Parship ή Προσάναμμα; Ποιο είναι καλύτερο;

Το Parship και το Tinder έχουν ένα κοινό πράγμα! Και οι δύο υπηρεσίες είναι εικονικοί ηγέτες σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς γνωριμιών. Το Parship ηγείται της αγοράς των ραντεβού, το Tinder είναι ακριβώς εκεί στο χώρο των casual dating app.

Αλλά ποια υπηρεσία είναι καλύτερη; Πού αξίζει να εγγραφείτε; Ο Matthias, 25 ετών, ρίσκαρε το πείραμα και συνέκρινε τις δύο ναυαρχίδες εφαρμογές.

Tinder vs. Parship: Τι μπορείτε πραγματικά να περιμένετε

"Ψάχνω για μια σχέση. Ήθελα έναν πάροχο που να έχει πραγματικά μεγάλο αριθμό μελών. Το Parship και το Tinder είναι από τα μεγαλύτερα ή είναι τα μεγαλύτερα στο είδος τους και επομένως η επιλογή έπεσε πάνω του. Με το Parship, είναι ξεκάθαρο αμέσως μετά την εγγραφή μου ότι πρόκειται για τον μεγάλο έρωτα, οπότε είναι ακριβώς στο στυλ μου. Το Tinder θυμίζει περισσότερο διασκέδαση, ποικιλία και λιγότερο έρωτα."

Ο Ματθίας περιγράφει εύστοχα πού βρίσκονται οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ του Parship και του Tinder. Το Parship, ως πρακτορείο συνεργατών, επικεντρώνεται σαφώς στην αναζήτηση μιας δεσμευμένης σχέσης. Όποιος θέλει να φλερτάρει εδώ ή ψάχνει για ένα ραντεβού για σεξ, δεν θα βρει. Ο κατάλληλος σύντροφος καθορίζεται βάσει ενός επιστημονικού ερωτηματολογίου με τη μορφή προτάσεων. Εσείς οι ίδιοι είστε στη συνέχεια εκείνοι που επιλέγετε από τα προτεινόμενα άτομα εκείνα με τα οποία θέλετε να έρθετε σε επαφή.

ΤοTinder, από την άλλη, είναι η εφαρμογή για όλους. Εδώ εγγράφεται όποιος απλά βαριέται, όποιος θέλει απλώς να ρίξει μια ματιά ή όποιος έχει όρεξη να συναντηθεί αυθόρμητα για μια μπύρα το βράδυ. Η αναζήτηση της αγάπης; Υπάρχει και στο Tinder, αλλά μάλλον σπάνια. Ο παράγοντας διασκέδαση βρίσκεται στην πραγματικότητα σε πρώτο πλάνο εδώ. Πολλοί χρήστες είναι εντελώς ανοιχτοί. Από το σεξ μέχρι τον έρωτα, όλα είναι πιθανά.

Tinder ή Parship: Σοβαρές γνωριμίες έναντι περιστασιακού φλερτ

"Μέσα στις πρώτες ώρες στο Parship και στο Tinder, μπορείς σίγουρα να καταλάβεις πού πηγαίνεις. Πριν ξεκινήσω να κάνω επαφές στο Parship, πρέπει πρώτα να περάσω από ένα ψυχικό στριπτίζ. Οι ερωτήσεις ήταν εκτεταμένες και μέχρι να είναι έτοιμο το προφίλ μου προς χρήση, πέρασαν ειλικρινά γρήγορα φορές δύο ώρες. Στο Tinder, από την άλλη πλευρά, είχα τελειώσει σε 20 λεπτά. Ανέβασα μερικές φωτογραφίες, τρεις προτάσεις ως περιγραφή που ούτως ή άλλως κανείς δεν διαβάζει και μπορούσα να αρχίσω να κάνω swiping."

Το Parship δικαιολογεί την επιτυχία του με την "αρχή του Parship". Όπως έχει ήδη αναφέρει ο Matthias, εδώ κάθε μέλος συμπληρώνει ένα πολύ εκτενές ερωτηματολόγιο προσωπικότητας. Ακολουθούν οι προτάσεις συντρόφων και μόνο όσοι έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα μπορούν να βρουν καθόλου ο ένας τον άλλον.

Αυτό μοιάζει πολύ διαφορετικό στο Tinder. Εδώ όλα έχουν να κάνουν με το ποιος αρέσει οπτικά στον άλλον. Κοιτάζοντας μια φωτογραφία, πρέπει να αποφασίσετε αν ο συνομιλητής σας είναι ενδιαφέρων ή όχι. Σβησμένος σημαίνει σβησμένος και πρέπει να χρησιμοποιήσετε κόλπα και πρόσθετες λειτουργίες για να ψαρέψετε ξανά έναν πρώην αδιάφορο χρήστη από τον κάδο απορριμμάτων. Κανείς δεν ζητάει κοινά ενδιαφέροντα εδώ!

Ποιος ψάχνει τι στο Parship και στο Tinder;

"Με το Parship, είναι ολοφάνερο ότι οι χρήστες εδώ αναζητούν αποκλειστικά μια σχέση. Οφείλω να ομολογήσω ειλικρινά ότι στα 25 μου, εξακολουθούσα να αισθάνομαι σχεδόν πολύ νέος. Ένας φίλος μου είπε κάποτε ότι το Parship είναι μόνο για παππούδες. Αλλά όταν είδα τις πολυάριθμες προτάσεις συντρόφων, ένιωσα λίγο πιο άνετα. Και στο Tinder; Εδώ η ηλικιακή μου ομάδα αντιπροσωπευόταν έντονα, αλλά με κάποιο τρόπο δεν κατάφερα ποτέ να κάνω κάτι περισσότερο από σύντομες συζητήσεις. Μερικές φορές μάλιστα με μπλόκαραν όταν είπα στους ανθρώπους ότι αναζητούσα σχέση."

Η συντροφικότητα είναι το κλασικό όταν πρόκειται για την εύρεση μόνιμης σχέσης. Εδώ εγγράφονται singles που δεν θέλουν να μείνουν πια μόνοι.Όποιος θέλει να πετύχει εδώ πρέπει να είναι διατεθειμένος να επενδύσει χρήματα και χρόνο. Επομένως, μπορεί να υποτεθεί ότι όλες οι επαφές στο Parship είναι πραγματικά σοβαρά αναζητούντες. Τώρα μένει μόνο η μία επαφή να βρεθεί, όπου η χημεία είναι σωστή και όπου η σπίθα θα μπορούσε να πετάξει από πάνω.

ΤοTinder, από την άλλη πλευρά, είναι φθηνό, εν μέρει δωρεάν στη χρήση και εγκαθίσταται σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό που αναζητείται εδώ είναι κατά 80% το σεξ (από την πλευρά των ανδρών). Πολλοί χρήστες δεν ξέρουν καν τι ψάχνουν, εγγράφονται απλώς για να ρίξουν μια ματιά. Ωραίες κουβέντες, ανακούφιση από λίγη βαρεμάρα, ενδεχομένως ένα one-night stand. Οι περισσότεροι οπαδοί του Tinder γνωρίζουν ότι εδώ χρειάζονται μεγάλη τύχη αν θέλουν να ερωτευτούν σοβαρά.

Για ποιον είναι κατάλληλο το Parship, για ποιον το Tinder είναι η καλύτερη επιλογή;

"Για μένα, το Parship είναι σαφώς το αγαπημένο μου, απλά και μόνο επειδή ξέρω ότι οι γυναίκες ψάχνουν και εδώ για σχέση. Αλλά το Tinder δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον, το βρήκα μάλιστα αρκετά αστείο να κοιτάζω τα μερικές φορές περίεργα προφίλ και να βλέπω ποιος μου άρεσε. Ωστόσο, δεδομένου ότι είμαι 25 ετών και έχω μάλλον παλιομοδίτικες απόψεις και τα βραχυπρόθεσμα φλερτ αποκλείονται για μένα, θα παραμείνω στο Parship. Μέχρι στιγμής δεν είχα επιτυχία, αλλά δεν εγκαταλείπω τις ελπίδες μου."

Το Parship είναι κατάλληλο για:

 • Ασύζευκτους που αναζητούν μια δεσμευμένη σχέση
 • Ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στη συνοικιακή τους ζωή
 • Σινγκλς των οποίων ο προϋπολογισμός είναι υψηλών προδιαγραφών (υψηλές αμοιβές)
 • Σινγκλς που ενδιαφέρονται μακροπρόθεσμα και θέλουν να δεσμευτούν

ΤοTinder είναι κατάλληλο για:

 • Σινγκλ, συγχωρεμένους και ζευγάρια που θέλουν να κοινωνικοποιηθούν
 • Χρήστες που δεν τους ενοχλεί το επιφανειακό βλέπω και βλέπω
 • Οι λάτρεις των selfies και της αυτοπροβολής μέσω βίντεο
 • Γυναίκες και άνδρες που θέλουν να βγαίνουν αυθόρμητα ραντεβού με ανοιχτό τέλος

Λίστα με τα υπέρ και τα κατά του Ματθαίου στο Parship:

"Προσωπικά, βρίσκω το Parship πραγματικά μια καλή επιλογή όταν δεν λειτουργεί στην καθημερινότητα η αναζήτηση συντρόφου. Ωστόσο, υπάρχουν βέβαια μερικά μικρά αγκίστρια που είναι για μένα κάτι που χρειάζεται βελτίωση."

Pro:

 • Πλήρως διαθέσιμο ως εφαρμογή και επομένως χρησιμοποιήσιμο εν κινήσει
 • Σοβαρά ενδιαφέροντα των μελών
 • Όχι ψεύτικοι, πλαστογράφοι ή singles που δεν είναι σοβαροί
 • Σοβαρή πύλη με μεγάλο αριθμό μελών

Contra

 • Αυστηρά ακριβό και ως εκ τούτου ακατάλληλο για μικρούς προϋπολογισμούς
 • Δυστυχώς είναι δυνατή μόνο η επικοινωνία με προτάσεις συνεργατών
 • Οι απαιτήσεις πολλών γυναικών φαίνεται να είναι πολύ υψηλέςΗ λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Ματίας στο Tinder:

"Το δικό μου πράγμα δεν είναι το Tinder, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκουν εδώ ακριβώς τη διασκέδαση που χρειάζονται. Για παράδειγμα, ούτε εγώ τρώω ντομάτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ντομάτες είναι κακές γενικά. Οπότε και πάλι, η βαθμολογία μου υπέρ και κατά."

Προ:

 • Γρήγορη εγκατάσταση, προσιτή για όλους
 • Εμφανίζει χτυπήματα στην περιοχή χωρίς μεγάλο χρόνο παράδοσης
 • Εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε
 • Η προθυμία των μελών να επικοινωνήσουν είναι υψηλή

Contra:

 • Ένας παράδεισος για τους αυτοδιαφημιστές
 • Κανείς δεν ψάχνει για πραγματική αγάπη στο Tinder
 • Δίνεται υπερβολική έμφαση στην εμφάνιση

Το συμπέρασμα:

Η σύγκριση μεταξύ του Parship και του Tinder είναι δύσκολη, επειδή στην πραγματικότητα, και οι δύο πάροχοι είναι φτιαγμένοι για εντελώς διαφορετικές ομάδες-στόχους.Στο Parship, η εστίαση είναι στην ειλικρινή, αυθεντική αναζήτηση μιας σχέσης και αυτό αντικατοπτρίζεται στη συμπεριφορά των μελών. Το Tinder αφορά το σεξ, τη διασκέδαση και ίσως μερικές πεταλούδες στο στομάχι. Αλλά για τη σοβαρή αναζήτηση συντρόφου, το Parship είναι πολύ πιο κατάλληλο.

Πώς συγκρίνονται το Parship και το Tinder με άλλες υπηρεσίες γνωριμιών;

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπησηΟι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles

Το LoveScout24 είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια singles. Η πύλη γνωριμιών ονομαζόταν Friendscout24. Ωστόσο, ο ιστότοπος μετονομάστηκε σε LoveScout24 το 2016, προκειμένου να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων

Γνωρίζετε το Parship από την τηλεοπτική διαφήμιση, από αφίσες και ίσως και από ιστορίες στον κύκλο των γνωστών σας. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο ο χρόνος και τα χρήματα που επενδύσατε;

Μεγάλη και δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών για εξελιγμένες επαφές

Το ElitePartner απευθύνεται κυρίως σε εκλεπτυσμένους και μορφωμένους singles που αναζητούν συγκεκριμένα τον κατάλληλο σύντροφο. Τα περισσότερα από τα ενεργά μέλη εδώ είναι άνω των 30 ετών.

Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών στον κόσμο

Ραντεβού μέσω smartphone; Το Tinder έχει γίνει συνώνυμο του online dating μέσω smartphone τα τελευταία χρόνια. Η πλειονότητα των ανδρών και των γυναικών έχουν πιθανώς δοκιμάσει το Tinder κατά τη διάρκεια των εργένικων χρόνων τους. Έχουν μάθει να αγαπούν και να μισούν την εφαρμογή ταυτόχρονα.

Η σύστασή μας: Lemonswan
Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες

Η Lemonswan είναι η δίκαιη ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών. Και ποιος εκπλήσσεται: Και στους άνδρες αρέσει εδώ, επειδή βρίσκουν πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν τις online γνωριμίες στο Lemonswan.Η κατάταξη σε σύγκριση


Ο ειδικός μας λέει
Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Lemonswan. Σε όλες τις δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και τα σχόλια των χρηστών ήταν εξαιρετικά.

Οι συστάσεις μας

Η ιστοσελίδα γνωριμιών που καταλαβαίνει τις γυναίκες
9,7

 • Διακριτά χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής: Κάθε χρήστης ξεκλειδώνει μόνος του τις φωτογραφίες του
 • Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες που είναι εγγεγραμμένοι
 • Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η πύλη είναι μικρότερη από ό,τι π.χ. η Parship
 • Τα προφίλ θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο.
 • Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των χρηστών είναι υψηλό
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές singles
8,0

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Αντιπροσωπεύονται όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα
 • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας
 • Χαμηλότερες τιμές για τη συνδρομή Premium σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών
 • Εξελιγμένες λειτουργίες με λεπτομερείς επιλογές φίλτρων
 • Εύκολη ακύρωση. Επίσης δυνατή online στην πύλη
 • Το LoveScout24 διοργανώνει επίσης offline εκδηλώσεις γνωριμίας για τα μέλη.
 • Το "Πακέτο σύνδεσης" επιτρέπει επίσης στα μη premium μέλη να επικοινωνούν μαζί σας.
Πολύ μεγάλη και σοβαρή ανταλλαγή εταίρων
7,7

 • Ακαδημαϊκό μερίδιο μεγαλύτερο από 50% (δεν μπορέσαμε να το επαληθεύσουμε αυτό, καθώς οι πληροφορίες στο προφίλ μπορεί φυσικά να αποκλίνουν από την πραγματικότητα)
 • Η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπημένη (αν βασιστείτε στις πληροφορίες του προφίλ)
 • Πολλοί νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά
 • Ένας δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες
 • Δωρεάν φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των χρηστών
 • Το Parship δεν χρειάζεται το γρήγορο "swiping" και έτσι προσφέρει περισσότερο χρόνο για την προβολή του προφίλ.
Μεγάλη και δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών για εξελιγμένες επαφές
5,6

 • Ποσοστό ακαδημαϊκών άνω του μέσου όρου
 • Δυνατότητα διακριτικής χρήσης
 • Καλή προστασία δεδομένων, πιστοποιημένο από την TÜV
 • Δεν βρέθηκαν ψεύτικα προφίλ στη δοκιμή
 • Πολύ φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών
Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών στον κόσμο
4,0

 • Πολλοί ενεργοί χρήστες
 • Χρήσιμο δωρεάν
 • Το προφίλ δημιουργείται γρήγορα και εύκολα
 • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί διεθνώς όταν ταξιδεύετε