Τα πάντα για τις σεξουαλικές σχέσεις - ο σωστός τρόπος για να το κάνετε

Η ερωτική σχέση είναι μια πανάρχαια έννοια, την οποία πολλοί άνθρωποι αναφέρουν επίσης απλά ως αγάπη.

Εδώ το όνομα τα λέει όλα. Αφορά αποκλειστικά το σεξ, τα ιδιωτικά θέματα δεν έχουν θέση σε αυτή τη ρύθμιση.

Ο Βενέδικτος είχε επίσης μια σεξουαλική σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα που λειτούργησε θαυμάσια. Μέχρι τη στιγμή που η ερωτική του σύντροφος ήθελε περισσότερα από αυτόν. Αδύνατον για τον Μπένεντικτ, επειδή είναι παντρεμένος. Ο κίνδυνος υπάρχει σε κάθε σεξουαλική σχέση, αλλά όσοι χρησιμοποιούν αυστηρούς κανόνες από την αρχή μπορούν συχνά να παρακάμψουν το πρόβλημα.

Σε αυτό το κείμενο, εξετάζουμε όλες τις σχετικές ερωτήσεις σχετικά με την ερωτική σχέση. Πριν ξεκινήσουμε, ωστόσο, ακολουθεί μια επισκόπηση των καλύτερων εφαρμογών γνωριμιών που αποδεδειγμένα λειτουργούν στην εύρεση ερωτικών συντρόφων.Οι συστάσεις μας


Τι είναι μια σεξουαλική σχέση;

"Είμαι παντρεμένη και υπήρχαν και υπάρχουν τεράστια προβλήματα στο γάμο μου. Πιθανώς δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντισταθμίσετε μια σεξουαλική σχέση, αλλά για μένα έσωσε το γάμο μας. Γιατί αν συνέχιζα να είμαι απογοητευμένος, θα την είχα χωρίσει. Η γυναίκα μου δεν θέλει σεξ μαζί μου, δεν θέλει εδώ και 4 χρόνια. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό και έτσι η σεξουαλική σχέση ήταν η λύση για μένα. Ο ερωτικός μου σύντροφος και εγώ εναρμονιστήκαμε πολύ καλά και είχαμε τα πάντα υπό έλεγχο για σχεδόν 3 χρόνια, μετά ήρθαν τα συναισθήματα".

Μια ερωτική σχέση, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, είναι μια σχέση που αφορά αποκλειστικά το σεξ. Δεν μοιράζονται προσωπικές εμπειρίες μεταξύ τους, η καθημερινή ζωή είναι αυστηρά διαχωρισμένη και ο επαγγελματικός θυμός δεν εκτονώνεται στον ερωτικό σύντροφο. Όταν συναντιέστε, το θέμα είναι να απολαύσετε μια ωραία και ερωτική στιγμή και στη συνέχεια να τραβήξετε ξανά χωριστούς δρόμους. Η διαφορά με το σύνδεση μιας νύχτας είναι ότι η σεξουαλική σχέση διαρκεί περισσότερο. Τα ίδια δύο (τρία, τέσσερα) άτομα συναντιούνται ξανά και ξανά και κάνουν σεξ μεταξύ τους.

Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι το σεξ γίνεται πιο οικείο και οικείο. Όσοι είναι συντονισμένοι μεταξύ τους μπορούν να ανταποκριθούν στις επιθυμίες του συντρόφου τους. Με ένα one-night stand, είναι συχνά τύχη αν το άλλο άτομο έχει παρόμοια ενδιαφέροντα. Η ερωτική σχέση βασίζεται στο να γνωριστείτε όλο και καλύτερα στο κρεβάτι και να ικανοποιήσετε πλήρως τις ανάγκες του άλλου.Πού να βρω μια σεξουαλική σχέση;

"Γνώρισα τον ερωτικό μου σύντροφο μέσω μιας πύλης γνωριμιών. Ήμουν πολύ ανοιχτός σε αυτό και είπα αμέσως ότι έψαχνα μόνο για ένα πράγμα, αλλά για περισσότερα από μία φορά. Επειδή η αλλαγή ερωτικών συντρόφων δεν είναι το φόρτε μου. Ήθελα μια σεξουαλική σχέση με μια γυναίκα στην οποία θα μπορούσα να δεσμευτώ πλήρως σεξουαλικά. Μου πήρε περίπου έξι μήνες, αλλά μετά τη βρήκα και η χημεία ήταν σωστή από την αρχή.

Ο Μπένεντικτ αφηγείται μια κλασική ιστορία: την εύρεση μιας ερωτικής σχέσης μέσω του διαδικτύου. Αν ψάχνετε για μια σχέση ή μια ερωτική σχέση σήμερα, η διαδικτυακή αναζήτηση είναι η καλύτερη επιλογή. Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία κατάλληλων υποψηφίων και θα μπορέσετε πρώτα να νιώσετε το δρόμο σας προτού βγείτε σε ένα ζωντανό ραντεβού. Η αναζήτηση στην πραγματική ζωή είναι πολύ πιο δύσκολη, ειδικά αν είστε πιασμένοι. Γιατί δεν πλησιάζεις απλά κάποιον στην καθημερινή ζωή και τον ρωτάς αν τυχαίνει να είναι σεξουαλικά υποβαθμισμένος και θα ήθελε να το λύσουμε μαζί στο μέλλον.

Στο διαδίκτυο, μπορείτε όχι μόνο να αναζητήσετε σε πολύ μεγαλύτερη ακτίνα, αλλά και (ανάλογα με την πλατφόρμα) να συναντήσετε αποκλειστικά άλλους χρήστες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Γνωρίζετε ταυτόχρονα περισσότερους ανθρώπους και μπορείτε να επιλέξετε το άτομο που ταιριάζει ιδανικά για μια σεξουαλική σχέση μαζί σας.

Πόσο συχνά συναντιέστε σε μια σεξουαλική σχέση;

"Στην περίπτωσή μου, δεν ήταν πάντα δυνατό να συναντήσω τη σεξουαλική μου σχέση μέσω της συζύγου μου. Στην αρχή, θα προτιμούσα να τη βλέπω κάθε μέρα, αλλά κάποια στιγμή καταστάλαξε. Κάθε τόσο στέλναμε ο ένας στον άλλον μικρά βρώμικα βίντεο για να γλυκάνουμε τον χρόνο μέχρι την επόμενη συνάντηση. Νομίζω ότι αν βλέπετε ο ένας τον άλλον πολύ συχνά, η έλξη χάνεται πολύ γρήγορα. Είναι σαν την πίτσα. Όλοι αγαπούν την πίτσα, αλλά αν τρώτε πίτσα κάθε μέρα, δεν θα έχετε όρεξη μετά από ένα μήνα, έτσι δεν είναι; Η πίτσα πρέπει να παραμείνει κάτι ξεχωριστό, και αυτό έκανα με τη σεξουαλική μου σχέση.

Ο Μπένεντικτ θίγει ένα σημαντικό ζήτημα! Από τη στιγμή που η ρουτίνα μπαίνει σε μια σεξουαλική σχέση, η μαγεία χάνεται. Και εκεί έγκειται ο κίνδυνος. Φυσικά, στην αρχή μιας τέτοιας συμφωνίας υπάρχει μεγάλη επιθυμία και θα θέλατε να βλέπετε το νέο σας συμπαίκτη κάθε μέρα. Αλλά αν βλέπετε ο ένας τον άλλον λιγότερο συχνά, αυξάνεται η προσμονή του άλλου. Η σεξουαλική σχέση παραμένει ιδιαίτερη, δεν είναι κάτι καθημερινό.

Επιπλέον, τα καθημερινά ραντεβού αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο ανεπιθύμητων συναισθημάτων. Γιατί όποιος περνάει τόσο πολύ χρόνο μαζί, παίρνει φυσικά και μια σημαντική θέση στη ζωή του άλλου. Στη συνέχεια γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κάνετε ο ένας χωρίς τον άλλον και έχουν ήδη παρεισφρήσει συναισθήματα που περιπλέκουν τη σεξουαλική σχέση. Επομένως, ο κανόνας θα πρέπει να ισχύει πάντα σε μια καλή σεξουαλική σχέση: Η ποιότητα προηγείται της ποσότητας!


Η κατάταξη σε σύγκριση


Σεξ Σχέση & amp; αμπέραζ; Ζήλια

"Ήμουν πολύ τυχερή που δεν ζήλεψα ποτέ στη σεξουαλική μου σχέση. Ωστόσο, δεν πρόσεξα πώς αισθανόταν. Συνήθως απαντούσα στην ερώτησή της για τη σύζυγό μου με ένα χαμόγελο, χωρίς να συνειδητοποιώ ότι είχε πιαστεί από καιρό στη δίνη της ζήλιας. Όταν συνειδητοποίησα ότι με είχε ερωτευτεί, έπρεπε να το τελειώσω. Με πλήγωσε γιατί πραγματικά μου άρεσε. Αλλά δεν είχα κανένα συναίσθημα και δεν θα με ένοιαζε αν είχε γνωρίσει άλλον άντρα εκτός από μένα."

Υπάρχουν διάφορες μορφές ζήλιας σε μια σεξουαλική σχέση. Πολύ συχνά ο ένας ή και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι δεσμευμένοι ή ακόμη και παντρεμένοι. Είναι σημαντικό να το ανακοινώνετε αυτό εκ των προτέρων και να διασφαλίζετε σαφείς σχέσεις. Αν προκύψει ζήλια για τον πραγματικό σύντροφο, είναι αναμενόμενα τα προβλήματα. Επειδή iσε μια σεξουαλική σχέση δεν πρόκειται ποτέ για το τέλος της υπάρχουσας σχέσης ή για την ανάληψη μιας αποκλειστικής δέσμευσης με τον ερωτικό σύντροφο. Αν εμφανιστεί αυτού του είδους η ζήλια, η σεξουαλική σχέση θα πρέπει να τερματιστεί.

Η κατάσταση είναι διαφορετική όταν η ζήλια επικεντρώνεται σε τρίτους. Σε αυτή την περίπτωση, είναι συχνά το κυνηγετικό ένστικτο που ενεργοποιείται όταν απειλεί ο ανταγωνισμός. Εάν η σεξουαλική σχέση έχει ξαφνικά μια ημερομηνία με έναν ξένο, αυτό μπορεί ήδη να οδηγήσει σε ένα δυσάρεστο γουργουρητό στο στομάχι. Ωστόσο, η κρυφή αγάπη σπάνια φταίει εδώ. Αντίθετα, είναι ο φόβος ότι ο "άγνωστος" είναι ίσως καλύτερος από εσάς και ότι η ερωτική σχέση θα μπορούσε να απομακρυνθεί. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να αμφισβητεί κανείς προσεκτικά τα συναισθήματά του όταν προκύπτει ζήλια.


Μπορεί μια σεξουαλική σχέση να μετατραπεί σε αγάπη;

"Δεν θα μπορούσα να ερωτευτώ τον ερωτικό μου σύντροφο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με τη βιοχημεία. Έχω έναν συνάδελφο που ξέρω ότι μπορεί να κερδίσει την καρδιά μου. Η σεξουαλική μου σχέση δεν θα είχε ποτέ την ευκαιρία να το κάνει αυτό, αν και τη βρήκα απίστευτα καυτή. Αλλά πιστεύω ότι σε μια μακροχρόνια σεξουαλική σχέση, και οι δύο μπορούν να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον. Το αν θα διαρκέσει είναι το άλλο ερώτημα, γιατί εκτός από το κρεβάτι, οι ερωτικοί σύντροφοι ελάχιστα γνωρίζονται μεταξύ τους."

Θεωρητικά, είναι δυνατόν μια σεξουαλική σχέση να μετατραπεί σε αγάπη. Οι άνθρωποι μπορούν να ερωτευτούν οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ κάνουν μαζί μια δουλειά, μοιράζονται ένα χόμπι ή κάνουν σεξ μαζί. Ωστόσο, στην πράξη, δυστυχώς, συμβαίνει συχνά να ερωτεύεται μόνο ο ένας σύντροφος της ερωτικής σχέσης τον άλλον, με αποτέλεσμα η προσπάθεια να αποτυγχάνει. Ή και οι δύο αναπτύσσουν συναισθήματα αλλά είναι κολλημένοι σε μια σταθερή σχέση που δεν θέλουν να τελειώσει.

Υπολογίζεται ότι περίπου το 10% όλων των ερωτικών σχέσεων μετατρέπονται τελικά σε αγάπη. Και έπειτα υπάρχει ακόμα η ερώτηση του Benedikt: Πόσο καλά εναρμονίζονται οι δύο σύντροφοι εκτός κρεβατιού; Επειδή συνήθως οι σύντροφοι σε μια ερωτική σχέση γνωρίζουν πολύ λίγα πράγματα ο ένας για τον άλλον στην ιδιωτική τους ζωή. Και συχνά η μαγεία του ερωτισμού διαλύεται πολύ γρήγορα από τα καθημερινά προβλήματα και τις αγχωτικές καταστάσεις.Αναζωπύρωση μιας παλιάς σεξουαλικής σχέσης;

"Ξέρω ότι αν τηλεφωνούσα στην πρώην ερωτική μου σχέση, θα είχα ακόμα ραντεβού απόψε. Νομίζω ότι μπορείτε να αναζωπυρώσετε κάτι τέτοιο, ειδικά αν δεν χωρίσατε με καυγά. Και γιατί όχι; Αυτό που λειτούργησε για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να λειτουργήσει ξανά. Αν και θα έλεγα ότι θα προτιμούσα να ψάξω για μια νέα σεξουαλική σχέση. Αυτό μας φέρνει πίσω στην πίτσα. Λατρεύω την πίτσα, αλλά προτιμώ να την τρώω φρεσκοφτιαγμένη παρά ζεσταμένη."

Μια ερωτική σχέση συχνά τελειώνει για καλό λόγο. Είτε ο ένας έχει ερωτευτεί, είτε ο αέρας έχει χαθεί στο κρεβάτι, είτε ο ένας από τους δύο συλλαμβάνεται από τον πραγματικό σύντροφο. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι, υπήρξαν! Το αν θα πρέπει να αναζωπυρώσετε μια ερωτική σχέση εξαρτάται από τους λόγους του τέλους.

Αν μια ερωτική σχέση απέτυχε μόνο και μόνο επειδή ο ένας μετακόμισε σε άλλη πόλη και ξαφνικά επέστρεψε, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την αναβίωση. Αλλά αν υπήρχαν δυσκολίες, συναισθήματα ή ο αέρας ήταν έξω, θα πρέπει μάλλον να αναζητήσετε κάτι καινούργιο. Επειδή τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται μόνο και μόνο επειδή υπήρξε ένα διάλειμμα στο ενδιάμεσο. Και ένα πράγμα είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες: "Μόνο το γκούλας ή, στην περίπτωση του Μπένεντικτ, η πίτσα είναι νόστιμη όταν ξαναζεσταίνεται".

Συμπεράσματα: Η ερωτική σχέση είναι μια έννοια, αυτό που φέρνει κοντά δύο ανθρώπους που θέλουν μόνο να μοιραστούν το σεξ. Μπορεί να λειτουργήσει καλά αν και οι δύο είναι πεπεισμένοι για αυτή τη λύση. Ωστόσο, αν ο ένας θέλει περισσότερα από τον άλλον, μπορεί γρήγορα να γίνει δύσκολο. Στην εποχή της διαδικτυακής επικοινωνίας, δεν αποτελεί πλέον δυσκολία η εύρεση ερωτικής σχέσης.

Πού είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να βρω σύντροφο για ερωτική σχέση;
. Αυτές είναι οι καλύτερες περιστασιακές ιστοσελίδες γνωριμιών όπου γυναίκες και άντρες αναζητούν σχέσεις, one-night stands αλλά και συντρόφους για σεξουαλική σχέση.Οι συστάσεις μας