Ο απόλυτος οδηγός για την επιτυχία με τις εφαρμογές γνωριμιών

Οι εφαρμογές ραντεβού είναι πολλές. Αλλά ποια είναι η καλύτερη; Και πώς μπορώ να βρω γρήγορα ραντεβού;

Με αυτόν τον οδηγό, βάζουμε τάξη στην ποικιλία των διαφορετικών εφαρμογών γνωριμιών και δίνουμε συμβουλές για μεγαλύτερη επιτυχία.

Απλά κατεβάστε την εφαρμογή γνωριμιών και κανονίστε το πρώτο ραντεβού αμέσως μετά - αυτή είναι η ελπίδα που έχουν πολλοί singles όταν ξεκινούν online dating μέσω εφαρμογής.

Μα είναι όντως τόσο απλό;

Για τους σκληροπυρηνικούς επαγγελματίες, απολύτως. Ως αρχάριος, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να γλιτώσετε αρκετή απογοήτευση αν εξοικειωθείτε εκ των προτέρων με τους "κανόνες του παιχνιδιού" της αγοράς των online γνωριμιών.

Μην ανησυχείτε. Αυτό το άρθρο θα σας παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ως αρχάριος. Θα αναφερθούμε στις εφαρμογές ερωτικών γνωριμιών καθώς και στις εφαρμογές και ιστότοπους για σοβαρές γνωριμίες.Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Sex Dating Site / App πολύ δημοφιλής με τις γυναίκες

Ο Fremdgehen69 έγινε διάσημος μέσω της τηλεόρασης. Σε αυτό το site ερωτικών γνωριμιών, συναντιούνται γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια αλλαγή στην αγάπη. Κάποιοι χρήστες συναντιούνται ψηφιακά μπροστά στην κάμερα, κάποιοι άλλοι στην πραγματική ζωή.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Το πιο δημοφιλές σεξ dating app

Το C-date είναι αναμφίβολα η πιο διάσημη εφαρμογή γνωριμιών για σεξ! Ο ιστότοπος και η αντίστοιχη εφαρμογή σχεδιάστηκαν για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν εντελώς μη δεσμευτικές σεξουαλικές περιπέτειες ή σχέσεις.


Εφαρμογές γνωριμιών: πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, ευκαιρίες και κόστος

Η γνωριμία με ανθρώπους μέσω εφαρμογών γνωριμιών προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και ευκαιρίες, αλλά φέρνει και μειονεκτήματα. Εμείς συνοψίσαμε τα μειονεκτήματα για εσάς:

Μειονεκτήματα

 • Στα κείμενα και τις φωτογραφίες του προφίλ οι άνθρωποι αρέσκονται να εξαπατούν. Η ηλικία προσαρμόζεται προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με το ποιον θέλετε να ευχαριστήσετε.
 • Η ονειρεμένη φιγούρα βοηθάει το Photoshop.
 • Οι παλαιές εικόνες 10 ετών περνάνε ως σημερινές.
 • Τα βάρη γενναιόδωρα στρογγυλοποιήθηκαν προς τα κάτω.
 • Δεν ψάχνουν όλοι αυτό που λένε ότι ψάχνουν.Όσο φθηνότερη είναι η πλατφόρμα, τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό εκείνων που ψάχνουν απλά να περάσουν την ώρα τους και δεν ενδιαφέρονται για πραγματικές συναντήσεις.

Για να συνοψίσουμε: Με ποιον ασχολείστε, γνωρίζετε στην αναζήτηση συντρόφου μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών συχνά μόνο μετά το πρώτο ραντεβού. Πριν από το πρώτο ραντεβού είναι επομένως μια υγιής δόση σκεπτικισμού που ανακοινώνεται.

Πλεονεκτήματα και ευκαιρίες

 • Όσοι κάνουν την προσπάθεια να προσθέσουν πνευματώδες κείμενο και ελκυστικές φωτογραφίες στο προφίλ τους, σχεδόν πάντα επιβραβεύονται με πολλά μηνύματα.
 • Τα καλά γεμισμένα κείμενα του προφίλ σώζουν άσκοπα ραντεβού. Θέλετε ένα παράδειγμα; - Όταν συναντιούνται δύο άνθρωποι, από τους οποίους ο ένας θέλει παιδιά, αλλά ο άλλος όχι, αυτή η διαφορά δεν είναι σπάνιο να σημαίνει το τέλος της σχέσης.
 • Έρχεστε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα με πολύ περισσότερους ανθρώπους σε επαφή, όπως θα ήταν δυνατόν, για παράδειγμα, σε ένα πάρτι. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες για ένα ταίριασμα.
 • Γνωρίζετε ανθρώπους που διαφορετικά δεν θα είχατε συναντήσει ποτέ στη ζωή σας, από αυτό επίσης όπως και από φορές μακροχρόνιες φιλίες.
 • Το φλερτ δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο εύκολο. Επειδή η πιο σημαντική προϋπόθεση εκπληρώνεται ως επί το πλείστον: Και οι δύο το θέλουν. Τώρα "μόνο" η χημεία πρέπει να ταιριάζει.
   

Το συμπέρασμά μας: Τις εφαρμογές γνωριμιών και τις ιστοσελίδες γνωριμιών θα πρέπει να τις αντιλαμβάνεστε ως εργαλεία που σας βοηθούν να πετύχετε το στόχο σας πιο αποτελεσματικά. Έτσι πρώτα να είστε ξεκάθαροι για το στόχο σας, στη συνέχεια να επιλέξετε το σωστό εργαλείο (τη σωστή εφαρμογή γνωριμιών) και να μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε. Αν το πετύχετε αυτό, η επιτυχία θα έρθει σίγουρα γρήγορα.

Τίποτα δεν είναι εντελώς δωρεάν

Υπάρχουν επίσης τεράστιες διαφορές στο κόστος των εφαρμογών γνωριμιών

Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές και εφαρμογές επί πληρωμή.Όμως δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά δωρεάν. Αν δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα (σε χρηματικό επίπεδο) για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, αυτό συμβαίνει επειδή οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι το νόμισμα με το οποίο πληρώνετε.

Για τις επί πληρωμή εφαρμογές, οι τιμές κλιμακώνονται περίπου ανάλογα με τα ενδιαφέροντα. Οι εφαρμογές γνωριμιών που ειδικεύονται στην εύρεση της αγάπης συνήθως χρεώνουν τις υψηλότερες τιμές.

Οι γυναίκες συχνά πληρώνουν λιγότερο ή λαμβάνουν ειδικές εκπτωτικές προσφορές μέσω email αμέσως μετά την εγγραφή τους. Στις δημοφιλείς εφαρμογές περιστασιακών γνωριμιών, οι γυναίκες συχνά δεν χρειάζεται να πληρώσουν καθόλου.

Σαν άντρας, πιστεύετε ότι αυτό είναι άδικο;

Μπορεί να είναι, μπορεί και όχι. Οι εφαρμογές γνωριμιών προσπαθούν να επιτύχουν με αυτόν τον τρόπο μια όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένη αναλογία γυναικών και ανδρών, προκειμένου να βελτιώσουν και την εμπειρία του χρήστη.

Στο τέλος, το όλο θέμα εξυπηρετεί την επιτάχυνση της επιτυχίας στο dating.


Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εφαρμογές γνωριμιών είναι τόσο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή

Θέλεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αλλά είτε πρέπει να δουλεύεις πολύ ή/και δεν έχεις όρεξη να γυρνάς τα σπίτια σε πολυσύχναστα κλαμπ ή μπαρ;

Οπότε τι πιο φυσικό από το να κατεβάσετε τώρα μια εφαρμογή γνωριμιών, να πέσετε στον καναπέ και να βουτήξετε στον κόσμο των online γνωριμιών;

Αλλά όχι πάντα - καλύτερα να το πούμε αυτό τώρα - η επιθυμία για συντροφικότητα είναι αυτή που οδηγεί τους ανθρώπους σε εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder, το Badoo, το Lovoo, το OkCupid, το Joyclub και τα παρόμοια.

Κάποιοι χρήστες εφαρμογών για ελεύθερους θέλουν απλώς να περάσει η ώρα ή να τονώσουν το εγώ τους

Δεν θέλουν όλοι οι singles που χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών να γνωρίσουν άμεσα νέους ανθρώπους στον πραγματικό κόσμο.

Τι τους οδηγεί λοιπόν στις εφαρμογές γνωριμιών;

Πιθανότατα η πλήξη. Κάποιοι μπορεί απλώς να αναζητούν ένα περιστασιακό φλερτ που μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή. Κάποιοι, μάλιστα, δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από αυτό.

Αισθάνεστε το ίδιο, ή ενδιαφέρεστε μόνο για πραγματικές συναντήσεις και προτιμάτε να κρατάτε τις φάσεις συνομιλίας σύντομες;

Αν ισχύει το τελευταίο, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή της κατάλληλης εφαρμογής.

Περισσότερα γι' αυτό αργότερα.Περισσότερα γι' αυτό αργότερα.

Περισσότερα για αυτό αργότερα.Περισσότερα για αυτό αργότερα.Περισσότερα για αυτό αργότερα.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να γνωρίσετε κάποιον μέσω εφαρμογής γνωριμιών;

Φυσικά. Πάντα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στη ζωή. Ακόμα και στις γνωριμίες.

Οι έρευνες το επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά: το επαγγελματικό περιβάλλον, οι τακτικές δραστηριότητες αναψυχής σε ομάδες και τα ιδιωτικά πάρτι είναι επίσης καλά για να αναζητήσετε σύντροφο. Αλλά να είστε προσεκτικοί!

Το να μοιράζεστε τα χόμπι ή τη δουλειά σας και να θέλετε να φύγετε ο ένας από το δρόμο του άλλου μετά από έναν χωρισμό μπορεί να είναι άβολο και για τα δύο μέρη. Και πάλι, οι εφαρμογές γνωριμιών προσφέρουν πλεονεκτήματα γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να αποχαιρετήσετε ο ένας τον άλλον αν συμβεί το χειρότερο.


Η κατάταξη σε σύγκριση


Ποια εφαρμογή γνωριμιών για ποιους στόχους;

Ένα ερώτημα που τίθεται πολύ συχνά: Ποια εφαρμογή γνωριμιών είναι η καλύτερη;

Δεν υπάρχει βέβαια μια γενική απάντηση σε αυτό, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες σας.

Οπότε πώς πρέπει να προχωρήσετε;

Στο πρώτο βήμα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά αναζητάτε.Τακτικές γνωριμίες, περιστασιακό φλερτ ή τον σύντροφο της ζωής;

Στο δεύτερο βήμα, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε δύο ή τρεις κατάλληλες εφαρμογές γνωριμιών. Συστήνουμε να επιλέξετε εφαρμογές που έχουμε βρει καλές στις συγκρίσεις μας

Έτσι, κατεβάστε τις κατάλληλες εφαρμογές, δημιουργήστε ένα προφίλ και δοκιμάστε τις εφαρμογές εκτενώς. Κατά κανόνα, θα παρατηρήσετε γρήγορα πού σας αρέσει περισσότερο και πού όχι.

Εφαρμογές γνωριμιών για περιστασιακό φλερτ και καυτές νύχτες

Ψάχνεις για πιο γαργαλιστική διασκέδαση, ένα ερωτικό ραντεβού και στην καλύτερη περίπτωση και την καυτή νύχτα αμέσως μετά;

Θα πρέπει να δώσετε προσοχή -μεταξύ άλλων- σε αυτές τις λεπτομέρειες κατά την επιλογή της εφαρμογής:

 • Χρησιμοποιήστε εφαρμογές που σας επιτρέπουν να ανεβάζετε ερωτικές φωτογραφίες
 • Οι φωτογραφίες προσώπου είτε δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικές είτε μπορούν να είναι θολές με μάσκα. Οι αξιόπιστες και επαγγελματικές εφαρμογές περιστασιακών γνωριμιών (π.χ. C-date, Fremdgehen69, JOYCE by JOYclub ή BeNaughty), τις οποίες παρουσιάζουμε εδώ, προσφέρουν ακριβώς αυτό. Απλά δοκιμάστε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.
 • Ψάξτε για επαρκώς υψηλό αριθμό μελών στις εφαρμογές γνωριμιών. Σημείωση: Όλες οι εφαρμογές περιστασιακών γνωριμιών που παρουσιάζονται εδώ μπορούν να υπερηφανεύονται για επαρκή αριθμό χρηστών
 • Όσον αφορά τη φωτογραφία, επιτρέπεται οτιδήποτε σας ανάβει, αλλά πάντα να προχωράτε με στυλ. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες
 • Το λιγότερο είναι περισσότερο: Η πρώτη συνοδευτική επιστολή δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 5 προτάσεις

Ποια εφαρμογή είναι λοιπόν η καλύτερη για σεξ;

Αυτός είναι άλλος ένας τομέας όπου οι απόψεις διίστανται. Ως γυναίκα, δεν πληρώνετε τίποτα ή λιγότερο στις περισσότερες πύλες. Γιατί να μην χρησιμοποιείτε πολλές πύλες ταυτόχρονα;

Για αυτό υποφέρετε ως γυναίκα συχνά σημαντικά κάτω από κακή επιλογή και πρέπει να ζήσετε με ελάχιστα γεμάτα προφίλ. Και εδώ αξίζει η σύγκριση για εξοικονόμηση χρόνου.

Οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, πρέπει να πληρώνουν για τη χρήση των εφαρμογών περιστασιακών γνωριμιών. Σαν άνδρας, αξίζει λοιπόν πάντα να ρίχνετε μια πιο προσεκτική ματιά στις πύλες και τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων τους.

Για να το κάνετε αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη σύγκρισή μας και τις συστάσεις μας για τις εφαρμογές.

Ποια εφαρμογή γνωριμιών για ποια ηλικία;

Εκτός από τις εφαρμογές γνωριμιών για άτομα άνω των πενήντα, οι ηλικιακές ομάδες στις εφαρμογές γνωριμιών κατανέμονται ως επί το πλείστον αρκετά παρόμοια.

Τι σημαίνει αυτό;

 • Όταν πρόκειται για επιβεβαιωμένα ραντεβού, θα βρείτε πολλά μέλη στα 40 τους.
 • Όταν πρόκειται για επιπόλαιο φλερτ και συνομιλία, ο μέσος όρος ηλικίας συχνά μετατοπίζεται σε ένα εύρος μεταξύ 25 και 35 ετών.

Πιο σημαντικό από τη μέση ηλικία, ωστόσο, είναι συνήθως ο αριθμός των μελών.

Επομένως, η σύστασή μας και εδώ: Ρυθμίστε σε εφαρμογές γνωριμιών που έχουν χαρακτηριστεί ως καλές και αξιόπιστες. Αυτές οι εφαρμογές έχουν εγγυημένα αρκετούς χρήστες.

Βρες τον σύντροφο της ζωής σου μέσω εφαρμογής

Φτάνει πια το gaming; Έχετε χορτάσει και τώρα θέλετε να βρείτε έναν σταθερό σύντροφο;

Τότε θα πρέπει και σε αυτό το σημείο να επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή ή ιστοσελίδα γνωριμιών για σοβαρές γνωριμίες.

Πάντως, και εδώ υπάρχει το ερώτημα όλων των ερωτημάτων:

Ποια εφαρμογή είναι η καλύτερη για να βρω γυναίκα/άντρα για μια δεσμευτική σχέση (για γάμο);


Δοκιμάστε ένα από τα σπουδαία και εδώ αναφερόμενα καθώς και αξιολογημένα sites γνωριμιών που σας αρέσει περισσότερο. Με αυτό, είναι εγγυημένο ότι δεν θα κάνετε κανένα λάθος.

Οι περισσότερες εφαρμογές και πύλες αναζήτησης συντρόφων έχουν λίγο υψηλότερες τιμές. Αυτό είναι τόσο καλό όσο και κακό.

Κακό: Καλά, σίγουρα, ποιος θέλει να ξοδέψει χρήματα.

Καλό: Οι άνθρωποι που αποκτούν μια πιο ακριβή συνδρομή σε εφαρμογή γνωριμιών είναι συνήθως σοβαροί και θέλουν πραγματικά να βρουν κάποιον. Δεν υπάρχουν παιχνίδια. Οι αγαπητοί που έχουν εγγραφεί εδώ είναι 100% σύμφωνοι με αυτό.

Ακόμη και αν είστε πραγματικά σοβαροί και θέλετε να βρείτε γρήγορα τον σύντροφο των ονείρων σας, θα θέλαμε να σας συμβουλεύσουμε ένα πράγμα. Αφήστε το να προχωρήσει σιγά σιγά, αλλιώς απειλείστε με απορρίψεις. Γιατί αν φοβάσαι τη μοναξιά και τρέχεις στην αγκαλιά του αμέσως καλύτερου, κάθε άλλο παρά σέξι θα δείχνεις. Ως εκ τούτου ισχύει:

Πάντα να διατηρείτε τον αυτοσεβασμό σας!


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Συμβουλές για μεγαλύτερη επιτυχία κατά τη χρήση εφαρμογών γνωριμιών

Οι πληροφορίες στο προφίλ σας καθορίζουν αν οι άνθρωποι θα σας γράψουν ή θα απαντήσουν στις επιστολές σας. Αυτό θα πρέπει να είναι σαφές σε όλους:

Πέρα από την επιλογή της σωστής εφαρμογής γνωριμιών, το προφίλ είναι το πιο σημαντικό πράγμα για γρήγορη επιτυχία στις διαδικτυακές γνωριμίες.

Τι είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο προφίλ;

Για να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, εσείς οι ίδιοι είστε ο καλύτερος πάροχος πληροφοριών. Πάρτε τώρα ένα στυλό και ένα χαρτί στο χέρι σας και διαλέξτε πέντε τυχαία προφίλ σε οποιαδήποτε εφαρμογή γνωριμιών:

Και τώρα τι;

Θεωρήστε τον εαυτό σας στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Ενδιαφέρομαι για το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το προφίλ; Θα του ή της έγραφα; Αν ναι, γιατί; - Γράψτε αυτούς τους λόγους με λέξεις-κλειδιά.

Αν δεν σας ενδιαφέρουν τα άτομα που έχετε επιλέξει, σημειώστε και αυτούς τους λόγους:

Επαναλάβετε τη διαδικασία για τουλάχιστον πέντε προφίλ. Έχετε εκπληρώσει εκείνα τα σημεία στα οποία δίνετε αξία με άλλους singles και με τον εαυτό σας;

Voilá - τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε το δικό σας προφίλ!

Αυτές οι πληροφορίες ανήκουν στο κείμενο του προφίλ: no-gos, bad-fits και σέξι χαρακτηριστικά

No-Gos
Τα No-Gos είναι χαρακτηριστικά ή απόψεις σε ανθρώπους που δεν σας αρέσουν καθόλου. Για να γλιτώσετε τους άλλους από τον κόπο της συνοδευτικής επιστολής και τον εαυτό σας από τον κόπο της απόρριψης, τα no-gos ανήκουν σε κάθε καλό κείμενο προφίλ.

Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κανένα no-gos, απλά διαβάστε μερικές επιστολές απόρριψης που έχετε λάβει. Πιθανότατα θα βρείτε μερικές και μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις ιδέες και σκέψεις στο προφίλ σας στην εφαρμογή γνωριμιών.

Χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση; - Ορίστε, εδώ είναι. Μπορείτε επίσης να τις συμπληρώσετε όπως νομίζετε:

Φάρμακα. Άνθρωποι που επικοινωνούν μόνο μέσω smileys. Πρακτικές S&M ή το αντίστροφο: δεν σας αρέσει το "βανίλια σεξ". Άνθρωποι κάτω ή πάνω από συγκεκριμένα όρια ηλικίας. Παράλληλες δραστηριότητες. Κόκκινοι χωριάτες. Ατημέλητα σώματα. Επιθυμία για παιδιά ναι/όχι. Δεξιά συναισθήματα.

Κακόγουστοι
Bad-fits είναι τα χαρακτηριστικά ή/και οι απόψεις που θα δεχόσασταν ως "ιδιορρυθμία" στον σύντροφο των ονείρων σας, αλλά που γενικά δεν είναι του γούστου σας

.

Παραδείγματα θα μπορούσαν να είναι ...

Κουτσομπόληδες, σπασίκλες, σπασίκλες, εσωστρεφείς, γκρινιάρηδες, άνθρωποι με ή χωρίς επιθυμία για σχέση, πολύ μακιγιάζ, ανθυγιεινός τρόπος ζωής, χορτοφάγοι ή χορτοφάγοι, καπνιστές...κλπ.

Αληθινά σέξι

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε, όμως, είναι να αναφέρετε πράγματα που σας βρίσκουν πολύ ελκυστικά. Προσέξτε να μην γίνετε πολύ επιφανειακοί εδώ.

Γιατί;

Λοιπόν ... ας πούμε ότι γράφετε "Ξανθές γυναίκες/άντρες" κάτω από αυτό το στοιχείο. Θα έχετε αποκλείσει τη Natalie Portman και τον Keanu Reeves 😉

Ακόμη και οι ξανθές μπορεί να ενοχληθούν από αυτό, γιατί δίνει την εντύπωση ότι θα έπαιρνες οποιονδήποτε αρκεί να ταιριάζει το χρώμα των μαλλιών του.

Παραδείγματα σέξι χαρακτηριστικών:

Χιούμορ, ειλικρίνεια, αυθεντικοί άνθρωποι, αυτοπεποίθηση, μοτοσυκλέτες, αθλητικότητα, ζεστασιά, καλός μάγειρας, φανταχτερά ρούχα, υπαίθρια ζωή, φιλιά, αισιοδοξία, σέξι φωτογραφίες προφίλ κ.ά.

Αφού φτάσετε στο τέλος, θα έχετε γράψει ένα ουσιαστικό κείμενο προφίλ σε χρόνο μηδέν, δίνοντας σε κάθε επισκέπτη μια καλή εντύπωση για το ποιος είστε και τι σας αρέσει. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο, έτσι δεν είναι 😉

Προσοχή παγίδα: Η σειρά μπορεί να είναι σημαντική

Κατά τη δημιουργία ενός προφίλ γνωριμιών, πολλοί κάνουν το ίδιο λάθος ξανά και ξανά. Αρχικά συμπληρώνετε το προφίλ σας εξαιρετικά αραιά. Μόνο όταν η επιτυχία αποτυγχάνει να εμφανιστεί, προχωρούν σε διορθώσεις.

Γιατί σας συμβουλεύουμε να μην ακολουθήσετε αυτή την προσέγγιση;

Αφήνετε πολύ καμένη γη με αυτόν τον τρόπο.

Φανταστείτε να κάνετε αίτηση για 10 διαφορετικές θέσεις εργασίας, αλλά αντί να στείλετε σε κάθε εργοδότη ξεχωριστή αίτηση, απλά γράφετε σε όλους την ακόλουθη πρόταση:

"Θέλω τη δουλειά. Διαλέξτε εμένα. Περισσότερα κατόπιν αιτήματος."

Νομίζετε ότι αυτό θα πιάσει;

Λοιπόν, τουλάχιστον θα γελάσουν πολύ στο γραφείο προσωπικού.

Το πρόβλημα με τις διαδικτυακές γνωριμίες και όλες τις εφαρμογές γνωριμιών είναι παρόμοιο. Αν χαλάσεις την πρώτη εντύπωση λόγω - συγγνώμη - προχειρότητας, θα δυσκολευτείς να πάρεις μια δεύτερη ευκαιρία.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Σε εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder που χρησιμοποιούν το σύστημα swipe, δεν είναι πλέον καν δυνατό για τα μέλη να σας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Γιατί;

Επειδή αυτές οι εφαρμογές γνωριμιών δεν σας επιτρέπουν να βλέπετε το σύνολο των μελών. Σαρώστε μια φορά αριστερά και το προφίλ σας απορρίπτεται για πάντα. Δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε ή έστω μια δεύτερη προβολή στο Tinder. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα μόνο όταν έχετε και οι δύο ταιριάξει. Κακή τύχη για όλους αν προσφέρουν μόνο ένα κενό προφίλ.

Οι αληθινοί επαγγελματίες της εφαρμογής γνωριμιών, λοιπόν, προχωρούν ως εξής:

 1. Ετοιμάστε τρεις πραγματικά καλές φωτογραφίες
 2. Γράψτε το κείμενο του προφίλ
 3. Εγγραφείτε
 4. Συμπληρώστε το προφίλ
 5. Αφήστε το

Το πρώτο μήνυμα σε μια εφαρμογή γνωριμιών πρέπει να είναι σύντομο και πιασάρικο

Ναι, οι αρχάριοι και οι ντροπαλοί άνθρωποι συχνά απελπίζονται από αυτό το ερώτημα. Κάποιοι μάλιστα τόσο πολύ που δεν προσπαθούν καν. Πού είναι το κόλπο;

Το κόλπο είναι η διαίσθηση ότι το πρώτο μήνυμα πρέπει να είναι σύντομο και γλυκό.

"Γεια σου αγαπητέ άγνωστε / αγαπητέ άγνωστε,
Μου αρέσει αρκετά καλά το προφίλ σου! Γι' αυτό σε ρωτάω ευθέως: τι θα έλεγες για ένα χαλαρό brunch το ερχόμενο Σάββατο στις 11 το πρωί;"

Τέλος.

Αυτό είναι το μόνο που έχεις να γράψεις; - Κατά τη γνώμη μας, όχι. Μόνο αν ο συνομιλητής σας σας απαντήσει και η απάντηση δείχνει επίσης περιέργεια, τότε μπορείτε να χτυπήσετε τα πλήκτρα.

Πρέπει να γράψετε περισσότερα από αυτό.

Υπάρχει εξαίρεση στον κανόνα;

Φυσικά. Κάποιες φορές τα μέλη θέτουν σαφείς ερωτήσεις στα κείμενα του προφίλ τους, στις οποίες θα πρέπει τότε φυσικά να απαντήσετε κι εσείς.

Εάν είστε μέλος, μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να αποδείξετε ότι έχετε διαβάσει το προφίλ. Αυτό δίνει πάντα συν πόντους. 😉

Με αυτή την εξαίρεση, ωστόσο, ο ακόλουθος κανόνας ισχύει (σχεδόν) πάντα για τη συνοδευτική επιστολή: Στη συντομία κρύβεται το καρύκευμα.

Το πόσο γρήγορα μπορείτε να κανονίσετε ένα πραγματικό ραντεβού μέσω εφαρμογής εξαρτάται από εσάς

Η επιτυχία σας, και επομένως η ταχύτητα που θα βγείτε ραντεβού, εξαρτάται από τους παράγοντες που αναφέρθηκαν προηγουμένως: Ποια εφαρμογή γνωριμιών επιλέξατε, πώς είναι το προφίλ σας και πώς επικοινωνείτε με τον έξω κόσμο.

Αν κάνετε πολλά πράγματα σωστά, μπορεί να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού μέσω εφαρμογής μετά από μόλις 1-2 ημέρες. Αν είσαι λίγο πιο χαλαρός και ρεαλιστής ως προς αυτό, μπορείς να περιμένεις μια εβδομάδα.

Και αν πάλι δεν τα καταφέρατε με το ραντεβού;

Μην χάνετε την ψυχραιμία σας αν δεν τα καταφέρνετε πάντα αμέσως. Πρέπει να μάθεις πώς να βγαίνεις ραντεβού στο διαδίκτυο, όπως ακριβώς πρέπει να μάθεις πώς να προσεγγίζεις κάποιον σε ένα πάρτι. Η μόνη διαφορά είναι ότι με το online dating, μπορείς να εξασκηθείς από την άνεση του καναπέ σου.Είναι οι εφαρμογές γνωριμιών ασφαλείς;

Βέβαια, οι διακομιστές των φορέων εκμετάλλευσης εφαρμογών online dating μπορούν επίσης να δεχθούν επίθεση και να παραβιαστούν. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ασφάλεια, ωστόσο, είμαστε συνήθως εμείς οι ίδιοι.

Οι περισσότερες απάτες, από την άλλη πλευρά, δεν έχουν στόχο τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή γνωριμιών, αλλά μάλλον τον εαυτό σας ή το πορτοφόλι σας.

Τι σημαίνει αυτό;

Αν και οι έλεγχοι στις αξιόπιστες εφαρμογές γνωριμιών λειτουργούν αρκετά καλά, καμία πύλη γνωριμιών δεν μπορεί να αποκλείσει 100% την παρουσία απατεώνων.

Τι είναι οι απατεώνες;

Στους απατεώνες, συνοψίζονται τα προφίλ γνωριμιών που έχουν δημιουργηθεί με δόλια πρόθεση ή προσφέρουν απαγορευμένες υπηρεσίες. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες απαγορευμένες ενέργειες:

 • Διανομή κακόβουλου λογισμικού
 • Προσέλκυση χρημάτων για συγγενείς στο εξωτερικό που υποτίθεται ότι έχουν ανάγκη
 • Υποβολή προσφορών εργασίας
 • Προσφορά σεξουαλικών υπηρεσιών επί πληρωμή
 • Διαφήμιση με φωτογραφίες παιδιών
 • Προσπάθεια απόκτησης προσωπικών πληροφοριών το συντομότερο δυνατό με σκοπό την κατάχρησή τους

Ο κανόνας εδώ είναι Πάντα να είστε σε επαγρύπνηση και ποτέ να μην δίνετε προσωπικές πληροφορίες, όπως το επώνυμο και τη διεύθυνσή σας, πριν από το πρώτο ραντεβού.

Ποτέ μην πηγαίνετε στο πρώτο ραντεβού σε μοναχικά μέρη και φροντίστε να πίνετε αλκοόλ μόνο με μέτρο.Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Sex Dating Site / App πολύ δημοφιλής με τις γυναίκες
9,5

 • Γρήγορη εγγραφή
 • Βασική συνδρομή δωρεάν για δοκιμές
 • Εξαιρετικά κοινωνικά μέλη
 • Η ψυχαγωγία με ζωντανή κάμερα παρέχει γρήγορη και ευέλικτη διασκέδαση
 • Οι εξελιγμένες λειτουργίες αναζήτησης δεν αφήνουν περιθώρια (π.χ. αναζήτηση με βάση το μέγεθος του κυπέλλου)
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Το πιο δημοφιλές σεξ dating app
7,6

 • Για τις γυναίκες η συνδρομή είναι εντελώς δωρεάν
 • Εσείς αποφασίζετε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε τη δική σας εικόνα
 • Η ποσόστωση των γυναικών είναι υψηλή, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες
 • Η κοινότητα πείθει με τη δραστηριότητά της

FAQ