Robinson Clubs - οι διακοπές σε κλαμπ για όλη την οικογένεια

Οι διακοπές σε κλαμπ αντιπροσωπεύουν προσφορές all-inclusive για singles, ζευγάρια και ολόκληρη την οικογένεια. Αλλά τι πραγματικά κρύβεται μέσα σε αυτό, στις άκρως διακοσμημένες διαφημιστικές υποσχέσεις των παρόχων; Πόσο ικανοποιημένοι είναι οι φιλοξενούμενοι όταν περνούν τις διακοπές τους σε ένα από τα πολυάριθμα Robinson clubs, τα οποία υπάρχουν πλέον σε τρεις ηπείρους; Η ξενοδοχειακή εταιρεία Robinson, που ιδρύθηκε από την TUI, υπόσχεται στους επισκέπτες της πολυτελείς διακοπές σε κλαμπ για περισσότερα από 50 χρόνια. Η υπόσχεση τηρείται;Οι συστάσεις μας

Ikos Aria στην Κω

Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον βρίσκεται αυτό το all-inclusive θέρετρο της κορυφαίας κατηγορίας. Ειδικά το φθινόπωρο μια πραγματική συμβουλή για τους ειδήμονες.

Ikos Oceania στη Χαλκιδική

Τα θέρετρα Ikos αντιπροσωπεύουν μια νέα αντίληψη για τις πολυτελείς all-inclusive παραθαλάσσιες διακοπές. Και εδώ, στο Ikos Oceania, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν ένα ξενοδοχείο με μοντέρνο σχεδιασμό, πρώτης τάξεως και εξαιρετικά προσωπική εξυπηρέτηση και, πάνω απ' όλα, γαστρονομικές απολαύσεις υψηλών προδιαγραφών.

Ikos Dassia στην Κέρκυρα

Στο όμορφο νησί της Κέρκυρας, το σύγχρονο μεσογειακό στυλ συναντά την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και τη φιλικότητα προς τα παιδιά στο ήσυχο περιβάλλον του Ikos Dassia. Το καλύτερο ξενοδοχείο AI που μπορείτε να φανταστείτε!

Aldiana Club στη Φουερτεβεντούρα

Ονειρεύεστε ήλιο και παραλία; Με ένα εκτεταμένο αθλητικό πρόγραμμα και παιδική φροντίδα; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος: Club Aldiana στη Φουερτεβεντούρα.

Robinson's Nobilis

Συνολικά ήταν επιτυχημένες διακοπές, με μικρά μειονεκτήματα.


Η ιστορία και η φιλοσοφία των Robinson Clubs

Το 1970 ιδρύθηκε η θυγατρική του παγκοσμίου φήμης ομίλου TUI και από τότε απευθύνεται σε οικογένειες και ιδιώτες που επιθυμούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους με οργανωμένο και κυρίως συγκεντρωτικό τρόπο. Η προσφορά απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες-στόχους και αποτελείται (ανάλογα με το κλαμπ) από αθλητικές προσφορές, ευεξία, παιδική φροντίδα και εκδηλώσεις πάρτι. Στους επισκέπτες παρέχονται γαστρονομικές απολαύσεις με τη μορφή μπουφέδων. Η φιλοσοφία των Robinsonclubs είναι να προσφέρουν διακοπές για όλες τις αισθήσεις. Αλλά αυτό που ακούγεται υπέροχο, έχει στην πράξη πού και πού αδύνατα σημεία. Για παράδειγμα, ο εξοπλισμός μπορεί να διαφέρει από λέσχη σε λέσχη και δεν κρύβει πάντα πίσω από το υψηλής ποιότητας γήπεδο γκολφ 18 οπών πραγματικά ένα καλοδιατηρημένο πράσινο.

Υπάρχουν συνολικά 25 διαφορετικές εγκαταστάσεις του Robinson, οι οποίες είναι κατανεμημένες στις ηπείρους της Αφρικής, της Ασίας και της Ευρώπης. Κάθε κλαμπ έχει διαφορετική θεματική εστίαση, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της προσφοράς απευθύνεται σε οικογένειες. Ορισμένα κλαμπ, από την άλλη πλευρά, απευθύνονται ειδικά σε ζευγάρια. Με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να είναι δυνατόν να βρεθεί το κατάλληλο κλαμπ για κάθε γούστο.


Η σύστασή μας: Ikos Aria
Ikos Aria στην Κω

Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον βρίσκεται αυτό το all-inclusive θέρετρο της κορυφαίας κατηγορίας. Ειδικά το φθινόπωρο μια πραγματική συμβουλή για τους ειδήμονες.Η γαστρονομική προσφορά των Robinson Clubs

Το φαγητό στα all-inclusive κλαμπ έχει τη μορφή τριών καθημερινών μπουφέδων. Οι παραθεριστές αναφέρουν ότι η επιλογή είναι μεγάλη, αλλά όχι υπερβολικά εκλεκτή. Καθώς η πλειονότητα των παραθεριστών στα κλαμπ Robinson προέρχεται από τη Γερμανία, οι τηγανητές πατάτες και τα σνίτσελ είναι πιο πιθανό να βρεθούν στον μπουφέ παρά τα τοπικά πιάτα. Για αυτά, υπάρχουν ξεχωριστά εστιατόρια στα περισσότερα κλαμπ, αλλά είναι ανοιχτά μόνο σε καθημερινή βάση και δεν περιλαμβάνονται στην πλήρη τιμή.

Με πρωινό για όσους ξυπνούν αργά και διάφορες γαστρονομικές εκδηλώσεις, θα πρέπει πραγματικά να υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα. Ωστόσο, οι χρήστες επικρίνουν ότι το πρωινό αργά το πρωί συχνά δεν περιλαμβάνει πλέον όλα τα συστατικά του πραγματικού μπουφέ. Από την άλλη πλευρά, οι ζωντανές εκδηλώσεις μαγειρικής που πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα (οι παραλλαγές είναι δυνατές ανάλογα με το κλαμπ) είναι δημοφιλείς και με μεγάλη συμμετοχή.


Η κατάταξη σε σύγκριση


Βραβεία και κριτικές χρηστών

Αν ρίξετε μια ματιά στο τι λένε άλλοι χρήστες για τα Robinson Clubs ή αν μιλήσετε με παραθεριστές, τα αποτελέσματα είναι συχνά θετικά. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα φωνές που ασκούν κριτική, για παράδειγμα, για την κατάσταση ανακαίνισης των επιμέρους ξενοδοχείων. Και το επίπεδο θορύβου στις διακοπές σε κλαμπ δεν είναι πάντα ευνοϊκό για χαλάρωση. Βέβαια, εκεί όπου τα παιδιά αφηνιάζουν στους διαδρόμους μέχρι τη 01:00 το βράδυ και στο club-own Discobereich χορεύεται, δεν είναι να σκεφτεί κανείς ότι ο ύπνος αρχίζει από τις 23:00 το βράδυ. Έτσι, όσοι αποζητούν την ηρεμία και την απομόνωση θα πρέπει ίσως να σκεφτούν μια εναλλακτική λύση διακοπών.

Επίσημα, δέκα κλαμπ Robinson έχουν ήδη λάβει το βραβείο HolidayCheck Award και συγκαταλέγονται στους καλύτερους και δημοφιλέστερους παρόχους διακοπών σε κλαμπ παγκοσμίως.

Επιπλέον, το άπιαστο Tui Holly απονεμήθηκε στο Robinson Noonu Club το 2020. Μόνο 100 ξενοδοχεία λαμβάνουν ένα τέτοιο βραβείο κάθε χρόνο και η απόφαση λαμβάνεται απευθείας από τους επισκέπτες των ξενοδοχείων. Η ικανοποίηση από τις διακοπές σε αυτό το κλαμπ ξεχωρίζει επίσης στις κριτικές. Φαίνεται ότι η αρχή Robinson λειτουργεί, αλλά η ποιότητα διαφέρει από κλαμπ σε κλαμπ.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Ikos Aria. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Αξίζει τον κόπο τα Robinson Clubs για τις οικογένειες;

Ειδικότερα, οι υπεύθυνοι των Robinson clubs απευθύνονται σε οικογένειες με παιδιά. Και πράγματι, ο απόγονος είναι συνήθως πολύ ενθουσιώδης - άλλωστε, η διασκέδαση και τα παιχνίδια είναι στην ημερήσια διάταξη στις εσωτερικές εγκαταστάσεις παιδικής φροντίδας. Τι γίνεται όμως με τους γονείς; Πόσο ικανοποιημένοι είναι από τις διακοπές τους στο κλαμπ, για τις οποίες η μέση τετραμελής οικογένεια πρέπει να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη; Οι περισσότεροι παραθεριστές είναι ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους, αλλά ανάλογα με τη λέσχη, μπορεί να υπάρξουν και επικρίσεις.

Το αν η οικογένεια βρίσκεται σε καλά χέρια στο Robinson Club εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προσωπικές ανάγκες. Όποιος θα ήθελε να περάσει χρόνο μαζί με τα παιδιά, θα μπορούσε να βρει δυσκολίες εδώ λόγω των ποικίλων προσφορών παιχνιδιού ROBY. Ωστόσο, όσοι εστιάζουν στην αναψυχή των ενηλίκων και είναι ευχαριστημένοι όταν τα παιδιά μπορούν να παραδοθούν σε μια υπερμεγέθη πισίνα με μπάλες ή σε φιλικούς φροντιστές σε στυλ Ikea, θα πρέπει να έχουν βρει το τέλειο θέρετρο διακοπών τους στο Robinson.Οι συστάσεις μας

Ikos Aria στην Κω
9,5

 • Γαστρονομία σε πολύ υψηλό επίπεδο
 • Υπέροχη παραλία
 • Όμορφη παιδική πισίνα
 • Μεγάλη λίστα κρασιών και κοκτέιλ
Ikos Oceania στη Χαλκιδική
9,5

 • Το Ikos Oceania προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγίας.
 • Μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικά θεματικά εστιατόρια
 • Κομψά και πολυτελή δωμάτια
 • Όμορφοι κήποι και χώροι πισίνας
Ikos Dassia στην Κέρκυρα
9,4

 • Μεγάλη ιδέα all-inclusive στο υψηλότερο επίπεδο
 • Σούπερ για οικογένειες
 • Σούπερ ωραία εγκατάσταση
Aldiana Club στη Φουερτεβεντούρα
8,0

 • μη συναρπαστικό animation με εξαιρετικό φαγητό και κορυφαία ποτά
 • όμορφη τοποθεσία ψηλά πάνω από τη θάλασσα με θεαματικές ανατολές
 • εγκάρδια φροντίδα των παιδιών, έτσι ώστε και οι μικροί να έχουν την αξία των χρημάτων τους
 • εκτεταμένο όμορφο συγκρότημα, όπου μερικές φορές πρέπει να είσαι αρκετά καλός με τα πόδια
 • άμεση πρόσβαση στην παραλία με δύσκολο κύμα
Robinson's Nobilis
7,2

 • άμεση τοποθεσία στην παραλία, έτσι ώστε να μπορείτε να μην έχετε δικό σας αυτοκίνητο στις διακοπές σας
 • μεγάλη ποικιλία από πισίνες στο συγκρότημα, κατάλληλες και για παιδιά
 • πλήρη γαστρονομική τροφοδοσία με γεύματα κατάλληλα για παιδιά
 • Επικοινωνία σε πολλές γλώσσες παντού στη λέσχη

Πλεονεκτήματα

 • ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από ευεξία έως σπορ και φιλική προς την οικογένεια ψυχαγωγία χωρίς τον τυπικό "νευρικό χαρακτήρα".

 • Εκπαιδευμένοι ROBINS φροντίζουν τα παιδιά, τα πηγαίνουν σε εκδρομές που ταιριάζουν στην ηλικία τους και τα οδηγούν σε δημιουργικές περιπέτειες.

 • Τα Robinson Clubs δηλώνουν σαφώς τις προδιαγραφές τους και έτσι έχουν έτοιμη τη σωστή προσφορά για κάθε τύπο παραθεριστή.

 • διαθέσιμο σε τρεις ηπείρους, για διακοπές στις πιο δημοφιλείς περιοχές, είτε πρόκειται για τη Γερμανία, την Τουρκία, την Ισπανία ή άλλες χώρες.

 • διαφανής πολιτική τιμών για καλά προγραμματιζόμενες και υπολογίσιμες διακοπές για τους πιο διαφορετικούς προϋπολογισμούςΜειονεκτήματα

 • ανάλογα με το κλαμπ τα δωμάτια χρειάζονται ανακαίνιση, εν μέρει παλιομοδίτικα έπιπλα, σκοτεινοί διάδρομοι και μη λειτουργικά έπιπλα

 • ο θόρυβος είναι αναμενόμενος μέχρι αργά το βράδυ, πολλοί παραθεριστές και τα παιδιά τους πέφτουν για ύπνο πολύ αργά

 • Οι αθλητικές εγκαταστάσεις συχνά κοστίζουν επιπλέον και δεν περιλαμβάνονται στο τιμολόγιο του συλλόγου.