματα, ενώ η βελτίωση της προβολής του προφίλ σας θα σας κοστίσει 150 νομίσματα.

Top tip: Δείτε πώς μπορείτε να γνωρίσετε άλλα μέλη ακόμη και με δωρεάν συνδρομή στο Zoosk

Όσο οι χρήστες της δοκιμής μας χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή, ένα πράγμα τους έγινε γρήγορα σαφές. Ένα σωρό μέλη σκαρφίζονται κάθε είδους τρόπους για να φλερτάρουν με την καρδιά τους στο Zoosk ακόμα και χωρίς να κάνουν premium συνδρομή.

Και δεν είναι καν τόσο δύσκολο.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής μας λειτουργίας, μπορέσαμε να βρούμε πολλά προφίλ βασικών μελών που είχαν τοποθετήσει στο κείμενο του προφίλ τους την επιλογή να επικοινωνήσουν μαζί τους. Φυσικά, αυτό ήταν πολύ καλά κρυμμένο και δεν ήταν άμεσα ορατό σε όλους.

Πρέπει να κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά αν θέλετε να καταλάβετε τις αναφορές σε εναλλακτικές επιλογές επικοινωνίας. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να μοιάζει ως εξής:

Πρέπει να κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά αν θέλετε να καταλάβετε τις υποδείξεις.

"Μπορείτε να με βρείτε στο μεγάλο μπλε βιβλίο* στο (όνομα και επώνυμο)". Ή η διεύθυνση αλληλογραφίας μπορεί να παρουσιάζεται γράμμα προς γράμμα με τα πρώτα γράμματα των λέξεων ενωμένα μεταξύ τους:

"Dad Alpha Uniform Lima Dot Sierra Tango Alpha Romeo Kilo Spider Monkey Golf Mike Anton Iris Laura dotcom"

*Με το μεγάλο βιβλίο, φυσικά, γίνεται αναφορά στο Facebook.

Δουλεύει αυτό;

Δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε σε αυτό. Θα ήταν νοητό οι διαχειριστές του Zoosk να εγκαταστήσουν στο μέλλον φίλτρα κειμένου, ώστε αυτές οι απόπειρες απάτης να μην είναι πλέον τόσο εύκολες.

Αυτή η απάτη δεν είναι χωρίς κίνδυνο.....

....επειδή ο καθένας μπορεί να πάρει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από το προφίλ σας, οπότε δεν μπορείτε να καθορίσετε ποιος επιτρέπεται να επικοινωνήσει μαζί σας. Ως εκ τούτου, συνιστάται προσοχή. Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε μια επιπλέον διεύθυνση αλληλογραφίας για το σκοπό αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταχωρείτε την ιδιωτική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο προφίλ σας.

Συνοπτική παρουσίαση του κόστους του Zoosk

Δυστυχώς, η αγορά μιας premium συνδρομής στο Zoosk δεν είναι ακριβώς φθηνή. Συν τοις άλλοις, υπάρχει το πρόσθετο κόστος αν θέλετε να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες. Αυτός θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ο λόγος για τον οποίο μόνο λίγοι χρήστες επιλέγουν μια premium συνδρομή στο Zoosk.

Τουλάχιστον αυτή είναι η εντύπωσή μας. Παρ' όλα αυτά, η κοινότητα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σημαντικό αριθμό μελών.

Τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει αυτό για εσάς;

 • Εγγραφείτε για μια συνδρομή premium και κλείνετε επίσης την επιλογή "εγγυημένη ανταπόκριση" για να δημιουργήσετε τον βέλτιστο αριθμό επαφώνY
 • δοκιμάζετε την κορυφαία συμβουλή μας με την κρυφή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ίσως μπορέσετε να ορίσετε δωρεάν ραντεβού


Η γνωριμία των ονείρων έγινε εύκολη χάρη στο Behavioral Matchmaking™ του Zoosk?

Κάθε πύλη γνωριμιών βασίζεται σε διαφορετικές μεθόδους για να κάνει προτάσεις συντρόφων στα μέλη της, ακόμη και το Zoosk έχει αναπτύξει το δικό του ειδικό σύστημα ταιριάσματος.

Με τον αλγόριθμο ταιριάσματος της Zoosk, η εταιρεία ανοίγει νέους δρόμους. Το λεγόμενο "behavioral matchmaking" υποτίθεται ότι είναι πιο έξυπνο από αυτό πολλών άλλων εφαρμογών γνωριμιών.

Αυτό όντως ισχύει και τι σημαίνει αυτό για εσάς συγκεκριμένα;

Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, ας ξεκινήσουμε συγκρίνοντας το συμπεριφορικό matchmaking του Zoosk με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν άλλοι πάροχοι.

Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι ακριβώς είναι το Zoosk, ας ξεκινήσουμε συγκρίνοντας τη συμπεριφοριστική εύρεση ταιριάσματος του Zoosk με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν άλλοι πάροχοι.

Σύγκριση των μεθόδων αντιστοίχισηςτων Zoosk, Tinder και Parship

ΤοTinder βασίζεται μόνο στην εμφάνιση

Όταν βρίσκεστε στο Tinder, το κύριο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι οι καλές, ουσιαστικές φωτογραφίες προφίλ, επειδή είναι αρκετά κρίσιμες για να κάνετε επαφή εδώ. Το Tinder δεν σας δίνει επίσης πρόσβαση σε όλα τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στην εφαρμογή. Αντ' αυτού, ο αλγόριθμος σας δείχνει μέλη επιλεγμένα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις των φίλτρων σας, και πρέπει να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να αποφασίσετε αν θέλετε να επικοινωνήσετε με το άτομο ή όχι.

Το τεστ προσωπικότητας εξασφαλίζει ταίριασμα στο Parship

Σε αντίθεση με το Tinder, στο Parship μπορείτε να δείτε τη δεξαμενή μελών και στη συνέχεια να δείτε λεπτομερώς επιλεγμένα προφίλ. Όταν εγγραφείτε στο Parship, πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε ένα λεπτομερές ερωτηματολόγιο προσωπικότητας. Οι πόντοι αντιστοίχισης υπολογίζονται με βάση τις πληροφορίες που παρέχετε και τα κατάλληλα μέλη προτείνονται αναλόγως.

Εξυπνή αντιστοίχιση με βάση τη συμπεριφορά στο Zoosk

Το Zoosk έχει αναπτύξει ένα ειδικό λογισμικό που ονομάζεται Behavioral Matchmaking. Με βάση τη συμπεριφορά των χρηστών μέσα στην εφαρμογή (ποιον γράφετε, σε ποιον δίνετε likes κ.λπ.), το λογισμικό μαθαίνει συνεχώς και προτείνει αντίστοιχα όλο και καλύτερες ταιριαστές επαφές. Αυτή είναι η θεωρία και η γλώσσα του μάρκετινγκ του Zoosk.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό;

Απλά χρησιμοποιήστε τη λειτουργία SmartDate του Zoosk, τότε θα λαμβάνετε και εσείς τις κατάλληλες προτάσεις συντρόφων απευθείας από τον αλγόριθμο.

Ο αλγόριθμος μαθαίνει συνεχώς.

Θα εξηγήσουμε τώρα λίγο πιο αναλυτικά περί τίνος πρόκειται και πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η επιλογή.

Το Zoosk και η καινοτόμος λειτουργία SmartDate

Με τη λειτουργία SmartDate, λαμβάνετε προτάσεις συντρόφων που σύμφωνα με το Zoosk είναι πιθανό να σας ταιριάζουν. Εξετάζοντας και βαθμολογώντας όλες τις προτάσεις, το λογισμικό γίνεται όλο και πιο έξυπνο, καθώς μαθαίνει τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει.  Με την πάροδο του χρόνου, το λογισμικό αναπτύσσει μια όλο και καλύτερη κατανόηση των προτιμήσεών σας. Ως αποτέλεσμα, οι προτάσεις συντρόφων θα πρέπει επίσης να ταιριάζουν όλο και καλύτερα στην προσωπικότητά σας.

Η εντύπωσή μας για το Zoosk Behavioral Matchmaking™

Προσλάβαμε έναν δοκιμαστή για να εξετάσει μέλη από μια συγκεκριμένη μεγάλη πόλη για ένα τριήμερο. Η κυρία έψαχνε συγκεκριμένα για άνδρες ηλικίας μεταξύ 38 και 45 ετών, οι οποίοι έπρεπε οπωσδήποτε να είναι μη καπνιστές και να τους αρέσουν τα σπορ. Επιπλέον, δεν θα έπρεπε να μένουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων από το σπίτι της. Για να βρει τα κατάλληλα ταίριασματά της, όρισε ανάλογα το φίλτρο αναζήτησης. 

Το λογισμικό του Zoosk υποτίθεται ότι μαθαίνει, αλλά αυτό φάνηκε να παίρνει αρκετό χρόνο. Οι 3 ημέρες δεν είναι αρκετός χρόνος. Πότε έμαθε το λογισμικό; Δεν γνωρίζουμε ακόμη, δυστυχώς. Αλλά όπως φαίνεται είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο δοκιμαστής μας ήταν μετά από τρεις ημέρες αλλά αρκετά απογοητευμένος, διότι ακόμη και η επαναλαμβανόμενη προσπάθεια της λειτουργίας SmartDate δεν απέδωσε το εξαγγελθέν αποτέλεσμα μάθησης.

Αντίθετα, εμφανίστηκαν και καπνιστές που ήταν σημαντικά μεγαλύτεροι ή νεότεροι. Επιπλέον, ορισμένες επαφές ζούσαν επίσης έως και 200 χιλιόμετρα μακριά από την επιθυμητή τοποθεσία. Τέτοιες προτάσεις, βέβαια, δεν ανταποκρίνονταν καθόλου στα κριτήρια αναζήτησης και παρ' όλα αυτά παρουσιάζονταν ξανά και ξανά.

Έχει παραβλέψει ο δοκιμαστής κάποιο λάθος;

Ακόμα δεν ξέρουμε. Από την πλευρά του Zoosk, υπάρχουν μόνο πολύ αραιές οδηγίες και υποδείξεις για το πώς μπορεί ενδεχομένως να προωθηθεί η ικανότητα εκμάθησης του προγράμματος.

Ο ελεγκτής δεν είχε αντιληφθεί κάποιο σφάλμα.

Τι σημαίνει αυτό συγκεκριμένα;

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά με το πόσο χρόνο χρειάζεται το Behavioral Matchmaking του Zoosk για να μπορέσετε να δείτε ένα αποτέλεσμα μάθησης. Για το λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να χρησιμοποιήσετε αντ' αυτού το φίλτρο προηγμένης αναζήτησης, επειδή λειτουργεί τέλεια.

Πιο γρήγορα στο στόχο σας με το κλασικό "φίλτρο αναζήτησης".

Οι καινοτομίες είναι καλές και καλές και μπορούν να διευκολύνουν τα πράγματα σε ορισμένες περιπτώσεις. Στην περίπτωση του Zoosk, ωστόσο, θα προτιμούσαμε να προτείνουμε το δοκιμασμένο φίλτρο αναζήτησης, γιατί πιθανότατα θα σας οδηγήσει γρηγορότερα στο ραντεβού των ονείρων σας.

Όταν πηγαίνετε στην "Αναζήτηση" στην πλατφόρμα του Zoosk, πάνω από τα προφίλ εμφανίζεται πάντα η παρακάτω δυσδιάκριτη μπάρα.

Εδώ μπορείτε να επισημάνετε μετά από όλα τα υπόλοιπα, αυτό που πραγματικά εκτιμάτε στο ταίρι σας. Ωστόσο, μια επιθυμία παραμένει ανοιχτή:

Στο Zoosk, δεν ρωτάμε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις ενός χρήστη όταν βγαίνει ραντεβού. Έτσι, δεν ξέρετε αν κάποιος θέλει μια σταθερή σχέση, μια σχέση, ένα one-night stand ή μια φιλία συν. Έτσι, δυστυχώς, δεν μπορείτε να φιλτράρετε ούτε αυτές τις λεπτομέρειες.

Αυτό όμως που είναι πολύ βολικό:

Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης στην κοινότητα του Zoosk και στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε και αυτά με διαφορετικό όνομα.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Το Zoosk έχει "πρόβλημα ψεύτικων";

Όπου κι αν εγγραφείτε για online dating, πάντα θα συναντήσετε ψεύτικα προφίλ και θα σας ενοχλήσουν μια-δυο φορές.

Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, μπορείτε να εντοπίσετε τέτοια προφίλ επειδή ο δημιουργός τους έχει καταβάλει αξιοσημείωτα λίγη προσπάθεια. Ανεπίσημες φωτογραφίες προφίλ, κείμενα προφίλ χωρίς λόγια και μαθαίνετε για τα ενδιαφέροντα όσο τίποτα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, δυστυχώς παρατηρήσαμε πολλά τέτοια προφίλ στο Zoosk.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Φλερτάρετε με επιτυχία στο Zoosk: Να πώς λειτουργεί

Αποφασίσατε λοιπόν να δώσετε μια ευκαιρία στο Zoosk και τώρα ελπίζετε να γνωρίσετε άλλα συναρπαστικά μέλη; Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις παρακάτω γραμμές. Θα μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να έχετε τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Zoosk.

Ας μη χάνουμε λοιπόν χρόνο και ας ξεκινήσουμε αμέσως!

Θα πρέπει να έχετε ήδη τσεκάρει τα παρακάτω σημεία:

 • Ο λογαριασμός σας στο Zoosk έχει ήδη δημιουργηθεί
 • Έχετε ήδη τουλάχιστον μία φωτογραφία στο προφίλ σας
 • Έχετε ήδη συμπληρώσει τα τρία πεδία κειμένου και έχετε αποκαλύψει πληροφορίες για τον εαυτό σας, τον σύντροφο που θέλετε και το ραντεβού των ονείρων σας

Θαυμάσια!

Αν δεν έχετε συμπληρώσει τίποτα για τα ενδιαφέροντά σας, παρακαλούμε να το κάνετε γρήγορα

Η δήλωση των ενδιαφερόντων έχει τεράστια σημασία

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μπείτε στη θέση των άλλων μελών στο Zoosk. Φτάνετε σε ένα προφίλ, θέλετε να μάθετε περισσότερα για ένα άτομο και ανακαλύπτετε με χαρά ότι τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας ταιριάζουν ιδανικά.

Αυτό θα ήταν στην πραγματικότητα οι τέλειες συνθήκες, έτσι δεν είναι;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια στη συμπλήρωση των ενδιαφερόντων σας. Πολλοί δεν το σκέφτονται καθόλου και στη συνέχεια εκπλήσσονται από την έλλειψη απαντήσεων.

Με το Zoosk, δείτε πώς το κάνετε:

Πρώτα, πηγαίνετε στο προφίλ σας και μετακινηθείτε στην καρτέλα "Ενδιαφέροντα". Εκεί μπορείτε να προσθέσετε διάφορα ενδιαφέροντα. Για να το κάνετε αυτό, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το πεδίο αναζήτησης για να αναζητήσετε αθλητικά, μουσικούς ή ταινίες.

Μπορούν να ανακτηθούν όλα όσα υπάρχουν στη βάση δεδομένων;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βρείτε τα πάντα με τη βοήθεια του πεδίου αναζήτησης, επειδή η βάση δεδομένων δεν είναι αρκετά εκτεταμένη. Ωστόσο, οι σημαντικότερες επιτυχίες από όλους τους τομείς είναι ήδη καταχωρημένες. Το καλύτερο είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να δοκιμάσετε λίγο.

 

Pinterest selection Zoosk

ΖΔύο τρόποι για να βρεις ραντεβού

Όταν εγγράφεστε σε έναν ιστότοπο διαδικτυακών γνωριμιών, θέλετε φυσικά να αξιοποιήσετε σωστά το χρόνο σας και να κανονίσετε και πραγματικές συναντήσεις. Λόγω του γεγονότος ότι ο αριθμός των μελών με premium συνδρομή είναι πολύ περιορισμένος, αυτή η επιθυμία δεν μπορεί απαραίτητα να ικανοποιηθεί πάντα. 

Πάντως, το Zoosk μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή κοινότητα. Έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες που είναι πολύ περίεργοι για νέες εμπειρίες.

Αλλά μην το θεωρείτε πολύ εύκολο!

Δεν μπορείτε να περιμένετε αμέτρητες επιστολές να φτάσουν στα εισερχόμενά σας έτσι απλά. Πρέπει να δραστηριοποιηθείτε εσείς οι ίδιοι και να σκεφτείτε μια συγκεκριμένη τακτική για την επιθυμητή επιτυχία. Για να πετύχετε όσο το δυνατόν καλύτερα, μπορείτε να προσανατολιστείτε με τις συμβουλές μας.

Ουσιαστικά, θα πρέπει να επιλέξετε έναν από αυτούς τους δύο τρόπους:

Επιλογή 1: Επιλέγετε μια δωρεάν συνδρομή και απλά μοιράζετε πολλά Likes. Μόλις σας επιστραφεί ένα Like, το αντίστοιχο προφίλ θα εμφανιστεί μεταξύ των επαφών σας. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι δυνατόν να επιστρέψετε ένα Like με μια βασική συνδρομή. Γι' αυτό θα πρέπει να είστε οι πρώτοι που θα μοιράσετε Like.

Επιλογή 2: Βασίζεστε σε μια premium συνδρομή και επενδύετε επιπλέον 10 ευρώ για τη λειτουργία "εγγυημένης ανταπόκρισης". Σε αυτή την περίπτωση, οι χρήστες με δωρεάν συνδρομή μπορούν επίσης να διαβάσουν τα μηνύματά σας και να σας δώσουν σχόλια.

Αν το Zoosk είναι απλώς μία από τις πολλές επιλογές που έχετε για να επιδιώξετε τις διαδικτυακές γνωριμίες και ψάχνετε και αλλού, τότε επιλέξτε την επιλογή 1. Αν, από την άλλη πλευρά, έχετε συναντήσει αρκετά προφίλ που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, τότε η δεύτερη επιλογή μπορεί να αξίζει τον κόπο.

ΑΜε αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα προφίλ στο Zoosk

Έχουμε ήδη συζητήσει για τη λειτουργία αναζήτησης στο Zoosk. Από την εμπειρία μας, αυτή είναι επίσης πολύ καλή και σας βοηθάει να βρείτε τα κατάλληλα προφίλ.

Χμμ, αλλά πού κρύβονται τα κείμενα του προφίλ;

Μια μικρή συμβουλή από εμάς: Ένας σχετικά διακριτικός σύνδεσμος σας οδηγεί στα κείμενα προφίλ των χρηστών. Αυτός βρίσκεται πάντα στη δεξιά πλευρά κάτω από τη φωτογραφία του προφίλ και φέρει την ένδειξη "πλήρες προφίλ". Αν κάνετε κλικ σε αυτόν, θα εμφανιστεί το κείμενο του προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών ενδιαφερόντων. Στη συνέχεια, έχετε επίσης μια εικόνα των επαληθεύσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Αυτό που μπορεί να φαίνεται λίγο δυσκίνητο στον ιστότοπο είναι πολύ πιο ξεκάθαρο στην εφαρμογή του Zoosk.

Το καρουζέλ

Για να ανακαλύψετε προφίλ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το καρουσέλ. Τότε θα σας παρουσιάζονται πάντα φωτογραφίες προφίλ, όπως συνηθίζεται στο Tinder. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τα κείμενα του προφίλ δεν είναι ορατά εκεί.

Υπάρχει όμως μια διαφορά σε σχέση με το Tinder...

Στο Tinder πρέπει πάντα να επιλέγετε μεταξύ του "ναι" και του "όχι", στο Zoosk είναι δυνατό και το "ίσως". Αυτό είναι ένα σημείο που παρατηρήσαμε πολύ θετικά με το Zoosk.

Πού καταλήγουν μετά τα προφίλ που έχουν βαθμολογηθεί;

Πρέπει να κάνετε κλικ στην καρτέλα "Carousel" στην ιστοσελίδα, τότε μπορείτε να δείτε ποια συμπάθεια είναι αμοιβαία.

Έχει μειονέκτημα και η αναζήτηση μέσω καρουσέλ;

Δεν πρέπει να βασίζεστε στις ρυθμίσεις αναζήτησης σε αυτή την περίπτωση, συχνά δεν λαμβάνονται υπόψη. Στη δοκιμή μας, αποδείχθηκε ότι παρουσιάζονται και χρήστες που ζουν πολύ μακριά. Αυτό δεν είναι ακριβώς ικανοποιητικό και μπορεί να κοστίσει πολλά νεύρα.

Τώρα online

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε ποιοι συχνάζουν αυτή τη στιγμή στην κοινότητα του Zoosk. Δυστυχώς, τα κριτήρια αναζήτησης δεν μπορούν να εφαρμοστούν ούτε εδώ. Ελπίζουμε ότι το Zoosk θα κάνει κάποιες βελτιώσεις σε αυτή την περίπτωση.

SmartDates

Είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι το συμπεριφορικό λογισμικό του Zoosk για την εύρεση προξενιών προσαρμόζεται σταδιακά στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας και στη συνέχεια θα πρέπει να σας δίνει όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, στην πράξη, αυτό μοιάζει λίγο διαφορετικό. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση, τα επιλεγμένα κριτήρια αναζήτησης δυστυχώς δεν λαμβάνονται υπόψη.

Zoosk - Σεξουαλικές συναντήσεις, φιλίες ή σχέσεις - ποιος ψάχνει τι στο Zoosk;

Είτε ψάχνετε τον έρωτα της ζωής σας, μια συναρπαστική περιπέτεια ή τίποτα συγκεκριμένο,στο Zoosk θα συναντήσετε ανθρώπους με κάθε είδους προθέσεις.

Η εμπειρία μας στο Zoosk έχει δείξει ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαφορετικών προφίλ και ότι η αναλογία διαφορετικότητας είναι ισορροπημένη. Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά μέλη με δωρεάν βασική συνδρομή, δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τους αριθμούς.

Μπορούν να ληφθούν υπόψη οι προτιμήσεις σχέσης κατά την αναζήτηση;

Εχουμε ασχοληθεί με αυτό το θέμα και στο παρελθόν. Δυστυχώς, ένα φιλτράρισμα σύμφωνα με τις προθέσεις και τις ανάγκες δεν είναι δυνατό στο Zoosk.

Ποιες είναι οι επιλογές σας αντ' αυτού;

Μήπως θέλετε να αφήσετε τα πάντα να σας έρθουν πρώτα στην πλατφόρμα γνωριμιών και να μην έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες; Ή μήπως απλά θέλετε να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας; Τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσετε τις επιθυμίες σας στο κείμενο του προφίλ σας.

Η δοκιμή μας αποκάλυψε: Τα μέλη του Zoosk λατρεύουν να συνομιλούν

Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το chat για να φλερτάρετε, να έρχεστε με αυτόν τον τρόπο κοντά με άλλα μέλη σε κοινότητες και να απολαμβάνετε το γαργάλημα, τότε σας έχουμε υπέροχα νέα

Το chat είναι μεγάλη υπόθεση στο Zoosk και οι περισσότεροι χρήστες απολαμβάνουν να περνούν το χρόνο τους στο chat.

Με βάση την εμπειρία μας, τα μέλη στο Zoosk δεν είναι μόνο πολύ φιλικά προς το chat, αλλά και το chat λειτουργεί άψογα.

Η αίθουσα συνομιλίας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε παρέα.

Υπάρχει κάποιος περιορισμός;

Πρέπει να έχετε κατά νου ότι πολλά μέλη στο Zoosk έχουν μόνο μια δωρεάν βασική συνδρομή. Ως εκ τούτου, η επιλογή "εγγυημένη απάντηση" πρέπει να σας συνιστάται ανεπιφύλακτα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα μπορέσετε να συνδεθείτε με singles με βασική συνδρομή.

WΠώς μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στο προφίλ σας;

Σίγουρα οι πιθανότητες σας για γνωριμίες αυξάνονται με τον αριθμό των επισκεπτών του προφίλ σας. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό, σωστά; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι πύλες γνωριμιών έχουν ως στόχο να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη στο προφίλ σας.

Αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό στο Zoosk; Γνωρίζουμε τρεις διαφορετικές δυνατότητες, τις οποίες θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τώρα.

Δυνατότητα 1: Το Zoosk προωθεί τα προφίλ με παθητικό τρόπο.

Κατ' αρχήν, δεν χρειάζεται να είστε εσείς οι ίδιοι ενεργοί. Στο Zoosk, υπάρχει αρκετή διαφήμιση για τα προφίλ των χρηστών, για παράδειγμα, με τη μορφή των λειτουργιών όπως "Carousel", "SmartDates" ή "Now online". Εδώ τα προφίλ των μελών προβάλλονται προσωρινά σε περίοπτη θέση και παρουσιάζονται ξανά και ξανά σε τυχαία επιλογή. Σίγουρα και το δικό σας προφίλ θα εμφανίζεται κατά διαστήματα εδώ, αν παραμείνετε ενεργός.

Δυνατότητα 2: Επεκτείνετε όσο το δυνατόν περισσότερο τους χρόνους σύνδεσης

Αν τα μέλη είναι συχνά online, αυτό δείχνει ότι όντως ενδιαφέρονται να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό.

Το προφίλ σας παρουσιάζεται πολύ πιο συχνά όταν είστε online. Το Zoosk σας ανταμείβει ουσιαστικά για την παρουσία σας. Εξάλλου, ο φορέας εκμετάλλευσης ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι τα μέλη επικοινωνούν μεταξύ τους.

Αυτό βέβαια σημαίνει για εσάς ότι οι πιθανότητές σας αυξάνονται πάρα πολύ αν είστε συχνά online.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε μόνιμα στο smartphone ή τον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού στο περιθώριο.

Εγγυημένα, θα παρατηρήσετε αρκετά γρήγορα πώς μια πραγματική ροή επισκεπτών στο προφίλ σας. Αυτό μπορεί στη συνέχεια με τη σειρά του να οδηγήσει σε περισσότερα μηνύματα που θα φτάνουν και στα εισερχόμενά σας. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι γι' αυτό!

Σας δίνουμε ακόμη και μια καλή συμβουλή:

Όταν επιστρέφετε στην κοινότητα και ένα μέλος σας έχει γράψει μέσα στην τελευταία ώρα, να είστε ειλικρινείς. Ζητήστε συγγνώμη που δεν απαντήσατε αμέσως επειδή ήσασταν απασχολημένοι με το μαγείρεμα, για παράδειγμα.

Αυτό έχει δύο οφέλη:

Με αυτόν τον τρόπο δίνετε στο συνομιλητή σας μια εύλογη εξήγηση για την καθυστερημένη απάντηση και αντιλαμβάνεται ότι δεν ήταν κακή πρόθεση ή αδιαφορία.

Πέρα όμως από αυτό, σας βάζει και πιο εύκολα στη συζήτηση. Μπορεί κάλλιστα να θέλει να μάθει τι νόστιμο έχετε ετοιμάσει.

Δυνατότητα 3: Οι επιλογές "Σούπερ αποστολή" και "Ενίσχυση"

Αλλά αυτές δεν ήταν σε καμία περίπτωση όλες οι παραλλαγές για να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας στο Zoosk. Μπορούμε ακόμα να σας παρουσιάσουμε δύο επιπλέον λειτουργίες.

Αλλά πού μπορείτε να τις βρείτε;

Στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης του Zoosk μπορείτε να τις βρείτε κάτω από το εικονίδιο της καρδιάς, στην εφαρμογή Zoosk πρέπει να ψάξετε κάτω από το εικονίδιο του κεραυνού.

Megaboost στο Zoosk

Μπορείτε να προβάλλετε το προφίλ σας σε περίοπτη θέση από άλλους χρήστες αγοράζοντας νομίσματα Zoosk. Στη συνέχεια θα ανακαλύψετε έναν μικρό πύραυλο στο προφίλ σας και επίσης η εικόνα του προφίλ σας θα περιγράφεται με πορτοκαλί χρώμα.

Τι μπορείτε να περιμένετε από τη λειτουργία "Super Send";

Εάν έχετε συνδρομή premium, τότε το "Super Send" περιλαμβάνεται ήδη στο πακέτο σας. Υπάρχει ένας κατάλογος στο Zoosk με πολυάριθμα πρότυπα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα προσχεδιασμένο μήνυμα και αυτό θα σταλεί αυτόματα σε διάφορα μέλη της περιοχής και της ηλικιακής σας ομάδας.

Είναι αυτή μια πολλά υποσχόμενη επιλογή;

Αν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν, θα πρέπει να το διαπιστώσετε μόνοι σας. Δυστυχώς, έχετε μόνο μια μικρή γκάμα προ-γραμμένων μηνυμάτων για να διαλέξετε. Η σύνθεση αυτών των μηνυμάτων από τον εαυτό σας δεν λειτουργεί, δυστυχώς. Αυτό είναι αρκετά υποβέλτιστο, επειδή τα προσωπικά μηνύματα γίνονται πάντα καλύτερα δεκτά από όλους τους singles σε κάθε περίπτωση. Ελπίζουμε ότι το Zoosk θα το βελτιώσει και αυτό στο μέλλον.


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία
Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις
6,8

 • Σαφής πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση
 • Οι φωτογραφίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα
 • Μεγάλο εύρος επιλογών για το σχεδιασμό του προφίλ
 • Επαληθευμένες φωτογραφίες προφίλ
 • Δίκαιες τιμές

FAQ - Zoosk

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
2
Average: 2 (3 votes)

Σχόλια

11/19/2020 - 12:15
Helge

Στη Γερμανία, πολύ πολύ άσχημα.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/20/2020 - 10:56
Rumba66

Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Δεδομένου ότι το Zoosk ανήκει στην SparkNetworks, νομίζω ότι είναι καλό. Είναι θυγατρική της edarling, μιας από τις γερμανικές πρωτοπόρους.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/23/2020 - 12:23
unconfirm

Όπως ο ίδιος ως μορφωμένος αξιολόγηση σκέφτηκα, εκεί είμαι στο σωστό μέρος, αλλά προτομή σε πλήρη γραμμή: μόνο μερικά χτυπήματα, δεν μπορείτε να επιλέξετε ποιος μπορείτε ήδη αμέσως ξεκλειδώνει τη φωτογραφία του, όπως με parship, αλλά πρέπει πάντα πρώτα mail, περιμένετε, τότε η ενεργοποίηση, καλά, και στη συνέχεια θα λιποθυμήσει ή όχι. Τα μισά χρήσιμα προφίλ μου φαίνονται να είναι ψεύτικα. Ένας συνάδελφος μου είχε πει για το zoosk. Ωστόσο, το χρησιμοποιεί στις ΗΠΑ, ενδεχομένως να είναι καλύτερα εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά το τεστ στο Käuferkompass.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/24/2020 - 12:41
ComputerFreak

Μάτια παιδιά! Ξέρω ότι οι εφαρμογές γνωριμιών είναι το απόλυτο online dating. Αλλά θα χρησιμοποιούσα το Zoosk μόνο σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή. Έκανα εκεί συνδέσεις σχετικά γρήγορα - ήταν όλα υπέροχα στο Zoosk. Μου φαίνεται ότι μπορείς να απαντήσεις πολύ πιο γρήγορα με αυτόν τον τρόπο - όσον αφορά τα κείμενα με νόημα. Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι συνήθως πολύ τεμπέληδες για να γράφουν πολλά. &nbsp- Όταν εγκατέστησα το Zoosk ως εφαρμογή, μου πήρε πραγματικά τα νεύρα! Επειδή πάντα συμβαίνει κάτι, ενημερώθηκα για κάθε πληροφορία μέσω smartphone. Το μέρος βγήκε από το μπιπ έτσι δεν είναι πλέον έξω. Έτσι και πάλι: Η εφαρμογή είναι άθλια, ο υπολογιστής κυριαρχεί.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/07/2020 - 14:03
Είναι επίσης SparkNetworks

Μετά την εξαγορά των δικτύων Spark (δηλ. edarling), το Drive έχει καταργηθεί. Έχουν ακυρωθεί.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/14/2020 - 17:05
HoteeModder

Το Zoosk είναι πραγματικά πολύ καλό. Αλλά από τότε που μετακόμισα από τη Νορβηγία στη Γερμανία, βρίσκω το zoosk, αλλά δεν είναι πραγματικά χρήσιμο. Απλά εξαρτάται πολύ από τη χώρα.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
12/15/2020 - 16:26
Χρήστης PC

Από τότε που το Zoosk άλλαξε την εστίασή του στις κινητές συσκευές, είναι πρακτικά χρησιμοποιήσιμο χωρίς σφάλματα μόνο με τους ταχύτερους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων !

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
12/18/2020 - 15:05
Julian

Θα πρέπει να ντρέπεστε για τον εαυτό σας αν πραγματικά περιμένετε το γρήγορο νούμερο με το πάτημα ενός κουμπιού εδώ.... Αντιμετωπίστε τις γυναίκες σαν ανθρώπους με συναισθήματα και πάθη και η ζωή σας θα αλλάξει.

.
User rating
6
Average: 6 (1 vote)
01/26/2021 - 15:57
Sweetheart2000

Το Zoosk ήταν πραγματικά υπέροχο. Δεδομένου ότι έχει νέο ιδιοκτήτη, τα πάντα έχουν εκσυγχρονιστεί.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
03/04/2021 - 12:45
Charly

Δάχτυλο μακριά! Κατά τη γνώμη μου, δεν συμβαίνουν και πολλά εδώ. Πολλές "ψευδο-επικοινωνίες" από εμψυχωτές, όπως μου φαίνεται. Οι αυτόματες μαζικές επαφές, δεν είναι κατά κάποιο τρόπο ούτε σοβαρές. Αν και η εφαρμογή φαίνεται ωραία και μοντέρνα, δεν θα την ξαναχρησιμοποιούσα ποτέ. Σπατάλη χρόνου. Επίσης, αυτό το σπουδαίο σύστημα ταιριάσματος είναι μάλλον άχρηστο. Τα πράγματα που μου προτάθηκαν, θα μπορούσα πιθανώς να τα διαλέξω τυφλά μέσω αναζήτησης και να έχω καλύτερες αντιστοιχίες. Υπάρχουν άλλες καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών από το Zoosk.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
03/10/2021 - 17:46
M.

Πιστεύω ότι η κατεύθυνση του Zoosk είναι πολύ καλή. Τα πολλά χαρακτηριστικά είναι διασκεδαστικά και μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν καλά στην εύρεση νέων επαφών. Ειδικά το Maga Flirt το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά ευχαρίστως για να γίνω πιο ορατός. Κατά τη γνώμη μου, αυτό λειτουργούσε πάντα αρκετά καλά. Τελικά, το Zoosk είναι απλώς μια εφαρμογή γνωριμιών όπως όλες οι άλλες. Δεν δίνουν πολλά ο ένας στον άλλο, νομίζω. Το ένα είναι καλύτερο στο ταίριασμα, το άλλο είναι καλύτερο στο chatting, το ένα είναι φθηνότερο, το άλλο είναι ευκολότερο στη χρήση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά. Πιο καθοριστικό είναι το πόσοι άνθρωποι είναι σε μια εφαρμογή. Γιατί είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη η πιθανότητα να υπάρχει ο κατάλληλος σύντροφος. Καλή τύχη!

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
03/22/2021 - 17:53
ΛάοςFan

Το Zoosk είναι ένα μοναδικό ψεύτικο. Νομίζω ότι οι περισσότεροι χρήστες εδώ είναι bots. Σίγουρα υπάρχουν και αληθινά, αλλά και πολλά ψεύτικα. Μπορείς επίσης να καταλάβεις ποιος είναι fake και ποιος bot αλλά και αρκετά γρήγορα μέσα στη συζήτηση. Το bot ψάχνει πάντα για τυχαίες απαντήσεις, οι οποίες μάλλον ταιριάζουν στην ερώτησή σου. Όσο περισσότερο γράφετε με ένα τέτοιο άτομο, τόσο πιο εύκολα παρατηρείτε ότι οι απαντήσεις δεν ταιριάζουν καθόλου. Οι απαντήσεις του bot αρχίζουν να επαναλαμβάνονται και η συζήτηση δεν έχει νόημα. Γι' αυτό μην την πατήσετε. Zoosk ποτέ ξανά.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
03/31/2021 - 16:02
Chris

Το Zoosk είναι πραγματικά το τελευταίο σκουπίδι. Αυτό είναι απλά μια απάτη εδώ. Ψεύτικες γυναίκες επισκέπτονται το προφίλ σας και γράφουν. Δεν υπάρχουν απαντήσεις. Finder μακριά από αυτή την εφαρμογή. Καθαρό χάσιμο χρόνου.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)