Lemonswan: Lemonswan: Η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών για σοβαρές προθέσεις: Top ή Flop?


97%

(97/100 σημεία)


Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
λέει το Ben

Σε γενικές γραμμές, το ενδιαφέρον για τις εφαρμογές γνωριμιών και τα online γραφεία γνωριμιών αυξάνεται σταθερά. Η επιτυχία αποδεικνύει ότι οι πάροχοι όπως η Lemonswan έχουν δίκιο. Όλο και περισσότερες μακροχρόνιες και ευτυχισμένες σχέσεις δημιουργούνται μέσω του διαδικτύου. Φυσικά, ούτε οι πλατφόρμες μπορούν να κάνουν μαγικά. Όπως και στην πραγματική ζωή, συνήθως χρειάζεται λίγος χρόνος για να βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος.

Για να μη χάνετε χρόνο στην αναζήτηση συντρόφου, θα πρέπει λοιπόν να βασίζεστε μόνο σε ιστοσελίδες γνωριμιών που είναι αξιόπιστες, προσφέρουν καλές υπηρεσίες και πάνω απ' όλα μπορούν να επιδείξουν τις καλύτερες προοπτικές επιτυχίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, θέλαμε να μάθουμε πόσο καλή είναι η ιστοσελίδα γνωριμιών Lemonswan και πόσο γρήγορα τα μέλη μπορούν να βρουν σύντροφο εδώ. Θέλαμε επίσης να μάθουμε τι βοηθάει τις γυναίκες και τους άνδρες να φτάσουν γρηγορότερα στους στόχους τους στο Lemonswan.

Θα μάθετε επίσης πώς να γράψετε ένα καλό κείμενο προφίλ, τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε κατά τη διάρκεια των (online) ραντεβού και ποια θέματα δεν είναι κατάλληλα για τις πρώτες συζητήσεις και συναντήσεις.

Έχετε περιέργεια για περισσότερα; Ας ξεκινήσουμε αμέσως!Lemonswan συγκριτικά

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50

Το SilberSingles είναι ένα online πρακτορείο γνωριμιών που χρησιμοποιεί ένα τεστ προσωπικότητας που αναπτύχθηκε από ψυχολόγους για να συστήσει singles άνω των 50 ετών ο ένας στον άλλο.

Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις

Το Zusammen.de είναι ένα πρακτορείο γνωριμιών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε singles στην καλύτερη ηλικία τους. Γυναίκες και άνδρες άνω των 40 ετών αναζητούν εδώ τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.


Lemonswan Πλεονεκτήματα

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του

 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι

 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship

 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.

 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό


Lemonswan Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή ακόμα

 • Ακόμα σχετικά νέα στην αγορά


Lemonswan - Δοκιμή: Είναι καλή ιδέα η εγγραφή εδώ;

Η Lemonswan είναι ακόμα μια σχετικά νέα πύλη γνωριμιών. Αυτό καθιστά δύσκολο για πολλούς singles να αξιολογήσουν αν αξίζει να εγγραφούν εδώ.

Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στην πύλη, τα χαρακτηριστικά της και τους ίδιους τους χρήστες.

Ένα πράγμα έγινε γρήγορα σαφές: Οι χρήστες του Lemonswan αναζητούν έναν σταθερό σύντροφο.Δεν πρόκειται για σχέσεις της μιας βραδιάς ή για σχέσεις με μισή καρδιά. Εν ολίγοις, οι χρήστες του Lemonswan έχουν χορτάσει από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν από άποψη αγάπης. Το Lemonswan κάνει ό,τι μπορεί για να υποστηρίξει τους χρήστες στις σοβαρές προθέσεις τους όταν πρόκειται να βρουν σύντροφο.

Πώς το Lemonswan υποστηρίζει τους χρήστες που είναι σοβαροί;

Για παράδειγμα, οι χειριστές του Lemonswan είναι πιο σχολαστικοί στον έλεγχο των προφίλ και των φωτογραφιών από ό,τι κάποιες άλλες εφαρμογές γνωριμιών. Αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα από τους χρήστες που έχουν υψηλά πρότυπα όσον αφορά τις φωτογραφίες και δεν αντέχουν να βλέπουν ομαδικές φωτογραφίες ή πάρα πολλές φωτογραφίες με κατοικίδια ζώα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών ραντεβού.

Αληθεύει ότι το Lemonswan Premium είναι δωρεάν;

Σε αυτό το σημείο, η Lemonswan έχει δεσμευτεί για δικαιοσύνη και έχει επιλέξει έναν ασυνήθιστο δρόμο στη βιομηχανία των γνωριμιών.

Η πύλη επιτρέπει σε ορισμένους χρήστες να χρησιμοποιούν την premium παραλλαγή δωρεάν.

Ποιος μπορεί να απολαύσει τη δωρεάν συνδρομή;

Η προσφορά της δωρεάν premium προσφοράς απευθύνεταισε μονογονεϊκές οικογένειες, φοιτητές, εκπαιδευόμενους που κερδίζουν λιγότερα από 35.000 ευρώ καθαρά ετησίως και μπορούν να το αποδείξουν.

Η πρώτη μας ενδιάμεση αξιολόγηση της Λεμοντσουάν

Ακόμη και αν ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών δεν μπορεί ακόμη να ανταγωνιστεί εκείνον των μεγαλύτερων portals γνωριμιών, το γεγονός είναι ότι όλο και περισσότεροι singles επιλέγουν το Lemonswan. Έτσι, η πύλη γνωριμιών ουσιαστικά γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο ελκυστική και αποτελεί πλέον μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για singles που ενδιαφέρονται σοβαρά για την αγάπη.

Οι singles που επέλεξαν το Lemonswan ήταν πολύ εξωστρεφείς και ενδιαφερόμενοι κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας. Αν ψάχνετε για τον έρωτα της ζωής σας, οι πιθανότητές σας είναι καλές με το Lemonswan.

Οι singles που επέλεξαν το Lemonswan ήταν πολύ εξωστρεφείς και ενδιαφερόμενοι.

Σας συμβουλεύουμε, λοιπόν, για το λόγο αυτό: Αξιοποιήστε την προσφορά της δωρεάν εγγραφής και κερδίστε τις εντυπώσεις. Ωστόσο, η δωρεάν προσφορά έχει ένα μειονέκτημα: δεν μπορείτε να φιλτράρετε τους singles ανά περιοχή. Αν αφιερώσετε λίγο χρόνο, θα διαπιστώσετε ωστόσο γρήγορα αν οι πιθανοί σύντροφοι ζουν κοντά σας.

Με την ευκαιρία: η έγκαιρη εγγραφή για δοκιμαστικούς σκοπούς αξίζει τον κόπο. Διότι αν δεν αποφασίσετε αμέσως για μια premium συνδρομή, η Lemonswan πιθανότατα θα σας στείλει ακόμη και ένα εκπτωτικό κουπόνι μετά από 2-3 ημέρες.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Είναι το Lemonswan πραγματικά δωρεάν; Για ποιες υπηρεσίες μπορεί να υπάρχει κόστος;

Η απόφαση ελήφθη. Θέλετε να εγγραφείτε στη Lemonswan; Θα σας βοηθήσουμε με τα επόμενα βήματα. Δείτε τι πρόκειται να μάθετε:

 • Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη δωρεάν εγγραφή
 • Ποιες χρεώσεις της Lemonswan μπορεί να επιβαρυνθείτε και τι να προσέξετε κατά την ακύρωση
 • Τι πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε μια εκπτωτική προσφορά

Πώς να εγγραφείτε στη Lemonswan

Η Lemonswan σας προσφέρει διάφορους τρόπους για να εγγραφείτε. Έτσι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τον κλασικό τρόπο μέσω email ή κωδικού πρόσβασης.

Εναλλακτικά, η εγγραφή στο Lemonswan λειτουργεί επίσης μέσω Google και Facebook. Σε περίπτωση που εγγραφείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και τις φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει εκεί. Σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε: Οι λίστες φίλων σας στο Facebook είναι εκτός ορίων για το Lemonswan! Ο χειριστής δεν έχει πρόσβαση στις επαφές σας στο Facebook.

Η απλή εγγραφή γίνεται πολύ γρήγορα.

Το επόμενο βήμα - όπως και με το Parship ή το ElitePartner - είναι το τεστ προσωπικότητας.

Πόσο περιεκτικό είναι το τεστ Lemonswan;

Η εμπειρία μας δείχνει ότι το τεστ Lemonswan διαρκεί περίπου 20 έως 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Με την ησυχία σας! Οι απαντήσεις σας αποτελούν τη βάση για την αξιολόγηση της προσωπικότητάς σας και τη βάση για τις προτάσεις συντρόφων που θα λάβετε αργότερα από το Lemonswan.

 

Πάρτε στα σοβαρά το τεστ προσωπικότητας

Η Lemonswan χρειάζεται τις ειλικρινείς απαντήσεις σας για να καταλάβει από την ποικιλία των χρηστών ποιοι συνεργάτες μπορεί να είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για εσάς. Μπορείτε, φυσικά, να αναζητήσετε μόνοι σας ενδιαφέροντες λογιστές, αλλά εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας προσφέρει το Lemonswan. Το σύστημα είναι δοκιμασμένο και ελεγμένο.

Τι είναι στην πραγματικότητα τα σημεία αντιστοίχισης και πώς προκύπτουν οι προτάσεις συνεργατών;

"Τα ίδια πουλιά μαζεύονται μαζί". Σε αυτό συμφωνούν και οι περισσότεροι επιστήμονες που ασχολούνται με τα ζευγάρια. Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι λίγες αντιθέσεις είναι μια καλή προϋπόθεση για να τα πάνε καλά δύο άνθρωποι. Η απάντηση στο τεστ προσωπικότητας βοηθάει το Lemonswan να δημιουργήσει στο παρασκήνιο ένα προφίλ αναζήτησης για εσάς, το οποίο λαμβάνεται ως βάση για την αναζήτηση συντρόφου και την ανάθεση συντρόφου.

Τι συμβαίνει μετά το τεστ;

Μόλις δημιουργηθεί το προφίλ σας, ο αλγόριθμος της Lemonswan μπορεί να το αντιστοιχίσει με προφίλ αναζήτησης άλλων χρηστών. Όσο μεγαλύτερη είναι η ταύτιση, τόσο περισσότερα σημεία αντιστοίχισης θα υπάρχουν.

Η υψηλότερη βαθμολογία αντιστοίχισης είναι 140. Εάν δεν υπάρχουν αντιστοιχίες, το σύστημα απονέμει 0 πόντους. Η Lemonswan συμβουλεύει τους χρήστες της να εξετάζουν ιδιαίτερα προσεκτικά τα προφίλ με υψηλή βαθμολογία (110 και άνω)

Προσοχή: τα τεστ μπορεί να είναι "προβληματικά"

Όπως συμβαίνει με κάθε διαδικτυακό τεστ που πραγματοποιείται χωρίς συνεντευκτή, οι ερωτήσεις μπορεί να παρερμηνευθούν. Αυτό έχει ως συνέπεια ότι ορισμένες ερωτήσεις απαντώνται ομοιόμορφα και ακούσια λανθασμένα. Ως εκ τούτου, μια συμβουλή: Τα σημεία αντιστοίχισης είναι ένας τέλειος προσανατολισμός στην αξιολόγηση των προτεινόμενων επαφών. Ωστόσο, δεν θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε αυτό το 100% τοις μετρητοίς. Γνωρίστε επίσης απλά και μόνο άτομα που μπορούν να παρουσιάσουν λιγότερα σημεία ταύτισης με εσάς, αλλά των οποίων το προφίλ ή οι φωτογραφίες σας φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Αυτή η προσέγγιση οδηγεί συχνά στο στόχο.

Το Λεμοντσουάν βασίζεται στους μπράβους - Αυτό είναι πίσω

Το Lemonswan υπερηφανεύεται για την υψηλή αναλογία γυναικών σε σύγκριση με πολλές άλλες πύλες γνωριμιών. "Οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται άνετα μαζί μας", είναι το βασικό μήνυμα και αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια των bouncers.

Τι εννοείται με τον όρο "bouncers";

Η Lemonswan κάνει μια ολοκληρωμένη εξέταση όλων των προφίλ. Αυτό περιλαμβάνει ότι οι φωτογραφίες και τα κείμενα πρέπει να ταιριάζουν με το πλαίσιο της Lemonswan. Εάν δεν συμφωνούν, το σύστημα απορρίπτει τον χρήστη. Αυτό δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί: Με τις εξηγήσεις μας, αυτό δεν θα σας συμβεί.

Ελεγχόμενες εικόνες προφίλ

Αν έχετε ήδη δοκιμάσει διάφορες ιστοσελίδες γνωριμιών, το γνωρίζετε αυτό: Παρόλο που οι χρήστες έχουν αναρτήσει φωτογραφίες, δεν μπορείτε να πάρετε μια πραγματική εντύπωση για το άτομο.

Τι γίνεται συχνά λάθος εδώ;

... δεν είναι ασυνήθιστες οι φάτσες με γκριμάτσες, οι πολλές φωτογραφίες των κατοικίδιων ζώων ή ακόμα και οι ομαδικές φωτογραφίες. Προφανώς υποτίθεται ότι πρέπει να μαντέψετε ποιο άτομο αφορά αυτό το προφίλ εξ αρχής.Lemonswan: Η πύλη και η εφαρμογή στη δοκιμή

Δεν έχετε ακόμα εμπειρία με την αναζήτηση συντρόφου ζωής στο διαδίκτυο;

Ακόμη κι αν η εύρεση συντρόφου μέσω μιας πύλης γνωριμιών είναι μια νέα εμπειρία για εσάς, θα βρείτε γρήγορα το δρόμο σας στο Lemonswan. Η δομή είναι εύκολα κατανοητή και καλό είναι να την παραβλέπετε. Μόνο η γραμματοσειρά θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερη. Περισσότερους παράγοντες άξιους βελτίωσης δεν έχουμε παρατηρήσει.

Βρείτε τον σύντροφο των ονείρων σας - Πώς να προχωρήσετε στην αναζήτηση

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, μπορείτε επιτέλους να ξεκινήσετε με το ουσιαστικό: την αναζήτηση του κυρίου ή της κυρίας Σωστού. Σίγουρα είστε περίεργοι, ποιους άνδρες ή γυναίκες αναζητούν και εδώ. Αλλά ήδη μετά από μερικά κλικ θα παρατηρήσετε:

Τα κριτήρια αναζήτησης είναι απαραίτητα!

Στο Lemonswan μπορείτε να φιλτράρετε τα προφίλ σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

Επιλογές φίλτρου

 • ηλικία
 • Μέγεθος σώματος
 • Υπάρχοντα παιδιά
 • Εισόδημα
 • Μορφωτικό επίπεδο
 • Διαθέσιμη ή όχι φωτογραφία
 • Ακτίνα αναζήτησης σε χιλιόμετρα
 • Επιθυμίες των παιδιών

Η σύστασή μας:

Οι ιστότοποι γνωριμιών, στους οποίους είναι εγγεγραμμένα πολλά μέλη, μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένα "ηλεκτρονικό κατάστημα". Οι πολυάριθμες λειτουργίες φίλτρων μας βάζουν στον πειρασμό να συμπεριφερθούμε σαν online shopping. Έτσι, για παράδειγμα, άμεσα σκληρά κριτήρια φιλτραρίσματος βασίζονται στο μέγεθος του σώματος ή στην ηλικία.  Όμως ένα είναι πολύ πιο σημαντικό: Αν η σπίθα ξεπηδάει στο πρώτο ραντεβού, η ηλικία και το μέγεθος δεν παίζουν πλέον καθόλου ρόλο. Η σύστασή μας, λοιπόν, είναι η εξής: Μείνετε πιο γενναιόδωροι στον καθορισμό του πλαισίου σας για την αναζήτηση συντρόφου.

Κύκλος αναζήτησης

Φυσικά, θα ήταν υπέροχο αν ο πιθανός νέος σας σύντροφος ζούσε κοντά σας. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να τον περιορίσετε σε μια μικρή περιοχή. Σε ακτίνα τουλάχιστον 25 χιλιομέτρων θα πρέπει να δεχτείτε στο Λέμονσουαν.

Με την ευκαιρία, αυτό είναι επίσης παρόμοιο με το Parship.

Εμάς προσωπικά δεν μας αρέσει και τόσο πολύ αυτό. Ψυχολογικά, είμαστε εδώ με την ανύπαντρη μητέρα που δεν είναι κινητική. Μια απόσταση 25 χιλιομέτρων είναι σίγουρα μια πραγματική πρόκληση για εκείνη. Αυτό που μάλλον ευχαριστεί τους υποστηρικτές της προστασίας των δεδομένων μάλλον δεν είναι τόσο χρήσιμο για τους ανθρώπους στις μεγάλες πόλεις


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Το προφίλ σας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία στην αναζήτηση συνεργάτη

Αν θέλετε να αναζητήσετε τον μελλοντικό σας σύντροφο μέσω μιας πύλης γνωριμιών, χρειάζεστε υπομονή και καλά νεύρα.

Η προσμονή και η ελπίδα πριν από το πρώτο ραντεβού και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, η απογοήτευση μετά τη συνάντηση, αν η σπίθα δεν έχει μεταπηδήσει, μπορεί να είναι πολύ αγχωτικές ως συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Pro Tip:

Αναγνωρίστε ότι οι γνωριμίες μπορεί να είναι χρονοβόρες, ακόμη και μέσω μιας διαδικτυακής πύλης.Προσπαθήστε να μην βλέπετε τις γνωριμίες ως βάρος, αλλά να ανυπομονείτε να συναντήσετε και να μιλήσετε με κάποιον. Κάθε ραντεβού μπορεί να είναι όμορφο και επιμορφωτικό, ακόμη και αν δεν πρέπει να υπάρξει επανάληψη.

Αν βγαίνετε το ένα ραντεβού μετά το άλλο και απογοητεύεστε κάθε φορά, ίσως πρέπει να ρίξετε μια άλλη ματιά στο προφίλ σας. Μήπως σας δημιουργεί λανθασμένες προσδοκίες; Μπορεί λόγω των φωτογραφιών ή του κειμένου σας να ενδιαφέρονται για εσάς άτομα που δεν σας ταιριάζουν καθόλου. Κοιτάξτε λοιπόν το προφίλ σας για άλλη μια φορά κριτικά και κάντε, αν χρειαστεί, προσαρμογές.

Επίσης και οι άλλοι κάνουν λάθη - έτσι ωφελείστε εσείς

Τα μέτρια, βαρετά προφίλ είναι από την εμπειρία ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν στις ιστοσελίδες γνωριμιών.

Είσαι ήδη εγγεγραμμένος στο Lemonswan; - Τέλεια, τότε διάλεξε ένα εντελώς μέτριο προφίλ. Ένα που σας φαίνεται μάλλον αδιάφορο και κανονικά δεν θα κάνατε ποτέ κλικ πάνω του.

Και τώρα;

Φανταστείτε ότι αυτός ο χρήστης σας γράφει με τα εξής λόγια:

"Ανακάλυψα τυχαία το ενδιαφέρον προφίλ σας. Είναι αμέσως φανερό ότι είστε ένα χιουμοριστικό άτομο"

Πώς θα αντιδρούσατε σε ένα τέτοιο μήνυμα; Ακριβώς, θα κάνατε κλικ στο προφίλ του αποστολέα και θα βλέπατε αν ανακαλύπτετε εκεί κάποια ατάκα που αξίζει να διαβάσετε. Αν όμως δεν βρείτε τίποτα άλλο εκτός από μερικές προτάσεις που λένε λίγα πράγματα, πόσο θα σας ενδιέφερε να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο;"

Πιθανώς καθόλου - κατανοητό

Για αυτό η πιο σημαντική συμβουλή για κάθε ιστοσελίδα γνωριμιών είναι ότι αν θέλετε να είστε ενδιαφέροντες για τους άλλους singles, πρέπει να καταβάλλετε κάποια προσπάθεια για τη δημιουργία ενός προφίλ. Διαφορετικά, θα πρέπει αργότερα να επενδύσετε σημαντικά περισσότερο χρόνο για να αναπληρώσετε αυτό το αρχικό λάθος. Πάρτε τη δημιουργία του προφίλ γνωριμιών σας στα σοβαρά. Εξάλλου, αναζητάτε τον σύντροφο της ζωής σας. Η προσπάθεια αξίζει πραγματικά τον κόπο!

Πώς μοιάζει ένα καλό κείμενο προφίλ;

Πρόταση Α

 1. Γράψτε το κείμενο του προφίλ σας με τα δικά τους λόγια
 2. Γράψτε με λογοπαίγνιο. Αυτό μπορεί να είναι υπονοούμενο, λίγο θρασύ ή ακόμα και στεγνό. Επίσης, τα αυτοκριτικά, πνευματώδη λόγια είναι καλοδεχούμενα.
 3. Αποφύγετε πάση θυσία κάθε αρνητικό συναίσθημα. Καμία αναφορά σε σοβαρές απογοητεύσεις ή χαμένες ευκαιρίες.
 4. Το κείμενο του προφίλ σας πρέπει να είναι απαλλαγμένο από λάθη. Δώστε προσοχή στην ορθογραφία και τη στίξη

Προτάσεις Β

Ζήτησε βοήθεια από κάποιον που σε γνωρίζει και μπορεί να γράψει καλά. Ένα καλό παράδειγμα είναι μια αμερικανική πλατφόρμα γνωριμιών όπου όλα τα κείμενα του προφίλ γράφονται βασικά από φίλους. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι λογική:

Κανείς δεν μας γνωρίζει καλύτερα από τους φίλους μας. Συχνά μας γνωρίζουν καλύτερα ακόμα και από ό,τι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Αλλά μας συμπαθούν επίσης και επομένως μπορούν να παραφράσουν τα λάθη μας με λόγια αγάπης. Χρησιμοποιήστε την πρόταση Β αν δεν είστε ο ίδιος ένας προικισμένος συγγραφέας εμπνευσμένων στίχων.

Σίγουρα χρειάζεστε ή θέλετε να γράψετε το δικό σας κείμενο, αλλά δεν μπορείτε να σκεφτείτε πώς να το κάνετε; Σε αυτή την περίπτωση, οι παρακάτω ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση. Επιτρέπονται και μικρές υποδείξεις. Αυτό συνιστάται, για παράδειγμα, αν δεν θέλετε να υπεισέλθετε σε λεπτομέρειες.

 • Τι θα αρέσει σίγουρα στο νέο σας σύντροφο σε εσάς;
 • Ποιά χόμπι θα θέλατε να κάνετε μαζί στο μέλλον;
 • Ποιες ταινίες και βιβλία σας αρέσουν ιδιαίτερα;
 • Ποια λάθη θα προτιμούσατε να επισημάνετε σε έναν πιθανό σύντροφο αυτή τη στιγμή;
 • Πόσο σημαντική είναι για εσάς η αναλογία ύψους και σωματικού βάρους;
 • Πόση εγγύτητα επιθυμείτε σε μια σχέση και πόσο κρίσιμες είναι οι αποδράσεις μόνο για εσάς;
 • Με τι δεν τα πάτε καθόλου καλά; Αυτά μπορεί να είναι θέματα όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ, οι σχέσεις εξ αποστάσεως ή ο εκκρεμής οικογενειακός προγραμματισμός.

Η εικόνα σας - Υπάρχει μόνο η τέλεια εικόνα ή η ακατάλληλη εικόνα

Το αν μας αρέσει μια εικόνα ή όχι είναι υποκειμενικό. Τις περισσότερες φορές έχουμε αμέσως άποψη γι' αυτήν και αυτή αποδεικνύεται είτε θετική είτε αρνητική. Δεν υπάρχει το "καλά".

Όταν πρόκειται για φωτογραφίες προφίλ, η ετυμηγορία μπορεί να είναι ακόμη πιο αυστηρή. Και αυτή η κρίση λέει αν μας αρέσει ή όχι το άτομο που απεικονίζεται στη φωτογραφία. Επομένως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επικριτικοί με τη δική σας εικόνα προφίλ.

Προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο ή ζητήστε από κάποιον γνωστό σας να τραβήξει τη φωτογραφία σας. Αν προτιμάτε να βγάλετε μια selfie, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σας.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου!

Όταν τραβάτε τη φωτογραφία, οι σκέψεις σας πρέπει να είναι με τον μελλοντικό σας σύντροφο. Χαμογελάστε του ή της στο μυαλό σας. Φανταστείτε τον ή την να σας χαμογελάει κι εκείνος ή εκείνη όμορφα και με ενδιαφέρον. Πρέπει να αποτυπώσετε αυτή τη στιγμή με τη φωτογραφική μηχανή, ώστε να καταφέρετε να βγάλετε την κατάλληλη φωτογραφία.

Δεν είναι κακό να χρειαστεί να διαγράψετε ξανά ατελείωτες φωτογραφίες επειδή απέτυχαν. Δώστε στον εαυτό σας μια γουλιά σαμπάνια και πάρτε το χρόνο σας με τη φωτογραφία. Μια μέρα, η τέλεια φωτογραφία θα είναι εκεί. Η προσπάθεια αξίζει τον κόπο!

Μην αμφιβάλλετε!

Όταν έχετε καταφέρει να βγάλετε την τέλεια φωτογραφία, μπορεί να ανησυχείτε ότι έχετε απεικονίσει τον εαυτό σας τόσο θετικά που η φωτογραφία δεν ταιριάζει πλέον με την πραγματική σας εμφάνιση και ο πιθανός σύντροφος μπορεί να απογοητευτεί στο ραντεβού;

Αν απλά φωτογραφηθείτε σε μια φυσική πόζα που σας ταιριάζει, αυτό δεν θα συμβεί.Χαμογελάστε και βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι ευδιάκριτο. Είναι το χαμόγελο που θα είναι στο πρόσωπό σας όταν βρείτε τον σύντροφο της ζωής. Απλά το δείχνετε ήδη. 😊

Τα κέρδη σου: περισσότερα μηνύματα από άλλους ελεύθερους

Το κείμενο του προφίλ σας είναι έτοιμο και καταφέρατε να ανεβάσετε μια επιτυχημένη φωτογραφία;! Τότε μπορείτε τώρα να καθίσετε αναπαυτικά και να χαλαρώσετε. Από τώρα και στο εξής θα μετράτε σημαντικά περισσότερα κλικ στο προφίλ σας και επίσης περισσότερα αιτήματα επικοινωνίας. Αυτό θα κάνει την αναζήτησή σας για σύντροφο πολύ πιο εύκολη.

Η κατάταξη σε σύγκριση


Η πρώτη διαδικτυακή συνομιλία και η πρώτη συνάντηση - Αποφύγετε αυτές τις ερωτήσεις!

Αν έχετε βγει πολλά ραντεβού, ανατρέχοντας στο παρελθόν θα μπορείτε να απαριθμήσετε ακατάλληλες ερωτήσεις. Κάποιες είναι απλά ατυχείς, άλλες αδιάκριτες. Ιδού ποιες είναι:

 1. Γεια σου, πώς είσαι;"

Αυτός είναι ένας εντελώς ακατάλληλος τρόπος για να ξεκινήσετε μια συζήτηση, επίσης επειδή η προσφώνηση είναι απολύτως απρόσωπη. Μπορείτε άφοβα να αγνοήσετε το μήνυμα, διότι ο αποστολέας προφανώς δεν έχει σκεφτεί καθόλου και δεν το εννοεί σοβαρά.

 1. "Τι ψάχνετε εδώ;"

Αυτή η ερώτηση είναι αμφισβητήσιμη. Ο αποστολέας πληρώνει επίσης περίπου 200 ευρώ για μισό χρόνο στο Λεμοντσουάν και θα ψάχνει για έναν σύντροφο ακριβώς όπως εσείς. Ωστόσο, σας επιτρέπεται να κάνετε ένα αστείο. "Ανταλλαγή σχεδίων πλέξης! Αυτό λειτουργεί τέλεια εδώ", για παράδειγμα. Με λίγη τύχη, θα κάνετε τον συνομιλητή σας να γελάσει και θα καταλάβει πόσο αδέξια ήταν η ερώτησή του.

 1. "Πού ακριβώς μένεις;"

Ναι, υπάρχει και αυτό. Ακόμη και πριν από το πρώτο ραντεβού. Δεν πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση σε καμία περίπτωση. Αλήθεια, μπορεί ο συνομιλητής σας να μην έχει καμία εμπειρία σε ραντεβού και να μην το σκέφτεται καθόλου. Αλλά μπορεί επίσης να είναι ότι το άτομο έχει ήδη βάλει στο μυαλό του εσένα και είναι δύσκολο να απαλλαγεί από εσένα. Οι πιθανότητες να συναντήσετε απλώς τον έρωτα της ζωής σας είναι μάλλον λίγες.

 1. "Βλέπεις κάποιον άλλο;"

Μια τέτοια ερώτηση είναι εκτός θέματος. Εκτός αυτού, ο ερωτών μπορεί κάλλιστα να δώσει την απάντηση στον εαυτό του. Εφόσον δεν καταλήγει σε σχέση, μπορείτε να συναντάτε άλλους άνδρες και γυναίκες όπως θέλετε. Ως εκ τούτου, επιπλήξτε με ηρεμία και ευγενικά τον συνομιλητή σας: "Δεν είναι λίγο νωρίς γι' αυτή την ερώτηση;"

 1. "Έχετε δικό σας σπίτι;"

Οτιδήποτε αφορά τα δικά σας περιουσιακά στοιχεία δεν έχει θέση σε ένα πρώτο ραντεβού. Αν σας γίνει αυτή η ερώτηση, θα πρέπει να απαντήσετε αναλόγως. Καλά προσαρμοσμένη είναι μια αντιερώτηση: "Επηρεάζει αυτό την ελκυστικότητά μου;"

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην αναζήτηση συντρόφου στο Lemonswan!


Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Σοβαρό γραφείο γνωριμιών από 50
6,8

 • Dating site για singles άνω των 50 εγγυάται περισσότερα μέλη στη δική τους ηλικιακή ομάδα
 • Όλα τα προφίλ ελέγχονται χειροκίνητα
 • Τα περισσότερα προφίλ είναι ασυνήθιστα πλήρη και με νόημα συμπληρωμένα
 • Τα αποτελέσματα του τεστ προσωπικότητας είναι ορατά και για τα μη-πληρωτικά μέλη
 • Επιλογή καλών / έξυπνων ερωτήσεων προς επαφή
 • Ισορροπημένη αναλογία ανδρών/γυναικών
 • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
 • Απλή λειτουργία
Dating site για singles άνω των 50 με απαιτήσεις
6,8

 • Σαφής πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση
 • Οι φωτογραφίες μπορούν να ξεκλειδωθούν μεμονωμένα
 • Μεγάλο εύρος επιλογών για το σχεδιασμό του προφίλ
 • Επαληθευμένες φωτογραφίες προφίλ
 • Δίκαιες τιμές

FAQ - Lemonswan

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
10
Average: 9.7 (3 votes)

Σχόλια

11/12/2020 - 15:09
AnnaStarlet

Είμαι εγγεγραμμένος εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ καλή. Μου αρέσει ιδιαίτερα ότι οι μονογονεϊκές οικογένειες μπορούν να χρησιμοποιήσουν 6 μήνες δωρεάν. Αυτό είναι πολύ ωραίο και ελπίζω ότι αυτός ο χρόνος είναι αρκετός. Ωστόσο, μου φαίνεται ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. η σελίδα συχνά δεν φορτώνει, εμφανίζει μηνύματα σφάλματος. Στη συνέχεια, υπάρχουν συχνά σφάλματα σύνδεσης. Προφανώς οι διακομιστές δεν είναι βέλτιστοι για αυτό το είδος της πλατφόρμας. είχε δοκιμάσει επίσης πάνω από διαφορετικά μέσα και προσβάσεις για να αποκλείσει ένα τεχνικό πρόβλημα μου, αλλά είχα τα ίδια προβλήματα. Αν λειτουργεί όμως, έχετε μια καλή επιλογή ανθρώπων. Είμαι περίεργος αν πραγματικά γνωρίσω κάποιον.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/12/2020 - 15:10
Joggi

Μπορώ μόνο να πω pleases. Φαίνεται ότι ο ιδρυτής έχει μάθει από την καταστροφή της Parship και της Elitepartner. Παρακολουθώ τις ενέργειές του εδώ και αρκετό καιρό και απλά ήθελα να το δοκιμάσω. Βγάζω το καπέλο!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/13/2020 - 11:37
Britta76

Σε γενικές γραμμές, μπορώ να πω ότι η LemonSwan προσθέτει στην αγορά έναν φρέσκο τρόπο. Σύγχρονος, σοβαρός, έτσι πρέπει να είναι. Οι άνθρωποι που μου ταίριαξαν ήταν όλοι ευγενικοί και συμπαθητικοί. Θα μπορούσα να ψάχνω για ανόητες συνομιλίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, απλά δεν υπήρχαν. Ίσως παρατηρήσετε ότι το Lemonswan δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. HIer είναι επίσης από την πλευρά του χειριστή ακόμα τίποτα eingerosetet. Μια δοκιμή, αν η μεγάλη αγάπη μπορεί να βρεθεί εδώ, πρέπει να κάνει ο καθένας τον εαυτό του. Εγώ δεν την έχω βρει ακόμα εδώ, αλλά είμαι ειλικρινά σίγουρος.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/16/2020 - 15:04
Luise

Τα τελευταία χρόνια, έχω ήδη αποκτήσει αρκετή εμπειρία στις γνωριμίες στο διαδίκτυο. Αυτό που μου άρεσε πολύ στο LemonSwan από την αρχή ήταν οι προτάσεις για τους συντρόφους, γιατί πραγματικά ταίριαζαν πολύ καλά. Πιθανώς λόγω του ερωτηματολογίου που πρέπει να συμπληρώσετε στην αρχή. Δεν σκέφτομαι πολύ αυτά τα τεστ, αλλά αυτό εδώ φαίνεται να ταιριάζει κάπως. Το άλλο πράγμα που παρατηρείτε εδώ είναι ότι δίνεται πραγματική έμφαση στους καλούς τρόπους και στα αξιοπρεπή μέλη. Πιθανώς η μακρά διαδικασία εγγραφής φαίνεται επίσης να αποτρέπει κάποιους που θέλουν απλώς να φλερτάρουν. Όποιος έχει εγγραφεί ποτέ σε μια εφαρμογή γνωριμιών ξέρει τι είδους μερικές φορές παράξενοι τύποι σας γράφουν μηνύματα. Στο LS, φροντίζουν πραγματικά να διασφαλίζουν ότι τα μέλη μπορούν να συμπεριφέρονται σωστά και ότι εσείς, ως γυναίκα, δεν θα ενοχλείστε με μηνύματα από περίεργους ανθρώπους. Δεν έχω συναντήσει ακόμα τον κύριο Σωστό, αλλά εδώ είμαι σίγουρη. Είμαι επίσης μόλις πρόσφατα εγγεγραμμένος με Lemonswan έχουν, αλλά μια καλή GEfühl με αυτόν τον τρόπο!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/17/2020 - 15:46
AnnaLena

Είμαι τόσο απογοητευμένος και επίσης σοκαρισμένος για το τι επιτρέπεται στο Lemonswan τα πάντα. Μου έγραψαν μόνο άνδρες με φωτογραφίες μοντέλων. Σπασμένα γερμανικά. Έχουν μεταφερθεί στη Γερμανία για δουλειά. Φυσικά έχουν ένα σπίτι κοντά σας και ψάχνουν τη γυναίκα για τη ζωή. Αυτό ήδη μυρίζει τόσο απροκάλυπτα ψεύτικο. Και αφού σε έχουν πιάσει, υπάρχει και το θέμα των χρημάτων. Σύμφωνα με το Lemonswan, ένας αριθμός ψεύτικων προφίλ έχει διαγραφεί. Αλλά μια πικρή νότα μου μένει...

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
11/20/2020 - 10:58
BlackSwan

Μοναδικό. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πούμε. Πολλοί άνθρωποι και τακτικά δοκιμάζουν τον νικητή σε διάφορα τεστ.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/23/2020 - 12:14
Roggi

Πολλοί νεκροί, ελάχιστοι πραγματικοί συνεργάτες και μεγάλα εμπόδια για να παραιτηθείτε. Είμαι ακαδημαϊκός και επιτυχημένο στέλεχος. Λόγω των πολύ πειστικών τηλεοπτικών διαφημίσεων (οι οποίες έτρεχαν ακόμα πριν από ένα χρόνο), εγγράφηκα στη Lemonswan πριν από περίπου ένα χρόνο. Δυστυχώς, σύντομα ανακάλυψα ότι υπάρχουν πολύ λίγοι συνεργάτες στην περιοχή μου, παρόλο που ζω στην πόλη (Φρανκφούρτη). Το πώς η Lemonswan βρίσκει τα διεκδικούμενα μέλη είναι ένα μυστήριο για μένα. Φαίνεται να είναι γενικά με τέτοιο τρόπο ότι υπάρχουν πολύ πολλά Karteileichen που προέρχονται πάνω απ' όλα από χρήστες που κάποια στιγμή φορές μια δοκιμαστική συνδρομή κλειδώθηκε και στη συνέχεια μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου στο σύστημα παραμένουν. Οι ίδιοι αυτοί οι χρήστες, ωστόσο, δεν μπορούν πλέον να απαντήσουν στα μηνύματα που λαμβάνουν, αλλά τα παίρνετε στην οθόνη, κάτι που είναι φυσικά ενοχλητικό.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
11/24/2020 - 12:18
Samu33

Δεν καταλαβαίνω τι γράφει ο Käufer-Kompass εδώ. Μόνο οι σοβαρά ενδιαφερόμενοι που αναζητούν σύντροφο βρίσκονται στο Lemonswan. Karteileichen θα πρέπει να διευθετηθεί. Ακριβώς αυτό δυστυχώς δεν το πιστεύω. Η πλατφόρμα είναι τεχνικά ξεπερασμένη, μοιάζει με τις απαρχές των κοινωνικών δικτύων. Αυτό θα ήταν ακόμα υποφερτό αν κάποιος γνώριζε πολλές επαφές μέσω του Lemonswan. Δυστυχώς, δεν γνώρισα άλλα μέλη μέσω του LS, δεν έγινε ούτε μία γνωριμία. Τα παρατάω.

 

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/25/2020 - 16:53
Tippi

Βρείτε το Lemonswan καλό. Ζω στα σύνορα, αλλά βρίσκω και Αυστριακούς.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
12/03/2020 - 15:29
Κόστος υπό έλεγχο

Το βρίσκω δίκαιο που ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών δεν χρειάζεται να πληρώσει τίποτα.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/07/2020 - 13:52
Ουρές

Το Lemon Swan το χρησιμοποιώ μόνο στο smartphone ή στο tablet. Για το σκοπό αυτό, η κατάλληλη εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί από τον ιστότοπο. Η εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές Android και iOS. Η εφαρμογή ελάχιστα διαφέρει από την έκδοση για υπολογιστές και είναι πολύ εύκολη στη χρήση. WEnn δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, η συμβουλή μου. Τότε θα λαμβάνετε και ειδοποιήσεις. Έτσι μειώνετε το time2date.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/14/2020 - 16:49
Heinz75

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τα σχόλια για το ότι σας κοροϊδεύουν. Πώς μπορείς να περιμένεις να γνωρίσεις κάποιον στα σίγουρα; Δεν είναι έτσι στα κλαμπ και δεν παίρνετε πίσω τα χρήματά σας. Και επειδή ακριβώς δεν γνωρίζεις κανέναν μπορείς να περάσεις καλά με τις κουβέντες - ακόμα και αν η χημεία δεν είναι σωστή στο τέλος...

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
12/15/2020 - 16:11
Ψείρα

Μια φορά και ποτέ ξανά. Μέχρι να απαντήσουν οι άνθρωποι φορές περνάει πραγματικά πολύς χρόνος. Το Tinder είναι πολύ καλύτερο.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
12/18/2020 - 15:00
StiftungWarentest

Πιστεύω ότι οι θετικές κριτικές είναι αγορασμένες. Τι υποτίθεται ότι είναι θετικό για το Lemonswan; Δεν μπορώ να βρω τίποτα.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
01/26/2021 - 15:50
Anni

Για μένα η Lemonswan είναι η πύλη για ανθρώπους που αναζητούν μια πραγματική σχέση. Δεν είναι τόσο επιφανειακό όσο το Tinder και δεν είναι τόσο αποπνικτικό όσο το Parship. Κορυφαίο!

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/04/2021 - 14:57
Alonewithchild

Ως ανύπαντρη μητέρα, δεν έχω πολλές ευκαιρίες να γνωρίσω άνδρες. Όταν διάβασα ότι μια αξιόπιστη πλατφόρμα όπως η Lemonswan επιτρέπει στις ανύπαντρες μητέρες να σερφάρουν δωρεάν, εγγράφηκα. Νομίζω ότι είναι δίκαιο που η πλατφόρμα θέλει να στηρίξει τους ανύπαντρους γονείς με αυτόν τον τρόπο. Αρκετά δύσκολα τα βγάζουμε πέρα και πού αλλού θα βρούμε έναν άνδρα; Έχω 2 ραντεβού μέχρι στιγμής. Δεν έχει ταιριάξει ακόμα, αλλά δεν το βάζω κάτω. Το Lemonswan έχει πολλά άλλα αρσενικά μέλη.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/11/2021 - 15:34
WillRelationship

Έχω μέχρι στιγμής πολλές θετικές εμπειρίες με το lemonswan. Οι άνθρωποι λοιπόν που έχω γνωρίσει εδώ, όλοι θέλουν μια σταθερή σχέση και όχι βραχυπρόθεσμες σχέσεις. Δεν έχει ακόμη πυροδοτηθεί, αλλά είμαι καλά πράγματα που θα εξακολουθήσω να βρίσκω εδώ. Κάποιος πρέπει να φέρει για την αναζήτηση συνεργάτη ήδη etas χρόνο και επιμονή. Einzigundallein Βρίσκω κρίμα που οι εικόνες δεν είναι άμεσα να δούμε. Αλλά κατά τα άλλα βρίσκω την πλευρά σούπερ. Τώρα απλά ελπίζω ότι σύντομα θα συναντήσω τον πρίγκιπα μου.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
03/19/2021 - 17:49
Karlo

Εγώ έκανα εγγραφή στο Lemonswan τις προάλλες και πήρα αρκετά γρήγορα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι κάποιος ενδιαφερόταν για μένα. Αυτό είναι αρκετά αστείο, επειδή δεν έχω στείλει τα μηνύματα. Όπως είδα αργότερα το lemonswan έχει γράψει στο όνομά μου άλλες γυναίκες. Καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό, αλλά εξακολουθώ να θέλω να έχω τον έλεγχο των μηνυμάτων μου. Έχω επικοινωνήσει με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και ακόμα περιμένω απάντηση. Στη συνέχεια, φυσικά, έστειλα μηνύματα σε γυναίκες ο ίδιος. Τώρα μιλάω με μία. Αλλά ας δούμε τι θα συμβεί. Οι εμπειρίες μου από λεμονόκουπα μέχρι στιγμής είναι μέτριες. αλλά ποιος ξέρει...

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
03/25/2021 - 14:19
Χριστίνα

Συνάντησα έναν υπέροχο τύπο στο lemonswan στα τέλη του περασμένου έτους και είμαστε ακόμα μαζί. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή. Το online dating αξίζει τον κόπο, αν και είμαι σίγουρος ότι ενοχλείστε από αυτό από καιρό σε καιρό. Ήμουν κι εγώ single για περισσότερα από δύο χρόνια και δοκίμασα διάφορες ιστοσελίδες και εφαρμογές. Προσάναμμα. Μία σχέση αγάπης-μίσους. Έβγαινα κιόλας ραντεβού, αλλά όλα χωρίς ουσία και μάλλον βραχυπρόθεσμα. Στο lemonswan βρήκα επιτέλους αυτό ακριβώς που έψαχνα. Ανθρώπους με πραγματικές προθέσεις. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το lemonswan επειδή ο ιστότοπος είναι φθηνότερος από το Parship. Είχα κάποιες ανησυχίες για το αν αυτό είναι καλό, το parship το ξέρετε από την τηλεόραση. Αλλά όπως είπα, δεν το μετάνιωσα στο τέλος. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ το Lemonswan.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/28/2021 - 19:10
Ricco

Οι εμπειρίες μου με το Lemonswan είναι βασικά καλές, αλλά αυτό που συμβαίνει, η singlebörse θα μπορούσε σίγουρα να έχει περισσότερα μέλη. Ζω στο NRW στην ύπαιθρο κοντά στα ολλανδικά σύνορα. Στο άμεσο περιβάλλον μου με την Süchteln δεν βρίσκω τόσους πολλούς εταίρους. Πρέπει να επεκτείνω την ακτίνα μου στο Ντίσελντορφ ή την Κολωνία και τότε οι προτάσεις θα είναι περισσότερες και επίσης ενδιαφέρουσες. Ήμουν επίσης ήδη στην Κολωνία σε ένα ραντεβού. Ας δούμε τι θα γίνει. Αλλά πρέπει να κάνεις τον κόπο να οδηγήσεις μερικά χιλιόμετρα για μια συνάντηση. Στη συνέχεια, το Lemonswan μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά στην πιο αγροτική περιοχή.

.
User rating
8
Average: 8 (1 vote)
04/14/2021 - 17:25
Margret

Έχω κοιτάξει κάποιες ιστοσελίδες συνεργατών (για 45+) και είμαι μέχρι στιγμής με το Lemonswan πιο ικανοποιημένος. Επομένως, και από μένα επίσης πλήρεις βαθμοί!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)