Είναι η Parship πολύ ακριβή; Το κόστος του Parship υπό έλεγχο

Τα online dating είναι στα χείλη όλων μας και το Parship είναι από τα πιο δημοφιλή dating sites όταν πρόκειται να ερωτευτείς.

Μα τι κοστίζει στην πραγματικότητα το Parship και τι συμβαίνει με τις κατηγορίες περί κοροϊδίας; Ξανά και ξανά στις κριτικές για τη λεγόμενη παγίδα κόστους του Parship γίνεται λόγος. Υπάρχει όντως αυτός ο κίνδυνος; Τι πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να εγγραφείτε στον ηγέτη της αγοράς; Εδώ θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το κόστος της Parship.

Το Parship δωρεάν; Δεν υπάρχει!

Αρχικά, η Parsharps είναι μια διαδικασία που δεν έχει καμία σχέση με το κόστος της: Parship δωρεάν χρήση είναι αδύνατη! Όποιος κι αν σας λέει το αντίθετο, δεν ισχύει. Σίγουρα, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και ακόμη και το πραγματικά εκτεταμένο τεστ προσωπικότητας δεν σας κοστίζει ούτε σεντ. Αλλά αν θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε επαφή με άλλα μέλη, τότε χρειάζεστε μια premium συνδρομή. Και εδώ γίνεται πάλι περίπλοκο για τους μη ειδικούς. Πόσο καιρό πρέπει να διαρκεί η διάρκεια και πώς μπορώ να την ακυρώσω; Τι συμβαίνει αν δεν έχω πια καμία επιθυμία για το Parship και τι χρησιμεύει το δικαίωμα υπαναχώρησης;

Αυτό σας προσφέρει η συνδρομή Parship Premium Membership

Κανείς δεν θέλει να αγοράσει μια γουρούνα στο τσουβάλι, οπότε φυσικά θα πρέπει να γνωρίζετε τι περιλαμβάνει το premium πακέτο σας:

 • Διαβάζετε, γράφετε και απαντάτε σε μηνύματα
 • Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα άλμπουμ φωτογραφιών των αγώνων
 • Ταξινομήστε με μεγαλύτερη ακρίβεια με το φίλτρο ενδιαφέροντος
 • Η εγγύηση επικοινωνίας Parship
 • Αναζητήστε την άμεση περιοχή σας
 • Δείτε ποιος έχει δει το προφίλ σας

Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε μια σύνθετη ανάλυση της προσωπικότητας της συνεργασίας σας σε μια εφάπαξ τιμή 149,00 ευρώ. Και με 49,00 ευρώ, η υποστήριξη Parship ελέγχει το προφίλ σας και σας δίνει συμβουλές για βελτίωση.

Οι τιμές του Parship αναλυτικά

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διάρκειες. Ωστόσο, οι αναφερόμενες τιμές ισχύουν αποκλειστικά στην περίπτωση που πληρώσετε ολόκληρο το ποσό σε μία. Εάν αποφασίσετε να πληρώνετε μηνιαία ή τριμηνιαία, οφείλεται προσαύξηση στο Parship.

Και αυτό είναι το κόστος της Parship:

 • 6μηνη συνδρομή με συνολικό ποσό 479,40 ευρώ (που αντιστοιχεί σε 79,90 ευρώ το μήνα)
 • 12μηνη συνδρομή με συνολικό ποσό 790,80 ευρώ (που αντιστοιχεί σε 65,90 ευρώ μηνιαίως)
 • 24μηνη συνδρομή για συνολικό ποσό 1.101,60 ευρώ (που αντιστοιχεί σε 45,90 ευρώ μηνιαίως)

Εάν αποφασίσετε να πληρώνετε μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία, θα ισχύουν πρόσθετα τέλη δόσεων. Αυτά είναι 6 ευρώ για μηνιαίες πληρωμές, 4 ευρώ για τριμηνιαίες πληρωμές και 2 ευρώ για εξαμηνιαίες πληρωμές.

Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας στην Parship μέσω:

 • Πιστωτική κάρτα
 • Τραπεζική είσπραξη
 • Paypal

Τι σημαίνει η εγγύηση επικοινωνίας Parship;

Εάν επιλέξετε μια premium προσφορά της Parship, η προσφορά αυτή περιλαμβάνει τη λεγόμενη εγγύηση επαφής. Αυτή δηλώνει ότι θα έχετε, ανάλογα με τη διάρκεια, τουλάχιστον 5 έως 10 επαφές. Αν αυτό δεν συμβεί, η διάρκεια της σύμβασής σας παρατείνεται δωρεάν για εσάς και μέχρι να πετύχετε.

Ποια είναι η συμφωνία με αυτή την προφανή εγγύηση επαφών;

Εδώ γίνεται συχνά λόγος για παγίδα κόστους Parship, επειδή οι όροι για την εγγύηση επαφής δεν είναι τόσο χωρίς. Μπορείτε να αποκτήσετε τη δωρεάν συνδρομή σας μόνο αν πληροίτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Έχετε ήδη στείλει τουλάχιστον 5 (ή 10, ανάλογα με τη διάρκεια) μηνύματα μόνοι σας
 • Πρέπει να έχετε μια φωτογραφία προφίλ
 • Το προφίλ σας είναι σε κατάσταση "ορατό".
 • Δεν έχετε ακόμη διεκδικήσει εγγύηση επαφής
 • Οι ερωτήσεις του προφίλ σας είναι πλήρως συμπληρωμένες

Έτσι, βλέπετε και μόνοι σας ότι η εγγύηση επαφής ισχύει μόνο εάν αναζητάτε ενεργά. Τώρα να το σκεφτείτε κριτικά, τι σας ωφελεί μια ανανέωση της συνδρομής σας, αν δεν έχετε επιτύχει μέχρι στιγμής. Σημειώστε επίσης ότι πρέπει να επικοινωνήσετε με την Parship τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από τη λήξη της συνδρομής σας. Εάν αυτό δεν συμβεί, οι αξιώσεις σας λήγουν.

Προσοχή - απαιτείται χειροκίνητη ακύρωση στο Parship

Το κόστος του Parship σας χρεώνεται με τη μορφή συνδρομής. Εσείς επιλέγετε τη διάρκειά σας και αν δεν την ακυρώσετε, η συνδρομή σας ανανεώνεται αυτόματα. Εδώ πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι έχετε μια περίοδο ακύρωσης 12 εβδομάδων! Μην ξεχάσετε να ακυρώσετε εγκαίρως, διαφορετικά θα συνεχίσετε να πληρώνετε.

Η ακύρωσή σας είναι δυνατή μέσω ταχυδρομείου ή φαξ. Επίσης, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ακύρωση της Parship έχει δημιουργηθεί για τους πελάτες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε την επιβεβαίωση της ακύρωσης, σε περίπτωση που η εταιρεία σας χρεώσει ξανά.

Και έτσι μπορείτε να ακυρώσετε την Parship:

Μπορείτε να στείλετε την ακύρωσή σας ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

PE Digital GmbH

Εξυπηρέτηση πελατών Parship Γερμανία

Speersort 10

20095 Αμβούργο

Με φαξ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ακόλουθο αριθμό τηλεφώνου:

040 - 460 026 596

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο:

Premiumkuendigung@parship.de

Σημαντικό: Η ακύρωσή σας πρέπει να περιλαμβάνει πάντα τον αριθμό της θυρίδας σας, ώστε να μπορεί να τον αποδώσει η Parship.

Tip: Είναι καλύτερο να ακυρώσετε αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, ώστε να μην έρθετε σε δύσκολη θέση και ξεχάσετε την προθεσμία προειδοποίησης. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τον όρο σας μέχρι το τέλος!

Παγίδα για το κόστος της υποθήκης; Η αξία της Parship στην κριτική

Αν συνάψετε σύμβαση συνδρομής με την Parship, μπορείτε να κάνετε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός 14 ημερών και να υπαναχωρήσετε από τη σύμβασή σας. Αλλά εδώ απειλεί η παγίδα κόστους Parship, επειδή ο πάροχος κάνει χρήση του δικαιώματός του για αντικατάσταση αξίας και αυτό μπορεί να είναι αρκετά ακριβό.

Κατ' αρχήν, είναι απολύτως θεμιτό το γεγονός ότι η Parship επιμένει στην αντικατάσταση αξίας. Διότι αν κάνετε επαφές κάθε μέρα επί 13 ημέρες και στη συνέχεια ανακαλέσετε τη σύμβασή σας, θα έχετε λάβει τις υπηρεσίες κατ' αρχήν δωρεάν. Ωστόσο, το ποσό της αντικατάστασης αξίας είναι αμφισβητήσιμο και σε αυτό το σημείο η προστασία των καταναλωτών και τα δικαστήρια ασχολούνται ενίοτε με τον πάροχο γνωριμιών.

Ανάλογα με το πόσες επαφές είχατε ήδη μέχρι την ανάκλησή σας, μπορεί να απαιτηθεί ως αντικατάσταση αξίας έως και το 75% του συνολικού κόστους. Διότι η Parship δεν διαιρεί απλώς το κόστος σας με τον αριθμό των ημερών που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει! Αν είχατε ήδη 10 επαφές, πληρώνετε επίσης σχεδόν ολόκληρη τη συνδρομή.

Ένας μικρός υπολογισμός της αντικατάστασης αξίας:

 • Πληρώνετε συνολικά 409,90 ευρώ και αγοράζετε μια συνδρομή για 12 μήνες
 • Η εγγύηση επαφών σας εγγυάται 10 επαφές κατά τη διάρκεια του χρόνου
 • Στις πρώτες δέκα ημέρες έχετε ήδη 6 επαφές
 • Την 11η ημέρα ασκείτε το δικαίωμα υπαναχώρησης
 • Το συμβόλαιο απαιτεί τώρα αντικατάσταση αξίας 245,94 ευρώ, για έξι επαφές
 • Δεν έχει σημασία αν λάβατε μόνο ένα μήνυμα από αυτά τα έξι άτομα

Το συμπέρασμα για το κόστος της Parship με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Το κόστος στο Parship είναι πάνω από το μέσο όρο. Για τον στενό προϋπολογισμό, η χρήση του ανταλλακτηρίου συνεργατών είναι δύσκολα stemmbar.  Για αυτό που παίρνετε εδώ για τα χρήματα, ωστόσο, σίγουρα εντάξει (ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο συνεργατών περιλαμβάνεται). Η σχέση τιμής-απόδοσης είναι μια χαρά, επειδή με το Parship υπάρχει υψηλό ποσοστό τοποθέτησης. Παρ' όλα αυτά - όποιος θέλει να το έχει φτηνά, δεν είναι στη σωστή διεύθυνση με τον γίγαντα των γνωριμιών. Είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε χρήματα με την Parship; Αυτό είναι επίσης δυνατό, εδώ είναι μερικές συμβουλές σχετικά με το θέμα της εξοικονόμησης με το Parship.

Pro:

 • Το υψηλό κόστος αυξάνει το επίπεδο των μελών
 • Υποστήριξη στο υψηλότερο επίπεδο
 • Οι προτάσεις των συνεργατών συχνά ταιριάζουν με τις προτιμήσεις κάποιου
 • Σοβαρή αναζήτηση συνεργατών προσφέρεται εδώ

Contra:

 • Το ποσοστό της αξίας (σε περίπτωση ανάκλησης) είναι σαφώς πολύ υψηλό
 • Η περίοδος ακύρωσης των 12 εβδομάδων είναι σχετικά μεγάλη
 • Η εγγύηση επαφής μπορεί να επικριθεί

Πόσο καλό είναι το Parship σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών;

Ακολουθεί μια επισκόπηση του πώς συγκρίνεται το Parship με άλλες πλατφόρμες.Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Μεγάλη και δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών για εξελιγμένες επαφές

Το ElitePartner απευθύνεται κυρίως σε εκλεπτυσμένους και μορφωμένους singles που αναζητούν συγκεκριμένα τον κατάλληλο σύντροφο. Τα περισσότερα από τα ενεργά μέλη εδώ είναι άνω των 30 ετών.

Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Η κατάταξη σε σύγκριση


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Μεγάλη και δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών για εξελιγμένες επαφές
5,6

 • Ποσοστό ακαδημαϊκών άνω του μέσου όρου
 • Δυνατότητα διακριτικής χρήσης
 • Καλή προστασία δεδομένων, πιστοποιημένο από την TÜV
 • Δεν βρέθηκαν ψεύτικα προφίλ στη δοκιμή
 • Πολύ φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών