Badoo ή Bumble: Πού έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα;

Badoo και Bumble διαφέρουν σημαντικά σε ορισμένους τομείς, αλλά κυρίως στον αριθμό των μελών.

Ενώ το Badoo μπορεί να υπερηφανεύεται για αρκετά εκατομμύρια singles μεταξύ των χρηστών του, ο αριθμός του Bumble είναι μόλις εξαψήφιος και αυξάνεται. Πάντως, τα ειδικά χαρακτηριστικά του Bumble εξασφαλίζουν ότι η εφαρμογή αρέσει ιδιαίτερα στις γυναίκες. Η Jenny, 24 ετών, που έχει και τις δύο εφαρμογές στο smartphone της, θα επέλεγε σαφώς το Bumble αν έπρεπε να επιλέξει ξανά.

Ποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν για το Bumble και το Badoo; Προς το παρόν, η επισκόπησή μας είναι παρακάτω.Οι συστάσεις μας


Bumble vs. Badoo - τα μέλη των εφαρμογών γνωριμιών

"Υπάρχουν φυσικά πολύ περισσότερα singles στο Badoo από ό,τι στο Bumble, αλλά έχω απογοητευτεί σχεδόν μόνο στο Badoo. Οι άνδρες θέλουν σεξ, αυτό είναι σαφές. Παίρνετε φλερτ μηνύματα, το οποίο είναι εντάξει. Αλλά αν δεν απαντήσετε, είτε σας βρίζουν είτε σας ζητούν πολύ άμεσα να τους δώσετε έναν καυτό αριθμό. Σίγουρα, υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά το ποσοστό των περίεργων ήταν σαφώς πολύ υψηλό για να αισθάνομαι άνετα στο Badoo. Δεν βίωσα αυτό το αποτέλεσμα με το Bumble, ειδικά επειδή πρέπει να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση εδώ.

Περίπου 100.000 singles έχουν ήδη ανακαλύψει το Bumble για τον εαυτό τους σε αυτή τη χώρα, το 55 τοις εκατό των οποίων είναι γυναίκες. Μια σαφής διαφορά από το Badoo, όπου μόλις το 35% των 3,4 εκατομμυρίων χρηστών είναι γυναίκες. Στις ΗΠΑ, από την άλλη πλευρά, το Bumble έχει επιτυχία και εξαπλώνεται ευρέως. Αλλά και στη Γερμανία, ο αριθμός των μελών της ομάδας-στόχου μεταξύ 18 και 30 ετών αυξάνεται. Στο Badoo, ο μέσος όρος είναι μεταξύ 25 και 35 ετών, τείνοντας να είναι μεγαλύτερος παρά νεότερος.

Το ιδιαίτερο στο Bumble: Εδώ οι άνδρες πρέπει να καταβάλλουν πραγματική προσπάθεια, επειδή οι γυναίκες αποφασίζουν με ποιους θα έρθουν σε επαφή. Εάν ένας άνδρας δεν έχει ένα ελκυστικό προφίλ, δεν θα λάβει μηνύματα από γυναίκες. Επομένως, εναπόκειται σαφώς στον ίδιο τον άνθρωπο να ενισχύσει τις πιθανότητές του εδώ. Η ιδέα επαινείται από πολλές γυναίκες που κατακλύζονται από ενοχλητικά και μερικές φορές ακόμη και ενοχλητικά μηνύματα σε εφαρμογές όπως το Badoo.Έλεγχος κόστους - ποιος είναι φθηνότερος, το Badoo ή το Bumble;

"Πραγματικά δεν είμαι σπάταλος, αλλά νομίζω ότι αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία γνωριμιών, θα πρέπει να πληρώσετε γι' αυτήν. Η ιδιότητα μέλους δεν με κάνει φτωχό στο Bumble ή στο Badoo, είναι απλώς ένα κοκτέιλ λιγότερο όταν βγαίνω έξω για πάρτι. Θέλω λοιπόν τη μέγιστη δυνατή άνεση, θέλω να μπορώ να ξεφυλλίζω φωτογραφίες όποτε θέλω, θέλω να μπορώ να παρατείνω τη διάρκεια του αγώνα και θέλω να μπορώ να επιδεικνύω το προφίλ μου όταν με βολεύει. Και νομίζω ότι και οι δύο πάροχοι είναι πραγματικά εντάξει όσον αφορά την τιμή. Όταν σκέφτομαι κάποιες μεγάλες, επαγγελματικές ιστοσελίδες γνωριμιών, είναι ακόμη πιο φθηνό να χρησιμοποιείς μια εφαρμογή."

Η Bumble προσφέρει δύο μεθόδους πληρωμής. Με το Bumble Boost, το προφίλ κάποιου προωθείται πιο έντονα για τον αντίστοιχο χρόνο. Η προσφορά ξεκινά από την εβδομαδιαία συνδρομή με 8,49 ευρώ και καταλήγει στην εξάμηνη συνδρομή με 12,67 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε νομίσματα για την επανενεργοποίηση αγώνων και άλλα πρακτικά τεχνάσματα. Τα νομίσματα μπορούν να αγοραστούν από 5 νομίσματα για 7,99 ευρώ έως 30 νομίσματα για 34,99 ευρώ. Δεδομένου ότι μόνο ένας αγώνας μπορεί να παραταθεί ανά ημέρα, τα 5 νομίσματα είναι αρκετά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Με το Badoo, πρέπει αμέσως να επικριθεί ότι η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα και η ακύρωση στο λογαριασμό δεν είναι επαρκής.Είναι απαραίτητο να ακυρωθεί στο κατάστημα εφαρμογών, διαφορετικά το κόστος συνεχίζει να αυξάνεται. Το Badoo προσφέρει επίσης μια εβδομαδιαία συνδρομή για 5,99 ευρώ την εβδομάδα. Η εξάμηνη συνδρομή κοστίζει 10,83 ευρώ/μήνα. Αυτό καθιστά το Badoo φθηνότερο από το Bumble σε μια άμεση σύγκριση. Τα κέρματα κοστίζουν 100 κέρματα = 3,00 ευρώ στο Badoo και 2.750 κέρματα 49,00 ευρώ.


Η κατάταξη σε σύγκριση


Bumble vs. Badoo - επαφή

"Στο Bumble, οι άνδρες δεν έχουν πραγματικά τίποτα να πουν. Όταν έχω έναν αγώνα, κοιτάζω τον τύπο. Αν μου αρέσει το προφίλ του ή είναι συμπαθής, έχω 24 ώρες για να του στείλω μήνυμα. Τότε μπορεί να απαντήσει και να συνομιλήσει μαζί μου. Αν δεν του γράψω, ο αγώνας μας λήγει. Μπορεί να το παρατείνει μία φορά για 24 ώρες, και μετά έχω ακόμα περισσότερο χρόνο για να αποφασίσω. Αυτό είναι πρακτικό, καθώς μερικές φορές δεν βλέπω αμέσως πότε έχει γίνει μια αντιστοίχιση και έτσι δεν χάνω κανέναν ενδιαφέροντα κύριο.

Η ιδέα του Bumble είναι υπεύθυνη για την υψηλή δημοτικότητα στις ΗΠΑ, επειδή εδώ είναι στην πραγματικότητα οι γυναίκες που αποφασίζουν αν θα επικοινωνήσουν ή όχι. Στο Badoo, οποιοσδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ταύτιση. Για να γίνει αυτό, οι φωτογραφίες σύρονται αριστερά και δεξιά, σε τυπικό στυλ Tinder, και όπου εναρμονίζονται, αντιστοιχίζονται. Το Badoo προσφέρει δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων, αλλά το πολύ 10 χρήστες μπορούν να στείλουν ενεργά μηνύματα ανά ημέρα. Με κέρματα, ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί σε 30.

Οι επιλογές επικοινωνίας είναι πολύ ελκυστικές και με τις δύο εφαρμογές και μόλις βρεθούν συνομιλητές, μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ζωντανής συνομιλίας. Ωστόσο, με το Bumble, οι κύριοι πρέπει πραγματικά να κάνουν υπομονή, καθώς δεν έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή οι ίδιοι.

Οι επιλογές επικοινωνίας είναι πολύ ελκυστικές και μόλις βρεθούν συνομιλητές, μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Bumble έναντι του Badoo

Πλεονεκτήματα του Bumble

 • Οι γυναίκες έχουν τη δύναμη

 • Πολύ καλά δομημένη εφαρμογή

 • Διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία

 • Οι άνδρες μπορούν να παρατείνουν τους αγώνες

 • BBF για την εύρεση φιλίας

Μειονεκτήματα του Bumble

 • Μερικές φορές βαρετό για τους άνδρες (αλλά αν δεν προσπαθήσουν)

 • Πολύ λίγα μέλη

 • Η δραστηριότητα των χρηστών είναι μάλλον χαμηλή

Πλεονεκτήματα Badoo

 • Η συνδρομή Premium είναι φθηνή

 • Υψηλός αριθμός μελών

 • Έκδοση για υπολογιστές και εφαρμογές

 • 10 μηνύματα την ημέρα δωρεάν

 • Η αναζήτηση συνεργατών είναι δυνατή

Μειονεκτήματα Badoo

 • Μια συνδρομή δημιουργείται αυτόματα

 • Πολλά αδιάφορα προφίλ

 • Η κυκλική αναζήτηση δεν λειτουργεί βέλτιστα

   

   


Συμπέρασμα: Bumble ή Badoo - ποιο είναι το ταχύτερο;

"Το ξεκάθαρο αγαπημένο μου είναι η Bumble, επειδή μου αρέσει η ιδέα και βρίσκω τις χαμηλές τιμές πολύ ελκυστικές. Βέβαια, το Badoo είναι ακόμη πιο φθηνό, αλλά θα έπρεπε να λάβω αποζημίωση για τα ηλίθια μηνύματα που έλαβα εκεί. Έτσι, είναι ξεκάθαρο για μένα: θα κρατήσω τον λογαριασμό μου στο Bumble και θα ακυρώσω τον λογαριασμό μου στο Badoo.

Το Bumble είναι ξεχωριστό λόγω της μοναδικής του ιδέας και είναι πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να αναζητήσετε την καλύτερη φιλία εδώ στη λειτουργία BBF. Δυστυχώς, υπάρχουν πολύ λίγα μέλη και σε αυτό το τμήμα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αλλάξει, επειδή πολλοί χρήστες πραγματικά εκστασιάζονται για το Bumble.

Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν για το Bumble και το Badoo; Ακολουθούν οι προτάσεις μαςΟι συστάσεις μας