Ερωτική κοινότητα JOYclub στο τεστ: Όλοι θέλουν πραγματικά μόνο σεξ εδώ;


49%

(49/100 σημεία)


Το JOYclub είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς κοινότητες σεξ.
Το JOYclub είναι "Το Facebook για το σεξ"
λέει το Ben

Αν για εσάς όλα έχουν να κάνουν με το σεξ, τότε είστε απολύτως εντάξει σε αυτή την πλατφόρμα, γιατί εδώ όλα περιστρέφονται γύρω από την πιο όμορφη δευτερεύουσα ύλη στον κόσμο.

Μπορείτε να πείτε πολλά, αλλά πραγματικά έρχονται τα υποσχόμενα ραντεβού για σεξ στο JOYclub ή μήπως είναι απλώς ευσεβείς πόθοι; Μπορείς πραγματικά να ελπίζεις σε καυτό σεξ, ή μήπως έχεις ψεύτικες ψευδαισθήσεις και καλύτερα να ψάξεις για μια άλλη εφαρμογή για σεξ;

Αφού εξετάσαμε από κοντά το JOYclub, μπορούμε να σας πούμε πώς λειτουργεί στην πράξη:

Ποιες επιλογές σας προσφέρει το JOYclub; Ποιος εγγράφεται στην ιστοσελίδα γνωριμιών και τι μπορείτε να πείτε για τους χρήστες; Επιπλέον, θα σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές στο χέρι, έτσι ώστε να βρείτε το δρόμο σας ακόμα και ως εντελώς αρχάριος στην πλατφόρμα και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συνδρομή σας.

Ας μη χάνουμε χρόνο και ας περάσουμε κατευθείαν στην ανάλυση.JOYclub συγκριτικά

Πολύ δημοφιλές σεξ dating app

Σε αυτό το site ερωτικών γνωριμιών, συναντιούνται γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια αλλαγή στην αγάπη. Κάποιοι χρήστες συναντιούνται ψηφιακά μπροστά στην κάμερα, κάποιοι άλλοι στην πραγματική ζωή.

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!

Απλά φίλτρα αναζήτησης, με βάση την τοποθεσία και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, οπότε είναι εύκολο να βρεις ενα ραντεβού για σεξ, κοντά στη περιοχή σου.

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP

Ο ιστότοπος και η αντίστοιχη εφαρμογή σχεδιάστηκαν για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν εντελώς μη δεσμευτικές σεξουαλικές περιπέτειες ή σχέσεις.

καυτά φλερτ και σέξι singles

Το UpForIt.com είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς κοινότητες σεξ στον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών στον κόσμο

Ραντεβού μέσω smartphone; Το Tinder έχει γίνει συνώνυμο του online dating μέσω smartphone τα τελευταία χρόνια. Η πλειονότητα των ανδρών και των γυναικών έχουν πιθανώς δοκιμάσει το Tinder κατά τη διάρκεια των εργένικων χρόνων τους. Έχουν μάθει να αγαπούν και να μισούν την εφαρμογή ταυτόχρονα.


JOYclub Πλεονεκτήματα

 • Στερεά και σοβαρή ιστοσελίδα γνωριμιών με πολλά χαρακτηριστικά

 • Τεράστιο φόρουμ σεξ δωρεάν για χρήση

 • Ζωντανή σεξουαλική κοινότητα με πολλές πτυχές

 • Επικοινωνία με μέλη από την περιοχή μέσω αναζήτησης ακτίνας


JOYclub Μειονεκτήματα

 • Λόγω των πολλών λειτουργιών, το JOYclub μπορεί να μπερδέψει κάπως τους νεοεισερχόμενους. Η ποικιλία είναι για τη σύγχυση

 • Ορισμένοι χρήστες μπορεί να βρουν λίγο περίεργες τις εν μέρει πολύ υποβλητικές εικόνες


Δωρεάν ημερομηνίες σεξ εγγυημένη? Αυτό είναι το JOYclub

Δεν είναι πραγματικά εύκολο να περιγράψεις το JOYclub με λίγες λέξεις.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο;

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το JOYclub δεν είναι απλώς μια καθαρή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο για ερωτικές γνωριμίες. Ο πάροχος παρέχει επίσης στα μέλη του ένα μεγάλο φόρουμ και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Η προσφορά του JOYclub και ποιοι συνευρίσκονται εδώ:

Ουσιαστικά, το JOYclub περιστρέφεται γύρω από δύο θέματα:

 • Πρώτον, έχετε να κάνετε με ένα site γνωριμιών όπου μπορείτε να γνωρίσετε μέλη με μεγάλη ποικιλία προτιμήσεων και ενδιαφερόντων και το οποίο σας προσφέρει διάφορες επιλογές. Στα σημεία αυτά θα αναφερθούμε λεπτομερέστερα αργότερα.
 • Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι το τεράστιο φόρουμ, για τη χρήση του οποίου δεν χρειάζεται να πληρώσετε απολύτως τίποτα. Κάθε μέρα θα βρίσκετε εδώ μερικές εκατοντάδες νέες καταχωρήσεις, στις οποίες επίσης θα αναφερθούμε αργότερα.
 • Τέλος, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιτρέπεται επίσης να το χρησιμοποιούν, οπότε θα συναντήσετε και εμπορικούς παρόχους, όπως φωτογράφους, σε αυτή την πλατφόρμα.

Για ποιους λοιπόν είναι το JOYclub η σωστή διεύθυνση;

Καταρχήν, το JOYclub μπορεί να συστηθεί σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις προαναφερθείσες προσφορές:

Θέλεις να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου για το σεξ με οποιονδήποτε τρόπο; Ή θέλετε να μάθετε πώς να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας στο κρεβάτι;

Για να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, το φόρουμ είναι το κατάλληλο μέρος. Επίσης, αν περιηγηθείτε λίγο στο φόρουμ, θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις που έχουν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια.

Βέβαια, μπορείτε να διευρύνετε τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες και πρακτικά, γιατί στην εξάσκηση του σεξ μαθαίνετε τα περισσότερα ;-)

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του JOYclub;

Σίγουρα θα γνωρίζετε ότι πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με άλλους χρήστες για ένα ραντεβού. Άλλωστε, καμία συνάντηση δεν μπορεί να προκύψει χωρίς να προηγηθεί προσωπική επαφή. Αυτό είναι αρκετά λογικό, έτσι δεν είναι;

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό για εσάς ακριβώς;

Για εσάς, σημαίνει ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε διάφορες ευκαιρίες στην πλατφόρμα για να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας, γιατί μόνο έτσι θα ανοίξετε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμίες.

Το Joyclub ανοίγει επίσης πολλές δυνατότητες επαφών;

Μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση με ένα ηχηρό ΝΑΙ! Θα σας παρουσιάσουμε αργότερα αναλυτικά τις δυνατότητες επαφής στην πλατφόρμα.

Πώς αυτό λειτουργεί και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε τα μέγιστα από το JOYclub, θα σας εξηγήσουμε αργότερα.

Joyclub AnmeldugenΕικόνα: Δύο τρόποι πρόσβασης στο Joyclub: από τη μία πλευρά, η οθόνη σύνδεσης για όλα τα ιδιωτικά μέλη. Από την άλλη πλευρά η μάσκα σύνδεσης για τους εμπορικούς χρήστες και τους παρόχους υπηρεσιών

.

Έχουν οι ελεύθεροι άνδρες στο JOYclub καλές πιθανότητες να αποκτήσουν εύκολα γυναίκες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Αν εμπιστεύεστε τους διαχειριστές του JOYclub, τότε δεν θα πρέπει να πρόκειται μόνο για την αδέξια ρυμούλκηση των πιθανών ερωτικών συντρόφων στην πλατφόρμα.  Αν καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία του προφίλ σας, ωστόσο, μπορείτε σίγουρα να υπολογίζετε στην επιτυχία με τις κυρίες του Joyclub.

Πιθανότατα τώρα θα θέλετε να μάθετε τι πρέπει να κάνετε γι' αυτό;

Κάντε λίγη υπομονή, θα σας πούμε αμέσως πώς λειτουργεί καλύτερα.

Μπορείτε να περιμένετε γρήγορο σεξ στο JOYclub;

Ούτε σε αυτή την ερώτηση μπορούμε να απαντήσουμε με ένα ξεκάθαρο ναι ή όχι. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί παθιασμένοι swingers στην πλατφόρμα. Παρ' όλα αυτά, πρέπει πάντα να βασίζεστε σε μια φιλική συμπεριφορά όταν είστε πρόθυμοι για σεξ.

Ακολουθούν μερικά γεγονότα που αξίζει να γνωρίζετε για το JOYclub

 • Πάνω από 3,3 εκατομμύρια ικανοποιημένα μέλη
 • Περίπου 1.500 νέα μέλη κάθε μέρα
 • Το 66% των ανδρών, το 89% των γυναικών και το 85% των ζευγαριών είχαν τουλάχιστον ένα πραγματικό ερωτικό ραντεβού
 • Πάνω από 50.000 ερωτικά γεγονότα
 • κάθε χρόνο.
 • Πάνω από 6 εκατομμύρια φωτογραφίες μελών
 • Πάνω από 2.000 ομάδες στα φόρουμ
 • Ανταλλαγές περισσότερων από 4.000 χρηστών εβδομαδιαίως σε πάνω από 7.000 αναρτήσεις στα φόρουμ
 • 95% των χρηστών θα συνιστούσαν το JOYclub σε άλλους 

Η σύστασή μας: γνωριμιες διαδικτυακό
Πολύ δημοφιλές σεξ dating app

Σε αυτό το site ερωτικών γνωριμιών, συναντιούνται γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια αλλαγή στην αγάπη. Κάποιοι χρήστες συναντιούνται ψηφιακά μπροστά στην κάμερα, κάποιοι άλλοι στην πραγματική ζωή.Είναι το σεξ στο JOYclub δωρεάν; Το κόστος του JOYclub υπό έλεγχο

Δωρεάν χρήση του JOYclub

Η βασική συνδρομή στο JOYclub σας επιτρέπει τη δωρεάν χρήση της πλατφόρμας. Μόλις εγγραφείτε στο JOYclub, αποκτάτε μια βασική συνδρομή. Μετά από αυτό, έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την κοινότητα με την ησυχία σας. Μπορεί να χρειαστεί να συνηθίσετε λίγο στην αρχή, αλλά σίγουρα θα βρείτε γρήγορα το δρόμο σας.

Μια πιο προσεκτική ματιά στις πιθανές συνδρομές στο JOYclub:

Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε ποιες προσβάσεις και επιλογές έχετε με κάθε μία από τις συνδρομές.

Πώς να αποκτήσετε τη συνδρομή Plus

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα βασικό μέλος. Η συνδρομή Plus είναι επίσης δωρεάν, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσετε τα ακόλουθα βήματα:

 • Ανεβάστε μια φωτογραφία προφίλ
 • Πραγματοποιήστε τη δωρεάν επαλήθευση της ηλικίας σας

Παρακάτω θα σας δείξουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο δωρεάν συνδρομών:

Κόστος της Premium συνδρομής στο JOYclub

Το κόστος του JOYclub ποικίλλει ανάλογα με τη διάρκεια της συνδρομής. Προσφέρονται συνδρομές 6, 3 και 1 μήνα

6 μήνες: 29,40 EUR
3 μήνες:23,70 EUR
1 μήνας: 9,90 EUR

Βλέπετε, όσο περισσότερο δεσμεύεστε, τόσο πιο ευνοϊκό είναι το μηνιαίο κόστος του JOYclub.

Πρέμιουμ συνδρομή σε καλή τιμή:

Η premium συνδρομή θα σας βάλει στην καρδιά, αν ενδιαφέρεστε κυρίως για πραγματικές γνωριμίες στο JOYclub.

Γιατί;

Επειδή η απεριόριστη επαφή με άλλους χρήστες είναι δυνατή μόνο μέσω μιας premium συνδρομής, όπως συνηθίζεται και σε άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών αυτού του είδους. Η συνδρομή αυτή σας κοστίζει για έξι μήνες αλλά μόλις 29,40 ευρώ, οπότε δεν πρέπει να το σκεφτείτε διπλά.

Είναι το Σεξ στο JOYclub επί πληρωμή;

Σίγουρα όχι! Απαγορεύεται ακόμη και να παίρνετε χρήματα για τις υπηρεσίες σεξ, αυτό λένε τα T&Cs του JOYclub. Ακόμα και αν κανονίσετε να κάνετε σεξ με ένα άλλο μέλος, αυτό δεν μπορεί ποτέ να συνδεθεί με κάποιο κόστος.

Υπάρχουν πολλές σεξουαλικά πεινασμένες γυναίκες που με περιμένουν στο JOYclub;

Επιτρέψτε μου σε αυτό το σημείο ένα αντερώτημα: είναι το ίδιο στον πραγματικό κόσμο;

Ένα πράγμα θα πρέπει να σας είναι σαφές σε κάθε περίπτωση:

Το JOYclub δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας διαδικτυακός οίκος ανοχής με ελεύθερες γυναίκες. Όπως και στην πραγματική ζωή, οι ελκυστικές γυναίκες του JOYclub αναζητούν επίσης ελκυστικούς άνδρες. Κάποια προσπάθεια πρέπει να καταβάλλετε ήδη.

Συμπεράσματα: Όσον αφορά τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας, δύσκολα θα μπορούσαμε να βρούμε εναλλακτικούς παρόχους σεξουαλικών γνωριμιών σε σχέση με το JOYclub. Εκτός από τον ιστότοπο JOYclub, παρεμπιπτόντως, έχετε πρόσβαση και στην εφαρμογή του JOYclub, η οποία προσφέρεται με την επωνυμία JOYCE. Για να είστε σίγουροι για την επιτυχία, θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε ένα ουσιαστικό προφίλ και καλές φωτογραφίες.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας, σας εξηγούμε στην περαιτέρω πορεία της έκθεσης εδώ.Πώς να ξεσκεπάσετε ψεύτικα προφίλ στο JOYclub

Τα πλαστά και οι δόλιες προθέσεις δεν είναι ποτέ ευπρόσδεκτα στο Διαδίκτυο. Οι διαχειριστές του JOYclub είναι επίσης πρόθυμοι να διατηρήσουν την πλατφόρμα τους καθαρή. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε να πέσετε θύμα πλαστογραφίας;

Μπορείτε να δείτε, για παράδειγμα, από τα πολύχρωμα σημάδια ελέγχου του προφίλ, σε ποιο βαθμό έχει ελεγχθεί το αντίστοιχο προφίλ JOYclub ενός μέλους.

 • Λευκό σημάδι ελέγχου: Έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία έλεγχος σχετικά με τη γνησιότητα.
 • Πράσινο σημάδι ελέγχου: Τουλάχιστον πέντε χρήστες, των οποίων η ταυτότητα έχει επίσης επιβεβαιωθεί, γνωρίζουν αυτό το μέλος και μπορούν έτσι να πιστοποιήσουν επιπλέον τη γνησιότητά του.
 • Κόκκινο τικ: Σε αυτή την περίπτωση, έχετε να κάνετε με ένα μέλος VIP. Δεδομένου ότι έχει ήδη διακριθεί μέσα στην κοινότητα μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων, δεν χρειάζεται να αμφιβάλλετε για τη γνησιότητά του.

Υπάρχουν ψεύτικα προφίλ και απάτες στο JOYclub;

Φυσικά μπορείτε πάντα να αναφέρετε προφίλ που σας φαίνονται ψεύτικα. Αυτή η επιλογή θα έπρεπε να προσφέρεται ούτως ή άλλως από κάθε αξιόπιστη κοινότητα

Πώς λειτουργεί στο JOYclub;

Υπάρχουν αντίστοιχα κουμπιά για ένα μήνυμα προς τους χειριστές κάτω από κάθε προφίλ και επίσης στην προβολή ταχυδρομείου του club. Επίσης, αν κάποιος σας παρενοχλεί μέσω mail, μπορείτε να το αναφέρετε άμεσα.

Αλλά υπάρχουν και άλλες λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε μακριά τους ενοχλητικούς χρήστες

Οι φιλικοί αποχαιρετισμοί είναι δυνατοί στο JOYclub

Πιθανότατα πάντα θα υπάρχουν μέλη που απλά δεν μπορούν να το καταλάβουν ή να το δεχτούν όταν δεν θέλετε πλέον να έχετε επαφή μαζί τους.

Αλλά αυτό δεν αποτελεί καθόλου πρόβλημα στο JOYclub, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "τερματισμού της συνομιλίας" ανά πάσα στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και ο τελευταίος καταλαβαίνει ότι μια περαιτέρω συζήτηση είναι ανεπιθύμητη.

Αποκλεισμός ως έσχατη λύση, εάν ο αποκλεισμός επαφών δεν γίνεται αποδεκτός.

Πάντα υπάρχουν πεισματάρηδες που δεν μπορούν να διαχειριστούν ένα "όχι". Σε αυτή την περίπτωση, όμως, μπορείτε να αποκλείσετε τέτοιους χρήστες από την επαφή για πάντα πατώντας "Αγνόηση χρήστη"."   Μόλις ένα άλλο μέλος φτάσει σε αυτή την κατάσταση, ο χρήστης αυτός δεν θα μπορεί καν να δει το προφίλ σας, πόσο μάλλον να σας γράψει.

Το συμπέρασμα είναι ότι το JOYclub έχει βελτιστοποιήσει την πλατφόρμα έτσι ώστε οι spammers και οι ανεπιθύμητες εμπορικές υπηρεσίες ενηλίκων να έχουν πράγματι πολύ δύσκολο έργο εδώ. Εμείς οι ίδιοι έχουμε κάνει την εμπειρία ότι το πρόβλημα των ψεύτικων στο JOYclub είναι πραγματικά αμελητέο.

Τι γίνεται αν παρ' όλα αυτά βρεθείτε αντιμέτωποι με αυτό;

Σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς, αυτό ισχύει και για τους απατεώνες και τα ψεύτικα προφίλ στο JOYclub. Μπορούμε όμως να σας καθησυχάσουμε ως προς αυτό, διότι σε περίπτωση προβλημάτων, η υποστήριξη έχει πάντα ένα ανοιχτό αυτί για εσάς. Οι διαχειριστές του JOYclub θα είναι πάντα δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν όσο μπορούν.

Αλλά να έχετε κατά νου:

Όταν πρόκειται για την ασφάλειά σας, πολλά εξαρτώνται από εσάς. Πάντα για να αποφύγετε ότι άγνωστοι θα φτάσουν στα προσωπικά σας δεδομένα, θα πρέπει οπωσδήποτε να δώσετε προσοχή στο JOYclub.

Όταν πρόκειται για την ασφάλειά σας, πολλά εξαρτώνται από εσάς.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο γνωριμιες διαδικτυακό. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Γιατί το JOYclub είναι τόσο δημοφιλές σε ζευγάρια, άνδρες και γυναίκες;

Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα στατιστικά στοιχεία των χρηστών του JOYclub, δεν μπορείτε παρά να εντυπωσιαστείτε. Η πλατφόρμα έχει περισσότερα από 3,3 εκατομμύρια μέλη και μετρά πάνω από 800.000 συνδέσεις κάθε μέρα.

Αλλά γιατί αυτή η πύλη είναι τόσο επιτυχημένη και μπορεί να παρουσιάσει τόσο καλά νούμερα; Ποιος είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι εγγράφονται εκεί και στη συνέχεια δραστηριοποιούνται επίσης τακτικά στην πλατφόρμα;

Ο λόγος είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι εγγράφονται εκεί και στη συνέχεια είναι επίσης τακτικά ενεργοί στην πλατφόρμα;

Για να βρούμε μια απάντηση σε αυτό, πρέπει να εξετάσουμε πιο προσεκτικά τις δυνατότητες της κοινότητας:

Οι λειτουργίες φίλτρου διευκολύνουν την αναζήτηση

Σας αρέσει το BDSM και επομένως αναζητάτε ομοϊδεάτες για σαγηνευτικά παιχνίδια στο κρεβάτι; Ίσως σας γοητεύει η σκηνή των swinger και θέλετε να εμπλακείτε περισσότερο; Ίσως τίποτα απολύτως δεν σας αφορά και θέλετε απλώς να γνωρίσετε έναν ωραίο ελεύθερο, ο οποίος να είναι επίσης πολύ ανοιχτόμυαλος σεξουαλικά.

Ουσιαστικά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι ακριβώς ψάχνετε. Χάρη στις διάφορες λειτουργίες φίλτρων μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτηση ξεχωριστά στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Απλά κάντε μια εικόνα για τον εαυτό σας:

Αναζήτηση με φίλτρο Joyclub

Αναζήτηση για Ραντεβού για πολυάσχολους ανθρώπους

Στο JOYclub, έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε μια ημερομηνία και στη συνέχεια να λάβετε μήνυμα.

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στη γενέτειρά σας με διάθεση για ένα ερωτικό ραντεβού ή αν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους σε άλλη πόλη, ένα ραντεβού μπορεί πάντα να οργανωθεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε μια αγγελία και μετά να περιμένετε γράμματα.

Όταν βγαίνετε ραντεβού μπορείτε να επωφεληθείτε και από άλλα πλεονεκτήματα, θα σας τα παρουσιάσουμε αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Παρακολούθηση εκδηλώσεων και σεξουαλικών πάρτι

Είχαμε ήδη υπαινιχθεί ότι υπάρχουν τακτικά εκδηλώσεις στο JOYclub.

Έτσι μπορείτε επίσης να βγείτε ραντεβού, για παράδειγμα, σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά ή στο Oktoberfest. Ειδικά σε τέτοιες εκδηλώσεις, πολλοί ακόμα βγαίνουν πολύ πιο εύκολα και φλερτάρουν έντονα.

Επομένως, αξίζει εξαιρετικά να περιηγηθείτε στις εκδηλώσεις μια φορά λίγο. Τέλος, υπάρχουν πάντα ενδιαφέρουσες, ερωτικές εκδηλώσεις από την κοινότητα του JOYclub, σίγουρα και στην περιοχή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο φόρουμ ή στις ομάδες του JOYclub

Στην κοινότητα μπορείτε επίσης να τραβήξετε την προσοχή στον εαυτό σας μέσω καλών αναρτήσεων στα φόρουμ. Σίγουρα κάποιοι θα ενδιαφερθούν να μάθουν ποιος έκανε αυτή την ενδιαφέρουσα ανάρτηση.

Τι συμβαίνει τότε υπό ορισμένες συνθήκες;

Το ενδιαφερόμενο μέλος δεν έχει παρά να κάνει κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας και έρχεται κατευθείαν στο προφίλ σας. Δεν είναι και τόσο σπάνιο να προκύψει με αυτόν τον τρόπο μια πρώτη επαφή, η οποία μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει σε ραντεβού.

Τι συμβαίνει στη συνέχεια;

Αλήθεια όλα εδώ αφορούν αποκλειστικά το σεξ;

Φυσικά, το JOYclub είναι πρωτίστως μια πλατφόρμα ερωτικών γνωριμιών. Παρ' όλα αυτά, στην πορεία του χρόνου έχουν δημιουργηθεί και διάφορες ομάδες για τα πιο διαφορετικά ενδιαφέροντα και τομείς.

Έτσι μπορείτε να βρείτε, για παράδειγμα, ομάδες για συγκεκριμένες πόλεις, επαγγέλματα ή χόμπι. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των ομάδων ανέρχεται σε περισσότερες από 2.200.

Σας δίνουμε την εξής συμβουλή:

Μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες ομάδες στο μενού και, στη συνέχεια, να γίνετε απλώς μέλος σε αυτές που σας ενδιαφέρουν. Αυτό έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα που μπορεί να μη σας φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Όλα τα νέα μέλη εμφανίζονται στον τοίχο σας. Δεν μπορείτε να λάβετε μεγαλύτερη προσοχή από αυτό. Οπότε προχωρήστε!

Γρήγορα θα παρατηρήσετε ότι αυτό προσελκύει πολυάριθμους επισκέπτες στο προφίλ σας και οι πιθανότητες να γνωρίσετε νέα άτομα αυξάνονται.

Τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι να καταβάλλετε κάποια προσπάθεια για τη δημιουργία του προφίλ σας. Τότε θα πρέπει να μπορείτε να υπολογίζετε σε μερικά μηνύματα.

Τώρα το ερώτημα είναι, τι σημαίνει ελκυστικό προφίλ; Θα σας το πούμε σε λίγα δευτερόλεπτα.

Προσοχή άνδρες - μια συμβουλή για εσάς:

Είναι λογικό να μπείτε στο ομαδικό φόρουμ της πόλης σας και να κάνετε μερικές καλές αναρτήσεις εκεί.

Γιατί σας συμβουλεύουμε να το κάνετε αυτό;

Οι δημοσιεύσεις σας θα είναι στη συνέχεια ορατές και στο προφίλ σας. Και πώς θα σας βοηθήσει αυτό; Πολύ απλά, στις γυναίκες αρέσουν οι έξυπνοι άντρες που είναι επίσης καλοί στο γράψιμο.

Στις γυναίκες αρέσουν οι έξυπνοι άντρες που είναι επίσης καλοί στο γράψιμο.

Τα ζευγάρια είναι επίσης ευπρόσδεκτα στο JOYclub

Πιθανόν να οδηγείτε μια σχέση και να αγαπάτε επίσης πολύ τον σύντροφό σας. Αλλά μετά από μερικά χρόνια έχετε ξεμείνει από δυνάμεις στο κρεβάτι;

Μπορεί να έχετε μια σχέση και να αγαπάτε πολύ τον σύντροφό σας

.

Αρα η βαρετή σεξουαλική ζωή δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη και δεν σημαίνει ότι πρέπει να τερματίσετε τη συνεργασία σας εξαιτίας της.

Το JOYclub θα μπορούσε να είναι η σωτηρία για τη σχέση σας σε αυτή την περίπτωση και να φέρει και πάλι φρέσκο αέρα σε αυτήν. Μπορείτε να δημιουργήσετε όχι μόνο ένα προσωπικό προφίλ για εσάς, αλλά και ένα προφίλ ζευγαριού. Αυτό δεν είναι αυτονόητο και δεν επιτρέπεται σε πολλές πλατφόρμες αυτού του είδους.

Αν αισθάνεστε ότι θέλετε να έχετε έναν δεύτερο άνδρα ή γυναίκα στο κρεβάτι, τότε το JOYclub είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Ακόμα και αν εσείς και ο σύντροφός σας ή ο σύντροφός σας είναι στο σεξ με ένα άλλο ζευγάρι, σίγουρα θα το βρείτε εδώ.

Παρεμπιπτόντως, μια περαιτέρω εικόνα των όσων παρουσιάζονται εδώ παρέχει αυτή η έκθεση εμπειρίας του Joyclub από τη Steffi.

Σπονδυλωτά ραντεβού με την εφαρμογή JOYCE από το JOYclub:

Joyce Joyclub App

Τι μπορείτε να περιμένετε από την εφαρμογή JOYclub;

Η εφαρμογή JOYclub JOYCE κυκλοφορεί από το 2019 και είναι δωρεάν στη χρήση. Είναι εύκολο να την κατεβάσετε από το κατάστημα εφαρμογών, στη συνέχεια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τα διαπιστευτήριά σας JOYclub και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής JOYclub;

Μέσω της εφαρμογής έχετε πρόσβαση σε όλους τους τομείς του JOYclub.

 • Χρησιμοποιήστε το εύχρηστο messenger για να στείλετε μηνύματα ή φωτογραφίες σε άλλους χρήστες και να κανονίσετε συναρπαστικές συναντήσεις
 • Θα είστε πάντα ενήμεροι όταν φτάνουν νέα μηνύματα χάρη στις ειδοποιήσεις push
 • Μπορείτε επίσης να κινείστε αόρατα στο JOYclub ενεργοποιώντας τη λειτουργία του μυστικού φύλακα
 • Μπορείτε να δημοσιεύετε ενημερώσεις κατάστασης στον τοίχο σας, ώστε να σας γνωρίζουν τα άλλα μέλη
 • Αν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε άτομα μόνο στην περιοχή σας. Χρησιμοποιώντας τον επιλογέα τοποθεσίας, θα σας εμφανίζονται μόνο μέλη από την περιοχή σας
 • Η αναζήτηση σε ακτίνα είναι εξαιρετικά διακριτική, επειδή τα προφίλ κίνησης δεν αποθηκεύονται και κανένας τρίτος πάροχος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στις συντεταγμένες σας. Αμέσως μετά την αναζήτηση, αυτές εξαλείφονται και πάλι
 • Όσον αφορά την ασφάλεια, πραγματικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, επειδή όλες οι μεταδόσεις γίνονται με κρυπτογράφηση SSL.
   

Αυτό είναι που πρέπει να ΔΕΝ περιμένετε από την JOYCE

Στην παρούσα φάση, δεν έχετε πρόσβαση στο φόρουμ του JOYclub μέσω της εφαρμογής.

Στην εφαρμογή θα ενημερώνεστε αν υπάρχουν νέες αναρτήσεις στα φόρουμ των επιμέρους ομάδων. Αν όμως κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, το φόρουμ θα ανοίξει σε παράθυρο προγράμματος περιήγησης στο smartphone σας.

Πάντως, είναι βολικό ότι δεν χρειάζεται να συνδεθείτε ξεχωριστά τότε, οπότε μπορείτε να σερφάρετε στα φόρουμ αμέσως.

Εμπειρίες με την εφαρμογή JOYclub

Η εμπειρία μας κατά τους τελευταίους μήνες έχει δείξει ότι η εφαρμογή JOYclub (όλες οι εφαρμογές γνωριμιών) γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των μελών μας. Και η τάση είναι σαφώς ανοδική!

Το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζεται και στη συμπεριφορά των χρηστών. Έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι συναντιούνται πολύ πιο συχνά και επίσης αυθόρμητα σε μια συνάντηση. Μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας γι' αυτό.

Προσοχή:

Από το προφίλ σας είναι σαφές ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Αν δεν συμφωνείτε, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.

Αν δεν συμφωνείτε, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, να μια συμβουλή:

Αν σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία incognito μόνο κατ' εξαίρεση. Μπορείτε να υπολογίζετε σε πολύ περισσότερες επαφές αν οι άλλοι χρήστες μπορούν να δουν ότι είστε αυτή τη στιγμή online. Αυτό υποδεικνύεται από μια πράσινη κουκκίδα δίπλα στο όνομα του προφίλ σας.

Συνοπτική περιγραφή: Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή JOYclub JOYCE, έχετε πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις λειτουργίες της πύλης.

Η αναζήτηση εγγύτητας στην εφαρμογή λειτουργεί χωρίς προβλήματα; Στην πραγματικότητα, δεν υπήρξαν καθόλου δυσκολίες, οπότε βρήκαμε αυτή τη λειτουργία καλή.

Πάντως, παρατηρήσαμε ένα μικρό πράγμα....

Αν η τοποθεσία σας δεν εμφανίζεται ποτέ σωστά, τότε θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία τοποθεσίας. Αφού επανεκκινήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά. Κανονικά, η τρέχουσα τοποθεσία σας θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται σωστά

Η κατάταξη σε σύγκριση


Είναι δυνατές οι εβδομαδιαίες ημερομηνίες σεξ; Πώς να αυξήσετε την επιτυχία σας στο JOYclub

Το προφίλ σας στο JOYclub

Έχετε ήδη εγγραφεί στο JOYclub και τώρα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη; Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα.

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Κανονικά, όλοι όσοι εγγράφονται στο JOYclub είναι πολύ ανοιχτοί σεξουαλικά και έχουν ελάχιστες αναστολές. Το σεξ είναι ένα συναρπαστικό και όμορφο πράγμα που πρέπει να απολαμβάνετε και εσείς χωρίς ντροπή. Έτσι το βλέπουν βασικά όλοι οι JOYclubbers.

Αλλά η διάθεση συνήθως πρέπει πρώτα να ζεσταθεί.

Και πώς λειτουργεί αυτό καλύτερα;

Ακριβώς, οι σωστές εικόνες μας ανάβουν πιο γρήγορα και αυξάνουν την επιθυμία μας.

Πριν όμως ξεκινήσετε με τις εικόνες, σκεφτείτε πρώτα ολιστικά το προφίλ σας στο JOYclub:

Συμβουλές για ένα καλό προφίλ στο Joyclub:

Πρώτα γράφετε ένα ελκυστικό κείμενο για το προφίλ σας και μόνο μετά ανεβάζετε μερικές φωτογραφίες.

Γιατί πρέπει να ακολουθήσετε ακριβώς αυτή τη σειρά;

Αυτό συμβαίνει επειδή στο JOYclub οι φωτογραφίες τοποθετούνται σε πολύ περίοπτη θέση. Μόλις νέες φωτογραφίες είναι online, παρουσιάζονται στους χρήστες από την περιοχή σας.

Τι κάνει αυτό;

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ περίεργοι, φυσικά τα μέλη του JOYclub δεν εξαιρούνται από αυτό. Οι νέες φωτογραφίες προκαλούν γρήγορα το ενδιαφέρον, έτσι ώστε να γίνει κλικ στο προφίλ.

Στη συνέχεια δεν θα πρέπει να υπάρχει κείμενο προφίλ για να δουν, όλοι εξαφανίζονται και πάλι αμέσως, γιατί τελικά δεν μπορούν να μάθουν τίποτα για εσάς.

Αφού τότε όλη η προσπάθεια με τις φωτογραφίες θα ήταν μάταιη, θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας για να γράψετε ένα ελκυστικό κείμενο προφίλ.

Τι σημαίνει ελκυστικό κείμενο προφίλ στο JOYclub;

Ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία σας μετά την εγγραφή σας;

Σίγουρα θέλετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να βγείτε ραντεβού, έτσι δεν είναι;

Και ποιος πρέπει να σας γράψει;

Τώρα θα πρέπει να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα με απόλυτη ειλικρίνεια. Αν έχετε υψηλές προσδοκίες από τους ερωτικούς σας συντρόφους, τότε θα πρέπει να υποθέσετε ότι το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.

Και ποιος πρέπει να σας γράφει;

Τι είναι επομένως απολύτως ταμπού;

Μην χρησιμοποιείτε το αυτόματα παραγόμενο κείμενο από τη γεννήτρια κειμένου.

Φυσικά, το εσείς σε λίγα λεπτά συνθέτει ένα κείμενο προφίλ. Ωστόσο, κάθε χρήστης με λίγο μυαλό θα παρατηρήσει γρήγορα ότι πρόκειται για τεμπέλικη μαγεία. κατά συνέπεια, θα χαρακτηριστείτε αμέσως ως εξαιρετικά ανεδαφικός.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι προς το συμφέρον σας.

Καλά, αν μοιάζετε με τοπ μόντελ ή με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, έχετε την πολυτέλεια να είστε λιγομίλητος στο προφίλ σας.

Γιατί η ελκυστικότητα υπερισχύει;

Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι δεν επιδιώκει την εξαιρετική εμφάνιση. Αλλά ας το παραδεχτούμε, πολύ λίγοι άνθρωποι είναι τόσο ευλογημένοι από τη φύση που όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Γιατί η ελκυστικότητα υπερτερεί;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μην ιδρώνετε αν δεν μοιάζετε με τον Μπραντ Πιτ ή την Αντζελίνα Τζολί. Καλύτερα να προσπαθήσεις λίγο με το κείμενο, τότε θα τα καταφέρεις και με το ραντεβού στο JOYclub.

Αυτό σε κάνει να θέλεις περισσότερα - Γράψε με προσοχή το κείμενο του προφίλ σου στο JOYclub

Σημείο 1: Παρουσιάσου λίγο

Όταν πρόκειται για σεξ, δεν πρόκειται μόνο για καθαρή σαρκική απόλαυση, αλλά και για αμοιβαία συμπάθεια.

Είμαι σίγουρη ότι ούτε εσείς θέλετε να μπείτε στο κρεβάτι με ένα αντιπαθητικό ομόλογο,

Όχι - σίγουρα όχι!

Επειδή αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους, θα πρέπει να ξεκινήσετε μιλώντας για τον εαυτό σας στο κείμενο του προφίλ σας. Σίγουρα δεν χρειάζεται να γράψετε και μυθιστόρημα.

Αφήστε τους επισκέπτες σας να μάθουν από πού κατάγεστε και τι κάνετε στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να κρύβετε τις ιδιοτροπίες και τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σας. Ίσως αυτό είναι που σας κάνει ενδιαφέροντες για τους άλλους.

Αφήστε τους επισκέπτες σας να μάθουν από πού έρχεστε και τι κάνετε.

Σημείο 2: Τι αναζητάτε στο JOYclub;

Τα υπόλοιπα μέλη θα πρέπει να γνωρίζουν τι πραγματικά ψάχνετε εδώ. Δεν έχει σημασία αν θέλετε απλά ένα one-night stand, έχετε μια φιλία συν στο μυαλό σας ή αν ακόμα και μια σχέση δεν αποκλείεται.

Μήπως θέλετε επίσης να δοκιμάσετε το σεξ με ένα ζευγάρι ή να ανακαλύψετε τη ζωή του swinger για τον εαυτό σας;

Κανένα πρόβλημα, μη διστάσετε να ενημερώσετε τους άλλους.

Ακόμη κι αν δεν είστε τόσο έμπειροι σε ό,τι αφορά το σεξ. Δεν είναι ντροπή αυτό και δεν πειράζει να το αναφέρεις και αυτό.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η ειλικρίνεια;

Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια, και αυτό ισχύει και για το JOYclub. Σε περίπτωση που πείτε αναλήθειες, τότε σίγουρα θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στο πρώτο ραντεβού. Για το λόγο αυτό, είναι προτιμότερο να είστε ειλικρινείς αμέσως, αντί για ένα δυσάρεστο πρώτο ραντεβού.

σημείο 3 - Ποιες είναι οι συμπάθειες και οι αντιπάθειές σας;

Έχετε συστηθεί λίγο, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσετε για το τι σας αρέσει και τι σας αρέσει λιγότερο. Ίσως τα εσώρουχα να σε ανάβουν, ή σου αρέσουν οι άντρες που φορούν κοστούμια; Θέλεις να δοκιμάσεις κάποια στιγμή το σεξ σε τρίο ή τετράδα; Ή μήπως το BDSM σας γοητεύει πολύ;

Μπορείτε να μας τα πείτε όλα αυτά.

Αλλά τι να κάνεις αν δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα;

Τότε μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από άλλα προφίλ. Περιηγηθείτε λίγο με τα υπόλοιπα μέλη και να σας γίνει η μία ή η άλλη πρόταση. Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από αυτό, αρκεί να μην αντιγράψετε τίποτα και να δώσετε στο κείμενό σας την προσωπική σας πινελιά.

Με αυτές τις εικόνες είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε στο JOYclub

Στο JOYclub οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, ανεξάρτητα από το αν σε αυτές φαίνονται μύες, γυμνό δέρμα ή σέξι εσώρουχα. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία φωτογραφία στην οποία να μην έχουν οριστεί τέτοια χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν τέτοιες φωτογραφίες σας μέχρι στιγμής;

Τότε ήρθε η ώρα να τραβήξετε μερικές τέτοιες. Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις επαφές στο JOYclub αν δεν υπάρχουν φωτογραφίες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες singles.

Οι λήψεις χαμηλού κλειδιού αναδεικνύουν με δεξιοτεχνία κάθε σώμα

Κανείς δεν έχει το τέλειο σώμα, αλλά και πάλι αυτό δεν αποκλείει τις απολαυστικές ερωτικές εικόνες.

Πιθανόν να θέλατε ερωτικές φωτογραφίες του εαυτού σας εδώ και καιρό, αλλά φοβόσασταν το υψηλό κόστος για έναν επαγγελματία φωτογράφο;

Τότε μπορούμε να σας προτείνουμε κάτι:

Ενημερωθείτε στο διαδίκτυο για τις λεγόμενες "χαμηλού κλειδιού σωματικές φωτογραφίες". Εκεί θα βρείτε πολλές φωτογραφίες αυτού του είδους.

Είναι μια ειδική τεχνική, με τη βοήθεια της οποίας κάθε σώμα είναι υπέροχο και μπορεί να παρουσιαστεί ερωτικά.

Επειδή οι εικόνες αυτές δημιουργούνται πάντα σε ασπρόμαυρο χρώμα, δεν θα σας αναγνωρίσει κανείς εύκολα σε αυτές.

Οι καλές φωτογραφίες προφίλ αυξάνουν τις πιθανότητές σας

Έχει ήδη αναφερθεί ότι το JOYclub διαθέτει σε περίοπτη θέση τις νέες φωτογραφίες προφίλ. Αν δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί χρήστες που ανεβάζουν φωτογραφίες, η εικόνα σας μπορεί να είναι ορατή για λίγες ημέρες σε περίοπτη θέση για τους άλλους.

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο;

Υπάρχει ακόμη και μια ειδική συμβουλή από το JOYclub:

Joyclub recommendation

Πώς να χρησιμοποιήσετε όλες τις προσφορές του JOYclub για τους σκοπούς σας

.

Έχετε ήδη δημοσιεύσει μια καλή φωτογραφία προφίλ και έχετε αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας σε ένα ελκυστικό κείμενο προφίλ;

Ωραία, τότε μπορούμε τώρα να σας διαφωτίσουμε για το τι άλλο μπορείτε να κάνετε για περισσότερους επισκέπτες στο JOYclub

Tip 1 - Γίνετε μέλος σε διάφορες ομάδες

Δείτε μια ματιά στις πολλές ομάδες και γίνετε μέλος σε όσες ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας. Καλό θα ήταν να συστηθείτε και στο φόρουμ, μπορεί να είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς.

Τις επόμενες ώρες θα δείτε πολλούς νέους επισκέπτες στο προφίλ σας. Αν το κείμενό σας και οι φωτογραφίες σας έχουν καλή ανταπόκριση από τα άλλα μέλη του JOYclub, σίγουρα θα λάβετε μερικά κομπλιμέντα.

Είναι σίγουρα ενδιαφέρον να δείτε σε ποιους αρέσετε στο JOYclub.

Tip 2 - Συμμετέχετε σε εκδηλώσεις

Γιατί είναι τόσο σημαντικές οι εκδηλώσεις;

Εκτός αν είστε σε κατάσταση ινκόγκνιτο στην κοινότητα, τα άλλα μέλη θα δουν όταν εγγραφείτε σε ένα event ή party.

Φυσικά, είναι περίεργοι και θέλουν να μάθουν ποιος έχει δηλώσει συμμετοχή. Για πολλούς JOYclubbers λόγος αρκετός για να ρίξουν μια ματιά στο προφίλ σας, και πάλι έχετε μερικούς περισσότερους επισκέπτες. 

.

Κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να πάνε σε μια εκδήλωση μόνοι τους. Αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα στο JOYclub. Η κοινότητα είναι μεγάλη και μπορείτε εύκολα να κανονίσετε ένα ραντεβού σε μια εκδήλωση μέσω της λειτουργίας ραντεβού.

Tip 3 - Δοκιμάστε μια κλήση για ραντεβού

Αφού έχετε δηλώσει συμμετοχή σε μια συναρπαστική εκδήλωση, γιατί να μην αρχίσετε να ψάχνετε για ένα ωραίο ραντεβού;

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να είστε εγγεγραμμένοι σε μια εκδήλωση για να δημοσιεύσετε ένα ραντεβού στην κοινότητα

Τι είναι σημαντικό σε ένα ραντεβού;

Δεν πρέπει να κολλάτε σε τίποτα και να μένετε όσο το δυνατόν πιο χαλαροί. Οδηγείτε πολύ καλύτερα με τη στάση "όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει".

Δεν είναι όλα στο JOYclub μόνο για το σεξ;

Σίγουρα το σεξ είναι το επίκεντρο, που διακρίνει το JOYclub από μια κανονική κοινότητα γνωριμιών. Παρ' όλα αυτά, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι.

Όσο λιγότερες προσδοκίες έχετε από ένα ραντεβού και το συνομιλητή σας, τόσο καλύτερα είναι όταν αυτό μετατρέπεται σε ερωτική περιπέτεια.

Γνωρίστε τον έρωτα της ζωής σας στο JOYclub;

Γιατί όχι, βασικά;

Τουλάχιστον, αυτή είναι η δική μας άποψη. Για να διασφαλιστεί η διακριτικότητα, φυσικά, δεν μπορούν να προβληθούν στατιστικά στοιχεία. Αν κάποιος ρωτήσει όμως με άλλα μέλη μετά, τότε θα διαπιστώσει ότι παρ' όλα αυτά κάποια τυχερά ζευγάρια και οικογένειες από το JOYclub βρέθηκαν μαζί.

Τι διακρίνει την αναζήτηση συντρόφου στο JOYclub;

Το θέμα των σχέσεων αντιμετωπίζεται πολύ πιο χαλαρά σε αυτή την πλατφόρμα. Πρώτα απ' όλα, πολύ λίγοι άνθρωποι εγγράφονται με την ελπίδα να βρουν εκεί τον σύντροφο των ονείρων τους.

Δεν συναντιέστε εδώ 3 x φορές για να βγείτε ραντεβού για να δείτε αν μπορεί να ταιριάξει μακροπρόθεσμα. Το σκεπτικό είναι μάλλον το αντίθετο:

Αν το σεξ είναι σωστό και βρίσκετε ο ένας τον άλλον συμπαθητικό, μπορείτε να σκεφτείτε αν οι περιστασιακές συναντήσεις μπορούν στη συνέχεια να γίνουν ακόμα κάτι παραπάνω.

Αυτή η σκέψη αφαιρεί πολύ πίεση και κάνει την όλη διαδικασία του ραντεβού πολύ πιο χαλαρή.

Αυτό είναι σημαντικό όταν βγαίνετε ραντεβού στο JOYclub

Θα θέλαμε να σας αφήσουμε κάτι ακόμα πριν σας δώσουμε μερικές συμβουλές για τα ραντεβού στο JOYclub:

Όλοι είναι διαφορετικοί. Το ίδιο και οι προσδοκίες που έχει ο καθένας για τα ραντεβού.

Τι συμπέρασμα βγάζετε από αυτό για τον εαυτό σας;

Όσον αφορά τα ραντεβού στο JOYclub, μπορεί να γίνει μια πολύ γενική δήλωση:

Το σεξ σε όλες του τις εκφάνσεις δεν αποτελεί πρόβλημα για κανένα μέλος του JOYclub. Υπό την προϋπόθεση ότι είστε συμπαθείς ο ένας στον άλλον, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως εναντίον του.

Το σεξ σε όλες του τις εκφάνσεις δεν αποτελεί πρόβλημα για κάθε μέλος του JOYclub.

Τι σχέση έχει αυτό το γεγονός με τις ημερομηνίες στο JOYclub;

Αν σπινθηροβολήσει, θα πρέπει πάντα να παραμένετε ευέλικτοι

Ολοι γνωρίζουν την κατάσταση με τα ραντεβού σε ένα εστιατόριο. Κατά κάποιο τρόπο βρίσκετε τον φλερτάροντα σύντροφό σας συμπαθητικό και αρκετά ελκυστικό, αλλά το τραπέζι που βρίσκεται ανάμεσά σας παρεμβαίνει. Καμία σωματική προσέγγιση δεν μπορεί να αναπτυχθεί με αυτόν τον τρόπο.

Τι να κάνετε;

Απλά να είστε ευέλικτοι και να σκεφτείτε κάτι άλλο για να έρθετε σε επαφή.

Μετακινήστε τη διάταξη των καθισμάτων από το τραπέζι στο μπαρ

Όταν κάθεστε ο ένας δίπλα στον άλλο, είναι πολύ πιο εύκολο να έρθετε κοντά με αυτόν τον τρόπο μέσω "τυχαίων" αγγίξεων.

Και επίσης, μπορείτε να φιληθείτε μόνο όταν κάθεστε ο ένας δίπλα στον άλλο και όχι απέναντι.

Σημείωση: Δεν υπάρχει μπαρ σε κάθε εστιατόριο. Γι' αυτό είναι σημαντικό να το σκεφτείτε πριν συναντηθείτε και να επιλέξετε την τοποθεσία ώστε να είστε ευέλικτοι.

Και τα φιλιά είναι δυνατά μόνο όταν κάθεστε ο ένας δίπλα στον άλλο.

Και μια ακόμη συμβουλή:

Παρακολουθήστε τα σήματα του συντρόφου σας που φλερτάρει. Μήπως τα αγγίγματά της ή του είναι άβολα και μάλιστα τα αποφεύγει; Τότε απομακρυνθείτε λίγο και μην ξεκινήσετε προς το παρόν νέα προσπάθεια.

Μπορείτε επίσης να δελεάσετε τους ντροπαλούς ανθρώπους να βγουν από την επιφυλακτικότητά τους

Ακόμη κι αν το JOYclub είναι μια πλατφόρμα για ερωτικές γνωριμίες, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα μέλη του JOYclub είναι εξωστρεφή.

Δώστε λοιπόν στον συνομιλητή σας λίγο περισσότερο χρόνο και προσπαθήστε να χτίσετε με τη βοήθεια ανοιχτών ερωτήσεων τη συζήτηση.

Μην έρχεστε πολύ κοντά στο ραντεβού σας και παρακολουθήστε πρώτα πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Κρατάει την απόσταση ή μήπως πλησιάζει πάλι;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τουαλέτα μπορεί να είναι μια καλή βοήθεια.

Um.... πώς θα μπορούσε να σας βοηθήσει η τουαλέτα;

Αν κάποιος είναι πολύ ντροπαλός, τότε το να βγαίνει ραντεβού με ένα άλλο άτομο μπορεί να είναι ήδη συντριπτικό.

Αλλά μπορείτε να κάνετε κάτι γι' αυτό!

Σίγουρα δεν θα σας λείψει αν ο σύντροφος που φλερτάρει σας βρίσκει συμπαθητικό. Ενδεχομένως να μπορεί να πηδήξει ωστόσο όχι πάνω από τη σκιά του. Τότε έρχεται το σύνθημά σας με το να δικαιολογηθείτε για να πάτε στην τουαλέτα.

Μαντεύετε πού το πάμε;

Όσο εσείς είστε βυθισμένοι για λίγα λεπτά, το ραντεβού σας μπορεί να πάρει μια γρήγορη ανάσα και να ανασυνταχθεί.

Αλλά τι γίνεται αν το ραντεβού συνεχίζει να είναι νευρικό μετά από αυτό;

Τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να πάτε κάπου αλλού. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται ένας περίπατος, γιατί δεν έρχεστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και μια αλλαγή τοποθεσίας μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα.

Συγκεντρώστε νέες εμπειρίες επισκεπτόμενοι το πρώτο JOYclub event

Έχετε φανταστεί ποτέ πώς θα ήταν να πάτε σε ένα sex party;

Πολλές δαπάνες ήδη η επίσκεψη σε ένα ερωτικό κατάστημα κάτι ξεπερνάει. Μια πιθανή αύξηση θα ήταν ένα ερωτικό πανηγύρι, όπου υπάρχει πολύ γυμνό δέρμα για να δείτε. Οι πραγματικές εκδηλώσεις ή τα σεξ πάρτι είναι τότε πάλι ένα εντελώς άλλο νούμερο.

Έτσι μαθαίνετε στο JOYclub ερωτικές εκδηλώσεις

Ακόμη και αν ζεις σε μια μεγάλη πόλη, έχεις καθημερινά αρκετές ερωτικές εκδηλώσεις για να διαλέξεις.

Αλλά πού μπορείτε να ενημερωθείτε πού και πότε πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις;

Στο μενού της πλατφόρμας θα βρείτε το στοιχείο "Εκδηλώσεις", όπου θα σας παρουσιαστούν διάφορες προτάσεις.

Για τι είδους ερωτικές εκδηλώσεις μιλάμε;

Η γκάμα είναι πολύ μεγάλη, οπότε μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από προβολές ερωτικών ταινιών, ιδιωτικά πάρτι, swingers parties μέχρι κανονικές συναντήσεις.κατά κανόνα, κάθε μία από τις εκδηλώσεις έχει ένα συγκεκριμένο μότο, οπότε δίνεται και ένας κώδικας ντυσίματος. 

Αεγγραφείτε και μετά απλά πηγαίνετε εκεί;

Όχι ακριβώς. Μπορείτε να εγγραφείτε για ορισμένες εκδηλώσεις "έτσι απλά", ενώ για άλλες απαιτείται ηλεκτρονική αίτηση. Οι γυναίκες είναι σχεδόν πάντα πιθανό να συμμετάσχουν, αν και οι άνδρες δυσκολεύονται σημαντικά περισσότερο.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι διοργανωτές απλώς ανησυχούν ότι η κατανομή των φύλων είναι περίπου ομοιόμορφη. Εάν εγγραφούν πάρα πολλοί άνδρες, μπορεί να μην επιτραπεί η συμμετοχή περισσότερων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι επίσης ιδιαίτερα περιζήτητες.

Οι ερωτικές εκδηλώσεις δεν είναι δωρεάν

Για τις περισσότερες εκδηλώσεις, θα πρέπει να αγοράσετε εισιτήριο. Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων συνήθως χρεώνουν τιμές που κυμαίνονται από 10 έως 100 ευρώ.

Από αυτή την άποψη, προτιμώνται επίσης οι γυναίκες, επειδή συνήθως πρέπει να πληρώσουν λιγότερα από τους άνδρες. Όταν πρόκειται για ιδιαίτερα αποκλειστικά ιδιωτικά πάρτι, θα πρέπει να περιμένετε πολύ υψηλότερες τιμές.

Δεν επιτρέπεται σε όλους να παρευρίσκονται σε ιδιωτικά πάρτι

Αν πρόκειται για μια αποκλειστική ιδιωτική εκδήλωση, δεν μπορείτε απλώς να την παρακολουθήσετε. Συνήθως μπορείτε να μπείτε μόνο μέσω επαφών, ή θα σας προσκαλέσουν απευθείας

Αλλά τι γίνεται με τις εκδηλώσεις που ανακοινώνονται επίσημα στο JOYclub;

Σε αυτή την περίπτωση είναι δυνατόν να γράψετε μια αίτηση και να ζητήσετε πρόσκληση. Αλλά πριν από αυτό, βεβαιωθείτε ότι το κείμενο του προφίλ σας είναι καλαίσθητα γραμμένο και ότι έχετε ανεβάσει ελκυστικές φωτογραφίες.

Η διακριτικότητα είναι ύψιστης σημασίας για τις ημερομηνίες και τις εκδηλώσεις

Η διακριτικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας στο JOYclub. Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην πλατφόρμα και την εφαρμογή, θα το παρατηρήσετε αμέσως. Η διακριτική συμπεριφορά είναι επίσης αυτονόητη μεταξύ των μελών.

Γιατί η διακριτικότητα είναι τόσο σημαντική;

Οι χρήστες του JOYclub προέρχονται από κάθε είδους υπόβαθρο και επάγγελμα. Ανάμεσά τους βρίσκονται επίσης γιατροί, αστυνομικοί, δάσκαλοι ή δικηγόροι. Κάποιοι συναντούν καθημερινά στη δουλειά τους πολυάριθμους ανθρώπους, όπως ένας ταμίας ή ένας οδηγός λεωφορείου.

Κανείς δεν θέλει να αναγνωριστεί στην ιδιωτική του ζωή, συχνά επειδή μπορεί να έχει να χάσει τη φήμη του.

Όμως όλοι τους έχουν ένα κοινό....

...έχουν επίσης μια ιδιωτική ζωή, και αυτή πρέπει επίσης να είναι ιδιωτική.

Αυτό έχει επίσης επιπτώσεις στο πώς θα πάει το ραντεβού σας:

Σε ένα πρώτο ραντεβού, ορισμένες ερωτήσεις θα πρέπει να είναι απολύτως εκτός ορίων. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά σας, τη διεύθυνσή σας ή την οικογένειά σας. Θα πρέπει να αποφεύγετε τέτοιες ερωτήσεις, ειδικά στις πιο αποκλειστικές εκδηλώσεις.

Σε ένα πρώτο ραντεβού, δεν πρέπει να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά σας, τη διεύθυνση ή την οικογένειά σας.

Πάντως, το γεγονός αυτό έχει και κάτι καλό.

Στο JOYclub δεν υπάρχει ιεραρχία, εδώ όλοι είναι ίσοι και στο επίπεδο των ματιών. Οι μάνατζερ είναι εδώ εξίσου τοποθετημένοι με τις καθαρίστριες, κανείς δεν ρωτάει για το επίπεδο εκπαίδευσης ή το εισόδημα. Στο JOYclub όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, απλά με διαφορετικές προτιμήσεις ;)

Πώς να αποκτήσετε καλή φήμη στο JOYclub

Μερικές φορές γνωρίζεις κάποιον μια φορά και μετά συνειδητοποιείς ότι δεν είναι αρκετό για κάτι περισσότερο. Ωστόσο, ακόμη και τα ραντεβού της μιας φοράς έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τα εξής:

Αφού συνδεθείτε, απλά κάντε κλικ στο "Τα μηνύματα του Club σας" και ξεκινήστε μια συζήτηση με το μέλος με το οποίο είχατε ραντεβού. Κοιτάξτε στην πάνω δεξιά γωνία, εκεί θα δείτε το κουμπί "θυμάμαι" με την επιλογή "προσωπικά γνωστός".

Αφού επιβεβαιώσετε τη γνωριμία στο σύντροφό σας που βγήκε ραντεβού, μπορείτε να τον/την ρωτήσετε αν έχετε κι εσείς το αντίστοιχο σημάδι.

Προσωπικά γνωστός - σας βοηθάει καθόλου;

Εμείς θα λέγαμε ότι "ναι". Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος της αυθεντικότητάς σας και τουλάχιστον πέντε μέλη σας γνωρίζουν προσωπικά, ένα πράσινο σημάδι ελέγχου θα εμφανιστεί στο προφίλ σας.

Τι σας φέρνει το πράσινο τσεκάρισμα;

Κάποια πράγματα, θα πιστεύαμε. Μπορείτε να το θεωρήσετε σχεδόν ως το υψηλότερο βραβείο μέσα στο JOYclub. Οι άλλοι χρήστες μπορούν να δουν με μια ματιά ότι είστε αξιόπιστοι. Και η εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη βάση για νέες (σεξουαλικές) επαφές.


Οι συστάσεις μας

Πολύ δημοφιλές σεξ dating app
9,5

Η καλύτερη επιλογή για άμεσα και άτακτα ραντεβού!
9,0

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP
8,5

καυτά φλερτ και σέξι singles
7,5

Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών στον κόσμο
4,0

 • Πολλοί ενεργοί χρήστες
 • Χρήσιμο δωρεάν
 • Το προφίλ δημιουργείται γρήγορα και εύκολα
 • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί διεθνώς όταν ταξιδεύετε

FAQ - JOYclub

Αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών

Μέση βαθμολογία χρήστη
10
Average: 10 (1 vote)

Σχόλια

10/31/2020 - 00:45
Matzo

Σας ευχαριστούμε για τη λεπτομερή αναφορά σας. Θα εγγραφώ τώρα.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/10/2020 - 19:08
Marianne77

Ένα πράγμα αμέσως: αν και το Joyclub είναι γνωστό γι' αυτό, εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει συχνά swingers. Φυσικά υπάρχουν ήδη κάποιοι, αλλά οι περισσότεροι στο JC μάλλον διάβασαν την περιγραφή του προφίλ και διάβασαν ότι ψάχνω για σόλο άντρες. Ίσως από εκεί να προέρχεται αυτό. Αλλά χαίρομαι που το δοκίμασα, γιατί υπάρχουν πραγματικά πολλοί άντρες εδώ. Με συγκλόνισε ακόμη και η μάζα των ελκυστικών επαφών που είναι πραγματικά πολύ δραστήριοι με μια νεαρή γυναίκα και την παγιδεύουν με κομπλιμέντα, προσοχή όπως τριαντάφυλλα και εξαιρετικά γοητευτικά σχόλια φωτογραφιών. Πολλοί έχουν διαβάσει πολύ προσεκτικά το προφίλ μου και έχουν ανταποκριθεί όχι μόνο στις σεξουαλικές μου, αλλά και στις γαστρονομικές μου προτιμήσεις και στα άλλα μου ενδιαφέροντα.

.

Μου άρεσε πολύ αυτό. Κάποιοι με ρώτησαν επίσης γιατί δεν ήθελα σχέση, επειδή έψαχναν ρητά για σχέση. Επιπλέον, υπήρχαν φυσικά και πολλές χοντροκομμένες ατάκες και ατάκες για καμάκι που ήταν πραγματικά ξεδιάντροπες και αντιεπαγγελματικές. Ωστόσο, αυτό ήταν μάλλον η εξαίρεση με εμένα. Απομιμήσεις δεν έχω δει ή συναντήσει μέχρι στιγμής, αλλά προτιμώ επίσης να συναντώ χρήστες των οποίων η ταυτότητα έχει επιβεβαιωθεί προσωπικά.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/11/2020 - 14:52
STepf

Δεν μπορώ να καταλάβω την έκθεση. Απαιτείται σίγουρα προσοχή στο Joyclub. Υπάρχουν αρκετά καταχωρημένα ψεύτικα προφίλ, τα οποία επαληθεύτηκαν και πίσω από τα οποία βρίσκονται πραγματικοί άνθρωποι, οι οποίοι όμως δεν ψάχνουν πραγματικά για τίποτα, εκτός από φωτογραφίες. Διαπιστώνω ότι το επίπεδο τα τελευταία χρόνια πέφτει όλο και περισσότερο. Στα φόρουμ αναρτώνται παράλογα σκουπίδια, άλλες απόψεις δεν γίνονται αποδεκτές. Πολλά μέλη προέρχονται από την κατώτερη τάξη. Πλήρεις αναρτήσεις. Η κριτική της υποστήριξης ή των λειτουργιών είναι γενικά ανεπιθύμητη. Δεν είμαι πεπεισμένος για τον αριθμό των μελών. Αν ένας πρώην Registrierunge mitzöhlt μπορεί να dsa αλήθεια.

.
User rating
4
Average: 4 (1 vote)
11/12/2020 - 16:28
Maggi

Ως γυναίκα, φυσικά, έχεις περισσότερα πλεονεκτήματα και έτσι εννοώ ακόμη και χωρίς Mitgiedschaft. Plump angemacht είμαι πολύ σπάνια. Ακριβώς το αντίθετο σε anderne πύλες. Εξαρτάται επίσης από το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας εκεί. Μπορώ να οδηγήσω σε JC καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις από οπουδήποτε αλλού σε μια συνομιλία

.
User rating
8
Average: 8 (1 vote)
11/13/2020 - 12:36
LenaniaT

Ελεύθερο και δωρεάν σεξ (εκτός από τις αμοιβές), όποτε θέλω και με όποιον θέλω! Γι' αυτό είμαι εγγεγραμμένος στο Joyclub και παίρνω για το χαμηλό μου κόστος επίσης πραγματικά κάτι που προσφέρεται. Αγάπες ίσως και στον τόπο διαμονής μου στο Berchtesgaden. Η προσφορά είναι γενικά πραγματικά πολλά υποσχόμενη και ευχάριστη. Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί και αισθάνομαι πολύ καλά φροντισμένος και φυσικά πολύ άνετα εκεί. Απλά δεν είναι μια κλασική πύλη γνωριμιών αλλά μάλλον ένα είδος φόρουμ. Λόγω της υψηλής ποιότητας έχω ήδη στρατολογήσει μερικούς φίλους που τώρα συμμετέχουν επίσης εκεί. Επίσης, όλοι είναι ικανοποιημένοι. Απλά είμαι πολύ χαλαρός.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/16/2020 - 15:11
Hurdel

Έχω εγγραφεί πριν από λίγες εβδομάδες στο JOy και πρέπει να πω ότι είμαι πραγματικά θετικά έκπληκτος. Σε σύγκριση με τις άλλες πύλες που πάνε περισσότερο στη μάζα, εδώ έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να βρεις ξεχωριστά αυτό που ψάχνεις.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/17/2020 - 15:50
ADecisionforLife

Το 2016 γνώρισα τον σημερινό μου σύζυγο εκεί, εκείνη την εποχή η πύλη ήταν πραγματικά μια εμπιστευτική συμβουλή, όπως είναι σήμερα, ειλικρινά δεν ξέρω.  Αλλά αν δεν είχα συναντήσει το Joyclub εκείνη την εποχή, είναι πολύ πιθανό να μην είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου. Αυτό ήθελα να το διαιωνίσω μερικές φορές.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/20/2020 - 11:02
AuntEmma

Δεν μπορώ να το χειριστώ καθόλου. Είναι ένα φόρουμ για swingers, όχι μια ιστοσελίδα γνωριμιών.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
11/24/2020 - 12:28
Σας ευχαριστώ

Πολλές ευχαριστίες σε αυτό το σημείο στο KäuferKompass για τις πολύ λεπτομερείς δοκιμές σας. Ο ιστότοπός σας ξεχωρίζει από όλους τους άλλους ιστότοπους δοκιμών, όπου αναρωτιέται κανείς αν και τι δοκιμάστηκε εκεί καθόλου ή αν πρόκειται για καθαρά affiliate sites. Μακάρι ο ιστότοπός σας να είχε βγει στο διαδίκτυο μερικά χρόνια νωρίτερα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είχε γλιτώσει πολλές απογοητεύσεις. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με το Joyclub στο μεταξύ. Ευχαριστώ για τη δοκιμή σας.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/07/2020 - 13:53
Markus Rödler

Το ποσοστό των γυναικών εδώ είναι αρκετά υψηλό. Ωστόσο, οι άνδρες θα συναντήσουν εδώ και πολλά ψεύτικα προφίλ. Κατά κανόνα, αυτά μπορούν να αναγνωριστούν αμέσως και να αναφερθούν. Το Joy Club στη συνέχεια ελέγχει και διαγράφει αυτά τα προφίλ, εάν είναι απαραίτητο. Μου αρέσει ότι οι άνθρωποι εδώ είναι αρκετά χαλαροί. Χωρίς την πίεση να κλείσουν γρήγορα ένα ραντεβού όπως σε άλλες πύλες.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/14/2020 - 17:00
Sacki

Εγώ θα πω μόνο ένα πράγμα: γαμώτο και γαμώτο μπορείτε εδώ ότι όλα είναι πολύ αργά.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/15/2020 - 16:22
BlueEyse

Το χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος μέχρι πρόσφατα. Από την τελευταία αλλαγή, τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο. Πολλές φορές πηγαίνω στον ιστότοπο της JC μέσω του κινητού μου. Εκεί θα μπορούσα να αποφασίσω μεταξύ της πλευράς για κινητά και για υπολογιστές. Αυτό τώρα δεν είναι πλέον δυνατό και υπάρχει μόνο η έκδοση για κινητά.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
01/26/2021 - 15:58
ClubforJoy

Εδώ το σύνθημα είναι η Χαρά. Υπέροχα!

User rating
9
Average: 9 (1 vote)