Καταφέρνοντας με επιτυχία μια ημερομηνία βίντεο: Πώς να κάνετε μια εικονική ημερομηνία εργασίας

Η πανδημία Corona έχει αλλάξει αρκετά όσον αφορά τα ραντεβού, επίσης. Το πρακτορείο γνωριμιών Parship, για παράδειγμα, λάνσαρε από νωρίς το βίντεο-ραντεβού και την ιδέα αυτή ακολούθησαν πολλά άλλα portals. Πώς όμως ένα ραντεβού ως βιντεοκλήση γίνεται επιτυχία;

Τι πρέπει να προσέξετε όταν κάθεστε (σχεδόν) πρόσωπο με πρόσωπο με έναν πιθανό σύντροφο για πρώτη φορά; Σας έχουμε τις απόλυτες συμβουλές και τις εμπειρίες μιας 44χρονης γυναίκας, της Τίνας, που έχει βιώσει πολλαπλά ραντεβού μέσω βίντεο.

Επιτυχημένη αντιμετώπιση του βιντεοραντεβού: Να πώς πήγε το εικονικό ραντεβού

"Νομίζω ότι αυτή η λειτουργία βιντεο-ραντεβού είναι απολύτως λαμπρή και εύχομαι να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς την Corona. Πάντα είχα έναν μικρό πόνο στο στομάχι πριν από ένα πρώτο ραντεβού στην πραγματική ζωή. Κι αν με κορόιδευε και δεν ήταν καθόλου ο τύπος στις φωτογραφίες; Κι αν η χημεία δεν υπάρχει στην κίνηση; Το βίντεο-ραντεβού είναι το τέλειο ενδιάμεσο βήμα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για μένα να καταλάβω αν κάποιος έχει προοπτικές για ένα πραγματικό ραντεβού."

Ο σχεδιασμός ενός βιντεοραντεβού σαν πραγματικό ραντεβού

"Πριν από το πρώτο μου βιντεοραντεβού, ήμουν εξίσου ενθουσιασμένη όπως θα ήμουν και πριν από ένα πραγματικό ραντεβού. Επίσης, έκανα το ίδιο styling, καθάρισα το διαμέρισμά μου, μακιγιάρισα και έφτιαξα τα μαλλιά μου. Δυστυχώς, τότε ήρθε για μένα το τεράστιο σοκ. Ο συνομιλητής μου καθόταν με μποξεράκια και ένα κουτάκι μπύρα στον καναπέ και απλά έκανε μηδενική προσπάθεια. Εκ των υστέρων, πρέπει να χαμογελάσω γι' αυτό, γιατί μόλις μου έδειξε πώς δεν πρέπει να πάει σίγουρα. Αλλά από την πρώτη στιγμή ήμουν πραγματικά επίπεδη και διέκοψα το ραντεβού μετά από δέκα λεπτά. Γιατί τότε ήταν που παρατήρησα ότι έπαιζε τζόγο στο πλάι."

Δόξα τω Θεώ, αυτό που βίωσε η Τίνα δεν συμβαίνει τόσο συχνά. Οι περισσότερες γυναίκες και άντρες κάνουν μια προσπάθεια στο πρώτο ραντεβού και είναι τουλάχιστον λίγο ενθουσιασμένοι. Και ναι, αυτό που αναφέρει η 44χρονη ανύπαντρη γυναίκα είναι εξαιρετικά σημαντικό: Για ένα βιντεοραντεβού πρέπει να ντύνεστε εξίσου προσεκτικά όπως και για μια πραγματική συνάντηση. Αυτό έχει να κάνει με τον σεβασμό και η πρώτη εντύπωση είναι φυσικά καθοριστική.

Θα εμφανιζόσασταν σε ένα πρώτο ραντεβού σε ένα εστιατόριο με τα μαλλιά σας αχτένιστα, με τις πιτζάμες σας και το smartphone στο χέρι; Αν όχι, θα πρέπει φυσικά να ντυθείτε καλά και για ένα βιντεοραντεβού. Αυτό το ενδιάμεσο βήμα είναι το πιο σημαντικό βήμα στην πορεία προς μια πραγματική συνάντηση και γι' αυτό φυσικά πρόκειται να παρουσιαστείτε από την καλύτερη πλευρά σας!

Διακοσμήσεις τοίχων και άλλες αβρότητες

"Τα μεγαλύτερα γέλια στα βιντεο-ραντεβού είναι πάντα τα κρεμαστά αντικείμενα στον τοίχο και οι διακοσμήσεις στο φόντο. Ένας τύπος είχε κρεμασμένη εκεί τη φωτογραφία της πρώην του και του εαυτού του. Ντράπηκε όταν τον ρώτησα γι' αυτό, αλλά καταλήξαμε να γελάμε μαζί. Έχω επίσης εντοπίσει φωτογραφίες του FSK18 στο φόντο. Χαριτωμένες, ωστόσο, βρήκα τις αυτοζωγραφισμένες φωτογραφίες του νεαρού γιου ενός ανύπαντρου πατέρα. Το μόνο χαζό ήταν ότι μου είπε ότι δεν έχει παιδιά. Είμαστε ακόμα σε επαφή, επειδή μπόρεσε να μου εξηγήσει το ψέμα του πολύ στέρεα. Η συμβουλή μου είναι να μην δίνετε προσοχή μόνο στο ντύσιμό σας, αλλά και στο φόντο."

Μια σημαντική συμβουλή από την Τίνα, την οποία σίγουρα θα προσυπογράφαμε. Το φόντο αποκαλύπτει πολύ περισσότερα για σένα απ' ό,τι νομίζεις την πρώτη στιγμή. Τα βρώμικα ρούχα, ο τεράστιος σωρός από κουτιά πίτσας, τα εσώρουχα της πρώην φίλης, η τεράστια σακούλα με τα μπουκάλια από το ταμείο - υπάρχουν κάποια no-go`s που δεν έχουν χάσει τίποτα στο φόντο. Γιατί δεν θέλετε να δώσετε στο συνομιλητή σας την εντύπωση του ακατάστατου, έτσι δεν είναι;

Με την ευκαιρία, τα ψέματα μπορούν να γίνουν αντιληπτά και από το video chat από το σπίτι, όπως διευκρίνισε όμορφα η Τίνα. Όσοι παριστάνουν τους εργένηδες και διακόπτονται ξαφνικά από τον σύντροφό τους, φέρνουν τον εαυτό τους σε δύσκολη θέση εξίσου με τον ιδιοκτήτη ενός ρετιρέ που συνομιλεί από το διαμέρισμα του 1 υπνοδωματίου του. Και τι μαθαίνουμε από αυτό; Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, η ειλικρίνεια φτάνει πάντα πιο μακριά στον έρωτα.

Απολαύστε ένα ποτήρι κρασί μαζί ακόμα και σε βιντεοκλήση

"Το καλύτερο βιντεοραντεβού μου ήταν ένα βράδυ μαζί με κρασί και φιστίκια, μιλώντας για τον Θεό και τον κόσμο. Είχαμε πάρει και οι δύο το ίδιο κρασί, τα ίδια φιστίκια και είχαμε καταβάλει και οι δύο μεγάλη προσπάθεια για την ατμόσφαιρα. Ένα κερί στο τραπέζι, ένα ωραίο φόντο, φρεσκοχτενισμένοι και σούπερ ενθουσιασμένοι. Το ραντεβού μας κράτησε σχεδόν πέντε ώρες και συναντηθήκαμε από κοντά δύο εβδομάδες αργότερα. Πρέπει να είμαι ειλικρινής, εδώ είναι που ελπίζω να σπινθηροβολούν τα πράγματα."

Το βιντεο-ραντεβού είναι καινούργιο έδαφος για πολλούς singles και ο ενθουσιασμός στην αρχή είναι κατανοητός. Στο εστιατόριο, υπάρχουν πολλές αφορμές για συζήτηση, για παράδειγμα, για τη γεύση του κρασιού, την επιλογή του ποτού ή το φαγητό.

Μια τέτοια επίσκεψη σε εστιατόριο, μια επίσκεψη σε παμπ ή ακόμη και μια βόλτα στον κινηματογράφο μπορεί να μιμηθεί θαυμάσια μέσω βίντεο. Αγοράστε ποπ κορν, παρακολουθήστε μαζί μια ταινία και μιλήστε γι' αυτήν μετά σε μια βιντεοσυνομιλία. Μπορείτε επίσης να φάτε και οι δύο μαζί το δείπνο σας, στην οθόνη, αλλά αυτό ξυπνάει τον κοινό τόπο. Αρκεί να κανονίσετε από πριν τι θα μαγειρέψετε και έχετε ήδη ένα συναρπαστικό, πρώτο θέμα όταν παρουσιάσετε τα πιάτα ο ένας στον άλλο στην οθόνη του βίντεο.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του video dating

"Βρίσκω το video dating έναν υπέροχο τρόπο να γνωρίσω κάποιον και μου επιτρέπει να ξεχωρίσω την ήρα από το σιτάρι για άλλη μια φορά. Αλλά ναι, υπάρχουν και μειονεκτήματα, όπως όταν το ραντεβού είναι επιτυχημένο. Είχα την ανάγκη να φιλήσω το ραντεβού μου δύο φορές, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό στην οθόνη. Αλλά μετά υπάρχει και το πραγματικό ραντεβού αργότερα. Νομίζω ότι τα πλεονεκτήματα υπερτερούν, αλλά τα μειονεκτήματα δεν πρέπει να ξεχνιούνται εντελώς."

Πλεονεκτήματα:

 • Ασφαλές μέρος και για τους δύο για να έρθουν κοντά από απόσταση
 • Ιδιαίτερα καλό αν ένα πραγματικό ραντεβού απαιτεί μεγάλη διαδρομή
 • Μπορείτε να πάρετε μια αρκετά καλή ιδέα για το άλλο άτομο μέσω βίντεο
 • Με λίγη δημιουργικότητα, οι επισκέψεις σε εστιατόρια ή ακόμα και μια επίσκεψη στον κινηματογράφο μπορούν να μιμηθούν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η φυσική επαφή αν η χημεία είναι σωστή
 • Η ασταθής γραμμή διαδικτύου είναι ένα μεγάλο πρόβλημα εδώ
 • Όχι λουλούδια, όχι φιλιά, όχι κράτημα του χεριού

Συμπεράσματα:

Το βίντεο-ραντεβού είναι ένα ενδιαφέρον και σημαντικό ενδιάμεσο βήμα όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται διαδικτυακά, και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Κορόνας. Για παράδειγμα, όσοι σκέφτονται ακόμα αν θα πρέπει να διανύσουν 500 χιλιόμετρα για ένα ραντεβού με ένα άγνωστο άτομο μπορούν να πάρουν μια καλύτερη ιδέα μέσω βίντεο. Είναι ένα βήμα που φέρνει τους δύο πιο κοντά χωρίς να κινδυνεύουν με την αμηχανία ενός αποτυχημένου πραγματικού ραντεβού. Εξάλλου, αν δεν συμπαθείτε ο ένας τον άλλον μέσω βίντεο, μπορείτε να σταματήσετε να γνωρίζεστε με στυλ και να παραιτηθείτε από ένα πραγματικό ραντεβού. Σίγουρα ένας καλός τρόπος ραντεβού, ο οποίος διευρύνει άμεσα τις δυνατότητες αλλά και την ακτίνα!

Τα sites γνωριμιών που προσφέρουν μια καλή λειτουργία βιντεοραντεβού

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες και εφαρμογές γνωριμιών που έχουν ενσωματωμένη τη λειτουργία βιντεοκλήσης. Παρακάτω ακολουθεί η επισκόπηση με τα αγαπημένα μας.Οι συστάσεις μας

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP

Ο ιστότοπος και η αντίστοιχη εφαρμογή σχεδιάστηκαν για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν εντελώς μη δεσμευτικές σεξουαλικές περιπέτειες ή σχέσεις.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

καυτά φλερτ και σέξι singles

Το UpForIt.com είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς κοινότητες σεξ στον κόσμο.

Δημοφιλής εφαρμογή φλερτ με πολλά μέλη

Το LOVOO είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές φλερτ στον πλανήτη. Σε πολυάριθμες χώρες σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι φλερτάρουν στο LOVOO για όλα όσα αξίζει.

Η σύστασή μας: BeNaughty
Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP

Ο ιστότοπος και η αντίστοιχη εφαρμογή σχεδιάστηκαν για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν εντελώς μη δεσμευτικές σεξουαλικές περιπέτειες ή σχέσεις.Η κατάταξη σε σύγκριση


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο BeNaughty. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Οι συστάσεις μας

Πολύ δημοφιλές σεξ DATING APP
8,5

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
καυτά φλερτ και σέξι singles
7,5

Δημοφιλής εφαρμογή φλερτ με πολλά μέλη
6,5

 • Διαισθητική λειτουργικότητα
 • Δωρεάν χαρακτηριστικά
 • Πολυάριθμοι ενεργοί χρήστες
 • Γρήγορες ημερομηνίες αρκετά πιθανές
 • Flirty μέλη