Συμβουλές Προσάναμμα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Προσάναμμα με το σωστό τρόπο

Όλοι, πραγματικά όλοι, όσοι έχουν ζήσει στον πλανήτη Γη τα τελευταία πέντε χρόνια γνωρίζουν τον όρο "Tinder". Πίσω από αυτό κρύβεται εκείνη η εφαρμογή γνωριμιών που είναι εγκατεστημένη στα smartphone εκατομμυρίων χρηστών και είναι παγκοσμίως διαθέσιμη σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Και παρ' όλα αυτά χαιρετίζει ξανά και ξανά την κριτική και κυρίως τις αναφορές χρηστών, οι οποίοι ήταν εντελώς αποτυχημένοι. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα, γιατί συμβαίνει αυτό;

Περισσότερο είναι οι λεπτές αποχρώσεις που δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη. Ποιος σκέφτεται ποιο φόντο είναι κατάλληλο για την εικόνα του προφίλ και με ποιες λέξεις ένα πρώτο μήνυμα καταλήγει αμέσως στα σκουπίδια. ΤοTinder δεν είναι δύσκολο στη χρήση, αλλά για να το χρησιμοποιήσεις σωστά χρειάζεται λίγη εμπειρία!

Θα θέλαμε να σας δώσουμε τις πιο σημαντικές συμβουλές και στοιχεία, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά το Tinder και να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Το αν θα πετύχετε πραγματικά εξαρτάται κατά 90% από εσάς. Μόλις το 10 τοις εκατό της ευθύνης μπορείτε να επιρρίψετε στις συνθήκες.Οι συστάσεις μας


Συμβουλές για φωτογραφίες Προσάναμμα: Εδώ είναι ό, τι πρέπει να ξέρετε!

Η (ομολογουμένως αρκετά επιφανειακή) εφαρμογή Tinder βασίζεται εξ ολοκλήρου στα οπτικά ερεθίσματα.

Αν η πρώτη ματιά δεν πείσει, μια εικόνα σβήνεται χωρίς να ξέρει κανείς τι είδους τύπος κρύβεται πίσω της. Οπότε η πρώτη εικόνα πρέπει να είναι ήδη τόσο καλά συναντημένη ώστε να προκαλεί το ενδιαφέρον.

Γιατί μόνο αν η φωτογραφία σας αρέσει στο συνομιλητή σας και την κρατήσει στο μυαλό του, θα επισκεφτεί το προφίλ σας και θα δει τι άλλο υπάρχει να μάθει για εσάς.

Υπάρχει διάσταση απόψεων σχετικά με το ποια Tinder φωτογραφία είναι τέλεια.

Μια συμβουλή που λειτουργεί πάντα, όμως, είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Αυτός ο τύπος φωτογραφίας αποπνέει μια συγκεκριμένη αισθητική, η οποία την κάνει ήδη να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες φωτογραφίες. Φανταστείτε να κουνάτε το δάχτυλό σας αριστερά, δεξιά, αριστερά, αριστερά, δεξιά. Κάποια στιγμή έχετε έναν αυτοματισμό μέσα σας. Αν τώρα ξαφνικά εμφανιστεί μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, αποσπάται για λίγο η προσοχή σας, εκνευρίζεστε και αυτόματα αυτή η εικόνα παραμένει στη μνήμη σας!

Τα χειρότερα λάθη που μπορείς να κάνεις με την εικόνα στο Tinder:

Εντάξει, υποτίθεται ότι είναι ασπρόμαυρη. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά και πάλι αυτό δεν πληροί όλες τις απαιτήσεις για την τέλεια εικόνα προφίλ για το Tinder. Γιατί το χρώμα της φωτογραφίας σου δεν θα σε ωφελήσει καθόλου αν κάνεις ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που θα σε στείλει αμέσως να γλιστρήσεις στα αριστερά στα γρήγορα (swipe left = Dislike). Τα 6 χειρότερα λάθη με τη φωτογραφία προφίλ στο Tinder περιλαμβάνουν:

 • Φίλτρο Snapchat: Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, μην το κάνεις! Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει χαριτωμένα αυτιά σκύλου και γάτας ή μουστάκια στο πρόσωπο ενός ενήλικα που προσπαθεί σε μια εφαρμογή γνωριμιών να γνωρίσει κάποιον.
 • Μύες και ιπποδύναμη: Μην κάνετε τον εαυτό σας σκλάβο του κινήματος Tinder και μην πηδήξετε σε αυτό το άρμα. Περίπου το 80 τοις εκατό των ανδρών επιδεικνύουν τους μύες τους ή τη (δανεική) Benz τους στο κατώφλι τους. Να είστε αναζωογονητικά διαφορετικοί και να απέχετε από αυτή την πόζα. Παρεμπιπτόντως, αυτό ισχύει και για τις γυναίκες των οποίων η φωτογραφία προφίλ επικεντρώνεται στο ντεκολτέ τους. Κορίτσια! Το λιγότερο είναι μερικές φορές περισσότερο!
 • Το χάος στο παρασκήνιο: Τίποτα δεν είναι πιο ντροπιαστικό από μια φωτογραφία ενός καλοντυμένου, ευπαρουσίαστου άντρα που ποζάρει ακριβώς μπροστά σε ένα σωρό βρώμικα ρούχα ή στο παρασκήνιο που ήδη ταξινομεί τα κουτιά της πίτσας με βάση την ηλικία. Αν ζείτε σε μια τυπική ακατάστατη γκαρσονιέρα, αδειάστε τουλάχιστον έναν τοίχο για τη φωτογραφία σας.
 • Topless φωτογραφίες μπροστά από τον καθρέφτη: σε παρακαλώ, μην το κάνεις! Δεν είναι σέξι αν στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου, με το τηλέφωνό σου να κρύβει το μισό σου πρόσωπο και το στήθος σου να είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να βλέπεις. Πολλοί άντρες έχουν μυς, το πρόσωπό σου είναι αυτό που μετράει. Επομένως, προτιμήστε τα ρούχα, όχι τη γύμνια.
 • Όχι φωτογραφίες με παιδιά: Ναι, ο ανιψιός σας είναι χαριτωμένος. Ίσως είστε και εσείς μαμά ή μπαμπάς. Στη φωτογραφία προφίλ στο Tinder, ωστόσο, τα παιδιά δεν έχουν καμία θέση. Πρώτον, τρομάζετε το ταίρι σας σε πολλές περιπτώσεις και δεύτερον, η φωτογραφία ενός παιδιού δεν ανήκει στο διαδίκτυο. Ποτέ. Ειδικά όχι στο Tinder!
 • Η ομαδική φωτογραφία: Αλλά δεν πρέπει να τη χρησιμοποιείτε ως φωτογραφία προφίλ. Ο συνομιλητής σας δεν έχει καμία διάθεση να μαντέψει ποιος από όλους τους χαμογελαστούς ανθρώπους στη φωτογραφία είστε στην πραγματικότητα εσείς. Επομένως, απλά βάλτε την ομαδική φωτογραφία στη γκαλερί.

Η σωστή φωτογραφία Tinder και η γκαλερί

Τώρα ξέρετε τουλάχιστον μια φορά τι δεν έχει θέση σε μια φωτογραφία Tinder. Αλλά τώρα, πριν σκύψετε το κεφάλι και βγάλετε το κινητό σας για να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας, επιτρέψτε μας να σας πούμε τα κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα φωτογραφία Tinder

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν χρειάζεται να φαίνεστε τέλειοι, να παρουσιάζετε το τέλειο σώμα ή να φοράτε Rolex στον καρπό σας. Οι πιο δημοφιλείς φωτογραφίες είναι πάντα αυτές που σημειώνουν υψηλή βαθμολογία στο χάρισμα. Ωστόσο, το χάρισμα και η εμφάνιση είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Ένα οπτικά όμορφο άτομο μπορεί να δείχνει εντελώς κενό, αδιάφορο και αδιάφορο σε μια φωτογραφία, ενώ ένα άτομο με ατέλειες μπορεί να δημιουργήσει μια εικόνα όπου δείχνει ζωντανό, δραστήριο και ενδιαφέρον. Και αυτό είναι που μετράει!

4 συμβουλές για το πώς να κάνεις τη φωτογραφία του προφίλ σου στο Tinder πραγματικά επιτυχημένη

Υπάρχουν μόνο τέσσερα μικρά γεγονότα που πρέπει να έχετε κατά νου, αν θέλετε η εικόνα του προφίλ σας να σας φέρει περισσότερα ταίριασμα. Φυσικά, στη συνέχεια έρχονται μερικές συμβουλές σχετικά με το ποιες εικόνες πρέπει να ενισχύσουν τη γκαλερί σας. Αλλά η εστίαση είναι πρώτα και κύρια στην εικόνα προφίλ, επειδή αυτή είναι που βλέπουν πρώτα οι άλλοι χρήστες του Tinder.

 • Η εικόνα του προφίλ σας θα πρέπει πάντα να είναι ένα πορτρέτο σας. Το πρόσωπό σας πρέπει να είναι ευδιάκριτο, κοιτάζοντας κατά μέτωπο την κάμερα. Παρακαλώ, μην τραβάτε selfie μπροστά στον καθρέφτη, αυτό φαίνεται πάντα περίεργο. Και βάλτε ένα χαμόγελο. Ένα ανοιχτό, φιλικό χαμόγελο σας κάνει συμπαθητικούς, δείχνει διασκεδαστικός και συναρπαστικός. Το "κακό μάτι", το οποίο ειδικά οι άνδρες αρέσκονται να χρησιμοποιούν στο Tinder, είναι εντελώς εκτός.
 • Χρησιμοποιήστε ένα συναρπαστικό φόντο. Αυτό δεν σημαίνει μια πράσινη οθόνη ή ένα φόντο photoshop. Βγάλτε τη φωτογραφία σας στη φύση, δίπλα σε ένα ποτάμι, μπροστά από μια πίστα καρτ, κάπου με κάτι συναρπαστικό να βλέπετε. Και στη συνέχεια ποζάρετε έτσι ώστε η πρώτη άποψη να είναι δική σας και η δεύτερη του φόντου.
 • Τα ρούχα σας είναι ζωτικής σημασίας για τη φωτογραφία του προφίλ σας. Και ναι, θα πρέπει να φοράτε κάποια. Ένα κοστούμι δείχνει πάντα ωραίο σε έναν άνδρα. Αν δεν σας ταιριάζει, τότε κάντε το στυλ σας αυθεντικά, αλλά επειδή είναι κομψό. Οι λεκέδες από το μεσημεριανό γεύμα στα ρούχα σας είναι εξίσου απαράδεκτοι με τα σκισμένα πουκάμισα και τα πουκάμισα που είναι πολύ μικρά. Και με τις γυναίκες ισχύει και εδώ για άλλη μια φορά: τα ρούχα δεν πρέπει ποτέ να φαίνονται φτηνά, γιατί αλλιώς αυτό δημιουργεί μια πινελιά ανεγκέφαλων μηνυμάτων, όπου όλα αφορούν το ένα. Έτσι ακριβώς είναι το Tinder.
 • Δημιουργήστε μια ειλικρινή φωτογραφία. Μισείτε τα σκυλιά και ποζάρετε για τη φωτογραφία του προφίλ σας μπροστά από μια παιδική χαρά για σκύλους; Ηλίθια ιδέα, γιατί δίνεις τη λάθος εικόνα. Αλλά δεν είναι κακό να βγάλετε μια φωτογραφία σας μπροστά από ένα καταφύγιο γατών, αν είστε εθελοντής εκεί και αγαπάτε τις γάτες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Οι λάτρεις της φύσης είναι ευπρόσδεκτοι να βγάλουν φωτογραφίες στη φύση, οι πατάτες του καναπέ στο σαλόνι. Απλά θα πρέπει να αποφεύγετε να εκπέμπετε κάτι που δεν σας ταιριάζει καθόλου.

Βλέπετε και μόνοι σας ότι στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσετε μια καλή φωτογραφία. Αν η τρέχουσα φωτογραφία σας έχει παράγοντες από τη λίστα "no-go", απλά δοκιμάστε την και αλλάξτε την. Θα εκπλαγείτε με το πόσο συχνά ο αριθμός των ταυτοτήτων μπορεί να αλλάξει προς τα πάνω.

Συμπληρώστε τη γκαλερί με τουλάχιστον πέντε εικόνες

Κάθε τόσο συχνά, οι χρήστες αναρωτιούνται πόσες εικόνες χρειάζονται πραγματικά στο Tinder. Και περίπου το 50 τοις εκατό των προφίλ έχουν μόνο μία εικόνα. Πάρα πολύ λίγες, γιατί με αυτή δεν λες τίποτα.

Ένας καλός οδηγός είναι πέντε φωτογραφίες (συμπεριλαμβανομένης της εικόνας του προφίλ σας). Αυτό σας δίνει αρκετές ευκαιρίες να δείξετε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιος είστε και τι θέλετε, αλλά ταυτόχρονα δεν μοιάζετε με αυτοπροβολή που προσπαθεί να σκοράρει με 50 ή περισσότερες φωτογραφίες σας.

Εκτός από τη φωτογραφία του προφίλ σας, μια φωτογραφία με τους φίλους σας (υποθέτοντας ότι συμφωνούν) είναι μια καλή ιδέα για τη γκαλερί. Αυτό συμβαίνει επειδή δείχνει ότι δεν είστε ένας ιδιόρρυθμος μοναχικός άνθρωπος, αλλά έχετε μια φυσιολογική και υγιή κοινωνική ζωή. (Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες με ένα μάτσο τύπους να πίνουν ή φωτογραφίες σας σε κατάσταση μέθης με αστείες ζωγραφιές).

Αν έχετε κάποιο ιδιαίτερο χόμπι, μπορείτε να το εκπροσωπήσετε με μια φωτογραφία σας στη γκαλερί.Σας αρέσει να κάνετε ποδήλατο; Τότε βγάλτε μια φωτογραφία του εαυτού σας δίπλα στο ποδήλατό σας. Αγαπάτε τον κήπο σας με τις πολυάριθμες ορχιδέες; Τότε δείξτε τον εαυτό σας μαζί της. Έτσι ο συνομιλητής σας παίρνει μια πρώτη εντύπωση για το ποιος πραγματικά είστε.

Έχετε ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό επάγγελμα με το οποίο νιώθετε ότι μπορείτε να σχετιστείτε; Είστε τραυματιοφορέας, πωλητής ή κηπουρός από πάθος; Αν αγαπάτε τη δουλειά σας, μια φωτογραφία σας να την κάνετε είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη γκαλερί σας. Ωστόσο, αν είναι πιο πιθανό να περνάτε απογοητευτικά οκτώ ώρες στο γραφείο κάθε μέρα και θα θέλατε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό, μην επιλέξετε τη φωτογραφία της δουλειάς.

Τα παιδιά στο Tinder είναι απαγορευτικό. Αλλά είναι διαφορετική ιστορία με τα κατοικίδια. Δεν πρέπει να μοιράζεστε τη φωτογραφία του προφίλ σας με ένα κουτάβι, γιατί τότε η προσοχή δεν εστιάζεται σε εσάς, αλλά στο χαριτωμένο σκυλάκι. Αλλά αν ο σκύλος, η γάτα ή ακόμα και το ερπετό σας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας, το να μοιραστείτε μια φωτογραφία με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να είναι ένα καλό αγκίστρι για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του ταίρι σας.Συμβουλές για το κείμενο του προφίλ στο Προσάναμμα: Ο δεύτερος σημαντικός πυλώνας

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Αν η φωτογραφία σας είναι βαρετή ή απλά "αποτυχημένη", κανείς δεν θα διαβάσει το κείμενο του προφίλ σας. Επειδή αποκτάτε επισκέπτες προφίλ μόνο αν η πρώτη εντύπωση είναι θετική. Αλλά τότε είναι ακόμα πιο σημαντικό η δεύτερη εντύπωση να παραμένει εξίσου καλή για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας.

Αυτά τα πέντε κριτήρια θα πρέπει να συναντά πάντα το κείμενο του προφίλ σας, αν θέλετε να προκαλέσετε συμπάθεια:

Φροντίστε να είναι σωστή η ορθογραφία σας. Τίποτα δεν είναι πιο ντροπιαστικό από το να κάνετε δέκα λάθη σε τέσσερις προτάσεις. Αυτό θα τρομάξει τις πιθανές επαφές, ακόμα κι αν πιθανώς πρόκειται για απρόσεκτα λάθη.

Μην γράφετε μυθιστόρημα ή έρημο κείμενο με μπλοκ, γιατί κανείς δεν θα το διαβάσει αυτό στο Tinder. Ωστόσο, οι μονολεκτικές φράσεις ή δηλώσεις όπως "βρες το" είναι εξίσου ακατάλληλες. Τέσσερις με έξι καλά τοποθετημένες προτάσεις, ένα ωραίο απόσπασμα, λίγο χιούμορ και έχετε δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον κείμενο.

Δημιουργήστε ένα cliffhanger. Κλείστε το κείμενό σας με μια πρόταση ή μια ερώτηση που υποδηλώνει ότι οι άλλοι πρέπει να σας γράψουν.Αν προκαλέσετε την περιέργεια, μπορείτε να περιμένετε μεγαλύτερο αριθμό μηνυμάτων.

Δημιουργήστε ένα cliffhanger.

Θα πρέπει να δώσετε μια μικρή εικόνα της προσωπικότητάς σας. Ωστόσο, αποφύγετε να γράψετε βιογραφικό σημείωμα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το πότε ήσασταν στο δημοτικό σχολείο ή αν κάποτε τραγουδήσατε στη χορωδία πριν από χρόνια. Περιγράψτε εν συντομία τον εαυτό σας και τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά σας για να δείξετε ποιος πραγματικά είστε.

Δώστε μια μικρή υπόδειξη για το τι ψάχνετε στο Tinder. Πολλές επισκέψεις στο προφίλ καταλήγουν με τον υποψήφιο να μην έχει ακόμα ιδέα ποιος πραγματικά είστε ή τι σας έφερε στο Tinder. Αν δώσετε ένα υπαινιγμό για το ποια είναι η πρόθεσή σας, απαντάτε σε σημαντικό ερώτημα.

Σίγουρα δεν πρέπει να μοιάζει έτσι το κείμενο του προφίλ σας:

Η θεωρία είναι πάντα καλή, αλλά η πράξη μάλλον βοηθάει στο να μάθεις κάτι. Γι' αυτό, θα θέλαμε να σας δείξουμε δύο παραδείγματα για το πώς πρέπει να μοιάζει σε καμία περίπτωση ένα κείμενο προφίλ και πώς βγαίνετε καλά και με χιούμορ. Ίσως να μην είστε ακόμα σίγουροι για την ίδια τη δημιουργία και να έχετε έναν μικρό οδηγό στα χέρια σας, πώς θα δημιουργήσετε το σωστό κείμενο.

NO-GO:

"Γεια σας, είμαι ο Μαξ, είμαι 25 ετών και είμαι από το Μπόχουμ. Πηγαίνω στο πανεπιστήμιο και σπουδάζω εκεί. Θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα. Αν είσαι έτοιμος για έναν άνετο και χαλαρό τύπο, στείλε μου ένα μήνυμα και θα γνωριστούμε καλύτερα."

Αυτό το κείμενο έχει κάτι το βαρετό. Δεν χρειάζεται να αναφέρεις το όνομά σου, είναι ήδη στο προφίλ σου! Το ίδιο ισχύει και για την ηλικία σας και, ω του θαύματος, ακόμα και η τοποθεσία σας είναι στο Tinder. Οπότε αυτό το κείμενο του προφίλ απλά γεμίζει κενά και δεν δημιουργεί καμία πληροφορία.

Το ότι πηγαίνετε στο πανεπιστήμιο μπορεί να αναφερθεί ότι σπουδάζετε εκεί, αλλά στην πραγματικότητα είναι αυτονόητο αν σκεφτεί κανείς ότι ένας 25χρονος σπάνια είναι λέκτορας. Και πάλι, μια πρόταση που δεν χρειάζεται πραγματικά.

"Θέλω να σε γνωρίσω", είναι μία από τις πιο ενοχλητικές φράσεις σε ένα προφίλ στο Tinder. Ποιον θέλετε να γνωρίσετε; Μόνο όποιον διαβάζει αυτή τη φράση; Πραγματικά οποιονδήποτε; Απολύτως διαγράψτε, αυτή η φράση είναι ενοχλητική, υπάρχει σε κάθε δεύτερο προφίλ και είναι περιττή!

Ένας "άνετος, χαλαρός τύπος" ακούγεται περισσότερο σαν ένας άντρας που καμία γυναίκα δεν θέλει πραγματικά να βγει ραντεβού. Οι γυναίκες δεν χρειάζονται μάγκες, χρειάζονται άντρες! Παρεμπιπτόντως, μια εξίσου μεγάλη αποτυχία είναι να γράψεις ως γυναίκα: "Είμαι πραγματικά γλυκούλης". Εσύ τι είσαι; Ένα ποντίκι; Ένα μικρό γκρίζο ζωάκι που στη θέα του πιθανότατα θα σε κάνει να θες να πηδήξεις πάνω σε μια καρέκλα ουρλιάζοντας; Όχι, απλά όχι!

Και το υπόλοιπο κείμενο αυτού του προφίλ είναι επίσης ακατάλληλο, βαρετό και περιττό. Λογικά, θα γνωριστείτε όταν ένας από τους δύο γράψει το πρώτο μήνυμα. Πολλά προφίλ στο Tinder είναι γεμάτα με αυτές ακριβώς τις προτάσεις. Προτάσεις που το περιεχόμενό τους αποσκοπεί απλώς στο να γεμίσει ένα κενό διάστημα με γράμματα. Ποτέ δεν θα γράφατε: "Γεια σου, είναι μέρα τώρα. Έχει φως έξω."

Ένα καλό παράδειγμα επιτυχημένου κειμένου προφίλ

Το παρακάτω κείμενο προφίλ δείχνει πώς μπορεί να γίνει διαφορετικά. Θα πρέπει να προκαλεί το ενδιαφέρον, να ξεχωρίζει από το πλήθος και ταυτόχρονα να εξασφαλίζει ότι θα το θυμάται κανείς. Φυσικά, το κείμενο από μόνο του δεν αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία, αλλά οι πιθανότητες βελτιώνονται σημαντικά με έναν συμπαθητικό χαιρετισμό.

"Γεια σου άγνωστο ον. Χαίρομαι που χάθηκες στο προφίλ μου."

"Γεια σου, άγνωστο πλάσμα.

Χρησιμοποιείς το Tinder, άρα ψάχνεις για κάτι. Ίσως εμένα;"

Αν θέλεις να γνωρίσεις έναν τύπο που μερικές φορές σκέφτεται, αγαπάει τη φύση και παθιάζεται με τη μαγειρική, αυτός είναι ένας καλός λόγος για να μου γράψεις.

Ω ναι, ελπίζω να μη σε πειράζει που πάντα κοιτάω πρώτα απ' όλα τις μύτες των γυναικών. Θα χαρώ να σου πω γιατί!

"Αυτό το κείμενο προφίλ είναι δημιουργικά διαμορφωμένο και πληροί σημαντικά κριτήρια για να προκαλέσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια. Πρώτον, ένας χαιρετισμός. Δεύτερον, ένα μικρό αστείο με μια παρατήρηση. Τρίτον, η μικρή αυτοπεριγραφή, η οποία αποκαλύπτει τρία χαρακτηριστικά του χαρακτήρα ταυτόχρονα. Ο συγγραφέας είναι στοχαστικός, κοντά στη φύση και του αρέσει να μαγειρεύει."

Και τέλος έρχεται μια δήλωση που προκαλεί κάποια σύγχυση, αλλά είναι εγγυημένο ότι θα προκαλέσει την περιέργεια των γυναικών. Διότι οι περισσότερες γυναίκες υποθέτουν ότι οι άνδρες κοιτάζουν πρώτα τον πισινό, το μπούστο ή απλώς (τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται πολλοί) τα μάτια. Αλλά στη μύτη; Ακριβώς εδώ η περιέργεια θα ροκανίσει και η αναγνώστρια θα θέλει να μάθει τι σχέση έχει αυτό με τη μύτη!


Η κατάταξη σε σύγκριση


Αγώνας, αγώνας, αγώνας και πάλι αγώνας

Η αντιστοίχιση είναι το πιο σημαντικό μέρος του Tinder. Δεν κάνετε πραγματικά τίποτα άλλο από το να κοιτάτε φωτογραφίες και να σαρώνετε δεξιά (φτου) ή αριστερά (φτου). Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μόλις έχετε ένα ταίρι. Αν είστε μέλος Platinum, μπορείτε να στείλετε μηνύματα ακόμα και σε άτομα που δεν σας έχουν κάνει match.

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε ταίριασμα, θα πρέπει να σκεφτείτε τι πραγματικά ψάχνετε. Ψάχνετε να περάσετε καλά; Θέλετε να γνωρίσετε κάποιον, ίσως να περάσετε μια ωραία βραδιά με ανοιχτό μυαλό;

Τότε βρίσκεστε σε καλή παρέα στο Tinder. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ψάχνεις για δέσμευση.

Αν ψάχνετε για μια σχέση, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος.

Αν λοιπόν ψάχνετε απλώς ένα περιστασιακό ραντεβού, λίγη κουβέντα και ίσως μια περιπέτεια, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις προτιμήσεις σας

Πολλές γυναίκες και άντρες στο Tinder κάνουν το λάθος να σαρώνουν απλά αριστερά πάνω από το 50% των προτεινόμενων προφίλ και να τα πετάνε στον κάδο των αχρήστων.

Γιατί; Η μύτη δεν ταιριάζει, το χτένισμα είναι περίεργο, το άτομο έχει τρία κιλά παραπάνω.

Εκεί πάλι μπαίνει στο παιχνίδι η επιφανειακότητα του Tinder. Κοιτάξτε πιο προσεκτικά μια φωτογραφία προτού κάνετε απρόσεχτα ένα swip προς τα αριστερά. Μπορεί να κρύβεται κάποιος πίσω από αυτό το άτομο που μπορεί να αξίζει να περάσετε ένα βράδυ μαζί του. Αν είστε από εκείνους που δεν βρίσκουν ποτέ ταίρι στο Tinder, θα πρέπει να αναλύσετε τη δική σας συμπεριφορά

Λογικά, δύσκολα μπορείτε να δημιουργήσετε ταίριασμα αν εσείς οι ίδιοι σκουπίζετε κάθε άλλη φωτογραφία στα σκουπίδια.

Ταξινόμηση των ταινιών

Αν λοιπόν σκουπίσετε γενναιόδωρα προς τα δεξιά ακόμα και τους ανθρώπους που είναι συμπαθείς αλλά όχι απαραίτητα το #1 σας, θα δημιουργήσετε περισσότερα matches.

Έπειτα, στο δεύτερο βήμα, μπορείτε να ξεχωρίσετε με ποιους θα θέλατε να συνδεθείτε.

Μια σημαντική συμβουλή είναι: Επισκεφτείτε το προφίλ! Εδώ μπορείτε συχνά να δείτε πόσο σοβαρά το εννοεί πραγματικά κάποιος. Μήπως πρόκειται για έναν αυτοδιαφημιστή που απλά χρειάζεται επιβεβαίωση; Μήπως κρύβεται εδώ κάποιος που μπορεί να έχει κάποια παρόμοια ενδιαφέροντα;

Μια φωτογραφία είναι καλή μόνο για μια πρώτη ματιά, τα ταίριασματά σας θα πρέπει να εξετάζονται πιο προσεκτικά. Και με όλους εκείνους που με μια δεύτερη ματιά εξακολουθούν να σας φαίνονται συμπαθείς, αξίζει ένα πρώτο μήνυμα.

Με την ευκαιρία: Δεν είναι ιεροσυλία να κάνετε το πρώτο βήμα ως γυναίκα και να στείλετε το πρώτο μήνυμα. Συχνά οι γυναίκες χρήστες του Tinder και Co. θεωρούν ότι πάντα ο άντρας πρέπει να στέλνει το πρώτο μήνυμα. Γιατί όχι και το αντίστροφο; Αν σας αρέσει ένας άντρας ως γυναίκα, ενημερώστε τον!


Συμβουλές για το πρώτο μήνυμα μετά τον αγώνα Προσάναμμα

Το πιο σημαντικό βήμα για να γνωρίσετε κάποιον είναι το πρώτο μήνυμα. Μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά λάθος εδώ και ταυτόχρονα τόσα πολλά σωστά. Με τα πρώτα λόγια καθορίζεις την πορεία, όπως αυτή συνεχίζεται με την επαφή. Αν γράψετε ανοησίες ή βάλετε το πόδι σας στο στόμα σας, θα καταλήξετε γρήγορα στη μαύρη λίστα.

Είναι γεγονός ότι περίπου το 80% όλων των πρώτων μηνυμάτων γράφονται από άνδρες. Είναι επίσης γεγονός ότι περίπου το 60 τοις εκατό αυτών των μηνυμάτων είναι απόλυτη αποτυχία και δεν απαντώνται ποτέ. Απλά θυμηθείτε τα παρακάτω πέντε no-gos που δεν πρέπει ποτέ να σας συμβούν σε ένα πρώτο μήνυμα:

 • Ποτέ μην απευθύνεστε στο σημαντικό σας πρόσωπο με ενοχλητικούς χαρακτηρισμούς όπως γλυκιά μου, γλυκιά μου, κούκλα
 • Αποφύγετε κάθε ορθογραφικό λάθος γιατί θα σας φέρει σε δύσκολη θέση
 • Ποτέ μην ανεβάζετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες
 • Αποφύγετε τα copy&paste μηνύματα, θα ξεχωρίσει
 • Οι μονόλογοι είναι σαν τους μονόλογους - παρόντες, αλλά όχι πολύ έξυπνοι

Θα παραμείνει ένα αιώνιο μυστήριο γιατί τόσοι πολλοί άντρες χαιρετούν απευθείας τα ταίρι τους με το "Hey sweetie, how`s it going?". Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν παίρνουν καμία απάντηση. Αυτού του είδους η επικοινωνία δεν είναι μόνο ασεβής, αλλά κυρίως βαρετή. Δεν θέλετε καν να ξέρετε πόσα μηνύματα αυτού του είδους λαμβάνουν οι γυναίκες στο Tinder κάθε μέρα. Ξεχάστε το, δεν κερδίζετε πόντους με αυτό!

5 παραδείγματα για το πώς να φτιάξεις ένα καλό, πρώτο μήνυμα στο Tinder

Ακόμα κι αν ξέρετε πώς να μην το κάνετε, ακόμα δεν ξέρετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος. Γι' αυτό θα θέλαμε να μοιραστούμε πέντε παραδείγματα μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε μακροπρόθεσμα τις πιθανότητες επιτυχίας σας στο Tinder.

 1. Γεια σου [όνομα]!Κοιτάζω τη φωτογραφία του προφίλ σου εδώ και πέντε λεπτά και αναρωτιέμαι αν αυτό στο βάθος είναι ένας πύργος ή ένα κάστρο (αναφέρεται σε κάποιο περιεχόμενο στο προφίλ της). Μπορείς να μου ξεμπερδέψεις τον κόμπο στο κεφάλι, αλλιώς δεν θα με πάρει ο ύπνος απόψε (χιούμορ!).
 2. Τι είναι αυτό στη φωτογραφία του προφίλ σου; Μια μπλε κουβέρτα του καναπέ ή ένα κομμάτι της θάλασσας τελικά; Δεν πρόκειται να είσαι σε διακοπές και να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Tinder, έτσι δεν είναι; Τότε ο φθόνος μου θα σε κυριεύσει αμέσως, γιατί πρέπει να περιμένω πάρα πολύ καιρό για τις επόμενες διακοπές μου. Γρήγορη ερώτηση: Πού θα ταξίδευες αν μπορούσες να πετάξεις σε 2 ώρες;
 3. Μου κίνησε αμέσως την περιέργεια το γεγονός ότι φοράς inline skates στη φωτογραφία του προφίλ σου. Είναι απλά ντεκό ή μπορείς να τα οδηγήσεις πραγματικά; Αν και είμαι αρκετά σίγουρος ότι είμαι πιο γρήγορος από εσένα, θα έκανα μια προσπάθεια. Πότε και πού;
 4. Ντομάτες, πιπεριές, αλεύρι, μαγιά, τυρί, πρωταθλητές. Συγγνώμη, έπρεπε να γράψω τη λίστα με τα ψώνια μου. Αν μπορείς να μαντέψεις τι μαγειρεύω, μπορεί να σε αφήσω να έρθεις μαζί μου για δείπνο. Ποιο κρασί θα πρότεινες, και το πιο σημαντικό, τι επιδόρπιο;
 5. Είμαι σίγουρη ότι σου έχουν πει εκατοντάδες άντρες ότι έχεις όμορφα μάτια. Αλλά βάζω στοίχημα ότι κανένας από αυτούς δεν έχει παρατηρήσει τι μου αρέσει σε σένα. Μικρή συμβουλή: είναι κοντά στα μάτια και είναι πραγματικά μοναδικό! Πες μου τον άντρα που το εντόπισε πριν από μένα και έχω βρει το ταίρι μου.

Σε όλα αυτά τα πέντε μηνύματα, αναγνωρίζετε ένα μοτίβο. Είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Στοχεύουν στο να αποσπάσουν μια απάντηση. Επειδή υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε (εκτός αν είστε χρήστης Platinum που στέλνει ένα τυχαίο μήνυμα): ο συνομιλητής σας έχει ήδη κάνει Like σε εσάς! Επομένως, έχετε ήδη περάσει το πρώτο τεστ συμπάθειας. Τώρα πρέπει να είστε δημιουργικοί για να μετατρέψετε ένα ταίριασμα σε πραγματική επαφή.

5 συμβουλές για το πώς να κάνετε το πρώτο σας μήνυμα πραγματικά συναρπαστικό

Αναφερθείτε σε έναν ελάχιστα αισθητό παράγοντα της εικόνας του προφίλ τους (το φόντο, ένα μοτίβο στα ρούχα τους, μια τούφα μαλλιών που φυσάει ο άνεμος)

Απευθυνθείτε στο άλλο άτομο με το πραγματικό του όνομα ή με ένα ψευδώνυμο που θα δημιουργήσετε από το προφίλ του.Μια γυναίκα ανέφερε το τένις ως χόμπι; Τότε μια προσφώνηση όπως: "Τένις;", "Τένις;", "Τένις;": Γεια σου τενίστα, επιτρέπεται.

Συγγράφετε πάντα ατομικά μηνύματα που καθιστούν σαφές ότι έχετε επισκεφθεί το προφίλ. Κοιτάξτε όλες τις φωτογραφίες, τα κείμενα και αναφερθείτε σε αυτά στο μήνυμά σας.

Πάντα να γράφετε ατομικά μηνύματα.

Χρησιμοποιήστε παραγράφους, κόμματα, σημεία στίξης. Ένα μπλοκαρισμένο κείμενο είναι αποτρεπτικό με την πρώτη ματιά, με μια καλή δομή διευκολύνετε τη ροή της ανάγνωσης.

Χρησιμοποιήστε παραγράφους, κόμματα, σημεία στίξης.

Βάλτε μια ερώτηση ή μια θέση που χρειάζεται απάντηση. Μπορείτε να προκαλέσετε αθόρυβα κάτι! Για παράδειγμα, γράψτε: "Σε έχω καταλάβει! Ξέρω γιατί διάλεξες ακριβώς αυτό το τοπ για τη φωτογραφία του προφίλ σου."

Το τελευταίο βήμα: Από το Tinder στο Whatsapp και τα λοιπά

Επιτυχία στο Tinder σημαίνει να μην αφήνετε την επικοινωνία να διαρκέσει άσκοπα μέσω του Tinder. Γιατί όταν ψάχνεις για ραντεβού, δεν θέλεις να συνομιλείς για εβδομάδες, θέλεις να βγεις ραντεβού.

Και το πρώτο, λογικό βήμα είναι να τραβήξεις την επικοινωνία σε πιο ιδιωτικά επίπεδα.

Σαν άντρας, μην της ζητάς τον αριθμό της, δώσε της τον δικό σου!

Με αυτόν τον τρόπο, την κάνεις να αισθάνεται ότι έχει τον έλεγχο η ίδια. Εκείνη μπορεί να αποφασίσει πότε είναι έτοιμη να σε προσεγγίσει. Ένας καλός οδηγός για το επόμενο βήμα είναι δύο με τρεις ημέρες. Αν κουβεντιάζετε πολύ, τα πάτε καλά και θέλετε πραγματικά να συναντηθείτε από κοντά, απλά αφήστε τον αριθμό σας εκεί.

Υπάρχουν χρήστες στο Tinder που δεν έχουν καμία πρόθεση να κάνουν καθόλου το επόμενο βήμα. Αν δεν σας ενδιαφέρει μια διαδικτυακή γνωριμία, διακόψτε τέτοιες επαφές. Δεν ωφελεί κανέναν αν επιδιώκετε διαφορετικούς στόχους από το άτομο με το οποίο βγαίνετε και δημιουργείτε περιττή πίεση.

Για τις γυναίκες, το επόμενο βήμα είναι βασικά λίγο πιο δύσκολο, επειδή το Tinder είναι γεμάτο από περίεργους και ηλίθιους χωρίς τέλος. Αν θέλετε λοιπόν να την πείσετε για το αντίθετο, να είστε αυθεντικοί, ειλικρινείς και πάνω απ' όλα όχι σεξιστές.

Οι κοσμητικές λέξεις είναι επίσης ακατάλληλες στο δεύτερο ή τρίτο μήνυμα. Και επίσης τα δεκάδες emoticons απλά βγαίνουν σαν άπορα και καθόλου συμπαθητικά. Δώστε της χρόνο αλλά χωρίς να σπαταλάτε χρόνο. Αν παρατηρήσετε ότι δεν εναρμονίζεται ή ότι δεν έχει καμία επιθυμία να συναντηθεί, αλλά θέλει μόνο να περάσει την πλήξη της στο διαδίκτυο, τσεκάρετε την!Bonus: Δέκα γεγονότα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν χρησιμοποιείτε το Προσάναμμα:

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα θέλαμε να σας δώσουμε δέκα γεγονότα που πρέπει να έχετε κατά νου σχετικά με το Tinder. Αυτά είναι για να σας δείξουν τι είναι το Tinder, σε ποιους απευθύνεται το Tinder και τι πρέπει να προσέχετε στο Tinder.

 • Το Tinder δεν είναι για την αληθινή αγάπη, είναι περισσότερο για διασκέδαση, επικοινωνία και περιστασιακά ραντεβού.
 • Ο σεξισμός είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου εδώ, υπάρχουν ήδη αρκετοί ηλίθιοι.
 • Πρέπει να είστε πρόθυμοι να δείξετε τον εαυτό σας, χωρίς φωτογραφίες μπορείτε να διαγράψετε την εφαρμογή αμέσως.
 • Να είστε δραστήριοι και να γράφετε μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, όχι βαρετές 08/15 αναρτήσεις.
 • Αν είσαι πάνω από 40, βρες κάτι άλλο να κάνεις. Το Tinder είναι βέλτιστο για άτομα 18 - 35 ετών.
 • Μία φωτογραφία δεν είναι ποτέ αρκετή, θα πρέπει να ανεβάζετε πέντε φωτογραφίες το λιγότερο.
 • Οι φωτογραφίες από μόνες τους δεν αρκούν, βελτιώστε το κείμενο του προφίλ σας, ειδικά ως άντρας.
 • Οι γυναίκες αναζητούν την επιβεβαίωση στο Tinder, οι άνδρες μια ερωτική περιπέτεια. Είναι αλήθεια το 80 τοις εκατό του χρόνου.
 • Μείνετε ντυμένοι! Πάντα. Είτε είναι στην εικόνα του προφίλ σας είτε μέσω μηνύματος. Όχι γυμνό, ό,τι κι αν ψάχνετε.
 • Μην είστε μικροπρεπείς. Όσο πιο ανοιχτοί είστε, τόσο περισσότερα ταίρια θα έχετε. (Είναι το χρώμα των μαλλιών πραγματικά ένα κριτήριο που σας βγάζει νοκ-άουτ, για παράδειγμα;)

Η ουσία είναι ότι το Tinder είναι το Tinder, ένας κόσμος από μόνος του, και αν δεν αισθάνεστε άνετα εδώ, δεν θα γίνετε ποτέ μέρος του.

Για να χρησιμοποιήσετε το Tinder με επιτυχία, ο επιφανειακός αλλά ενίοτε συναρπαστικός και διασκεδαστικός κόσμος της εφαρμογής πρέπει να είναι στο αίμα σας. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αγκαλιάσετε το άγνωστο και, κυρίως, να μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Είναι εξαιρετικά απίθανο να ερωτευτείτε στο Tinder. Μπορεί όμως να βγείτε ραντεβού, να βρείτε νέες γνωριμίες και ίσως να διασκεδάσετε λίγο.

 Οι συστάσεις μας