Για διακοπές σε ένα πολυτελές και φιλικό κλαμπ

Στα πολυτελή και φιλικά κλαμπ διακοπών περιλαμβάνονται τα κλαμπ Aldiana, τα οποία εκπροσωπούνται πλέον σε όλη την Ευρώπη. Η προσφορά της εταιρείας ξεκίνησε το 1973, όταν άνοιξε το πρώτο κλαμπ στη Σενεγάλη. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες υπόσχονται ευτυχία και απόλαυση, υψηλής ποιότητας και πολυτελή καταλύματα και το ολοκληρωμένο πακέτο ξεγνοιασιάς. Και πώς αξιολογούν οι παραθεριστές τις εμπειρίες τους στα Aldiana;Οι συστάσεις μας

Ikos Oceania στη Χαλκιδική

Τα θέρετρα Ikos αντιπροσωπεύουν μια νέα αντίληψη για τις πολυτελείς all-inclusive παραθαλάσσιες διακοπές. Και εδώ, στο Ikos Oceania, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν ένα ξενοδοχείο με μοντέρνο σχεδιασμό, πρώτης τάξεως και εξαιρετικά προσωπική εξυπηρέτηση και, πάνω απ' όλα, γαστρονομικές απολαύσεις υψηλών προδιαγραφών.

Ikos Aria στην Κω

Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον βρίσκεται αυτό το all-inclusive θέρετρο της κορυφαίας κατηγορίας. Ειδικά το φθινόπωρο μια πραγματική συμβουλή για τους ειδήμονες.

Ikos Dassia στην Κέρκυρα

Στο όμορφο νησί της Κέρκυρας, το σύγχρονο μεσογειακό στυλ συναντά την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και τη φιλικότητα προς τα παιδιά στο ήσυχο περιβάλλον του Ikos Dassia. Το καλύτερο ξενοδοχείο AI που μπορείτε να φανταστείτε!

Aldiana Club στη Φουερτεβεντούρα

Ονειρεύεστε ήλιο και παραλία; Με ένα εκτεταμένο αθλητικό πρόγραμμα και παιδική φροντίδα; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος: Club Aldiana στη Φουερτεβεντούρα.

Robinson's Nobilis

Συνολικά ήταν επιτυχημένες διακοπές, με μικρά μειονεκτήματα.


Μια ιδέα για διαφορετικούς τύπους παραθεριστών

"Η Aldiana δεν είναι μια εγκατάσταση, δεν είναι μια φόρμουλα και δεν είναι ένας τόπος, η Aldiana είναι μια στάση ζωής" (απόσπασμα - Aldiana). Μια φράση που θέτει τον πήχη αρκετά ψηλά για τα κλαμπ. Τώρα πρέπει να προσφερθούν αρκετές επιδόσεις ώστε η εμπειρία των διακοπών να ανταποκρίνεται σε αυτή τη φιλοσοφία. Στην πραγματικότητα, οι κριτικές των επισκεπτών είναι θετικές σε πολλές περιπτώσεις, αλλά απλά όχι σε όλες.  

Γίνεται διάκριση μεταξύ των κλαμπ στην παραλία, και των ορεινών κλαμπ της Aldiana, τα οποία βρίσκονται στην εξοχή και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή το χειμώνα. Ωστόσο, αυτό που επικρίνεται πάντα σε όλα σχεδόν τα κλαμπ είναι η ανάγκη ανακαίνισης. Για παράδειγμα, στο Aldiana Club Fuerteventura, το οποίο είναι ένας δημοφιλής προορισμός των Καναρίων Νήσων, αλλά οι πρώην παραθεριστές δεν μπόρεσαν πάντα να πείσουν απόλυτα όσον αφορά την άνεση διαβίωσης.

Επίσης, η προσφερόμενη παιδική φροντίδα δεν βρήκε ουσιαστικά απήχηση στους γονείς. Ενώ τα βλαστάρια διασκεδάζουν με την προσφορά, οι ενήλικες επικρίνουν το συχνά μη δομημένο, πολύ λίγο έμπειρο προσωπικό, το οποίο διαψεύδει τις υποσχέσεις των κλαμπ Aldiana σχετικά με τη φιλική αλληλεπίδραση. Λοιπόν, η επίβλεψη των παιδιών μέρα με τη μέρα δεν είναι σίγουρα μια από τις πιο εύκολες δουλειές σε ένα τέτοιο κλαμπ και εδώ θα πρέπει να προσλαμβάνονται μόνο άτομα που έχουν πραγματικά την επίβλεψη στο αίμα τους.


Η σύστασή μας: Ikos Ωκεανία
Ikos Oceania στη Χαλκιδική

Τα θέρετρα Ikos αντιπροσωπεύουν μια νέα αντίληψη για τις πολυτελείς all-inclusive παραθαλάσσιες διακοπές. Και εδώ, στο Ikos Oceania, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν ένα ξενοδοχείο με μοντέρνο σχεδιασμό, πρώτης τάξεως και εξαιρετικά προσωπική εξυπηρέτηση και, πάνω απ' όλα, γαστρονομικές απολαύσεις υψηλών προδιαγραφών.Γαστρονομικές απολαύσεις στα Aldiana Clubs

Όπως είναι τυπικό για τις διακοπές σε κλαμπ, οι επισκέπτες λαμβάνουν επίσης μπουφέ στα κλαμπ Aldiana. Ο μπουφές πρωινού είναι κατάλληλος για όσους ξυπνούν αργά, ο μπουφές μεσημεριανού και βραδινού γεύματος κατάλληλος για οικογένειες, με κυρίως τουριστικά πιάτα. Κατά καιρούς διοργανώνονται βραδιές μπάρμπεκιου ή θεματικοί μπουφέδες, ενώ οι παραθεριστές περιγράφουν θετικά τις εμπειρίες τους από τις εκδηλώσεις ζωντανής μαγειρικής και το σερβίρισμα στα κοκτέιλ μπαρ των κλαμπ.

Οι διακοπές στις ορεινές λέσχες μπορούν να γίνουν με ημιδιατροφή plus, εδώ παραλείπεται ο μεσημεριανός μπουφές. Αντ' αυτού, οι παραθεριστές λαμβάνουν ένα λεγόμενο πακέτο σνακ, το οποίο σύμφωνα με τις κριτικές πρέπει να είναι αρκετά μονότονο. Ευτυχώς, όμως, η γύρω περιοχή προσφέρει συχνά αρκετά εστιατόρια και καφετέριες, έτσι ώστε ο χρόνος μεταξύ πρωινού και δείπνου να γεφυρώνεται καλά.


Η κατάταξη σε σύγκριση


Φωνές από το δίκτυο

Αν και τα κλαμπ Aldiana δεν έχουν λάβει κανένα ειδικό βραβείο μέχρι στιγμής, αξιολογούνται πάντα κατά μέσο όρο με 4 - 5 στα 5 αστέρια. Η διατομή των κριτικών δείχνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ταξιδιωτών είναι πολύ ικανοποιημένοι από την προσφορά των κλαμπ. Μεταξύ των πιο συχνών επικρίσεων είναι οι ειδικές χρεώσεις, για παράδειγμα για το δανεισμό μπουρνούζια, ξαπλώστρες ή ομπρέλες.

Σε ορισμένα σημεία υπάρχει επίσης κριτική για το προσωπικό, η οποία περιορίζεται ιδιαίτερα στη δομή και τη φιλικότητα. Η πίεση για απόδοση είναι υψηλή, ιδίως κατά την περίοδο αιχμής της ταξιδιωτικής περιόδου στα κλαμπ Aldiana και όποιος δεν έχει ηλιόλουστη διάθεση εδώ, μπορεί να χάσει την καλή του διάθεση ήδη από τη στιγμή που έχει περίπου 300 - 500 ταξιδιωτικούς επισκέπτες. Και θα πρέπει πάντα να αναφέρεται κανείς δίκαια: Δεν έχει κακές μέρες μόνο το προσωπικό, αλλά και κάποιοι παραθεριστές θα έπρεπε να έχουν κάνει ένα μάθημα εθιμοτυπίας πριν από το ταξίδι.


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Ikos Ωκεανία. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Πόσο κατάλληλα είναι τα Aldiana Clubs για οικογένειες;

Τα περισσότερα Aldiana Clubs είναι φιλικά προς την οικογένεια και ειδικά για τα παιδιά μεταξύ 5 και 12 ετών ένα μικρό highlight. Ανάλογα με τη λέσχη, διατίθεται μια ποικιλία δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους. Ιδιαίτερα δημοφιλείς στους ορεινούς συλλόγους είναι οι εγκαταστάσεις ιππασίας, επειδή όλα τα παιδιά αγαπούν τα άλογα. Οι ενήλικες, από την άλλη πλευρά, επικρίνουν το ενίοτε εντελώς καταβεβλημένο προσωπικό, όταν ο συνωστισμός των παιδιών είναι για άλλη μια φορά πολύ μεγάλος. Αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Οι γονείς μπορούν να καλλιεργήσουν τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα στον ελεύθερο από τα παιδιά χρόνο. Το αν αυτό είναι μια κουβέντα με τη Gabi και τον Horst από το διπλανό δωμάτιο με καφέ και κέικ ή μάλλον μια βόλτα στην παραλία εξαρτάται από τον τύπο του παραθεριστή. Σε κάθε περίπτωση, στο ίδιο το κλαμπ δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ησυχία- η μεγαλύτερη ησυχία επικρατεί στους χώρους ευεξίας. Αλλά ακόμη και στη σάουνα υπάρχουν πάντα πολύ ομιλητικοί παραθεριστές, οι οποίοι επικεντρώνονται στην επικοινωνία χωρίς διακοπή."

Η φιλική αλληλεπίδραση υπόσχεται στα κλαμπ της Aldiana και σε πολλές περιπτώσεις καλλιεργείται επίσης. Αλλά δεν είναι όλοι οι ταξιδιώτες ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι το προσωπικό "ντουζάρει" άμεσα κάθε επισκέπτη κατά την άφιξη. Δεδομένου ότι αυτό ανήκει πια κάποτε στη φινέτσα των σπιτιών, δεν μπορεί να ασκηθεί άμεση κριτική γι' αυτό. Η προσωπικότητα και το οικείο συναίσθημα επιτυγχάνεται μέσω του (διασυνοριακού) "εσύ" πολύ πιο γρήγορα από ό,τι με ένα τυπικό και απόμακρο "εσύ".Οι συστάσεις μας

Ikos Oceania στη Χαλκιδική
9,5

 • Το Ikos Oceania προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγίας.
 • Μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικά θεματικά εστιατόρια
 • Κομψά και πολυτελή δωμάτια
 • Όμορφοι κήποι και χώροι πισίνας
Ikos Aria στην Κω
9,5

 • Γαστρονομία σε πολύ υψηλό επίπεδο
 • Υπέροχη παραλία
 • Όμορφη παιδική πισίνα
 • Μεγάλη λίστα κρασιών και κοκτέιλ
Ikos Dassia στην Κέρκυρα
9,4

 • Μεγάλη ιδέα all-inclusive στο υψηλότερο επίπεδο
 • Σούπερ για οικογένειες
 • Σούπερ ωραία εγκατάσταση
Aldiana Club στη Φουερτεβεντούρα
8,0

 • μη συναρπαστικό animation με εξαιρετικό φαγητό και κορυφαία ποτά
 • όμορφη τοποθεσία ψηλά πάνω από τη θάλασσα με θεαματικές ανατολές
 • εγκάρδια φροντίδα των παιδιών, έτσι ώστε και οι μικροί να έχουν την αξία των χρημάτων τους
 • εκτεταμένο όμορφο συγκρότημα, όπου μερικές φορές πρέπει να είσαι αρκετά καλός με τα πόδια
 • άμεση πρόσβαση στην παραλία με δύσκολο κύμα
Robinson's Nobilis
7,2

 • άμεση τοποθεσία στην παραλία, έτσι ώστε να μπορείτε να μην έχετε δικό σας αυτοκίνητο στις διακοπές σας
 • μεγάλη ποικιλία από πισίνες στο συγκρότημα, κατάλληλες και για παιδιά
 • πλήρη γαστρονομική τροφοδοσία με γεύματα κατάλληλα για παιδιά
 • Επικοινωνία σε πολλές γλώσσες παντού στη λέσχη

Πλεονεκτήματα

 • όμορφα ορεινά κλαμπ για διακοπές σκι και κάτι διαφορετικό από τις κλασικές καλοκαιρινές διακοπές, κατάλληλα για οικογένειες και φίλους

 • πλούσιοι μπουφέδες και επιλογές για φαγητό (σχεδόν) όλο το εικοσιτετράωρο, καθώς και μια δωρεάν σειρά από πολυάριθμες προσφορές ποτών

 • Φροντίδα παιδιών ήδη από την ηλικία των δύο ετών στα περισσότερα Aldiana Clubs

 • εκπροσωπήθηκε εννέα φορές εντός της Ευρώπης, σε διαφορετικές περιοχές για ποικίλα συμφέρονταΜειονεκτήματα

 • Ανάγκη ανακαίνισης σε ορισμένα κλαμπ, στο Ampflwang, για παράδειγμα, το γήπεδο γκολφ έκλεισε.

 • Φροντίδα παιδιών συχνά ασυντόνιστη και καταβεβλημένη, αλλά (σχεδόν) πάντα προσπαθεί

 • Μπουφέδες περισσότερο προσανατολισμένοι στον τυπικό ουρανίσκο και λιγότερο στην ποιότητα